ΤΙΜΩΡΙΑ UEFA


Tags: -

Από εχθές ξέρουμε την είδηση που έχει προκύψει την τελευταία στιγμή και αφορά την τιμωρία της ομάδας μας στο παιχνίδι – τελικό με την Άντερλεχτ. Διαβάζουμε στα tanea.gr
Φωτιά έβαλε η ΟΥΕΦΑ στον Ολυμπιακό με την απόφαση να κλείσει το κάτω μέρος των κερκίδων της θύρας 7 στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, στον αγώνα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τη φάση των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ, λόγω ρατσιστικής συμπεριφοράς των οπαδών του στο παιχνίδι με την Αντερλεχτ.     
Η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός τρέχει και δεν φτάνει και αμέσως θα καταθέσει έφεση κατά της απόφασης. Σύμφωνα με τις καταγγελίες του δικτύου FARE (Football Against Racism in Europe), το οποίο δραστηριοποιείται για την καταπολέμηση του ρατσισμού, οι οπαδοί των Ερυθρολεύκων εκδήλωσαν ρατσιστικές συμπεριφορές με την ανάρτηση πανό στο εντός έδρας ματς με την Αντερλεχτ.
Επιπλέον η ΟΥΕΦΑ επέβαλε στον Ολυμπιακό πρόστιμο 30.000 ευρώ για χρήση βεγγαλικών και λέιζερ στο ματς με τη βελγική ομάδα.

 
Το δημοσίευμα λοιπόν μας πληροφορεί ότι τιμωρούμαστε με εκκένωση των κάτω σειρών της Θύρας 7, λόγω ρατσιστικής συμπεριφοράς στο παιχνίδι μας με την Άντερλεχτ. Μια ρατσιστική συμπεριφορά που προήλθε από την ανάρτηση ενός πανό με την απεικόνιση μιας νεκροκεφαλής. Από μόνο του το γεγονός, αν καλόπιστα δεχθούμε το παραπάνω δημοσίευμα, είναι για γέλια αλλά ας δούμε καλύτερα τι ακριβώς έγινε, σύμφωνα με τον Υπεύθυνο Επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κ. Καραπαπά που βγήκε στον αέρα πριν από λίγη ώρα στο σταθμό της Δαβάκη.
Η uefa μέσω του παρατηρητή ενημέρωσε την ΠΑΕ ότι υπάρχει ένα πανό με μια νεκροκεφαλή στον χώρο του πετάλου, στον χώρο της Θύρας 7. Η ΠΑΕ κινήθηκε αστραπιαία και κατέβασε το συγκεκριμένο μπάνερ από την θύρα, σε ρυθμούς τάχιστους (η ΠΑΕ αναφέρει έναν χρόνο περίπου στα 4΄), αφού πάντα υπάρχει μόνιμο προσωπικό που ασχολείται με τέτοια πράγματα. Αυτός ήταν και ο λόγος που η ΠΑΕ έπεσε από τα σύννεφα με την επιβληθήσα ποινή και ελπίζει βάσιμα, κυρίως εξ’ αιτίας της αστραπιαίας μας αντίδρασης, ότι θα δικαιωθεί στην έφεσή της.
Οι νεκροκεφαλές γενικότερα έχουν στοχοποιηθεί αρκετά από την uefa τον τελευταίο καιρό σαν ναζιστικά σύμβολα. Από αυτό το σημείο μέχρι την άλλη άκρη να δαιμονοποιούμε οτιδήποτε έχει το συγκεκριμένο σύμβολο είναι αστείο και γελοίο. Κλασσικό παράδειγμα ότι σε προηγούμενο Ευρωπαϊκό παιχνίδι, η ΠΑΕ έχει υποχρεωθεί να κατεβάσει πανό των Χανίων, με την δικαιολογία ότι υπήρχε μια νεκροκεφαλή με ένα πειρατικό φουλάρι από πάνω της. Κατά τα άλλα για διάφορα άλλα συμβάντα όπως το υβριστικό πανό των Βέλγων της Άντερλεχτ για την uefa, τα άλλα γραφικά όπως αυτό που έγραφε uefa mafia που βγήκαν ακόμα και σε φιλικά των Εθνικών ομάδων αυτά δεν πειράζουν καθόλου την κορυφαία αρχή του ποδοσφαίρου μας.
Τα πράγματα για την μανούλα του Μισέλ είναι πλέον οριακά. Δεν θα φτάσω σε σημεία γραφικά για να γράψω ότι υπάρχει δάκτυλος των Άγγλων της Manchester για να μην είναι γεμάτη η Θύρα 7, κτλ, αλλά η μανούλα του Μισέλ από τις πολλές βίζιτες πρέπει επειγόντως να πάει για αιδοιοραφή. Δεν μπορείς να τιμωρείς ένα γεμάτο γήπεδο με εκπληκτική ατμόσφαιρα, έναν εκπληκτικά κόσμιο αλλά καυτό κόσμο, χωρίς να έχει συμβεί το παραμικρό μεμπτό, που τουλάχιστον να έχει ευθύνη η ΠΑΕ.
Καλύτερος τρόπος για να κλέισουμε από την δημοσίευση του Καραπαπά στο φου μπου δεν υπάρχει.
ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ, ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΟΥΝ ΟΛΑ ΟΙ ΞΕΡΟΛΕΣ ΤΩΝ FACEBOOK ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΣΧΟΛΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΒΑΖΕΛΟΣΑΙΤ (ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ... ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΟ ΣΑΙΤ):
1. Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ UEFA ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΒΑΘΜΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ ΕΦΕΣΗ ΩΣΤΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ. ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΚΑΙ Η ΘΥΡΑ 7, ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΤΗ ΘΕΛΟΥΝ ΓΕΜΑΤΗ ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ!
2. Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΜΠΑΝΕΡ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ UEFA ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΕ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΕΙΝΑΙ... ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ! ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΣΥΝΘΗΜΑ, ΟΥΤΕ ΣΕ ΠΑΝΟ, ΟΥΤΕ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ!
3. ΚΑΠΟΙΟΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΠΑΛΙ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΡΥΣΕΣ ΑΥΓΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΣΗΜΕΝΙΕΣ ΧΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΞΑΝ ΟΤΙ Η ΔΩΡΕΑ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 7 ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ "ΑΓΚΑΛΙΑ ΑΓΑΠΗΣ" ΤΩΝ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΟ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ...
4. ΤΟ ΖΩΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΟ BALL BOY ΤΟΥ ΑΡΗ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΒΑΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ ΣΕ ΑΛΛΑ ΖΩΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΨΟΥΝ, ΣΤΟ ΧΑΡΙΛΑΟΥ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΑΦΟΥ ΗΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΒΑΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΑΙΚΤΗ!
5. ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΒΕΒΗΛΩΣΑΝ ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 7 ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΗΝΥΣΕΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΜΝΗΜΗΣ ΤΕΘΝΕΟΝΤΩΝ ΟΠΟΤΕ ΠΑΕΙ ΣΤΡΑΦΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ "ΣΤΑ ΜΑΛΑΚΑ"...
6. ΓΙΑ ΤΑ "ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ" ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ. ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΕΣΗΕΑ, ΤΟΝ ΠΣΑΤ, ΤΟ ΕΣΡ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ...
7. ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ (Η ΜΑΛΛΟΝ ΣΗΜΕΡΑ) ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!

 
Υπάρχει κάτι αναπάντητο από την τρέχουσα Αντιολυμπιακή επικαιρότητα? Δεν νομίζω...
 
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

ΥΣΤ 1. Μισέλ, σκέπασε την μανούλα σου, θα κρυώσει και έρχονται Χριστούγεννα...

Σχόλια

Εικόνα Νίκος Γόδας

Η τιμωρία είναι γελοία και ανυπόστατη. Αν δεν αναιρεθεί θα είναι ΣΚΑΝΔΑΛΟ αντίστοιχο εγχωρίων πράσινων. Και δε θα είναι το πρώτο.

1, 2, 6, 7) Πολύ σωστός.

3) Επιλεκτική ευαισθησία λέγεται αυτό...

4) Πολύ σωστή κίνηση και αξιέπαινη κίνηση από την ΠΑΕ.

5) Θα φαν' καλά...

Υ.Γ. Οι misfits δεν προκάλεσαν ποτέ και είναι ΟΠΑΔΟΙ του Ολυμπιακού με όλη τη σημασία της λέξης. Και η κίνηση που έκαναν να καλύψουν τη νεκροκεφαλή δείχνει την αγάπη τους για το θρύλο και μόνο, σε αντίθεση με τους ψευτοεπαναστάτες του internet που κάθονται και κράζουν και άρχισαν πάλι τις βαζελιές.

Υ.Γ.2 Τα φοβάμαι πολύ αυτά τα δεδικασμένα Σάββα. Δεν έχω εμπιστοσύνη σε καμία Ουέφα, σε καμία αθλητική δικαιοσύνη. Περιμένω με αγωνία την απόφαση της έφεσης.

Εικόνα savvas gridlock

Τα ΑΔΕΡΦΙΑ από τους Misfits έχουν τη νεκροκεφαλή για άλλο λόγο, εδώ και πολλά χρόνια. Τα ΑΔΕΡΦΙΑ από τους Misfits, παρά το ότι θα μπορούσαν να στραβώσουν και να πούνε ''αυτοί είμαστε και σε όποιον αρέσουμε'', αποφάσισαν εδώ και πολλούς μήνες να καλύπτουν τη νεκροκεφαλή, για να μην κάνουν κακό στον Θρύλο μας. Αν η ΟΥΕΦΑ έχει αντίρρηση, ας πάει να τιμωρήσει και μία ομάδα, επειδή θα δει κάποιος αρμόδιός της Πλατινο-ομοσπονδίας οπαδούς της να φοράνε μπλουζάκια Sex Pistols. Ο Sid Vicious με σβάστικες τριγύρναγε και πρέπει κάποιος να είναι μεγάλο μπουρδέλο, για να τον βγάλει Ναζί.

https://www.google.gr/search?q=sid+vicious+nazi&source=lnms&tbm=isch&sa=...

Tώρα για τις υπόλοιπες ανύπαρκτες πουτάνες, που βρήκανε αφορμή να βγάλουνε χολή ''γεμίσαμε φασίστες'' και ''παρέλαση κάνει η Χρυσή Αυγή στο πέταλο της 7'', ενώ δεν ξέρουν κατά πού πέφτει ένας σύνδεσμος (κατά τα άλλα ξέρουν τα φρονήματα 20.000 μελών της θύρας 7), αντί να υπερασπιστούν τα υποτιθέμενα αδέρφια τους που ίσως μείνουν εκτός αγώνα με εισιτήριο λόγω της μάνας του Πλατινί, ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΑΣ ΓΑΜΙΟΛΕΣ.

Υπάρχει δεδικασμένο πάντως και δεν γίνεται να σταθεί αυτό το μπουρδέλο του Πλατινί.

http://olympiacos-blog.blogspot.com/2013/12/blog-post_2593.html

Εικόνα figurered

Να προσθέσω σε αυτά που λες ότι ΚΑΙ ο Lemmy ΚΑΙ o Kerry King των Slayer φέρουν συχνά ναζιστικά σύμβολα. Άραγε θα πιστευε κανείς πως κάποιος από τους δύο - ιδιαίτερα ο Lemmy, που μάλιστα είναι και Εβραίος - είναι νεοναζί;

Όσο για το totenkopf η δική μου εκτίμηση είναι ότι πολύ συχνά χρησιμοποιείται γιατί έχει καθιερωθεί πλέον ΑΙΣΘΗΤΙΚΑ - όσο οξύμωρο και αν ακούγεται μια νεκροκεφαλή να έχει σχέση με την αισθητική συμβαίνει, δεν βρισκόμαστε πλέον στον 19ο αιώνα - και όχι για τις συνδηλώσεις του. Δηλαδή χρησιμοποιείται αυτόνομα.

Για να μη μιλήσουμε γενικότερα για το ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ μόρφωμα της Ε.Ε. το οποίο έχει ως σκοπό μαζί με τα πλοκάμια του τύπου UEFA να δημιουργεί ενοχές για φανταστικά εγκλήματα.

Βαριά βιομηχανία ενοχών είναι για να υποδουλώσει οποιαδήποτε μορφή έκφρασης και η δήθεν πρεμούρα για το νεοναζισμό υφίσταται για την κατάλυση των βασικών ελευθεριών. Μετά το νεοναζισμό - που φυσικά και είναι κατακριτέος - θα βρεθούν και άλλα πατήματα, πολύ πιο σαθρά.

Ο Πλατινί δε, τόσο ως παίχτης όσο και ως σκατάς που είναι πια, ήταν πάντα ολίγιστος. Ο μόνος που πανηγύριζε στον βαμμένο με αίμα τελικό του Χέηζελ. Λάθος;

Εικόνα Νίκος Γόδας

Απόλυτα σωστός! Απόλυτα! Υποκλίνομαι. Αυτός ο υπάνθρωπος που πανηγύριζε σε εκείνη την τραγική βραδιά προβάλλει σήμερα τις ευαισθησίες του για το ανθρώπινο γένος μέσω ανυπόστατων κατηγοριών. Τέλος.

Συμφωνώ τελείως και με όλα τ' άλλα, αλλά κυρίως με αυτό που λες για τη γενίκευση αργότερα των κατηγοριών. Θα βλέπουν εχθρούς της δημοκρατίας εκεί που δε φανταζόμαστε... Ο νοών νοείτω.