ΤΑΪΣΤΕ ΤΑ ΖΩΑ ΣΑΝΟ


Tags: -

Με ένα καταπελτώδες άρθρο που έχει έντονο άρωμα και γεύση μπουγατσόστοκου, μας ενημερώνει η Δαβάκη για τις επόμενες κινήσεις του μπάοκ αναφορικά με την διαιτησία.

«Συντονιστείτε ή αρχίζει… πόλεμος»

Επιστολή προς ΕΠΟ και ΚΕΔ με την οποία ενημερώνει πως αρχίζει τις διαδικασίες «κάθαρσης» της διαιτησίας έστειλε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. «Συντονιστείτε ή αρχίζει…πόλεμος» σύμφωνα με πληροφορίες το κεντρικό μήνυμά.
Τελευταία ενημέρωση 21/10/2013, 21:03 
Μετά από ένα διήμερο «ζυμώσεων» για το θέμα της διαιτησίας, με αφορμή τα σφυρίγματα του Ιωαννίδη στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, προχώρησε σε επίσημες… πράξεις διαμαρτυρίας, ή αλλιώς καλέσματος για αλλαγή συμπεριφοράς σε ΚΕΔ και ΕΠΟ. 
Η αρχική πρόθεση ήταν ο πρόεδρος, Ζήσης Βρύζας, να έχει από σήμερα συναντήσεις με μέλη της ομοσπονδίας και της επιτροπής, όμως η αρχή έγινε με την αποστολή επιστολής, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα ακολουθήσουν και κατ’ ιδίαν συζητήσεις. 
Σύμφωνα με πληροφορίες, στην επιστολή ο ΠΑΟΚ αναφέρει πως η προσπάθειά του έχει ως στόχο το «καθαρό» ποδόσφαιρο και ενημερώνει πως ο σύλλογος γνωρίζει τι γίνεται και που θα οδηγήσουν ανάλογες κινήσεις. Παράλληλα, γίνεται αναφορά στους υπαλλήλους της ΕΠΟ, οι οποίοι όπως υποστηρίζει η διοίκηση του δικεφάλου του βορρά, έχουν χάσει τον έλεγχο και δεν αντιλαμβάνονται πως οδηγούν το ποδόσφαιρο στο τέλμα. Το… κλίμα που περνάει μέσω της επιστολής ο ΠΑΟΚ, είναι το ότι είναι διατεθειμένος να αρχίσει… πόλεμο αν δεν υπάρξει άμεσα συντονισμός. 
Μάλιστα, στο περιεχόμενο της επιστολής, αναφέρονται παραδείγματα και από όλα τα παιχνίδια που εμπλέκεται ο Ολυμπιακός και επισημαίνεται ότι η ΠΑΕ θα συνεχίσει να κινείται θεσμικά, ερχόμενος σε επαφή και με πολιτικά πρόσωπα αλλά και την δικαιοσύνη, για να παραδώσει διάφορα στοιχεία που έχει συλλέξει.

Όσο πλησιάζουν τα ντέρμπι (ο Θεούλης να τα κάνει) με τους λαγούς και τις μπουγάτσες, τόσο η προπαγάνδα τους δουλεύει στο φουλ. Την Κυριακή το βράδυ ακούγαμε τον κάθε Αρδάκο του ζέλα, μαζί με κάθε απίθανο τηλεσχολιαστή ή πρώην κοράκι να μας μιλούν για διαιτητική σφαγή του λαγού στο… ντέρμπι του με τον Πανθρακικό. Αυτές οι αστείες κραυγές δεν μπορούν παρά να αποσκοπούν σε προσπάθεια επηρεασμού των κορακιών πριν το παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής στην λαγοφλώρο.
Εχθές είδαμε τα μπαόκια να πράτουν το ίδιο, το δικό τους υπέρ πάντων παιχνίδι γίνεται μια αγωνιστική μετά την λαγοφλώρο. Χαρακτηριστικό είναι το κλείσιμο του παραπάνω άρθρου  Μάλιστα, στο περιεχόμενο της επιστολής, αναφέρονται παραδείγματα και από όλα τα παιχνίδια που εμπλέκεται ο Ολυμπιακός και επισημαίνεται ότι η ΠΑΕ θα συνεχίσει να κινείται θεσμικά, ερχόμενος σε επαφή και με πολιτικά πρόσωπα αλλά και την δικαιοσύνη, για να παραδώσει διάφορα στοιχεία που έχει συλλέξει.
Ταίστε τα ζώα σανό! Όταν όμως θα αρχίσουν να το βαριούνται (αυτό είναι νομοτελειακό και συμβαίνει παντού και πάντα), μετά πρέπει να βάλετε το χέρι στην τσέπη ή κατά την προσφιλή συνήθεια όλων των μακεδονομάχων παραγόντων, να εξαφανιστείτε από τα κοινά του ποδοσφαίρου με την καραμελίτσα του κράτους της Αθήνας και της εύνοιας του γαύρου. Ιβάν πλήρωσε πρώτα τους εργαζόμενούς σου σε ότι επιχείρηση έχεις αποκτήσει στην Ελληνική επικράτεια και μετά βλέπουμε ότι θέλεις. Να μιλάς για ισοτιμία και ισονομία εσύ, όταν βγαίνουν στον δρόμο απλήρωτοι εργαζόμενοι των εταιριών σου, είναι τουλάχιστον υπερβολικό. Να μιλάς εσύ για ισονομία μετά τα όσα ακούστηκαν στην εκδίκαση της αγωγής του Δώνη, είναι θράσος. Να μιλάς εσύ για ισονομία όταν προσπαθείς να χαριστούν χρέη ύψους καμιά 20 εκ ευρώ από τον μπάοκ, που θα επιβαρύνουν όλους τους υπόλοιπους Έλληνες πολίτες, είναι αστείο. Να μιλάς εσύ για ισονομία όταν έχουν γίνει ΟΡΓΙΑ στις πρώτες 8 αγωνιστικές υπέρ της ομάδας σου, είναι τουλάχιστον γραφικό. Αλλά τι λέω τώρα, μπουγατσόβλαχος παράγοντας χωρίς γραφικότητα, είναι φαγητό χωρίς αλάτι. Τους τραβάτε όλους αυτούς τους γραφικούς. Τους ζητάτε και τους θέλετε γιατί σας συντηρούν τον στόκο που έχετε για μυαλό. Τον στόκο που απαγορεύεται να φταίει για ότι σας συμβαίνει κανείς άλλος πλην του διαχρονικού εραστή σας, του Ολυμπιακού τον Θρύλο των γηπέδων.
Εγώ δεν θα γράψω τίποτα παραπάνω. Περιμένω 3 νίκες στις επόμενες 3 αγωνιστικές, τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο, αυτή θα είναι και η καλύτερη απάντηση σε όλα αυτά τα γραφικά που βγάζετε προς τα έξω. Μετά θα έχουμε να πούμε περισσότερα.
 
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς.

Σχόλια

Εικόνα savvas gridlock

Γιατί το λες αυτό, ρε? Παίρνει και το ''Ξενία'', λέει, ο Ιβάν, με 14 μύρια και βάζει μπροστά να πάρει και το Λιμάνι Θεσσαλονίκης. Βέβαια τους υπαλλήλους του τους έχει απλήρωτους, αλλά μην τα θες κι όλα δικά σου γαύρε. Τόσα κατομμύργια ξοδεύει ο ''επενδυτής''...

Εικόνα dono

Αλήθεια πόσα ευρουδάκια έχει βάλει για την... μεγάλη του αγάπη, μπάοκ μια ζωή, μπαοκάρα και στην ΕΣΣΔ κτλ?

Εικόνα savvas gridlock

25 εκ. ευρώ έβαλε σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μια αύξηση που έγινε σε 2 δόσεις.

Εικόνα red apple

Και την πληρώνει σε... καπίκια!!!!

Καλά δεν είναι να γράψουμε ούτε λέξη περισσότερη για την αστεία προσπάθειά τους να μας βγουν και αδικεμένοι από το κράτος των Αθηνών -όχι του Πειραιά!!!!