ΠΑΜΠΛΟ Ο ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΤΗΣ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑΣ



Να μας αφήσουν να περάσουμε μια εβδομάδα ήσυχη χωρίς να ασχοληθούμε με τους αλλόθρησκους δεν το βλέπω πιθανό. Μετά το υπερθέαμα του ζέλα στην Πάτρα, με όσα ακολούθησαν με τις βραβεύσεις κτλ, ήρθε και ο αιώνιος μακεδονομάχος, τιμή της ΔΕΚΟ του βορρά, ο Χιλιανός Ρόκι Μπαλμπόα για να ξυθεί κι αυτός στην γκλίτσα του τσοπάνη.
Μίλησε λοιπόν ο Πάμπλο – δεν παίζω πια – Γκαρσία στην ΄΄αντικειμενική΄΄ εφημερίδα όλων των μπαοκτζήδων, ΣΠΟΡ του ΒΟΡΡΑ και αναφέρθηκε σε τι νομίζετε? Πάλι στον Ολυμπιακό. Ας δούμε λοιπόν τι είπε αναλυτικά.
Το αν μπορεί να βρεθεί σε επίπεδο φυσικής και αγωνιστικής κατάστασης του παρελθόντος και να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ: «Έχω δύο μήνες που δουλεύω πολύ σκληρά, μου λείπει το ποδόσφαιρο σίγουρα και αυτό που δε με βοηθάει είναι πως πέρυσι ήταν μια χρονιά πεταμένη στα σκουπίδια. Δεν το βάζω σαν δικαιολογία. Υπέγραψα νέο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και είχα στο μυαλό μου πως θα παίξω ποδόσφαιρο. Εγώ περιμένω την ευκαιρία μου για να παίξω και θα δω αν μπορώ να δώσω και να προσφέρω αυτά που πρέπει ή όχι. Αν δεν μπορώ, τότε έχω φθάσει στο τέλος». 
Τα ματς με Μέταλιστ και Σάλκε και τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από τους ομίλους του Champions League: «Είναι πάρα πολύ μεγάλο κρίμα που δεν κατάφερε ο ΠΑΟΚ να περάσει στους ομίλους του Champions League. Μακάρι να κάνω λάθος, αλλά πιστεύω ότι θα περάσει πολύ χρόνος για να καταφέρει να έχει μία τέτοια ευκαιρία που είχαμε φέτος. Από έξω, παρακολουθώντας τα παιχνίδια από την εξέδρα φαινόταν στις αναμετρήσεις με την Σάλκε πως είχαμε μια μεγάλη ευκαιρία για να προκριθούμε στους ομίλους. Με όλα τα πλεονεκτήματα προς εμάς, αλλά δυστυχώς σε λίγα λεπτά χάσαμε την μπάλα. Ειδικά στο τελευταίο παιχνίδι που έγινε στην Τούμπα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, πρέπει να συνεχίσεις να δουλεύεις».
Τη «μονομαχία» με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα: «Πρέπει να δουλέψουμε πάρα πολύ, πρέπει να βελτιωθούμε πολύ, γιατί στη ζωή και στο ποδόσφαιρο εύκολο δεν είναι τίποτα. Γι' αυτό ο Ολυμπιακός κάθε χρόνο παίρνει τα πρωταθλήματα. Μια αλήθεια είναι πως πολλά από τα πρωταθλήματα που πήραν ήταν χαρισμένα. Όλοι ξέρουν πώς ήταν η ιστορία αυτή. Το σημαντικό είναι ο ΠΑΟΚ να είναι δυνατός και να βελτιώνεται κάθε φορά για να είναι ανταγωνιστικός». 

 
Πάμπλο εάν ήσουν πραγματικός εν ενεργεία ποδοσφαιριστής αυτά τα πράγματα θα ήταν να γελάς με τα χάλια σου και στον Πειραιά θα σε περιμέναν μέσα στο γήπεδο για να σου απαντήσουν. Φαίνεται όμως ότι η αποχή και η λαλακία σε έχει βαρέσει στο κεφάλι. Πάλι καλά που δεν έβγαλες όλα τα πρωταθλήματα μας στημένα, όπως πολλοί άλλοι από την ωραία συμπρωτεύουσα (άλλο παγκόσμιο φαινόμενο κι αυτό, η ύπαρξη συμπρωτεύουσας σε μια χώρα). Βέβαια δεν μας λες ποιο πρωτάθλημα ήσουν καλύτερος από τον Ολυμπιακό και το έχασες. Δεν μας λες ότι την χρονιά που ήσουν καλύτερη ομάδα, ο Ολυμπιακός τερμάτισε τελευταίος στα play off και η ομάδα σου της μπουγάτσας τερμάτισε πρώτη. Γιατί δεν σας εμπόδισε τότε το κράτος της Αθήνας, ή το κράτος του γαύρου, όπως θέλετε να πιστεύετε? Αλλά ξέχασα η ομάδα σου, άρα κι εσύ κατ’ επέκταση δεν πιστεύετε ότι υπάρχει συνιδιοκτησία στην παε ζέλα και στον ΣΚΑΙ… Όλα είναι αγγελικά πλασμένα στον χώρο του ποδοσφαίρου εκτός από τα κοινά που εμπλέκεται ο Ολυμπιακός. Υπομονή φέτος που θεωρήστε και δικαίως διεκδικητές του τίτλου, θα φάτε καλά μέσα έξω και μακάρι να παίζεις κι εσύ γιατί θα έχει πλάκα να βλέπεις τους παίκτες με τον δαφνωστεφανωμένο να σε περνούν σαν ακίνητο τρένο. Εδώ πέρυσι δεν διασυρθήκατε στο Καραϊσκάκη και περιμένατε την αποστολή στο αεροδρόμιο…
 
ΚΑΛΑ ΠΟΣΟ ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ Ο ΓΑΥΡΟΣ ΠΙΑ? ΤΕΛΙΚΑ ΟΠΟΙΟΣ ΣΑΣ… ΑΓΑΠΑΕΙ ΓΑΥΡΟΣ ΕΙΝΑΙ!!!!!
 
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς.

Σχόλια

Εικόνα V0R4D0R

Πάρε τον τίτλο:
"ΠΑΜΠΛΟ Ο ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΤΗΣ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑΣ"

και βγάλε το "γά" από τη μπουγάτσα.

Τώρα έχεις:
"ΠΑΜΠΛΟ Ο ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΤΗΣ ΜΠΟΥΤΣΑΣ"
και τα έχεις πει όλα, επί το αληθέστερον και το τουμπικώτερον.

Εικόνα dono

ΧΑΧΑΧΑΧΑ
Σύγαυρε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων είμαι Θες/κη. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο έχω γελάσει με τα κωμικά - κομπλεξικά που ακούγονται στα ραδιόφωνα.