ΜΠΟΥΓΑΤΣΕΣ 2 - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1



Εχθές είχαμε το παιχνίδι με τις μπουγάτσες στην τουμπίτσα στα πλαίσια της 28ης αγωνιστικής του Ελληνικού πρωταθλήματος. Το τελικό σκορ, η ήττα με 2-1 από την ομάδα της λαλαδούπολης, για να έρθει έπρεπε να γίνουν πολλά και διάφορα στον αγωνιστικό χώρο. Θα τα δούμε όλα σιγά σιγά, πρώτα ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.
 
Ο Μίτσελ άρχισε το παιχνίδι όπως αναμενόταν με πολλές αλλαγές στην 11άδα, σε σχέση με τα τελευταία παιχνίδια. Ο Ρομπέρτο σταθερά κάτω από τα δοκάρια, Ο Σαλίνο με τον Μπονγκ στα άκρα της άμυνας και ο Μανωλάς με τον Αβραάμ στο κέντρο της. Στα χαφ έπαιξε δίδυμο ο Σάμαρης και ο Εντιγκά με τον Ιμπαγάσα μπροστά τους να συμπληρώνει την 3άδα του κέντρου. Στα άκρα της επίθεσης ο Φουστέρ και ο Μασάντο και στην κορυφή της επίθεσης μόνος ο Βαλντέζ. Είναι προφανές ότι από τα πρόσωπα που απαρτίζουν την ενδεκάδα δεν θα μπορούσαμε να περιμένουμε παιχνίδι από τα πλάγια, μιας και δεν υπάρχει κανένας κλασσικός ακραίος επιθετικός στο αρχικό σχήμα και οι δύο παίκτες που παίζουν στα πλάγια έχουν την τάση να συγκλίνουν προς το κέντρο, άρα όλο το παιχνίδι της ομάδας πάει να γίνει από τον άξονα.
 
Στην αρχή του παιχνιδιού είχαμε μια εικόνα ισορροπημένη για τις δύο ομάδες, με τον μπάοκ απλά να εκμεταλλεύεται τον εκνευρισμό και τα λάθη μας στο κέντρο της άμυνας. Έναν εκνευρισμό που φταίει 100% ο βάζελος διαιτητής καρνάβαλος από την Κέρκυρα, ο γνωστός και μη εξαιρετέος Κάκος aka πράσινος Τασούλης από την Κέρκυρα, αλλά αυτά θα τα πούμε σε ειδικό αφιέρωμα μετά. Το απρόοπτο δεν έλειψε ούτε στο χθεσινό παιχνίδι για την ομάδα μας με τον Ιμπαγάσα στο 13΄ να αφήνει την θέση του στον Πέρεζ λόγω τραυματισμού. Αυτόματα είχαμε και μια εσωτερική αλλαγή με τον Μασάντο να πηγαίνει στον άξονα και τον Πέρεζ να παίρνει την θέση του στα άκρα. Το παιχνίδι είχε πολλά νεύρα και πολύ ένταση κυρίως από τους ποδοσφαιριστές του μπάοκ, κάτι όμως που ευθύνεται απόλυτα ο διαιτητής του αγώνα, που επέτρεψε στους αντιπάλους μας να γίνουν σε αρκετές φάσεις αντιαθλητικοί. Στο 29΄ μετά από λάθος του Μανωλά στο κέντρο της άμυνας (γλίστρησε μόνος του) ο Αθανασιάδης έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ για τις μπουγάτσες σε μια φάση που έδιωξε υπέροχα την μπάλα ο Ρομπέρτο και φτάσαμε στο 33΄ όπου μετά από πολύ ωραία προσπάθεια της ομάδας από τα αριστερά η μπάλα φτάνει στον Πέρεζ, αυτός μοιράζει την μπάλα στον επερχόμενο Σάμαρη και με τέλειο σουτ έξω από την περιοχή ανοίγει το σκορ για την ομάδας μας. Στην φάση του γκολ οι παίκτες έγιναν έναν κουβάρι, έβγαλαν και μια φανέλα του Ολαϊτάν δείχνοντας έτσι την συμπαράσταση τους στην περιπέτεια που περνάει, καθώς και ότι ο Θρύλος είναι μια οικογένεια. Δεν πρόλαβαν να περάσουν παρά μόλις 3 λεπτά και ο μπάοκ ισοφάρισε μετά από τραγικό λάθος του Μανωλά ξανά, που έδωσε κανονική ασίστ στον Αναστασιάδη μετά από ανεπιτυχή προσπάθεια για διώξιμο της μπάλας από την περιοχή, σε μια φάση που δεν πιέζονταν από κανέναν ιδιαίτερα, ένα παιδικό και τεράστιο λάθος από τον αμυντικό μας. Μετά το γκολ της ισοφάρισης η μπουγάτσα πήρε μέτρα στο γήπεδο και μας πίεσε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, αλλά χωρίς να καταφέρει να κάνει κάτι αξιόλογο.
 
Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με τον Ολυμπιακό να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και να προσπαθεί να βγάλει φάσεις και να ξαναπάρει το προβάδισμα στο σκορ. Κάπου εκεί όμως έρχεται η φάση του 57΄ με τον ΑΛΗΤΗ στόπερ του μπάοκ Ινσαουράλδε να κτυπά εκτός φάσεις τον Εντιγκά με μπουνιά στο πρόσωπο, με τον Κάκο να δείχνει κίτρινη κάρτα (!!!) σε μια φάση που είναι όχι απλά ο ορισμός της αποβολής με απ' ευθείας κόκκινη κάρτα, αλλά μια φάση που έκρινε ξεκάθαρα το παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός μετά την συγκεκριμένη φάση - κλοπή, στεκόταν καλύτερα από το πρώτο ημίχρονο στον αγωνιστικό χώρο, αλλά ήταν ξεκάθαρα ακίνδυνος  προς την εστία του μπάοκ. Στο 72΄ είχαμε τον Κάμπελ στην θέση του Βαλντέζ και οι αλλαγές της ομάδας μας έκλεισαν στο 81΄ με τον Πελέ να παίρνει την θέση του Φουστέρ. Στο 84΄ είχαμε το γκολ της νίκης του μπάοκ με το Μπονγκ σε μια εύκολη φάση να διώχνει με ωριμότητα νεογέννητου και να τροφοδοτεί ξανά με ασίστ τον Τζαβέλα που με δεξί σουτ κάνει το 2-1 που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.
 
Ατομική κριτική παικτών
 
Ρομπέρτο
Δεν φταίει για κανένα γκολ που δέχτηκε, αντίθετα καθάρισε και 1-2 περιπτώσεις που πήγε να δημιουργήσει ο μπάοκ. Δεν ήταν φοβερά σταθερός στις εξόδους του και στα διωξίματά του και είναι ο μόνος τομέας που δεν αξιολογώ σε υψηλά στάνταρτ την χθεσινή απόδοσή του
 
Σαλίνο
Για μεγάλο διάστημα του παιχνιδιού ήταν ο καλύτερος της άμυνας εχθές, ο μόνος με καθαρό μυαλό, ο μόνος που έκοβε παρ' ότι στην πλευρά του είχαν μαζευτεί πολλοί αντίπαλοι και δεν είχε καμία βοήθεια από τον παρτενέρ του στην πλευρά. Μπορεί να ήταν και ο κορυφαίος παίκτης μας εχθές.
 
Αβραάμ
Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν κακός, σε σχέση με τον χθεσινό Μανωλά ήταν μάλλον καλύτερος. Στο δεύτερο ημίχρονο άρχισε κι αυτός τα λάθη με αποτέλεσμα να πιεζόμαστε χωρίς λόγο και αιτία. Γενικότερα δεν είναι έτοιμος ακόμα να παίξει σε τέτοιο επίπεδο αγώνων. Ο Αθανασιάδης εχθές (με φάουλ τις περισσότερες φορές που όμως δεν σφυρίχθηκαν από τον Κάκο) του κέρδισε μονομαχίες ψηλά και αυτό για Αβραάμ είναι ασυνήθιστο.
 
Μανωλάς
Μπορεί και να είδαμε τον χειρότερο Μανωλά αγωνιζόμενο με την φανέλα της ομάδας. Άνευρος αγωνιστικά, με τραγικά λάθη που στοίχισαν στην ομάδα και κυρίως χωρίς καθαρό μυαλό μετά την φάση του διαπληκτισμού του με τον Αθανασιάδη στο 23΄. Το πρώτο γκολ του μπάοκ είναι ευγενική προσφορά του, ενώ γενικότερα έδωσε πολλές φάσεις ακόμα στον αντίπαλο, άσχετα αν ο τραγικός μπάοκ δεν τις εκμεταλλεύτηκε.
 
Μπονγκ
Δεν έχω να πω κάτι εκτός του ότι ήταν σαφώς ο καλύτερος παίκτης του μπάοκ. Δεν ήταν έκπληξη η χθεσινή του εμφάνιση, ούτε κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί από την στιγμή που επέστρεψε από τον τραυματισμό του. Ο παίκτης σε αυτή την κατάσταση είναι επικίνδυνος αλλά κυρίως ακατάλληλος για το επίπεδο του Θρύλου. Χαρακτηριστικό στοιχείο της χθεσινής του απόδοσης είναι ότι δεν κατάφερε μία φορά να πάρει κεφαλιά από τον Σαλπιγγίδη (!!)
 
Εντιγκά
Εχθές ήταν πολύ μέτριος, αφού από ένα σημείο και μετά δεν έκοβε στον χώρο του κέντρου ούτε με βαλέ. Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου ανέβηκε λίγο, με αποτέλεσμα να πάρουμε το κέντρο από τον αντίπαλο αλλά μετά την φάση της γροθιάς που έφαγε εξαφανίστηκε από το γήπεδο και φυσικά δεν τον κατηγορώ καθόλου γι' αυτό.
 
Σάμαρης
Εχθές ήταν μάλλον ο καλύτερος του κέντρου, με καθαρό μυαλό και ένα καταπληκτικό γκολ στο ρεπερτόριο της χθεσινής του εμφάνισης. Φυσικά δεν ήταν σούπερ, φυσικά τον έχουμε δει καλύτερο φέτος (αλλά και χειρότερο), αλλά έδειξε ότι έχει στοιχεία που απέναντι σε τέτοιες ομάδες είναι πολύτιμα για την λειτουργία του κέντρου μας, στοιχεία όπως καλή πρώτη υποδοχή μπάλας από την άμυνα, καλούτσικη μετάβαση μπάλας μπροστά του, διαγώνια μπαλιά στον αντίθετο εξτρέμ, κτλ
 
Ιμπαγάσα
Δεν κρίνεται γιατί πρόλαβε να παίξει μόνο 13΄. Σίγουρα όμως φέτος δεν έχει βοηθήσει καθόλου λόγω των συνεχών τραυματισμών, ειδικά όταν η ομάδα τον χρειάζεται στα δύσκολα όπως το χθεσινό παιχνίδι. Δεν φταίει αυτός, αλλά τέτοιες χρονιές δεν δικαιολογούν την ανανέωση του συμβολαίου σου το καλοκαίρι
 
Μασάντο
Απογοητευτικά κακός, σχεδόν ανύπαρκτος. Πολύ λάθος η μη αλλαγή του από τον προπονητή, γιατί αν δεν ήταν ο χθεσινός Μπονγκ, θα μιλούσαμε για τον χειρότερο παίκτη της ομάδας στο χθεσινό παιχνίδι. Καμία βοήθεια στο μπακ πίσω του. Καμία συμμετοχή στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, καμία συνεργασία με παίκτη του κέντρου δίπλα του, είδαμε μόνο χαζό και ανούσιο κράτημα μπάλας κι αυτή μόνιμα με πλάτη στην εστία του μπάοκ. Πολύ κακή εμφάνιση και δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά στα τελευταία παιχνίδια που βλέπουμε τον παίκτη σε αυτή την κατάσταση.
 
Φουστέρ
Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν κακός, μέτριος ήταν σίγουρα. Προσπάθησε όμως και έβγαλε 2-3 φορές με ωραίο και γρήγορο τρόπο την μπάλα μπροστά στον άξονα και κυρίως στα άκρα. Έτρεξε και προσπάθησε πολύ, αλλά ο ρόλος του στο χθεσινό παιχνίδι ήταν πιο πολύπλοκος από αυτόν που επέλεξε ή προσπάθησε να κάνει. Ήταν βασικό γρανάζι στην χθεσινή ερυθρόλευκη μηχανή, κάτι όμως που δεν το εισέπραξα στην προσωπική του απόδοση σε συνδυασμό με την γενικότερη εικόνα της ομάδας
 
Βαλντέζ
Με την μπάλα να μην πηγαίνει στα πόδια του ήταν λίγο άχαρος ο ρόλος του στην κορυφή της επίθεσης της ομάδας, ήταν πολύ απομονωμένος. Στις φάσεις όμως που ακούμπησε την μπάλα θεωρώ ότι έδειξε πως θέλει ακόμα δουλειά να έρθει στην κατάσταση που πρέπει. Στην μοναδική φάση που βρέθηκε σε θέση βολής, το έβαλε με ωραίο πλασέ στην κίνηση, άσχετα αν ήταν σε θέση οφ σάιντ και ακυρώθηκε το γκολ.
 
Πέρεζ
Προσπάθησε, έδωσε ωραία ασίστ στο γκολ του Σάμαρη, αλλά κι αυτός ήταν αρκετά μόνος του στα πλάγια. Είναι εξαιρετικός παίκτης, και η εικόνα του στο γήπεδο μας προδιαθέτει για μεγάλα πράγματα. Έβγαλε και τσαμπουκά σε μια φάση με την προκλητική τζαβελού, από τις πολλές εχθές που τα χτυπήματα των παικτών του μπάοκ έμειναν ατιμώρητα από τον Κάκο, ένα μαρκάρισμα που αν έβλεπε έστω την κίτρινη κάρτα ήταν η δεύτερη για τον κομπλεξικό αμυντικό του μπαόκ κάτι που θα σήμαινε αυτόματα και την αποβολή του.
 
Κάμπελ
Δεν έκανε τίποτα απολύτως στο διάστημα που αγωνίστηκε, ήταν και το διάστημα που το παιχνίδι στράβωσε για την ομάδα με το γκολ ΄΄ευγενική χορηγία΄΄ του Μπονγκ και μετά φυσικά το παιχνίδι δύσκολα γύριζε χρονικά. Έπαιξε και φουνταριστός, μια θέση που μπορεί να έχει τα προσόντα αλλά σε τέτοια παιχνίδια όπως το χθεσινό αυτό δεν είναι αρκετό.
 
Πελέ
Πρόλαβε να πουλήσει την μπάλα δύο φορές και γενικότερα δεν έκανε τίποτα απολύτως για να δικαιολογήσει την παρουσία του στο γήπεδο. Στην χρησιμότητα της απόκτησης του σίγουρα δεν συμπεριλαμβάνεται και η παρουσία του σε ντέρμπι όπως αυτά εχθές.
 
Προπονητής
Καταλαβαίνω την λογική του ροτέισον, καταλαβαίνω την λογική επίσης του να ξεκουράσουμε κάποιους παίκτες μιας και έρχεται σε λίγες ημέρες και η μητέρα των μαχών στην Αγγλία, μια μάχη ιστορική για τον Ολυμπιακό. Η εμφάνιση του Σάμαρη στο χθεσινό παιχνίδι μάλλον δεν δικαιώνει την επιλογή του προπονητή να τον αφήσει τόσο καιρό έξω από την ενδεκάδα. Η συνεχής χρησιμοποίηση του Μασάντο αντίθετα μάλλον εκθέτει τον προπονητή και τον ίδιο τον παίκτη. Επειδή δεν μπορεί αυτός ο Μπονγκ να έχει διαφορετική εικόνα στις προπονήσεις από αυτή που βγάζει στο επανειλημμένα στο γήπεδο τους τελευταίους μήνες, δεν μπορώ να φανταστώ σε παιχνίδια όπως το χθεσινό, πόσο χειρότερος θα ήταν κάποιος άλλος παίκτης στην θέση του, π.χ ο Τόρες. Όταν σου αχρηστεύεται λόγω τραυματισμού ο μοναδικός παίκτης της αποστολής και της ενδεκάδας (Ιμπαγάσα) που μπορεί να γλυκάνει λίγο το παιχνίδι της ομάδας και να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να δούμε ωραίο και στρωτό ποδόσφαιρο, τότε δεν έχω απαιτήσεις από την ομάδα εχθές να μου έβγαζε τα μάτια με την απόδοσή της. Η ομάδα εχθές μου έβγαλε τσαμπουκά, μου έβγαλε άντερα κι αυτό ως ένα σημείο μου αρκεί. Το ότι η άμυνα πετούσε χαρταετό σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού είναι σαφώς κάτι που πρέπει να προβληματίσει τον προπονητή. Το ότι στα 5 τελευταία γκολ που δέχεται η ομάδα έχουν απόλυτη ευθύνη (τουλάχιστον στα 4) ατομικά οι αμυντικοί της παίκτες, όχι γενικότερα η αμυντική γραμμή, αλλά συγκεκριμένα και ατομικά λάθη επιπέδου παιδικής χαράς και επιπολαιότητας μικρών παιδιών, πρέπει να αποτελέσει σοβαρό πονοκέφαλο στον προπονητή για να βρει λύση γιατί αυτή η εικόνα στο παιχνίδι της Αγγλίας θα επιφέρει βαρύτατο σκορ στην πλάτη μας.
 
Από την άλλη την πιο ψύχραιμη ματιά, δεν γίνεται να τσουβαλιάσουμε όλο το παιχνίδι σαν ενιαίο, σαν μονοκόμματο. Προσωπικά θεωρώ εντελώς κομβικό και σημείο που έκρινε το παιχνίδι η μη αποβολή του Ινσαουράλδε. Μετά ο μπάοκ, με το σκορ να είναι σε εκείνο το χρονικό σημείο ισόπαλο 1-1, θα έπαιζε με παίκτη λιγότερο (τουλάχιστον έναν) για τουλάχιστον 35΄ και φυσικά όπως αντιλαμβανόμαστε θα μιλάγαμε για άλλο εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Ο Κάκος είναι γνωστός σε όλους τους Ολυμπιακούς και φυσικά γνωστός σε όλους τους λαγούς μιας και είναι ένας εκ της σαρκός τους. Ένας διαιτητής που θέλουν όλοι οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στα μεταξύ μας παιχνίδια, συμπτωματικά φυσικά το τελευταίο... Όταν αφήνεις τον ΤΣΟΓΛΑΝΟ Κλάους, Σάντα Κλάους ή όπως αλλιώς λέγεται να μην υπάρχει φάση που να μην κάνει τουλάχιστον ένα φάουλ στον στόπερ μας και δεν σφυρίζεις ούτε τα μισά από αυτά, όταν τον αφήνεις με την ανοχή και την προστασία όλου του διαιτητικού τρίου να βρίζει μάνες και γαμοσταυρίζει αντίπαλους ποδοσφαιριστές με αυτήκοο μάρτυρα τον βοηθό του Τασούλη κι αυτό επαναλαμβάνεται αρκετές φορές στην ίδια πλευρά και με άλλους μακεδονομάχους που έβριζαν την μάνα του Σάμαρη, όταν εξισώνεται ο θύτης με το θύμα στην περίπτωση της κίτρινης κάρτας του Μασάντο, όταν με ΣΑΦΗ ΠΡΟΘΕΣΗ και ΕΠΙΓΝΩΣΗ στο τι δεν τιμωρεί, ο Κάκος δεν αποβάλλει τον μπουγατσομποξέρ, όταν αφήνει ατιμώρητο χωρίς δεύτερη κίτρινη την τζαβελού όταν αυτή χτυπάει πεντακάθαρα τον Πέρεζ, όταν ο Κάτσε μετά την κίτρινη κάρτα που πήρε έχει κάνει δύο μαρκαρίσματα από πίσω και έχει βρει ΜΟΝΟ πόδια παικτών μας, όταν δεν δίνει ούτε στο 94΄ για δολοφονικό μαρκάρισμα από πίσω στον Σάμαρη σε μια φάση που άνετα σηκώνει και απ' ευθείας κόκκινη, όταν ο επόπτης έλεγχε τον μπάοκ είχε πάθει μια αγκύλωση και στα δύο ημίχρονα, τότε καταλαβαίνει εύκολα κανείς ότι εχθές χάθηκε το μέτρο και η λογική. Προκαλώ οποιονδήποτε ΄΄αντικειμενικό΄΄ πότε είχε η μπουγάτσα τέτοια διαιτησία στο Καραϊσκάκη, πότε διαμαρτύρεται για μετρημένες 5 φάσεις καθαρών αποβολών, πότε ένας διαιτητής έπαιξε 90-10 τον αντίπαλό της και πότε αντίπαλος της έκανε τάκλιν μόνιμα σε καλάμια και αχίλλειους? Αντίθετα θυμάμαι την περίπτωση πάλι παιχνιδιού μποξ, με Ουρουγουανό πρωταγωνιστή αυτή την φορά, που είχε μείνει πάλι ατιμώρητη από τον ίδιο συμπτωματικά (???) διαιτητή, μέσα στον ναό. Να ποιά είναι η διαιτησία και το ΄΄σφάξιμο΄΄ που επικαλείστε όλοι οι μακεδονομάχοι της φακής.
 
Ακόμα και έτσι όμως ας είναι. Δεν έχω πρόβλημα ιδιαίτερο από την χθεσινή ήττα, αλλά το χθεσινό παιχνίδι δημιουργεί πλέον επιπλέον βάρος στην κατάκτηση του κυπέλλου, δημιουργεί μια ανάγκη να δοθούν κάποιες ηχηρές απαντήσεις σε όλους αυτούς που αμφισβητούν την απόλυτη κυριαρχία της ομάδας και στο φετινό πρωτάθλημα. Να μην ξεχνάμε ότι στην πορεία για την κατάκτηση του κυπέλλου θα αναμετρηθούμε με τις δύο ομάδες που μας νίκησαν μέχρι τώρα στην σεζόν. Ελπίζω να βρεθεί κάποιος στην ομάδα να τους εξηγήσει γιατί οφείλουν να κατακτήσουν με εμφατικό τρόπο το κύπελλο, αυτός είναι και ο μοναδικός τρόπος για να κλείσει υπέροχα ίσως η πιο σημαντική χρονιά στην ιστορία της ομάδας. Αν περάσουμε την Μάντσεστερ και κάνουμε το νταμπλ, την θεωρώ ως σίγουρα την καλύτερη χρονιά στην ιστορία μας. Σε αυτή χρονική στιγμή δεν χρειάζεται ούτε νεύρα ούτε γκρίνια, Η ομάδα κάνει την απαιτούμενη... αγρανάπαυση για να παρουσιαστεί όπως πρέπει και θέλει ο προπονητής της στο παιχνίδι με τους Άγγλους, αλλά και στην συνέχεια του Ελληνικού κυπέλλου.
 
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
 
ΥΣΤ 1. Για την ανακοίνωση του Ολυμπιακού, θα ασχοληθούμε αργότερα, είναι τρομερό βήμα για μια ΠΑΕ που είχε συνηθίσει να την σφάζουν αδιαμαρτύρητα. Κάτι έχει αλλάξει και σε αυτό τον τομέα και μόνο θετικό μπορεί να εκληφθεί.
 
ΥΣΤ 2. Πατσαβούρια στυλ τζαβελού, Λούκας, Σκόνδρα, Κλάους, θα τα πούμε στον ναό. Ευχόμαστε μόνο να μας επιτραπεί και σε εμάς να βαράμε, να ρίχνουμε μπουνιές και να βρίζουμε συναδέλφους μας χωρίς ΚΑΜΙΑ τιμωρία. Γιατί τότε θα δούμε πραγματικά ομορφιές, αλλά ξέχασα, όταν αυτά γυρίζουν μπούμερανγκ τότε φταίει ο Μαρινάκης και ο Ολυμπιακός. Πραγματικά θέλω στο πρώτο 5λεπτο να μην έχετε συνδέσμους, γόνατα, μηνίσκους και νεφραμιές, γιατί το χθεσινό σας παιχνίδι δεν μπορεί να είναι αποδεκτό μόνο για εσάς, πρέπει να επιτρέπεται και στον αντίπαλό σας να κάνει τα ίδια. Εσείς ανοίξατε τον ασκό του Αίολου εχθές και τώρα θα θερίσετε θύελλες.
 
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς.

Σχόλια

Εικόνα Mhtsaras

Γαμώ ολάκερη τη μπουγατσούπολη ρε φίλε !
Αν και δε θάθελα να το λαλώ εφτούνο γιατί έχω γαμέπσει εκειδά πάνου κάτι Σαλονικιές άλογο πράμα !
Αλλά εφτούνες ήτονε Καλαμαργιώτισσαι(και ήτονε και στην ομάς Απόλλωνας Καλαμαργιάς)αντιΠΑΟΚτζούδες όπως και η Ρούλα η Γοργοπόδαρη πόκαμε στίβο στον Ηρακλέα από παλιά και ήτονε και στα πόδγια και στα τσεμπούκια γλήγορη !Τεσπα...
Λεπόν Ντόνε...
Μαλακίες είναι ούλα δάφτα για μένανε !Ούτε κλωτσές , ούτε κόντρες ούτε τσαμπουκαλίδγια ούτε τίποτες !Όμορφα κι ωραία με απλό τρόπο...ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!!ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΤΡΙΑ ΜΗΔΕΝ !!!Και τους ρίχνεις άλλο ένα ντόρτι ή καμνιά ωράια κσεγυριζμένη πεντάμορφη κι άσε το Γκλάους Κλαπαρχίδιους να κενηγάει μανάδες, σπίτγια ,ποδάργια και λεπά ερπετά !Γιατί για ενθυμηθείτε πληζ...Μετά το ντόρτι στο Ναό κοντέπσανε να δγυαλυθώνε ρε !Ο δε Ιβάνης έπαθε εγκεφαλεκό !''Τέσσερα ρε μούλε Στέφε ;''Σου λαλεί ο Ρωσοπόνδιος...
Όμορφα κι ωραία και με χαμογέλιο λέμε !Πάρε πάλε τα ντόρτγια σου κι άμανε γουσταρίζεις και καμνιά φάπα ρίκσε την στο απογδετήργιο ρε !Να μεν σε θωρράει κανείς !
Αλλά μνια αρώτηκσις...
Εκειά ούλα ταρχεδάκια κάτι Κλάους και κάτιτις άλλοι...Πώς θα αντικρέπσουνε ρε φίλε το Σάμαρη και το Μανωλα και θα τονε θωρρέπσουνε στα μάθκια στην εθνικιά ;Γιατί φίλε άλλο πλακωνόμεθα γιατί κοπανιαστήκαμε μες το γέπεδο πάνου στη φάσις κι άλλο το ''σου γαμώ τη μάνα και το σπίτι''πούπε στο Μανώλα ο μουνάκης ο κοιμήσης...!
Νομίζω ;

Εικόνα μαουνιέρης

Είσαι γίγαντας, Μητσάρα.
ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ, από το "Γαμώ" ώς το "Νομίζω;"

Εικόνα yiage

Dono παλι ΕΥΣΤΟΧΟΤΑΤΟΣ!

Εικόνα Νίκος Γόδας

Πάρα πολύ ωραία τα λες Dono. Εγώ από χθες προσπαθώ να φανταστώ τρόπους για να "πονέσουμε" τους μπουγατσόβλαχους Σκόνδρα, Τζαβέλλα και Κλάους στο Καραϊσκάκη. Διαβάζοντας το άρθρο σκέφτηκα το εξής: τρεις μεγάλες φωτογραφίες των μανάδων τους, γυμνές (φωτομοντάζ το κορμί, αλλά με το δικό τους κεφάλι) με μία μεγάλη τρύπα ανάμεσα στα σκέλια τους. Και κάτι μεγάλες πούτσες στα χέρια των σύγγαυρων να κάνουν βόλτες μέσα-έξω στην άδεια τρύπα. Φυσικά, όλα αυτά υπό τις ασταμάτητες ιαχές και παροτρύνσεις των υπολοίπων οπαδών. Από το 1ο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Σκεφτείτε το...

Εικόνα red apple

Τέλεια ανάλυση, συγπροσφυγάκο!

Εικόνα Count Cagliostro

Συμφωνώ σε όλα μέχρι τελείας αλλά ρε γαμώτο δεν αντέχω άλλο τις νεκραναστάσεις και τις τσάμπα μαγκιές του στυλ "όχι εδώ φιέστα ρε γαύροι" από τον κάθε ποδοσφαιρικό πουθενά!!!

Εικόνα ΔΙΑΣ

Κλαους Νομι λεγεται και εχουν και την ιδια πατοσουφρα...