ΛΑΓΟΦΛΩΡΟΣ, Η ΕΠΙΤΟΜΗ ΤΟΥ ΦΙΛΑΘΛΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ



Εχθές, στο αποτέλεσμα της αγωνιστικής, είχαμε την τεράστια επιτυχία του παναθηναϊκούλη να αποσπάσει ισοπαλία στην λαγοφλώρο, από τον πολύ καλύτερό του στο φετινό πρωτάθλημα Εργοτέλη. Μετά την λήξη του αγώνα είχαμς ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ έκτροπα από μεριάς των οπαδών των γηπεδούχων, αλλά σε βαθμό που οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν για την διασφάλιση της σωματικής ακεραιότητάς τους μέσα στα αποδυτήρια, αυτό είναι σίγουρα πρωτοποριακό και όλοι καταλαβαίνουμε από που βγήκε το προσωνύμιο panathinaikos στον πρέσβη μας.
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.
Στην διάρκεια του παιχνιδιού, ο ζέλας προηγήθηκε στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο, αλλά ο Εργοτέλης με τον Μπαντιμπαγκά στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου ισοφάρισε το παιχνίδι, κάτι που κράτησε μέχρι το τέλος. Ο ζέλας διαμαρτύρεται όπως πάντα (για φάσεις βουτιές των επιθετικών του που θα ζήλευε και ο Καραβούτας), αλλά για την ταμπακέρα της φάσης του Ζέκα, τίποτα ούτε λέξη. Πάρτε μια φωτογραφική γεύση για την φάση που αναφέρουμε, που εκτός των άλλων είναι και απ' ευθείας κόκκινη κάρτα.


 
Μετά το τέλος του παιχνιδιού ΄΄αγανακτισμένοι΄΄ οπαδοί του ζέλα επιχείρησαν να μπουκάρουν στα αποδυτήρια, κάτι τελικά που αποτράπηκε με την χρήση δακρυγόνων και χημικών από την αστυνομία, που τους περιόρισε στην μεικτή ζώνη. Αντίθετα οι παράγοντες και οι διαπιστευμένοι άνθρωποι του ζελάκου επιχείρησαν να προπηλακίσουν τον διαιτητή, αλλά και να εισέλθουν στα αποδυτήρια του Εργοτέλη, κατηγορώντας τους Κρητικούς για καθυστερήσεις και αντιποδόσφαιρο. Όσο γίνονταν αυτά, ο Αναστασίου έδινε συνέντευξη τύπου, δηλώνοντας τα παρακάτω άστοχα και επικίνδυνα.
Φανερά εκνευρισμένος ο Γιάννης Αναστασίου μετά το 1-1 με τον Εργοτέλη, εξαπέλυσε βολές –προφανώς κατά της διαιτησίας- λέγοντας «απόψε ήρθαν εδώ ελεύθεροι σκοπευτές από το Κίεβο»…
Γιαννάκο κόψε τις μαλακίες και τους παραλληλισμούς, ειδικά αυτή την στιγμή, που η Ουκρανία βρίσκεται προ των πυλών εμφυλίου πολέμου. Καλά κάνεις και σηκώνεις το θέμα διαιτησία προπονητάκο της φακής, γιατί με 50-50 θα διασυρθείτε μέσα στον ναό, αλλά τόσο μισάνθρωπος είσαι ρε φίλε? Χρησιμοποιείς τέτοιο παράδειγμα που έχουν χαθεί και χάνονται ανθρώπινες ψυχές? Παναθηναϊκό ήθος από έναν άνθρωπο που τουλάχιστον τον θεωρούσα σοβαρό.
Την ίδια στιγμή στα αποδυτήρια του Εργοτέλη παίζονταν μια μάχη, με τους ανθρώπους των Κρητικών να προσπαθούν να αποκρούσουν τις ορδές των βάζελων που ήθελαν να μπουκάρουν στα αποδυτήρια των Κρητικών. Βέβαια αυτή η εισβολή των βάζελων , ήδη έχει αρχίσει να βαφτίζεται διαμαρτυρία και δικαιολογημένη οργή, ή ακόμα και φτιαχτό σκηνικό των ανθρώπων των Κρητικών. Βέβαια για την πεναλντάρα του Ζέκα ούτε λόγος, ούτε αναφορά απ’ όλους τους έγκριτους ΑΡΔάκους... Τυχαίο?
Ο Εργοτέλης μας ενημέρωνε για την κατάσταση των αποδυτηρίων με φωτογραφίες, ενώ οι υπεύθυνοι της ομάδας δεσμεύτηκαν για μια ανακοίνωση που θα περιέγραφε την αλήθεια και φυσικά δεν θα μπορούσε να γίνει αβαβά από κανέναν, αφού δεν μιλάμε για ενημέρωση μέσω κύκλων της ομάδας (και τέτοια χαριτωμένα), αλλά επίσημα ενημέρωση από την ομάδα της Κρήτης. Πράγματι αυτή ήρθε λίγο αργότερα, βγάζοντας και ένα βιντεάκι μέσα από τα αποδυτήρια.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: 
«Η ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, με λύπη αλλά και αγανάκτηση, καταγγέλλει τα όσα θλιβερά συνέβησαν έπειτα από τη λήξη του αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Σκηνές που θύμιζαν ζούγκλα και γύρισαν το ελληνικό ποδόσφαιρο πολλά χρόνια πίσω. 
Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, "φίλαθλοι" του Παναθηναϊκού εισέβαλαν στο ευρύτερο χώρο των αποδυτηρίων και προσπάθησαν να εισβάλουν και στην αίθουσα των αποδυτηρίων της ομάδας μας. Στο διάδρομο έξω από την πόρτα της αίθουσας, επιτέθηκαν στον γενικό αρχηγό της ομάδας μας Σταύρο Λαμπράκη και στον γυμναστή μας Νίκο Κουνδουράκη και χρησιμοποιώντας γροθιές και κλωτσιές προσπάθησαν να εισβάλουν στην αίθουσα με προφανή στόχο να φτάσουν στους ποδοσφαιριστές μας. 
Μέλη της αποστολής μας κατάφεραν κι απεγκλώβισαν τους δύο προαναφερθέντες οι οποίοι μπήκαν στην αίθουσα των αποδυτηρίων. Στην προσπάθειά του να προστατέψει τους δυο προαναφερθέντες αλλά κι ολόκληρη την αποστολή, δέχθηκε επίθεση με γροθιές και χτυπήθηκε ο υπεύθυνος ασφαλείας της ομάδας μας, Γιάννης Μανουσάκης. 
Οι "εισβολείς", απτόητοι και χωρίς ίχνος αστυνομικής δύναμης ή ανδρών ασφαλείας του γηπέδου (security) στο χώρο, τραβούσαν την πόρτα - που δεν κλείδωνε - στην προσπάθειά τους να την ανοίξουν και να μπουν στα αποδυτήρια. 
Την ίδια στιγμή, μέλη της αποστολής της ομάδας μας, τρομοκρατημένα, κρατούσαν την πόρτα από την εσωτερική πλευρά για να μην ανοίξει και ταυτόχρονα προσπαθούσαν να επικοινωνήσουν με κάποιον αρμόδιο, ώστε να φτάσει αστυνομική δύναμη στο χώρο. Τελικά αυτό επιτεύχθηκε 15 λεπτά αργότερα και έτσι ευτυχώς αποφεύχθηκε γενικευμένη σύρραξη εντός των αποδυτηρίων. 
Καταγγέλλουμε την παντελή έλλειψη προστασίας της αποστολής της ομάδας μας, τόσο από την αστυνομία όσο κι από την πλευρά του Παναθηναϊκού, που επέτρεψαν να εισβάλλουν στα αποδυτήρια ''φίλαθλοι'' με συνέπεια να απειληθεί η σωματική ακεραιότητα ποδοσφαιριστών και συνοδών. Είναι τουλάχιστον αδιανόητο και εξοργιστικό, εν έτει 2014, να επιχειρείται και να επιτρέπεται εισβολή οπαδών στο χώρο των αποδυτηρίων της αντιπάλου ομάδας. 
Καλούμε τις αρμόδιες αρχές και όργανα να επιληφθούν άμεσα του θέματος που αποτελεί ισχυρό πλήγμα στο γόητρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Το βίντεο που ανέβασε ο Εργοτέλης είναι εδώ.
 
Είχαμε βέβαια και ανακοίνωση – απάντηση μέσω  κύκλων της παε ζέλα (φυσικά όχι επίσημα για να μην έχουμε και νομικά θέματα με τις μαλακίες που αφήνουμε να βγουν προς τα έξω), με την συνηθισμένη προσπάθεια να γίνει το άσπρο – μαύρο με οδηγό και αρχηγό τον Γκέμπελς. Ας δούμε τι απάντησαν οι ζελέδες γιατί έχει κι αυτό την πλάκα του.
"Για μια ακόμη φορά γίναμε μάρτυρες «διαμαρτυριών» για τη Λεωφόρο από συγκεκριμένες ομάδες με τα ΙΔΙΑ ακριβώς - αναληθή -επιχειρήματα. Το μόνο που δεν μας είπαν είναι ότι μύριζε ο χώρος ώστε να φέρουν και τον Δημόκριτο, όπως έκανε η «επίσημη αγαπημένη τους».
Παρότι οι… αποκαλυπτικές εικόνες και τα βίντεο που δημοσίευσαν επιβεβαιώνουν ότι δεν έγινε ΤΙΠΟΤΑ και δεν πείθουν ούτε παιδάκια του δημοτικού, τους καλούμε να ρωτήσουν τον προπονητή τους, ο οποίος παραδέχτηκε μετά το τέλος του αγώνα σε ανθρώπους της ομάδας μας, ότι κανείς δεν πείραξε κανέναν.
Επιπλέον, όλοι όσοι βρίσκονταν στο γήπεδο είδαν με τη λήξη του αγώνα τις χειρονομίες από τον πάγκο προς την εξέδρα μας και την ξεκάθαρη πρόκληση που υπήρξε. Για να μην νομίζουν κάποιοι ότι ο κόσμος τρελάθηκε και άρχισε να αντιδρά για το τίποτα ή επειδή απλά χάθηκαν δύο βαθμοί.
Πάμε τώρα και στο θέμα μας. Μόλις ολοκληρώθηκε το παιχνίδι οπαδοί της ομάδας μας εξερχόμενοι του γηπέδου αποδοκίμασαν φραστικά τον διαιτητή. Προφανώς δεν απαγορεύεται και αυτό. Στο σημείο εκείνο δέχτηκαν απρόκλητη και βίαιη επίθεση από την αστυνομία και χτυπήθηκαν μέχρι και γυναίκες και παιδιά.
Το γεγονός έχει καταγραφεί από το σύνολο των ΜΜΕ και φυσικά και είναι αληθές. Μέσα στον πανικό από τα χτυπήματα και τα δακρυγόνα άνοιξε η πόρτα για να περάσουν οι άνδρες της ασφαλείας μας και μαζί πέρασαν και κάποιοι οπαδοί θέλοντας να προστατευτούν.
Εκεί βρέθηκαν κοντά σε εκείνους που προ ολίγων λεπτών χειρονομούσαν από τον πάγκο. Ακολούθησαν κάποιες φραστικές αντεγκλήσεις και ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. Όλα τα υπόλοιπα είναι να ‘χαμε να λέγαμε μπας και επιστρέψουμε τα «δανεικά». Τα ίδια άλλωστε έκαναν και στον πρώτο γύρο. Για τον διαιτητή Δελφάκη τα είχαμε πει και πριν τη σέντρα και δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε. Πέρα από τις φάσεις των πέναλτι αυτός έδωσε θάρρος για θεατρινισμούς και βουτιές λες και τους σημάδευαν… ελεύθεροι σκοπευτές με αποτέλεσμα να μην παιχτεί ποδόσφαιρο στο τελευταίο μισάωρο και να βγάλει ένα ξεκούραστο μεροκάματο…».

Εμείς απλά έχουμε να σχολιάσουμε ότι αν εννοούν με το «επίσημη αγαπημένη τους» τον Θρύλο, σας σκίσαμε τα βάρδουλα στην λαγοφλώρο σας και σας περιμένουμε οπλισμένοι το επόμενο σ/κ για το παιχνίδι μέσα στο ναό για να σας αγαπήσουμε κι εσάς. Ελάτε με την όπισθεν όπως έρχεστε πάντα, μην ξεχάσετε να στρίψετε αριστερά στην Συγγρού και σας υποσχόμαστε ότι θα σας αρέσει μόλις σας φτάσει στα λαιμά. Σας περιμένουμε κορίτσια και το βιξ θα το κεράσουμε εμείς...
 
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
 
ΥΣΤ 1. Πόσες ομάδες πρέπει να κινδυνεύσουν μέσα στην λαγοφλώρο για να της βάλετε λουκέτο επιτέλους? Όποια ομάδα πάει να παίξει και παίρνει αποτέλεσμα μέσα εκεί, μετά καταγγέλλει τραμπουκισμό και βία. Τα φετινά παραδείγματα πολλά αλλά τα αυτιά των υπευθύνων δεν ιδρώνουν με τίποτα. Αν έχουμε κάνα σοβαρό τραυματία την επόμενη φορά, πάλι η αστυνομία και το ΄΄παραμύθι΄΄ των αντιπάλων θα φταίει?
 
ΥΣΤ 2. Θα ασχοληθεί κανείς με την φάση του Ζέκα που έκρινε το τελικό σκορ του παιχνιδιού, ή πάλι θα βγάλουν τις αμφισβητούμενες φάσεις των αντιπάλων του παναθηναϊκούλη από την εξίσωση και θα συνεχίσουν την προπαγάνδα τους, περί αδικημένου ζελάκου?

Έπρεπε ή όχι ο παναθηναϊκούλης να παίζει με παίκτη λιγότερο μετά από αυτή την φάση?

Σχόλια

Εικόνα μαουνιέρης

9-0. ΕΝΝΕΑ - ΜΗΔΕΝ!

Εικόνα dono

Μακάρι...

Εικόνα jimakos

Έτσι κύριε Γιώργο. Πρέπει να φάνε τόσα ώστε να μην σβηστεί ποτέ από την ιστορία αυτό το παιχνίδι.

Εικόνα apostolos gaganis

ΤΑ << ΘΕΛΩ >> ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ:

1. ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥ ΡΙΞΟΥΜΕ ΟΣΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΚΟΛ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

2. ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΚΟΛ, ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΛΕΠΤΟ.

3. ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΣΥΡΟΥΜΕ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΞΑΝΑΣΗΚΩΣΕΙ ΚΕΦΑΛΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΠΟΥ ΘΑΡΘΕΙ Η...ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΙΔΑ.

4. ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ Ν΄ΑΝΑΚΗΡΥΧΤΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ, ΜΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤΗ ΛΑΓΟΦΛΩΡΟ.

5. ΘΕΛΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΡΑΔΥ ΠΛΗΡΗ ΣΥΣΚΟΤΙΣΗ ΚΑΙ ΒΟΥΒΑΜΑΡΑ ΣΤΗ...<< ΣΥΜΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ >>.

6. ΘΕΛΩ Η ΝΙΚΗ ΜΑΣ ΑΥΤΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ, ΜΑΧΗΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΣΤΟΧΟ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΠ΄ΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΒΑΖΕΛΩΝ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ, ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΜΑΣ.

7. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΟΤΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΕΙΝΑ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΓΩΝΑΣ. ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΗΔΟΝΗ ΑΠ΄ΤΟ ΠΑΤΗΜΑ ΤΟΥ ΒΑΖΕΛΟΥ ΔΕΝ ΤΗ ΣΥΓΚΡΙΝΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ! ΟΧΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΡΑΒΩΣΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΒΑΖΕΛΟΥΣ! ΠΟΤΕ ΤΕΤΟΙΟ ΞΕΝΕΡΩΜΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΛΗ ΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΕΡΥΣΙ...

Υ.Γ. ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΄ΔΩ ΝΙΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ...ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΑ, ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ... ΩΡΕ ΠΛΑΚΕΣ!

Εικόνα dono

Πιο πολύ απ' όλα γουστάρω το υγ. Θέλω να τους δω μετά τον αγώνα με τους λαγούς να προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα και να ψάχνουν όλα τα πλάγια άουτ μπας και αδικήθηκαν πουθενά

Εικόνα vagio

Κυριακη κοντη γιορτη.
ΟΛΟΙ με το μαχαιρι στα δοντια! Ο-ΛΟΙ!!!! Τους γαμας τον πατο και τους γραφεις στην ιστορια.
Αν δεν τους βαλουμε 6, θα ξενερωσω τη ζωη μου. Για να μην πω 8.

Εικόνα Χατζηκυριακειο

7 ΕΧΩ ΖΗΤΗΣΕΙ ΕΓΩ.ΑΝ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΜΕ ΧΑΛΑΓΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ 1-0 ΣΤΟ 99 ΜΕ ΠΕΝΑΛΤΙ ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑ...

Εικόνα V0R4D0R

Πάλι ξύνονται στη γκλίτσα του τσοπάνη πέντε μέρες πριν το Καραισκάκη. Θα θυμούνται τη Ριζούπολη και θα καυλώνουν, αν συνεχίσουν το ίδιο βιολί.

Εικόνα dono

Ιστορικά δεν έχει έρθει ποτέ στο Καραϊσκάκη χωρίς να προκαλέσουν, χωρίς να δημιουργήσουν θέματα ανύπαρκτα, ίσα να δημιουργήσουν ένταση και μανούρα

Εικόνα ΔΙΑΣ

στην περίπτωση του Ζεκα (και γενικότερα σε όλα τα παρταλια του ζελε) έχει εφαρμογή ο κανονισμός του βόλει "ως μη γενόμενο"....
"γενόμενο" είναι κάθε φορά που τους ριχνει στα τέσσερα ο ΘΡΥΛΟΣ (γκολ εννοούμε, μη πάει αλλού ο νους σας.....)

Εικόνα mike the red

Ωραιος ρε Dono,και σ' αυτο οπως και στο αλλο με τον τιραντοφορο.Μεχρι και ο ... Πετριτς βγηκε κι ελεγε για την διαιτησια,ολοι το ιδιο παραμυθακι.Σκισ' τους ρε Θρυλε την Κυριακη,γιατι εχουν αρχισει να μας την δινουν στα νευρα.

ΥΓ. Μηπως ο Σαββας να ετοιμαζει το αφιερωμα που ελεγε για τον Αλαφουζο;Εχει γινει επικινδυνο το μανιοκαταθλιπτικο υποθετο με την συνεχη λασπη που πεταει.

Εικόνα savvas gridlock

Εγώ τα μάτια δεν τους τα ανοίγω. Ας μείνουν μια ζωή έτσι, να παλεύουν για την τέταρτη θέση και να λένε ''έχουμε υγεία τώρα, έφυγε η καρκινο-οικογένεια κι αναπνεύσαμε''. Έτσι σας θέλω λαγουδάκια, μικροσκοπικά και σιχαμερά...

Εικόνα dono

Μανιοκαταθλιπτικο υπόθετο????? Ρε αγόρι μου έπεσα από την καρέκλα, γελάω μόνος μου για κάνα τέταρτο!!!!