ΚΟΛΛΛΚΙΚΕΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΩΚΤΟΥ



Ο ΑΡΔάκος Κόλλλκας μας εξηγεί γιατί ο μπάοκ έχασε το κύπελλο.

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε δίκαια το κύπελλο, κερδίζοντας ταυτόχρονα και την ψυχολογία ενόψει πλέι οφ. Θα μπορούσα να βρω πολλούς λόγους που συνέβη αυτό, αλλά η νίκη του Παναθηναϊκού στηρίχτηκε στην υγεία που προκαλεί η εικόνα του προγραμματισμού του, σε αντίθεση με το αλαλούμ που προκαλεί όλα όσα συνέβησαν στον ΠΑΟΚ φέτος.
Είναι μία σφαλιάρα ποδοσφαιρικής δικαιοσύνης, είναι μία σφαλιάρα που πόνεσε και θα συνεχίσει να πονά αν ο ΠΑΟΚ δεν στηθεί σε σωστές βάσεις.
Κακά τα ψέματα, ο ΠΑΟΚ πληρώνει την έλλειψη ποδοσφαιρικής τεχνοκρατικής νοοτροπίας, πληρώνει πως δεν έχει το σθένος να πείσει το κοινό του πως θα πρέπει να τρέξει ένα ρεαλιστικό πλάνο που θα του δώσει στη διάρκεια αυτά που θέλει. Ομάδες εξπρές δεν μπορούν να στηθούν το 2014. 
Από εκεί και πέρα, ο ΠΑΟΚ πλήρωσε πολλά επί μέρους θέματα. 
Πλήρωσε την απουσία του Κλάους που ήταν σε ένα εκπληκτικό μομέντουμ, πλήρωσε την αδυναμία του να αποβάλει τον Μπεργκ από το παιχνίδι του Παναθηναϊκού. 
Πλήρωσε την έλλειψη σθένους σε φάσεις που οδήγησαν στα γκολ του Παναθηναϊκού, πλήρωσε την έλλειψη προσωπικοτήτων εντός του τερέν. Το να μπαίνει ο 37χρονός Λίνο και να ανασάνει δημιουργικά ο ΠΑΟΚ λέει πολλά. 
Ο Γεωργιάδης έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να γίνει τατουάζ στον ΠΑΟΚ, ο Σαλπιγγίδης έχασε την ευκαιρία να εξιλεωθεί και είναι σίγουρο πως θα δεχτεί τα πυρά. Ήταν τόσο μεγάλο το κοντράστ της απόδοσής του με αυτή του Μπεργκ, που θα δεχτεί πίεση. 
Πάντως χαίρομαι που υπάρχει ένα παιχνίδι που μπορώ να βρω ποδοσφαιρικούς λόγους για να αναλύσω. 
Ο Παναθηναϊκός σωστά δομημένος από την έναρξη της σεζόν, παρουσιάστηκε πολύ πιο έτοιμος από έναν ΠΑΟΚ που μπορούσε να μπει στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου στο παιχνίδι με τις τρεις τέσσερις φάσεις που έκανε. 
Το σφύριγμα της λήξης του ημιχρόνου, έφερε την ανάσα που χρειαζόταν ο Παναθηναϊκός στο κακό του μομέντουμ και με την έναρξη του δευτέρου, μία κακή στιγμή του Γλύκου σε μία τραγική της άμυνας, μάλλον ολοκλήρωσε τη σεμνή τελετή. 
Ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσουμε την αλήθεια και να αποδεχτούμε πως είμαστε ένας ασόβαρος ποδοσφαιρικός οργανισμός που θα πρέπει να στηθεί σε σωστές βάσεις. 
Αυτά και συγχαρητήρια και πάλι στον Παναθηναϊκό. 
ΥΓ
Για εκδρομές και τέτοια, δεν έχουμε ανάγκη να προπαγανδίζουμε γιατί πηγαίναμε όταν ο Σωκράτης έπινε κώνειο. 

 

Δηλαδή για την απώλεια του κυπέλλου, φταίει κατά τον Κόλλλκα ότι ο άτιτλος μπαοκούλης δεν είναι στημένος τεχνοκρατικά, δεν υπάρχει σοβαρό πλάνο από την αρχή της χρονιάς, δεν είχε σθένος, του έλειπε ένας παίκτης και τέλος είναι ένας ασόβαρος ποδοσφαιρικός οργανισμός που δεν είναι στημένος σε σωστές βάσεις. Δηλαδή ο μπαοκούλης είναι ένα σωματείο που αγωνιστικά είναι κατώτερος του βαζελάκου, σύμφωνα με τον σούπερ ρεπόρτερ του μπάοκ, Κόλλλκα.

Εδώ θα πρέπει να θυμίσουμε τι έλεγε ο Κόλλλκας πριν τον τελικό και μετά τον ημιτελικό μe τον Ολυμπιακό.

Στην εποχή Γεωργιάδη ο ΠΑΟΚ είναι περισσότερο ομάδα από πριν και αν δεν είχε τις τιμωρίες των τριών θα ήταν φαβορί. Ο Μάνταλος, έφερε ισορροπία στον τελικό με τις δύο τουλάχιστον άδικες ενέργειές του.

Ουσιαστικά, ο Μάνταλος αναγκάζει τον ΓΧ να δώσει έμφαση στο αμυντικό παιχνίδι. Όταν έχει αφήσει εκτός των δύο βασικά 8άρια και τον πρώτο σκόρερ, αυτός είναι μονόδρομος. την ίδια στιγμή που από σε άλλο του σχόλιο αναφέρει σαφέστατα ότι κάτι τέτοιο θα έπρεπε να κάνει έτσι κι αλλιώς απέναντι στον βάζελο Και σε αυτό το στοιχείο πρέπει να ποντάρει ο ΠΑΟΚ ο οποίος πρέπει να μπει μυαλωμένος στο γήπεδο με ξεκάθαρο πλάνο. Χωρίς υπερβολές και ρίσκα. Με στόχο να δημιουργήσει έστω τις φάσεις που θα αγχώσουν τον Παναθηναϊκό και το πλάνο του. Είναι ή όχι αντίθετες απόψεις μέσα στο ίδιο άρθρο? Πάιζουν ή όχι μπουνιές μεταξύ τους?

Σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ που από τη στιγμή που κατάφερε να προσαρμοστεί στις ανάγκες που δημιουργήθηκαν στους αγώνες με τον Ολυμπιακό, μπορείς να πεις πως έχει πάρει μάστερ προσαρμογής.
Πάμε στο ατομικό κομμάτι, εκεί όπου ο Παναθηναϊκός έχει τον ξεκάθαρο ηγέτη που ονομάζεται Μπεγκ και ο ΠΑΟΚ έχει πολλούς εν δυνάμει.

Δηλαδή μια ομάδα που είναι τουλάχιστον ισάξια του βάζελου στο συγκεκριμένο παιχνίδι, γιατί χωρίς τις απουσίες είναι πολύ καλύτερη ομάδα, έφαγε 4 τεμάχια στο απόλυτο ρελαντί και γύρισαν όλοι οι εκδρομείς στις μαμάδες τους. Αν δεν ήταν ισάξιες οι δύο ομάδες, αλήθεια πόσα θα τρώγατε ρε ξεφτίλα, δημοσιογράφε-αναλυτή του κώλου?

Ο Μάνταλος ανάγκασε τον μπαοκούλη να παίξει χωρίς τον Κατσουράνη, αυτόν τον ψευτόμαγκα, το αντιολυμπιακό σκουπίδι ή οι εκ γενετής αντιολυμπιακό μένος του εν λόγω παλαίμαχου ποδοσφαιριστή?

Αν έπαιζαν όλοι αυτοί, με πόσους παίκτες στην ενδεκάδα θα έπαιζε η ομαδούλα σου, γιατί αν βάλεις και μετρήσεις πόσους θεωρείς απώλειες ενδεκαδάτες, τότε μόνο αν το παιχνίδι παιζόταν με 16 παίκτες θα χωρούσαν όλοι αυτοί μέσα.

Το μάστερ προσαρμογής τι έγινε? Το πήρε ο Βαρδάρης φαίνεται...

Πάμε τώρα και στην προπαγανδίτσα που κάνετε παρέα με αυτούς που φιλιέστε και αγκαλιάζεστε...

Θα μπορούσα να βρω πολλούς λόγους που συνέβη αυτό, αλλά η νίκη του Παναθηναϊκού στηρίχτηκε στην υγεία που προκαλεί η εικόνα του προγραμματισμού του, σε αντίθεση με το αλαλούμ που προκαλεί όλα όσα συνέβησαν στον ΠΑΟΚ φέτος. Άλλα έλεγες, άλλα λες τώρα. Δεν με ενοχλεί η κωλοτούμπα, αλλά εξήγησε μου φιλόσοφε του κώλου, πως είναι δυνατόν να βλέπεις υγεία στην κατάσταση του ζέλα, όταν αγωνίζεται και σου πήρε το κύπελλο εντελώς            ΠΑΡΑΝΟΜΑ φέτος στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του, λόγω χρεών και μη συμμόρφωσης με το financial fair play της uefa? Αυτό το θεωρείς υγεία? Μάλλον δεν γνωρίζετε την λέξη.

Πάντως χαίρομαι που υπάρχει ένα παιχνίδι που μπορώ να βρω ποδοσφαιρικούς λόγους για να αναλύσω. Φιλόσοφε Κόλλλκα ένα παιχνίδι με 10 τραυματίες και καμιά 35 συλλήψεις, καμένα περιπολικά, καμένα πούλμαν, δαρμένες μπουγάτσες στο κέντρο της Αθήνας, φωτοβολίδες που έπεφταν σαν βροχή στην διάρκεια του αγώνα, είναι ΝΤΡΟΠΗ να λες τέτοια πράγματα, ΝΤΡΟΠΗ!! Όλη η Ελλάδα τα είδε και τα παρακολουθούσε, μόνο ο ΟΤΕ, και οι δύο ομάδες δεν είδαν τίποτα. Τυχαίο?

Θα ήθελα ένα σχόλιο για το κλείσιμο του κοτετσιού σας, σύνδεσμο της Αθήνας. Όταν μπουκάρανε οι αστυνομικοί, μετά από καρφώματα ρουφιάνων βάζελων σε δικούς μας συνδέσμους, τότε μιλάγατε ΟΛΟΙ οι αλλόθρησκοι για οπαδικούς στρατούς, για ωμή βία και οπαδούς δολοφόνους. Τώρα κοκοκο από όλους τους ΄΄έγκριτους΄΄ Αρδάκους, κοκοκο από την αθλητική Πολιτεία, κοκοκο από τις αθλητικές φυλλάδες.

Αυτά και συγχαρητήρια και πάλι στον Παναθηναϊκό. Όταν σας είχαμε στα 4, στο παιχνίδι πρωταθλήματος του πρώτου γύρου, που σας πατήσαμε πολύ χειρότερα απ' ότι σας πάτησε το Σάββατο το συνεταιράκι σας, τι έλεγες για τον αντίπαλο σου τότε ρε μικρόψυχε ΑΡΔάκο προπαγανδιστή? Έδωσες συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό? Είδες υγιή πράγματα σε αυτό το παιχνίδι μπουγατσόβλαχε μακεδονομάχε? Γιατί τότε κομπλεξικό ανθρωπάκι δεν είχες τα αναγκαία... αυγά για να δώσεις συγχαρητήρια?

ΥΓ Για εκδρομές και τέτοια, δεν έχουμε ανάγκη να προπαγανδίζουμε γιατί πηγαίναμε όταν ο Σωκράτης έπινε κώνειο. Την εποχή του Σωκράτη, στην Αθήνα έμπαιναν 3 είδη ανθρώπων. Οι σκλάβοι, οι έμποροι και οι κοινές. Με αυτό το σκεπτικό έχεις απόλυτο δίκιο, οι κοινές σουλάτσαραν ελεύθερα από αρχαιοτάτων χρόνων στην Αθήνα. Άσε που οι κοινές τότε δεν θα έδειχναν την κάθοδο των οπαδών του Άρη για να πιστωθούν τον όγκο της πορείας των πούλμαν.

Στο παιχνίδι του Σαββάτου είδαμε πολλά πράγματα που δεν έχουμε ξαναδεί όντως, στα Ευρωπαϊκά γήπεδα, πράγματα που όμως δεν προάγουν το ποδόσφαιρο.

1. Οι αγκαλιές και τα φιλιά των δύο προέδρων πριν την έναρξη του αγώνα, έδειξε έρωτα και πάθος και μια ξεχωριστή ομοφυλοφιλική εμπειρία. Πάλι πρωτεργάτες στην πουστιά γίνατε και τα δύο συνεταιράκια... Τα έχεις ξαναδεί Κόλλλκα εσύ αυτά τα πράγματα? Τα επικροτείς (ρητορική η ερώτηση, αφού ξέρουμε την απάντηση)?

2. Οι παίκτες του μπάοκ είχανε αφήσει τον ανδρισμό τους (σύμφωνα με την Κλάους και την μεγαλομπεμπέκα με τον Νο. 3 στην πλάτη) μάλλον στην λαλαδούπολη, γιατί αντί να δούμε ένταση, δύναμη και αντιαθλητικό παιχνίδι από τους μπουγατσόβλαχους, είδαμε αγκαλίτσες και χαιρετούρες με τους αντιπάλους στην διάρκεια του αγώνα, σε φάσεις σαφώς μεγαλύτερης έντασης από αυτές των ημιτελικών που τους ΄΄ώθησε΄΄ στην έκρηξη και στο ξύλο στους παίκτες του Ολυμπιακού. Αλήθεια, θα μας το εξηγήσει αυτό ο Τζάβελας, ο Σκόνδρας, ο Ινσαουράλδε και τα λοιπά αλητάκια που στην σειρά των ημιτελικών ήταν θηρία και το Σάββατο γατάκια? Τέτοια μεταστροφή στην συμπεριφορά και στην αντιμετώπιση του αντιπάλου δεν υπάρχει, Κόλλλκα εσύ τι λες? Τυχαίο κι αυτό? Τι μεσολάβησε άραγε και έγιναν γυναικωτοί? Μήπως ο αντίπαλος και οι αγκαλίτσες και γλωσοφιλάκια πριν το παιχνίδι?

3. Για το πανό που σηκώσατε με το περιεχόμενο περί ναρκωτικών, συμφωνείς? Είναι αστείο, σατιρίζει κάτι, λέει αλήθειες? Έχει ξαναγίνει σε τελικό κυπέλλου να σηκωθεί τέτοιο πανό με τέτοιο περιεχόμενο? Εσύ ΑΡΔάκο συμφωνείς με αυτό?

Τελικά τους αγκαλιάσατε, τους εκθειάσατε και στο τέλος το κύπελλο σας το πήραν και δεν καταλάβατε ούτε το πότε, ούτε το πως. Δεν σας ενοχλεί βέβαια, γιατί με τον ζελάκο είστε διαχρονικά συνεταιράκια. Δεν πειράζει σε καμιά 12αριά χρόνια θα ξαναπάτε σε τελικό, πάλι θα χάσετε φυσικά, γιατί όλα πηγάζουν από το κόμπλεξ σας και το αντιολυμπιακό σας μένος. Θα ξαναπάτε τελικό μόνο αν ξαναστήσετε σκηνικά τρέλας και ζούγκλας στην τουμπίτσα σας, μόνο αν η μεγαλομπεμπέκα και ο ψευτόμαγκας θυμηθεί την απόρριψη του γαύρου και ΄΄ξαναντρέψει΄΄. Όλοι σας θα βολεύεστε με αυτά που αφήνει πίσω του ο Ολυμπιακός, μέχρι να καταλάβετε ότι ομάδες χωρίς χρήματα δεν γίνονται ποτέ και πουθενά. Όποιος δεν βάζει λεφτά και νομίζει ότι έχει ομάδα ικανή για όλα, ή κλέφτης είναι ή ψεύτης και από δαύτους και στις δύο ομάδες έχουμε πολλούς...

 

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς.

Σχόλια

Εικόνα μαουνιέρης

Είπαμε: ΚώΛΛΛΚΑΣ.

Εικόνα Count Cagliostro

Ελεεινό και κατάπτυστο το άρθρο του Κόλκα. Πλήρης διαστρέβλωση της παοκΑυζήδικης ποδοσφαιρικής πραγματικότητας του πρωκτού μέσα σε 9 μέρες (τα γνωστά εννιάμερα...)

Το πανώ, το ξυλίκι, οι λιγότεροι τίτλοι κι από τα σκουλήκια και πως ο Παοκ έχει καταντήσει Κέντρο Αποκατάστασης Υγείας Βάζελων ξαφνικά γίναν γνωστά μετά τη λήξη.

Κωλόζωα, παίξτε τώρα προκριματικά του Τσ.Λ. με τον βάζελο και κάντε του κι ένα στοματικό στην ανάπαυλα, αντί να διαμαρτύρεστε που θα τσεπώσει χρήματα από την UEFA μία ομάδα που τυπικά θα έπρεπε να παίζει στην ΕΣΚΑΝΑ.

ΟΥΣΤ!!!

Εικόνα Αλέξανδρος Λ.

κάνεις ένα λάθος σοβαρό στο άρθρο σου:

Αποκαλείς τον κόλλλλκα ΑΡΔάκο.Το "Δ" δεν υπάρχει,ο τύπος ΔΕΝ είναι δημοσιογράφος,η ΕΣΗΕΑ δεν τον έχει καν ακουστά.Ένας χούλιγκαν είναι που του δίνουν βήμα στη πόλη του αλλά και κάτι "αντικειμενικά" σάϊτ γενικότερης στόχευσης κοινού που δυστυχώς κλικάρουν και αρκετοί δικοί μας.