ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΠΑΟΚ ΜΕΤΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΙΑΣ ΣΤΟ ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ



Οι κότες ξεσαλώνουν. Είναι τόσο μεγάλη η ευτυχία τους που ΔΕΝ κέρδισαν τον αιώνιο αντίπαλό τους και ήδη πρακτικά υποβιβασμένο αρούλη, που εχθές το βράδυ έβγαλαν μια ανακοίνωση που καταφέρονται εναντίων αυτών που τους μάθανε τι σημαίνει έρωτας, αυτούς που τους έκαναν γυναίκες και βγάζουν ψωμί. Μα φυσικά μιλάω για τον αιώνιο βιαστή και τρομοκράτη τους ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΕΛΛΑΔΑΣ 2014 και αιώνιο επιβήτορα τους ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Σ.Φ.Π. και βέβαια για να πουλήσει και λίγο η ανακοίνωση έβαλαν στο στόμα τους και τον δημιουργό του τωρινού Ολυμπιακού ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ. Ας δούμε λίγο την ανακοίνωση.
"Το καρναβάλι “Superleague 2014? έχει βασιλιά καρνάβαλο και επίσημα, έχει και άρματα καρναβαλιστών, που δυστυχώς δεν θα είναι όλα μαζί μας του χρόνου μετά τη σημερινή παρέλαση.
Το σύστημα είναι συγκεκριμένο και οι ρίζες του πολύ βαθιές.To ελέγχει ένας και λέγεται Μαρινάκης. Μας αηδιάζει κάθε ένας ο οποίος εντάσσεται σ’ αυτό και το συντηρεί. Μας αηδιάζει η ΕΠΟ και συγκεκριμένα ο Σαρρής και ο προστάτης του και υποβολέας (λόγω ανικανότητας) Μώραλης. Η ανικανότητα δεν είναι η μόνη αρετή του Σαρρή, είναι και η σκοπιμότητα.Η πολιτεία αγρόν αγοράζει συντηρώντας την ηθική κρίση που στο ποδόσφαιρο την βλέπουμε στην χειρότερη μορφή της.
Επενδύουμε στην συντριπτική πλειοψηφία του υγιώς σκεπτόμενου φιλάθλου κόσμου. Το γεγονός οτι δεν κουραζόμαστε να διεκδικούμε το αυτονόητο έχει όρια και συναίσθηση της πραγματικότητας και του ρόλου μας.
Οι προτάσεις μας υπάρχουν και αποτελούν βάση.
Ήμασταν, είμαστε και θα παραμείνουμε έξω από τον βόθρο.
ΥΓ. Ο Κομίνης είναι ακόμη ένα ανθρωπάκι του συστήματος".

 
Μετά από 3 εκσπερματώσεις, γιατί η ιδέα του μεγέθους του πόνου που έχουν φέτος μόνο τέτοιες μου δημιουργεί, ας την δούμε λίγο πιο αναλυτικά.
"Το καρναβάλι “Superleague 2014? έχει βασιλιά καρνάβαλο και επίσημα, έχει και άρματα καρναβαλιστών, που δυστυχώς δεν θα είναι όλα μαζί μας του χρόνου μετά τη σημερινή παρέλαση. Δεν σας φαίνεται πως μιλάνε λες κι αυτοί συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Τασκένδης? Μπορεί βέβαια του χρόνου μετά τον διασυρμό τους μέσα στον ναό να το σκέφτονται σοβαρά να μετακομίσουν εκεί, ποιός ξέβρει άλλωστε? Ο μπάοκ σύμφωνα με τον Βρύζα και τον Σαββίδη και μια Ρωσίδα άσχημη (αυτό κι αν είναι πρωτοπορία), δεν είναι μέλος του συστήματος, δεν έχει ευνοηθεί σκανδαλωδώς φέτος από την διαιτησία, του φταίει κάποιος άλλος που κάτω από Λαμία δεν έχει σταυρώσει νίκη. Το προσπερνάμε αλλά δεν μπορεί παρά να συμφωνήσουμε μετά από τέτοιες ανακοινώσεις, πράγματι φέτος η ομάδα του Ιβάν κατέκτησε πανηγυρικά έναν τίτλο, αυτόν του βασιλιά καρνάβαλου.
Το σύστημα είναι συγκεκριμένο και οι ρίζες του πολύ βαθιές.To ελέγχει ένας και λέγεται Μαρινάκης. Δηλαδή οι βαθιές ρίζες του προβλήματος ξεκινούν και τελειώνουν στον ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ, δηλαδή ξεκινούν το 2010. Πριν από το σωτήριο αυτό έτος δεν υπήρχε τίποτα που να υποδηλώνει συστημικό πρόβλημα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Πάντως όσο περισσότερο σκούζετε, τόσο δείχνετε την γύμνια και την κατάντιά σας.
Μας αηδιάζει η ΕΠΟ και συγκεκριμένα ο Σαρρής και ο προστάτης του και υποβολέας (λόγω ανικανότητας) Μώραλης. Καταρχήν σας έχω έναν γρίφο. Ποιά είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ομάδα στην superleague που ΔΕΝ έχει διακανονίσει τα χρέη της προς το Δημόσιο? Μήπως γνωρίζετε? Μήπως επίσης μπορείτε να μου πείτε αν αυτή η ομάδα δικαιούται να συμμετέχει στην λίγκα? Για να μην σας κουράζω, η απάντηση του γρίφου είναι εύκολη και είναι η ΔΕΚΟ του Βορρά, αυτή η ΄΄ταλαιπωρημένη΄΄ και μονίμως ΄΄αδικημένη΄΄ ομάδα της λαλαδούπολης.
Η ανικανότητα δεν είναι η μόνη αρετή του Σαρρή, είναι και η σκοπιμότητα.Η πολιτεία αγρόν αγοράζει συντηρώντας την ηθική κρίση που στο ποδόσφαιρο την βλέπουμε στην χειρότερη μορφή της. Άρα ο Σαρρής προς απάντηση της ανακοίνωσής σας, θα πρέπει αύριο το πρωί να σας καλέσει να αποδείξετε ότι είστε σύννομοι, αλλά μάλλον  η ΄΄κόκκινη΄΄ επο θα αντιδράσει όπως ακριβώς και στην περίπτωση του παναθηναϊκούλη. Σιγή ιχθύος και τουμπεκί πλήρες. Κατά τα άλλα σας φταίνε όλοι πλην όλων αυτών των απαράδεκτα λαμόγιων που σας έχουν διοικήσει κατά καιρούς. Συνεχίστε έτσι και θα βλέπετε την πλάτη μας για άλλα 100 χρόνια, θα συνεχίσετε να ζείτε κάθε χρόνο για το μεταξύ μας παιχνίδι στην ζουγκλίτσα σας αδιαφορώντας εάν τερματίζετε 20 πόντους πίσω από την κορυφή, δηλαδή πίσω από τον ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Σ.Φ.Π.
Επενδύουμε στην συντριπτική πλειοψηφία του υγιώς σκεπτόμενου φιλάθλου κόσμου Εδώ κι αν γελάμε με λυγμούς. Αν εννοείτε τους μάο μάο που επιτέθηκαν στο πούλμαν του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π την προηγούμενη αγωνιστική ή τους φιλάθλους των δύο συνεταίρων σας στην λίγκα (ποα και απολλωνάκι του Βελλή) τότε ψωνίσατε από σβέρκο. Ο Πειραιάς ήταν, είναι και θα είναι άβατο και εκτός συνόρων για εσάς, στο σχολείο θα συνεχίσουν να σας μαθαίνουν λειψή γεωγραφία και επαναλμβάνω ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΤΛΟ ΠΟΤΕ.Μετά τα χθεσινά αίσχη στο ντέρμπι της ντροπής μια συγγνώμη θα έπρεπε να βγει από το χειλάκι σας, αλλά για να αισθάνεσαι κάτι πρέπει πρωτίστως να το έχεις μέσα σου. Αλήθεια όμως γιατί τέτοια ηρεμία από όλα τα ΑΡΔάκια για τα γεγονότα του ντέρμπι? Ακούσατε σήμερα αλήθεια κανένα ανάθεμα για τους οπαδικούς στρατούς, κανένα ανάθεμα για τον πρόεδρο του μπάοκ, κανένα ανάθεμα για την αλήτικη συμπεριφορά κάποιων ποδοσφαιριστών εχθές? Αυτό είναι το νέο ήθος του μεγαλομετόχου της παε μπουγάτσας? Φαίνεται όμως ότι αντιλαμβάνεται την ισονομία κάπως διαφορετικά απ’ ότι ο υπόλοιπος κόσμος, όπως οι ίδιοι οι μπουγατσοπαδοί το ομολογούν.
Οι προτάσεις μας υπάρχουν και αποτελούν βάση. Ποιές προτάσεις σας ρε σούργελα, γελάνε οι πέτρες και τα σκυλιά. Κοιτάχτε εδώ τι ακριβώς προτείνατε, γιατί σας έχω ικανούς να μην ξέρετε καν τις προτάσεις που έχετε κάνει οι ίδιοι. Είστε τόσο σοβαρή Διοίκηση που και οι ίδιοι σας οι οπαδοί λένε αυτά (1 & 2), μην ανυσηχείτε βρέχει, δεν σας φτύνουν...
ΥΓ. Ο Κομίνης είναι ακόμη ένα ανθρωπάκι του συστήματος". Ενώ ο Κάκος είναι ο ΄΄κορυφαίος΄΄ έτσι ξεφτίλες?
Μετά την ήττα μας στην ζουγκλίτσα, το τι ακούστηκε από χείλη αρμοδίων δεν μπορεί να το χωρέσει ο νους του ανθρώπου. Ακούσαμε λέει ότι το ποδόσφαιρο είναι αντρικό άθλημα και ότι δεν θα πρέπει να διαμαρτυρόμαστε για την μπουνιά στον Εντιγκά αλλά και την συνολική διαιτησία του Κάκου. Εχθές προφανώς ο Κομίνης δεν σφύριξε χεσμένα και αλήτικα όπως ο πράσινος οπαδός από την Κέρκυρα και απέβαλλε ΟΡΘΟΤΑΤΑ τον Κάτσε σε ένα ακόμα δολοφονικό μαρκάρισμα. Προφανώς και δεν σας άρεσε ο Κομίνης γιατί εσείς χωρίς την διαιτησία να σας αβαντάρει δεν μπορείτε να κερδίσετε τον αρούλη και τον απόλλων του Βελλή.
Εύχομαι και του χρόνου πάλι τα ίδια μυαλά να κουβαλάτε και ο ΘΡΥΛΟΣ των γηπέδων να πάρει πάλι ένα εύκολο πρωτάθλημα, υπό αυτό το πρίσμα πραγματικά χαίρομαι τις ανακοινώσεις πανικού σας και την όπως πάντα ΄΄άγνοιά΄΄ σας για τις πραγματικές αιτίες της αποχής σας από τους τίτλους. Πάντως αν ήμουν στην θέση σας θα το πήγαινα πιο χαλλλαρά  την ιστορία των αναμετρήσεων στα ημιτελικά του κυπέλλου. Εσείς πολώνεται το κλίμα και είναι πιο πιθανό να επαναληφθεί η τεσσάρα του πρώτου γύρου του φετινού πρωταθλήματος, παρά να κερδίσετε κάτι από τέτοια καραγκιοζιλίκια.
 
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς.
 
ΥΣΤ 1. Αν προκριθούμε την Τετάρτη θα πεθάνει πολύς κόσμος...

ΥΣΤ 2. Η δεξιά στην φωτό του άρθρου είναι κότα, το αριστερά είναι κοκκόρι, δηλαδή αυτός που πηδάει την κότα...

Σχόλια

Εικόνα Chief Bromden

Η επιστήμη σηκώνει ψηλά τα χέρια! Από το αντρίκειο κ μάγκικο κατά το σαβίδι παιχνίδι της Τούμπας που ο Ολυμπιακός είχε συμφέρον μεν αλλά σφαγιάστηκε στο γόνατο μετά από μια βδομάδα κατά το σαβίδι πάλι γίνονται τραμπουκισμοί και διαιτητικά όργια στο βικελίδης με δάκτυλο του Ολυμπιακού χωρίς όμως να έχει ο ίδιος κανένα συμφέρον από τον αγώνα... φτιάχνουν κλίμα ενόψει κυπέλου; μπορεί αλλά υπάρχει κάτι πιο βαθύ...
Τελικά μήπως οι μπουγατσοπελάτες μετά από χρόνια στενών και βίαιων επαφών έχουν αρχίσει να βιώνουν το δικό τους σύνδρομο της Στοκχόλμης; τους έχουμε γίνει απαραίτητοι, εξάλλου σε κατάσταση αγωνιστικής ομηρίας βρίσκονται από την ίδρυση τους και έπειτα, γενιές και γενιές έχουν μεγαλώσει με το αίσθημα της αδικίας από τον κακό Ολυμπιακό και μόνο αυτό γνωρίζουν να διαχειρίζονται, δεν είναι σημερινό φαινόμενο και ούτε ξεκίνησε λόγω Μαρινάκη,ξεπερνάει και τον καιρό Κόκκαλη κ πάει ακόμα πιο πίσω και από την υπόθεση Κούδα...
Πιστεύεται ότι η πλειοψηφία των οπαδών του ΜΠΑΟΚ (δεν εξαιρούνται οι παράγοντες και οι δημοσιογράφοι) μπορεί να ζήσει διαφορετικά; είναι η μοίρα τους, όπως ο τζογαδόρος ηδονίζεται όταν χάνει ένα μεγάλο ποσό έτσι και αυτοί ηδονίζονται όταν κατά τους ίδιους βιώνουν την αδικία, τους προκαλεί μεγαλύτερη ισορροπία ακόμα και από μια μεγάλη νίκη.
Θα είμαστε πάντα ο μοναδικός λόγος ύπαρξης τους, το ματς της χρονιάς, η ευκαιρία για εξιλέωση άσχετα αν εμείς τους έχουμε γραμμένους και αυτό τους τρελαίνει(ούτε είναι ούτε ποτέ θα γίνουν ο μεγάλος μας αντίπαλος).
Ενδόμυχα έχουν ερωτευτεί τον βιαστή τους, ίσως μπορεί να το ερμηνεύσει ο Ζουράρις...

Εικόνα dono

Για όλα όσα παθαίνουν τους φταίει ο Θρύλος. Φέτος που δεν θα έρθουν καν δεύτεροι, φέτος που έγιναν όργια για να νικήσει τον Θρύλο, τι δικαιολογία θα βρουν για να πουν στα πρόβατα ήθελα να ήξερα...

Εικόνα Νίκος Γόδας

Χαχαχαχαχα! Ωραία τα λες! Θα προτείνω κι' εγώ να τους αφήσουμε να πάρουν ένα πρωτάθλημα. Θα τρελαθούν! Δε θα έχουν λόγο ύπαρξης πια. Δε θα είναι αδικημένοι, δε θα έχουν λόγο να διαμαρτύρονται. Τότε είναι που θα χάσουν τη γη κάτω από τα πόδια τους. Γιατί υπάρχουν για να κλαίνε και να παραπονιούνται. Αν δεν το κάνουν αυτό τότε δε θα έχουν λόγο ύπαρξης. Μαρινάκη, δωσ' τους ένα πρωτάθλημα να πάνε στο διάολο! Κάνε μας αυτή τη χάρη!

Και σε παράφραση αυτού που είπε ο yiage για τον ημιτελικό κυπέλλου στο Καραϊσκάκη, θα πω μια φράση ενός φίλου μου σύγγαυρου: ή ταν ή πουτάν...

Στα σοβαρά. Πλέον, απαιτώ από τη Σούπερ Λίγκα να κάνει πράξη αυτό που επιτάσσει ο νόμος: υποβιβασμό. Κι' αν κάνει κάνα πουστριλίκι ο Μώραλης και δώσει ψήφο στα να μην πέσει ο Π.Α.Ο.Κ. θα βρεθεί προ των ευθυνών του... Αν κάνω λάθος διορθώστε με παιδιά. Νομίζω, όμως, ότι η προσφυγή που έκανε στα πολιτικά δικαστήρια και την κατήγγειλε ο Δώνης, απαιτώντας τον υποβιβασμό του Π.Α.Ο.Κ., προβλέπει καθαρά τον υποβιβασμό του Π.Α.Ο.Κ. και αυτό είναι στην αρμοδιότητα της λίγκας. Ισχύει, έτσι δεν είναι;

Εικόνα dono

Έσι ακριβώς είναι σύγαυρε, αλλά για να ισχύσει ο υποβιβασμός μιας ομάδας πρέπει να εκδικαστεί η απόφαση στα πολιτικά δικαστήρια.
Αν πάρουν πρωτάθλημα θα διαλυθούν πολύ νωρίτερα απ΄όσο χρειάστηκε ο ζέλας

Εικόνα Νίκος Γόδας

Για να δούμε λοιπόν. Έχουν την αμεροληψία και τα αρχίδια οι αρμόδιοι να υποβιβάσουν τον Π.Α.Ο.Κ. για τις έκνομες τακτικές που ακολουθεί; Και το ξαναλέω τώρα: μη δω από δικούς μας ανθρώπους έλεος στο γυφτοπαοκάκι, γιατί τότε δε θα έχουμε εμείς έλεος απέναντί τους.

Εικόνα yiage

Το μονο που θελω πριν τους ημιτελικους με τις μπουγατσες ειναι ΣΙΓΗ ΙΧΘΥΟΣ απο την πλευρα του Ολυμπιακου και ολη η ΟΡΓΗ των παιχτων μας να διοχετευθει στους αγωνες αυτους και ιδιαιτερα στο Ναο με παιχνιδι ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ και ΑΝΕΛΕΗΤΗΣ ΠΙΕΣΗΣ απο το πρωτο μεχρι το τελευταιο λεπτο.

Αυτη τη φορα ΠΡΕΠΕΙ ο Θεοδωριδης και ο Βαγγελας μαζι με τα αλλα να Ε Π Ι Σ Η Μ Α Ν Ο Υ Ν σε ολους τους παιχτες οτι ολες αυτες οι προσβολες θιγουν και τους ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ.

Να μην σταματησουν να σκοραρουν οσα και να εχει γραψει το κοντερ μεχρι να σφυριξει την ληξη ο κορακας.
Ακομα κι παιξουμε με 10 η με 9 παιχτες η Ν Ι Κ Η ειναι το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ.
Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ.

Εικόνα dono

Διαφωνώ yiage. Η αντίδραση της ΠΑΕ οφείλει να είναι όπως η αντίδραση σήμερα του επίσημου Ολυμπιακού. Τα ψέματα ΠΡΕΠΕΙ να τελειώνουν. Αλήθεια αν πάμε σε τεταμένο κλίμα στους ημιτελικούς γιατί αυτό επιδιώκει ο μπάοκ, τι ακριβώς σημαίνει για εμάς. Αν δεν υπάρξει ένας Κάκος υπάρχει περίπτωση υπό ΚΣ να μας αποκλείσουν? Ίσα ίσα θα έχουμε ένα επιπλέον κίνητρο για τους δύο αυτούς αγώνες, πράγμα που ξεκάθαρα φαίνεται ότι μας λείπει στα τελευταία παιχνίδια

Εικόνα yiage

Και για να ξεκαθαρισω την θεση μου και μην νομιζει κανεις οτι ειμαι την μια ετσι και την αλλη αλλιως.Θελω ΠΑΝΤΑ να καταπολεμειται η συκοφαντια σε πρωτο χρονο. Βεβαια οχι με τις παραμικρες μαλακιτσες των αντιπαλων να τρεχει ο Ολυμπιακος να απανταει(ετσι θα τους εδινε και βαρυτητα) αλλα σε σοβαροτερες να τους απανταει ΜΑΓΚΙΚΑ. Καποιες φορες ομως θελει προσοχη να μην αποπροσανατολιζεται η ομαδα αλλα σιγουρα η σημερινη αντιδραση ηταν επειγουσα, ΕΥΣΤΟΧΗ και ΑΠΟΣΤΟΜΩΤΙΚΗ. Αν και την περιμενα μετα το Μαντσεστερ πιο δυναμικη.
Τους παιχτες ομως δεν θα ηθελα να κανουν καμμια δηλωση πριν τους ημιτελικους.

Εικόνα yiage

Dono ναι αυτη η απαντηση που εδωσε πριν λιγο ο Ολυμπιακος ειναι ΚΑΥΣΤΙΚΗ και αρκετα αποστομωτικη και την γουσταρω καργα. Αν ηταν διαφορετικη ηπια με μισολογα και μαλακιες θα με απογοητευε. Απο την στιγμη που τους τουμπεκιασε(για την ωρα) να παμε στους ημιτελικους χωρις δηλωσεις,γνωμες κλπ παιχτων μας.Η διοικηση να τους γαμησει τα πεταλα στα δικαστηρια(τσεπωνοντας ο Ερασιτεχνης Ολυμπιακος την αποζημιωση) κα;ι οι παιχτες να τους βαλουν στα διχτυα.

Εικόνα ΔΙΑΣ

Οι ανθρωποι έχουν σαλεψει τελείως. Ολοι φωνάζουν ότι το ΣΚ ευνοήθηκαν (ή προσπάθησε να τους ευνοήσει το "συστημα" του Μαρινάκη) η Βέροια και ο Αρης. επειδή η Βέροια ισοφάρησε στο 90 με μουσαντένιο πέναλτι τον Ατρόμητο, και ο Αρης παραλίγο να πάρει το τρίποντο από τις μπουγατσες. Σαυτο το ΜΥΘΟ αβαντάρουν και τα γνωστά μουνόπανα οι ΑΡΔ.
Ρε ξεφτίλες υπαρχει ΜΟΝΟ ΜΙΑ ομάδα που ευνοήθηκε αυτό το ΣΚ. Είναι η μεγάλη αγάπη του ξευτιλισμένου ελληνικού κράτους ή μάνα ολων των ΔΕΚΟ, ο παναθηναικούλης!
Οι ανταγωνιστές του (Ατρόμητος και ΠΑΟΚ) του έχασαν έδαφος.
Ο ίδιος πέρασε από τα Γιάννενα επειδή ο Γιάχος έκλεισε τα μάτια σε ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΕΝΑΛΤΑΡΑ που έπρεπε να σφυριχτεί κατά του ζελέ.
Παοκάκια όταν καταλάβετε ποιός σας "στήνει" θα είναι αργά και θα είστε ΤΕΤΑΡΤΟΙ. και ο Τσάκας της Στέπας θα χαιρετήσει.... ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ....

Εικόνα dono

Δηλαδή έτσι όπως τα λες, ο Βελλής διαμαρτύρεται για κάτι που ευνόησε τον ζέλα (ισοπαλία Βέροιας)? Τι γίνεται διασπάται το κοινό μέτωπο?

Εικόνα yiage

Δια δεν νομιζω να αργησει η ωρα που θα τον παρουν στο κυνηγι τον ιβανακο οπως επισης και τον τουιτη. Με τις αδειοδοτησεις θα πεσουν οι μασκες. Αν δεν βαλουν μπικικινια δεν μπορουν να καλυψουν τις προυποθεσεις
των αδειοδοτησεων.
Παραλληλα καλο θα ηταν επιτελους η σουπερ λιγκα και η ΕΠΟ να βγαλουν στη φορα τα πρακτικα των συνεδριασεων και ολων των κατατεθειμενων φακελων(προς επιδοτηση) και να δουν τα ολα τα προβατα και οι ΑΡΔ τους ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ που ειναι και ΟΙ ΕΥΝΟΗΜΕΝΟΙ.

υγ. Να πιεσει επιτελους ο Ολυμπιακος για να βγουν ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ.

Εικόνα ΔΙΑΣ

μη κοιτάς που σκουζουν τα μουνοπανα παρεα με τους ΑΡΔ. η ΕΠΟ μια ζωη μαγαζακι του ζελέ είναι. Τιποτα δε θα τους βγαλουν στη φόρα. Εδω ο ζελές παιζει χωρίς εγγυητική δυο χρονια τωρα. τι να λεμε ?