ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ ΤΟΥ ΒΑΖΕΛΟΥ



Υπάρχει ένα ακόμα ξεκάθαρο σκάνδαλο με το σωματείο της πουστιάς, της μπόχας και της βρωμιάς, όσο αναφορά το νταβατζηλίκι επιπλέον κουστούμι των 15€ ανά εισιτήριο στα ματς του ζέλα στην λαγοφλώρο, όπως πλέον βγαίνει φόρα παρτίδα από πολλούς δημοσιογράφους. Να μου πείτε σιγά τα ωά ρε μεγάλε, γούστο του και καπέλο του. Ας δούμε λίγο την ιστορία και μετά ας βγάλουμε όλοι τα συμπεράσματά μας.
Στο μπλοκ του ΑΡΔάκου, τηλεπερσόνα, πρώην αθλητικογράφου ΒΑΖΕΛΟΥ Χίου διαβάζουμε και κάπως έτσι έγινε γνωστή η ιστορία. Αντιγράφω παρακάτω.
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: «ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΕΣ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΝΟΜΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ» Συντάχθηκε απο τον/την Mavrogenous Στις 20 Αυγούστου 2013 - 20:08.
Διαβάστε τη καταγγελία που ήρθε στα γραφεία του Μακελειό από φίλο της ιστοσελίδας μας. Περιμένουμε τα σχόλια και τις δικές σας καταγγελίες.
Η καταγγελία αυτούσια:
Κύριε Χίο
καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα
Χθες 18/08/2013 πήγα με ένα φίλο μου εν ονόματι Οικονόμου Δημήτριο να παρακολουθήσουμε τον αγώνα της αγαπημένης μας ομάδας ( Παναιτωλικού , κατάγομαι από το Αγρίνιο ) , κατευθυνθήκαμε στα εκδοτήρια δίπλα στη θύρα 4 και ζητήσαμε 2 εισιτήρια για την συγκεκριμένη θύρα ( γνωρίζαμε ότι εκεί θα είναι και άλλοι Αγρινιώτες ) δίνοντας τις ταυτότητες μας και 50,00 ευρώ , περιμένοντας και τα ρέστα , η κοπελιά όμως στο ταμείο μας ζητάει όμως 10 ευρώ ακόμη γιατί μας λέει υπάρχουν μόνο εισιτήρια των 30,00 ευρώ!! Τα άλλα έχουν εξαντληθεί !! αφού τις δίνουμε και το 10ρικο και μη μπορώντας να κάνουμε διαφορετικά (άντε λέω σε σουίτα θα κάτσουμε!!) διαπιστώνουμε ότι τα εισιτήρια ήταν των 15,00 ευρώ έκαστο και για τα άλλα 30,00 ευρώ μας εξέδωσε απόδειξη είσπραξης , αθεώρητη φυσικά !! με την αιτιολογία ΔΩΡΕΑ!! Ξέρετε πολλούς να δίνουν δωρεές χωρίς τη θέληση τους , τι σόι δωρεά είναι αυτή ; νταβατζηλίκι είναι και μάλιστα μαύρο χρήμα! , δεν θα φορολογηθεί καν σαν έσοδο ( αμφιβάλλω αν θα το περάσουν και στα βιβλία της ΠΑΕ , αλλά διόλου με ενδιαφέρει , αυτό είναι θέμα του ΣΔΟΕ και της Εφορίας) και αφού διαμαρτυρηθήκαμε μας λέει ότι είναι για την ανακαίνιση του γηπέδου!! , ( δηλαδή την ανακαίνιση του γηπέδου να την πληρώσει ο οπαδός του Παναθηναϊκού αν αυτός το επιθυμεί και ο Αλαφούζος που έχει το χρήμα , εμείς οι ουδέτεροι γιατί να την πληρώσουμε και μάλιστα χωρίς να συμφωνούμε); Τελικά το παιχνίδι μόλις είχε αρχίσει πήραμε τα εισιτήρια και πήγαμε στη θύρα 12 για την οποία ήταν τελικά τα εισιτήρια διαπιστώνοντας ότι απέναντι η θύρα 4 ίσως και η 5 αλλά και άλλα σημεία των κερκίδων του γηπέδου ήταν άδεια!!
Δεν πηγαίναμε καλύτερα να τα φάμε αστακούς παρά να δώσουμε στα λαμόγια τους ποδοσφαιροπαράγοντες και εφοπλιστοβιομήχανοεργολάβους που κάνουν κουμάντο σε αυτό τον τόπο με τα παπαγαλάκια τους γλύφτες μεγαλοδημοσιογράφους που μας έχουν φτάσει εδώ που μας έχουν φτάσει.
Κύριε Χίο μου αρέσει ο τρόπος που τα λες , φαίνεσαι και το πιστεύω άμεμπτος και σε διαβάζω καθημερινά ( χωρίς υπερβολή είναι η πρώτη μου επιλογή!! ) το blog σου και θέλω να το βγάλεις στο makeleio το παραπάνω.
Ξεφτιλισμένοι ποδοσφαιροπαράγοντες , μόνο ο Κωστούλας είναι καθαρός!! Γι αυτό τον ρίξατε πρόπερσι , που θα πάει όμως κάποια στιγμή θα ξεβρομίσει ο τόπος γιατί δεν πάει άλλο!!
ΦΙΛΙΚΑ
ΒΛΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

 
Στην συνέχεια είχαμε αναφορά και από τον Καίσαρη στο θέμα που δημοσιεύτηκε στο sentragoal. Αντιγράφω παρακάτω το κομμάτι που αναφέρεται στο παραπάνω θέμα.
Να κάνουνε κάθε Κυριακή τις µισές εισπράξεις καθαρές παντελόνι
ΕΙΝΑΙ γνωστό ότι πενία τέχνας κατεργάζεται. Μέχρι ποιου σηµείου όµως; Γνωστό είναι ότι στον Παναθηναϊκό δεν έχουνε ψιλά να χαλάσουνε τάλιρο. Γνωστή είναι επίσης η µάκινα που άρχισαν στο παιχνίδι µε τον Παναιτωλικό. Για κάθε εισιτήριο, δηλαδή, τα µισά λεφτά να είναι για το εισιτήριο και τα άλλα µισά για τη Συµµαχία. Δεκαπέντε γιούρο το εισιτήριο, δεκαπέντε γιούρο για ενίσχυση της Συµµαχίας. Πάει να πει, λοιπόν, ότι διάφοροι «τρίτοι» που έχουνε κάποια µικρά ποσοστά επί της τιµής των εισιτηρίων, χάνουνε το µερτικό τους.
Αν δεν κάνω λάθος, δηλαδή, πλην της Εφορίας, η Αστυνοµία, η Σουπερλίγκ και 3% η ΕΠΟ, που πάνε υπέρ των ΕΠΣ. Θα πει κάποιος, όλα αυτά επί των 15 ευρώ δεν είναι ούτε φραγκοδίφραγκα. Αν όµως υπολογίσουµε καµία δεκαριά χιλιάδες εισιτήρια κάθε αγωνιστικής, τα λεφτά που µαζεύονται είναι αρκετά. Τα λεφτά δηλαδή που χάνουνε όλοι οι άλλοι υπέρ πίστεως και πατρίδας. Η Σουπερλίγκα του Μόραλη, λοιπόν, που είναι πάντα απέναντι στον Παναθηναϊκό, και η αµαρτωλή ΕΠΟ τι κάνουνε; Γιατί κάνουνε τουµπεκί και δεν διεκδικούνε τα λεφτά τους; Αν είναι έτσι, να κάνουν όλες οι οµάδες από µία Συµµαχία και να κάνουνε κάθε Κυριακή τις µισές εισπράξεις καθαρές παντελόνι.

 

Ανακεφαλαιώνουμε.
Η παναθηναϊκή συμμαχία, δηλαδή ο Τουίτης και οι φίλοι του βάζουν νταβατζηλίκι 15€ ανά εισιτήριο σε όλους τους φιλάθλους που παρακολουθούν τα παιχνίδια στην λαγοφλώρο, ανεξάρτητα αν είναι οπαδοί του ζέλα ή οπαδοί της φιλοξενούμενης ομάδας. Μέχρι εδώ το θέμα αγγίζει και ίσως ξεπερνά τα όρια της ανηθικότητας.
Όταν όμως αυτό το καπέλο γίνεται με τρόπο παντελώς παράνομο, με χρήμα μαύρο που καταλήγουν στην τσέπη του Τουίτη, αυτό είναι ΣΚΑΝΔΑΛΟ. Αν η παναθηναϊκή συμμαχία ήταν ένα... κίνημα πολιτών (λαγών στην συγκεκριμένη περίπτωση) και όχι μια εταιρία, τότε δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα, ακόμα και με τις αθεώρητες αποδείξεις. Αυτά τα λεφτά πάνε ΠΑΡΑΝΟΜΑ στην τσέπη του Ιωάννη του βαδιστή και προφανώς εντελώς μαύρα στην εταιρία, κάτι που σημαίνει φοροδιαφυγή. Βέβαια ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας το συνηθίζει αυτό, αν πιστέψουμε τα λεγόμενα του Κουρή. Όταν η Ελλάδα βογκεί από τα μέτρα λιτότητας, υπάρχουν άνθρωποι πονηροί σαν τον τουίτη και κατ' επέκταση σωματεία σαν τον βάζελο που κονομάνε στις πλάτες των υπόλοιπων, γελάνε και μας κοροϊδεύουν. Αλήθεια το γεγονός ότι αυτός ο τρόπος στερεί έσοδα από τον ερασιτέχνη ποα, μέσω του ποσοστού του από τα εισιτήρια των παιχνιδιών, ενοχλεί κανά ζελεδάκο? Αλλά ξέχασα, αυτοί είναι πρωτοπόροι του οπαδισμού και δεν μασάνε κουτόχορτο. Πάντως πραγματικά σας εύχομαι ολόψυχα να πάνε όλα καλά για εσάς μέχρι το μεταξύ μας παιχνίδι εκεί μέσα. Μετά από αυτό δεν θα σας φτάνει ο εθελοντισμός για να κάνετε ξανά χρησιμοποιήσιμο το γήπεδο σας.

Κάτι τελευταίο αλλά όχι μικρότερης σημασίας. Όλα αυτά γίνονται με την απόλυτη μούγκα και των δύο φορέων του επαγγελματικού ποδοσφαίρου στην Ελλάδα. Την ΄΄κόκκινη΄΄ ΕΠΟ του Σαρρή και την ΄΄κόκκινη΄΄ superleague του Μώραλη. Έτσι δεν μας λέγατε όλους τους προηγούμενους μήνες? Βέβαια μετά την αδειοδότηση του λαγού  οι τόνοι της κριτικής τους έπεσαν στα Τάρταρα. Ειδικά η ΕΠΟ λειτουργεί για τον λαγό όπως λειτουργούσε και η άλλη διοίκησή της επί Τριβέλα. Δεν υπάρχει ΕΝΑ θέμα που να αποφασίζεται και να αφήσει τον λαγό παραπονούμενο… Αυτά προς γνώση και των δικών μας οπαδών που δεν μασάνε σανό και δεν έχουν τσίμπλα στα μάτια. Γι' αυτούς υπάρχουν όλες οι παρόμοιες αναρτήσεις εδώ μέσα. Όποιος δεν γνωρίζει να μπορεί να μαθαίνει κάποια πράγματα με την σκοπιά την αντικειμενική ολυμπιακή με ντοκουμέντα και όχι με αερολογίες. Αλήθεια ακούσατε να σηκώνεται θόρυβος για το θέμα από κανένα ΄΄αντικειμενικό΄΄ μέσο ενημέρωσης? Γιατί ρε παιδί μου άραγε? Αν ήταν ο Ολυμπιακός και ο Μαρινάκης πίσω από την ιστορία του συγκεκριμένου σκανδάλου, αλήθεια πόσους μήνες θα το συζητάγαμε?
 
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς.
 
ΥΣΤ 1. Δηλαδή αν περάσει σήμερα ο μπάοκ στους ομίλους πως και γιατί είναι καλύτερα για την βαθμολογία της χώρας στην uefa? Θα πάρει περισσότερους βαθμούς απ’ ότι θα έπαιρνε σε ομίλους του europa league? Είπαμε ρε Σωτηρακό να λέμε καμιά λαλακία να περάσει η ώρα αλλά εσείς το πρωί το παρααυτόσατε.

Σχόλια

Εικόνα GPan

Megales dokses..

Εικόνα ΔΙΑΣ

Σαμαρα-Βενιζελο (άλλαξε επίθετο ρε αν εχεις φιλοτιμο)-Στουρναρα :
ΠΟΤΕ ΤΟ ΣΔΟΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΦΟΔΟ ΣΤΟ ΣΚΥΛΑΔΙΚΟ ΤΗΣ ΛΑΓΟΦΛΩΡΟΥ? Να έχετε αρκετές μολυβδοσφραγιδες να το σφραγίσετε γιατί τα λαγουδια θα τις ροκανίσουν.....