ΚΑΥΜΕΝΑΚΗΣ - ΕΝΑΣ ΕΞΑΓΡΙΩΜΕΝΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ


Tags: -

Θυμάστε τον εξαγριωμένο Κο Καυμενάκη, συνιδιοκτήτη του Αστέρα Τρίπολης, λάβρο κατά του Ολυμπιακού, μετά τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας πέρυσι? Από την λατρεμένη μας Δαβάκη μαθαίνουμε τα παρακάτω.
Οι καταθέσεις των μαρτύρων που έχουν εξεταστεί ως τώρα στη δίκη για τα στημένα (η οποία συνεχίστηκε σήμερα για ενδέκατη μέρα) δεν έχουν ρίξει ακριβώς φως στην υπόθεση. 
Με χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτή του Βασίλη Τεροβίτσα, ο οποίος προκάλεσε σε κάποιες περιπτώσεις ακόμα και την αντίδραση της έδρας, λόγω της επανάληψης της απάντησης «δεν ξέρω». 
Επειδή ωστόσο υπάρχουν και κάποιοι οι οποίοι δεν έχουν παρουσιαστεί ως τώρα, η εισαγγελέας, Βιργινία Σακελλαροπούλου, θέλησε να δρομολογήσει τις καταθέσεις τους. 
Έτσι, ζήτησε για την Τετάρτη (όταν θα καταθέσει και ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης) τη βίαιη προσαγωγή των διαιτητών Δαλούκα και Κύρκου, του εκ των ιδιοκτητών του Αστέρα Τρίπολης, Γιάννη Καϋμενάκη και του κ. Χατζή (του οποίου η ιδιότητα δεν έχει γίνει γνωστή).

Εντάξει δεν ανακαλύψαμε την Αμερική σήμερα. Γνωρίζουμε και τι έχει πει ο ΄΄έγκριτος΄΄ Κούγιας για τους ιδιοκτήτες του Αστέρα Τρίπολης και πως τους κατηγορούσε ότι έκοψαν την άνοδο στην Παναχαϊκή στήνοντας παιχνίδια για να ανεβούν αυτοί. Καταλαβαίνουμε ότι πλέον εκτός των εντυπώσεων και των όποιων ΄΄τρομερών΄΄ αποκαλύψεων που έχουν κάνει όλοι (σχετικοί και άσχετοι) για το θέμα των στημένων παιχνιδιών, πλέον ήρθε η ώρα να αποδείξουν τα λεγόμενα τους. Δεν αρκεί δηλαδή να λέμε κάποια πράγματα στην δίκη του σαγόνια, στα τηλεοπτικά παράθυρα, ή γενικότερα στα ΜΜΕ, πλέον ήρθε η ώρα να μιλήσουν όλοι με αποδείξεις και όχι προσωπικές εκτιμήσεις, πιστεύω ή άλλες αερολογίες.
Εμένα το παραπάνω σχόλιο μου βγάζει η εντολή για βίαιη προσαγωγή του Καυμενάκη. Απόδειξε αγαπητέ ότι είσαι εσύ καθαρός πρώτα, γιατί σύμφωνα με τον Αλέξη δεν είσαι και μετά ξανασυζητάμε τον τελικό κυπέλλου πέρυσι. Για να σου φρεσκάρω όμως την μνήμη, δες και το βιντεάκι made by ratm μπας και καταλάβεις τίποτα. Όταν θα πιάνεις τον Ολυμπιακό και τον πρόεδρό του (όχι προσωπικά τον Μαρινάκη, αλλά τον πρόεδρο του Ολυμπιακού) να πλένεις το στόμα σου με σαπούνι ΑΡΚΑΔΙ, μιας και ταιριάζει με την περίπτωση.
Άντε γιατί πολύ μπλα μπλα όλοι και τηγανίτα τίποτα. Αδικημένε μεγαλοεπενδυτή κι εσύ. Δεν μας είπες ρε μεγάλε όμως πως δικαιολογείς την κοιλιά στην απόδοση της ομάδας σου πέρυσι στα play off?  Την θεωρείς φυσιολογική ή κάνουμε και χαρούλες στον Ιβάν? Αν ήθελες να διώξεις τον προβληματικό, για εσένα, Τσιώλη γιατί δεν το έκανες πριν το παιχνίδι στην λαγοφλώρο αλλά μετά? Άλλες χαρούλες αυτές?
 
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς.

Σχόλια

Εικόνα savvas gridlock

Σου το'χω ξαναπεί. Η αφοσίωσή σου είναι συγκινητική. Είσαι μεγάλο πρόβατο-υπάλληλος-επαγγελματίας οπαδός-τσάτσος του χοντρού-γεμίσαμε φασίστες. Μπράβο Ντόνε.

Εικόνα red apple

Aχ, καυμένε συντάκτα...αγρόν αγοράζεις που τολμάς να συλλήψεις στο στόμα σου τον μεγαλοπαράγοντα που έβριζε το σύμπαν και δεν τόλμησε να τον αγγίξει κανείς...