ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΠΟΥΓΑΤΣΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ



ΜΕ την όλο και πιο πιθανή μετακίνηση του Μήτρογλα στην Φούλαμ και στην premier league, είναι τρομερά διασκεδαστικό να βλέπεις πως υποδέχονται την είδηση – την πιθανότητα να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Έχουν αρχίσει και πλέον υπάρχουν και αλλόθρησκοι που δεν τρώνε σανό.
Έχει πολύ μεγάλο χαβά να ακούς συζητήσεις που έχουν θέμα την κόντρα Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ. Έπινα καφεδάκι σε μαγαζί που «πουλά» ποδόσφαιρο και γενικά σπορ...
 ...Δίπλα μου κάθεται βροντόφωνος «γαύρος», γνωστός στο συγκεκριμένο μαγαζί και φίλος της παρέας με την οποία «μάχεται» αναλύοντας τον φετινό ΠΑΟΚ.
Είναι εριστικός και βρομόστομος.
Έχει κάποιον απέναντί του, φίλο του ΠΑΟΚ, αλλά το παλικάρι… δεν μπορεί!
Την ώρα που του τα χώνει ο γαύρος, αυτός στέκεται ανήμπορος και τον  κοιτάζει χωρίς να αρθρώσει λέξη, ενώ λίγο νωρίτερα ήταν λαλίστατος όταν τα έχωνε σε φίλο του Άρη!
Την ώρα λοιπόν που ακούω τον γαύρο να «απαγγέλει», κάτι μέσα μου δεν πάει καλά.
Ενοχλούμαι αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο.
Στην αρχή πίστεψα ότι είναι ο εριστικός τρόπος του αλλά δεν ήταν αυτό.
Μετά πίστεψα ότι ήταν τα υποτιμητικά σχόλια που έκανε για τον ΠΑΟΚ, αλλά ούτε αυτό ήταν.
Τελικά κατάλαβα τι με πείραζε κι ένιωσα ακόμη χειρότερα.
Κατάλαβα ότι αυτό που χτυπούσε τα μηνίγγια μου, ήταν ότι έλεγε την ΑΛΗΘΕΙΑ.
Αντί να κάτσουν και να φτιάξουν ομάδα, αυτοί τα ρίχνουν όλα στον Ολυμπιακό.
Ψέμα είναι αυτό;
Αντί να φέρουν παικταράδες, φέρνουν τα λιμά του Παναθηναϊκού.
Ψέμα είναι αυτό;
Αντί να δημιουργήσουν νέο «δρόμο» κόντρα στη βρωμιά, συμμαχούν με τον βρωμιάρη Παναθηναϊκό που τώρα είναι στη φάπα…
Κτλ….
Να σας πω την πάσα αλήθεια, τον χάρηκα το γαύρο.
Και τον χάρηκα, γιατί η ελπίδα να δούμε χαΐρι στον ΠΑΟΚ θα έρθει, μόνο αν κάτι τύποι σαν αυτόν πληθύνουν και μας την λένε καθημερινά.
Την ΑΛΗΘΕΙΑ.
Μέχρι τότε εμείς θα ασχολούμαστε με τον αν επιβάλλεται να μπαίνουν μόνον οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι στα… δημοσιογραφικά της Τούμπας!
Είναι δηλαδή σαν να λέμε, να παίζουν την ώρα του αγώνα ποδόσφαιρο εκτός από τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και οι καντινιέρηδες.
Να μπαίνει π.χ. ο Αλέκος που έχει την καντίνα έξω από την 6 και να λέει του Λίνο: δώσε τη μπάλα ρε ξέρω γω να βγάλω τη σέντρα!
Καταλάβατε  για τι μπανανία μιλάμε;
Αλλά όσο εμείς συμπεριφερόμαστε με αυτόν τον τρόπο, τόσο και αυτοί θα μας πετούν… μπανάνες.
Θα μας λένε για παράδειγμα ότι ο ΠΑΟΚ έχει Ολίσε και δε θέλει άλλον επιθετικό ή ότι δεν χρειάζεται κεντρικό αμυντικό αφού έχει για αυτή  την θέση έναν αριστερό οπισθοφύλακα, ένα δεξιό και δύο αμυντικά χαφ!!
Ή θα έχει στις τάξεις της η ομάδα καμιά 15αριά ποδοσφαιριστές που δεν θα αγωνίζονται στην φυσική τους θέση με το έτσι θέλω!
Και μετά θα μας ξαναφταίει ο Ολυμπιακός, ο Μαρινάκης  και το κατεστημένο…

 
Έτσι ακριβώς είναι παλικάρια μην τρομάζετε με την αλήθεια, που την ομολογείτε πλέον μόνοι σας. Ο συντάκτης του άρθρου λέει τα αυτονόητα και προφανώς έχει σύμμαχο την κοινή λογική. Αν είσαι πρόβατο δεν κάνεις παρέα με τους λύκους. Αν είσαι ποντίκι δεν τα βάζεις με τα λιοντάρια.
Εμείς είμαστε μια ομάδα που ο Σαβιόλα κάθεται στον πάγκο, και πουλάμε έμψυχο υλικό 20 εκ Γενάρη μήνα. Υπάρχει σύγκριση αλήθεια? Ανασυνταχθείτε γιατί έρχεται η Μπενφίκα αγριεμένη, ναι η ίδια ομάδα που είχατε βγάλει καφενείο και τσίρκο 2 μήνες πριν όταν την πετάξαμε έξω από την επόμενη φάση του C.L. Για να δούμε τι θα κάνετε εσείς.
Εμείς έχουμε φωνή και μέσα στα στέκια σας, μέσα στην συμπρωτεύουσα σας. Ανδρίκια και λεβέντικα, Πειραιώτικα δηλαδή. Εσείς συνεχίστε να χτυπάτε ΑΜΕΑ μικρά παιδάκια στο ίδιο σας το γήπεδο και να βγάζετε το γνωστό κάφρικο πρόσωπό σας για άλλη μια φορά.
 
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς.
 
ΥΣΤ 1. Για την υπόθεση Μήτρογλου φυσικά και θα γράψω την γνώμη μου μόλις και αν πωληθεί τελικά στην Φούλαμ

Σχόλια

Εικόνα yiage

Οχι μονο οι μπουγατσες φιλε Dono και οι υπολοιπες λινατσες επισης αρχισαν να παραδεχονται. Δεν μπορω να περιμενω να κανω το σχολιο μου. Βεβαια περιμενω το αρθρο σου φιλε για τον Μητρογλου οπως και ολα τα αρθρα ολων των παιδιων εδω σε αυτο το site που ειναι οτι καλυτερο και Ολυμπιακο!!!
Λοιπον τελικα αυτος ο ΜΗΤΡΟΓΛΑΣ εχει μοιρασει πολυ πονο και συνεχιζει να μοιραζει επειδη με την μεταγραφη που φαινεται να ολοκληρωνεται δινει αφορμες για ΠΟΛΛΑ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑΤΑ σε πολλες ποδοσφαιρικες "τζουλιες" δημοσιογραφικες, παραγοντικες, διαιτητικες(βαζω και τα κορακια που στις σισες επετρεπαν τα επιθετικα φαουλ,οφσαιτ και μαιμουδιες πεναλτι ενω στον Μητρογλου του Ολυμπιακου ουτε τα μαρς-πεναλτι,ουτε το ξυλο που ετρωγε σφυριζαν αλλα και κανονικα γκολ ως οφσαιτ του εκοβαν) κ.α. Απο "τζουλιες" αλλωστε εχουμε παρα πολλες. Πρασινες,Βορειες,Χανουμισες αλλα και Αντικειμενικες ακομα και Κοκκινες Ντροπαλες.
Την διαφορα σε αυτην την περιπτωση των μεταγραφων την κανει το ποσο. Τα 15.000.000 ευρω ειναι για ελληνικα δεδομενα ρεκορ. Αν η Φουλαμ δινει τοσα σκεφτειτε ποσα θα μπορουσαν να δωσουν ομαδες οπως Λιβερπουλ,Τσελσι, Ντορτμουντ κλπ για εναν επιθετικο με τα χαρισματα του Μητρογλα. Μοιαζει με αιφνιδιασμο η κινηση αυτη και αποφευγεται ο καλοκαιρινος πληστηριασμος που η τιμη θα ξεκινουσε απο τα 20 εκ. μιας και ειναι ο πιο καυτος και πολλα υποσχομενος κυνηγος στην ευρωπη.
Ας τον χαρει η Φουλαμ μεχρι το καλοκαιρι μιας και κατα την φυσιολογικη ροη των πραγματων ο Μητρογλου θα κανει προετοιμασια σε ευρωπαικη ομαδα-μεγαθηριο που θα σκασει υπερδιπλασια λεφτα για να τον αποκτησει. Εδω θα ειμαστε.
Τα 15 μυρια αποδυναμωνουν τα επιχειρηματα και τους λασπολογους που εχουν καραμελοποιησει την δηθεν "ευνοια διαιτησιας" για τον πρωταθλητη Ολυμπιακο εφοσον το ποσο αυτο ειναι πανω κατω η τιμη της αξιας που πιανουν ολοι μαζι οι παικτες της ομαδας τους(ουτε καν πλησιαζει λεω εγω για την πραγματικη τους αξια αλλα τελος παντων) με σκοπο να δικαιολογησουν τα χαλια τους και την ανυπαρξια τους.
Οπως φαινεται ομως αρχιζουν να αναδιπλωνονται αφου δεν μπορουν να πεισουν τα "προβατα" τους για την ποιοτητα ενος Μητρογλου αλλα ουτε και αλλων παιχταραδων του Θρυλου για τους οποιους συντομα θα ερθουν τρελες προτασεις απο τας Ευρωπας.
Δουλεια τωρα δεν εχουν αλλη απο το να λενε παπαριες για παντελονιασμα του Βαγγελα και αποδυναμωση εν οψει Ch.L. και πιτσες μπλε. Η ομαδικοτητα ανεδειξε το ταλεντο του Μητρογλου και την ποιοτητα ολοκληρης της ομαδας ετσι και χωρις αυτον η ομαδικοτητα μαζι με την Ολυμπιακη ψυχη θα κρινουν και το αποτελεσμα της διπλης αναμετρησης.
Θρυλε Παμε Γερα!Παμε Με Τσαμπουκα!!!

Εικόνα dono

Αν ο Μήτρογλας ήταν σήμερα που έκανε την μεταγραφή 20-22 ετών τότε η μεταγραφή θα ξεπερνούσε κατά πολύ τα 20 εκ ευρώ με την λογική της επένδυσης σε τέτοιους παίκτες που υπάρχει στην Αγγλία. Εδώ έδωσαν τα διπλάσια για τον Κάρολ, τον Κράουτς και ότι άλλο παρτάλι ξυλάγκουρο έχει βγάλει το ποδόσφαιρο στο νησί.

Εικόνα yiage

*(δεν μπορουν να πεισουν τα "προβατα-οπαδους" τους στην υποτιμηση του Μητρογλου και αλλων παικτων του Ολυμπιακου με στοχο την υποτιμηση ολης της ομαδας και ποιοτητας του Ολυμπιακου)

Εικόνα Count Cagliostro

Χαλλελούγια άγνωστε Παοκτζή!