ΠΩΛΗΣΗ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΄΄ΚΟΚΚΙΝΗ΄΄ ΕΠΟ


Tags: -

Ότι υπήρχε η σκέψη και είχαν γίνει και προχωρημένες συζητήσεις μεταξύ της ΕΠΟ και της οικογένειας που κατέστρεψε το Ελληνικό ποδόσφαιρο είναι γνωστό. Το είχαμε δει το καλοκαίρι όταν είχε πρωτοβγεί σαν είδηση.
Σύμφωνα όμως με την εφημερίδα GOAL η ιστορία μοιάζει τελειωμένη, αφού συμφωνήθηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες και φυσικά το τίμημα της πώλησης, άρα εμπόδια σοβαρά για την ολοκλήρωση της συμφωνίας δεν πρέπει να υπάρχουν.

Αναλυτικά η εφημερίδα αναφέρει.

Η ΕΠΟ συμφώνησε με τον Γιώργο Βαρδινογιάννη για την εξαγορά του προπονητικού κέντρου της Παιανίας αντί 11 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "GOAL"  η ΕΠΟ ήρθε σε συμφωνία με τον Γιώργο Βαρδινογιάννη για την αγορά του προπονητικού κέντρου της Παιανίας προκειμένου να στεγαστούν εκεί οι Εθνικές ομάδες. Το κόστος της συμφωνίας έφτασε τα 11 εκατ. ευρώ, με την οικογένεια Βαρδινογιάννη να μειώνει τις αρχικές της απαιτήσεις καθώς ζητούσε περίπου τα διπλάσια.
Τελικά συμφωνήθηκε η ΕΠΟ να δώσει τώρα 5 εκατ. ευρώ και τα υπόλοιπα να καταβληθούν σε δόσεις σε βάθος χρόνου. Μάλιστα, το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων θα το βρει η ομοσπονδία μέσω χρηματοδότησης από τη FIFA.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι εγκαταστάσεις θα μετονομαστούν σε "Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο Εθνικών Ομάδων" και στις προθέσεις της ΕΠΟ είναι να διεξαχθεί εκεί και ένα μέρος της προετοιμασίας του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος για το Μουντιάλ του ερχόμενου καλοκαιριού, εφόσον η Εθνική ομάδα προκριθεί στην τελική φάση.

 
Τελικά όλοι εκεί στον ζέλα ικανοποιημένοι πρέπει να είναι. Ο Τουίτης πήρε το Απήλιον, τώρα αν και πότε θα το πληρώσει στον Τσακίρη είναι άλλου παπά ευαγγέλιο, η οικογένεια της Παιανίας θα πάρει 11 ζεστά εκατομμυριάκια, όλα καλά… Αλήθεια ποιος είχε κάνει την εκτίμηση για την αξία των εγκαταστάσεων του ζέλα? Ποιος είπε στην ΕΠΟ ότι τα 11 εκ ευρώ είναι μια χαρά τίμημα? Μπορεί να είναι, δεν γνωρίζω, αλλά ελπίζω αυτό να προήλθε από κάποιον άνθρωπο που έκανε μια εκτίμηση αξίας - επένδυσης κι όχι αυθαίρετα από κάποιον παράγοντα της ΄΄κόκκινης΄΄ ΕΠΟ. Γιατί σε αυτή την περίπτωση το σκάνδαλο αρχίζει και βρωμάει.
Κατά τα άλλα η ΄΄κόκκινη΄΄ ΕΠΟ του γαύρου προέδρου της κάνει κουμάντο στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, ευνοώντας σκανδαλωδώς τον γαύρο, όπως λένε οι αυτόκλητοι μαϊντανοί... Φαντάζεστε να αποφάσιζε ο Ολυμπιακός να πουλήσει τον Ρέντη, να έπαιρνε για π.χ 15 εκ ευρώ από την ΕΠΟ σαν αντίτιμο? Θα είχαν πέσει τα κοινωνικά τσιμέντα συθέμελα, θα είχε παραιτηθεί το μισό υπουργικό συμβούλιο, η μισή βουλή και πιθανόν η μισή superleague.
Τώρα δεν ανοίγει μύτη. Δεν είναι όμως παράξενο, είπαμε όλοι τους και μόνοι μας. Έχουμε μάθει να ζούμε έτσι και πιστεύω ότι πλέον είναι ένα στοιχεία του χαρακτήρα μας που μας δυναμώνει, απέναντι σε όλους τους απέναντι.
Πάντως πολύ κουβαρτνάδες αυτοί οι Πολιτειακοί μας άρχοντες σε καιρό μνημονίου και ΠΑΝΤΑ υπέρ των αντιπάλων του Ολυμπιακού.
 
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς.

Σχόλια

Εικόνα drenios

Ρε παιδιά, επειδή θα ξεχάσουμε κι αυτά που ξέρουμε. Τι έχει η Παιανία; (πέρα από την έκταση και τα κτίρια) Όργανα γυμναστικής; Τζακούζι; Αίθουσα μασάζ; Εργομετρικά όργανα; Εγώ λέω έχει τόσα κι άλλα τόσα. Με λίγα λόγια έχει ένα υπερλουξ γυμναστήριο μέσα. Σωστά; Πόσο κάνει να φτιάξεις ένα τέτοιο γυμανστήριο; 100 χιλιάρικα; 200; 500; 1 μύριο;;; Το κράτος έχει 150 Ολυμπιακά Ακίνητα που σαπίζουν. Τα έχει βγάλει προς πώληση και δεν αγοράζει κανείς. Αντί να πάνε να δώσουν λοιπόν, 1 μύριο σου λέω εγώ να πάρουν εξοπλισμό και να χρησιμοποιήσουν μια έκταση από τα Ολυμπιακά Ακίνητα με έτοιμες και ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ κτιριακές εγκαταστάσεις που υπάρχει ΗΔΗ και ΣΑΠΙΖΕΙ, πάνε και δίνουν 11 στον Καρκινογιάννη. Έτσι μωρέ, επειδή είμαστε το Δημόσιο κι έχουμε για ξόδεμα. Μιλάμε για σκάνδαλο ολκής και για άλλη μια φορά δε μιλά κανείς!

Εικόνα dono

Κυρίως γι αυτό το θεωρώ σκανδαλάρα και βρήκα αφορμή για να γράψω το άρθρο

Εικόνα ΔΙΑΣ

ποιος να μιλησει? η οικογενεια ελεγχει μεγκα, σταρ εφημεριδες ραδιοφωνα. εχει pay roll του πιο γνωστους ΑΡΔ. Αυτους που μας τους παρουσιαζεον για δημοσιογραφγαρες. αρα ποιος να μιλησει?

Εικόνα dono

Μα όλοι αυτοί που υποτίθεται νοιάζονται για το καλό του Θρύλου, ΑΡΔάκια ή όποιος άλλος. Απ´ όλους μούγκα στην στρούγκα. Εδώ ο Τράκης διαμαρτύρεται για ηθική και νόμους.... Μας ψεκάζουν τελικά!!!

Εικόνα ΔΙΑΣ

11 μυρια στο βαρινογιαννεικο
9,5 μύρια στον ΠΟΑ για γήπεδο
20 μύρια στο γατουλη για γηπεδο
17 μύρια στον πανιώνιο για γήπεδο
2,5 μύρια στον εθνικό για γήπεδο (γελάει ο πειραιάς!)

Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ! ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!

Εικόνα dono

Καλά εκτός της ΕΠΟ ο άλλος τα έδωσε στο μιλητό. Κάτσε να το μάθει ο Στουρνάρας και μετά αρχίζει η πλάκα με την κωλοτούμπα που θα πέφτει...

Εικόνα red apple

Συγπροσφυγάκι μου η τελευταία αποστροφή ήταν όλα τα λεφτά.

Μόνοι μας και όλοι τους. Με τη διαφορά πως το ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ σημαίνει η πλειοψηφία. Δεν είμαστε μόνοι μας. Ήμαστε ΠΟΛΛΟΊ!

Εικόνα dono

Σωστό κι αυτό