ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΖΕΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΕ SUPER LEAGUE



Εκνευρίστηκε, διαβάζω ο τούιτης για την απόφαση που πήρε η σούπερ λίγκα κατά την σημερινή της συνεδρίαση και ο ζέλας αποχώρησε από την συνεδρίαση της σούπερ λίγκας.
Η απόφαση αυτή όπως διαβάζουμε και στην αντίστοιχη ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος , αναφέρει τα παρακάτω.

Αποφάσεις Δ.Σ. και Γ.Σ. της Super League 29/10/2013

Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση, το Δ.Σ. της Super League αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:
1. Αποφασίστηκε η σύσταση επιτροπής, αποτελούμενης από τον πρόεδρο και τον γενικό διευθυντή της Super League, καθώς και εκπροσώπους των ΠΑΕ Άρης, Αστέρας Τρίπολης, Λεβαδειακός, ΟΦΗ, ΠΑΟΚ, Πανιώνιος και  SKODA Ξάνθη, προκειμένου να γίνει εισήγηση προς το Δ.Σ. περί των ενδεδειγμένων ποινών σε περίπτωση μη αδειοδότησης καθώς και επί άλλων σχετικών θεμάτων του εν γένει θεσμικού πλαισίου αδειοδότησης.
2. Επιτροπή αποτελούμενη από νομικούς συμβούλους των ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, SKODA Ξάνθη και από τον νομικό σύμβουλο της Super League θα εισηγηθεί στο Δ.Σ. προτάσεις για θέματα Καταστατικού.
Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση, η Γ.Σ. της Super League αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:
1/ Εκπρόσωποι της Super League στο Δ.Σ. της Ε.Π.Ο. παραμένουν οι κ.κ. Πουλινάκης (ΠΑΕ ΟΦΗ), Κομπότης (ΠΑΕ Λεβαδειακός), Βρύζας (ΠΑΕ ΠΑΟΚ) και ο πρόεδρος της Super League Γ. Μώραλης ως ex officio αντιπρόεδρος.
2/ Εγκρίθηκε ομόφωνα ο Οικονομικός Απολογισμός και οι Οικονομικές Καταστάσεις χρήσεως 01.07.12 – 30.06.13
3/ Υπερψηφίστηκε με 13 ψήφους υπέρ και 3 κατά η διάταξη περί επιβολής πειθαρχικών ποινών κατά ΠΑΕ, η οποία δημόσια δυσφημεί ή απαξιώνει το συνεταιρισμό της Super League, τα πρωταθλήματα που αυτό διοργανώνει, τους τηλεοπτικούς του συνεργάτες και τους χορηγούς αυτού. Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς ο πρόεδρός της απουσίαζε εκτός Ελλάδος, τάχθηκε υπέρ της διάταξης με επιστολή της, η οποία για τυπικούς λόγους δεν προσμετρήθηκε στην ψηφοφορία. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζήτησε αναβολή καθώς συμφωνούσε επί της αρχής, αλλά διαφώνησε με συγκεκριμένα στοιχεία της διάταξης. Η SKODA Ξάνθη συμφώνησε με το σύνολο της διάταξης πλην συγκεκριμένου σημείου και γι αυτό την καταψήφισε. Η ΠΑΕ Απόλλων εξέφρασε επιφυλάξεις και καταψήφισε τη διάταξη, ενώ η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αποχώρησε προ της έναρξης της Γενικής Συνέλευσης.

 
Τι νομίζατε ρε κουτοπόνηροι λαγοί? Ότι θα συνεχίζατε να καφρίζετε και να χουλιγκανίζετε μέσω τιτιβισμάτων και όλοι οι υπόλοιποι πλην των γνωστών συνεταίρων σας, τον μπάοκ και το απολλωνάκι, θα έμεναν με τα χέρια δεμένα και θα σας παρατηρούσαν αγέρωχοι? Πρέπει να γίνει κατανοητό σε όλους ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο χωρίς την ΝΟΒΑ δεν υπάρχει, όσο κι αν διαφωνώ, όσο κι αν δεν μου αρέσει αυτό. Εξάλλου να θυμίσω εδώ ότι ο Ολυμπιακός πήγε τελευταίος σχεδόν απ’ όλους τους υπόλοιπους στην ΝΟΒΑ. Ακόμα και σήμερα, μετά από τόσα χρόνια συνεργασίας, σπανίως βρίσκεις Ολυμπιακό ΑΡΔάκι μέσα εκεί και η αντιολυμπιακή προπαγάνδα πάει σύννεφο ακόμα και στις μεταδόσεις των αγώνων της ομάδας μας.
Βέβαια πριν το ντέρμπι, κινήσεις σαν και την αποχώρηση του ζέλα, είναι καθαρά κινήσεις εντυπώσεων εν όψει ντέρμπι, είναι μια κίνηση για να βρούμε άλλοθι εν όψει της επερχόμενης συντριβής. Αν νομίζουν ότι είναι μάγκες (λέμε τώρα) ας κάνουν ότι έκανε ο Βαγγέλας με την χορηγία του ΟΠΑΠ. Αν έχεις κοχόνες (το λέω κομψά), πάρε τον ζελάκο σου και φύγε αν μπορείς από το πακέτο της ΝΟΒΑ και πέτα της στα μούτρα τα λεφτά που σου δίνει. Πάρε την ομάδα στην σκέπη του ΣΚΑΙ και πλήρωσε εσύ το συμβόλαιο που είναι να πάρει φέτος η ομαδούλα σου από το συνδρομητικό κανάλι. Μπορείς δε να βάλεις να μεταδίδουν για λόγους οικονομίας και συνδεσμίτες από το 3όροφο, μπορείς να βάλεις να μεταδίδει και τον πάντα ΄΄αντικειμενικό΄΄ Μηντιούρη, μπορείς να βάλεις και παλαίμαχους όπως ο Κωνσταντίνου.  Αλλά ξέχασα, από την πολύ βεντούζα που τον πήγε εχθές ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Μανώλης Γαβαθιώτης στην εκπομπή ΝΤΕΡΜΠΥ, παίζει να μην μπορεί να καθίσει για πολλές ημέρες…
 
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς.
 
ΥΣΤ 1. Ακόμα δεν έχω ασχοληθεί με το επερχόμενο ντέρμπι στην λαγοφλώρο. Συνειδητά το έχω πράξει αυτό, περιμένω να δω μέχρι που μπορεί να φτάσει η κατρακύλα τους…

Σχόλια

Εικόνα savvas gridlock

Τα ΑΡΔάκια του μεροκάματου, που με ένα 50ευρω γράφουν ό,τι θες, υπέρ όποιου θες, ''υπερθεματίζουν'', λέει, ''με την τακτική Αλαφούζου να βγάζει τους βρωμιάρηδες στη σέντρα''. Δεν υπάρχει προηγούμενο σε επαγγελματικό κλάδο που έχει ανάγκη την ύπαρξη κοινού για την επιβίωσή του, σαν κι αυτό που συμβαίνει με την απαξίωση του ελληνικού ποδοσφαίρου από τους ίδιους τους φορείς του. Ο Τουίτης βγάζει τα πάντα όλα στημένα και μετά ζητάει από τον κόσμο να πάει στο γήπεδο, να δει την Πανάθα. Να δει τι, ρε τενεκέ Τουίτη? Αυτό το προιόν που εσύ ο ίδιος δυσφημείς? Αφού στημένο είναι ρε, σύμφωνα με όσα μας λες. Τα ΑΡΔάκια που ζούνε από το ποδόσφαιρο, που δεν έχουν γνώσεις σε κανένα άλλο άθλημα πλην ποδοσφαίρου και σε αυτό το ποδόσφαιρο, που υποτίθεται γράφουν γι'αυτό, είναι ΑΣΧΕΤΟΙ και ΑΜΠΑΛΟΙ, όλη μέρα δυσφημούν το ποδόσφαιρο. Δηλαδή τι ακριβώς λένε στα ΖΩΑ που τους διαβάζουν? ''Έλα να σου πω για το ποδόσφαιρο, που είναι βρώμικο και στημένο''? Τι να'ρθει να διαβάσει για μπάλα ρε τενεκέ ΑΡΔάκο ο αναγνώστης, όταν εσύ ο ίδιος του λες πως αυτό από το οποίο ζεις, είναι κάλπικο? Κι αφού είναι τόσο κάλπικο αυτό που σε συντηρεί, γιατί δεν αλλάζεις επάγγελμα εσύ ο ''γνήσιος'', ο ''έντιμος'' και ο ''διώκτης των λαμογιώνε και των ανηθίκωνε''? Πώς ανέχεσαι να ζεις μέσα σε τόση βρωμιά? Και μην πιάσουμε το φαινόμενο του πόσοι δημοσιογράφοι ξέρουν έστω τα στοιχειώδη από άλλα αθλήματα, πλην ποδοσφαίρου και μπάσκετ και αν αυτό συμβαίνει σε άλλες ''προηγμένες'' χώρες, όπως αρέσκονται να λένε και να γράφουν οι ίδιοι...

Εικόνα nikos michalopoylos

Μονο ενας παντως μπορει να αναλυσει ταυτοχρονα μπασκετ και ποδοσφαιρο με την ιδια επιτυχια! Μιλαμε για φαινομενο!

Εικόνα dono

Καλά αυτός ο παπάς με το τι γίνεται στα προηγμένα πρωταθλήματα της ευρώπης, πράγματα δηλαδή που κατά τους ΄΄έγκριτους΄΄ μόνο στην Ελλάδα γίνονται (επεισόδια, κάκιστες διαιτησίες, κραχτά διατητικά λάθη σε βαθμό απορίας, ραντεβού οπαδών) καταρίπτεται με μια απλή περιήγηση στο ιντερνετ.
Πιο προϊόν ρε Σάββα? Το όλο σκηνικό και κλίμα τους βολεύει όλους πλην του Ολυμπιακού, άντε και του Ιβαν, για να δικαιολογήσουν την αγωνιστική - οικονομική ανυπαρξία τους. Αν δεν υπήρχε η καθημερινή αυτή καραμέλα τότε οι ζέλες θα ζητούσαν και κανένα παίκτη με κανονική μεταγραφή από τον τουίτη, θα ζητούσαν κάτι καλύτερο γενικά από την διοίκησή τους.
Αλήθεια πόσοι επαγγελματίες κονδυλοφόροι έχουν κτίσει την καριέρα τους πάνω σε αυτή την καραμέλα περί στημένων και βρώμικου ποδοσφαίρου? Μπορώ να σκεφτώ τουλάχιστον 3-4 πρωτοκλασάτα ονόματα

Εικόνα red apple

...με σπασμένα τα φρέναααααααααα τρέχουν οι Λαγοί... Ευτυχώς που έχουνε εμάς για χειρόφρενο!!!

Εικόνα dono

Μόλις χαθεί κα το λεβιέ μετά το ματς να δούμε που θα ακουμπάνε...

Εικόνα red apple

Και πού θα βρίσκεται ο λεβιές;