ΒΕΛΛΗΣ, ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟΕΠΕΝΔΥΤΗΣ


Tags: -

Μετά την ήττα της ομάδας του από τον Πανιώνιο, ο πρόεδρος του Απόλλωνα Αθηνών (έχει σημασία το τελευταίο) Κος Βελλής έβγαλε μια ανακοίνωση κατά πάντων  και φυσικά για να την διαβάσουν περισσότεροι από τους 50 οπαδούς του ιστορικού Απόλλων ενέπλεξε μέσα και τον Ολυμπιακό. Ας δούμε όμως το περιεχόμενο της ανακοίνωσης.
Ανακοίνωση διαμαρτυρίας αμέσως μετά την ήττα του Απόλλωνα στη Ριζούπολη απέναντι στον Πανιώνιο εξέδωσε ο Σταμάτης Βελλής. Το αφεντικό της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» ήταν έξαλλος με τη συμπεριφορά του Νίκου Αναστόπουλο, τον οποίο χαρακτήρισε μεταξύ άλλων «γυρολόγο, αλλά και με τις αποφάσεις του διαιτητή Αμπάρκιολη.
Παράλληλα, έκανε λόγο για «σύστημα» που υπάρχει στη Σούπερ Λίγκα μεταξύ άλλων ομάδων, το οποίο εξυπηρετεί παράγοντες και δημοσιογράφους.
Αναλυτικά:
«Κατ’ αρχάς και δεν είναι συμπτωματικό ότι αρχίζω με αυτό, θα ήθελα να ευχηθώ στους παίκτες του Πανιωνίου και αποκλειστικά σε αυτούς, καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στο φετινό πρωτάθλημα. Οι συνθήκες υπό τις οποίες αγωνίζονται είναι γνωστές και μόνο σεβασμό και θαυμασμό μπορεί κάποιος να έχει για τον αγώνα που δίνουν.
ΝΤΡΟΠΗ στον γυρολόγο Αναστόπουλο που τόλμησε κιόλας να κάνει τον δικηγόρο του Αμπάρκιολη στο ημίχρονο μπαίνοντας ανάμεσα σε εμένα και στον διαιτητή και να μου ζητήσει και τον λόγο. Κε Αναστόπουλε, σαν προπονητής χωρίς τον ερυθρόλευκο μανδύα που ενδύεσαι θα ήσουν ένα ΤΙΠΟΤΑ. Άλλωστε βρίσκω πολύ επιτυχημένο και αληθινό το σύνθημα των οπαδών μας στο 2ο ημίχρονο, που φώναζαν όλοι μαζί ρυθμικά «Ολυμπιακός, Ολυμπιακός». Και ο νοών νοείτω.
ΝΤΡΟΠΗ και στον διαιτητή Αμπάρκιολη, που το μόνο που ξέρει να επιδεικνύει είναι διαιτητική ΑΛΗΤΕΙΑ και τίποτα άλλο. Καταλαβαίνω έστω και αργά ότι έχουν δίκιο αυτοί που εδώ και χρόνια φώναζαν πως είναι απλά ένα «εργαλείο» της ΚΕΔ για να εκτελεί τις εντολές της. Και όλοι ξέρουμε ποιος κατευθύνει την ΚΕΔ, που ούτε καν νόμιμο πίνακα διαιτητών δεν έχει συγκροτήσει. Και ας μην ακούσω «μα δεν παίξατε καλά» και κάτι τέτοια. Στο ποδόσφαιρο, όταν δεν παίζεις καλά σε τιμωρεί ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ, αν μπορεί, σίγουρα πάντως ΟΧΙ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ. Άλλο αν στην Ελλάδα αυτά είναι λεπτομέρειες.
Ομολογώ ότι διαμαρτυρόμενος στον Αμπάρκιολη, τον εξύβρισα. Και δεν το μετανιώνω. Άλλωστε είναι και το μόνο που μπορώ να κάνω σαν άνθρωπος αφού είμαι βέβαιος πως ο παρατηρητής διαιτησίας θα του βάλει άριστα, η σχεδόν άριστα. Έχουμε μάθει πια πως πάει το κόλπο. Ας με τιμωρήσουν λοιπόν οι άτεγκτοι δικαστές της ΕΠΟ και η Πειθαρχική της Super League. Κανένα πρόβλημα.
Αν η ομάδα αυτή δεν είχε την ιστορία που έχει και αν δεν σεβόμουν τους άμοιρους οπαδούς της προσωπικά θα την σταματούσα από τώρα στο να παίζει στο πρωτάθλημα. Ένα πρωτάθλημα με διάφορους «Αμπάρκιολη», με ομάδες που ξαφνικά ανοίγουν τα πόδια σε άλλες ομάδες και από αήττητες και με «Ευρωπαϊκή» χροιά γίνονται ως δια μαγείας «ομαδούλες», που φροντίζουν μάλιστα να μείνουν και με 10 παίκτες από νωρίς, μπας και κάνουν «λάθος» και κερδίσουν κανένα αγώνα που δεν πρέπει. Είναι προφανές πως οι αποφάσεις έχουν ληφθεί. Ανεξάρτητες και οικονομικά αυτάρκεις ομάδες «δεν βολεύουν» το σύστημα που έχει στηθεί, πρέπει να εξαφανιστούν. Χρειάζονται ομάδες με μεγάλα προβλήματα που προκειμένου να μείνουν ζωντανές δε θα «κουνηθούν» ποτέ και σε κανέναν. Και αυτό είναι κατανοητό και λογικό εκ μέρους τους, δεν τις κατηγορώ.
Δεν περιμένω από κανέναν να ασχοληθεί με αυτά. «Μπάλα να παίζεται, λεφτά να βγάζουμε». Και σε αυτό συμπεριλαμβάνω και την πλειονότητα των δημοσιογράφων, ειδικά αυτούς που ασχολούνται πιο πολύ με την τηλεοπτική «προπονητική» παρά με την δημοσιογραφία. Λες και όλα τα άλλα είναι ανούσια και λυμένα. Όλοι «βολεμένοι» είναι με τον ένα η τον άλλο τρόπο. Το τελευταίο που τους ενδιαφέρει είναι να καθαρίσουν αυτή την «κόπρο του Αυγεία» από το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Το πολύ-πολύ να φωνάξουν αν θίγεται η ομάδα που υποστηρίζουν.
Τέλος θα πω ευθαρσώς ότι πλέον δεν με ενδιαφέρει καθόλου η διαγωγή των παικτών μου και των οπαδών μας στους αγώνες της ομάδας μας. Ούτως η άλλως ξεγραμμένους μας έχουν, ε μη δείχνουμε και μαλάκες.
Πληροφορήθηκα πως ο Αμπάρκιολης στο Φύλλο Αγώνα εκτός από εμένα αναφέρει και τους παίκτες μας Τζόρβα, Κανακούδη και Μίγκα για διαμαρτυρίες μετά τη λήξη του αγώνα. Καμία έκπληξη. Ο άνθρωπος έπρεπε να βεβαιωθεί ότι μας «τελείωσε» οριστικά. Να ξέρουν τα παιδιά αυτά ότι τα κατανοώ πλήρως και τα δικαιώνω.

Ας δούμε την ανακοίνωση λίγο πιο αναλυτικά.
ΝΤΡΟΠΗ στον γυρολόγο Αναστόπουλο που τόλμησε κιόλας να κάνει τον δικηγόρο του Αμπάρκιολη στο ημίχρονο μπαίνοντας ανάμεσα σε εμένα και στον διαιτητή και να μου ζητήσει και τον λόγο
Αλήθεια ο πρόεδρος της ομάδας τι δουλειά είχε στο κέντρο του γηπέδου στο ημίχρονο? Τι ήθελε να κάνει στον διαιτητή, να ανταλλάξουν συνταγή για πίτες ή να κανονίσουν κάνα καφέ? Επιτρέπεται αυτό Κε Βελλή?
Κε Αναστόπουλε, σαν προπονητής χωρίς τον ερυθρόλευκο μανδύα που ενδύεσαι θα ήσουν ένα ΤΙΠΟΤΑ
Για να καταλάβω, λες ότι ο Νικόλας ο γαμιάς της ομάδας της καρδιάς σου, αβαντάρεται από τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ (με κεφαλαία για σένα μπας και μάθεις να σέβεσαι) και γι αυτό δουλεύει. Με αυτή την συλλογιστική (εγώ δεν την πιστεύω, αλλά για την οικονομία της συζήτησης την υιοθετώ προσωρινά), αλήθεια ο Δώνης, ο Ουζουνίδης, ο Καραγεωργίου και ο Αναστασιάδης με ποιού τον μανδύα καλύπτουν το σαρκίο τους όλα αυτά τα χρόνια που δεν δείχνουν απολύτως τίποτα προπονητικά και τα παράσημά τους είναι κάνα τυχαίο αποτέλεσμα με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ? Μόλις πηδάνε οι ομάδες όλων των προαναφερθέντων προπονητάκων την δική σου ομάδα, αλήθεια η ευαισθησία σου που είναι για το πράσινο παρελθόν τους? Λες τα ίδια για τον ζέλα, όταν αδικείσαι με αντιπάλους τις ομάδες των παραπάνω προπονητών? Αλήθεια μεγαλοπαράγοντας της ομάδας σου δεν είναι  ο Αρ. Καμάρας? Αλήθεια ποιά ομάδα υποστηρίζει, με ποιά ομάδα ανδρώθηκε και έκανε καριέρα? ΚΟΚΟΚΟΚΟΚΟΚΟΚΟ
Άλλωστε βρίσκω πολύ επιτυχημένο και αληθινό το σύνθημα των οπαδών μας στο 2ο ημίχρονο, που φώναζαν όλοι μαζί ρυθμικά «Ολυμπιακός, Ολυμπιακός». Και ο νοών νοείτω
Σου άρεσε παλικάρι μου? Εμένα μου άρεσε ένα άλλο σύνθημα σχετικά με το γεννητικό όργανο της μανούλας κάθε ζέλα. Και ο νοών νοείτω
Ομολογώ ότι διαμαρτυρόμενος στον Αμπάρκιολη, τον εξύβρισα

Ωραίος και με νέα μυαλά παράγοντας κι εσύ... Άντε καλή φυλάκα να ξεβρωμίσει ο τόπος. Αυτό είναι προφανώς σύμφωνα με την ηθική και λογική του νεοπαράγοντα Βελλή, τα νέα ήθη και έθιμα που ευαγγελίζονται αυτοί και οι κοντινοί του...
με ομάδες που ξαφνικά ανοίγουν τα πόδια σε άλλες ομάδες και από αήττητες και με «Ευρωπαϊκή» χροιά γίνονται ως δια μαγείας «ομαδούλες»
Η ομάδα σου που δεν ανήκει στην επιρροή του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ όπως άλλες ομάδες (όπως λες ότι υπάρχουν τέτοιες ομάδες), δεν άνοιξε τα πόδια όπως υποστηρίζεις ότι κάνουν άλλοι σύλλογοι (αθλητικός εισαγγελέας υπάρχει σε αυτή την χώρα ή ασχολούμαστε όλοι με την έλευση της τρόϊκας?), γιατί δεν μας λες πόσο ήταν το σκορ στο μεταξύ μας παιχνίδι στην Ριζούπολη? Εσείς που παλέψατε το παιχνίδι, βάλατε μια πεντάρα όπισθεν και πήγατε για διακοπές Χριστουγέννων, ναι ή όχι? Τι έγινε εκείνη την ημέρα άραγε, να βρεθήκατε εσείς σε άσχημη ημέρα, δεν μπορέσατε να εκπληρώσετε τις υποσχέσεις σας στα υπόλοιπα δύο συνεταιράκια της τρόικας που έχετε δημιουργήσει με τον μπάοκ και τον ζέλα? Ανοίξατε κι εσείς τα πόδια ή μήπως είδατε την πραγματική αιτία για την κατάκτηση από την ομάδα μας του πιο εύκολου πρωταθλήματος από καταβολής Ελληνικού ποδοσφαίρου? Την χαοτική διαφορά κλάσης μεταξύ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ακόμα και με τον δεύτερο της βαθμολογίας μπάοκ. Αλήθεια κι ο μπάοκ άνοιξε τα πόδια του στον ναό και έφαγε 4άρα? Γιατί αν τα πιστεύεις όλα τα παραπάνω είσαι παραπάνω από γραφικός και γελοίος.
Δεν περιμένω από κανέναν να ασχοληθεί με αυτά
Όχι αυτή είναι η διαφορά μας. Εμείς αναμένουμε να σε καλέσει ο αθλητικός εισαγγελέας για να ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ όλα τα παραπάνω, γιατί αλλιώς είσαι ένας κοινός συκοφάντης και λασπολόγος, στα περήφανα χνάρια του προστάτη σου στην superleague, του τουίτη.
Το τελευταίο που τους ενδιαφέρει είναι να καθαρίσουν αυτή την «κόπρο του Αυγεία» από το Ελληνικό ποδόσφαιρο.
Ενώ εσένα σε ενδιαφέρει το καλό του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Για πες μας λοιπόν, ένα πράγμα μεγαλοεπενδυτάρα μου εσύ. Γιατί ο Απόλλωνας άλλαξε ονομασία και από Αθηνών έγινε Σμύρνης? Έχει να κάνει καθόλου με τα χρέη σας και σβήσιμο αυτών? Αλήθεια πόσο σου κόστισε η αγορά της ομάδας? Μια ομάδα του στενού παναθηναικού κύκλου είσαι, που από την πρεμούρα σου να εξυπηρετήσεις τα αφεντικά σου καρφώνεσαι και μόνος σου. Σε ΟΛΕΣ τις ψηφοφορίες της superleague που ο ζέλας διαφωνεί και μειοψηφεί σε κάτι προς ψήφιση, αυτόματα μειοψηφούν μαζί του ο μπάοκ και το Απολλωνάκι. Τα συμπεράσματα δικά σας...
Πληροφορήθηκα πως ο Αμπάρκιολης στο Φύλλο Αγώνα εκτός από εμένα αναφέρει και τους παίκτες μας Τζόρβα, Κανακούδη και Μίγκα για διαμαρτυρίες μετά τη λήξη του αγώνα.
Έλα ρε Βελή άρχοντα!! Διαμαρτυρήθηκε ο Τζόρβας? Ο Αλέξης που είχε πυροβοληθεί ένα απόγευμα στο Φάληρο και εμφάνισε σημάδια του πυροβολισμού 7 ημέρες πριν τον πυροβολήσουν???? Αυτός δεν είναι μάρτυρας, αυτός έχει την αξιοπιστία του Κούγια, να τον προσέξεις...
 
Βελλή όταν πιάνετε εκεί στην Ριζούπολη στο στόμα σας τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ να πλένεστε με σαπούνι κολπικά γιατί είστε ελάχιστοι για να μαγαρίζετε την ζωντανή ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Αν δε, κάνεις και πράξη την απειλή σου για αποχώρηση από την superleague, τότε εγώ έχω να σου πω να πας στο καλό και να μας γράφεις. Δεν θα λείψεις από κανέναν (πλην τουίτη και Σαββίδη) και σίγουρα το ποδόσφαιρο στην χώρα δεν θα βάλει τα κλάματα και μαύρες πλερέζες. Καλούς ψάχνουμε, από tζάμπα μάγκες χορτάσαμε.
 
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Σχόλια

Εικόνα μαουνιέρης

Βελλής: άλλο ένα θλιβερό ανθρωπάκι, που προσπαθεί να γίνει "γνωστός" ως "αυτός που βρίζει τον Αναστόπουλο και τον Ολυμπιακό". Στον Απόλλωνα έχουμε ρίξει κάτι οχτάρες στο παρελθόν. Δεκάρα φέτος!

Εικόνα dono

Και λίγα λες... Και άσε τους μετά να γκομενοκλαίνε γιατί δεν δείχνει η ομάδα σεβασμό και Fair play μετά από ένα σκορ και επάνω. Θυμάσαι που κάτι τέτοια χαζά έλεγαν όλοι οι παράγοντες της κλάψας μετά την 6άρα στον ναό?

Εικόνα μαουνιέρης

Τα θυμάμαι, σύγγαυρε, και θέλω να επαναληφθούν επί του απολλωνακίου. Σιχαίνομαι τον σεβασμό, είμαι ασεβέστατος. Με τη νίκη σήμερα.

Εικόνα ser

Ξέχασε ν' αναφέρει και ποιος ήταν αυτός που τα χωσε για την ανακατασκευή της Ριζούπολης και σε ποια ομάδα ήταν πρόεδρος. Πόσο πολύ έχουν βοηθήσει την ομάδα του τα σημερινά συνεταιράκια του;

Εικόνα dono

Δεν ανέφερα την ανακατασκευή της Ριζούπολης από τον ΣΩΚΡΑΤΗ γιατί δεν ήταν πρόεδρος ο Βελής, φυσικά και επωφελέιται απ' αυτό

Εικόνα savvas gridlock

Oι γιαχωβάδες της Ριζούπολης είναι γνωστό βαζελοπαράρτημα εδώ και περίπου 80 χρόνια. Τι να λέμε τώρα, εδώ είχαν σήμα την σβάστικα παλιότερα. Το διανοείσαι; Η χούντα τους ξεχρέωσε τα δάνεια για τη Ριζούπολη και τους χάρισε και τα χρέη. Βαζελάκια, από όπου κι αν το πιάσεις. Σχεδόν όλοι όσοι σου λένε ''είμαι Απόλλων'' είναι λαγοί. Η κυρία Βελλή ξύνεται στην γκλίτσα του τσομπάνη και τηνε βλέπω να τρέχει...

Εικόνα Νίκος Γόδας

Είναι μεγάλο θέμα παιδιά. Δε γίνεται να βγαίνει ο κάθε παπάρας και να σπιλώνει έτσι τον Ολυμπιακό μας. Οφείλει να λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη μετά από παρότρυνση του πρόεδρού μας. Αν είναι δυνατόν να αφήνουμε έτσι τους λασπολόγους. Φτάνει πια!!!

Εικόνα dono

Συμφωνώ, ΑΛΛΑ δεν μπορεί μια Διοίκηση να κάνει 10 μυνήσεις την εβδομάδα. Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ την έχει δει αλλιώς. Φτιάχνω ομαδάρα πρώτα και μετά ρωτάω, ποιός είσαι εσύ Καυμενάκη, Βαλλή, Κούγια, τουίτη κτλ? Πάρε μια 4-5-6άρα να έχεις και τα λέμε όταν φτιάξεις ομάδα. Είναι ένας τρόπος κι αυτός αντίδρασης.
Ανάλογης φιλοσοφίας ήταν και ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ, δεν απαντούσε σχεδόν ποτέ, πέταγε ένα τσιτάτο του στυλ πελάτες κτλ και τους έκανε όλους ρόμπες και πουτάνες

Εικόνα Νίκος Γόδας

Η αλήθεια είναι ότι όλα αυτά τα στόματα πρέπει να βουλώνονται στους δρόμους. Στο μετερίζι. Το δικό μας μετερίζι είναι το γήπεδο. Εκεί είναι που φαίνεται η μύτη του Πινόκιο. Εκεί ξεχωρίζουν τα παιδιά απ' τους άνδρες. Ξεκώλιασμα στο γήπεδο και ξύλο εκτός.

Εικόνα yiage

ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ. Και πρεπει οσοι συκοφαντουν τον Ολυμπιακο και τους ανθρωπους του να τρωνε μηνυση και αγωγες αποζημιωσεων και οτι ποσα βγαζουν οι δικαστες να πληρωσουν να πηγαινουν στον Ερασιτεχνη ολυμπιακο.

Ειναι ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ αυτο με το να πηγαινει στο ταμειο του γιατι ετσι θα τους ΠΟΝΑΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ καθως επισης θα το σκεφτονται διπλα να κανουν τετοια επικοινωνιακα κολπα εναντιον μας.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Λες να μας οδηγήσουν και μ' αυτόν τον τρόπο στις επιτυχίες; Να το δούμε κι' αυτό. Καλή ιδέα...

Εικόνα jimakos

ΜΠΡΑΒΟ DONO.Μπράβο που με επιχειρήματα αποδομείς κάθε σημείο της ανακοίνωσης και ένα μεγαλύτερο ΜΠΡΑΒΟ για την υπομονή σου να καθίσεις να ασχοληθείς με τον κάθε πικραμένο κρυφοβάζελο που περιμένει ένα αμφισβητούμενο
σφύριγμα όλη τη χρονιά για να ξεσπαθώσει εναντίον του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. ΟΥΣΤ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ

Εικόνα dono

Καλά ο τυπάρας δεν παίζεται με τίποτα. Ακόμα και ο Χαλάς του Φωτός που είναι γνωστός Απολλωνιστής (και προς τιμήν του δεν το έχει κρύψει) του την λέει από προχθές

Εικόνα nikos michalopoylos

Eμενα φιλε dono οπως τον εκοβω στη φωτο μου θυμιζει εναν κυριο που εχει μια τρομερη ταβερνα με κρητικους μεζεδες στις Τζιτζιφιες! Ρε λες?

Εικόνα dono

Αν ήταν από την Κρήτη θα ήταν λεβέντης, σου φαίνεται Κρητικός?