ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0 - ΛΑΓΟΙ 3



Εχθές είχαμε το ντέρμπι με τον λαγό στο ναό. Το τελικό σκορ με 0-3 κρίνεται δίκαιο όσο και απρόσμενο, αλλά καλύτερα να πα΄ρουμε τα πράγματα από την αρχή.
Ο Μίτσελ προτίμησε να ξεκινήσει με τους 11 που ξεκίνησαν το παιχνίδι με την Μάντσεστερ, δηλαδή τον Ρομπέρτο στο τέρμα, στην άμυνα Σαλίνο, Μανωλά, Μαρκάνο και Χολέβα, στο κέντρο ανασταλτικά τον Εντιγκά με τους Τσόρι και Μανιάτη να συμπληρώνουν την 3άδα. Στα άκρα της επίθεσης ξεκίνησε ο Πέρεζ με τον Κάμπελ με τον Ολαϊτάν μόνο του στην κορυφή της επίθεσης.
Στην αντίπερα όχθη ο βαζελάκος μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με καθαρά αμυντικούς προσανατολισμούς, με κύριο σκοπό να κλείσει τους διαδρόμους προς την εστία του Καπίνο και από εκεί και πέρα ότι να ναι.
Για να πετύχει ένα τέτοιο πλάνο απέναντι στον Ολυμπιακό εκτός έδρας, θα πρέπει να σου τύχουν και τα παρακάτω στοιχεία γιατί αλλιώς απλά μετριάζεις την έκταση του σκορ.
Πρώτον ο ρυθμός του παιχνιδιού πρέπει να είναι εξαιρετικά χαμηλός όταν παίζεις με τον Θρύλο απέναντί σου που απλά είναι μια ομάδα ρυθμού, είναι μια ομάδα που αν πιάσει ρυθμό για 10 λεπτά ομάδες σαν τον ζελάκο θα φάνε 2-3 γκολ στο συγκεκριμένο διάστημα. Αυτό αποδεικνύεται εύκολα αν κάποιος σκεφτεί ότι ο Καπίνο έκανε καθυστερήσεις από το πρώτο λεπτό του αγώνα. Όταν δεν μπορούσαν να διαχειριστούν αλλιώς την πίεση του Ολυμπιακού έπεφταν κάτω σαν τα κοτόπουλα για να κερδίσουν χρόνο και ανάσες. Από την στιγμή που δεν άλλαξαν Τρίτη πάσα στο παιχνίδι, οι παραπάνω τρόποι πτώσης του ρυθμού ήταν επιβεβλημένοι.
Δεύτερον για να πάρεις αποτέλεσμα από τον Ολυμπιακό εκτός έδρας πρέπει να πετύχεις τον αντίπαλό σου σε πολύ κακό βράδυ, ενώ εσύ αντίθετα να κάνεις την εμφάνιση της χρονιάς. Αμφιβάλλει κανείς ότι έγιναν και τα δύο παραπάνω ταυτόχρονα εχθές το βράδυ στο Φάληρο? Ο ποα εχθές πίεσε ψηλά και έπαιζε παγίδες στην μπάλα στον χώρο του κέντρου με σκοπό να κλέψει την μπάλα και να βγει στην αντεπίθεση, στην άμυνα ήταν ταμπούρι ταμπούρι ταμπούρι. Δεν ήταν γενικότερα σούπερ ο βάζελος, δεν θα μπορούσε άλλωστε να είναι με αυτό το έμψυχο υλικό, αλλά για τα δικά του δεδομένα ήταν πολύ καλός.
Το τρίτο στοιχείο που ανέμενε ο βαζελάκος για να πάρει θετικό αποτέλεσμα εχθές, ήταν να στραβώσει το παιχνίδι στον Ολυμπιακό σε τέτοιο βαθμό που να μην γυρίζει με τίποτα. Θυμίζω, γίνεται αναγκαστική αλλαγή ο Ολαϊτάν μπαίνει μέσα ο Βαλντέζ ουσιαστικά χωρίς ζέσταμα και μέχρι να βρούνε οι παίκτες ξανά τους ρόλους τους και να βρεθούν στο γήπεδο, από ένα τραγικό λάθος του στόπερ μας στον χώρο του κέντρου φεύγει ο Μπεργκ με τον Μαρκάνο, πασάρει στον ολομόναχο Πράνιτς στο ύψος της μεγάλης περιοχής και έτσι άνοιξε το σκορ η ομάδα της βρωμιάς. Να σημειωθεί ότι πριν το γκολ ο ζέλας ΔΕΝ έχει πατήσει στην πατήσει στην περιοχή μας για 40΄ και εμείς έχουμε 2 πολύ καλές στιγμές με τον Τσόρι και τον Ολαϊτάν σε ένα ανεπανάληπτο τετ α τετ. Σαν να μην έφτανε κι αυτό, έχουμε δεύτερη αλλαγή στο ημίχρονο με τον Αβραάμ να παίρνει την θέση του Μαρκάνο και σε αυτό το σημείο αρχίζει το παιχνίδι και στραβώνει άσχημα. Στο δεύτερο ημίχρονο κάποιοι παίκτες έχουν κουραστεί πολύ τρώμε και ένα δεύτερο γκολ πάλι αστείο, με έναν αμυντικό του ζέλα να κόβει τυφλά στην περιοχή του επέλαση του Χολέβα και αυτή η τυφλή απόκρουση να γίνεται ασίστ στον Μπεργκ, που δεν είχε πρόβλημα να πασάρει τον Ρομπέρτο. Ήταν στραβό το κλίμα εχθές το έφαγε και ο γάιδαρος με τον Τσόρι να αστοχεί σε πέναλτι (αφού πρώτα περίμενε να περάσουν 5 λεπτά αφού κάποιος από τη κερκίδα αποφάσισε να δροσίσει τον Αναστασίου και να γαμήσει το παιχνίδι), μια φάση που θα μπορούσε άνετα να μας ξαναβάλει στο παιχνίδι και στα τελειώματα του παιχνιδιού από ένα κτύπημα φάουλ του ζέλα κοντά στο κόρνερ η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα, με την προσωπική άποψη να βλέπω Ολυμπιακό να βρίσκει τελευταίος την μπάλα. Όλα τα παραπάνω συντελούν σε ένα παιχνίδι που δεν είχε γυρισμό για την ομάδα μιας και δεν υπήρχε περίπτωση με τις συνθήκες που υπήρχαν ή δημιουργήθηκαν στο παιχνίδι να επανέλθει ο Ολυμπιακός στην διεκδίκηση του παιχνιδιού.
Το τέταρτο στοιχείο και τελευταίο που περίμενε ο βάζελος εχθές ήταν να εμφανιστούν οι παίκτες του Ολυμπιακού χωρίς συγκέντρωση, χωρίς μεγάλο κίνητρο να κερδίσουν το παιχνίδι, με το μυαλό στην βαθμολογία (27 βαθμούς διαφορά είχαμε πριν το παιχνίδι) κι όχι στον χαρακτήρα του ντέρμπι που έτσι κι αλλιώς υπάρχει σε όλα τα παιχνίδια μεταξύ των 2 ομάδων κι ανεξάρτητα με την αγωνιστική κατάσταση των δύο αντιπάλων. Αυτό έγινε σε υπερθετικό βαθμό με τους παίκτες μας να μένουν στα πεπραγμένα της Τρίτης και να μπουν στον αγωνιστικό χώρο να κερδίσουν με την φανέλα. Αυτό δεν γίνεται και δεν έχει γίνει ποτέ σε ντέρμπι. Οι παίκτες του βάζελου εχθές μπήκαν με το μαχαίρι στα δόντια, μπήκαν για να παίξουν ένα παιχνίδι δίχως αύριο. Ότι και να γίνει μέχρι και το τέλος της φετινής χρονιάς το χθεσινό παιχνίδι θα λειτουργήσει γι αυτούς σαν την κολυμβήθρα του Σιλωάμ. Εχθές δώσαμε στον ζέλα δυστυχώς και κάτι άλλο που στον αθλητισμό είναι ανεκτίμητο. Την άνεση και πίστωση χρόνου από εδώ και εμπρός.
Ότι περίμενε ο βάζελος έγινε λες και βλέπαμε ταινία. Η έκταση του σκορ μπορεί να είναι τυχαία, μιας και σκόραρε με 1,5 φάση που δημιούργησε 3 γκολ, αλλά το τελικό σκορ θα μείνει καιρό στην μνήμη μας.
Από αυτό το συνονθύλευμα εχθές δεν μένει κανείς εκτός κάδρου στην κριτική.
Η επιλογή του προπονητή να ξεκινήσει με τους ίδιους 11 που ξεκίνησε και τράβηξαν κουπί την Τρίτη σε ένα παιχνίδι υψηλής έντασης και καταπόνησης, ναι μεν είχε λογική (να κρατηθεί ο ρυθμός της ομάδας, να κτυπήσει με δύο καθαρά εξτρέμ την άμυνα του βάζελου), αλλά εκ του αποτελέσματος κρίνεται το λιγότερο άστοχη. Προσωπικά θεωρώ την έλλειψη φρεσκάδας σαν το κυριότερο σημείο που έγειρε την πλάστιγγα υπέρ του βάζελου στο χθεσινό παιχνίδι. Για την διαχείριση του παιχνιδιού στην διάρκειά του δεν μπορώ να του καταλογίσω πολλά πράγματα, αφού με μια διαθέσιμη ουσιαστικά αλλαγή στην ευχέρεια του, δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι πολύ διαφορετικό απ’ αυτό που είδαμε.
Οι παίκτες πρέπει να βάλουν τα κεφάλια μέσα και να δουλέψουν ακόμα πιο πολύ. Το χθεσινό παιχνίδι είχε αντίκτυπο ΜΟΝΟ στο γόητρο και στο ηθικό μας. Έρχονται παιχνίδια μπροστά που θα έχουν μια ουσιαστική σημασία (βλ. ημιτελικούς κυπέλου με τον μπάοκ και τελικό με βάζελο ΑΛΛΑ κυρίως ο επαναληπτικός με Μάντσεστερ) που πλέον τα ψέματα και οι δικαιολογίες τελειώνουν. Εμφανίσεις σαν και την χθεσινή είναι ΝΤΡΟΠΗ για την ιστορία του συλλόγου, το σκορ δε τροφή στο στόμα του κάθε πικραμένου. Εμείς εχθές δεν μπορέσαμε να κοιμηθούμε από τα νεύρα, ελπίζω το ίδιο να αισθάνονται και οι παίκτες μας.
Δεν μηδενίζουμε την φετινή ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ πορεία της ομάδας με ένα αποτέλεσμα έστω τόσο άσχημο για τον σύλλογο, αλλά από εδώ και πέρα πρέπει να επικρατήσει η λογική και η ηρεμία για το καλό πρώτα απ’ όλα του ίδιου του συλλόγου. Εχθές ήταν η δεύτερη φορά στην ζωή μου που έφυγα 1-2 λεπτά πριν την λήξη του παιχνιδιού και πηγαίνω γήπεδο από το 1982, όχι για αυτά που έβλεπα, όσο για αυτά που άκουγα…
 
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς.

Σχόλια

Εικόνα nikos michalopoylos

Απροσμενο το σκορ,φιλε dono ναι, αλλα δικαιο σε καμια περιφτωση! Ηρθαν να καταστρεψουν μονο, κατι που ειναι απειρως ευκολοτερο απ το να δημιουργησεις,ενω εμεις εστω χωρις νευρο τους ειχαμε περικυκλωσει.Τα γκολ τους αν εξαιρεσω το πρωτο, ηταν του κωλου ενω το ματς στραβωσε μονο για μας(βλεπε αναγκαστικες αλλαγες,χαμενα πεναλτι καθυστερησεις κτλ)
Η μονη μου ενσταση και χωρις να θελω να γινω μ.χ προφητης εχει να κανει με τον εντιγκα αφου ο σαμαρης μπορει να δημιουργησει καλυτερα ομως κι αυτος κανει τουλαχιστον ενα σοβαρο λαθος- πουλημα μπαλας σε καθε ματς.
Πιστευω οτι το ματς το δουλεψαμε καλα ποδοσφαιρικως,αν και χωρις νευρο, με επιθεσεις απο πλαγια κατα κορον αφου καθετα ειχε ψιλοπουλμαν ομως σ ενα ματς παιζουν κι αλλα πραγματα ρολο.
Περιμενουμε τη συνεχεια, η χρονια δεν εχει τελειωσει!

Εικόνα dono

Ξέχωρα από τα λάθη μας (από όλους στην ομάδα προπονητή - πάικτες - διοίκηση) με τέτοιο σκορ δεν μπορείς να μην πεις την ήττα δίκαιη

Εικόνα olympiakaraga7te

Καλησπέρα σύνγαυροι και καλώς σας βρίσκω. Παρακολουθώ την ιστοσελίδα σας εδώ και σχεδόν ένα χρόνο απλά σήμερα αποφάσισα να εισέλθω.
Φίλτατε Σάββα αυτό που εννοεί ο αδερφός μας είναι ότι στα τελευταία 9 παιχνίδια με τον βάζελο εντός έχουμε 3-4-2 ασχέτως βέβαια πώς ήρθαν αυτά.
Σχετικά με την ομάδα μας, καλή ανάρρωση στον Ολαϊτάν και από τους παίκτες μας πλέον ζητάμε το κύπελλο, το πρωτάθλημα μέσα στη Θεσσαλονίκη την άλλη Κυριακή και η πρόκριση στους 8 μέσα στο Μάντσεστερ. Το αρνητικό είναι πως μείναμε μόνο με 2 επιθετικούς (Βαλντέζ, Σέποβιτς) πλέον και αναμένουμε την επιστροφή του Σαβιόλα.
Όσο για τις βαζέλες που χάρηκαν, δυο πράγματα θα πω, εμείς τους δώσαμε σήμερα αυτό το δικαίωμα και εμείς πρέπει να τους το πάρουμε πίσω στις 26/4 αν βέβαια περάσουν, και να τους θυμίσω ότι είναι στο -24 ακόμα.

ΥΓ. Μπάτσοι ψόφο.

Εικόνα savvas gridlock

To 3-4-2 συνεπάγεται πελατειακή σχέση του βάζελου με εμάς; Αφού περισσότερες νίκες έχουμε. Την τελευταία μας ήττα την είχαμε το 2010.

Εικόνα olympiakaraga7te

Φίλτατε δεν είπα ποτέ πως έχουν πελατειακή σχέση μαζί μας. Γνωρίζω ότι από το 1996-97 και μετά τους έχουμε 18-8 σε νίκες - ήττες. Επίσης γνωρίζω ότι από το 1996-97 έχουν δυο διπλά σε 20 αγώνες στην έδρα μας. Αλλά όταν παίζεις με τον βάζελο στην έδρα σου θέλουμε όλοι να τον πατάς κάτω κάτι που όπως έγραψα πιο πάνω έγινε μόνο 3 φορές στις 9 τελευταίες τους επισκέψεις στο Φάληρο.
Αυτά και συγχαρητήρια για τη δουλειά όλων των ατόμων που συνεισφέρουν στην ιστοσελίδα και εδώ και στο youtube!

Εικόνα savvas gridlock

Εννοείται πως όλοι είμαστε σκαλωμένοι με το χθεσινό, αλλά η καρδάρα είναι γεμάτη και εφόσον έχει γίνει η δύσκολη δουλειά, δεν θα αφήσουμε να την κλοτσήσει κάποιος και να χύσει το γάλα. Πάμε για νταμπλ και όσο ψηλότερα γίνεται στο Τσου Λου.

Εικόνα xristoforas

φυσικα και στηριζουμε την ομαδα Σαββα και οπωσδηποτε δεν κλωτσαμε την καρδαρα με το γαλα, λογω του ιστορικου για τους βαζελους 0-3,του χτεσινου......ΠΡΩΤΟΣ ΟΜΩΣ...ΜΕ ΣΚΟΡ 0-3 Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΧΕΙ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ...ΝΑ ΤΟ ΣΗΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ..ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΔΙΔΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ!!!
επισης......επειδη το χτεσινο ηταν εντος εδρας ματς...να πουμε οτι σε 17 σεζον κοκκαλαρα ειχαμε 8 εντος εδρας νικες και 3 ηττες (οι 2 ηττες στα πετρινα μας) ενω με μαρινακαρο εχουμε 1 νικη σε 4 σεζον στα εντος εδρας μας οταν παιζουμε με αυτους

8/17...8 νικες σε 17 σεζον επι κοκκαλη
1/4....1 νικη σε 4 σεζοξν επι μαρινακη μεχρι στιγμης
ΜΙΛΑΩ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΜΑΤΣ ΟΣΦΠ-ΠΑΟ ΣΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ή ΚΥΠΕΛΛΟ
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΙΚΗΦΟΡΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!!!
47/100 ΔΗΛΑΔΗ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ...ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ...ΑΠΛΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΩ ΩΣ ΟΠΤΙΚΑ ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ,ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΦΥΣΕΩΣ...

καλυτερο ποσοστο ο κοκκαλαρας!!!
ΑΠΛΑ ΤΟ ΣΗΜΕΙΩΝΩ.....ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΑΡΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΑΣ...ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΑΝΤΙΔΡΑΜΕ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΕΙ (ΠΧ ΣΑΛΙΑΡΕΛΗΣ,ΚΟΣΚΩΤΑΣ ΚΤΛΠ) !!!

ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΙΟΥΧΑΡΩ ΧΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΟΥΧΑΡΑ ΔΙΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΦΕΤΟΣ..ΔΙΑΝΥΕΙ ΦΟΒΕΡΗ ΣΕΖΟΝ!!!
ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗ ΘΥΡΑ 7....ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ EKEI KAI OXI ΑΛΛΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΑ, ΩΣΤΕ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΑΠΟ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ :p

Εικόνα savvas gridlock

Δεν είναι ανάγκη να παραθέτεις στατιστικά, Φόρη. Σωκράτης είναι ένας. Υπεράνω όλων. Μακάρι να τον περάσει ο Βαγγέλαρος, αλλά ο πήχυς είναι πολύ ψηλά.

Εικόνα Son of Hoof

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΙΚΡΑ.

Η ΟΜΑΔΑ ΥΠΕΣΤΗ ΑΤΙΜΩΤΙΚΗ ΗΤΤΑ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΑΤΣ.

ΑΝ ΨΑΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΙΤΙΕΣ,Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ Ο,ΤΙ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ.
ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΟΥ 'ΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ.

-ΟΛΑΪΤΑΝ
-ΧΑΜΕΝΟ ΠΕΝΑΛΤΥ
-ΚΑΝΕΙΣ ΣΧΕΔΟΝ ΤΕΛΕΙΟ ROTATION ΣΕ 30 ΜΑΤΣ ,ΣΕ ΕΝΑ ΔΕ ΚΑΝΕΙΣ, ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ. ΒΡΗΚΕΣ ΜΑΤΣ.
-Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΙΟΒΑ, ΣΑΒΙΟΛΑ (ΤΡΑΥΜ), ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ, ΒΑΪΣ (ΜΕΤΑΓΡ) ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΦΑΙΝΟΤΑΝ. ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΗ.
-ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΥΑΝΟΙ ΑΝΕΤΟΙΜΟΙ (ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΩ ΔΕ ΚΑΝΟΥΝ).
-ΚΑΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΚΑΙ ΝΤΑΜΠΛ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΛΥΓΙΣΕΙΣ, ΑΠΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ.
-ΟΜΑΔΑ ΕΞΟΥΘΕΝΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΥΠΕΡΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΕΣΟΒΔΟΜΑΔΑ. ΣΤΕΡΕΨΑΝ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΙΔΕΕΣ.
-ΕΠΑΙΖΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΚΩΛΟΦΑΡΔΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ ΠΟΥ ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΛΛΟ ΣΤΟΧΟ, ΟΥΤΕ ΑΓΧΟΣ.
-Η "ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ", ΝΑ ΝΙΚΑΕΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ, ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΣΤΗ ΚΟΛΑΣΗ.
-ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ (ΠΛΗΝ ΤΗΣ 7) ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ. ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ, ΣΥΓΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΠΑΛΜΟ ΕΞΕΔΡΑΣ ΜΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΝΤΕΡΜΠΥ. ΧΟΡΤΑΣΜΕΝΟΙ...

ΣΥΝΟΨΙΖΟΝΤΑΣ. Η ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΑΤΑΞΙΩΣΗ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΑΠΩΛΕΙΕΣ ΣΤΑ ΕΓΧΩΡΙΑ, ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ. ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΟ. Η ΜΟΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΙΚΡΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟΣΟ, ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΗΤΤΑ.

ΕΠΙΣΗΣ. ΕΠΕΙΔΗ ΒΛΕΠΩ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΤΑ "ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 5ΑΡΑ ΓΙΑ ΕΞΙΛΕΩΣΗ" ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΛΙΓΟ, Η ΗΤΤΑ ΑΥΤΗ ΕΙΧΕ 10 ΚΑΚΑ ΑΝ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΜΑΣ ΓΕΙΩΣΕ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΗ. ΜΗ ΤΟ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ.

ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ, Η ΗΤΤΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΑΥΡΗ ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΩΣ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ.

ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΝΑ ΤΕΘΟΥΝ ΠΡΟ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ.

Εικόνα vagio

Για να ξεκαθαρισουμε τα πραγματα, πρωταρχικος στοχος ειναι το πρωταθλημα εχοντας γαμησει το βαζελο απο πισω κι απο μπρος, δηλαδη εντος κι εκτος εδρας. Κι επειτα μια ευρωπαικη διακριση. Το ενα δεν αναιρει το αλλο, τα θελω ολα. Απλα τα πραγματα, ειμαστε ολυμπιακος.
ΑΛΛΑ μεσα στο μενου ειναι απαραιτητο το γαμησι της πουστρομαδας. Και το κυριοτερο: ΟΧΙ ΗΤΤΑ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ!
Κι οταν αυτο δεν επιτυγχανεται, κανεις δεν ειναι υπερανω κριτικης. Ουτε αναθεμα, ουτε παπατζιλικια, ουτε κωλοτουμπες. Κριτικη με γνωμονα το καλο της ομαδας. Εβδομαδα με εβδομαδα, σεζον με σεζον.
Ο Μιτσελ δεν με εχει πεισει στα ντερμπι. Και να πω πως δεν εχει παιξει σε τετοια..?

Εικόνα clark gheibol

μένει εκτός κριτικής ο γαύραρος Πέρες. Κλειστό πενταετές τώρα

Εικόνα vagio

Για να τα λεμε ολα, 2 παραγοντες εκριναν το παιχνιδι.
2ον το οτι ο σιχαμενος και ρεζιλας Αναστασιου, μας εδεσε κομπο στην αναπτυξη του παιχνιδιου μας.
1ον η επιλογη της 11αδας απο το μιτσελ, το οποιο και δινει την ευκαιρια στο προπονητακι να μας δεσει.
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ και ΕΡΑΣΤΙΕΧΝΙΚΟ να μη φρεσκαρεις 11αδα μετα απο ματς τσου λου και ιδιατερα οταν ακολουθει ντερμπυ. Δεν το χωραει το μυαλο μου πως σε ενα τετοιο ματς εμεινε εκτος αποστολης ο Ιμπαγασα! δε χρειαζεται να το αναλυσουμε.
Η ξεφτιλα αυτη χρεωνεται στο Μιτσελ 100%. Καλος, χρυσος, αλλα εκανε τεραστιες μαλακιες εχθες. η αλλαγη του Μαρκανο πως εξηγειται οταν εχεις κανει ηδη μια αναγκαστικη και βγαζει ματι η ελλειψη φρεσκαδας στα χαφ?
Και το ιδιο λαθος συνεχιζεται και στα δυο αθληματα. Εκει που μας περιμενουν να τους πατησουμε το κεφαλι στα σκατα και να τους τελειωσουμε, εμεις τους ανασταινουμε. Μπραβο μας..

Κανω λαθος, η αποκτουμε κομπλα απεναντι στο βαζελο στο σπιτι ΜΑΣ?
Και τελος, δεν θελω να ακουω τιποτα για ευρωπες και αρχιδια. Εγω πρωτα θελω να γαμαω το βαζελο και τα φιλαρακια του, ετσι εμαθα μικρος.

Εικόνα dono

Αν ο Μίτσελ έκανε λάθος στην κατάρτιση της βασικής ενδεκάδας; Ναι έκανε
Αν πρέπει να είναι πρώτη προτεραιότητά μας να γαμάμε τον ζέλα κάθε χρόνο ανεξάρτητα από κάθε τι άλλο; Όχι δεν συμφωνώ. Πρωταρχικός στόχος κατ´ εμέ είναι η κατάκτηση του τίτλου και μετά μπορούμε να βάλουμε ότι θέλει ο καθένας.
Αν θα κομπεξαριστούμε μετά από αυτή την ήττα; Για ποιό λόγο να γίνει αυτό; Η νίκη στα ντέρμπι μεταξύ μας πάει να τους γίνει άγνωστη λέξη. Για εμένα τεράστια έκπληξη ήταν το σκορ κι όχι η ήττα από μόνη της. Δεν ήταν απίθανο να χάσουμε δεν ήταν και λογικό όμως σύμφωνα με την διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων φέτος

Εικόνα savvas gridlock

Πρώτος στόχος στην χρονιά είναι να γαμάς τα βαζέλια και να τα ταράζεις στα κλοτσομπουνίδια (δεν υιοθετούμε, απλώς καταγράφουμε). Το αν όμως εκπληρώθηκε ο στόχος, θα το πούμε στο τέλος. Δεν τελειώσαμε για να αρχίζουν οι μαλάκες τα γραφικά ''πάει η χρονιά, δεν ξεπλένεται το 0-3''. Μια χαρά ξεπλένεται, με μπουγάδα στη μάπα 23.000 βαζέλων. Έχουμε τον τελικό Κυπέλλου, που θα κριθεί ένα τρόπαιο. Ως τώρα έχουμε από μία νίκη. Στο ΟΑΚΑ θα κριθούν όλα.

Εικόνα savvas gridlock

Από που κι ως πού κόμπλεξ με το βάζελο στο σπίτι μας; Από το 1996 και μετά έχουν δύο νίκες.

Εικόνα vagio

Κομπλα για μενα ειναι οταν πας για πολλα και στο τελος βγαινει η ψυχη μας. Ισως φταιμε εμεις σε αυτο που ΠΑΝΤΑ καλλιεργουμε κλιμα πως θα τους βαλουμε 10 κλπ.
Περσι πχ επρεπε να τους ξεμουνιασουμε και με το ζορι ρεφαραμε με ισοπαλια

Εικόνα red apple

Μου κάνει μεγάλη εντύπωση το οτι ο οπαδός δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα να κράξει παίχτες -πρποπονητή και πρόεδρο στο ποδοσφαιρικό τμήμα, αλλά αποδέχεται με χάρη και ψυχραιμία τα όσα συμβαίνουν στο μπασκετικό...

Η μόνη εξήγηση είναι το οτι έχουν δαγκώσει το δόλωμα της απαξίωσης και της κακόβουλης κριτικής που ασκείται στην ΠΑΕ

Κατά τα άλλα δεν μπαίνω στη διαδικασία να απαξιώσω κανέναν και τίποτα. Όποιος γνωρίζει και βλέπει, δεν έχει κανένα λόγο να ξεκατινιάσει την ομάδα