ΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΒΑΖΕΛΙΕΣ ΕΝ ΟΨΕΙ ΝΤΕΡΜΠΙ



Πλησιάζει το ντέρμπι λοιπόν και τα βαζελάκια προετοιμάζουν τα μεθεόρτια της συντριβής τους. Το βράδυ της Κυριακής πρέπει να δικαιολογήσουν πολύ δύσκολα πράγματα στους οπαδούς τους, αυτούς που ΄΄δεν μασάνε κουτόχορτο΄΄, είναι αιώνια πιστοί, αλλά δεν γεμίζουν ούτε την λαγοφλώρο.
Μέσα σε αυτό το κλίμα έρχονται και διαρροές κύκλων της παε ζέλα, που αναφέρουν.
«Για μια ακόμη φορά η ΚΕΔ ξεπερνάει τα όρια με έναν ορισμό που μόνο ως πρόκληση μπορεί να χαρακτηριστεί. Και οι πέτρες γνωρίζουν την εμπλοκή του Τάσου Σιδηρόπουλου στα στημένα, όπως και την κόντρα του με τον Παναθηναϊκό για μια σειρά από διαιτησίες του και ανακοινώσεις μας. Ελπίζουμε τουλάχιστον την Κυριακή να εμφανιστεί… νηφάλιος και όχι όπως στα θερινά σεμινάρια διαιτητών. Επίσης, σε ένα παιχνίδι που είθισται να επιλέγονται οι καλύτεροι προκαλεί απορία η επιλογή ενός μη διεθνούς παρατηρητή, όπως του Χρήστου Δαγκλή, o οποίος «προσγειώθηκε» εσχάτως στους πίνακες και είναι γνωστό πως έχει συνδεθεί με διάφορες «ομορφιές» του παρελθόντος…».
Για όποιους δεν γνωρίζουν το θέμα, οι ΄΄κύκλοι΄΄ – τουίτης αναφέρονται σε αυτό το περιστατικό που έλαβε χώρα σε σεμινάριο διαιτησίας στην Καρδίτσα. Αντιγράφω παρακάτω.
Μια αποκάλυψη της " Δίκης στον ΣΚΑΪ " προκαλεί αλγεινή εντύπωση στον κόσμο της διαιτησίας.
Ο διεθνής διαιτητής Τάσος Σιδηρόπουλος νοσηλεύτηκε σε κατάσταση μέθης στο κρατικό νοσοκομείο Καρδίτσας όταν βρέθηκε στη Θεσσαλική πόλη για να παρακολουθήσει το σεμινάριο διαιτησίας της ΚΕΔ!
Μάλιστα ο πρόεδρος τηυς ΚΕΔ Γ.Καραμελίδης είπε στους διαιτητές "αναγκάστηκα να πω ψέματα για να σας καλύψω". Πάντως, αρνήθηκε να σχολιάσει τη δημόσια συμπεριφορά του κ.Σιδηρόπουλου.

Ειλικρινά δεν βρίσκω ούτε μισό λόγο για να υπερασπιστώ τον εν λόγω διαιτητή, και ούτε καν αμφισβητώ το δημοσίευμα. Έχω όμως μια απορία. Αν μέθυσε με τους υπόλοιπους σε νυχτερινή έξοδο, αυτό αντανακλά με ποιό τρόπο στις διαιτητικές του ικανότητες? Δηλαδή οι εκλεκτοί της καρδιάς σας Κύρος, Ναούμ και Τασούλης δεν έχουν μεθύσει ποτέ, έτσι? Μάλιστα, συνεχίζουμε.
Πριν ακόμα πάρουν το λεωφορείο για το Φάληρο (επαναλαμβάνω στο τέρμα της Συγγρού θα κάνετε Α Ρ Ι Σ Τ Ε Ρ Α), έχουν αρχίσει τις προκλήσεις και τις βαζελιές. Αλήθεια για το ποιός είναι αλήθεια ο ΄΄γαύρος΄΄ Σιδηρόπουλος, μπορείτε να το δείτε σε παλιότερο άρθρο του Σάββα εδώ. Σε αυτό το άρθρο με ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ και ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, λέξεις εντελώς άγνωστες για βαζέλια, θα δείτε ότι όχι μόνο αδίκησε τον Ολυμπιακό σε δύσκολα παιχνίδια, αλλά αντίθετα  βοήθησε τον βάζελο να πάρει την νίκη σε παιχνίδια που στράβωναν επικίνδυνα. Απλά κάθε φορά που έρχεται η σειρά του για να διαιτητεύσει ντέρμπι, τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου. Είπαμε ο γκεμπελισμός είναι υψηλή διαχρονική τέχνη χρώματος πράσινου.
Εκτός αυτού με την συγκεκριμένη ανακοίνωση λίγο πολύ όλοι καταλάβαμε ποιός είναι πίσω από τους ΄΄κύκλους΄΄ της παε ζέλα. Δεν μπορεί να είναι τυχαίο κάθε φορά που επικαλείται κάποιος αυτούς τους ΄΄κύκλους΄΄ να βγαίνει άμεσα ή έμμεσα το όνομα ή η εκπομπή του σαγόνια. Θέλω όμως να δω τι θα λένε οι ίδιοι ΄΄κύκλοι΄΄ μόλις αρπάξει την φυσιολογική του 5άρα στο ντέρμπι. Γιατί κακά τα ψέματα για τόσα γκολ είναι η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων σήμερα. Άσχετα αν εξακολουθεί να είναι παιχνίδι που από την ψυχολογία και μόνο μπορεί να γίνει ντέρμπι και δύσκολα θα φτάσει τόσο ψηλά το σκορ, άσχετα με το τι θέλουν όλοι οι γαύροι, σε όλη την υφήλιο. Ποιός έχει αυτή την στιγμή και τι κίνητρο να φανεί στο συγκεκριμένο παιχνίδι?
Ο Ολυμπιακός θέλει να τελειώνει μια και καλή το παραμύθι και την καραμελίτσα των απέναντι περί αβάντας στο γαύρο, πέτσινου πρωταθλητή και άλλες τέτοιες μαλακίες και ψέματα που έχουν ειπωθεί ακόμα και στην φετινή σεζόν που θα πάρουμε το πρωτάθλημα με +20 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο μπάοκ. Οι παίκτες του Ολυμπιακού και ο πρόεδρός του θέλουν μέσα στο Καραϊσκάκη να επιβληθούν με ένα σκορ τεραστίων διαστάσεων επί του αιώνιου αντιπάλου μας, κάτι που θα χρησιμεύσει για εμάς όχι βέβαια βαθμολογικά, αλλά κυρίως στο θέμα του γοήτρου μας. Η 6άρα με την κούλα δεν μας έδωσε το πρωτάθλημα, αλλά μας έδωσε το πάτημα για να τους κλείσουμε το στόμα για πολλά χρόνια. Κάτι ανάλογο θα γίνει και με τους βάζελους.
Στον αντίποδα οι παίκτες του παναθηναϊκούλη δεν έχουν να χάσουν απολύτως τίποτα στο Κυριακάτικο παιχνίδι και είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δείξουν τα όποια προσόντα τους και για να σώσουν την χρονιά με ένα θετικό αποτέλεσμα. Αν χάσουν απλά με ένα σκορ με 1-2 γκολ  διαφορά θα βγούνε και ενισχυμένοι από την συγκεκριμένη δοκιμασία, αυτό είναι και το πολύ επικίνδυνο για όλους τους γαύρους. Έχουν καλλιεργηθεί τόσες πολλές και δικαίως προσδοκίες από την αγωνιστική εικόνα της ομάδας που ο καθένας από εμάς ονειρεύεται αστρονομικά σκορ. Αν κατορθώσουν τα βαζέλια δε να πάρουν και κανένα βαθμό όπως πέρυσι, πιστεύω ότι θα φωταγωγηθεί η Αθήνα. Εξάλλου το έγραψε και ο Κετσετσόγλου στο άρθρο που ανεβάσαμε εχθές. Στο Τσάμπιονς Λιγκ μπορεί ακόμη και η Μάντσεστερ να χάσει από τον Ολυμπιακό, ακόμη κι αν είναι καλύτερη με μια στραβοκλωτσιά στο 90 όπως π.χ η νίκη της ομαδούλας του Κετσετσόγλου με 0-1 στο ΟΑΚΑ (σκόρερ ο ντέμης), αλλά και η τελευταία νίκη του ζέλα στο Καραϊσκάκη με την μαλακία του Ανατολάκη και σκόρερ τον ΄΄γαύρο΄΄ Παπαδόπουλο. Με αυτό τον τρόπο φυσικά και μπορεί να πάρει αποτέλεσμα την Κυριακή, αλλά μόνο με αυτό τον τρόπο. Αν το παιχνίδι παιχτεί μέσα σε λογικά πλαίσια, τότε θα έχουμε καρέ ή... πενταρέ που λαλεί και ο Αδάμ. Κι ας λαλεί ο τουίτη τα γνωστά πράσινα όνειρα γεμάτα ονειρώξεις περί νίκης την Κυριακή. Πάντως στην συγκεκριμένη είδηση είναι η πρώτη φορά που παραδέχεται έμμεσα ότι ο Ολυμπιακός έχει καλύτερη ομάδα από το συνοθύλευμα του Αναστασίου. Πάμε στο Καραϊσκάκη, πιστεύοντας στη νίκη, ελπίζουμε στο καλύτερο αποτέλεσμα, ασχέτως με το αν ο Ολυμπιακός έχει καλύτερη ομάδα ή όχι.
Σε αναμένουμε με τρελή ανυπομονησία, με αγωνία που δεν είχαμε ούτε με την United. Ελπίζω την Κυριακή και στο φετινό παιχνίδι ο κόσμος να θυμηθεί τον διορισμένο πρόεδρο του παναθηναϊκούλη και να τον καλωσορίσει όπως αρμόζει σε όλα τα πράσινα στρουμφάκια, με φωνή και παλμό που να ξεκουφαθούν και να φύγουν από το γήπεδο με οξεία ωτίτιδα.
 
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς.

Σχόλια

Εικόνα vagio

Λοιπον χωρις πολλα πολλα.
Ο κοσμος ΑΠΑΙΤΕΙ απο την ομαδα τη δεουσα αντιμετωπιση του παιχνιδιου. Απο εκει και περα, ολα θα γινουν.
ΠΡΕΠΕΙ ομως καποιος να ενημερωσει τα αποδυητηρια τι σημαινει αυτο το ματς για ολους μας.
Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ και ο ΚΟΣΜΟΣ μας, θα ειναι στο γηπεδο με το μαχαιρι στα δοντια. Το θεμα ειναι να ειναι κι οι παιχτες μας. Κι αυτο γινεται με τετ α τετ και πολυ μπλα μπλα μεχρι τη σεντρα.
Απο εκει και μετα δεν φοβαμαι τον τριανταφυλλουλο, το λαγο και το σιλντεφελντ.
Κι επειδη λογω αποστασης δεν μπορω να ξερω την ατμοσφαιρα, θα ηθελα να μου\μας ενημερωσετε αν καποιος εχει αναλαβει να φτιαξει τους παιχτες μας. Η θα παμε σε ενα ντερμπι σαν ολα τα αλλα??
Ειναι κατι παραπανω απο ενα ντερμπι.

Εικόνα yiage

Μαθαινουμε σημερα οτι ο Μιτσελαρας εδειξε ενα βιντεο στους παικτες πριν τον αγωνα με την Μαντσεστερ.

Αραγε θα τους δειξει κανα βιντεο με ΛαγοΜπουγατσειες δηλωσεις/συκοφαντιες/προπαγανδες την Κυριακη?

Εικόνα dono

Μακάρι να το αναλάβει ο Κυρ Σάββας...

Εικόνα yiage

Παιχταρα Vagio!

Εικόνα Χατζηκυριακειο

ΠΟΥ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ Η ΠΟΥΤΑΝΟΦΥΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ.
ΕΓΩ ΕΧΩ ΖΗΤΗΣΕΙ 7 Η ΑΛΛΙΩΣ 1-0 ΣΤΟ 99 ΜΕ ΠΕΝΑΛΤΙ ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑ....

Εικόνα dono

Αυτό με την μολόχα το λέγαμε με τον Σάββα ή με τον Δία (δεν θυμάμαι) πριν το παιχνίδι με τους Άγγλους...
Μακάρι ρε σύγαυρε

Εικόνα yiage

Συγχωρεστε με αλλα θα επαναλαβω και σε αυτο το αρθρο αυτο που νοιωθω οπως και ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ που δεν αντεχουν να βλεπουν την προπαγανδα ολων των καρπαζωμενων και των ΑΡΔ-εργαλειων τους.

ΜΙΑ ΝΤΟΥΖΙΝΑ ΓΚΟΛ. ΜΙΑ ΝΤΟΥΖΙΝΑ ΓΚΟΛ. ΜΙΑ ΝΤΟΥΖΙΝΑ ΓΚΟΛ.

ΧΩΡΙΣ Ε Λ Ε Ο Σ!

Μονο ετσι θα δουν και λοιποι "τυφλοι" ΑΡΔοπαδοι για να αρχισουν να μαρτυρανε απο μονοι τους την συνταγη της ΚΑΡΑΜΕΛΑΣ.

Για να ερθει το ΑΠΟΛΥΤΟ ΞΕ-ΒΡΑ-ΚΩ-ΜΑ.

ΚΑΘΕ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΓΚΟΛ.

ΚΑΘΕ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΣΚΙΣΙΜΟ.

ΚΑΘΕ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΠΟΥΤΣΑ.

ΚΑΘΕ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΣΜΟ.

ΚΑΘΕ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ.

υγ. Μονο να μπουνε οι δικοι μας οπως με Παρι Σ.Ζ.

Εικόνα savvas gridlock

Γιάννη, για να'μαστε σωστοί. Κι εγώ τουλάχιστον 9 γκολ θέλω να τους βάλουμε. Υπάρχει ένα ''αλλά'' όμως. Για να χώσεις τόσα γκολ, πρέπει να βρεις τον άλλον μπόσικο. Για να τον κερδίσεις έστω άνετα, αρκεί η ποιοτική ανωτερότητα και η έδρα, αλλά για να τον διαλύσεις, πρέπει να τον βρεις χαλαρό. Οι βάζελοι δεν είναι χαλαροί. Ζουν γι'αυτό το ματς, γιατί ένα ματς την εβδομάδα δίνουν και γιατί αυτά τους λένε κάθε μέρα οι τσάτσοι του Τουίτη και οι επαγγελματίες οπαδοί του Φορέα. Αντίθετα εμείς είναι πιθανό να βρεθούμε μπόσικοι, γιατί οι παίκτες μόλις τα έδωσαν όλα κόντρα στη Γιουνάιτεντ και έχουν στο μυαλό τους την πρόκληση του επαναληπτικού και των ''8'' του Τσου Λου. Δεν θα ρισκάρουν ενδεχομένως έναν τραυματισμό με το να μπαίνουν δυνατά σε όλες τις φάσεις (αυτό αφορά κυρίως τους ξένους και δη τους δανεικούς). Δεν λέω πως σώνει και ντε έτσι θα γίνει, για να μην γίνει το γράφω. Πρέπει όμως να ξεκαθαρίσουμε όλοι μέσα μας πως είναι άλλο αυτό που θέλουμε οπαδικά, να ισοπεδώσουμε δηλαδή το Παναθηναϊκάκι όπου το βρίσκουμε κι άλλο αυτό να το βλέπουμε ως εφικτό αγωνιστικά, απαιτώντας το από τους ποδοσφαιριστάς μας φορτικά. Άλλο τι θέμε, άλλο αν το βλέπουμε να συμβαίνει. Οι ποδοσφαιρισταί μας πρέπει να μπουν για να κερδίσουν και να μην παρατήσουν το ματς ούτε αν είναι 5-0 στο 80'. Αν όμως δεν είναι ξέρω'γω 2-0 στο δεκάλεπτο, δεν πρέπει να τους πάρει από κάτω κι εμείς να αρχίζουμε την πίεση από την κερκίδα, γιατί εκεί που λέμε ότι πάμε για συντριβή πριν το ματς, μπορεί να δούμε το βάζελο να φεύγει αήττητος από το Καραϊσκάκη και να ξενερώσουμε άσχημα. Θυμάσαι πώς την πατήσανε οι λαγοί το 2010, που έβγαινε η κυρία Σισέ πριν το ματς κι έλεγε ''θα βάλω οκτώ γκολ στο γαύρο στο ΟΑΚΑ'', με αποτέλεσμα να τους αμολήσει τα φλόκια στη μάπα ο Ντάρμπισιρ; Αυτά τα πράγματα πρώτα τα κάνεις και μετά τα συζητάς, για πολλούς λόγους. Πρώτα κερδάς και μετά αν δεις τον άλλον μπόσικο, τον ξεκωλιάζεις. Εγώ δεν πιστεύω πως ο βάζελος θα ανοιχτεί ακόμη κι αν είμαστε στο 3-0. Ας σταματήσουμε λοιπόν όλοι να καλλιεργούμε υψηλές προσδοκίες και βάζω πρώτα και κύρια τον εαυτό μου στο κάδρο, με τις εννιάρες που έγραφα κτλπ., ώστε να εξαντλήσουμε τιςόποιες πιθανότητες έχουμε να το ζήσουμε σε 3 μέρες.

Εικόνα yiage

Ναι Σαββα και Dono τα αναγνωριζω αυτα που εννοειται και τα εχω δει να συμβαινουν και εχουμε τις ιδιες σκεψεις ακριβως.

Εκει που θελω να υπερθεματισω ειναι στην διπλη σημασια που εχει ο συγκεκριμενος αγωνας για εμας που θελουμε να ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ στους συκοφαντες.

Αν δεν επιτευχθει το επιθυμητο ιστορικο σκορ στην περιπτωση που στην διαρκεια του αγωνα τους ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΥΜΕ τοτε ας εχει.

Αυτο που δεν θα δικαιολογηθει επ ουδενι ειναι μια αποδοση χαλαρη και ας γραφει το κοντερ 4-0.

Ναι εχω απαιτηση ο Ολυμπιακος να παιξει ΣΚΥΛΙΣΙΑ και ΑΦΙΟΝΙΣΜΕΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Ναι νοιωθω τις συκοφαντιες και τις λασπες τους σαν μπουνιες στο προσωπο. Αυτοι οι "μωλωπες" γιατρευονται μονο με νικες και γκολ και περισσοτερο με ΘΡΥΛΙΚΟΥΣ θριαμβους.

Δεν θα κακισω τους παιχτες μας με ενα χαμηλο σκορ αλλα θα τους κακισω αν κανουν "ελεημοσυνη"
και μετρια αποδοση.

Συμπαθατε με , μα νομιζω συμφωνουμε ολοι.

Εικόνα dono

Μα φυσικά συμφωνούμε όλοι με τα αυτονόητα. Αν γίνεται ο ζέλας να φάει 10 γκολ την Κυριακή εγώ θα είμαι "στεναχωρημένος" που δεν βάλαμε 11... Απλά ήθελα με το άρθρο να προσπαθήσω να βοθήσω στο πιο δύσκολο σημείο που καλείται να διαχειριστεί ο Μίτσελ. Μετά από τέτοιες Ευρωπαικές βραδιές είναι πολύ δύσκολο να προσγειωθείς στην πραγματικότητα του εγχώριου πρωταθλήματος, κάτι που για τον φετινό Ολυμπιακό του +20 από τον δεύτερο είναι ανθρώπινα πολύ δύσκολο.
Επαναλαμβάνω, συμφωνώ απόλυτα με το σκεπτικό σου

Εικόνα dono

ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ

Εικόνα savvas gridlock

Nαι ρε μαλάκα, αλλά δεν τα λες, δεν τα γράφεις κι αν τα γράφεις τα βάζεις με ψιλά γράμματα και πρέπει πάλι εγώ να σεντονιάζομαι.

Εικόνα savvas gridlock

Κοίτα, αν ένας διαιτητής δεν δώσει 8 πέναλτυ εις βάρος του γαύρου και 18 υπέρ του βάζελου, αυτό είναι σαφέστατη ένδειξη πως ανήκει στη γαυροπαράγκα. Ξέρει ο Τουίτης, τι νόμιζες; Ήρθε δυο χρόνια και τα έμαθε όλα για το ποδόσφαιρο, άσχετα που πριν δεν ήξερε προς τα πού πέφτει η Λεωφόρος...

Εικόνα dono

Δεν μιλάς σωστά σε λέω τώρα. Αν δώσει 18 εις βάρος του γαύρου και μόλις 8 υπέρ του βάζελου μπαίνει στο πάνθεον του Ολυμπιακού άρματος είναι το σωστό γιατί πρώτα απ΄ όλα είμαστε αντιολυμπιακοί και μετά όλα τα άλλα.

Εικόνα savvas gridlock

Σε λλλέω βρε αφού...

Εικόνα Νίκος Γόδας

Ναι για.

Εικόνα nikos michalopoylos

Α ΝΑ ΜΠΡΑΒΟ!