ΜΕΓΑΛΟΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΕΥΡΩ ΤΣΑΚΙΣΤΟ



Σε συνέχεια του αποκλεισμού του μπάοκ από τους ομίλους του CL, είχαμε και παρατράγουδα.
Κατ’ αρχήν για να είμαστε καλοί άνθρωποι και μέσα στο πνεύμα του fair play θα πρέπει να ευχαριστήσουμε αυτή την τεράστια ομάδα του Βορρά για τους εξής δύο πολύ σημαντικούς λόγους. Ο πρώτος είναι προφανής, το οικονομικό σκέλος του θέματος, μας ΄΄προσφέρουν΄΄ το κομμάτι του market pool που κερδίζουμε την ολοκλήρωση του ρόστερ μας. Ενός ρόστερ που με τις δύο επιπλέον προσθήκες, όπως αυτές βγαίνουν προς τα έξω απ’ όλα τα ΜΜΕ, πλέον γίνεται άκρως ανταγωνιστικό και σε Ευρωπαϊκό επίπεδο.
Το δεύτερο είναι ο τρόπος που αποκλείστηκε αυτή η τίμια και ιστορική ομάδα. Με παίκτη παραπάνω για περίπου 30 αγωνιστικά λεπτά παιχνιδιού και την στιγμή της αποβολής του αντιπάλου με σκορ που δεν απέκλειε τον μπάοκ. Ήρθε στην Τούμπα η χειρότερη ίσως ομάδα της μπουντεσλίγκα αυτή την στιγμή, μαζί με την νεοφώτιστη Άουγκσμπουργκ, και πήρε ένα διπλό με τρόπο που πονάει ακόμα περισσότερο τα πρόβατα με τα ασπρόμαυρα. Το καμάρι του Βορρά είναι ομάδα για ΓΕΛΙΑ.
Μετά τις ευχαριστίες, βγήκαν και οι διάφοροι πρώην συμπατριώτες του ιδιοκτήτη του μπάοκ Ιβάν του τρομερού και είπαν τα πράγματα όπως ακριβώς είναι. Αντιγράφω παρακάτω.

Έσταξε... χολή μέσω twitter ο Μιχαήλ Ντόπκιν, που όπως φαίνεται δεν έχει ακόμα “χωνέψει” τον αποκλεισμό της Μέταλιστ στα δικαστήρια. Δείτε τα όσα προκλητικά έγραψε κατά του ΠΑΟΚ και του Ιβάν Σαββίδη, μία μέρα μετά τον αποκλεισμό των Θεσσαλονικέων από την Σάλκε.

Ένα σχόλιο του περιφερειάρχη του Χάρκοβο είναι πιθανό να τον οδηγήσει στα δικαστήρια έχοντας απέναντί του τον ΠΑΟΚ.
Ο Μιχαήλ Ντόπκιν, “ανέβασε” προκλητικό σχόλιο στο twitter και μάλιστα από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει παρθεί η απόφαση να κινηθούν νομικές διαδικασίες.
"Αντίο ΠΑΟΚ, παίξατε σαν φρικιά και συμπεριφερθήκατε σαν αχρείοι. Και ο πρόεδρος σας πρέπει να συμπληρώσω ότι είναι μ.......ς", ήταν το σχόλιο του.

 
Συμπεριφερθήκατε σαν αχρείοι λέει ο κυριούλης. Παίξατε σαν φρικιά ξανάλεει ο αξιαγάπητος φίλαθλος της Μέταλιστ. Εννοεί φυσικά ότι έναν πέρα για πέρα άξιο αποκλεισμό σας από την Μέταλιστ, μέσω ένστασης που δεν χρειαζόταν, πετύχατε τον αποκλεισμό των Ουκρανών και περάσατε εσείς που αποκλειστήκατε δικαιότατα μέσα στο γήπεδο. Το ότι δεν κάνετε ΠΟΤΕ ενστάσεις είναι γνωστό και εμείς το ξέρουμε. Το ότι εσείς καρδίζετε ΜΟΝΟ μέσα στον αγωνιστικό χώρο επίσης το ξέραμε όσοι κατοικούμε σε αυτή την χώρα. Σας πήραν χαμπάρι και οι βλάχοι εξ Ουκρανίας τώρα? Για το κοσμητικό επίθετο στο τέλος φυσικά δεν υπάρχει σχόλιο...
Άκουσα σήμερα κάποιες φήμες από Βορρά μεριά ότι μεγαλοεπενδυτής, (που δεν έχει πληρώσει ακόμα ούτε ευρώ αλλά έχει αποκτήσει μεγάλη εταιρία καπνού, μεγάλα και γνωστά ξενοδοχεία στην Βόρεια Ελλάδα, ένα αθλητικό ποδοσφαιρικό σωματείο και δεν ξέρω εγώ τι άλλο), ότι έχει απλήρωτους τους εργαζόμενους του κάνα 3μηνο σε όλες τις παραπάνω εταιρίες. Αληθεύει αυτό? Να μου πεις τι σε ενδιαφέρει εσένα αυτό? Όταν ο Ολυμπιακός και ο πρόεδρος του  μπαίνει σε διαδικασία σύγκρισης με τον μεγαλοπαράγοντα και μεγαλοχρηματοδότη του μηδέν ευρώ, τότε το θεωρώ υποχρέωση μου να το αναδείξω. Όταν τον πρόεδρο μας, με την τεράστια προσφορά του αυτά τα 3 χρόνια (χώρια με την προσωπική συμπάθεια ή εμπάθεια του καθενός μας υπάρχουν τα οικονομικά στοιχεία που δεν αμφισβητούνται από κανέναν). Όταν όλα τα ΑΡΔάκια έχουν λυσσάξει και αναδεικνύουν καθημερινά το πόσο καλός προπονητής είναι ο Στέφενς, το πόσο καλή προετοιμασία έχει κάνει (πέφτουν κάτω σαν τα κοτόπουλα από τις θλάσεις) και πόσο καλή διαχείριση κάνει στα παιχνίδια (οι αλλαγές του προχθές ήταν απλά τραγικές), σε αντίθεση με τον δικό μας τον Μίτσελ τον μυρωδιά, τον άμπαλο, τον ψευτοπροπονητάκο της σειράς. Στο τέλος της ημέρας θα ξαναπούνε αλήθειες από μόνοι τους. Εμείς απλά θα είμαστε εδώ για να τις σχολιάσουμε.
 
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς.
 
ΥΣΤ 1. Δύσκολη η κλήρωση σήμερα. Θα επανέλθουμε αναλυτικά το βραδάκι μετά την κλήρωση.