ΠΑΝΟΠΟΥΛΑΔΑ 0 - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2



Εχθές είχαμε την 21η αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος με την ομάδα μας να αντιμετωπίζει την Ξάνθη στα πάντα αφιλόξενα για εμάς Πηγάδια. Το τελικό αποτέλεσμα 0-2 συνεχίζει το σερί των επιτυχημένων αποτελεσμάτων, μας κρατά αήττητους στην κούρσα του σπασίματος των ρεκόρ της ομαδάρας του Γουλανδρή, αλλά κυρίως κονιορτοποιεί τις όποιες ελπίδες των αντιπάλων μας για να διεκδικήσουν κάτι καλό στο φετινό πρωτάθλημα, να κάνουν έστω όνειρα τι θα μπορούσε να είχε γίνει αν ήταν οι ομάδες τους πιο σοβαρές και ποιοτικότερες φέτες.
Ο Μίτσελ άρχισε πάλι με κάποιες ΄΄εκπλήξεις΄΄ στην αρχική ενδεκάδα, αλλά ας πάρουμε τα πράγματα λίγο από την αρχή. Τερματοφύλακας σταθερά ο Ρομπέρτο, στην άμυνα ο Σαλίνο με τον Χολέβα στα άκρα, με τον Αβραάμ και τον Μανωλά στο κέντρο της άμυνας. Στα αμυντικά χαφ ο Μανιάτης με τον Σάμαρη και μπροστά του ο Τσόρι. Στα άκρα της επίθεσης ο Κάμπελ με τον Φουστέρ , με τον Ολαϊτάν να ξεκινά βασικός σαν μοναδικός κεντρικός φορ.
Η αρχή του παιχνιδιού βρήκε την ομάδα μας να προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο κατοχής και κυριαρχίας στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό το πέτυχε εν μέρη έχοντας συντριπτική κατοχή μπάλας, αλλά την ίδια στιγμή με προσωπικά τραγικά λάθη της άμυνας, επέτρεψε στον αντίπαλο να κάνει φάσεις στην εστία του Ρομπέρτο. Γενικότερα όμως η ομάδα είχε καλή και γρήγορη κυκλοφορία μπάλας, ήταν καλύτερη της αντιπάλου της και σαφώς πιο απειλητική. Στο 24΄ είχαμε το γκολ για την ομάδα μας, όταν ο Ολαϊτάν με κοντινή προβολή – σουτ εξ επαφής άνοιξε το σκορ μετά από κτύπημα κόρνερ του Τσόρι και πρώτη προβολή του Αβραάμ. Η εικόνα της ομάδας του πρώτου ημιχρόνου ήταν καλή, η εικόνα της αντιπάλου μου θύμισε παλιές καλές εποχές. Πολύ δυνατά μαρκαρίσματα, διαμαρτυρίες ακόμα και σε φάσεις που δεν χρειαζόταν καν την επανάληψη του βίντεο για να δούμε τι έγινε και γενικά ένας υπέρ πάντων αγώνας κατά του ΄΄εχθρού΄΄.
Στην επανάληψη το παιχνίδι έγινε ροντέο με βασικό υπεύθυνο τον Ολυμπιακό. Στο 48΄ ο Ντε Γκούσμαν της Ξάνθης πήρε δεύτερη κίτρινη κάρτα και μαζί την άγουσα για τα αποδυτήρια, λόγω ανόητης παράβασης στο χώρο του κέντρο, έπιασε την μπάλα με το χέρι με προφανή πρόθεση και ενώ είχε κίτρινη κάρτα από το πρώτο μέρος για επικίνδυνο φάουλ σε παίκτη μας. Κάπου εδώ όλοι νομίζαμε ότι η επικράτηση θα ήταν άνετη και χωρίς άγχος, αλλά για έναν περίεργο λόγο η ομάδα φάνηκε να αγχώνεται και να μην μπορεί να βγάλει την μπάλα από ην περιοχή της, να αγχώνεται σε φάσεις που δεν το δικαιολογούσε και σε κάθε περίπτωση να μην μπορεί να κρατήσει την μπάλα στα πόδια της και να δικαιολογήσει τον παραπάνω παίκτη που είχαμε. Στο 73΄ ήρθε και η αποβολή για παίκτη μας, όταν ο Χολέβας πήρε την απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα για φάση που μάλλον υπάρχει περισσότερο επιθετικό φάουλ από τον Σολτάνι και λιγότερο μαρκάρισμα του αμυντικού μας. Δεν φαίνεται καθαρά τι έχει γίνει στην φάση, αλλά από τον τρόπο που πέφτει ο Σολτάνι και τον τρόπο που προστατεύει την μπάλα ο Χολέβας, το θεωρώ απίθανο να υπάρχει χτύπημα του παίκτη μας στον καραγκιοζάκο παίκτη της πανοπουλάδας. Εδώ πρέπει να σημειωθεί ότι ο Σολτάνι για δύο χτυπήματα εκτός φάσης (ή στο τελείωμα φάσης) έπρεπε να πάρει την άγουσα για τα αποδυτήρια πρώτος με απ' ευθείας κόκκινη πριν την φάση του Χολέβα. Ο Μίτσελ έβαλε τον Μπονγκ στο 77΄ στην θέση του Κάμπελ για να γεμίσει το κενό στην αριστερή πλευρά της άμυνας Το παιχνίδι στο τελευταίο του μέρος ήταν αγχωτικό με την Ξάνθη να φτάνει πολύ κοντά στην ισοφάριση όταν το σουτ του Μάνταλου στο 87΄ πέρασε ελάχιστα έξω από την εστία μας. Ο προπονητής μας έκλεισε τις αλλαγές του στο 86΄με τον Εντιγκά να παίρνει την θέση του Φουστέρ και να ενισχύει την αμυντική λειτουργία της ομάδας. Κάπου εκεί μίλησε η κλάση του Αριέλ που είχε μπει αλλαγή στην θέση του Τσόρι στο 68΄. Πολύ ωραία παράλληλη μπαλιά - ασίστ του Ολαϊτάν και σε κενή εστία σχεδόν ακίνητος ο κάνιο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και τελείωσε το παιχνίδι.

 
 
Ατομική κριτική παικτών

Ρομπέρτο


Η φάση του Τριάδη στο πρώτο ημίχρονο, ναι μεν είναι πρωταρχική ευθύνη του Μανωλά για το κακό του γύρισμα στον τερματοφύλακα, αλλά η αντίδραση του Ρομπέρτο είναι παιδικής χαράς. Είχε όλες τις επιλογές για να διώξει την μπάλα, αλλά αυτός έκανε την χειρότερη. Γενικότερα εχθές δεν χρειάστηκε να επέμβει, αλλά δεν φάνηκε συγκεντρωμένος. Όχι μια εμφάνιση που θα θυμόμαστε καιρό από τον παίκτη.
 
Σαλίνο
Άλλη μια μέτρια εμφάνιση κι αυτό πρέπει να μας προβληματίσει. Εχθές δεν ήταν καλός ούτε αμυντικά, ούτε επιθετικά, απλά αμυντικά δεν πιέστηκε ιδιαίτερα. Επιθετικά η μπάλα έφτασε στα πόδια του αλλά οι χθεσινές του σέντρες που θύμισαν λίγο τον τιτάνα Τοροσίδη. Πολύ μέτριος τον μήνα Ιανουάριο.
 
Χολέβας
Ήταν καλούτσικος αμυντικά, κακός επιθετικά. Δεν πέρασε την σέντρα και όταν το έκανε δεν τροφοδοτήθηκε. Αμυντικά ήταν εκεί όταν χρειάστηκε, παρότι ο αντίπαλος έπαιζε σχεδόν μονόπαντα από την μεριά του. Τα πνευμόνια και η ταχύτητά του λείπουν από το επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού της ομάδας.
 
Μανωλάς
Εχθές παραδόξως δεν ήταν καλός σε όλο το παιχνίδι. Ήταν νευρικός, με λάθη και κυρίως όποτε πήγαινε η μπάλα στα πόδια του σου έδινε την εντύπωση της ανασφάλειας και του προβληματισμού. Μια κακή παρένθεση σε μια πολύ καλή χρονιά.
 
Αβραάμ
Σε συνέχεια της εμφάνισης της Τετάρτης ήταν η χθεσινή για τον αρχηγό εχθές Αβραάμ. Μπήκε δυνατά στις φάσεις, κέρδισε πολλές μάχες και κατοχές, έσωσε και ένα γκολ στα τελειώματα του παιχνιδιού με ωραία παλικαρίσια προβολή στην μπάλα. Είναι πλέον φανερό ότι ο αρχηγός επέστρεψε και αρχίζει να ανεβάζει στροφές. Μακάρι γιατί τον χρειαζόμαστε πολύ.
 
Μανιάτης
Εχθές ήταν εξαιρετικά μέτριος, ακόμα και στα καλά χθεσινά διαστήματα της ομάδας. Πολλές λάθος πάσες, καθυστέρηση παιχνιδιού και κυρίως πουλήματα της μπάλας στον χώρο του κέντρου που ανάγκαζε τους υπόλοιπους συμπαίκτες του να τρέχουν να ανακτήσουν την κατοχή της μπάλας. Στο διάστημα που αγωνιζόμασταν με παίκτη παραπάνω δεν έκανε τίποτα από αυτά που προβλέπονται σε τέτοιες καταστάσεις για να αξιοποιήσουμε το αριθμητικό πλεονέκτημα μας (κράτημα μπάλας, ηρεμία στο παιχνίδι μας, κοντινές μπαλιές για τον έλεγχο του ρυθμού, κτλ)
 

Σάμαρης
Στο καλό ημίχρονο της ομάδας, αν έλειπαν οι κινήσεις και οι ντριμπλίτσες στυλ Κεντίρα που προσφέρουν μόνο στο κομμάτι του εντυπωσιασμού και καθόλου στην  ουσία, τότε εχθές θα μιλάγαμε για μια πολύ καλή εμφάνιση, η μπάλα έφευγε με την μία από τα πόδια του συμβάλλοντας στην καλή και γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας, αμυντικά δεν αντιμετώπισε σχεδόν καμία δυσκολία. Στην επανάληψη όμως μόλις πιεστήκαμε αναίτια από την πανοπουλάδα, ήταν μία από τα ίδια με τον παρτενέρ του. Πελαγωμένος δεν μπορούσε να ηρεμήσει με το παιχνίδι του την υπόλοιπη λειτουργία της ομάδας και μοιραία με αυτόν τον άξονα πιεζόμασταν. Έβγαλε τσαμπουκά και αυτό μου άρεσε πολύ, ειδικά στις περιπτώσεις των ψευτομαγκιών και θεατρινισμών των αντιπάλων.
 
Τσόρι
Στο πρώτο ημίχρονο προσωπικά τον θεωρώ τον καλύτερο παίκτη της ομάδας μας. Κράτησε μπάλα, έβγαλε μπαλιές μπροστά, μοίρασε ωραία το παιχνίδι στα άκρα. Στην επανάληψη για έναν ανεξήγητο λόγο η μπάλα δεν πέρασε από τα πόδια του και όταν έφτανε σε αυτόν, ήταν σε τέτοιο σημείο που έπεφταν επάνω του 2-3 αντίπαλοι και η φάση μοιραία τελείωνε εκεί. Δικαίως αντικαταστάθηκε λόγω κούρασης.
 
Φουστέρ
Ο χαλύβδινος εχθές προσπάθησε πολύ, δεν του βγήκε το παιχνίδι όμως. Βοήθησε αρκετά στην ανασταλτική λειτουργία της ομάδας, αλλά όχι τόσο πολύ στην δημιουργία παιχνιδιού και γενικότερα στην επιθετική λειτουργία της ομάδας. Έφαγε αρκετό ξύλο κάποια στιγμή, φάνηκε να χάνει την αυτοκυριαρχία του και δικαίως αντικαταστάθηκε από τον Εντιγκά, μια αλλαγή που μάλλον άργησε να γίνει.
 
Κάμπελ
Ελάχιστα πράγματα από τον παίκτη στο χθεσινό παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός θέλει από τον συγκεκριμένο παίκτη να παίρνει στις πλάτες του την ομάδα και όχι το αντίθετο, αυτό αν το κρατήσουμε γιατί έρχεται η ώρα της κρίσης για το μέλλον του παίκτη στον Πειραιά. Στο καλό διάστημα του πρώτου ημιχρόνου, ο παίκτης δεν ήταν κακός, χωρίς να κάνει κάποια εμφάνιση που έβγαλε μάτια. Στο δεύτερο ημίχρονο ο παίκτης πιθανολογώ δεν μπήκε στον αγωνιστικό χώρο γιατί ακόμα τον ψάχνω. Η αντικατάστασή του άργησε χαρακτηριστικά πολύ.
 
Ολαϊτάν
Όταν βάζεις ένα γκολ και δίνεις μια ασίστ σε ένα παιχνίδι που η ομάδα έχει πετύχει δύο (όλα άμεσα ή έμμεσα με την δική σου συμβολή), τότε δεν μπορεί παρά να είσαι διακριθείς. Αν προσθέσεις και την διάθεση, το τρέξιμο και την όρεξη που έδειξε εχθές ο παίκτης, τότε μιλάμε για μια πάρα πολύ καλή εμφάνιση. Όταν ο 3ος επιθετικός σου, 19χρονος και εντελώς άπειρος σε συνθήκες πρωταθλητισμού, έχει στο πρωτάθλημα 4 γκολ και μια ασίστ σε 806΄, τότε μόνο ως θετική και πετυχημένη κρίνεις την εικόνα του.
 
Ιμπαγάσα
Εχθές έβαλε το πρώτο του γκολ φέτος στο πρωτάθλημα. Η παρουσία του σίγουρα βοήθησε, αλλά εχθές δεν ήταν σούπερ η εμφάνισή του. Προσωπικά θα περίμενα ότι η είσοδός του στο δεδομένο χρονικό σημείο και την δεδομένη ανάγκη για έναν παίκτη με τα χαρακτηριστικά του στο γήπεδο, θα άλλαζε την εικόνα της ομάδας. Αυτό έγινε μόνο στο τελευταίο 10λεπτο. Παρ’ ότι πιεστήκαμε και αμυντικά, στο τελευταίο διάστημα του παιχνιδιού, ο Αριέλ ηρέμησε το παιχνίδι, σήκωσε το κεφάλι και έπαιξε έξυπνα. Για την γενικότερη αξία του έχουμε μιλήσει άπειρες φορές, εγώ απλά γουστάρω να τον βλέπω να αγωνίζεται με την φανέλα της ομάδας.
 
Μπονγκ
Μπήκε λίγα λεπτά μετά την αποβολή του Χολέβα και προφανώς σε ένα πολύ δύσκολο χρονικά σημείο για την ομάδα. Κέρδισε και έχασε μάχες, σίγουρα δεν ήταν κακός. Δεν έδειξε να μασάει από την ζούγκλα που υπήρχε στην κερκίδα των φανατικών την πανοπουλάδας που βρίσκεται στον χθεσινό χώρο ευθύνης του. Είπε και άλλα μετά το παιχνίδι, αλλά γι αυτά θα ασχοληθούμε σε άρθρο ακριβώς μετά από το παρόν.
 
Εντιγκά
Μπήκε στο τέλος του παιχνιδιού, βάλαμε ακριβώς μετά το γκολ που καθαρίσαμε το ματσάκι και απλά βοήθησε κι αυτός στην ηρεμία και στην αμυντική λειτουργία της ομάδας. Προφανώς δεν μπορεί να κριθεί σοβαρά αφού έπαιξε λίγο.
 
Προπονητής
Η ομάδα δεν μάσησε και μπήκε στο παιχνίδι γεμάτη τσαμπουκά και αγωνιστικό εγωισμό. Η προετοιμασία της ομάδας για το δύσκολο χθεσινό παιχνίδι είναι σαφώς στα υπέρ του. Αφήνοντας στον πάγκο τον Σαβιόλα και βάζοντας στην θέση του τον νέο Ολαϊτάν, δείχνει δύο πράγματα. Μεγάλη ποδοσφαιρική προσωπικότητα, αλλά και το ότι είναι το μοναδικό ΄΄αφεντικό΄΄ στην ομάδα.
Αυτή την φορά έβγαλε κάτι πρωτόγνωρο για τα δικά του δεδομένα. Άργησε να κάνει αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο, όταν έβλεπε ότι η ομάδα ήθελε κάτι διαφορετικό κυρίως στον άξονα. Με την αποχώρηση του Βάις, μας λείπει παίκτης στα άκρα, κυρίως μας λείπει παίκτης με ταχύτητα. Δεν ξέρω αν θα αποκτηθεί τέτοιος παίκτης, το μόνο σίγουρο είναι ότι η ομάδα τον χρειάζεται. Στο θέμα Βάις του ρίχνω δίκιο 100%, μιας και τακτικά ο παίκτης είναι ανύπαρκτος και προφανέστατα δεν θα μπορούσε να έχει πρόβλημα στην ενδεχόμενη αποχώρησή του. Εξάλλου ποτέ δεν μπόρεσε να καθιερωθεί στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού, άρα δεν τον θεωρώ μεγάλη απώλεια. Η ομάδα κινείται σε ρυθμούς προετοιμασίας για το μεγάλο παιχνίδι με την united στα πλαίσια της φάσης των 16 του CL. Αυτό είναι και το μεγαλύτερο πρόβλημα του προπονητή στην διαχείριση της ομάδας μέχρι εκείνα τα παιχνίδια. Πρέπει να μείνουμε προσηλωμένοι στο στόχο μας, πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στα παιχνίδια πρωταθλήματος και κυπέλου που έρχονται, γιατί τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια αργούν ακόμα και μέχρι τότε είναι κρίμα να χαλάσει η εξαιρετική αγωνιστική εικόνα που έχει βγάλει η ομάδα μέχρι σήμερα.
 
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Σχόλια

Εικόνα apostolos gaganis

Μ΄αρεσουν αυτου του τυπου οι κριτικες, που λεν΄τα συκα - συκα και τη σκαφη - σκαφη. Απο τη νικη εμεινα, φυσικα, ικανοποιημενος, απο την εμφανιση ομως οχι. Αν η Ξανθη μας κολλαγε γκολακι, τα πραματα θα γινοντουσαν δυσκολα. Δεν ξερω, ισως ειναι η διαφορα που εχουμε με τον ΠΑΟΚ ή το παιχνιδι με τη United, αλλα δεν βλεπω < ποδια στη φωτια > με λιγες γνωστες εξαιρεσεις, κεντροαμυντικα. Πολυ < κλασατοι > και < ντιλενταντε > αρκετοι παιχτες μας. Η υπερβολικη αυτοπεποιθηση, ξερετε, εδω στο Ελλαδα, αλληλεφιππευει με το καβαλημα του καλαμιου και μπορει να εγκυμονει κινδυμους σε κανα < ευκολο > ματσακι... δεν γουσταρω τετοια... Ασε που οι λαθος πασες και τα κακα τελειωματα εχουν αρχισει να παιρνουν ενδημικο χαρακτηρα...ΜΙΤΣΕΛΑΡΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΛΟΓΟ, ΤΩΡΑ, ΠΡΙΝ ΑΠ΄ΤΗ MANCHESTER!

Nα κανουμε και μια γρηγορη κριτικη των παιχτων, οχι μονο σε σχεση με τον χθεσινο αγωνα, αλλα και γενικοτερα:

ΡΟΜΠΕΡΤΟ: Εξαιρετικος τερματοφυλακας. Τον εμπιστευομαι. Αδυνατο σημειο του οι εξοδοι. Να βοηθανε ομως και τα μπακ στις σεντρες των αντιπαλων και να μη τον εκθετουν. Τελειος εξαλλου τερματοφυλακας δεν υπαρχει. Τζαμπατζιδικα τρωνε και οι σουπερ κορυφαιοι. ΣΑΛΙΝΟ: Δεν εχουμε καλυτερο. Αργει να γυρισει, σεντρες μαλλον κακες, ειναι ομως μαχητικος και πεισματαρης. Ο Τορες δεν μ΄εχει πεισει ακομα. ΧΟΛΕΜΠΑΣ: Αθλητικος, καλυτερος απο τον Μποργκ, κερδιζει - χανει μαχες πισω, οχι συνεπης στα επιθετικα του καθηκοντα, στη μερα του ομως φτιαχνει φασεις - φωτια μπροστα. Στα στημενα, να παψει να θεωρει τον εαυτο του < αυθεντια >. Περιεργος χαρακτηρας. ΜΑΝΩΛΑΣ: Ναναι καλα το παιδι. Καμια σχεση με τον παιχτη της ΑΕΚ. Προσοντα τεραστια. Θελω το μυαλο του συγκεντρωμενο μεσα κι εξω απ΄το γηπεδο. Οταν βγαινει απο την περιοχη, να σιγουρευει τις πασες του. Αν προσεξει, μπορει ν΄αφησει εποχη. ΑΒΡΑΑΜ: Εμβληματικη μορφη. Ολοι οι Ολυμπιακοι παρακαλαμε να ξαναγινει ο παλιος Αβρααμ. Ακομα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. Προσπαθει ομως σκληρα. Αν επανελθει στα προτερα, θαναι ευτυχημα για ολους μας. Το θεμα ειναι ποτε. Η αποκτηση του Μαρκανο, εκ των ων ουκ ανευ. ΜΑΝΙΑΤΗΣ: Τον θεωρω απαραιτητο στο κεντρο του γηπεδου. Ανασταλτικα ειναι ΔΥΝΑΜΗ. Αν ηταν και επιθετικα εξισου καλος, θαπαιζε στη Ρεαλ. ΣΑΜΑΡΗΣ: Επισης απαραιτητος στο κεντρο. Πολυ καλη μεταγραφη, που αν βελτιωσει την πασα του και προσεξει μερικα πουληματα της μπαλλας καιριας ομως σημασιας, μπορει να εξελιχθει σε μεταγραφαρα. Θελει δουλεια στον ψυχολογικο τομεα, ειδικα στο τσ. λιγκ, γιατι απο κλητηρας εγινε αποτομα δημαρχος... ΤΣΟΡΙ: Μπαλλα ξερει και καλη. Δυναμεις οχι πολλες. Σουτ καλο. Τον περιμενω καλυτερο στο μελλον, ειδικα σε ορισμενα κρισιμα παιχνιδια. ΟΛΑΙΤΑΝ: Παει να βγει παιχτακι μεγκλα. Γρηγορος, απροβλεπτος, με ξαφνικα πεταγματα, καλη τεχνικη για την ηλικια του και καλο σουτ. Λενε πως ειναι και καλος χαρακτηρας, που το θεωρω ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΟ. Πρεπει επομενως να προσεχθει ιδιαιτερα αυτο το παιδι. ΚΑΜΠΕΛ: Αναμφισβητητα εχει πολλα προσοντα. Μπουκαρει καλα ( χθες οχι ), προσποιειται καλα, ειναι μαχητικος, ομαδικος, φιλοτιμος, γυριζει στην αμυνα, εχει καλη σεντρα και καλα ποδαρια. Δεν εχει ωριμασει βεβαια, αλλα ειναι νεαρος ακομα. Θεωρω οτι ο Ολυμπιακος, αν του παραχωρηθει σε λογικη τιμη, μπορει να επενδυσει σ΄αυτον. ΦΟΥΣΤΕΡ: Το παλληκαρι αυτο εχει κλεψει την καρδια μου... Τι να πω γιαυτον; Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ. Χωρις να ειναι Ο μπαλλαδορος, δινει σε καθε αγωνα ο,τι μπορει. Κι εχει δωσει πολλα στην ομαδα! Ειδικα σε αγωνες - φωτια, τον θεωρω απαραιτητο ειτε απ΄την αρχη ή σε καποια φαση τους.

Αφησα τους ΣΑΒΙΟΛΑ και ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ για το τελος. Ο πρωτος, ειναι η παιχταρα στη δυση της καριερας της. Εχει ηδη προσφερει αυτα που μπορει. Και ειναι αρκετα, ιδιως οταν δεν επαιζε ο δευτερος. Το κυριοτερο θεμα του, ειναι η ελλειψη επαρκων δυναμεων καθ΄ολο το διαστημα του παιχνιδιου. Αναμενομενο. Με καλη ζωη ( που την κανει ) και σωστη διαχειριση απο τον προπονητη του ( που την εχει ), θα δωσει κι αλλα στην ομαδα. Περιμενω την κλαση του να < μιλησει > στους ΜΕΓΑΛΟΥΣ αγωνες, μεσα κι εξω απ΄τη χωρα. Ο δευτερος παιχτης, με τους... κανονιοβολισμους του, μας τρελλανε φετος! Ατυχημα οτι στο peak της φορμας του, τραυματιστηκε σοβαρα. Τον περιμενω να ξαναβρει ΕΓΚΑΙΡΑ την τρομερη προηγουμενη κατασταση του, για το καλο και του ΘΡΥΛΟΥ αλλα και του ιδιου. ΘΑ΄ΠΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟΧΩ ΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΜΟΥ: Αυτο το παιδι εχει ενα χαρακτηρα suis generis, δηλ. ιδιαιτερο. Αρα, η επανενταξη του στην ομαδα θα πρεπει να γινει με τη ΜΕΓΙΣΤΗ ΔΥΝΑΤΗ ΠΡΟΣΟΧΗ... ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ, ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ... ΣΤΑΜΑΤΩ ΕΔΩ, ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΤΡΙΟ: ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ, ΜΙΤΣΕΛ, ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ.

Εικόνα dono

Φίλε Απόστολε, επειδή τα παιχνίδια εμ την united είναι μόνο 2 και η σεζόν έχει τουλάχιστον καμιά 20αριά ακόμα στις εγχώριες διοργανώσεςι, καλό θα ήταν οι παίκτες να συνειδητοποιήσουν τι πρέπει να κάνουν από μόνοι τους, γιατί η προιστορία του Μίτσελ στην ομάδα δείχνει ότι το μόνο νπου δεν συγχωρεί είναι η ελα;φρότητα και η αδιαφορία στις προπονήσεις και στους αγώνες. Αν δεν βάλουν μυαλό και κάποιοι πάικτες κόψουν το πέταγμα του χαρταετού που βλέπουμε στα τελευταία παιχνίδια, δικό τους θα είναι το πρόβλημα

Εικόνα savvas gridlock

Μακάρι να'ναι όλα καλά με το Μήτρογλου ιατρικά...

Εικόνα savvas gridlock

Ρομπέρτο σε παιχνίδι με την μπάλα στα πόδια και στις εξόδους έχει θέματα. Αν δεν είχε, δεν θα ερχόταν στην Ελλάδα. Ο Σαλίνας αν κάτσει 2-3 ματς στον πάγκο, αργεί να επανέλθει. Θέλει φόρα, δεν πιάνει καλή επίδοση στα 0-100. Ο Αβραάμ είναι καλύτερος από πριν και ανεβαίνει όπως λες, αλλά αυτήν την ώρα μπορεί να φάει ντρίμπλα ακόμη κι από τον Μπεργκ και τον Πέτριτς. Είναι βαρύ αυτό που λέω, αλλά δυστυχώς ισχύει. Ο Σολάρι χθες τονε πέρασε αρκετές φορές και του έφευγε συχνά. Ο Μανιάτης είναι ο μόνος παίκτης που μαρκάρει στα χαφ δίχως την μπάλα, ακολουθώντας τις κάθετες, σεντερχαφίσιες μπούκες των αντιπάλων. Χθες, όταν χανόταν η μπάλα και βγαίνανε ο Βασιλακάκης, ο Μάνταλος και ο Ντεγκούζμας από τον άξονα, ο μόνος που έτρεχε να τους κόψει ήταν αυτός. Ο Σαμαράκος πετούσε χαρταετό. Στην κόντρα με την παρ'ολίγον ασίστ Τριάδη σε Σολάρι, ο Μανιάτης είναι σε θέση λίμπερο ουσιαστικά. Ό,τι κι αν λένε, ο Μανιάτης είναι πολύτιμος και μόνο μυρωδιάς τονε βγάζει άσχετο κι ότι παίζει με βύσμα στην 11άδα. Αν ήξερε περισσότερη μπάλα και έκανε λιγότερα λάθη, με τα προσόντα και την προσήλωση στην τακτική που έχει, θα τον έπαιρνε ο Βαλβέρδες Ισπανία. Χθες βέβαια μετά την αποβολή του Ντεγκούζμα, πάλι δεν πολυπάτησε περιοχή. Μπες ρε Μανιάτη μέσα, μπες γαμώτο, μην κολλάς δίπλα στο Σάμαρη τώρα, δεν υπάρχει λόγος. Με Μανιάταρο και χαλύβδινο γίγαντα Φουστεράκο στην 11άδα, δεν φοβάμαι κανένανε εγώ. Ακόμη και τα μεγαθήρια του παγκοσμίου ποδοσφαίρου δεν σε ξεφτιλίζουν με τέτοιους ποδοσφαιριστάς στην 11άδα σου, να σκυλιάζουν και να κυνηγάνε κάθε μπάλα. Κάμπελ τα είπαμε, παίκτης 5-6 εκ. ευρώ, όπως κοστολογείται, που δεν ντριμπλάρει τους Γιαννούληδες και τους Φλίσκες, δεν υπάρχει. Τα λεφτά που ζητάνε για πάρτη του είναι παλαβά. Τον Φλίσκα είχες χθες απέναντι ρε Κάμπελ. ΠΕΡΝΑ ΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ, καρκίνο βγάλαμε γαμώ τον αντίθεό σου μέσα να γαμήσω. Ο Ολαϊτάς πρέπει να βελτιώσει την ταχυδύναμή του. Πολλά προσόντα, αλλά αν μείνει σε αυτά και ειδικά αν δεν δουλέψει ισομετρικά, σε ταχυδυναμικές ασκήσεις με έξτρα προπόνηση, θα γίνει Οφορίκουες. Χθες του πετάξανε την μπάλα 3-4 φορές στο χώρο ο Τσόρης με τον ΑΡΙΕΛ να βγει σε σπριντ στο 1 με 1 με Γούτες και Βάλλες και λίγο έλειψε να λιποθυμήσει από την υπερπροσπάθεια. Αυτό φτιάχνεται βέβαια και με τη δεύτερη καλή προετοιμασία που θα κάνει στην καριέρα του το καλοκαίρι με το Μιτσελάρα, θα προσαρμοστεί κι άλλο στα υψηλά στάνταρ και ελπίζω να στρώσει. ΑΡΙΕΛ κλωνοποίηση, δεν υπάρχει αυτός ο παίκτης, όπως και ο γίγαντας Τσόρη, που όταν τον στηρίζαμε από εδώ μέσα κάποιοι ξινίζανε τις μούρες τους. Φέραμε τον αρχηγό της Ρίβερ και σε κάποιους δεν άρεσε, επειδής είναι Μπόκα ή δεν ξέρω'γω τι στο διάολο είναι. Ο Σάμαρης, πέρα από το κράξιμο που του έριξα παραπάνω, αρχίζει και αποκτάει ένα καλό. Γυρίζει ΑΜΕΣΩΣ μέτωπο στο απέναντι τέρμα όποταν παίρνει μπάλα. Αυτό είναι κίνηση μεγάλου παίκτου, που τηνε βλέπεις σε Ισπανία-Αγγλία. Τέλος, τώρα που έφυγε ο Βάις, παρέα με το σκυλάκι του ελπίζω, για το οποίο δάκρυζε (ΟΥΣΤ), δεν παίρνει σειρά και ο Μπονγκ; Άντε αγόρι μου κι εσύ (''αγόρι'' τέλος πάντων λέμε τώρα), άντε στην ευχή του Θεού. ΠΕΙΡΑΙΑΣ είναι εδώ γαμώ τον αντίθεό σας μπουρδέλα, δεν είναι Γλυφάδα και Φιλοθέη...

Εικόνα clark gheibol

Ξέχασες να πεις ότι ο Αβραάς είναι πιο ζβέλτος τώρα, έχει χάσει 2-3 κιλά και του είναι ευκολότερο να μπαίνει στις φάσεις

Εικόνα dono

Το έγραψα στην κριτική του παιχνιδιού την Τετάρτη, πάλι τα ίδια θα γράφουμε? Αμάν ρε φίλε είσαι κουραστικός

Εικόνα clark gheibol

εννοώ ότι τα έχει χάσει μετά τη Ντετάρτη

Εικόνα dono

Αααα συμφωνούμε τότες