ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΕΝΟΣ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΥ - ΠΡΟΕΔΡΟΥ



Νομίζω ότι πλέον ο balladoros αρχίζει και γίνεται σταθμός και σημείο αναφοράς το λατρεμένο σάιτ των μπουγατσίων του Βορρά. Ας δούμε όμως τα τελευταία γεγονότα κι αν δεν γίνετε κι εσείς φανατικοί αναγνώστες του, τότε μάλλον δεν έχετε την αίσθηση του χιούμορ. Αναλυτικά το άρθρο αναφέρει.
Απίστευτη κι όμως αληθινή η είδηση που έρχεται από το δικαστικό ρεπορτάζ στο Χάρκοβο, δικαστήριο του οποίου σήμερα, αθώωσε τον περιφερειάρχη Μιχαήλ Ντόμπκιν, που είχε αποκαλέσει με αυτό το χαρακτηρισμό τον πρόεδρο της ομάδας μέσω τουίτερ, και είχε δεχθεί μήνυση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τον ίδιο τον Βρύζα!
Το τραγικό όμως της ιστορίας, είναι ότι ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που θίχτηκε αρχικά από την ανάρτηση στο τουίτερ του ουκρανού, δεν παρέστη ούτε ο ίδιος ούτε και με δικηγόρο για να υπερασπιστεί την τιμή και την αξιοπρέπειά του, γεγονός που μπορεί να ερμηνευτεί με διάφορους τρόπους.
Η απουσία της εκπροσώπησης από τον ΠΑΟΚ και το Βρύζα, έφερε σε πλεονεκτική θέση τον Ουκρανό περιφερειάρχη που ήταν παρών και ζήτησε ν΄ αποσυρθεί η μήνυση ως ανυποστήρικτη, όμως ο δικαστής την δίκασε και τελικά, τον αθώωσε, δεχόμενος ότι η λέξη 'μαλάκας' δεν είναι υβριστιική για το Βρύζα!
Θυμίζουμε ότι ο Ντόμπκιν μετά τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από τη Σάλκε, είχε γράψει αντίο ΠΑΟΚ παίξατε σαν φρικιά και συμπεριφερθήκατε σαν αχρείοι. Και ο πρόεδρος πρέπει να συμπληρώσω, είναι ένας μαλάκας!!!
Μετά το πέρας της διαδικασίας, η δικηγόρος του Ντόμπκιν έκανε και … συστάσεις στο Βρύζα, λέγοντας ότι είναι δημόσιο πρόσωπο και πρέπει να δέχεται με ήπιο τρόπο την κριτική που του γίνεται!
Άραγε, γιατί ο εύθικτος κ. Βρύζας δεν παρέστη στο δικαστήριο ή δεν έστειλε ούτε δικηγόρο; Προφανώς, δεν τον θίγει ο χαρακτηρισμός 'μαλάκας' που του αποδόθηκε από τον Ντόμπκιν, όπως αποδέχθηκε και το δικαστήριο, άλλωστε…
Και βέβαια, αυτό αποτελεί δεδικασμένο...

 
Δηλαδή σύμφωνα με όσα γράφει το σιτε υπάρχει δεδικασμένο και από εδώ και πέρα τον Βρύζα μπορούμε να τον αποκαλούμε μαλάκα και με τον νόμο? ΧΑΧΑΧΑ. Μαρτυράτε μόνοι σας...
Είσαι αρρώστια αδελφέ, ΑΡΡΩΣΤΙΑ!!!!
 
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς.

Σχόλια

Εικόνα red apple

Tρελά χάχανα!!!

αχαααααααααααααααααα