ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΕΧΕΙ ΔΡΑΚΟ... MADE IN CHINA



Είδαμε σε προηγούμενη ανάρτηση τις ΄΄καταπληκτικές΄΄ σχέσεις που έχουν οι οργανωμένοι της μπύρας 13 με τον τράκη και την κωλοτούμπα που κάνουν στο θέμα που έχει δημιουργηθεί με την φιλολογούμενη εμπλοκή του τελευταίου στα κοινά της παε ζέλα. Σήμερα διαβάζουμε και λεπτομέρειες αυτής της περιέργης εμπλοκής.

Δύο εταιρίες από την Κίνα φέρονται διατεθειμένες να επενδύσουν μαζί με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός 120 εκατ. ευρώ τα επόμενα 2-3 χρόνια. Μέσα στην εβδομάδα το ραντεβού με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό και καθημερινά βλέπουν το φως το δημοσιότητας νέες πληροφορίες σχετικά με το πλάνο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για την αλλαγή σελίδας στην ομάδα.
Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ έχει αποφασίσει να κάνει “γερό” μπάσιμο στην ΠΑΕ, έχοντας μάλιστα ισχυρούς “συμπαίκτες”. Συγκεκριμένα πρόκειται για δύο κινέζικες εταιρείες που εμφανίζονται να έχουν ήδη συμφωνήσει με τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ για την επένδυση στους «πράσινους» σύμφωνα με τη «Sportday», με το ποσό που πρόκειται να δαπανηθεί να φτάνει στα 120 εκατ. ευρώ σε βάθος 2-3 ετών! Μάλιστα όπως σημειώνεται ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πρόκειται να καλύψει ένα ποσοστό που θα φτάνει στο 30%-40% των συνολικών χρημάτων, με το υπόλοιπο ποσό να καλύπτεται από τις εταιρείες.
Σημειώνεται πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα έχει συνάντηση μέσα στην εβδομάδα με τον Γιάννη Αλλαφούζου στην οποία θα ζητήσει να ενημερωθεί πλήρως για τα οικονομικά δεδομένα στην ΠΑΕ και κυρίως το ύψος των χρεών. Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Παναθηναϊκής Συμμαχίας εμφανίστηκε ιδιαίτερα θετικός και εξέφρασε την βεβαιότητα πως η πρόταση της πλευράς Γιαννακόπουλου θα είναι καλή.

Δηλαδή ο τράκης έχει βρει επενδυτές που θα βάλουν 120 εκ ευρώ σε βάθος 3 ετών? Για τον λόγο ότι ο εν λόγω παράγοντας απευθύνεται σε ιθαγενείς και τάζει καθρεφτάκια, δεν μπορώ σοβαρά να σχολιάσω τα λεγόμενα και τις πηγές της συγκεκριμένης είδησης. Αυτό όμως που μένει από την όλη υπόθεση είναι απλά απορίες.
Οι Κινέζοι επενδυτές έχουν σκοπό να χάσουν γύρω στα 80 εκ ευρώ? Γιατί όποιος βάζει λεφτά σε ένα σωματείο σήμερα που μιλάμε στην Ελλάδα της κρίσης σε μια τέτοια μεγάλη επένδυση, μόνο χαμένα λεφτά μπορεί να δώσει. Αν κάποιος διαφωνεί, να μου αναφέρει ΕΝΑ παράδειγμα ομάδας σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ που κάνει πρωταθλητισμό σε υψηλό επίπεδο και δεν έχει τεράστιο παθητικό σε συνεχόμενες οικονομικές χρήσεις. Όχι τώρα που τα πράγματα και οι συνθήκες είναι αντικειμενικά δύσκολες σε μια Ευρώπη που βρίσκεται μέσα σε μνημόνια και οικονομική κατάρευση, αλλά και στις προηγούμενες δεκαετίες που υποτίθεται το άθλημα ήταν σε άνθηση και τα έσοδα των ομάδων πολύ μεγαλύτερα.
Αν αφήσουμε λίγο στην άκρη τα σχέδια των Κινέζων, ο τράκης που θα βρει περίπου 40 εκ ευρώ, που σύμφωνα με την εφημερίδα της Δαβάκη θα χρειαστούν ως ίδια συμμετοχή? Αν έχει τόσα λεφτά γιατί δεν βάζει τα λεφτά που απαιτούνται στην καε ζέλα, έτσι ώστε η εταιρία τους να είναι νόμιμη? Μήπως η επένδυση γίνει με τους υφιστάμενους όρους λειτουργίας της καε ζέλα? Γιατί αν είναι έτσι, δεν υπάρχει κανένας έλεγχος και όλοι κάνουν αβαβά για τις οικονομικές του εκκρεμότητες (το λέω κομψά), τότε όλα γίνονται.
Εκεί στην Δαβάκη δεν έχουν τίποτα καλύτερο να ασχοληθούν? Δεν έχουν πάρει το μάθημά τους με το φιάσκο με τον Τσάκα και τον Αλή Μπαμπά που τους κουβάλησε, δεν έχουν να αναδείξουν κανένα  διαιτητικό σκάνδαλο όπως το καραμπινάτο οφ σάιντ γκολ του Μπεργκ στο ντέρμπι τους με τα Γιάννενα? Είδατε πουθενά γραμμένο κάτι σχετικό? Είδατε τον τουίτη να τιτιβίζει κάτι? Εγώ πάντως όχι και αναρωτιέμαι εάν τελικά στην Ελλάδα βλέπουμε το ίδιο ποδόσφαιρο. Το λίγο οφ σάιντ δεν υφίσταται παγκοσμίως, παρά μόνο σε αγώνες του ζέλα. Θυμάμαι το ίδιο χαρακτηρισισμό σε μια παρόμοια φάση και σε μια άλλη επική νίκη τους στο Καυτατζόγλειο απέναντι στον Ηρακλή.
 
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς.
 
ΥΣΤ 1. Άκουσα εχθές τον Νικολογιάννη aka Τασούλη, να μιλάει πάλι για παραρτήματα και ότι ο Θρύλος μόνο κάτι παραρτήματα βρίσκει και βάζει 4-5 άρες. Αναρωτιέμαι εάν μέσα στην θολούρα του θεωρεί και τον μπάοκ παράρτημα του γαύρου, γιατί σε περίπτωση που δεν το θυμάται τέσσερα έφαγε όχι πέρυσι, αλλά πριν από 14 ημέρες.. Αν όντως θεωρεί και τον μπάοκ παράρτημα του γαύρου τότε έχουμε την λογική του παραλόγου. Εγώ πάντως θα πρότεινα στον Τασούλη να είναι πιο προσεκτικός με το τι λέει, γιατί στον δεύτερο γύρο υπάρχει περίπτωση το σκορ του αγώνα να είναι εκκωφαντικό και να τους εξαφανίσει μια και καλή. Τότε θέλω να σε δω ΑΡΔικειμενικέ και όχι τώρα.

Σχόλια

Εικόνα vagio

χαχα.. Πραγματικα, αν δεν χυθει στην καρεκλα, τα ποδαρακια δεν βρισκουν πατωμα.
Αν υπαρχει δικαιοσυνη στη ζωη, μια μερα θα τον πετυχω η σε ασανσερ, η σε τουαλετα.
Αν και η απολυτη ονειρωξη ειναι να τον πετυχω στη δουλεια μου. Και να με χεριαζεται επειγοντως.

Εικόνα dono

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Τι έγραψες ρε άτομο!!!!

Εικόνα red apple

Τί λε ωρέ συντάκτα! Αλήθεια; Θα γίνει στα γεράματα, αντικειμενικός ο Νικολογιάννης; Θα δει το φως το αληθινό; Τί ψάχνουμε, τώρα... Εδώ, μας είπε ο Άιβαν οτι δεν τους νικήσαμε -γ@@@&^& δηλαδή...- αλλά ότι εκείνοι...έχασαν...

Εικόνα dono

Φυσικά κείνοι έχασαν την ευκαιρία για μια ξεγυρισμένη 6άρα που δεν θα την ξεχνούσαν ΠΟΤΕ, αλλά τέλος πάντων

Εικόνα kg

ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑ .........ΠΟΤΕ...........

ΟΤΙ ..........ΕΙΝΑΙ .........ΠΙΟ ...........ΚΟΝΤΟΣ..........ΚΑΙ ..............ΑΠΟ...............ΜΙΑ...................ΚΑΡΕΚΛΑ!!!!!!!!!!!!

Εικόνα clark gheibol

Γιατί νομίζεις ότι έφερε Κινέζους και όχι πχ Ολλανδούς;

Εικόνα dono

Τον αδικείς... Είναι λίγο πιο ψηλός από τον πατέρα και τον θείο του...

Εικόνα ΔΙΑΣ

μη μου πικραινεις τον τασουλη το νικολογιάννη! πάνω στην ακμή της καριέρας τους κλήθηκε να βιώσει τεσσάρες και τριάρες απο το ΘΡΥΛΟ που εχει θολωσει λιγο... τοσο λιγο που ξεχασε γρήγορα τον αγαπημένο του τζίγκερ....

Εικόνα dono

Σε 5 χρόνια δεν είπαμε ότι θα ξαναφωνάζουν όλοι τους ΤΖΙΓΓΕΡ ΘΕΕ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΑΕ???