ΜΠΟΥΓΑΤΣΟΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΕΝ΄ ΟΨΕΙ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ



Η ώρα του πρώτου ημιτελικού πλησιάζει, όπως λέει κι ο λαός όσο νυχτώνει η βούρτσα μεγαλώνει και τις τελευταίες ημέρες όλα τα μπουγατσάκια ξύνονται στην γκλίτσα του τσοπάνη προκαλώντας συνεχώς και με γελοίες αφορμές σηκώνουν τους τόνους στο συγκεκριμένο παιχνίδι.
Μόλις έγινε γνωστή ο ορισμός του διαιτητή της αναμέτρηση Καλογερόπουλου, αμέσως μέσω διαρροών από δικά τους οπαδικά σιτε έβγαινε προς τα έξω αυτό.

Τον 31χρονο Χαράλαμπο Καλογερόπουλο όρισε η ΚΕΔ της ΕΠΟ για να διευθύνει τον πρώτο ημιτελικό του εφετινού Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» (Τετάρτη 2/4, 19.00).
Ο Καλογερόπουλος που εργάζεται ως αστυνομικός στο κέντρο επιχειρήσεων της ΕΛ.ΑΣ, είχε διαιτητεύσει εφέτος τα εντός έδρας ματς του Ολυμπιακού με την Ξάνθη (4-0) και τον Αστέρα Τρίπολης (2-0), όπου άφησε τους φιλοξενούμενους από την Αρκαδία με φρικτά παράπονα για το πέναλτι που υπέδειξε και με το οποίο άνοιξαν το σκορ οι γηπεδούχοι στο 72'.
Ο Καλογερόπουλος έκανε το διεθνές ντεμπούτο του στο καλοκαιρινό φιλικό του Ολυμπιακού με την Αντερλεχτ.
Βοηθοί του ορίστηκαν οι Ηλίας Αλεξέας (Μεσσηνίας) και Νίκος Γεωργαράκος (Αθηνών), τέταρτος διαιτητής ο Θανάσης Γιάχος(Χίου) και επιπρόσθετοι διαιτητές στις δύο περιοχές οι Ανδρέας Παππάς (Αθηνών) και Αλέξανδρος Αρετόπουλος (Τρικάλων). Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Εμμανουήλ Γιανναδάκης (Λασιθίου).
Αναλυτικά τα ματς των δύο ομάδων που έχει σφυρίξει ο Καλογερόπουλος είναι:
2011-12
Δόξα Δράμας - ΠΑΟΚ 0-2 (18/12/11)
ΠΑΟΚ - Δόξα Δράμας 2-0 (18/4/12)

2012-13
Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ 0-1 (16/3/13)
Ολυμπιακός - Βέροια 3-0 (6/1/13)
Ολυμπιακός - Πανθρακικός 6-2 (18/4/13)

2013-14
Ολυμπιακός - Ξάνθη 4-0 (14/9/13)
Ολυμπιακός - Αστέρας 2-0 (7/12/13)
Πλατανιάς - ΠΑΟΚ 2-1 (2/2/14)

 
Δηλαδή τα μπαόκια λένε ότι αφού έδωσε ένα ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ του γαύρου, είναι σίγουρα φιλικά προσκείμενος προς την ομάδα μας. Είναι όμως έτσι τα πράγματα? Αν το κέντρο της συλλογιστικής τους είναι το πέναλτι με τον Αστέρα να δούμε λίγο την συγκεκριμένη φάση? Τι λέτε γι αυτό εδώ? Είναι ή όχι πεναλτάρα η φάση στην οποία έχουν στηρίξει όλες τις διαμαρτυρίες του όλοι οι αντιολυμπιακοι? Βέβαια η κενότητα του επιχειρήματος φαίνεται κι από το γεγονός ότι ο εν λόγω διαιτητής έχει σφυρίξει 4 φορές γαύρο αλλά και 3 φορές μπάοκ. Αλήθεια έχετε παράπονα από την διαιτησία του? Γιατί εγώ θυμάμαι ότι δεν σας είχε σφυρίξει απλά καλά, τρίκαλα θα έλεγα...
 
Μόλις είδαν τα παιδιά εκεί στην λαλαδούπολη ότι δεν τραβάει μόνο το χαρτί του Καλογερόπουλου, είπαν να βάλουν στο παιχνίδι και τον βοηθό διαιτητή Γεωργαράκο, κατηγορώντας τον ευθέως για την... διεύθυνση κατοικίας του!

Πρόκειται για βοηθό που παρά το ότι κατοικεί μόνιμα στα Καμίνια του Πειραιά, ανήκει στον Σύνδεσμο Αθηνών.
Όλοι στην περιοχή του ξέρουν ότι είναι φανατικά προσκείμενος στον Ολυμπιακό, κάτι που επιβεβαιώνει και ο ίδιος σε συζητήσεις με τους φίλους του.
Τι έχει κάνει ο συγκεκριμένος σε αγώνα του Ολυμπιακού μεταξύ άλλων; Το βίντεο που ετοίμασαν φίλοι του Παναθηναϊκού στο διαδίκτυο είναι ενδεικτικό. Πρόκειται για παιχνίδι Ολυμπιακός-Αστέρας στις 12 Οκτωβρίου του 2012. Ο Γεωργαράκος είναι ο δεύτερος βοηθός που δίνει.. ότι δίνει στο δεύτερο ημίχρονο κατά του Αστέρα..

Κατ' αρχήν να επαναλάβουμε ότι ο Γεωργαράκος είναι μέλος του συνδέσμου Αθηνών, μέλος του συνδέσμου δηλαδή που είναι πρόεδρος ο γνωστός και μη εξαιρετέος Κος Βαρούχας. Αν κάποιος νομίζει ότι ο Βαρούχας θα έσπρωχνε τον γαύρο, ας αλλάξει πλευρό γιατί θα πουντιάσει. Ο Βαρούχας ήταν ο κολλητός του Πατέρα στα χρόνια της μπουγάδας, έχει κανείς αντίρρηση επ' αυτού? Για το συγκεκριμένο θέμα έχουμε ασχοληθεί εκτενώς σε αυτό το άρθρο.
Το τελευταίο επεισόδιο στο σήριαλ είναι ότι βγήκε λέει ο Γεωργιάδης και συμβούλευσε τους παίκτες του μπάοκ να είναι ψύχραιμοι και να μην απαντήσουν στις προκλήσεις που θα αντιμετωπίσουν!!! Οι μποξέρ και οι καρατέκα της δικέφαλης κότας, της ΔΕΚΟ του Βορρά να παραμείνουν ψύχραιμοι... Αυτά δεν ενοχλούν απλά, αλλά προσβάλλουν την νοημοσύνη μας, γκεμπελίζουν και προκαλούν τον κόσμο.
Σήμερα οι παίκτες μας ξέρουν τι πρέπει να κάνουν. Αν γίνει αυτό, πάλι θα σας πάρει στον μεζέ όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα και οι οπαδοί σας στο κυνήγι. Σήμερα πρέπει να βάλουμε τις βάσεις πρόκρισης για τον τελικό της διοργάνωσης. Προσωπικά δεν πιστεύω ότι θα δούμε μεγάλο σκορ, δεν πιστεύω ότι θα επαναληφθεί το παιχνίδι του πρώτου γύρου, δεν πιστεύω ότι είμαστε σε εξαιρετικό αγωνιστικό φεγγάρι για να το κάνουμε αυτό, αλλά ακόμα κι έτσι είμαστε 5 κλάσεις ανώτεροί τους και πρέπει να επικρατήσουμε στο σημερινό παιχνίδι. Απαντήστε τους για τις προκλήσεις μέσα και έξω από τον αγωνιστικό χώρο, δείξτε ποιο είναι το αφεντικό και σε αυτή την διοργάνωση.
Παίξτε με ψυχή και τσαμπουκά, παίξτε σαν να μην υπάρχει αύριο και προσωπικά θα σας χειροκροτήσω ακόμα και σε κακό αποτέλεσμα. Θέλω οι παίκτες του αντιπάλου σήμερα να καταλάβουν τι εστί Πειραιάς, μάγκικα και ανδρικά και όχι αδελφίστικα με μπουνιές εκτός φάσης και αντιποδόσφαιρο.
Τα λέμε αύριο με την κριτική του παιχνιδιού και ελπίζω να με αναγκάσει η ομάδα να γράφω επικές κριτικές για όλους.
 
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Σχόλια

Εικόνα yiage

Dono το καλο ειναι οτι μιλησε πολυ καλα ο Βαγγελας στους παικτες και θα τους δουμε ΑΦΙΟΝΙΣΜΕΝΟΥΣ μεσα στο γηπεδο και αν γουσταρει η πορνη ας μην ερθει καλο αποτελεσμα. Οι οπαδοι θα ειμαστε ικανοποιημενοι οταν τους δουμε να ΤΡΩΝΕ ΣΙΔΕΡΑ οι παικτες μας απο το πρωτο λεπτο ως και την ληξη του αγωνα.
Εννοειται οτι περισσοτερο ικανοποιημενοι θα ειμαστε αποψε αν τα μπαοκια την ΝΟΙΩΣΟΥΝ ως τις ΑΜΥΓΔΑΛΕΣ ΤΟΥΣ!
Τριμπαλο για καθε αμυγδαλη!

Εικόνα vagio

Προσωπικα παντως ευχομαι ατον τελικο με το βαζελο(ελπιζω) να μην παιξουν ο Περεζ και ο Μανωλας.