ΜΠΟΥΓΑΤΣΟΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟΣ ΠΑΝΤΟΥ



Μπουγατσοεκνευρισμός παντού παρατηρείται μετά την σαρωτική επικράτησή μας επί των μόνιμων αδικημένων του Βορρά, των αποπαιδιών της συμπρωτεύουσας, του ελλειματικού Βορρά έναντι του προνιμιούχο Νότο, κτλ.
Χαρακτηριστικά διαβάζουμε ότι:

Ο Ιβάν Σαββίδης αποχώρησε εκνευρισμένος από το Γ. Καραϊσκάκης αφού ο ΠΑΟΚ γνώρισε βαριά ήττα με 4-0 από τον Ολυμπιακό και ετοιμάζεται να αναλάβει... δράση.

Το κλίμα στον ΠΑΟΚ είναι... βαρύ μετά το 4-0 από τον Ολυμπιακό. Ο Ιβάν Σαββίδης που βρέθηκε στις σουίτες του Γ. Καραϊσκάκης είδε από κοντά την απογοητευτική εμφάνιση της ομάδας του και δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του.

Όπως λένε οι άνθρωποι του δικεφάλου του βορρά δεν πρόκειται να υπάρξει κάποια "ακραία" κίνηση αλλά το πρόστιμο δεν το γλιτώνουν οι παίκτες.

Η διακοπή έρχεται την κατάλληλη ώρα αφού όλοι θα έχουν το χρόνο για να ηρεμήσουν και να κάνει νέο ξεκίνημα ο ΠΑΟΚ. Μερίδα οπαδών της ομάδας αποδοκίμασε τους παίκτες στο αεροδρόμιο αλλά και στην Τούμπα.


Γιατί θα ρίξεις πρόστιμο Ιβάν μου στα παικτάκια που έχεις μαζέψει εκεί πάνω στην λαλαδούπολη? Έχασαν από τον νταμπλούχο Ελλάδος, έχασαν από μια ομάδα σαφώς και κλάσεις ανώτερη από την δική σου. Μάλλον για λαϊκή κατανάλωση τα κάνουμε όλα αυτά, πολύ περισσότερο όταν είχαμε κι άλλα εχθές βράδυ.

Η κακή εμφάνιση στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό προκάλεσε την αντίδραση των οπαδών του ΠΑΟΚ.

 Οπαδοί του"δικεφάλου του βορρά" βρέθηκαν ακόμα και στο αερόδρομιο της Αθήνας για να αποδοκιμάσουν τους παίκτες κατά την αναχώρηση τους για την Θεσσαλονίκη, μετά την βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό με 4-0. Ωστόσο, οι άνθρωποι της ασφαλείας του "Ελευθέριος Βενιζέλος" απομάκρυναν τα περίπου 15 ατόμα.
Περίπου 20 άτομα περίμεναν την αποστολή κατά την άφιξη της στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης και μόλις αντίκρυσαν την αποστολή ξέσπασαν σε ύβρεις και αποδοκιμασίες. Στη συνέχεια οι παίκτες συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης πήγαν στην Τούμπα για να πάρουν α αυτοκίνητα τους κι εκει τους περίμεναν περίπου 80 ατόμα με τις ίδιες διαθέσεις.
Πέραν των αποδοκιμασιών δεν έγινε το παραμικρό, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως την αποστολή δεν ακολούθησαν οι διεθνείς Τζιόλης, Κατσουράνης, Σαλπιγγίδης, Νίνης και Τζαβέλλας  για να ενσωματωθούν από την Δευτέρα στην αποστολή της Εθνικής εν όψει των αγώνων με την Ρουμανία.

Βέβαια αν το δεις ψύχραιμα ειλικρινά πιστεύω ότι η ποιότητα του μπάοκ σε ήθος χωρίς τον Γκαρσία έχει ανέβει κατακόρυφα. Χωρίς τον Γκαρσία δεν υπήρχαν εντάσεις μεταξύ των παικτών, δεν υπήρχαν μεταφερόμενες εντάσεις στην κερκίδα. Τα καραγκιοζιλίκια βέβαια δεν έλειψαν, αφού σε αυτά πρωτοστατούν οι μάστορες του είδους Σαλπιγγίδης (αυτός ντε που πήρε τα λεφτάκια των οπαδών και την έκανε προς Παιανία μεριά και μόλις ξαναγύρισε όλοι κάνανε κοκοκο), Κλάους, Κατσούρ και Τζιώλης (ο οποίος διαμαρτύρεται για οφ σάιντ στην φάση του γκολ του Σαβιόλα...). Καλά ο Στοχ ήταν εριστικός όσο αγωνίστηκε γιατί αισθανόταν άσχημα στην πίσω οπή γιατί ο Σαλίνο τον έπαιζε πολύ... κολητά ρε παιδί μου, αυτός δεν μετράει για τα καραγκιοζιλίκια που έκανε είχε πόνο κυριολεκτικά. Αυτός που τους τα είπε χύμα και τσουβαλάτα ήταν ο Χακόμπο στο τέλος του αγώνα.
"Είναι μια πολύ βαριά ήττα για μας, μια πολύ στενάχωρη ήττα. Θεωρώ ότι είναι τα τελευταία 3 χρόνια η πιο βαριά ήττα, για μένα προσωπικά η πιο βαριά της ζωής μου. Όλοι όσοι αγωνιζόμαστε πρέπει να σεβόμαστε το έμβλημα και νομίζω σήμερα δεν το κάναμε. Όσοι ήμασταν υπεύθυνοι έπρεπε να ήμασταν εδώ. Αν είμαι εγώ ο υπεύθυνος, αναλαμβάνω εγώ την ευθύνη ακόμα-ακόμα και να φύγω. Παίξαμε πάρα πολύ άσχημα, δεν ήταν όμως το σημερινό παιχνίδι το μοναδικό και με τη Μακάμπι την Πέμπτη το ίδιο έγινε, όμως σήμερα είχαμε τον Ολυμπιακό που δεν είναι Μακάμπι. Αισθάνομαι ντροπή για αυτό που έγινε σήμερα, δεν υπάρχουν πολλά λόγια να πω σ’ αυτό το σημείο.
Όταν νικάει η ομάδα είναι εύκολο κάποιοι να βγαίνουν και μιλάνε, εγώ δεν είμαι αρχηγός να ποιος φταίει ή οτιδήποτε. Εγώ ήρθα τώρα να πω αυτό που νιώθω, είναι πολύ κακό για έναν ποδοσφαιριστή να χάνει έτσι και να μη λέει τίποτα. Είμαι άντρας και δεν κλαίω. Πρέπει να μάθουμε από αυτό και δεν μαθαίνουμε".

 
Εννοείται βρε μπουγατσάκι μου ότι δεν παίζατε πάλι με την Μακάμπι. Ο βιαστής σας ήταν εκεί και σας τρύπησε για ακόμα μια φορά. Τα δίχτυα εννοώ για να μην το έχετε κι αυτό μέσα σας. Αρκετά τα τέσσερα ερυθρόλευκα πέη για εχθές. Εν τω μεταξύ ο Στέφενς μάλλον έχει καταλάβει που έχει έρθει και με ποιούς κάφρους έχει να κάνει και μοιράζει σανό αβέρτα. Βγήκε και δήλωσε αγέρωχος στην συνέντευξη τύπου ότι:
Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: Εάν θέλεις να κάνεις κάτι με Ολυμπιακό εδώ πρέπει να είναι όλοι στο 100%. Αυτό δεν το κάναμε γι' αυτό δεν πετύχαμε κάτι καλό. Έως το 60' δεν παίζαμε άσχημα αμυντικά αλλά δεν κάναμε κάτι στην επίθεση. Τους δώσαμε ευκαιρία να προηγηθούν και μετά έπρεπε να πάρουμε ρίσκα. Μας έπαιξαν στην κόντρα επίθεση και μας δημιούργησαν πολλά προβλήματα.
Το εάν το... ταβάνι του ΠΑΟΚ είναι η 2η θέση: Μετά από ένα τέτοιο αποτέλεσμα δεν μπορείς να πεις πως ήταν ένα καλό τεστ. Εγώ πρέπει να στηρίξω τους παίκτες μου. Θα υπάρξει ένα διάστημα που θα λείψουν μερικά στελέχη μας στις Εθνικές. Μετά όταν θα γυρίσουν οφείλουμε να βρούμε τον τρόπο να παίξουμε πιο καλά στα επόμενα ματς.
Το κατά πόσον ρίσκαρε πιο πολύ απ' όσο έπρεπε: Αυτό είχε να κάνει και με την τακτική του Ολυμπιακού. Δεν είναι κακή ομάδα ο Ολυμπιακός έτσι δεν είναι; Έχει πολύ ποιοτικούς παίκτες. Φυσικά όταν είσαι πίσω στο σκορ με 1-0 πρέπει να πάρεις ρίσκα. Είναι φυσιολογικό να προσπαθήσεις είτε να ισοφαρίσεις είτε γενικά να επιστρέψεις στο παιχνίδι.
Τις σκέψεις για ενδεχόμενη ενίσχυση και την ευκολία που δέχεται γκολ ο ΠΑΟΚ: Όχι, έχουμε αρκετούς παίκτες. Είχαμε όμως κακή μέρα σήμερα. Ο Ολυμπιακός πήγε πολύ καλά. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Συμβαίνουν αυτά. Έπαιξαν πραγματικά πολύ καλά. Μετά το 1-0 έπρεπε να πάρουμε ρίσκα. Ο Ολυμπιακός διαθέτει ένα πολύ καλό σύνολο.
Την έλλειψη μαχητικής διάθεσης στον αγώνα: Δεν το ξέρω. Πιστέψτε με. Πρέπει να βρω τις κατάλληλες λύσεις και αποφάσεις. Είχαμε λιγότερες μέρες ξεκούρασης. Δεν υπάρχει δικαιολογία. Χάσαμε. Θα πρέπει να δούμε γιατί.
Την εικόνα του ΠΑΟΚ και την διαφορά με τον Ολυμπιακό: Είδατε την διαφορά. Φάνηκε. Είμαστε ικανοποιημένοι με την ομάδα, αρκεί να βγάζουν στο γήπεδο την ποιότητά τους. Δεν είναι κομπιούτερ. Είναι άνθρωποι. Μπορεί να έχουν μία κακή μέρα.
Το εάν τελείωσε το πρωτάθλημα: Σας ρωτάω εσάς. Τελείωσε; Πόσα ματς απομένουν; Πόσο πόντους μπορούν να πάρουν; Πρέπει να προχωρήσουμε και να προσπαθήσουμε.
Τους παίκτες που είναι μονίμως ντεφορμέ και την δική του οπτική γωνία: Όχι. Δεν αλλάζω άποψη. Θεωρώ πως έχουμε ποιότητα και αξία και σε παίκτες και ως σύνολο. Όπως είπα υποστηρίζω τους παίκτες μου.
Την αριστερή πλευρά και τα προβλήματα από εκεί: Θα δούμε. Με τον χρόνο μαθαίνεις.
Το πλάνο του, το εάν του βγήκε και το τι πιστεύει: Ήρθαμε εδώ να παίξουμε μπάλα. Στον αμυντικό τομέα ήμασταν καλά για 60' και μόνο αυτό. Είναι μία εύκολη ερώτηση. Εμείς θεωρούσαμε πως είχαμε κάνει καλή προετοιμασία. Τους φέραμε απευθείας μετά το Ισραήλ στην Αθήνα. Ίσως κοιτάζοντας το αποτέλεσμα να έπρεπε να τους είχαμε πάει στην Θεσσαλονίκη και μετά να γυρίσουμε. Όλα αυτά όμως είναι μετά.

 
Συνοπτικά δήλωσε ότι δεν φταίει η ποιότητα του μπάοκ για το χθεσινό αποτέλεσμα, αλλά η κακιά η μέρα (αυτή η πουτάνα) και οι δύο λιγότερες ημέρες ξεκούρασης από τον Ολυμπιακό. Σε αυτό το σημείο ξέχασε να μας πει ότι ο Ολυμπιακός έπαιξε παιχνίδι CL σε απόλυτα υψηλούς ρυθμούς παιχνιδιού, ενώ στο δικό τους παιχνίδι στο Ισραήλ μάλλον ο ρυθμός ήταν για να νανουρήσεις τον γιο μου για να κοιμηθεί. Επίσης δεν μας είπε το γεγονός ότι άλλαξε τον Σαλπιγγίδη ήταν θέμα κούρασης ή επιλογής και ρωτάω γιατί την Πέμπτη ο κοντός έπαιξε μόνο 28΄? Ο Λίνο που έπαιξε μόλις για 3΄ στο παιχνίδι του Ισραήλ κι αυτός κουρασμένος και γι αυτό τον έκανε πουτανάκι ο Κάμπελ από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης? Ο Στοχ έγινε αλλαγή λόγω κούρασης ή επιλογής και ρωτάω γιατί την Πέμπτη έπαιξε μόνο 68΄? Παραδείγματα για να καλύψουν την ανυπαρξία σας πολλά, κρατήστε τις δικαιολογίες και το σανό για τα ζώα τους μακεδονομάχους οπαδούς σας που σας κυνηγάνε πλέον σε όλη την Επικράτεια, γιατί πως να το κάνουμε. Το 4-0 δεν αντέχεται ρε φίλε σας καταλαβαίνω. Αλλά δυστηχώς αυτή είναι η πραγματικότητα. Εσείς ζούσατε σε μια πλάνη που την καλιέργησαν όλοι οι ΄΄αντικειμενικοί΄΄ και ΄΄γνώστες΄΄ ΑΡΔάκια και οπαδοί. Εμείς οι ΄΄μυρωδιάδες΄΄ λέγαμε εξ΄αρχής ότι δεν υπάρχει περίπτωση αυτή η ομάδα να κοντράρει τον Ολυμπιακό, κυρίως τον φετινό Ολυμπιακό. Ούτε μια στο εκατομύριο. Με παίκτες γερασμένους, αμφιβόλου αξίας και την μεικτή πρώην ζέλα για ομάδα δεν πας πουθενά. ΠΟΥΘΕΝΑ! Άντε και περαστικά σας ΔΕΝ σας εύχομαι.
 
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς.

Σχόλια

Εικόνα red apple

Άπαιχτοι οι Μπουγατσομάχοι...Το τί γέλιο τράβηξα κι εγώ δεν λέγεται...ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΡΑ!