ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΑΛΗΤΕΣ 1 - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0



Εχθές στην τουμπίτσα είχαμε ένα έργο που ακόμα και για τα δεδομένα των ΒΟΥΛΓΑΡΩΝ (κατά τον Μπαμπινιώτη φυσικά) ήταν ανεπανάληπτο και πρωτόγνωρο για χώρα που δεν μιλά τα σουαχίλι.
Να μιλήσουμε θέλετε για συνθέσεις και για την τελική ήττα με 1-0, κάτι που σημαίνει και πρόκριση του μπάοκ στον τελικό με τον παναθηναϊκούλη? Προσωπικά νιώθω τόσο αηδιασμένος με αυτά που είδα εχθές που μόνο ντροπή νιώθω που θεωρητικά και μόνο, είμαι ομοεθνής με τους κάφρους ΑΛΗΤΕΣ μπουγατσόβλαχους και τζάμπα μάγκες οπαδούς της βαζέλας του βορρά.
Η ομάδα πήγε στο χθεσινό παιχνίδι για να παίξει ποδόσφαιρο ή αν θέλετε καλύτερα να υποστηρίξει το σκορ του πρώτου αγώνα και να πάρει την πρόκριση στον τελικό του θεσμού, ενός θεσμού που όπως έχω ξαναγράψει τον θεωρώ για μικρές ομάδες και για εμάς είχε αξία μόνο για την κατάκτηση ακόμα ενός νταμπλ.
Έγιναν πολλά πριν την έναρξη του παιχνιδιού, κατά την διάρκεια του παιχνιδιού και μετά την λήξη του. Θα προσπαθήσω να τα ομαδοποιήσω και να είστε σίγουροι ότι θα ξεχάσω περιστατικά και γεγονότα γιατί απλά οι προκλήσεις ήταν συνεχής και απροκάλυπτες όλο το 90λεπτο του παιχνιδιού.
 
Διαιτητής Μάνταλος

Είχα την ευκαιρία όλη την προηγούμενη εβδομάδα να έχω άμεση πολεμική ανταπόκριση από την λαλαδούποδη, λόγω ενός επαγγελματικού μου ταξιδιού. Τι λέγανε όλη την εβδομάδα τα ραδιόφωνα της πόλης? Με τα αφτιά μου άκουσα τον Τεβεκέλη (υπεύθυνο διαιτησίας της παε και παράγοντα του μπάοκ) να δηλώνει ότι ο Μάνταλος είναι πολύ καλός και δεν πρέπει να του βάζουμε την ταμπέλα του γαύρου γιατί οι φετινές του διαιτησίες είναι εξαιρετικές. Να πω την αλήθεια, την αβάντα στον Μάνταλο δεν την είχα καταλάβει τότε, μετά την χθεσινή ΄΄παράσταση΄΄ του διαιτητή όμως το κατάλαβα πλήρως. Ο χθεσινός Μάνταλος έκανε διαιτητικά εγκλήματα, που παραλίγο όμως να στοιχίσουν και σε ανθρώπινες ζωές, γιατί αν ο Ολυμπιακός είχε σκοράρει σε κάποια από τις δύο εξαιρετικές του ευκαιρίες στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού, αμφιβάλλω εάν φεύγαμε ζωντανοί από εκεί μέσα. Πριν την έναρξη του παιχνιδιού διέκοψε το παιχνίδι λόγω αρχικά των πυρσών που έπεσαν στο γήπεδο και απειλήθηκε η σωματική ακεραιότητα των παικτών, αλλά κυρίως λόγω της καύσης του πάγκου του Ολυμπιακού από ρίψη πυρσού. Κάποιος μέσα στην αναμπουμπούλα πήγε και πέταξε γάβρους στα καθίσματα του πάγκου μας και το γλυκό έδεσε. Το πουσταριό που μπήκε και τα έκανε αυτά απ' ότι έμαθα συνελήφθη. Το παιχνίδι διακόπηκε πριν ακόμα αρχίσει από τον διαιτητή για 75 λεπτά. Αυτός ο χρόνος όπως καταλαβαίνετε είναι εντελώς εκτός κανονισμών και πρακτικής. Αλήθεια ποιός τηλεφώνησε στον Μάνταλο και του είπε να τελειώσει με κάθε κόστος το παιχνίδι, αγνοώντας κάθε έννοια προστασίας του αντιπάλου? Ποιός του έδωσε εντολή να αδιαφορήσει για το όλο κλίμα τρομοκρατίας και να ξαναμπεί στο γήπεδο, πολύ περισσότερο όταν ο αρχιτρομοκράτης και υποκινητής όλων αυτών των ομορφιών Ιβάν του έδινε εγγυήσεις ασφαλείας, που ήταν απολύτως σίγουρο ότι δεν πρόκειται να ισχύσουν? Όταν κορόιδευε τον κόσμο λέγοντας ότι θα το διακόψει οριστικά με το παραμικρό που θα γίνει, αλήθεια από σήμερα θα πρέπει να κυκλοφορεί με φουστίτσα γιατί το παντελόνι πρέπει να του πέφτει βαρύ.
Ο Μάνταλος είχε χάσει το παιχνίδι και κάθε έννοια δικαίου από την στιγμή που ξανάρχισε το παιχνίδι. Από το πρώτο δευτερόλεπτο σφύριζε σαν χεσμένος και σαν κότα, υπακούοντας πιστά στα ουρλιαχτά της κερκίδας και του κάθε πουτάνας γιου μέσα στο γήπεδο. Στο πρώτο ημίχρονο υπάρχουν 3 φάσεις πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού και μια φάση αποβολής μαρς του Τζαβέλα, αυτής της trans αδελφής και ψευτόμαγκα, κύναιδο που ικανοποιείται με κόκκινο πέος, όταν ρίχνει ΚΑΡΑΤΙΑ στα πλευρά του Βαλντέζ και μένει ατιμώρητος όχι μόνο σε επίπεδο καρτών, αλλά και στο απλό επίπεδο πειθαρχικού ελέγχου, μιας και η συγκεκριμένη εγκληματική ενέργεια δεν τιμωρήθηκε ούτε σαν απλό φάουλ από τον ΄΄άρχοντα΄΄ του αγώνα. Στο δεύτερο ημίχρονο άρχισαν ομαδικά οι ομορφιές. Ξύλο, ξύλο, ξύλο από τους αντιπάλους, ατιμώρητα τα περισσότερα που έγιναν από τον Μάνταλο, συμπτωματικά φυσικά όλα υπέρ του μπάοκ. Ως ένα σημείο θα μπορούσα να δικαιολογήσω τον διαιτητή γιατί η χθεσινή ζούγκλα δεν μπορεί να αφήσει κανέναν ανεπηρέαστο, αυτό που του καταλογίζω όμως είναι δόλος όταν το παιχνίδι σοβάρεψε και ότι μιλάμε για πολύ μικρό διαιτητή για την εικόνα του και τις αποφάσεις του ακριβώς σε αυτό το σημείο. Με τις αποβολές γελάνε και τα σκυλιά, όταν υπάρχει η φάση του Τζαβέλα, η φάση του τραβήγματος του κεφαλιού στον Βαλντέζ μέσα στην περιοχή, όταν υπάρχει η φάση του πρώτου λεπτού με το ομαδικό πέσιμο πάνω στον Σαλίνο που αντέδρασε στην ρατσιστική επίθεση που δέχτηκε, τότε δεν μιλάμε για παιχνίδι με κανόνες, μιλάμε για παιχνίδι ζούγκλα που κυριάρχησε το πουταναριό με βασικό υπεύθυνο τον διαιτητή.
 
Μεγαλομέτοχος Σαββίδης
Άλλος ένας που δεν πρέπει σήμερα να φοράει παντελόνια. Όταν λες ότι εγγυάσαι την ασφάλεια και την διεξαγωγή του αγώνα, και εκ του αποτελέσματος αυτό καταρρίπτεται από τις έκνομες ενέργειες κυρίως των ποδοσφαιριστών σου, τότε συγγνώμη αλλά μια συγγνώμη κρίνεται απολύτως απαραίτητη. Αν δεν έχεις τα άντερα για να το κάνεις αυτό, απλά αν θέλεις να αποστασιοποιηθείς από τα πρωτοφανή φαινόμενα βίας που έγιναν εχθές, τότε σίγουρα δεν τα επικροτείς, δίνοντας συγχαρητήρια στους παίκτες σου μετά την λήξη του αγώνα όπως έκανε ο μεγαλομέτοχος του μπάοκ. Όταν υπάρχει πέσιμο και προσπάθεια για γενικό ξυλοδαρμό παικτών του Ολυμπιακού στο τέλος από παράγοντες της ομάδας σου και φουσκωτούς, ένα συγγνώμη κρίνεται απαραίτητο. Όταν οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές σου συμπεριφέρονται σαν το μεγαλύτερο και ακραίο χούλιγκαν εντός των 4 γραμμών, τότε ένα πρόστιμο ή επίπληξη σε αυτούς κρίνεται απαραίτητο. Βέβαια οι οπαδοί κάθε ομάδας είναι ακριβώς η εικόνα της, άρα το μπουρδέλο που δείχνουν οι οπαδοί τους, είναι αντάξιο της ποιότητας και του χαρακτήρα της ομάδας και του προέδρου της.
Η χθεσινή εικόνα δεν ήταν κάτι έξω από την ιδανική, αυτή που είχε στο μυαλό του ο Ιβάν πριν το παιχνίδι. Ο ίδιος αγόρασε του 4000 πυρσούς και τους μοίρασε στους συνδεσμίτες, έχοντας στο μυαλό του τι άραγε? Ότι οι συνδεσμίτες ΔΕΝ θα τους πετάξουν στους αντιπάλους και μέσα στον αγωνιστικό χώρο? Ότι δεν θα κάνουν μέσω των πυρσών το παιχνίδι μπουρδέλο? Γι αυτό δεν επιβάλλεται απλά μια συγγνώμη από τον μεγαοεπενδυτή του κώλου, αλλά μια κλήση του αθλητικού εισαγγελέα, γιατί εάν ισχύει αυτά που έλεγαν όλα τα ραδιόφωνα και οι οπαδοί μεταξύ τους στην λαλαδούπολη και προμήθευσε ο Ιβάν τους πυρσούς, τότε είναι αυτονόητα ένοχος για ηθική αυτουργία σε ότι έγινε εχθές.
Απλά σκεφτείτε να είχε κάνει το ίδιο ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ σε παιχνίδι με το μπάοκ στο Καραϊσκάκη, τι θα έλεγαν όλοι οι αντικειμενικοί, πόσο ντροπή θα αισθανόταν η Τζενάρα και οι φίλες της. Θα μιλούσαν για οπαδικούς στρατούς, για ασυλία του γαύρου, για πιασμένο διαιτητή από τον Μαρινάκη, αρκεί να θυμίσω ότι στον περυσινό τελικό κυπέλλου, ο διαιτητής έκανε ΕΝΑ λάθος υπέρ του γαύρου και αμέσως είχαμε ντροπιασμένους γαύρους και αποχωρήσεις από το γήπεδο... Βέβαια όταν υπάρχουν αυτές οι δηλώσεις του Ιβάν μετά το παιχνίδι, φαίνεται καθαρά ποιός επιδίωκε την όλη χαοτική κατάσταση εχθές.
"Ήμασταν μια ομάδα. Παλέψαμε για την αξιοπρέπεια και την τιμή του ΠΑΟΚ. Ήταν ένας πραγματικός αγώνας. Θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς που με άκουσαν όταν κατέβηκα στον αγωνιστικό χώρο. Είχα εγγυηθεί ότι όλα θα πάνε καλά, έτσι κι έγινε. Κατά τη δική μου άποψη, ο Θεός δεν μας γύρισε την πλάτη. Έπρεπε να τιμωρήσουμε τον Ολυμπιακό. Ήταν πολύ σημαντικό για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Όλοι βλέπετε τη διαφορά στις συμπεριφορές. Θα ήμουν πιο ευτυχισμένος αν έβλεπα το ματς από τη Θύρα 4. Αναγκάστηκα να κατέβω για να διατηρήσω την ασφάλεια."
Μίλησα με το διευθυντή του Ολυμπιακού και τον ρώτησα: 'Τι παράπονα μπορείτε να έχετε από εμάς; Χτυπήσατε τον προπονητή του Παναθηναϊκού". Για ποια τάξη μιλάμε; Με προσέβαλε το γεγονός ότι στο ματς του Καραϊσκάκη επιτέθηκαν στον Αθανασιάδη. Σήμερα είπα στους παίκτες μου ότι δεν είναι ορφανά και πως εγώ θα βρω τρόπο να τους προστατεύσω. Με στεναχώρησε, επίσης, που είδα συμπαίκτες στην Εθνική να τσακώνονται."

Γι αυτό θα είστε 100 χρόνια πίσω πάντα πουτανάκια, επαίτες του πέους και βουλγάρια του ελέους. Τώρα πηγαίνετε στον τελικό να σας σφάξει ο κολλητός του ιδιοκτήτη σας, να χάσετε βέβαια το κύπελλο και δεν θα ανοίξει και μύτη γιατί είπαμε, σας αρέσει να ασελγούν πάνω σας.
 
Αστυνομία
Η αστυνομία όχι μόνο δεν προστάτευσε την αποστολή, αλλά σύμφωνα με τις μαρτυρίες των ανθρώπων της ομάδας, έδειρε και προπηλάκισε και η ίδια την αποστολή. Είναι ντροπή και όνειδος για την αστυνομία το χθεσινό παιχνίδι, όχι μόνο στην συμπεριφορά του κάθε βλάχου ένστολου στο γήπεδο, αλλά και στα μέτρα ασφαλείας πριν το παιχνίδι. Το σχέδιο προσέγγισης της αποστολής τους Ολυμπιακού, στέφθηκε με απόλυτη αποτυχία, μα το κυριότερο που δεν μπορώ παρά να τους καταλογίσω δόλο, είναι το πέρασμα των 4000 πυρσών. Μιλάμε για τεράστια ποσότητα με όγκο και όχι μεγέθους σπίρτου που πέρασε μέσα στο γήπεδο. Αλήθεια η αστυνομία πως επέτρεψε να διεξαχθεί ο χθεσινός αγώνας? Αισθάνεται δικαιωμένη για την επιλογή της? Θα μας εξηγήσει - απολογηθεί κάποιος υπεύθυνος για το τι έγινε εχθές ακριβώς? Γιατί στον Πειραιά έχουν άλλα μέτρα και άλλα σταθμά στην αντιμετώπιση των οπαδών?
 
Διοίκηση
Η διοίκηση εχθές έβγαλε μια ανακοίνωση που μεταξύ άλλων αναφέρει τα παρακάτω
Σήμερα είδαμε όλοι πώς ονειρεύονται το ποδόσφαιρο οι ¨εξυγιαντές¨ του.
Θέλουν το ποδόσφαιρο των ψαριών, των μπανανών, του ξύλου, της αλητείας των μπράβων, των ρατσιστικών συμπεριφορών, των αστυνομικών που αντί να προστατεύουν, έδερναν τους παίκτες μας, των παρατηρητών που έκλειναν τα μάτια τους, των εισαγγελέων που αδιαφορούσαν προκλητικά μπροστά σε αισχρές και έκνομες συμπεριφορές, της ¨έντιμης¨ διαιτησίας του κ. Μάνταλου και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί ο πιο διεστραμμένος νους.
Σήμερα, παρακολουθήσαμε το ποδόσφαιρο που οραματίζονταν αυτοί που ντρέπονταν και αηδίαζαν όλο τον χρόνο. Συγχαρητήρια.
Αφιερώνουμε αυτή τη παρωδία, στους κυρίους της ΕΠΟ, στον κύριο Σαββίδη, τον κύριο Αλαφούζο, τον ΣΚΑΙ, τους προκλητικούς σχολιαστές του ΟΤΕ ΤV που ¨διαφήμιζαν¨ την αλητεία και τα έκτροπα και τους λοιπούς ¨αντικειμενικούς¨ δημοσιογράφους που βιάζουν το ποδόσφαιρο καθημερινά.
Απέναντι στο σημερινό σκηνικό της ντροπής, η απάντηση είναι μία και μόνη. Σας αφήνουμε στην μιζέρια σας.
Εμείς, όχι μόνο θα συνεχίσουμε να επενδύουμε ακόμη περισσότερα στην μεγάλη μας αγάπη, τον Ολυμπιακό μας , αλλά με τους παίκτες και τον κόσμο μας, θα σταθούμε απέναντι σε αυτούς που επιχειρούν τον εξευτελισμό του ποδοσφαίρου κερδίζοντας και αυτή την μάχη.
ΥΓ. Συγχαρητήρια στους παίκτες μας, που σ' αυτή την ζούγκλα έδειξαν πόσο επαγγελματίες και παλικάρια είναι.

Όσο σκληρή κι αν είναι η ανακοίνωση της ΠΑΕ, συγγνώμη αλλά για να μην περάσει η ομάδα όλα αυτά, μία ήταν η λύση. Αποχώρηση από το γήπεδο και μετά η ΕΠΟ ας το έδινε στα χαρτιά στον λατρεμένο της μπαοκούλη, ας έκανε ότι ήθελε. Αποχώρηση πριν αρχίσει το παιχνίδι για να ξέρουν ότι την επόμενη φορά που θα ανεβούμε θα έχει τιμωρία για οτιδήποτε κάνουν. Τι θα παθαίναμε εμείς αλήθεια? Προφανώς τίποτα. Ο ίδιος ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ αναγνωρίζει έμμεσα το σφάλμα της διοίκησης σε αυτό το σημείο και έβγαλε μια ανακοίνωση για το χθεσινό παιχνίδι όταν και υποδέχθηκε σαν πραγματικός ηγέτης την ομάδα του στο αεροδρόμιο σήμερα το πρωί. Η απόφαση της συνέχισης της ομάδας σε αυτό το χθεσινό θέατρο σκιών, με την διακινδύνευση της σωματικής ακεραιότητας όλων στην αποστολή, μόνο καλό ΔΕΝ έκανε στην ομάδα.
"Για μένα, όλη η χρονιά είναι πετυχημένη. Αυτό που συνέβη απόψε είναι πολύ κακό, Μας πάει 100 χρόνια πίσω. Είμαστε όμως Ολυμπιακός και μας αξίζουν αυτά που έχουμε επιτύχει. Είμαστε ισχυροί και ενωμένοι.
Μπορώ να σας διαβεβαιώσω πως αυτό δεν θα ξανασυμβεί ποτέ. Μπορείτε να ξεκουραστείτε τώρα. Η χρονιά ήταν επιτυχημένη και κανείς δεν μπορεί να περιμένει από εσάς να είστε καλύτεροι σε συνθήκες ζούγκλας. Γιατί αυτό δεν ήταν ποδοσφαιρικό γήπεδο. Ήταν ζούγκλα. Είστε επαγγελματίες όμως θέλω να πω συγγνώμη για τις ρατσιστικές επιθέσεις που δεχθήκατε. Και αυτό γιατί τα σπορ είναι υπεράνω από αυτά.
Να ξέρετε πως ο Ολυμπιακός είναι ψηλά, πως τίποτα δε μπορεί να μας ακουμπήσει και πως αυτό μπορεί μόνο να μας κάνει πιο δυνατούς. Αυτό επίσης που συνέβη θα πρέπει να μείνει εδώ γιατί είναι πολύ κακό και για την χώρα. Για άλλη μία φορά σας συγχαίρω και εύχομαι να ξεκουραστείτε για να προετοιμαστούμε ακόμα καλύτερα για την επόμενη σεζόν."

ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ δεν θα υπάρξει επόμενη φορά, αυτό θα πρέπει να γίνει απ' όλους στο ποδοσφαιρικό τμήμα οδηγός για οποιοδήποτε παιχνίδι στο μέλλον, θα πρέπει να υπάρχουν τα αυτόματα αντανακλαστικά του Βρέντζου και του κάθε αρχηγού αποστολής, που δεν χρειάζεται καν στο μέλλον να σηκώσει το τηλέφωνο και να μιλήσει μαζί σου. Αυτόματα και χωρίς δεύτερη κουβέντα θα πρέπει η ομάδα να αποχωρεί. Τόσο απλά και τόσο σοβαρά.
Εχθές ο Σάββας ήταν συγκλονιστικός, ήταν ασπίδα για όλους για ακόμα μια φορά. Όταν μιλάει κάποιος για γραφικότητα και αναφέρεται στον Θεοδωρίδη, του λέω ότι γαμιέται η μανούλα του και είναι πουτάνας γιος αντιολυμπιακός. Κοντά 80 χρονών άνθρωπος και προστάτευε την ομάδα απέναντι σε όλους και σε όλα. Αν δεν ήταν ο τεράστιος Σάββας εχθές η κατάληξη θα ήταν άλλη και πολύ χειρότερη.
 
ΑΡΔάκια
Γίνεται μια προσπάθεια από σχεδόν όλα τα ΑΡΔάκια να μειωθεί η εικόνα του χθεσινού ανεπανάληπτου ζωικού βασιλείου που είδαμε εχθές. Απ' όλα τα ΑΡΔικα χείλη ξαναβγαίνει η λέξη Ριζούπολη. Από την μία καυλώνω τρομερά ακούγοντας τέτοιες λέξεις, από την άλλη αλήθεια για ΟΛΗ την διάρκεια του παιχνιδιού τότε, τι ακριβώς είχε γίνει? Υπήρχε μια έστω φάση στην διάρκεια του παιχνιδιού που να υπήρχε ένταση και διακοπή? Θυμίζω ότι οι οπαδοί του ζέλα ήταν αυτοί που προσπάθησαν να χαλάσουν το παιχνίδι κατά την διάρκειά του, αλλά ευτυχώς οι δικοί μας δεν τσίμπησαν και το παιχνίδι τελείωσε χωρίς κανένα παρατράγουδο στην διάρκεια και μετά την λήξη του. Εχθές η εικόνα και αυτά που παίχτηκαν δεν έχουν ξαναγίνει ποτέ.
ΠΟΤΕ δεν υπήρξε διακοπή πριν αρχίσει το παιχνίδι για 75 ολόκληρα λεπτά και με τις δύο ομάδες μέσα στον αγωνιστικό χώρο και φυσικά ΠΟΤΕ τέτοιο παιχνίδι δεν άρχισε τελικά.
ΠΟΤΕ επίσημα η αστυνομία, παράγοντες, μπράβοι, παίκτες και οπαδοί δεν προπηλάκισαν τους αντιπάλους. ΠΟΤΕ όλοι αυτοί μαζί και ταυτόχρονα.
ΠΟΤΕ πρόεδρος μιας ομάδας δεν προμήθευσε υλικό για να γίνουν επεισόδια μέσα στο γήπεδο όπως ο Σαββίδης με τους πυρσούς.
ΠΟΤΕ διαιτητής δεν αρνήθηκε 3 καραμπινάτα πέναλτι και τουλάχιστον μια απ' ευθείας κόκκινη κάρτα σε αντίπαλο σε ντέρμπι, ΠΟΤΕ και προκαλώ οποιονδήποτε να μου φέρει παράδειγμα για το αντίθετο. ΠΟΤΕ η διαιτησία δεν έπαιξε σε ντέρμπι 100/0 υπέρ του γηπεδούχου.
ΠΟΤΕ επαγγελματίες αθλητές δεν βαρούσαν επί 90 λεπτά συναδέλφους τους, ΠΟΤΕ δεν προκαλούσαν βρίζοντας μάνες και οικογένειες τους συναδέλφους τους επί 90 λεπτά, ΠΟΤΕ δεν έχει ξανά υπάρξει περίπτωση ποδοσφαιρικών αλητειών αναλόγων με το χθεσινό κατάντημα των διεθνών παικτών Κατσουράνη, Τζαβέλα και Κλάους απέναντι σε άλλους διεθνείς ποδοσφαιριστές. Μανιάτη θέλω στην πρώτη σου συνάντηση με τον μούλο τον Κατσούρ και τους λοιπούς υποτακτικούς να τους κόψεις την μπάλα, το καταλαβαίνεις αγόρι μου, αρχηγάρα μου? Θέλω να τους κόψεις την φάτσα και τον σύνδεσμο! Θέλω πριν πεις καλημέρα, να τρέχει αίμα από την μάπα και σπέρμα από τον πρωκτό τους. Η καλοσύνη, συναδελφικότητα και το ήθος ΤΕΛΕΙΩΣΕ, αφού έτσι κι αλλιώς ίσχυε μόνο για εμάς.
ΠΟΤΕ δεν υπήρξε στην ποδοσφαιρική μας ιστορία αλητεία σε ΟΛΕΣ τις θύρες ενός γηπέδου, σε ΟΛΕΣ επαναλαμβάνω, ακόμα και σε αυτές των επισήμων.
Τέλος ΠΟΤΕ δεν υπήρξαν τέτοιες συνθήκες σε συνεχόμενα ντέρμπι στην λαλαδούπολη, υπενθυμίζω το ντέρμπι του Κάκου, γιατί βλέπω να το ξεχνάμε όλοι γρήγορα.
 
Για την ομάδα δεν θα μιλήσω καθόλου, ίσως γιατί ο Σαβιόλα και ο Τσόρι ήρθαν στο Ελλάντα για να παίξουν ποδόσφαιρο και όχι κυνηγητό με τους όποιους αλήτες και μαστουρωμένους. Δεν ήρθαν στην Ελλάδα για να πηδούν πάνω από τις τάπες αντιπάλων για να μην τους κοπεί το πόδι. Δεν ήρθαν στην χώρα μας για να παίζουν μπουνιές με τους φουσκωτούς με την λήξη του παιχνιδιού. Μου λέτε από εχθές ότι δεν κάναμε ευκαιρίες. Αλήθεια ο μπάοκ είχε ευκαιρία σαν κι αυτή της απόκρουσης πάνω στην γραμμή στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού? Όταν στο πρώτο ημίχρονο μπαίνεις στην αντίπαλη περιοχή 5 φορές και στις τρεις σου κάνουν πέναλτι, την τέταρτη σου κάνουν μαρκάρισμα για κόκκινη κάρτα και ο Μάνταλος δεν σφυρίζει τίποτα σε καμία από αυτές, τότε για ποια απόδοση της ομάδας συζητάμε? Η ομάδα έδειξε αυγά, δεν μάσησαν οι περισσότεροι παίκτες από τις αλητείες των αντίπαλων ποδοσφαιριστών και τέλος παίρνω πίσω ότι έχω πει φέτος για τον Μανιάτη. Εχθές ήταν πραγματικός αρχηγός. Δεν μάσησε πουθενά, Κυνήγαγε μέσα στην Τούμπα τον χέστη Κατσουράνη που αφού κουτούλησε τον παίκτη μας λούφαξε στον πάγκο σαν πουτάνα μετά το γαμήσι. Αυτό θα έλειπε, να μας πηδούν όλη το απόγευμα και να έχουμε τον αρχηγό να ζητάει και συγγνώμη και να το παίξει υπεράνω όταν δέχεται κουτουλιά από τον ΑΛΗΤΗ συνταξιούχο Κατσουράνη. Οι παίκτες εχθές είχαν ένα τεράστιο φορτίο να διαχειριστούν, τόσο σωματικό όσο και ψυχολογικό. Φάνηκαν παλικάρια και στο χθεσινό παιχνίδι δεν με ενδιαφέρει το αποτέλεσμα γιατί δεν ήταν ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι.
 
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
 
ΥΣΤ. 1 Καλή Ανάσταση σε όλους του σύγαυρους, με υγεία και χαρά στην οικογένειά σας
ΥΣΤ 2. Πσιτ εσύ του Χαραλάμπους είναι γνωστό γιατί όλοι λυσσάνε με τον Θρύλο των γηπέδων και αιώνιο γαμιά σας. Στα 4 πάντα, σκούζετε και τελικά νομίζω ότι ασφαλώς χοντρογουστάρετε.
ΥΣΤ 3. Πουτανόσπερμα ακραίε μπακ έχει ο καιρός γυρίσματα...
ΥΣΤ 4. Σάντα Κλάους μεγαλοπουτανομπεμπέκα, δεν μπορείς να γαμήσεις ούτε τον κώλο σου όσο και να το θέλεις, θα ξαναέρθεις κι εσύ στον ναό. Σου εύχομαι να φύγεις με τους χιαστούς κομμένους με το ΕΚΑΒ απ' ευθείας για λαλαδούπολη, Μικρόψυχε πουσταράκο

 

Σχόλια

Εικόνα Sandokan

Αδερφια καλησπερα.Εδω και 3-4 μηνες που ανακαλυψα τουτο τον ιστοτοπο καθημερινα καταβροχθιζω τα αρθρα σας και γιγαντωνεται ολο και περισσοτερο η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ιδεα μεσα μου και πραγματικα αξιζει ολο το team θερμα συγχαρητηρια.Μετα το ματς ηθελα να σχολιασω και να μπω και γω σ αυτην την υπεροχη παρεα συγγαυρων που υπαρχει εδω μεσα αλλα το μυαλο εβραζε και και δε μπορουσα να βαλω τις σκεψεις μου σε μια ταξη.Επειδη ομως ακομα και τωρα δε μπορω, θα τοποθετησω τα σχολια μου τηλεγραφικα.
Εισαι παιχτης του ΘΡΥΛΟΥ?Δε πρεπει να χαμπαριαζεις απο πετρες και μαλαματινες και μανουρες που σου κανει ο καθε γκεη.Το ματι σου γυαλιζει και τρως σιδερα.
Ενας φιλος παραπανω ειπε οτι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ επρεπε να ανεβει με στρατο στην τουμπα.Θα συμφωνησω απολυτως.Δε πειραζει ας γινει του χρονου.Μαθαινουμε απτα λαθη μας.
Εχω μεγαλη περιεργεια να δω πως θα ειναι το επομενο ματς ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μπαοκ στο ΝΑΟ
Ο ΘΡΥΛΟΣ εχει δημιουργησει πολλα κομπλεξ.Μα παρα πολλα.Οσες τεσσαρες και να φανε οσες προτομες και να ξανακανουν (αυτα καλο ειναι να μη συμβαινουν) μυαλο δε βαζουνε.
ΕΝΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ Ο ΒΙΑΣΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΔΥΝΑΣΤΗΣ ΤΟΥΣ.ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΑ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΟ ΕΦΗΒΟ.

Εικόνα dono

Αδελφέ συμφωνούμε, αν μου επιτρέπεις όμως θα ήθελα δύο σχόλια όχι τόσο σε απάντηση του δικού σου, αλλά σαν γενικές παρατηρήσεις.
Από την μία πλευρά έχουμεμερίδα σύγαυρων τα χώνει στον Μανιάτη που αντέδρασε με τον τρόπο που αντέδρασε και από την άλλη λέμε όλοι οι υπόλοιποι να μπαίνουμε με το μάτι να γυαλίζει.
Υποστηρίζεις κι εσύ όπως πολλοί άρρωστοι γαύροι ότι θα έπρεπε να έχουμε φέρει μαζί μας στρατό. ΟΚ, αλλά αυτό τι θα βοηθούσε στην αποφυγή των εγκλημάτων στην διάρκεια του παιχνιδιού? Πως θα βοηθούσε στην αντιμετώπιση της λαίλαπας Μάνταλου?

Εικόνα Νίκος Γόδας

Θέλω να πω κάτι για το θέμα της αποχώρησης που προτάθηκε ως λύσ μη από πολλούς σύγγαυρους. Θα ήταν τεράστιο λάθος η αποχώρηση, για μένα. Ο τρόπος που έπρεπε να αντιμετωπιστεί το όλο θέμα ήταν άλλος. Η ομάδα του Ολυμπιακού έπρεπε, πρωτίστως, να ανέβει σύσσωμη στη Θεσσαλονίκη με τον πρόεδρο, τον αντιπρόεδρο, τον γενικό αρχηγό κ.ο.κ. Ο Μαρινάκης δεν πήγε για να μην οξυνθούν τα πνεύματα. Εξ' αρχής θεώρησα ηλιθιώδη τη δικαιολογία αυτή. Όχι εκ του πονηρού μήπως φοβάται κ.λπ. αλλά λαθεμένη εκτίμηση από τον πρόεδρό μας. Έπειτα, η αποστολή του Ολυμπιακού στην Τούμπα έπρεπε να συνοδεύεται από 10 μπράβους, όπως αυτή του Π.Α.Ο.Κ. στο Καραϊσκάκη. Επίσης, έπρεπε να προφυλαχτεί η αποστολή από την αστυνομία. Θα μου πεις πώς θα γίνει αυτό όταν υπάρχουν καταγγελίες από τους ποδοσφαιριστές μας ότι χτυπήθηκαν και από μπάτσους. Ο Βαγγέλας γνωρίζει πολύ καλά τον τρόπο. Άλλωστε, τρία χρόνια πέρασαν μόλις από το παιχνίδι κυπέλλου στην κλειστή λόγω τιμωρίας Τούμπα, όπου ένας ολόκληρος στρατός από ΜΑΤ ήταν εκεί για να μας προστατέψει. Μεγάλη μαγκιά τότε του προέδρου, που περιμένω να τη βλέπω κάθε χρόνο πλέον στην Τούμπα. Άλλωστε, σε εκείνο το παιχνίδι ο Μιραλάς παραλίγο να χάσει το μάτι του από γυάλινο μπουκάλι. Είναι αναγκαίο κακό η προστασία μας από τόσους μπάτσους. Αν πηγαίναμε στο κωλογήπεδό τους πάνοπλοι δε θα γινότανε τίποτα. Αλλά εμείς πήγαμε σαν πρόβατα σε σφαγή. Ο Θεοδωρίδης, ο Ισά και ο Βρέντζος είναι παλικάρια και τους βγάζω το καπέλο. Η αυτοθυσία τους εκθέτει τη διοίκηση, γιατί αν περιμένεις από έναν 80χρονο, έναν ξένο και έναν άνθρωπο που αμφιβάλλω αν μπλέχτηκε ξανά σε φασαρία να καθαρίσουν την κατάσταση τότε πρέπει να είσαι αφελής... Έπρεπε, όταν είδαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού τα παόκια να σουλατσάρουν μέσα στο γήπεδο, να απαιτήσουν από τον διαιτητή να διακόψει το ματς και να πάνε στα αποδυτήρια. Με ξένισε, το ξαναλέω, η φυγή του Μίτσελ από τον πάγκο. Είναι κάτι που το έζησα σαν αθλητής και καταλαβαίνω το πόσο έκθετοι θα ένιωσαν οι παίχτες.

Εικόνα dono

Προσωπικά θα επικροτούσα την αποχώρηση πριν καν αρχίσει το παιχνίδι γιατί αυτή αυτόματα θα είχε το μύνημα ότι εξασφαλίστε μπουγάτσες την διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα και μετά θα έρθπυμε και θα σας γαμήσουμε, όπως εμείς ξέρουμε εντός των 4 γραμμών. Το μόνο που δεν είδαμε με την ομάδα παραμένοθσα στον αγωνιστικό χώρο είναι ασφαλώς ην διεξαγωγή μιας ποδοσφαιρικής αναμέτρησης κι αυτο ήταν μοιραίο και σίγουρο με την εικόνα του γηπέδου πριν την έναρξη του παιχνιδιού.
Όλη η διοίκηση ήταν εκεί πλην του προέδρου, όλη στην κυριολεξία, Βρέντζος, σάββας, καραπαπάς και Ισά, άρα η διοίκηση δεν έλειπε. Το αν θα είχαμε 4, 40, ή 400 μπράβους δεν θα έκανε καμιά διαφορά σε αυτό που αποκάλεσαν αγώνα, εγώ ντροπή!
Όταν ένας προπονητής της προςωπικότητας του βεληνεκούς του Μίτσελ αποχωρεί είναι ίσως το μεγαλύτερο ξεβράκωμα της ιστορίας για τις μπουγάτσες. Οι παίκτες ένιωσαν 115´ τι γινόταν στον αγωνιστικό χώρο, είμαι δε σίγουρος ότι ακόμα καινα έμπαινε το γκολ στις καθυστερήσεις ο Μάνταλος θα έβρισκε μια πρόφαση να το ακυρώσει

Εικόνα yiage

Εχω να γραψω αρκετο καιρο αλλα σας διαβαζω ανελλιπως αδερφια. Βραζει το μυαλο οπως και σε ολους τους Γαυρους τις τελευταιες μερες. Οι μπουγατσες θα πληρωσουν για ολα αργα η γρηγορα.

Eιδαμε τον συνδυασμο κοκτεηλ σε αυτον τον αγωνα(αλλιως δεν μπορουσαν να μας κερδισουν) απο Κικ-Μποξερικη Ανοχη, Θεατρικες Οντισιον, Κλοπη, Τρανσεξουαλ Συμπεριφορες, Δραση ΡωσσοΚαραγκιοζικης Μαφιας, Εκδουλευση της Αστυνομιας(και οχι μονο), και παρ ολα αυτα παραλιγο να φερει την ισοφαριση ο θρυλος και την προκριση.

Ουδεν κακον αμιγες καλου. Εχω απολυτη εμπιστοσυνη στον Μαρινακη αλλα λογω του οτι ο Σωκρατης ειναι μαζι του η ΣΙΓΟΥΡΙΑ για το δρομο που θα βαδισει ο Θρυλος ειναι ακομα μεγαλυτερη.
Οχι μονο με την αποκτηση παιχταραδων αλλα και την εξουδετερωση της σαπιας προπαγανδας και ολων των τραβεστι αντιπαλων Σαββιδη+Αλαφουζο+Μελισσανιδη και των παρατρεχαμενων τους.

Καλο ΓαυροΠασχα!

41 και συνεχιζουμε!

Εικόνα dono

Εγώ τι να πω ρε σύγαυρε τώρα; Τα είπες όλα μόνος σου, συμφωνώ κυρίως για την αντιμετώπιση του συγκεκριμένου αγώνα από όλους μας

Εικόνα el trick

Μαθαίνω κάτι σχετικά με τις επιπτώσεις της "τουμπας" για τον μπαοκ.
Καμμία ποινή ουσιαστικά. Ούτε στην ομάδα του μπαοκ ούτε στους παίκτες ούτε στον μεγαλομέτοχο και εμπνευστή ουσιαστικά του ¨΄εργου¨
ίσως ποινή στον ΘΡΥΛΟ.
Η εντολή είναι σαφής.
Καθίστε να συμφωνήσετε.
ΠΟΙΟΙ;;;;;
Με ΠΟΙΟΥΣ;;;;;

Υ.Γ. Α ρε Μαρινάκη. Σε είχα για ποιό έξυπνο.
Και έπρεπε να φύγει η ομάδα από το μπουρδέλο ΠΡΙΝ τον αγώνα με το πρώτο βεγγαλικό και θα υποστεί τώρα τις συνέπειες ΩΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΣ. Αν είχε φύγει ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΤΡΕΧΑΝ ΤΩΡΑ.

Εικόνα apostolos gaganis

Αν ισχυουν φιλε el trick τα οσα γραφεις περι τιμωριας, υπαρχουν τροποι να τιμωρησεις οπως ΠΡΕΠΕΙ τους υπευθυνους - μεσα και εξω απ΄το γηπεδο - και να τους τσουξει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. Το θεμα ειναι να δουμε πρωτα τί θα ΄΄παιξει΄΄, μετα πώς θ΄αντιδρασει ο επισημος Ολυμπιακος και, αναλογα, να καθορισουμε τοσο ΣΥΝΟΛΙΚΑ οσο και ΑΤΟΜΙΚΑ την παραπερα σταση μας. Αυτα παντως που εγιναν στην Τουμπα, δεν θα τα ξεχασω ( οπως και ολοι οι ΓΑΥΡΟΙ ) ΠΟΤΕ! Οχι μονο συγκρινονται, αλλα ξεπερασαν και εκεινα με τον Κουδα πριν απο αρκετες δεκαετιες, που τα εχω ζησει, οταν χυνοταν αιμα και η ομαδα εμενε στο ημιχρονο συγκεντρωμενη στη ΣΕΝΤΡΑ του γηπεδου, γιατι δεν μπορουσε - απο φοβο - να γυρισει στ΄αποδυτηρια...Ελπιζω, ΤΩΡΑ, ολοι αυτοι οι ανιστορητοι νεογαυροι να΄χουν καταλαβει ποσο - επιεικως - ηλιθιοι ηταν ολο αυτο τον καιρο με τις ΄΄αντικειμενικοτητες΄΄ και τις ΄΄αυτοκριτικες΄΄ τους... Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΠΟΥ ΤΡΩΓΕΤΑΙ ΚΡΥΟ και ΘΑΡΘΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!

Οσον αφορα τον Μαρινακη, την - συμφωνη με τη δικη σου - γνωμη μου, εχω εκφρασει πολλες φορες προηγουμενως εδω: Επρεπε να ηγηθει - ΕΠΙΣΗΜΑ - της αποστολης του Ολυμπιακου στην Τουμπα και να μην αφησει μονο τον Θεοδωριδη. Επρεπε να νιωσει ο ιδιος ΒΑΘΙΑ ΜΕΣ΄ΤΟ ΠΕΤΣΙ ΤΟΥ, τί εστι ΜΠΑΟΚ, τί εστι ΜΙΣΟΣ του ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥ ( 6 τιτλοι )απεναντι στον ΧΟΡΤΑΤΟ ( 71 τιτλοι ), τί εστι ΠΡΩΤΟΓΟΝΗ ΒΙΑ του ΣΤΕΡΗΜΕΝΟΥ απεναντι στον ΜΠΟΥΧΤΙΣΜΕΝΟ , τί εστι ΠΟΥΣΤΙΑ του ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥ απεναντι στον ΠΕΡΗΦΑΝΟ, τί εστι ΠΟΥΤΑΝΙΑ του ΒΡΩΜΙΑΡΗ απεναντι στον ΚΑΘΑΡΙΟ...Αναγνωριζω το ηθος του, αλλα και την μεγαλη αγαπη και προσφορα του στον Συλλογο. Μπορει να γινει ο μεγαλυτερος προεδρος στην ιστορια του Θρυλου. Ακομα ομως δεν ειναι. Οπως και δεν ειναι υπερανω κριτικης. Κανεις μας εξαλλου δεν ειναι. Το ιδιο φυσικα κι΄αυτος που γραφει τουτο το σχολιο... Επρεπε να παει επανω, να παρει την ομαδα και ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠ΄ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ. ΤΕΛΕΙΩΣΕ! Ο ΗΓΕΤΗΣ ΔΕΝ ΚΩΛΩΝΕΙ! ΕΜΠΝΕΕΙ! Ή ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ - ΟΠΩΣ ΔΙΑΤΕΙΝΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ - ΛΑΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ, Ή ΟΧΙ! Αποδειξη για΄μενα της εμμεσης αναγνωρισης του λαθους του καθως και της μεταμελειας του, ηταν Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ. ΝΑΙΙΙ, ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΕ...ΝΑΙΙΙ, ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ, ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ ΕΚΑΝΕ...ΑΛΛΑΑΑΑ, ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ! Ή ΘΑ ΣΥΝΤΡΙΨΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΛΥΠΛΟΚΑΜΟ ΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ Ή ΘΑ ΤΟ ΓΥΡΟΦΕΡΝΕΙΣ ΜΕ ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΕΣ ( ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΤΣΙ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ) ΚΑΙ ΑΝΟΥΣΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ! Ετσι σκεφτεται η ταπεινοτητα μου... Ενας απλος οπαδος, που ΒΛΕΠΕΙ την ομαδα 63 χρονια...

Ας δουμε λοιπον, πως θα εξελιχθουν τα γεγονοτα...Εκτος αν υπαρχουν κι΄αλλα που μπαινουν στη μεση και δεν τα ξερουμε, οπως λεει ( υποθετικα φανταζομαι ) κι΄ο dono. Να τα μαθουμε λοιπον, αν υφιστανται κι΄αν μπορουμε... ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ: ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ΠΟΤΕ! ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΟ ΣΚΛΗΡΑ, ΤΟΣΟ ΠΟΛΥΕΠΙΠΕΔΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΔΙΚΑΙΑ: ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!

Εικόνα dono

Η παρουσία Μαρινάκη θα είχε σίγουρα γενικευμένα επεισόδια με κεντρικό πρόσωπο τον πρόεδρό μας. Αυτό, εκτός του γεγονότος ότι θα προέκυπτε άμεση απειλή για την ζωή του, τι θα απέφερε ουσιαστικά για την ομάδα; Το πρόβλημα ήταν αυτά που είδαμε μέσα στο γήπεδο και σε αυτό που θα βοηθούσε την ώρα του αγώνα ο πρόεδρος; Άσε που αν ήταν να αποφασίσει η παε την αποχώρισή μας, αντικειμενικά δεν χρειαζόταν η φυσική παρουσία του προέδρου μας, υπάρχουν και τηλέφωνα.
Δεν γνωρίζω κάτι περισσότερο για τους λόγους που δεν αποφασίστηκε η αποχώρηση της ομάδας, αυτό που λέω όμως είναι ότι δεν μπορούμε να κρίνουμε (όπως έκανα κι εγώ μέσα στο άρθρο μου) εν βρασμώ ψυχής. Σήμερα αναγνωρίζω ότι μια τέτοια απόφαση θα ήταν πολυδιάστατη και σε κάθε περίπτωση με συνέπειες για την ομάδα
Καλη Ανάσταση Κε Απόστολε

Εικόνα apostolos gaganis

Καλη ανασταση dono, οπως και ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ οσοι εχουν παρελασει φετος απο τουτο το site. Φιλους και αλλοθρησκους.

Ειναι φανερο οτι εχουμε διαφορετικη αποψη στο συγκεκριμενο θεμα του προεδρου. Σημασια βεβαια εχει, τί θα ακολουθησει αυτο το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΙΣΧΟΣ της Τουμπας, που αποτελεσε ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑΣ ( για γνωστους λογους ) του συγκεκριμενου σωματειου εκ μερους, βασικα, της ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ. Αποθρασυνση ή Σωφρονισμος; Το καρκινωμα παντως που λεγεται ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΕΧΕΙ ΡΙΖΩΣΕΙ ΒΑΘΙΑ, ΕΧΕΙ ΕΠΕΚΤΑΘΕΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ( π.χ. Μουντιαλ, Εθνικη Ελλαδας κ.λ.π. ). Δεν μπορουμε ν΄ασχολουμαστε μονιμως με δαυτο! Ειναι σκετο δηλητηριο! Ή ΤΩΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΔΡΑΣΤΙΚΟ ΑΠ΄ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ Ή ΟΝΤΩΣ ΘΑ ΘΡΗΝΗΣΟΥΜΕ ΘΥΜΑΤΑ...ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΕΙΜΑΣΤΕ!

Εικόνα dono

Για τις ποινές αναμένουμε, μάλλον όμως το όλο κλίμα δείχνει αυτό που περιγράφεις.
Ο Μαρινάκης σκέφτηκε και άλλα πράγματα που ίσως εμείς δεν είμαστε σε θέση να υπολογίσουμε εν βρασμώ. Την πιθανή εξοντωτική τιμωρία, κάτι που τώρα σε πιο ψύχραιμη κατάσταση την θεωρώ απολύτως πιθανή

Εικόνα Νίκος Γόδας

Το άρθρο με εκφράζει απόλυτα. Από την αρχή μέχρι το τέλος. Χρειάζεται καθημερινό πόλεμο πλέον, όπως λένε και τα παιδιά στα σχόλια. Θα γαμηθούν μανούλες από 'δω και πέρα. Ή μαζί μας όλοι οι γαύροι ή με τους άλλους όποιος δε γουστάρει.

Εικόνα dono

Αυτό που περιγράφεις είναι σίγουρο.
Καλό θα είναι από εδώ και πέρα να πέσουν λίγο οι τόνοι για να μπορέσει η Διοίκηση να αρχίσει και να ολοκληρώσει το προγραματισμό της ομάδας, χωρίς πίεση και μανούρες

Εικόνα Αλέξανδρος Λ.

Η λύση (εκτός της αποστολής ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ του βίντεο στην Ουέφα) είναι μία:

Ξένος αρχιδιαιτητής,ξένοι διαιτητές και ξένοι παρατηρητές.

Να πληρώνουν μιά 20άρα χιλιάρικα οι Αφραγκούζοι για έξοδα διαιτητών ανα αγώνα,να δούμε ποιός θα γελάσει τελευταίος και ποιος πουστροκόλκας θα αβαντάρει την ζούγκλα.

Αλήθεια,ξένος διαιτητής θα είχε κάτσει παραπάνω από ενάμιση λεπτό στον αγωνιστικό χώρο πριν διακόψει οριστικά τον αγώνα;

Εικόνα dono

Ξένους διαιτητές είχαμε και στο παρελθόν, αλλά δεν έλυσε το πρόβλημα των κακών διαιτησιών, άρα προσωπικά δεν βλέπω λύση στο πρόβλημα με μια τέτοια κίνηση. Όταν οι πρωτοκλασσάτοι ξένοι διαιτητές κάνουν εγκλήματα κάθε αγωνιστική στις χώρες τους, πως απαιτούμε αυτοί που θα έρθουν (που δεν μιλάμε για τους πρωτοκλασσάτους διαιτητές της Ευρώπης προφανώς) να είναι αλάνθαστοι εδώ;

Εικόνα Son of Hoof

ΣΥΓΓΑΥΡΟΙ.

Η ΟΡΓΗ ΔΕ ΞΕΘΥΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΘΥΜΑΝΕΙ.
ΣΕ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ, ΔΟΥΛΕΙΕΣ, ΨΙΛΙΚΑΤΖΙΔΙΚΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΠΑΦΕΣ Ή ΨΕΥΤΟΦΙΛΙΕΣ.
ΣΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ. ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΛΑ ΕΠΙ 10. ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΙΑ, ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΟΙΤΑΓΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΕΜ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ.
ΚΡΑΞΙΜΟ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΙ ΣΤΑ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΑ ΜΟΥΝΙΑ. ΠΑΝΤΟΥ.
ΤΟ ΦΙΔΙ ΕΓΙΝΕ ΒΟΑΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΣΚΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΩΘΙΚΑ.
Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ.
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΧ, ΕΧΩ ΠΕΛΑΤΕΣ ΑΠΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, ΑΠΟ ΤΟΥ ΘΩΜΑ ΠΟΥ ΞΑΝΑΡΧΙΖΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ 10% ΟΛΑ ΠΑΝΩ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΔΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΡΙΟ ΑΝΗΛΕΕΣ ΚΥΝΗΓΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΜΟΥΝΑΚΙΑ ΧΡΩΣΤΑΚΗΔΕΣ, ΠΕΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΑΒΒΙΔΗΔΕΣ.
ΚΑΚΩΣ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΦΡΩΣΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΗΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΖΑΒΕΛΛΑ.
ΓΝΩΡΙΖΩ "ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΛΕΣ" ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΙΟΛΙΑ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ. ΔΕ ΞΑΝΑΠΑΤΑΕΙ ΓΑΥΡΟΣ ΕΚΕΙ, ΤΕΛΟΣ.
ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΒΑΖΕΛΟΑΡΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΑΝ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΞΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑΝ ΠΟΥΣΤΟΜΑΓΚΙΕΣ ΠΙΣΩ ΑΠ'ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΜΑΣ, ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ SITE ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ.

ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΑΝΤΟΥ, ΚΑΜΙΑ ΠΕΤΡΑ ΑΣΗΚΩΤΗ, ΣΤΗ ΤΟΥΜΠΑ Ο,ΤΙ ΚΑΝΑΝΕ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΕΧΕΙΛΙΣΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ. ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΣ Ή Η ΣΑΠΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ. Σ΄ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΝΕΣΟΥΜΕ ΑΓΡΙΑ. ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ.

Εικόνα dono

Σαν οπαδοί έχουμε δύο εναλλακτικές και ταυτόχρονες υποχρεώσεις. Εκτός γηπέδου εμπάργκο σε κάθε τι αντιολυμπιακό, κάτι που είναι αναφαίρετο δικαίωμά μας σαν πολίτες και εντός γηπέδου φωνη και λύσσα σε όποιον έρχεται στον ναό. Τέρμα οι φωτό με την γκόμενα στα φου μπου, τέρμα η εσωτερική έριδα στις κερκίδες, είχαμε, έχουμε και θα έχουμε έναν κοινό στόχο. ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ

Εικόνα red7neck

Καλησπέρα παιδιά!

Δεν μπορώ να μην σταματήσω να σκέφτομαι από χθες το βράδυ τι έγινε εκεί πάνω. Δεν το χωράει ο νους μου! Το μόνο που ζητάω σαν οπαδός του Ολυμπιακού είναι η διοίκηση να κάνει αυτό που πρέπει και να προστατέψει την ομάδα μας από τέτοια αίσχη σαν αυτά που έγιναν χθες στην Βουλγαρία. Οι μωαμεθανοί πουτάνας γιοι πάλι ξύλο έφαγαν από τους ήρωες μας.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού δεν πρέπει να το ξεχάσει ποτέ αυτό! Θέλει αντίποινα! Κάθομαι και βλέπω το Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 4-0 στα 90's και μου λείπει αυτή η Θύρα 7. Ντου και ξύλο σε όποιον κουνιέται!

Τζαβέλλα, Κλάους, Κατσουράνη, Στοχ μπαστάρδια έχει ο καιρός γυρίσματα...Δεν λησμονούμε!

Εικόνα dono

Το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν πρέπει να ξεχαστεί ποτέ, πρέπει να γίνει οδηγός μας στο άμεσο μέλλον. Φυσικά δεν αναφέρομαι στα παρατράγουδα αλλά η λαική ρύση "ο λύκος δεν πιάνεται ποτέ φίλος" πρέπει να είναι το σημείο αναφοράς κάθε μελλοντικής αντίδρασης της Διοίκησης, του οπαδού και των παικτών

Εικόνα Χατζηκυριακειο

ΑΝ ΔΕ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ,ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Η ΕΘΝΙΚΗ ΘΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΟΣΜΑ.ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΚΛΑΡΑ ΚΛΑΟΥΣ,Η ΤΖΑΒΕΛΑ(ΜΕ ΤΗ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΤΗ ΚΑΜΠΡΙΟ)Η ΚΟΝΤΟΠΟΥΤΑΝΗ ΒΑΖΕΛΟΜΠΑΟΚΤΖΟΥ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΩΝΤΑΣ.ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΕΣ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ.ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΜΠΟΥΓΑΤΣΟΒΟΥΛΓΑΡΟΙ...

Εικόνα Χατζηκυριακειο

ΞΕΧΑΣΑ ΤΗΝ ΑΡΧΙΤΣΑΤΣΑΝΟΠΟΥΤΑΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗ.ΕΣΥ ΚΑΡΓΙΟΛΑ ΘΑ ΦΤΥΣΕΙΣ ΤΟ ΓΑΛΑ ΠΟΥ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΔΙΝΕ Η ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ...

Εικόνα dono

Προσωπικά γράφω στο άρθρο την γνώμη μου γι αυτό που λες. Ο αρχηγός μας πρέπει πριν το καλημέρα να κάνει αυτό που πρέπει. Να δείξει στον "αρχηγό" της βαζελάδας και στους διάφορους άλλους τι εστί βερύκοκο. Και μετά φυσικά να αρχίσει τα καλημέρα, καλώς βρεθήκαμε και τέτοια ωραία

Εικόνα jimakos

Πολύ καλή ιδέα!

Εικόνα nikos michalopoylos

Η κλαους εχει γκομενα απο αθηνα και πινει καφεδακι στο κολωνακι.

Εικόνα jimakos

Γκόμενα ή γκόμενο?

Εικόνα Chief Bromden

Μην τα ξεχάσουμε όλα αυτά του χρόνου... Μην δώ κανά σαββιδη στο μπαλκόνι της σουίτας να αγναντεύει ξανα αγερωχος, να αλλάξουμε λίγο μυαλά, φιλόξενοι σε όσους αξίζουν, στους βρωμιαρηδες παλούκι...

Εικόνα dono

Όλοι να έρθουν. Αρκεί να μην σταματήσουμε επί 90´ να του φωνάζουμε αυτά που πρέπει, αυτά που του αρμόζουν μετά τα ανεπανάληπτα που ο ίδιος οργάνωσε την Μ. Τετάρτη

Εικόνα Spiros Legend

Συμφωνω με ολους και ολα εδω μεσα,ειμαστε σε κατασταση που δεν θελουν να ξερουν οι εχθροι μας,το θεμα ειναι να διοχετευτει η οργη μας με τροπους που δεν θα βλαψουν την ομαδα,εκει ειναι η μαγκια...Παντως οποιος ειδε σε βιντεο την υποδοχη του Μαρινακη στην ομαδα,οι περισσοτεροι ειχαν μουτρα μεχρι το πατωμα,ο δε Μιτσελ αν μπορουσε να παρει το πρωτο αεροπλανο για Μαδριτη θα το επαιρνε,εξαλλου εδειξε την μεγαλη δυσαρεσκεια του και την ωρα του αγωνα και με τις δηλωσεις του μετα...Ο μονος λογος που μπορω να σκεφτω,για το οτι επετρεψε ο Μαρινακης να περασει αυτα χθες η ομαδα,ειναι για να μπορεσει να τα χρησιμοποιησει στο αμεσο μελλον εναντιον οσων μας κανουν κηρυγματα ηθικης,αν καποιος ξερει κατι αλλο ας μας διαφωτισει,γιατι με αυτο το ΓΙΑΤΙ δεν εχουμε κλεισει ματι απο χθες...Εχουμε και το αντικειμενικο ΦΩΣ μας,να κανει κριτικη αγωνα,χωρις να εχει δει κανενα πεναλτυ και καμια αποβολη(στο εξωφυλλο που ειδα),δηλαδη οτι πουστικα γραφουν οι αντικειμενικοι,οτι δηλαδη,τι φωναζετε,αφου δεν παιξατε μπαλα,να τα διαβαζουμε απο το πρωην Ευαγγελιο πολλων γενεων Ολυμπιακων...ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ,πως καταντησε ετσι αυτη η εφημεριδα?ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΣΑΜΑΡΑ,ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΟΥ ΕΠΙ ΗΜΕΡΩΝ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΚΑΙ ΑΒΑΝΤΕΣ ΥΠΕΡ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΜΑΣ,ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΤΙΑΞΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΖΑΜΠΑ ΓΗΠΕΔΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΑ ΜΟΥΛΩΧΤΑ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ...ΑΛΗΘΕΙΑ,Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ,ΤΟ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ,ΠΩΣ ΠΗΡΕ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΕΠΟ?ΕΒΑΛΕ ΛΕΦΤΑ?ΓΙΑ ΣΑΒΒΙΔΗ-ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΠΕΙΣ,ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΔΙΣΤΑΚΤΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΜΑΦΙΑΣ,ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ,ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ(ΑΠΟ ΨΗΛΑ...)ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΡΝΟΥΝ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΑ...Και δεν ειναι ασχετο το θεμα του Συνδυασμου που κατεβαινει στον Πειραια...Σορρυ,που μπλεκω πολιτικα,ειναι κατι που το σιχαινομαι,αλλα δυστυχως απο εκει ξεκινανε ολα,δεν μπορουμε να εθελελοτυφλουμε,οποιος αβανταρει τους εχθρους μας ειναι και αυτος εχθρος,δεν υπαρχουν κομματα και ιδεολογιες,ΜΟΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!

Εικόνα dono

οι σφαγές φέτος έχουν αρχίσει πολύ πριν την απόφαση για την υποψηφιότητα Μώραλη, άρα δεν υπάρχει κάτι πολιτικό.
Εγώ πιστεύω ότι λειτούργησαν εχθές υπέρ του να τελέιώσει το παιχνίδι χωρίς νεκρούς, γιατί ακριβώς αυτό θα είχαμε αν έκανε ο Ολυμπιακός ότι σκοράρει ή ότι φέυγει από το γήπεδο. Δεν λέω τι ήθελα, λέω την αίσθησή μου

Εικόνα ΔΙΑΣ

Η Αστυνομία? Υπάρχει αστυνομία στη Βόρεια Ελλάδα? Ξεχνάμε το ρόλο της? ΣΥΜΜΑΧΟΣ του ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΜΙΑ ΖΩΗ. πολιτικού και αθλητικού παρακράτους. χαιδεμένα παιδια της οικογένειας του ΨΕΥΤΟΕΘΝΑΡΧΗ.
Καλά ότι στη χώρα δεν υπάρχει κυβέρνηση το έχουμε εμπεδώσει και από άλλα γεγονότα. Φρόντισε όμως ο ΕΠΑΡΧΟΣ της Μέρκελ μια μέρα πριν να τιμήσει τη ΔΕΚΟ του βορά βάζοντας στο ευρωψηφοδέλτιο του ξεφτιλισμένου κόματός του τον Θόδωρο Λίλη.
Για τον ΑΠΑΤΕΩΝΑ "Τσάκα της Στέπας" εδώ είμαστε και δε θα ησυχάσουμε παρά όταν θα περάσει τις πύλες του Μαλανδρίνου....

Εικόνα dono

Δία το χθεσινό δεν έχει ξαναγίνει και ούτε θα ξαναγίνει γιατί για να πραγματοποιηθούν τέτοιες ντροπές πρέπει να είναι ΟΛΟΙ στο κόλπο, ΠΑΕ, κάφροι, ΑΡΔάκια και αστυνομία

Εικόνα vagio

Βασικά πρέπει όποτε και ΑΝ ποτέ κατεβαίνουν κατω και με όποιον αντίπαλο κι αν παίζουν, να τρωνε βρωμοξυλο μέχρι να σαπίσουν. Αρχής γενομένης από τον τελικό.

Εικόνα dono

Όταν έχεις τέτοια πρωτοπαλίκαρα, τότε τους λες πολύ λίγα...
http://www.gazzetta.gr/football/article/605443/poy-pas-me-mia-teliki-sti...

Εικόνα Βασιλης-Ντεταρι-Φουνες -7-

Τ υστερογραφα σου ειναι ολο το ζουμι....Ηδη προετοιμαζουν αναβολη του τελικου...Μυριζει μπαρουτι η φαση

Εικόνα dono

Μα στην κατάσταση που είμαι τώρα, θέλω να γίνει ο τελικός και να μην τελειώσει ποτέ. Θέλω να βρεθεί ένας διαιτητής που να τους σφάξει στο γόνατο και να μην μπορούν να πουν επίσημα και τίποτα, μιας και θα μιλάμε για τα κολητάρια μας. Οι οπαδοί να αρχίζουν την κλωτσοπατινάδα 2 ωρίτσες πριν το παιχνίδι και να τελειώσουν μετά τα μεσάνυχτα

Εικόνα Βασιλης-Ντεταρι-Φουνες -7-

Ολοι μας φιλε μου, ολοι μας απο χθες εχουμε θολωμενο νου...Εχω τσακωθει μ ολο τον διαδικτυακο κοσμο με φιλους θεσσαλονικιους με συναδελφους στην δουλεια μ ολους μ ολους ακομα και με ολυμπιακους νεας κοπης........Τιποτα στησιμο ενεδρας στην Λαμια κ ξυλο μεχρι να γεμισει η εθνικη πτωματα