ΚΟΥΙΖ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΜΠΟΥΓΑΤΣΕΣ



Οι μπουγάτσες αφού άλλαξαν εσώρουχα μετά το πρώτο 10λεπτο της χθεσινής αναμέτρησης, αφού κατά την γνώμη τους πρέπει να πανηγυρίζουν όταν χάνουν μόνο με ένα γκολ διαφορά από τον αιώνιο βιαστή τους, άρχισαν το γνωστό μπουγάτσικο κρύο χιούμορ τους και μας δίνουν και κουίζ για να λύσουμε. Εμείς επειδή το λύσαμε το κουίζ, πάρτε μια ιδέα το τι μας ζήτησε η παε μπουγάτσα και τι απαντάμε εμείς.

 

Τα τέσσερα ερωτήματα που θέτει ο επίσημος ΠΑΟΚ μέσω facebook για τον διαιτητή του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Τέσσερα ερωτήματα θέτει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με αφορμή την διαιτησία του Καλογερόπουλου στο ντέρμπι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά:
Κουίζ: Προβλέψτε τι θα γίνει πιο γρήγορα και κερδίστε!
Α: Διεθνής διαιτητής της ΕΠΟ ο Καλογερόπουλος.
Β: Θα δηλώσει ικανοποιημένος ο κ. Σαρρής.
Γ: Θα αδειάσουν περισσότερο τα ελληνικά γήπεδα.
Δ: Ολα τα παραπάνω.

 

Η δική μας απάντηση λοιπόν είναι με άλλο κουίζ.
Στα παιχνίδια του ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΕΛΛΑΔΑΣ με τις μπουγάτσες στα πόσα αντιαθλητικά μαρκαρίσματα παίρνει μακεδονομάχος κόκκινη?
Α. Στο πρώτο (μπουνιά σε Ντιόγκο)
Β. Στο δεύτερο (μπουνιά σε Εντιγκά)
Γ. Στο τρίτο (μπουνιά σε Πέρεζ)
Δ. Σε κανένα από τα παραπάνω

 

Για πείτε μας λοιπόν τι απαντάτε όλοι γιατί το θέμα μου θυμίζει αλάνα, εγώ πάντως προσανατολίζομαι στην απάντηση Δ. Στις τέσσερις φάσεις μαρς για κόκκινη κάρτα δίνουμε την μία. Σε σύνδεση και με το δικό σας κουίζ και αριθμώντας τα σημεία που δίνετε, οφείλω να σημειώσω τα παρακάτω.

Α: Διεθνής διαιτητής της ΕΠΟ ο Καλογερόπουλος.
Διεθνής διαιτητής ήταν, είναι και θα είναι όσο το επιθυμεί κι ο Κάκος, σας λέει κάτι σχετικά το όνομα? Τον θυμάστε, σφυρίζει κι αυτός ''απηνώς'' γαύρο?
Β: Θα δηλώσει ικανοποιημένος ο κ. Σαρρής.
Φυσικά θα δηλώσει ικανοποιημένος, θα νιώθει δε την ίδια ικανοποίηση με αυτή του παιχνιδιού της τουμπίτσας και της διαιτησίας του Κάκου. Ώρα είναι να μας πείτε ότι ο Σαρρής προστατεύει τα συμφέροντα του γαύρου περισσότερο απ' ότι του παναθηναϊκούλη και των δικών σας. Ο γαύρος δεν χρειάζεται αβάντα για να παίξει του χρόνου στο πρωτάθλημα, εσείς?
Γ: Θα αδειάσουν περισσότερο τα ελληνικά γήπεδα.
Έχετε λιγότερα εισιτήρια μέσο όρο από τον γαύρο, οπότε κάτι άλλο θα πρέπει να φταίει ρε καρντάσια, μήπως η Διοίκησή σας, η αγωνιστική σας ανυπαρξία, το ρόστερ γεμάτο δανεικούς και μέτριους παίκτες? Εσείς τα λέγατε όλα αυτά κι όχι εγώ ο κακός ο γαύρος. Εσείς μιλάγατε για πλήρη βαζελοποίηση της ομάδας σας με τον Κατσουράνη, Δώνη, Σαλπιγγίδη (αλήθεια σας γύρισε τα συνδεσμικά λεφτά σας πίσω ή ακόμα), γυμναστών, Κουτσολιάκου κτλ, μήπως κι αυτό είναι ψέμα?

 

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Σχόλια

Εικόνα apostolos gaganis

ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ:

1. ΘΕΛΩ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ Θ7 ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗ ΡΕΒΑΝΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ.

2. ΘΕΛΩ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΝΑ ΗΓΗΘΕΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ, ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.

3. ΘΕΛΩ ΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΟΥ ΜΠΑΟΚ. ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΥ.

4. ΘΕΛΩ Ο-Π-Ω-Σ-Δ-Η-Π-Ο-Τ-Ε ΑΥΤΟ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΥ.

5. ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΚΡΙΘΩ Ή ΔΕΝ ΠΑΡΩ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ, ΘΑ ΞΕΝΕΡΩΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΧΑΣΩ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΕΣ ΣΤΗ ΕΥΡΩΠΗ.

6. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΡΩΩ ΓΚΟΛ ΜΕ ΜΙΑ ΤΕΛΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ. ΕΝΤΑΞΕΙ, ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΑΘΛΗΜΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ; ΚΑΙ΄ΓΩ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ ΑΥΤΟ. ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ, ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ, ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΑΜΕΣΑ Ή ΝΑ ΤΟ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΓΚΟΛΑΚΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

7. ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΥΛΩΝΕΙΣ ΣΤΟΜΑΤΑ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. ΚΙ΄ΑΥΤΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΑΛΛΙΩΣ, ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΑΜΥΝΕΣΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ. ΓΑΥΡΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΕΡΙΦΑΝΙΑ.

Εικόνα yiage

Aποστολε ειμαι συμφωνος και στα 7 σημεια.
Αν ανεβει και ο Βαγγελας επανω θα δωσει ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ και σε ημετερους αλλα ΚΥΡΙΩΣ σε ΟΛΟΥΣ τους αντιπαλους του και ολους τους αντι-Ολυμπιακους κοκορικους.

Εικόνα Chief Bromden

O παραπάνω 7λογος κ. Απόστολε εκφράζει όλο τον κόσμο του Ολυμπιακού, είναι επιτακτική η ανάγκη για αποστομωτική απάντηση στους κομπλεξικούς ψευτόμαγκες , επιτακτική και η πρόκριση στον τελικό για να εξοφληθούν και εκεί κάποια χρωστούμενα γραμμάτια, επιτακτική για να γελάμε ξανά με τις κωλοτούμπες των κωλοφυλλάδων, πρέπει να το καταλάβουν άπαντες αυτό και απλά να το κάνουν, ότι και αν συναντήσουν πάνω, απλά να το κάνουν...
Ίσως να είναι γραφτό να γίνει δύσκολα και σκληρά, το γουστάρουμε πιο πολύ, θα τους πονέσει πιο πολύ...
Να το καταλάβουν όμως οι παίχτες μας με τον οποιοδήποτε τρόπο, θες με τρίωρα καθημερινά σεμινάρια της 7, θες με κολλημένα κωλοπρωτοσέλιδα στα αποδυτήρια που τους χλευάζουν, θες με βίντεο που τους τσαμπουκαλεύονται οι βρωμιάρηδες; να το καταλάβουν και να ανέβουν πάνω να τελειώσουν το παραμύθι...

Αναπολώ αγώνα μας στην Τούμπα τέλη 90 με τον αγώνα να έχει διακοπεί ενώ είμαστε μπροστά στο σκόρ, το γήπεδο φλέγεται, πέφτουν τσιμέντα και ο Ανατολάκης χορεύει τσιφτετέλι γελώντας στον ρυθμό του συνθήματος: "πως θα φύγετε από εδώ, από εδώ, από εδώ"...
Για τα αρχίδια μας τους είχαμε και θα τους έχουμε πάντα!

Εικόνα vagio

Σωστος ο Αποστολος, αν και φοβαμαι πως πλεον καμια επισκεψη προεδρου δεν φτιαχνει τα πραγματα. ΜΟΝΟ μια επισκεψουλα της 7 απο εκεινες τις παλιες μπορει λιγο να τους κανει να καταλαβουν τι ακριβως εννοουμε οταν λεμε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Τωρα θα ειναι στου ρεντη, θα ειναι εξω απο του ρεντη, θα ειναι σπιτικες... δεν ξερω..

Αυτο που το πας παλι?? Απο εκει που δεν τρωγαμε γκολ με τιποτα, τωρα σε καθε υποψια επισκεψης αντιπαλου στην περιοχη μας, με πιανει το στομαχι μου οπως τα ωραια χρονια του Μητσαρα.. Τι να πεις, του τελειωσαν τα κινητρα του Μανωλα και του Μαρκανο? Κορεστηκαν κι αυτοι? Δεν θα στοχοποιησουμε ΚΑΝΕΝΑ παιχτη μας, αλλα δεν θα χαιδευουμε και ΚΑΝΕΝΟΣ τα αυτακια. Αντε γιατι πολυ σταρουμπες την εχουν δει ολα τα μαλακισμενα.

Εικόνα vagio

Γραφω 2 μερες μετα το ματς και η ξενερα ειναι η ιδια. τα του ματς τα ειπαμε, αυτο που ειναι το σημαντικοτερο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ, ειναι πως φευγει η χρονια και ακομα δεν εχουμε κανει μια πειστικη εμφανιση συνδυασμενη με σκορ αν εξαιρεσουμε το 4-0 του πρωτου γυρου. Και ακουω για ομαδα που ξεφουσκωσε κι εμεινε λεει απο κινητρο μετα τον ευρωπαικο αποκλεισμο και τρελλαινομαι. Αντε και περασαμε στην τουμπα, σιγα το δυσκολο λεω εγω να τους βαλεις ενα γκολ. Ειναι αυτο το θεμα? Οχι! Δεν ειμαι παοκακι να πανηγυριζω τις ηττες, θελω γκολ και θεαμα, να τους παταω θελω μεσα τσο γηπεδο!
Και λες πως οκ, αυτο δεν γινεται ολη τη χρονια. Αλλα ρε πουστη παιζουμε 4 δυνατα ματς το χρονο, ποτε θα τους γαμησουμε? Ποτε κουραστηκαν τα παλικαρια μας?? Αυτα τα 4 περιμενουμε για να (ξε)καβλωσουμε μια χρονια ολοκληρη!!
Το δευτερο, ΜΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ και πολυ πολυ πιο σημαντικο , ειναι η κριση ταυτοτητας που περναμε και δεν πρεπει να περασει ετσι αδελφια γιατι μπορει να μας σημαδεψει ιστορικα και στο μελλον.
Τι αδελφιστικη ομδα, τι φλωρος κοσμος ειναι αυτος??? ΕΛΕΟΣ ρε μαλακες!!
Μηδεν τσαμπουκας, μηδεν παλμος!! Ο Ανατολακης, ο Τζολε, ο Τζιο, ο Αμανατιδης, ο Πουρσανιδης, ο Αλεξανδρης δε μασησαν ποτε! Δεν ξεμιεναν απο κινητρο ΠΟ-ΤΕ! Ο Γεωργατος γυρισε παρακαλετος απο την Ιντερ και εβαζε γκολ με την Καλλιθεα και τρελαινοταν κι εκανε κωλοδαχτυλα. Ο Καρεμπε ηρθε με μουντιαλ και τσ λ στο παλμαρε του , και ομως βρηκε κινητρα! Και ΟΛΟΙ αυτοι ΜΑΖΙ δεν μασησαν ποτε και πουθενα σε καμια εδρα. Και εμπαιναν στις τουμπες και βαρουσαν τεσσαρες.
και δεν εχει κινητρο ποιος? Ο Σαμαρης? Ο ντινγκα? ο Χολεμπας? Που ετοιμαζεται ο Σαμαρης να μπει και του μιλαει ο Σαββας κι αυτος φτιαχνει το μαλλι? Θελω την παλια ομαδα με το βλεμμα που σκοτωνε γαμω το χριστο μου!
Θεωρω πως κατα μεγαλο ποσοστο το κινητρο (η και φοβο..) και τη νοοτροπια εμφυσαται κατα μεγαλο μερος απο τον κοσμο. ΑΝ ο κοσμος απαιτει να γαμας μεσα στο γηπεδο, θα το κανεις σαν παιχτης. Αν ο παιχτης φοβαται πως αν δεν δειξει παθος θα εχουμε πεσιματα και αμαξιων σπασιματα, θα σκυλιασει μεσα στο γηπεδο.
Και ο κοσμος, η τουλαχιστον αυτα τα μουνια που πανε στο γηπεδο , ειναι στην πλειοψηφια του τρεντυ μουνοπανα, κατα φαντασια γαυροι ταχαμου κορεσμενοι.
Θα πω μια κουβεντα που μπορει να φαω κραξιμο, αλλα θα την πω. Ισως μια 3ετια χωρις τιτλο να μας χρειαζεται για να ξαναβρουμε την ταυτοτητα μας. Ξερω, θα ειναι πισωγυρισμα για το συλλογο, αλλα τουλαχιστον να ξεβρωμισουμε. Το προχθεσινο καραισκακη μετα απο οτι ειχε γινει στην τουμπα, ηταν η πιο μεγαλη πικρα μου την τελευταια 5ετια και βαλε.

Εικόνα yiage

Α γεια σου ρε Βαγιο. Δεν πιστευω ομως οτι εχει να κανει με την προκληση Φοβου η ευρεση κινητρων για τους παιχτες μας αλλα περισσοτερο με την ΕΜΠΕΔΩΣΗ της Ολυμπιακης Αρετης και της Ολυμπιακης Μαγκιας.

Βαγιο επισης ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ αυτο που εθιξες για το μαλλι. Πρεπει να πω οτι το παρατηρησα σε αρκετα παιχνιδια απο δυο-τρεις δικους μας και μαλιστα απο νεους παιχτες μας. Οι ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ μας ο Σαμαρης,ο Μανωλας κ.α. πρεπει να καταλαβουν οτι και στην Ιταλια που η κωμη των ποδοσφαιριστων κλεβει την παρασταση σε καθε γηπεδο εκτιμαται πρωτα και κυρια η ΑΠΟΔΟΣΗ τους στον αγωνιστικο χωρο.
Θες ρε φιλε να εχεις κολλημα με το μαλλι; Ας το εχεις, με γεια σου με χαρα σου. Οταν ομως πατας στο χορταρι ειτε ειναι προπονηση ειτε ειναι φιλικος ειτε επισημος αγωνας το ΜΟΝΑΔΙΚΟ που πρεπει να σε ενδιαφερει σχετικα με το μαλλι σου ειναι να εχεις ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΝΕΜΠΟΔΙΣΤΗ ΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ.

Ενα ΚΛΙΚ χρειαζονται ολοι οι παιχτες μας και γινονται αμεσως ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΟΙ.
Αυτο το κλικ ειναι η "Συνειδητοποιηση του Χωρου και του Χρονου". Οταν συνειδητοποιει ενας παιχτης οτι βρισκεται στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ (Χωρος) φορωντας την ερυθρολευκη και σκεφτει λιγο την Ιστορια (Χρονος) και τα κατορθωματα αυτης της ομαδας ΘΡΥΛΟΥ απο οταν δημιουργηθηκε εως την παρουσα στιγμη τοτε εμφανιζονται ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ και η ΨΥΧΩΣΗ,η ΠΟΡΩΣΗ,η ΘΕΛΗΣΗ και η ΚΑΥΛΑ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ!
Μια εμπεδωση ειναι το θεμα να γινει, τωρα αν θα γινει απο την Θ7 θα εχει καλυτερο αποτελεσμα σιγουρα.
Ο Βαγγελης και ο Θεοδωριδης ειναι πολυ καλοι σε αυτο ειναι σιγουρο αλλα ειναι καλο να δουνε και να ακουσουνε οι ποδοσφαιριστες μας και τον κοσμο που τρεχει για αυτην την ομαδα ΠΑΝΤΟΥ.

Εικόνα jimakos

ΣΩΣΤΟΣ!

Εικόνα el trick

Αυτά θα συμβαίνουν όταν ενώ ΜΠΟΡΕΙΣ δεν τους ρίχνεις ΤΕΣΣΕΡΑ το λιγότερο.
Αυτά θα συμβάινουν όταν τους αφήνεις με τις ελπίδες τους.
Αυτά θα συμβαίνουν όταν ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ οι αόματοι διαιτητές που χαρίζουν τις κόκκινες στα μπουγατσόπαιδα.

Υ.Γ. Μήπως το μπάσκετ αρχίζει να επιρρεάζει και το ποδόσφαιρό μας αντί να συμβεί το αντίθετο;;;;;

Εικόνα Χατζηκυριακειο

ΞΕΒΡΑΚΩΣΤΕ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ.ΤΟΥΣ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥΣ ΤΟΥ ΒΑΖΕΛΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΑΦΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΟΥΡΟΥΚΑ ΤΟ ΣΑΝΤΟΣ ΝΑ ΚΟΝΤΡΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ.ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ.ΤΙ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΡΕ ΘΡΥΛΕ ΜΟΥ?ΡΙΞΕ 5,6,7 ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΙΣ....