ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2 - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1



Σήμερα είχαμε το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στον ναό στα πλαίσια της 22ης αγωνιστικής της superleague. Το τελικό σκορ, η νίκη της ομάδας μας με 2-1,ένα σκορ που ήρθε με ανατροπή δεν αντανακλά την εικόνα του παιχνιδιού.
Ο Μίτσελ άρχισε με την ακόλουθη ενδεκάδα. Ο Ρομπέρτο στο τέρμα, ο Χολέβας και ο Σαλίνο στα άκρα με τον Αβραάμ και τον Μανωλά στο κέντρο της άμυνας. Στο κέντρο, σαν αμυντικά χαφ οι Σάμαρης με τον Μανιάτη, με τους Κάμπελ και Ολαϊτάν στα άκρα. Στην επίθεση ο Σκέποβιτς ήταν δίπλα στον Σαβιόλα σε ένα καθαρό 4-4-2.
Το παιχνίδι ξεκίνησε άσχημα για την ομάδα μας όταν μετά από ΤΡΑΓΙΚΟ λάθος του Μανιάτη ακριβώς έξω από την περιοχή μας, το επωφελήθηκε η ομάδα του Αγρινίου και με τον Καμαρά στο 4΄ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους. Πέρασε ένα μουδιασμένο διάστημα για τον Ολυμπιακό μέχρι και το 20΄ όπου κάτι άρχισε να κινείται σε επίπεδο ρυθμού και δημιουργίας φάσεων, χωρίς παρ’ όλα να πιάσει η ομάδα τρελούς ρυθμούς και ταχύτητες. Έχασε σημαντικές ευκαιρίες (σε μία από αυτές ο Ολαϊτάν σκόραρε για την ισοφάριση στο 26΄), μετέφερε την πίεση ψηλά στην περιοχή του Παναιτωλικού, έπαιξε ποδόσφαιρο κατοχής, αλλά δεν μπορούσε να βρει ρυθμό και να κάνει την άμυνα του Αγρινίου να περάσει εφιαλτικές στιγμές. Την ίδια στιγμή τέτοιο ταμπούρι, όπως αυτό που έπαιξε η αντίπαλος μας σήμερα, προσωπικά είχα πολλά χρόνια να το δω στο Καραϊσκάκη. Αν γράψω ότι ο Παναιτωλικός δεν μπήκε στην περιοχή μας μετά το γκολ, κάποιοι θα ξαφνιαστούν, αλλά δυστυχώς είναι η εικόνα του παιχνιδιού.
Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε την ίδια εικόνα με το τελείωμα του πρώτου μέρους. Τον Ολυμπιακό να εντείνει την πίεση στον αντίπαλο να τον κλείνει στην κυριολεξία μέσα στα καρέ του, να μην του δίνει την ευκαιρία να ανασάνει, αλλά έχασε ευκαιρίες περισσότερο από την έλλειψη καθαρού μυαλού στα τελειώματα των φάσεων και λιγότερο από την έλλειψη ικανότητας ή κακής μέρας των παικτών. Η ταυτόχρονη αλλαγή των Σαβιόλα και Σκέποβιτς, από τους Βαλντέζ (ντεμπούτο) και Ιμπαγάσα στο 59΄ φρέσκαρε την επίθεση μας και έδωσε μια νέα πνοή στην ομάδα γενικότερα. Ο Ιμπαγάσα ανέλαβε τον ρόλο του, ηρέμησε την ομάδα και κυκλοφόρησε καλύτερα την μπάλα, με αποτέλεσμα η πίεση να είναι πλέον ασφυκτική στον αντίπαλο. Τα σημάδια αυτής της πίεσης φάνηκαν στην φάση του 71΄ όταν ο Ολυμπιακός κέρδισε πέναλτυ μετά από ξεκάθαρη παράβαση του Μπακάκη (χαζό χέρι μέσα στην περιοχή), το εκτέλεσε ο Κάμπελ και έγραψε το τελικό σκορ 2-1 υπέρ της ομάδας μας. Στο 71΄ είχαμε και το κλείσιμο των αλλαγών μας με την είσοδο του Μασάντο στην θέση του Σαλίνο και την ταυτόχρονη μετακίνηση του Μανιάτη στο δεξί άκρο της άμυνας. Ακόμα μια νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, που θα έχουμε να θυμόμαστε το αγχωτικό κλειστό σκορ και την ανατροπή και λιγότερο αυτό καθ’ αυτό το παιχνίδι, μιας και η συνολική μας απόδοση ήταν μέτρια. Η εικόνα του παιχνιδιού ήταν ξεκάθαρη υπέρ μας, με τον Παναιτωλικό μια φάση να κάνει σε ολόκληρο το 90λεπτο (κι αυτή ήταν προσφορά μας) κι να την κάνει γκολ.
 
Ατομική κριτική παικτών
 
Ρομπέρτο
Δεν ευθύνεται στην φάση του γκολ, δεν κινδύνευσε ουσιαστικά ποτέ, κάποιες τυφλές σέντρες των αντιπάλων στην εστία μας τις καθάρισε γρήγορα.
 
Σαλίνο
Ήταν σφιγμένος, αμυντικά δεν είχε θέματα και μάλιστα βοήθησε αρκετά για να τελειώσουν κάποιες φάσεις του αντιπάλου πριν καν αρχίσουν στο χώρο του κέντρου, αλλά επιθετικά δεν βοήθησε καθόλου. Οι σέντρες του σήμερα που θύμισαν το τορογίδι στις κακές του ημέρες. Καμία κίνηση χωρίς την μπάλα, καμία βοήθεια στον Ολαϊτάν, πράγμα που έκανε τον συμπαίκτη του να χρειάζεται να κάνει το κάτι παραπάνω για να δημιουργήσει πλεονέκτημα έναντι του αντιπάλου του. Το 2014 δεν εμφανίζει το καλό πρόσωπό που μας είχε συνηθίσει το προηγούμενο διάστημα.
 
Μανωλάς
Πρόβλημα κανένα, πλην της φάσης του γκολ, δεν πιέστηκε και η άμυνα, ένα μάλλον χαλαρό μεσημέρι πέρασε ο κεντρικός αμυντικός μας. Αυτό που είδα σήμερα και δε μου άρεσε ήταν η ανυπαρξάι του να μεταφέρει την μπάλα κάποια μέτρα εκτόςτου χώρου ευθύνης του, όταν οι δύοκεντρικοί χαφ ήταν κλεισμένοι.
 
Αβραάμ
Προσωπικά τον θεωρώ MVP του σημερινού παιχνιδιού. Ο αρχηγός ήταν παντού, καθάρισε όλες τις φάσεις που του έτυχαν, έπαιξε με ψυχή και δύναμη. Πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και αυτό φαίνεται με γυμνό μάτι. Η βελτίωσή του στα τελευταία παιχνίδια και με δύσκολους αντιπάλους είναι θεαματική. Αν συνεχίσει έτσι ξαναβάζουμε ένα τεράστιο όπλο στην φαρέτρα μας.
 
Χολέβας
Σήμερα ήταν καλύτερος του έτερου ακραίου στην άμυνα. Βοήθησε αμυντικά αλλά και επιθετικά κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο μετά την είσοδο του Ιμπαγάσα. Ο καλός Χοσέ είναι πολύ μεγάλο κεφάλαιο για την ομάδα και την απόδοσή της. Αρχίζει κι αυτός να ανεβαίνει και πιστεύω ότι μόνο καλύτερος μπορεί να είναι στην συνέχεια των υποχρεώσεων μας.
 
Σάμαρης
Άρχισε το παιχνίδι πολύ άσχημα, αλλά όσο περνούσε ο χρόνος η απόδοσή του ανέβαινε κατακόρυφα. Προσπαθεί να αλλάξει τον τρόπο παιχνιδιού του, με κάτι άλλο σαφώς πιο μοντέρνο, δείχνει να το μπορεί  αλλά θέλει πολύ δουλειά ακόμα. Η πάσα με την μία της μπάλας και το ανέβασμα του κεφαλιού μόλις την έχει στην κατοχή του είναι πράγματα που δουλεύονται στην προπόνηση και αρχίζουν να αποδίδουν στην ποδοσφαιρική φυσιογνωμία –ταυτότητα του παίκτη
 
Μανιάτης
Ήταν ο χειρότερος της ομάδας. Δεν είναι η πρακτικά ασίστ που έδωσε στην φάση του γκολ του Παναιτωλικού, είναι ότι συνέχισε τα επικίνδυνα λάθη σε όλο το παιχνίδι. Οι μεταβιβάσεις του ήταν κακές και αυτό δημιουργούσε μια επιπλέον δυσκολία στην ανάπτυξη από τον άξονα. Προσωπικά θεωρώ επιβεβλημένη την ξεκούρασή του (πνευματική κυρίως) εν όψει των παιχνιδιών με τους Άγγλους γιατί είναι πολύτιμο εργαλείο για την ομάδα και τον καλό Μανιάτη τον χρειαζόμαστε.
 
Κάμπελ
Δεν ήταν κακός σήμερα, ήταν όμως μέτριος και φάνηκε προς το τέλος να ξεμένει από δυνάμεις. Η μπάλα έφτανε σε αυτόν αργά και βασανιστικά, με αποτέλεσμα πριν πάει η μπάλα σε αυτόν να είναι ήδη κλεισμένος από 2-3 παίκτες. Όταν έπαιξε 1-1 με το αντίπαλο μπακ, δεν είδαμε καταπληκτικά πράγματα, αλλά τουλάχιστον η ομάδα ξεκίνησε προσπάθειες από την μεριά του. Σκόραρε με το πέναλτυ, πολύ ωραία εκτέλεση και συνεχίζουμε. Πάντως θα συμφωνήσω με τον Σάββα, δεν υπάρχει εξτρέμ που να κοστολογείται 5-6 εκ ευρώ και να μην μπορεί να περάσει για πλάκα τα ακραία μπακ στο Ελληνικό πρωτάθλημα.
 
Ολαϊτάν
Σήμερα ήταν κινητικός, δημιούργησε πολλές επικίνδυνες φάσεις στον αντίπαλο, έφαγε πολύ ξύλο, αν είχε καλύτερα τελειώματα στις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν θα μπορούσε να σκοράρει άνετα 1-2 γκολ παραπάνω σήμερα. Τι μου αρέσει στον παίκτη? Αρπάζει από τα μαλλιά την ευκαιρία που του δίνει ο προπονητής, σκόραρε για 3ο συνεχόμενο παιχνίδι και γενικότερα δείχνει διάθεση, φρεσκάδα και πολύ προσπάθεια στον αγωνιστικό χώρο.
 
Σαβιόλα
Ήταν μέτριος σήμερα. Με αρκετές ημιτελείς προσπάθειες, κακές πάσες. Δεν νομίζω όμως με το να γίνεται αλλαγή σε κάθε παιχνίδι στο 60΄ αυτό θα λυθεί. Σήμερα είχε διάθεση, έτρεξε αρκετά αλλά δεν ολοκλήρωσε τις δημιουργίες του και προφανώς πρέπει να συνυπολογίσουμε και το γεγονός ότι δίπλα του έπαιξε ο Σέρβος που δεν τον βοήθησε καθόλου. Τραβιόταν και από την μεριά του άλλου κακού σήμερα, Μανιάτη και το γλυκό ήρθε και έδεσε.
 
Σκέποβιτς
Είναι άδικο να τον κρίνω ως κακό. Οπωσδήποτε η απόδοσή του ήταν κάτω του μετρίου, αλλά ακόμα είναι φανερό ότι δεν έχει βρει τα πατήματά του. Η σωματοδομή του προϋποθέτει  παιχνίδια στα πόδια του για να λυθεί. Φαίνεται ότι μπαλίτσα ξέρει, αλλά ακόμα δεν φαίνεται ότι βρίσκεται στο επίπεδο που απαιτεί η ομάδα του Ολυμπιακού. Έχει το μέλλον μπροστά του και προφανώς χρειάζεται πολύ μα πολύ δουλειά.
 
Ιμπαγάσα
Μόλις μπήκε ο κοντός, άλλαξε η εικόνα της ομάδας. Η μπάλα πέρασε από τα πόδια σωστά προς τους συμπαίκτες του, ηρέμησε το μέχρι τότε αγχωμένο παιχνίδι της ομάδας και γενικότερα ήταν μάλλον ο καταλύτης για να πάρουμε την νίκη σήμερα. Για την αξία του τα έχουμε πει, έχουμε ακόμα παιχνίδια έως το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου για να θαυμάσουμε τις τελευταίες παραστάσεις του μαέστρου με το νούμερο 7.
 
Βαλντέζ
Πρακτικά δεν μπορώ να τον κρίνω από την πρώτη εμφάνιση με τα ερυθρόλευκα. Έδειξε προσόντα όπως κινήσεις με την πλάτη, κάθετη κίνηση χωρίς την μπάλα αλλά το δείγμα γραφής είναι πολύ μικρό για να βγάλουμε συμπεράσματα για το πόσο και αν βοηθήσει την ομάδα. Είναι παικταράς γενικότερα, δεν χρειάζεται να αποδείξει τίποτα και σε κανέναν, είναι σε μια ηλικία που φυσικά έχει ακόμα πράγματα να δώσει και μακάρι να ταιριάξει με την ομάδα και η ομάδα με αυτόν.
 
Μασάντο
Τον έβλεπα γύρω στο 85΄ και μου φαινόταν πιο κουρασμένος από τον Ιμπαγάσα. Προφανώς ακόμα κι έτσι βοήθησε περισσότερο από τον Μανιάτη. Η είσοδος του θα έπρεπε να γίνει στην θέση του Γιάννη πολύ ώρα νωρίτερα.
 
Προπονητής
Ο Μίτσελ πρέπει να καταλάβει ένα πράγμα για τις εγχώριες διοργανώσεις. Μέσα στον ναό, με αντιπάλους τον Σφακιανάκη και τον Θεοδωρίδη δεν χρειάζεται δεύτερος αμυντικός μέσος. Βάζοντας δύο αμυντικά χαφ, όταν ο ένας από τους δύο δεν μπορεί ή δεν είναι στην μέρα του να βοηθήσει την ανάπτυξη του παιχνιδιού, τότε αυτό φαίνεται πεντακάθαρα στην εικόνα της ομάδας. Κατά τα άλλα πάλι έκανε σωστές και καίριες αλλαγές, αν και προσωπικά δεν καταλαβαίνω πως θα ανέβει αγωνιστικά ο Σαβιόλα αν δεν παίζει 90λεπτα. Αν το πρόβλημα είναι στην φυσική κατάσταση, τότε ρίχνω προφανέστατα δίκιο στον προπονητή.  Συνεχίζουμε και κάπου εδώ τελειώνουν τα ψέματα και πρέπει να αρχίζουμε να βλέπουμε την διάρκεια στην καλή μας απόδοση μέσα στα παιχνίδια να μεγαλώνει, δείγμα ότι ξανάρχεται το φορμάρισμα.
 
Παναιτωλικός
Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στον σημερινό μας αντίπαλο. Τέτοιο θέατρο, τέτοια καραγκιοζιλίκια και τέτοια μαζική και λυσσαλέα άμυνα προσωπικά πρέπει να πάω πολύ πίσω στον χρόνο για να βρω ανάλογο αντίπαλο. Γελούσε ο κόσμος με την παρωδία ποδοσφαίρου που προσπάθησε να παίξει ο Παναιτωλικός και σε αυτό το σημείο πρέπει να αναφέρουμε ότι αρχηγός σε αυτό το στυλ αντιμετώπισης του Ολυμπιακού είναι ο καραγκιόζης και γενίτσαρος Σφακιανάκης, που προφανώς δεν σέβεται το ψωμί που έφαγε στον Πειραιά. Δεν με ενοχλεί ένας πρώην ποδοσφαιριστής να ΄΄σκυλιάζει΄΄ κάθε φορά που μας αντιμετωπίζει, αυτό που με ενοχλεί είναι να είναι προκλητικός και αντιαθλητικός απέναντι στους παίκτες μας με όλες τις ομάδες που έχει αγωνιστεί αντίπαλος μας. Περαστικά του εύχομαι και το βιξ για τα λαιμά να μην ξεχάσει.
 
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς.

Σχόλια

Εικόνα apostolos gaganis

O.k. dono για την αναρτηση. Εισαι απο ΄κεινους που ξερουν το αντικειμενο τους και διαβαζονται ευχαριστα. Ομως εγω θα σας μιλησω για ενα αλλο θεμα, σχετικο και με το χθεσινο, αλλα και με ολα τα αλλα ματς του ΘΡΥΛΟΥ.

Δεν ξερω τι κανετε ΄σεις, αλλα του λογου μου καθε Κυριακη βραδυ στις 9.30 στρωνομαι για να παρακολουθησω αυτη την πολυβραβευμενη Αγγλικη κωμικη σειρα απο το Αction 24, με τον τιτλο << Ο ΚΛΟΟΥΝ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ >> και πρωταγωνιστη τον διεθνους φημης ( 4 υποψηφιοτητες για Οscar ) κωμικο Νicolas Johny. Με δυο λογια η υποθεση:

Σ΄ενα γραφειο, ο Αnastas, ενας Ρωσοαρμενιος κλοουν που τον υποδυεται ο Νicolas Johny και η παρεα του, ο Charis, o Son of Basil, o Kazna-fer, o Gus, o Dimo και ο Αntony, συζητανε καθε φορα για τα ματς της Κυριακης. Ο Αnastas δειχνει παντα σαν να βρισκεται σε εχθρικο εδαφος και του φταινε ολα...Ειδικοτερα << ταχει >> με τον Gus και τον Dimo επειδη η ομαδα τους, η Legend United, ειναι 22 βαθμους μπροστα (!) απο τη δικια του, την Vaseline F.C...
Πρεπει να δειτε ρε παιδια, αυτον τον τυπακο που υποδυεται ο Νicolas Johny! << Κραταει >> ολο το σηριαλ...Οταν μιλανε ο Gus, o Dimo, αλλα και ο Αntony για την Legend United, o Anastas βρισκεται σε κατασταση ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ, με τις ορμονες του ΣΤΡΕΣ να πλημμυριζουν το αιμα του! ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Γινεται κατωχρος, ευερεθιστος, εριστικος, φωναζει, παιζει συνεχως το στυλο του, εχει ακαθησια, χτυπιεται για ν΄αποδειξει ΤΙ; Οτι- δηθεν- η Legend Un. ευνοειται και η Vaseline F.C. αδικειται σκανδαλωδως και συστηματικα απ΄τη διαιτησια...Του κωλου τα 9μερα, δηλαδη...Ειναι αυτο που μαθαιναμε στα νιατα μας, ο χαρακτηριστικος ΧΟΛΕΡΙΚΟΣ τυπος ανθρωπου. Πλακα σας λεω... Συμμαχο του σ΄αυτο το ρεσιταλ γελοιοτητας που δινει καθε Κυριακη βραδυ, εχει παντα τον Son of Basil απο το Νοrthern Kriss, αλλο δυστυχο τυπο που πιστευει οτι για ολα τα κακα της δικιας του ομαδας, της κομπλεξικιας Βlack Vulture αλλα και της τυχης του γενικοτερα, φταιει αυτη η φουτανα η πρωτευουσα της χωρας στην οποια ζουν, το Αthenshire...

O Charis απ΄τη μερια του, το << παιζει >> συνηθως συντονιστης των συζητησεων, ενω ο Ινδος ηθοποιος που υποδυεται τον Κazna-fer ειναι, ας πουμε , ο << σοφος >> της παρεας. Ο,τι λει ΝΟΜΟΣ...

Σας συνιστω να δειτε ( αν δεν τη βλεπετε ηδη ) τη σειρα...Δεν σου μενει αντερο απ΄τα γελια! Χθες για παραδειγμα ο Αnastas υποστηριζε μετα μανιας στην παρεα οτι η Legend United θα πρεπει κανονικα να παιζει ουτε λιγο ουτε πολυ με 7-8 παιχτες καθε Κυριακη, λογω αποβολης των υπολοιπων για αντιαθλητικο παιξιμο, κατι που δυστυχως δεν γινεται, γιαυτο και το πρωταθλημα ειναι αλλοιωμενο, βρωμικο, καλπικο κ.ο.κ.

ΗHH ΠΛΑΚΑ ΣΑΣ ΛΕΩ! Καθε Κυριακη στο Αction 24 στις 9.30 το βραδυ. Δεν χανεται τετοια κωμωδια με δοσεις...

Εικόνα dono

ΧΑΧΑΧΑΧΑ
Είσαι απόλαυση!!!!!

Εικόνα el trick

Παιδιά θα σταθώ στο θέμα του Μανιάτη.
Χωρίς να το παίζω ξερόλας, νομίζω ότι η απόδοσή του ιδιαίτερα στα τελευταία παιχνίδια είναι από κάκιστη έως καταθλιπτική.
Μήπως κάποιος να πεί στον Μίτσελ ότι υπάρχουν και άλλοι που παίζουν στο κέντρο;;;;
Ελπίζω στα επόμενα δύο τουλάχιστον ματσ να μην είναι βασικός ή ακόμη καλύτερα εκτός για ξεκούραση.
Σήμερα πάντως έπαιζε λες και ήθελε να χάσει ο ΘΡΥΛΟΣ.
Σίγουρα ο καλός Μανιάτης είναι για βασικός. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να παίζει ενώ είναι ΚΑΚΟΣ.
Ελπίζω να συνέλθει γρήγορα.

Εικόνα dono

Ok δεν είναι σούπερ ο Μανιάτης. Δεν έχει όμως καμία σχέση με την περυσινή εικόνα του παίκτη, που αυτή ήταν σαφώς καταθλιπτική.
Συμφωνώ ότι πρέπει να πάρει ανάσες στα επόμενα παιχνίδια, ψυχολογικές κυρίως.
Εντάξει ήταν κακός, μην το πας στην άλλη άκρη και του αποδίδεις δόλο, δεν ισχύει κάτι τέτοιο.
Συμφωνούμε αλλά πρέπει να γίνει κατανοητό ότι παίκτης με τα δικά του χαρακτηριστικά στο κέντρο δεν υπάρχει, άσχετο εάν μπορούν να παίξουν στην θέση του αρκετοί. Τα δικά του τρεξίματα και πίεση στον αντίπαλο δεν τα κάνει κανείς στο υπάρχον ρόστερ. Είναι υπερπολύτιμος, αλλά συμφωνούμε απόλυτα ότι αν δεν βρίσκεται στα φεγγάρια του επιβάλλεται να μένεις και γίλο εκτός 11άδας.

Εικόνα vagio

ΣΥΝ το οτι ειναι μετα τον Αβρααμ ο μονος Ελληνας που δε μασαει απο κουραδομαγκιες αντιπαλων. Δεν ειναι αγκαλιτσας με εθνοσημο δηλαδη.

Εικόνα dono

Πολύ σωστός!

Εικόνα μαουνιέρης

Σφακιανάκης: απίθανο καραγκιοζίδι, που έχει πάρει πρωτάθλημα με τον Θρύλο. Η συμπεριφορά του είναι η επιτομή του κωλοπαιδαρισμού. Άσε που νομίζει (και το δείχνει) ότι είναι κάτι λίγο καλύτερο από τον Μαραντόνα! Άλλο ένα καταπιεσμένο που ευτύχησε (και δεν το ξέρει) να φορέσει την ερυθρόλευκη ριγωτή και να στεφεί πρωταθλητής.

Εικόνα dono

Πολύ σωστός!!!

Εικόνα savvas gridlock

H Στελλίτσα η Σφακιανάκη πώς έκανε έτσι σήμερα; Θυμάσαι παλιά, Ολυμπιακός-ΟΦΗ 6-2 το Σεπτέμβριο του 2007 στο Καραϊσκάκη, που μας ισοφάρισε προσωρινά σε 1-1 και μας έδειχνε το αυτί του; Με το που άρχισε να βρέχει γκολ, όλο το πέταλο πήγαινε με το ''Σφακιανάκη αγαμήσου, ξαναέλα να μας δείξεις το αυτί σου''. Πιο παλιά, στο Ολυμπιακός-Ξάνθη 1-1 στη Ριζούπολη το 2003, που μας είχε ισοφαρίσει με κεφαλιά στο 87', μας έβγαλε τη φανέλα και την κουνούσε, σαν κάτι γυναικομαστίες. Μετά που πήγανε κάποια παιδιά και του μίλησαν λίγο έλειψε να βάλει τα κλάματα. Ρε την Στελίτσα, είναι και μακρυμάλλα, σαν την κυρία Λέτα κι αυτή.

Εικόνα V0R4D0R

Τί πρόβλημα έχει αυτή η πουτσούλα τέλος πάντων με τον Ολυμπιακό? Άκρη δεν έχω βγάλει.

Εικόνα dono

Αδικημένος κι αυτός... Τι να πεις για ένα ανθρωπάκι τόσο κομπλεξικό