ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ



Ως γνωστόν η ανοησία δεν έχει πατέρα και ταβάνι. Το να γράφεις όμως άρθρο που να το ζηλεύει μέχρι και ο Γκέμπελς είναι άλλο πράγμα. Θαυμάστε την άποψη του Νικολογιάννη για τα βραβεία της χρονιάς, λαμβάνοντας βέβαια πάντα υπ' όψιν μας ότι με τέτοια άρθρα κολλάει ένσημα και δικαιολογεί την έννοια του εργαζόμενου.
Ο Παναθηναϊκός έχω γράψει ότι είναι η πιο βελτιωμένη ομάδα του πρωταθλήματος. Και έκλεισε την κανονική χρονιά σε πρωτάθλημα (κανονική διάρκεια) και κύπελλο με την εντύπωση να μένει σε όλους ότι είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα.Όλα αυτά αποτυπώθηκαν από τον κόσμο, που ψήφισε στoν διαγωνισμό της Nova, καλύτερο προπονητή της σεζόν τον Γιάννη Αναστασίου, mvp του πρωταθλήματος τον Μάρκους Μπέργκ και καλύτερο πρωτοεμφανιζόμενο παίκτη τον Σπύρο Ρισβάνη. Ο Αναστασίου βγήκε με 58,57% πρώτος με τον προπονητή του πρωταθλητή Ολυμπιακού Μίτσελ να ακολουθεί σε μεγάλη απόσταση στο 19,88%.
Ο δε Μπεργκ βγήκε καλύτερος παίκτης του πρωταθλήματος με 53,16% με τον Κάμπελ να είναι μακριά στο 15,90%. Νομίζω, ότι η εκτίμηση του κόσμου τα λέει όλα. Και ουσιαστικά επιβραβεύει την ανωτερότητα του Παναθηναϊκού σε όλο τον δεύτερο γύρο και το κλείσιμο της σεζόν με την κατάκτηση του κυπέλλου.
Πολλοί μπορεί να …..ειρωνεύτηκαν την φετινή ομάδα του Παναθηναϊκού, μπορεί να μίλησαν ….απαξιωτικά , να αμφισβήτησαν ακόμα και την απόλυτη επικράτηση στο Καραϊσκάκη με το επιβλητικό 3-0 επί του Ολυμπιακού, αλλά η ψηφοφορία του κόσμου είναι η καλύτερη απάντηση. Και το λέω αυτό διότι έχουν ψηφίσει φίλοι όλων των ομάδων.
Η φετινή χρονιά ,όλο και περισσότερο μου θυμίζει την χρονιά του Κυράστα. Τότε θυμόμαστε , ότι ο Παναθηναϊκός είχε αναδειχθεί η καλύτερη ομάδα της χρονιάς και ο Κυράστας ο καλύτερος προπονητής την περίοδο 1999-2000, παρά το ότι το πρωτάθλημα το πήρε ο Ολυμπιακός με τον ….τρόπο που ξέρουμε.
Τότε είχαν ψηφίσει οι αρχηγοί των ομάδων, φέτος ψήφισε ο κόσμος. Και νομίζω, ότι ήταν απόλυτα δίκαιη η επικράτηση και των δύο. Αυτό που έχει κάνει ο Αναστασίου φέτος είναι μοναδικό.
Ξεκίνησε την προετοιμασία με παιδιά από τους Νέους –λες και ήταν σχολική εκδρομή- και κατέληξε η ομάδα με την παρουσία καλών ξένων παικτών και την βελτίωση των νέων να παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στον δεύτερο γύρο. Το να παρουσιάζεις μία τέτοια ομάδα με τόσο μικρότερο μπάτζετ από τους δύο πρώτους της βαθμολογίας σου δίνει δίκαια τον τίτλο του καλύτερου προπονητή.
Οσον αφορά τον Μπέργκ επίσης νομίζω ότι είναι ο καλύτερος παίκτης του πρωταθλήματος συνολικά σε όλη την σεζόν. Εχω γράψει κατά καιρούς την πολύ καλή άποψη που έχω για τον Μπέργκ, ακόμα και τότε που δεν πήγαινε πολύ καλά και αρκετοί ….έκραζαν. Όταν πλέον ο Σουηδός είχε πάρει φόρα, πάλι είχα αναφέρει, ότι είναι μακράν του δεύτερου ο καλύτερος επιθετικός του πρωταθλήματος. Και τότε θυμάμαι ειρωνείες και άλλα τέτοια. Πιο ηχηρή απάντηση από την χθεσινή επικράτηση του Μπέργκ μετά από την ψηφοφορία του κόσμου δεν υπάρχει.
Και για τον Ρισβάνη ήταν σημαντική η ανάδειξη ως καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου παίκτη. 15 συμμετοχές είχε σε μία χρονιά που στην αρχή της πολλοί δεν τον γνώριζαν. Ελπίζω και εύχομαι αυτό το βραβείο να δώσει ώθηση στον Ρισβάνη, για να δουλέψει ακόμα περισσότερο στη συνέχεια, ώστε να εκμεταλλευτεί τα πολύ καλά στοιχεία που έχει και να κάνει καριέρα και να είναι καλύτερος τη νέα σεζόν.
Πολλές φορές στον αθλητισμό ακόμα και από ένα πρωτάθλημα, αξίζει πιο πολύ να είσαι πρώτος στην συνείδηση των οπαδών όλων των ομάδων. Και αυτό συμβαίνει με τον φετινό Παναθηναϊκό , όπως φάνηκε στην ψηφοφορία της Nova.

Καταρχήν βλακάκο για να τελειώνει το ψεματάκι και η προπαγανδίτσα σας, γιατί έχει αρχίσει και κουράζει. Εννοείται ότι μέσα στην χρονιά θα είχατε βελτίωση μιας και στις αρχές της χρονιάς είχατε ομάδα ΄Β Εθνικής. Πρέπει να σου πει κάποιος ότι ο πιο φορμαρισμένος σε ένα δεδομένο σημείο του μαραθωνίου ενός εθνικού πρωταθλήματος δεν συνεπάγεται κιόλας ότι είναι κι ο καλύτερος. Αυτό ισχύει νομοτελειακά ΠΑΝΤΑ και ΠΑΝΤΟΥ.
Πότε θα πάρετε το βραβείο του πρωταθλητή ΄Β γύρου? Γιατί έτσι όπως μας τα γράφεις μάλλον θεωρείς ότι αδικείσαι με την τελική κατάταξη, γι αυτό και σε ξαναλέω βλακάκο. Όταν ο πρωταθλητής Ελλάδας και ένας εκ των 16 καλύτερων ομάδων της Ευρώπης για φέτος ΔΕΝ ψηφίζεται ως κορυφαία ομάδα, τότε βλακάκο να αρχίσεις να αναρωτιέσαι για το μίγμα των οπαδών που ψήφισε. Είναι απολύτως αδύνατον και δεν συμβαίνει πουθενά παγκοσμίως ο πρωταθλητής να μην είναι ο κορυφαίος της χρονιάς.
Μια ερώτηση έχω μόνο για τον Μπέργκ. Αν ο Μπεργκ είναι ο κορυφαίος της χρονιάς, ο Μήτρογλου ρε βλακάκο τι είναι. Έβαλε σχεδόν ίδια γκολ με την αγαπητικιά σου, αλλά με τις μισές συμμετοχές. Ο Μπεντ που πέτυχε τα ίδια γκολ με τον αγαπημένο σου Σουηδό και έσωσε την Βέροια? Ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλημάτος Σολάρι, δεν είναι θεωρητικά και με αριθμούς καλύτερος από τον Μπεργκ? Οι δε ειρωνίες που γράφεις ερχόντουσαν από τον δικό σου οπαδικό χώρο, αν θυμάσαι καλά...
Και καλά τον Μπεργκ, που κι εγώ τον θεωρώ καλό παίκτη, τον Ρισβάνη που τον είδες ρε απίστευτε? Από πότε έχει να παίξει σταθερά στην ενδεκάδα? Αλήθεια δεν μας είπες το σπουδαιότερο, αν ο τουίτη δεν είχε λεφτά για να πληρώσει την αλλοδαπή καθαρίστρια του Απηλίου, υπήρχε περίπτωση παίκτες σαν τον Ρισβάνη να φορέσουν ποτέ την φανέλλα της πρώτης ομάδας? Πάλι καλά που δεν μας τον έβγαλες κι αυτόν κορυφαίο...
Το μέγιστο σχόλιό σου είναι αυτό που αφορά την ομάδα του Κυράστα. Τότε θυμόμαστε , ότι ο Παναθηναϊκός είχε αναδειχθεί η καλύτερη ομάδα της χρονιάς και ο Κυράστας ο καλύτερος προπονητής την περίοδο 1999-2000, παρά το ότι το πρωτάθλημα το πήρε ο Ολυμπιακός με τον ….τρόπο που ξέρουμε. Της κοντής της ψ... της φταίνε οι τρίχες λένε στο χωριό μου. Για πες μας λοιπόν τι έγινε τότε, εσύ μεγάλε γνώστη και κορυφαίες του αθλήματος?
Πολλές φορές στον αθλητισμό ακόμα και από ένα πρωτάθλημα, αξίζει πιο πολύ να είσαι πρώτος στην συνείδηση των οπαδών όλων των ομάδων. Και αυτό συμβαίνει με τον φετινό Παναθηναϊκό , όπως φάνηκε στην ψηφοφορία της Nova. Ναι είστε πρώτοι μεταξύ ίσων, όπως ο μπαοκούλης του Ιβάν, η Απόλλωνας του τέως Βελλή, κτλ κτλ κτλ
Παρακολούθησε λοιπόν τώρα την ομάδα σου να αγωνίζεται τον Μάϊο στο χειρότερο και πιο κακοστημένο μίνι πρωτάθλημα του κόσμου και άσε τον αιώνιο βιαστή της ομαδούλας σου και πρωταθλητή να κάνει πραγματικές φιέστες κι όχι με τις  εντεταλμένες πένες (όπως η δική σου)  μέσω του διαδικτύου. Μην ξεχάσετε να καλέσετε και τα φιλαράκια σας στην γιορτή που ετοιμάζετε για την κατάληψη την πρώτης θέσης στα play offs, να γιορτάσετε την σφαγή τους και την δική σας αβάντα.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

ΥΣΤ 1. Θα τιμωρηθείτε για τα αίσχη του τελικού και γι αυτά της Κυριακής άραγε?

Σχόλια

Εικόνα Νίκος Γόδας

Βλέποντας τους αντιπάλους κατάματα (αυτή τη σκηνή φανταστείτε τη κάπως έτσι https://www.youtube.com/watch?v=18jYwowHNqA), αναρωτιέμαι: έχει αρχίσει να φθείρει η δόξα των πρωταθλημάτων που παίρνουμε. Αν ισχύει το ρητό "η αξία του ηττημένου δίνει δόξα στο νικητή", τότε δεν αξίζει να πανηγυρίζουμε πλέον.

Η ανάγκη τους να κερδίσουν κάπου τους οδηγεί σε καραγκιοζιλίκια τύπου ψηφοφοριών και άρθρων σαν του ανθρωποειδούς αυτού.

Εικόνα yiage

Κοντα σε αυτο που λες Θωμα νομιζω ειναι και το εξης που συνελαβα τον εαυτο μου με τις τελευταιες βαριεστημενες εμφανισεις μας ειχα τσαντιστει παρα πολυ και εβριζα τους αντιπαλους μας ποα και μπουγατσες καθως θεωρω και αυτους ΥΠΑΙΤΙΟΥΣ που με την ανυπαρξια τους και τα χαλια τους η διαφορα μας με αυτους οντας χαωδης επηρρεαζει και την αποδοση του θρυλου που η βαρεμαρα σε μεγαλο βαθμο συγχωρειται.

Οσον αφορα το "ΑΥΤΟΓΚΟΛ" του ιδιου του διαγωνισμου αναδυκνειοντας ως μπεστ ρουκι τον Ρισβανη καταλαβαινεις πολλα περισσοτερα.

Εικόνα savvas gridlock

Kαλά όλα τα άλλα, αλλά το Ρισβάνη; Ποιο Ρισβάνη ρε απατεώνες; Τη ρεζέρβα του Κουτρουμπή βραβεύσατε ρε ξεφτίλες; Κυρ Τάσο μας, καλά το πας το έργο. Παλιά σε κάνανε αυτοκόλλητο το ''παιδιά'' του Φορέα και σε είχαν επικηρύξει. Τώρα έβαλες μυαλό και αντιγράφεις τα non papers του μπούλη-λαπά-Βασιλαρά. Είδες πόση απήχηση έχουν τα λεγόμενά σου στα μηρυκαστικά της Μπύρας 13; ''Αυθόρμητα'' γίνονται όλα αυτά, μην το παρεξηγήσει κανείς...

Εικόνα tazzz

Επίσης να σημειώσω πως φέτος στις "ψηφοφορίες" της Nova, η καλύτερη -μακράν- επίθεση του πρωταθλήματος δεν έβγαλε ούτε μια (1) φορά καλύτερο γκολ (για να πούμε βρε αδελφέ πως η στατιτική θα "πρέπει" να δικαιωθεί, έστω στο ελάχιστο πια)...
Φετος, σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός είχε μόνo μια (1) διάκριση στις ψηφοφοριές της Nova. Τον Μητογλου ως MVP στο παιγνίδι με τη Βέροια (6-0). Αυτό μοιάζει πιο πολύ για ξεκάρφωμα...
http://www.superleaguegreece.net/best/12

Εικόνα μαουνιέρης

Αγαπητοί σύγγαυροι, μπορούμε εμείς να σαρώνουμε τα πρωταθλήματα (και τα κύπελλα) και οι Βάζελοι να παίρνουν όλες τις άλλες τις διακρίσεις; Το βρίσκω υπέροχο.

Εικόνα tazzz

Μιλάμε τωρα για την κιουρία που έκλαιγε στον αέρα, τάχα μου από αγανάκτα, όταν ο Γκοβού έβαζε τρικλοποδιές και κλώτσαγε τα πιτσιρίκια που πανηγύριζαν στο ταρταν (μαλακία, δε λέω) του Καραϊσκάκης με τα γνωστά αποτελέσματα. Σίγουρα θα Θυμάστε πόσα ραδιόφωνα είχανε βραχυκυκλώσει από τα δάκρυα του Τασούλη του Νικολογιάννη (συνήθως βραχυκτυκλώνουν από τα σάλια του. Γι' αυτό το τονίζω). Αυτή λοιπόν η μουσίτσα της αθλητικής δημοσιογραφίας, το απαύγασμα του καθωσπρεπισμού, τότενες διαλαλούσε πως θα αλλάξει επαγγελμα και πως δεν αξίζει να ασχολείσαι με τη μπαλλα στην Ελλάδα και πως προτιμά να πάει στη λαχαναγορά (έλα καϊνάρι μου, έλα) με μεροκάματο παρά να συνεχίσει να πληρώνεται από ένα επαγγελμα που δεν έχει καμμία αξιοπρέπεια πια. Μη μου ζητάτε να θυμηθώ ακριβώς τί έλεγε, αλλά το κεντρικό νόημα της νιρβάνας του εκείνη τη μέρα, αυτό ήταν.
Και έρχεται η πουτάνα η ζωή και την Μ. Τετάρτη, η φίλη και κολητή ομάς (συνοθύλευμα) του συντρόφου Ιβαν (φίλη, φίλη, αλλά της έχουμε αλλάξει τον αδόξαστο όλα αυτά τα χρόνια δίχως να της δώσουμε ούτε σπόρι από πεπόνι -ως ΠΑΟ ομιλώ τώρα) κάνει -όχι απλώς κάτι αντίστοιχο με ότι συνέβη τότες που παραλίγο ο ΟΑΕΔ να γνωρίσει τον Τασούλη- τα πάντα πουτάνα στο όνομα μιας γαμωπρόκρισης. Μη τα ξαναλέμε, όλοι θυμομαστε διάολε! Ο Τασούλης λοιπόν, ο δίκαιος εργάτης της δημοσιογραφίας, η καθαρή συνείδηση του λειτουργήματος, ο ένας και μοναδικός που λέει το "ασούμε", trademark του Παράσχου, ψευδίζοντας, ο εξαπανέκαθεν (sic) "θέλω_να_γίνω_οταν_μεγαλωσω_Βασιλαρας_σε_όποια_διοίκηση_του_ΠΑΟ_λάχει" (μιλάμε για τέτοια ανικανότητα του politically correct-ισμού του) έκανε σα να μη συνέβει τίποτα στο... άθλημα. Κουβέντα. Κιχ! Μόνο κάτι για Ριζούπολη είπε και έγραψε, ξεχνώντας πως στο μεταξύ δεν πρέπει να υπα΄ρχει παιγνίδι της ομάδας του που δεν έχει τιμωρηθεί η έδρα του μετά από παιγνίδι του Ολυμπαικού (και αυτό το θέτω ΠΟΛΥ κομψά, γιατί θυμάμαι πως ένα παιγνίδι τουλάχιστον δεν τελείωσε ποτέ μετά το παστέλι του Αμπνουν. Ναι σε αυτό που το ημίχρονό του κράτησε όσο να διαβάσεις το "Πόλεμος και ειρήνη" του Τολστόι. Ολους τους τόμους). Αυτά προς το ποιόν του "δημοσιογράφου"

......................
Όσο για τις ψηφοφορίες της Nova, να θυμήσω σε όλους πως το γκολ του Μήτρογλα στο 2-0 του Καραϊσκάκης με την μΠανάθα το 2009 (για το δευτερο μιλάω, με την ασίστ του Ζαϊρι) ΔΕΝ, ΔΕΝ, ΔΕΝ, ΔΕΝ ήταν το καλύτερο γκολ της αγωνιστικής, ούτε καποιος παίκτης του ΟΣΦΠ ήταν MVP στην "ψηφοφορία"... Καλύτερο γκολ βγήκε ένα του... Μπρίτο και MVP ο Σκόκο σε ένα παιγνίδι της ΑΕΚ (νομίζω με τον μΠΑΟΚ!. Βγάζουνε γούστα οι στερημένοι στελνοντας SMS σε ψηφοφορίες. (και μετά μου λέτε γιατί δεν πάει η χώρα μπροστά)

.......................
Όσο για τον "ΠΑΟ του Κυράστα" τους έχει μείνει στη μνήμη μάλλον η πορεία εις τας Ευρώπας (τέλος πάντων...) και νομίζουν πως επειδή πήγαν καλούτσικα εκεί, έπρεπε να τους απονεμηθεί και ο τίτλος του πρωταθλητή Ελλάδος ετσιθελικά (sic). Μόνο που σύμφωνα με αυτή τη λογική θα έπρεπε να δωθεί ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΟΓΟ φέτος το βραβείο στον Μίτσελ που και καλά την πήγε την ομάδα στην Ευρώπη (μιλάμε για ΧΑΟΤΙΚΗ διαφορά της σημερινής διοργάνωσης με 15 χρόνια πριν) και όλοι -αν θυμάμαι καλώς- εξήραν το rotation του και τη δίκαιη διαχείρησή του roster του κατά τη διάρκεια της χρονιάς, συν του ότι το πηρε κιόλας! Στα αλήθεια, όχι μόνο στο δεύτερο γύρο απ' όλα. Ολα γαμήθηκαν όταν άρχισαν οι τραυματισμοί (σημειωτέον: όχι μυικοί). Αυτό το ξεχνάμε. Μονά-ζυγά, μονόζυγα τα θέλουν οι κυριες της αθλητικής δημοσιογραφίας.

Συγνώμη αν καταχράστηκα τον χώρο σας.
Είναι το πρώτο μου σχόλιο στι site σας, δείξτε μου επιείκεια για πρώτη φορά.

Εικόνα savvas gridlock

Καλως ήλθες και ξεκόλλα ρε, ''δείξτε επιείκεια''. Τι ''επιείκεια'' να πούμε. Ό,τι θες γράψε. Για να γίνονται σχόλια ανοίξαμε το σάιτ, όχι για να τα λέμε μονάχοι μας. Μια χαρά τα λες παρεμπιπτόντως...

Εικόνα yiage

Πιο "ΦΤΙΑΧΤΗ" αηδια δεν γινεται. Τι να λεμε τωρα?.. Απο παλια βλεπουμε σχεδον σε ολους τους παρομοιους διαγωνισμους που ΑΚΟΜΑ και σε αυτες του "καλυτερου γκολ της αγωνιστικης" να τις κερδιζουν οποιοιδηποτε αλλοι εκτος αυτων που σκοραρουν παικτες του Ολυμπιακου.
Θυμαμαι την γκολαρα του Μητρογλου στο αεκακι προπερσι http://www.youtube.com/watch?v=zl--oV8fEHI και κλασσικα οι αντιΟλυμπιακοι ψηφισαν ως καλυτερο ενα αλλο που ο σκορερ αυτου του γκολ θα ενοιωθε σιγουρα ενοχες μπροστα στον Μητρογλου.

Εικόνα apostolos gaganis

Περιμενα μια τετοια αναρτηση σαν τη δικη σου σημερα. Δεν θυμαμαι π.χ. αλλη φορα να βγαινει καλυτερος προπονητης της ποδοσφαιρικης περιοδου, αυτος που η ομαδα του τερματισε τεταρτη με 20 βαθμους διαφορα απο την πρωτη και οχι ο προπονητης της πρωταθλητριας ομαδας που, εκτος των αλλων, μπηκε θριαμβευτικα στις 16 του Τσαμπιονς Λιγκ αποκλειοντας Μπενφικα ( φιναλιστ του Europa ) και Aντερλεχτ, ενω εριξε 2 τεμαχια στη Γιουναϊτεντ για τους 8... Τα οσα γραφεις παντως, dono, για τις ηλιθιοτητες του Νικολογιαννη, ειναι μια πρωτης ταξεως πασσα που μου κανεις προκειμενου να ετοιμασω στα σβελτα κειμενακι με τιτλο: ΔΕΙΚΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ. Θαρθει συντομα ζεστο - ζεστο και υποσχομαι να το προσεξω ...

Εικόνα yiage

Παιχταρα Αποστολε αναμενουμε.. Παιξε Μπαλα!

Εικόνα apostolos gaganis

Εσυ, πού γυριζεις δεξια κι αριστερα; Γιαααα συμμαζεψου λιγακι σπιτι σου, που σε βλεπουμε στη χαση και στη φεξη... Μουγινες ακριβοθωρητος...Οριστε μας! Δεν βλεπεις για παραδειγμα τον...αδερφο σου, τον Τσιφ; Τακτικοοος...Πρωτο θρανιοοο...Παντα προσηλωμενος στο στοχο...Με το χιουμορ του... Αντε, μαζεψου στο κονακι κι ασε τα τσιλιπουρδιζματα...

Εικόνα yiage

χαχαχααααα....Ημουν Ελλαδαρα φιλε μου αλλα παντα σας διαβαζα καθημερινα προσπαθησα ομως να μην στερησω περισσοτερο χρονο απο συγγενεις και φιλους(ειναι και πολλοι) μιας και ειχα να τους δω παρα πολυ καιρο.
Εφεξης θα τα λεμε πιο συχνα αλλα ηδη πολλες φορες τα σχολια σας με υπερκαλυπτουν οποτε και τα δικα μου περιττευουν και σε αλλες περιπτωσεις μπορει και να υστερουν κιολας.
Αλλωστε εχουν μαζευτει εδω στο ΡΑΤΜ πολλοι και καλοι μπαλαδοροι και η ποιοτητα ακομα υψηλοτερη!

Εικόνα Chief Bromden

Αν και συνδρομητής της NOVA σήμερα έμαθα για την εν λόγω ψηφοφορία όταν δημοσιεύτηκε η τεράστια επιτυχία του βάζελου… πότε ανακοινώθηκε όμως; Γιατί μου διέφυγε αυτό το τεράστιο γεγονός; Πως το έχασα ρε πούστη μου;
Να συνέπεσε με την ευρωκούπα στο πόλο γυναικών; στο ημίχρονο της φιέστας στο ποδόσφαιρο; Μήπως μεταξύ κατάκτησης κυπέλου και πρωταθλήματος στο βόλεϊ γυναικών; λες να έβλεπα πανηγυρισμούς κυπέλου βόλεϊ ανδρών; Και αν ήταν μεταξύ 2ου και 3ου οχταλέπτου με κούπα στο πόλο ανδρών πνίγοντας την βουλιαγμένη;
Να το προσπέρασα στα τεχνικά time out στους πρώτους δύο τελικούς Βόλεϊ ανδρών στο Ρέντη; Μα δεν το κούνησα ρούπι … στην σκούπα τίτλου στην Αλεξανδρούπολη θα την έχασα ο μαλάκας…
Πάει το βραβείο…

Εικόνα ΔΙΑΣ

αυτά τα αποτελέσμτα είναι σα τα γκάλοπ που βγάζουν καταλληλότερο τον Αντωνάκη και διεξάγονται στα γραφεία του Εθνους και του Mega. Αντε να σας αποκαλύψω και ποιοί ψήφισαν... Μπραουδάκης, Χελάκης, Τσώχος, Καραλής, Νικολογιάννης, Βέργης, Κόλλλλκας και Βασιλαράς... ψαχτείτε ποιοί ψήφισαν τον Μίτσελ και τον Κάμπελ ΑΡΔακια...