ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - MAN UNITED PRE GAME


Tags: -

Η μεγάλη μέρα έφτασε. Σήμερα το βράδυ η ομαδάρα του Μίτσελ αντιμετωπίζει την τεράστια Man United. Από την πρώτη στιγμή που μάθαμε την κλήρωση όλοι οι οπαδοί του μεγαλύτερου αθλητικού οργανισμού της χώρας, του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΦΠ, είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι. Ήρθε η ημέρα που το βράδυ θα παίξουμε ένα παιχνίδι τιμής, δόξας, αλλά και περηφάνιας.
Επαναλαμβάνω κάτι που είχα γράψει και στο άρθρο για την κλήρωση, γιατί το βρίσκω και θέλω να είναι οδηγός μας για το αποψινό παιχνίδι, τόσο για την αντιμετώπιση που πρέπει να έχουμε για το σημερινό παιχνίδι, αλλά και για την διπλή αναμέτρηση με τους Άγγλους γενικότερα. Η κλήρωση από μόνη της δεν λέει τίποτα. Κανένας εξάλλου δεν προκρίνεται ή αποκλείεται από την ημερομηνία της κλήρωσης. Η φετινή ομάδα του Μίτσελ έχει ήδη κάνει την υπέρβαση, ή αν θέλετε την εκπλήρωση των Ευρωπαϊκών στόχων της με την παλικαρίσια και πέρα ως πέρα δίκαια πρόκριση της στην επόμενη φάση του κορυφαίου ποδοσφαιρικού θεσμού στην υφήλιο.
Σήμερα αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που βρίσκεται σκάλες ολόκληρες μπροστά μας, τόσο σαν ποδοσφαιρική οντότητα, όσο και σαν ποδοσφαιρική αξία. Το ρόστερ της αποτελείται από παίκτες από το κορυφαίο ράφι του ποδοσφαιρικού χρηματιστηρίου (400+ εκ ευρώ), ο προπονητής της είναι ο καλύτερος νέος Άγγλος προπονητής (άσχετα αν αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα προσαρμογής μετά την εποχή του φτυσάκια Σερ Άλεξ), η φανέλα της είναι από τις 2-3 πιο ΄΄βαριές΄΄ παγκοσμίως και έχει ένα γήπεδο που όσες φορές το επισκεφτήκαμε μας έπιασε ίλιγγος και κατηφόριζε επικίνδυνα και τέλος την βρίσκουμε σε μια πολύ δύσκολη και περίεργη φάση στην χρονιά. Έχει ήδη πληγωμένο εγωισμό και βρίσκεται σε φάση ανάκαμψης μετά από συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα.
Θέλει και ενδιαφέρεται για τα παιχνίδια του CL γιατί φαντάζουν ως η μοναδική διέξοδο για να μπει του χρόνου ξανά στους ομίλους της διοργάνωσης, μιας και η σημερινή κατάταξή της στο Αγγλικό πρωτάθλημα (6η θέση) το καθιστά απαγορευτικό με τον παραδοσιακό τρόπο (τερματισμός στις 4 πρώτες ομάδες του πρωταθλήματος).
Όλοι οι φωστήρες και οι παντογνώστες του ποδοσφαίρου θεωρούσαν βατή την κλήρωση για τον Ολυμπιακό, λέγοντας μεγαλοστομίες ότι οι Άγγλοι βρίσκονται σε άθλια κατάσταση, δεν μπορούν να σταθούν απέναντι στην ομάδα μας, ότι θα είναι αποτυχία αν αποκλειστούμε από αυτή την ομάδα και διάφορες τέτοιες ανοησίες και προβοκατόρικες τοποθετήσεις, που όμως δυστυχώς έχουν επηρεάσει και μεγάλη μερίδα του κόσμου μας. Λίγο πολύ μας βγάζουν φαβορί με εκφράσεις του στυλ ΄΄έλα μωρέ ποιά united?΄΄, πράγμα εντελώς αβάσιμο και φυσικά δείγμα μεγάλης αμπαλοσύνης. Μιλάμε για την πρωταθλήτρια Αγγλίας πέρυσι, η οποία έχει κατά συντριπτική πλειοψηφία τον ίδιο κορμό με αυτήν που πήρε το περυσινό πρωτάθλημα.
Η αντίπαλος μας σήμερα έχει πολύ καλύτερη ομάδα από εμάς γι αυτό και το σημερινό παιχνίδι μόνο ως γιορτή το εκλαμβάνω. Αυτό που περιμένω και θα με έκανε ευτυχή και ικανοποιημένο είναι να δω απόψε έναν Ολυμπιακό λυσσασμένο, μια ομάδα που ξέρει τι ζητάει και πως θα το πετύχει μέσα στο γήπεδο και όλα τα άλλα θα τα φέρει ο Θεός και η τύχη. Το σίγουρο είναι ότι η έκβαση των δύο αναμετρήσεων με τους Άγγλους ΔΕΝ εξαρτάται από εμάς, αλλά κυρίως από την εικόνα της Man United. Μακάρι να έχουμε φτάσει σε ένα επίπεδο ποδοσφαιρικό που να τους προβληματίσουμε αρκετά και να παλέψουμε για την πρόκριση, να κριθεί τέλος πάντων η πρόκριση στο δεύτερο παιχνίδι στην Αγγλία. Αυτό από μόνο του συνιστά τεράστιο κατόρθωμα και φυσικά ανέβασμα επιπέδου της ομάδας μας. Τουλάχιστον στο γήπεδο – καμίνι μας μπορούμε να τους προβληματίσουμε αρκετά.
Αυτό που θεωρώ σημαντικό και δεδομένο είναι ότι το άγχος της πρόκρισης το έχει (τουλάχιστον θα έπρεπε να το έχει) μόνο ο αντίπαλός μας σήμερα κι όχι εμείς, αυτοί θα έχουν θέματα σοβαρά αν δεν προκριθούν, εμείς έχουμε εκπληρώσει τον Ευρωπαϊκό μας στόχο για φέτος, ότι κάνουμε από εδώ και εμπρός θα είναι υπέρβαση.
Πάμε γερά το βράδυ, να χαρούμε το παιχνίδι, να δείξουμε σε όλους τους ασπρομπούτηδες τι εστί Πειραιάς και Καραϊσκάκη.
Καλή επιτυχία στην ομαδάρα μας, καλό βόλι σήμερα, θα είμαστε εκεί για να φωνάζουμε 90+ λεπτά κι όσο χρειαστεί, γιατί αυτή η ομάδα φέτος έκλεισε πολλά στόματα και μας έκανε για ακόμα μια φορά περήφανους Ευρωπαϊκά κι αυτό οφείλουμε όλοι να το θυμόμαστε σήμερα το βράδυ.
 
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς.

Σχόλια

Εικόνα μαουνιέρης

Αυτό είναι - έτσι όπως το έγραψες: "να δω απόψε έναν Ολυμπιακό λυσσασμένο". Γι' αυτό κατεβαίνω στο Καραϊσκάκη. Για τη νίκη! Με τη νίκη!

Εικόνα μαουνιέρης

Τον Θρύλο τον είδαμε όπως τον περιμέναμε: λυσσασμένον!

Εικόνα yiage

Ναι ειναι δυσκολο παιχνιδι και ειναι καλυτεροι οπως λες Dono αλλα μαλλον θα χαμογελασουμε αποψε εμεις αρκει να μπουμε συγκεντρωμενοι και σοβαροι.

Εκει που πρεπει να ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ απο το πρωτο ως το τελευταιο λεπτο ειναι με τα βαζελια στο Καραισκακη.
Να μην εχουν απο που να φυλαχτουν οι λαγοι. Να παιξουν οι δικοι μας ΣΚΥΛΙΑΣΜΕΝΟΙ μεχρι να σφυριξει την ληξη ο διαιτητης.

Και αποψε..

ΘΡΥΛΕ ΠΑΙΞΕ ΓΕΡΑ ΠΑΙΞΕ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ!!!!!.

Εικόνα dono

Κοίτα το γεμάτο Καραϊσκάκη είναι πολύ δυνατή έδρα, όπως και να το κάνουμε σίγουρα θα επιδράσει ευεργετικά στους παίκτες, αρκεί να είμαστε κι εμείς από την κερκίδα όπως πρέπει.
Για τους αλλόθρησκους, έχουμε χρόνο από αύριο αρκετό για να τους περιλάβουμε

Εικόνα yiage

Σωστα μιλεις Dono.
Απο αυριο θα μιλαμε για την ΑΠΑΝΤΗΣΗ που πρεπει να δωσει ο Ολυμπιακος.
Απο αυριο πρεπει στους δικους μας να υπενθυμιζουμε την υποχρεωση στον εαυτο τους αλλα και στον κοσμο του Ολυμπιακου.

-Οι παιχτες γιατι εμμεσα τους αμφισβητουν το δικαιο της ΥΠΕΡΟΧΗΣ τους και των κατακτησεων των πρωταθληματων.
-Ο Μιτσελ για τους ιδιους ακριβως λογους.
-Ο Βαγγελας γιατι η λασπη και ο πολεμος που του κανουν δεν μπορει να εξευμενιστει μονο με ενα "φτωχο" 4-0 αλλα απο τα διπλα γκολ και πανω.

Καθε πενταλεπτο και γκολ για να μπει καθε κατεργαρης στον ΜΠΑΓΚΟ του. Και καθε τζουλια-κουλα-μπουγατσουλα θα ευχαριστει το θεο που δεν ηταν στη θεση του ποα αυτην την ιστορικη μερα του ΘΡΥΛΟΥ.