ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΠΟΑ - ΟΦΗ



Το παιχνίδι του λαγού με το πρώην σωματείο - συνιδιοκτησία της Κρήτης, δεν τελείωσε και δεν περιορίστηκε στα καθαρά ποδοσφαιρικά εντός των γραμμών του γηπέδου. Έχουμε μια σειρά ανακοινώσεων μεταξύ των εμπλεκομένων που μόνο γέλιο βγάζουν. Ας δούμε λίγο τι γίνεται για να γελάσει και λίγο το χειλάκι μας και για να πιστοποιήσουμε ακόμα μια φορά ότι οι άνθρωποι εκεί κα΄τω στην λαγοφλώρο τα έχουν χάσει τελείως.

Το τρίτο ημίχρονο του αγώνα του ΟΦΗ με τον Παναθηναϊκό έχει πολλά επεισόδια. Με αφορμή τον τραυματισμό του Καπίνο τον οποίο αμφισβήτησαν οι Κρητικοί, οι "πράσινοι" αντέδρασαν με ραδιοφωνική παρέμβαση του υπεύθυνου επικοινωνίας.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ, Ανδρέας Μανουσάκης, μίλησε στον NovaΣπορ FM και αμφισβήτησε το αν υπήρξε αντικείμενο που χτύπησε τον Καπίνο.
"Για το συγκεκριμένο γεγονός με τον Καπίνο, παρότι εμείς σαν ΠΑΕ ΟΦΗ έχουμε μία φιλοσοφία και λειτουργούμε σε ένα γήπεδο που έχει τις ιδιαιτερότητές του, προσπαθούμε να διασφαλίζουμε την ασφάλεια όλων.
Στη συγκεκριμένη φάση, δεν έχουμε αντικείμενο. Από τη μία μεριά δεν έχουμε αντικείμενο και από την άλλη δεν έχει σημάδι ο ποδοσφαιριστής. Δεν λέω ότι κορόιδευε. Άλλωστε, δεν έχει γράψει κάτι και ο διαιτητής. Δεν αποκλείουμε το ενδεχόμενο να υπάρξει ρίψη αντικειμένου, όμως δεν φαίνεται ότι υπήρχε ρίψη αντικείμενου.
Δεν βρήκαμε ούτε αντικείμενο, ούτε ο ποδοσφαιριστής είχε σημάδι. Έγινε αναφορά για αναπτήρα. Ο διαιτητής δεν ανέφερε τίποτα στο φύλλο αγώνα. Η μη αναφορά του, δείχνει ότι ο διαιτητής και ο βοηθός έκριναν πως δεν υπάρχει κάτι μεμπτό. Ο διαιτητής πρέπει να αναφέρει ότι έπεσε το αντικείμενο.
Δεν πρέπει να γράψει ότι σταμάτησε το παιχνίδι, αφού ήταν στη φάση που πέτυχε το γκολ ο ΟΦΗ. Το θέμα είναι ότι η ομάδα μας έζησε μία πραγματική ζούγκλα στη Λεωφόρο και αναφέρθηκε το παραμικρό στο φύλλο αγώνα.
Η θέση μας είναι ξεκάθαρη: ο ποδοσφαιριστής έπεσε στο έδαφος και οι γιατροί μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο να διαπιστώσουν τι ακριβώς έχει. Εμείς αναφερόμαστε πως πρέπει να αντιμετωπίζουμε τέτοιες καταστάσεις. Γίνεται μία προσπάθεια από την πλευρά του Παναθηναϊκού, με κάποιους δημοσιογράφους να υποστηρίζουν ότι έγινε ζούγκλα και δεν έπρεπε να συνεχιστεί το παιχνίδι στην Κρήτη.
Αν πετάχτηκε κάποιο αντικείμενο, ας είναι το τελευταίο που ρίχθηκε σε ελληνικό γήπεδο."
Αυτή η τοποθέτηση προκάλεσε την αντίδραση του Νικόλα Βασιλαρά που είναι υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός: 
"Ο Παναθηναϊκός πληρώνει κάθε εβδομάδα. Όσα έχει πληρώσει, τα έχει πληρώσει όλη η υπόλοιπη λίγκα. Αυτά που ακούστηκαν είναι αστεία. Εμείς αν μη τι άλλο θα περιμέναμε μια συγγνώμη από τον ΟΦΗ. Αντ’ αυτού ακούσαμε ‘αν έγινε’ αυτό με τον Καπίνο. Θα μας πουν σε λίγο ότι από τη συγκίνηση είχε δακρύσει ή είχε βγάλει κριθαράκι το μάτι του.
Αντί να πει ο ΟΦΗ ένα ευχαριστώ, που δεν γράφτηκε το περιστατικό και γλίτωσε την τιμωρία, βγαίνει κι από πάνω. Ξέρουν όλοι με ποιον παίζει ο ΟΦΗ στο Κύπελλο στην πορεία. Πρόσφατα είχε χτυπηθεί ο Ορμπάιθ στο ίδιο γήπεδο και δεν τιμωρήθηκε ο ΟΦΗ γιατί έπαιζε μετά με τον Παναθηναϊκό. Πέρσι χτυπήθηκε ο Μαυρίας, φάνηκε στην τηλεόραση και το πρόστιμο ήταν λίγο κάτω από 10.000 ευρώ για τον ΟΦΗ.
Γίνεται και πάλι το λεγόμενο τσουβάλιασμα. Ο Παναθηναϊκός δεν διαμαρτύρεται μόνο για το γκολ του ΟΦΗ που ξεκίνησε από οφσάιντ, αλλά γενικά για τη διαιτησία του Κουτσιαύτη."

 
Ο οφη υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει κανένας τραυματισμός του τερματοφύλακα του ποα Καπίνο, κάτι εξάλλου που δεν έπεσε στην αντίληψη του διαιτητή, του βοηθού διαιτητή και ο μόνος που το υποστήριξε ήταν ο ζέλας και οι άνθρωποί του. Δεν υπήρχε διακοπή του παιχνιδιού γιατί η στιγμή που έγινε (κατά τον ποα) το συγκεκριμένο περιστατικό, το παιχνίδι ήταν έτσι κι αλλιώς σταματημένο λόγω της επίτευξης του γκολ του οφη.
Ας πάμε στα σοβαρά τώρα, σε αυτά που δεν ανοίγει ούτε μύτη. Λέει ο αντιπρόεδρος του οφη Το θέμα είναι ότι η ομάδα μας έζησε μία πραγματική ζούγκλα στη Λεωφόρο και αναφέρθηκε το παραμικρό στο φύλλο αγώνα. Υπάρχει ΕΝΑΣ αρμόδιος να τον καλέσει και να τον ρωτήσει τι έγινε στο παιχνίδι της λαγοφλώρου? Υπάρχει ΕΝΑΣ αθλητικός εισαγγελέας να τον καλέσει για να καταθέσει τι έγινε πραγματικά στην λαγότρυπα σας (άσχετο αν αυτά που λέει ισχύουν ή όχι, αν είναι αληθή ή όχι)?
Η παραπάνω τοποθέτηση δεν έμεινε αναπάντητη από τον μέγα Βασιλαρά και ας δούμε λίγο την επιχειρηματολογία. Ο Παναθηναϊκός πληρώνει κάθε εβδομάδα. Όσα έχει πληρώσει, τα έχει πληρώσει όλη η υπόλοιπη λίγκα Αλήθεια τιτανοτεράστιε αναφέρεσαι στην επιβολή των προστίμων ή στις πληρωμές των προστίμων που έχετε κάνει? Άβυσσος χωρίζει τις δύο αυτές έννοιες... Με το ταμείο πιο άδειο από το διάστημα, κόψε λίγο τις υπερβολές και τα ψέματα.
Εγώ έχω μια απορία. Δεν πιστέυω ο τραυματισμός του Καπίνο να είναι σαν τον άλλον του Αλέξη? Τον Τζόρβα ντε που τον ΄΄πυροβόλησαν΄΄ στο Καραϊσκάκη, αλλά είχε τα σημάδια του πυροβόλισμου πριν καν γίνει, από την προηγούμενη αγωνιστική! Αυτά που κάνετε μόνο η Αθανασία του Αιγάλεω και εσείς, ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ.
Εμείς αν μη τι άλλο θα περιμέναμε μια συγγνώμη από τον ΟΦΗ Σας θυμίζω αξιοσέβαστε λαγέ ότι ακόμα ο Ευθυμιάδης περιμένει την ίδια συγγνώμη, ακόμα και οι παίκτες του οφη περιμένουν την ίδια συγγνώμη για τα χάλια σας στο παιχνίδι του πρώτου γύρου. Αλήθεια δεν απαντάτε γι αυτό. Έγινε ζούγκλα η κατάσταση στην λαγοφλώρο ή όχι? Γράφτηκε τίποτα στο φύλλο αγώνος ή όχι? Ποιός ευνοήθηκε από αυτό? Ο οφη? Μήπως ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ?
Ξέρουν όλοι με ποιον παίζει ο ΟΦΗ στο Κύπελλο στην πορεία. Πρόσφατα είχε χτυπηθεί ο Ορμπάιθ στο ίδιο γήπεδο και δεν τιμωρήθηκε ο ΟΦΗ γιατί έπαιζε μετά με τον Παναθηναϊκό Άλλ’ αντ΄ άλλα της Παρασκευής το γάλα που έλεγε κι ο παππούς μου. Ο οφη παίζει με τον ζέλα στην πορεία του κυπέλλου και δεν τιμωρήθηκε ο οφη για να παίξει (κατά τον Βασιλάρα) με κόσμο εναντίων του τσίρκου της λεωφόρου. Ωραία μέχρι εδώ πες ότι καταλαβαίνω το σκεπτικό. Ο Ορμπάιθ που κολλάει ρε τεράστιε? Στην περίπτωση του Καπίνο - ποα και στην περίπτωση του Ορμπάιθ - Θρύλου η κατάληξη ήταν η ίδια, η μη τιμωρία του οφη. Τι συμπέρασμα βγαίνει για τον Ολυμπιακό και ποιός ο λόγος της αναφοράς στον πρώην παίκτη του Θρύλου, δεν το κατάλαβα. Βλέπετε φαντάσματα κακομοίρηδες, το καταλαβαίνω και είναι πολύ διασκεδαστικό να σας ακούμε. Η εμπάθεια και τα πράσινα γυαλάκια σας δεν σας αφήνουν να δείτε τίποτα άλλο στην άκρη του τούνελ, παρά μόνο τον βιαστή σας.  Έχετε πάθει μια παράκρουση και πλέον αντιδράτε και όταν σας λένε καλημέρα. Πραγματικά βλέπω την Αλεπότρυπα να είναι πιο κοντά από ποτέ, συνεχίστε έτσι, ξεφτιλίζεστε μόνοι σας και εμείς παρακολουθούμε το πιο αστείο θέατρο σκιών.
Περαστικά δεν σας εύχομαι, αλλά πραγματικά θέλω να μου λύσει ένας λαγός την παρακάτω απορία. Ευρώπη είναι πρακτικά αδύνατον να βγείτε λόγω των χρεών και των οικονομικών ανοιγμάτων σας. Γιατί έχετε κωλοπιλάλα να πάτε στον τελικό κυπέλλου, όταν εκεί θα αντιμετωπίσετε μια ομάδα που θα σας διασύρει δεν το καταλαβαίνω. Τι σόι νέος τύπος μαζοχισμού είναι αυτός, ο Θεός να σας βοηθήσει. Εμείς πάντως θα είμαστε εκεί και θα σας περιμένουμε.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς.

Σχόλια

Εικόνα yiage

Mαλλον προκειται παλι για "πυροβολισμο α λα Τζορβα" αλλα υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα να ειναι περιπτωση α λα Σχινα de la OAKA που δεν εγραψε για την δευτερη φωτοβολιδα στο παγκο του Ολυμπιακου. Μονο που στο ΟΑΚΑ το ειδαν και τα τρια κορακια αλλα και ολος ο κοσμος απο την τηλεοραση , ενω στο Ηρακλειο μονο δυο-τρεις λαγοποδαροι του καφενειου τους.
Μπο γιεντε ατο??? (που λεει και ο Ογκουνσοτο)

Εικόνα dono

Ότι και να είναι, δεν καταλαβαίνω τον θόρυβο που έχει γίνει για το θέμα. Δηλαδή ευνοείται ο όφη με δάκτυλο του Μαρινάκη με σκοπό να πάιξει ο οφη με κόσμο με τον βάζελο?
Μα εμείς θέλουμε να τους βρούμε στον τελικό!!! Θα κάνουμε τα πάντα για να τους βρούμε στον τελικό!!!!

Εικόνα el trick

Γράφεις: "Εμείς πάντως θα είμαστε εκεί και θα σας περιμένουμε."
Προσθέτω: ΑΜΗΝ