ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΕΦΕΣΗΣ ΜΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΤΟΥ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΥ



Η μπουγατσομάδα και όλοι οι μπουγατσόβλαχοι περίμεναν καρτερικά σήμερα την απόφαση από την επιτροπή εφέσεων της επο, προκειμένου να γνωρίζουν την ακριβή τιμωρία τους μετά τα έκτροπα της τούμπας - κοτετσιού στον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό. Η απόφαση λοιπόν βγήκε και είναι η παρακάτω και είναι αυτονότητο για την κοινή λογική ότι η έφεση του μπάοκ απορρίφθηκε.
«Η απόφαση της επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ να απορρίψει την έφεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και να τιμωρήσει την ομάδα μας με ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών από τα Play Offs διαλύει το όποιο ψήγμα λογικής (αν) είχε απομείνει στο ανεξάρτητο ποδοσφαιρικό δικαιοδοτικό σύστημα.
Η σημερινή απόφαση αναδεικνύει εμφανώς τη θεσμική βούληση της διοίκησης της ΕΠΟ να τιμωρήσει παραδειγματικά τον ΠΑΟΚ καταστρατηγώντας τους δικούς της κανονισμούς, εφευρίσκοντας σωματικές βλάβες που όχι μόνο δεν υπήρξαν ποτέ, αλλά και δεν καταγράφηκαν από κανέναν αξιωματούχο του αγώνα. Η, δε, αφαίρεση βαθμών από τα Play Offs αντιτίθεται σε κάθε έννοια της αρχής της αναλογικότητας.
Η σημερινή απόφαση ολοκληρώνει (;) «ιδανικά» μια σεζόν στην οποία η διοίκηση της ΕΠΟ αποδεικνύει με κάθε δυνατό τρόπο πως αδυνατεί να διαχειριστεί το οτιδήποτε. Πόσω μάλλον να ηγηθεί του ελληνικού ποδοσφαίρου»

Δηλαδή μετά τα έκτροπα της τούμπας που κινδύνευσαν ανθρώπινες ζωές, η παε μπουγάτσα δεν ξέρω αλήθεια τι αποζητούσε από την έφεση. Να μην τιμωρηθεί καθόλου? Να ισχύσει η τιμωρία της του χρόνου στο νέο πρωτάθλημα κι όχι στα τωρινά play offs? ΝΑ δημιουργήσει εντυπώσεις στην κοινή γνώμη δηλαδή στο αντιολυμπιακό μέτωπο που ανήκει και ο συγκεκριμένος οίκος ανοχής - παε? Για όλα τα παραπάνω μαζί? Δεν είδαν πουθενά εκεί στην Σιβηρία τους παίκτες μας να δέχονται επίθεση και σίγουρα δεν είδε κανείς εκτεταμένα επεισόδια, κανένας όμως? Αλήθεια ποιός τους είχε διαβεβαιώσει ότι δεν θα τιμωρηθούν?


Δηλαδή σύμφωνα με τον Ιβάν είναι παράλογη η τιμωρία τους φέτος, αλλά θα ήταν απολύτως λογική του χρόνου να τιμωρηθούν για κάτι που έγινε την Μ. Τετάρτη της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου. Μετά την επικύρωση της τιμωρίας τους, είναι αυτονόητο πως ακόμα μια φορά ευνοείται ο βαζελάκος που ασέλγησε για ακόμα μια φορά στο άψυχο και κρεμώδες σαρκίο του μπουγατσομακεδονομάχου. Μόνο αφελής πίστευε πριν την έναρξη των play offs ότι υπήρχε μια περίπτωση ο ζελάκος να μην πάρει τελικά το εισιτήριο για τα προκριματικά του CL. Όπως και αφελής είναι όποιος πιστεύει ότι οι ΄΄φιλίες΄΄ του Αλαφούζου είναι κάτι περισσότερο από φιλίες του πρωκτού, που λέει και ο σοφός λαός.
Αλήθεια ο Ιβάν θα αντιδράσει τώρα που θα χάσει τα προκριματικά του CL για το σκανδαλώδη και παράνομο τρόπο που μετέχει ο παναθηναϊκούλης στο φετινό πρωτάθλημα? Θα κόψει τις αγκαλιές και τα γλωσόφιλα με όλους αυτούς που τον έστησαν τελικά και του έκοψαν τον δρόμο για να διεκδικήσει κάτι καλύτερο του χρόνου στην Ευρώπη? Ας σταματήσουμε τα αστεία και είναι καιρός να σοβαρευτούμε. Τα γεγονότα της τούμπας είναι πλέον σημείο αναφοράς για οτιδήποτε θα γίνει στο μέλλον, αντί να καταδικάσουν αυτά τα έκτροπα, έδιναν συγχαρητήρια στα αποδητήρια στους παίκτες μετά τον αγώνα. Από την επίσημη διοίκηση ούτε ίχνος μεταμέλειας, μιας κι ο σκοπός όλων αυτών των μάο - μάο καταστάσεων οφέλησαν έναν και μόνο έναν. Το διαχρονικό συνεταιράκι τους, τον ποα. Και τι έγινε που χάσαμε το κύπελλο, αφού ο τελικός ήταν ΄΄γιορτή΄΄ και το χάρηκε ο τουίτη τους!
Το κακό για τους ΄΄αδικημένους΄΄ από την λαλαδούπολη είναι ότι έρχονται κι άλλες τιμωρίες. Έρχονται τιμωρίες έδρας και αφαίρεση βαθμών για τα έκτροπα και χάλια του τελικού, έρχονται τιμωρίες και αφαίρεση βαθμών για τα έκτροπα του ΄΄πολιτισμένου΄΄ ντέρμπι της Κυριακής. Αμφιβάλλω ότι θα ξαναδείτε τούμπα ανοικτή για το 2014, άντε για να ξεβρωμίσει για λίγο ο τόπος. Το πρόβλημα είναι ότι χωρίς την τούμπα ο μπαοκ είναι μια ομάδα που δύσκολα θα τερματίσει μέσα στην πρώτη 5άδα του πρωταθλήματος, ας προσέχανε σε κάθε περίπτωση.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς.

ΥΣΤ 1. Ο αληταράς μποξέρ - στόπερ του μπάοκ τιμωρήθηκε με 3 αγωνιστικές, ώρα είναι να μας πουν ότι κι αυτή είναι άδικη. Τώρα σαν γαύρος μάλλον είμαι εξοργισμένος με την συγκεκριμένη απόφαση της επιθαρχικής επιτροπής της superleague (για την μη τιμωρία του αλητήριου για την μπουνιά στον Εντιγκά), αλλά δεν παύει να είναι  μια απόφαση νόμιμη και απολύτως δικαιολογημένη.


 

Σχόλια

Εικόνα Νίκος Γόδας

Περιμένεις μια λογική αντίδραση ενός μέσου μπαοκτση του τύπου "τον γαύρο βρίζαμε, ο βάζελος μας την έφερε" ή "τελικά οι βάζελοι είναι τόσο μουλωχτοί που δεν τους πιάνεις, ας ξυπνήσουν οι δικοί μας" και αντ' αυτού όλοι μα όλοι οι βούλγαροι βρίζουν πάλι τον Ολυμπιακό και τον Μαρινάκη που ελέγχει το σύστημα! Δε γίνεται ρε παιδιά τόση βλακεία! Ειλικρινά, δεν πιστεύω ότι υφίσταται αυτό που ζούμε. Ψάχνω να βρω λέξεις για να εκφράσω την έκπληξη που νιώθω μπροστά στην τόση ηλιθιότητα και δε βρίσκω... Τι άλλο να πούμε πλέον. Και φυσικά, άλλο που δεν ήθελαν οι βάζελοι να σιγοντάρουν τα αδικημένα από τον γαύρο μπαόκια. Ανήκουστα πράγματα. Τόση βλακεία συσσωρευμένη δεν αντέχεται. Η νέα γενιά, σου λέει μετά, θα αλλάξει το μέλλον. Ρε αυτοί είναι πιο ηλίθιοι από πρόβατα.

Εν τω μεταξύ, αν οι αντιδράσεις τους είναι τόσο οξείς μετά από αυτήν την απόφαση, τι θα γίνει όταν θα τιμωρηθούν εκ νέου άλλες δύο φορές; Και σε αυτές τις αποφάσεις θα είναι υπότροπος ο Π.Α.Ο.Κ.! Δηλαδή θα είναι εξοντωτικές. Βλέπω τον Σαββίδη να την κάνει... Ο καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει. Εμείς πρωταθλήματα, εσείς τον πούλο...

Εικόνα apostolos gaganis

Και η UEFA με την μπανανα στον Σαλινο, dono; Εκει τί γινεται; Φανταζομαι οτι θαρθει κι απο΄κει το σχετικο μπουγιουρντί στα Μπαοκια...Μπορει ν΄αργει, αλλα δεν πιστευω να λησμονει... Εξαλλου για να θυμηθω και τον αδελφο μας, τον Μαουνιερη, Pede poena claudo δηλ. Η τιμωρια βαδιζει...κουτσαινοντας ( για τους αλλους Γιωργο μου αυτα...).

Εικόνα μαουνιέρης

Σύγγαυρε Απόστολε, ωραιότατο το λατινικό (μετά μεταφράσεως) απόφθεγμά σου, και με "έφτιαξε". Αρχή του Ολυμπιακού πρέπει να είναι τούτο, το επίσης λατινικό: "Nemo me impune lacessit", παναπεί: "Ουδείς με προσέβαλε ατιμωρητί" (και σε πιο... άνετη και πειραιώτικη μετάφραση: "Τολμήστε να με πειράξτε, πουσταριά, και θα σας γαμήσω το ταμτιριρί"!)