ΠΟΙΝΕΣ ΧΑΔΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΤΗΣ ΛΑΓΟΦΛΩΡΟΥ



Αυτά τα πράγματα που βλέπουμε με την ομαδούλα του ΄΄κορυφαίου΄΄ Αναστασίου και του λαθρέμπορα δεν υπάρχουν. Βγήκε η ποινή για τα επεισόδια της προηγούμενης αγωνιστικήε των play offs, αυτά που έγιναν στην λαγοφλώρο μεταξύ των δύο φιλικών ομάδων του παναθηναϊκούλη και των μπουγατσών, επεισόδια που χόρτασε ήθος και φίλαθλο θέμα όλη η Ελλάδα. Βγήκε σήμερα λοιπόν η απόφαση για την τιμωρία των δύο συλλόγων και πραγματικά ήταν ''εξοντωτική'', όπως έκραζαν όλοι οι ψευτοαντικειμενικοί όλες τις προηγούμενες ημέρες. Πάρτε μια ιδέα.
Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 2ης αγωνιστικής των Play Offs Super League ΟΠΑΠ Αναλυτικά :
Α) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: «Συνεκδικάζει τις από 168/6-5-2014 κλήση προς απολογία του Προέδρου της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League και την από 7-5-2014 πειθαρχική δίωξη του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα της ΕΠΟ.
Κηρύσσει απαράδεκτη εν μέρει την από 7-5-2014 πειθαρχική δίωξη του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα της ΕΠΟ ως προς την 8η πράξη λόγω εκκρεμοδικίας.
Απορρίπτει την υποβληθείσα ένσταση απαραδέκτου της από 7-5-2014 πειθαρχικής δίωξης του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα.
Δέχεται ότι η εγκαλουμένη ΠΑΕ τέλεσε την πράξη που περιγράφεται στην υπ΄ αριθμ. 168/6-5-2014 κλήση προς απολογία και τις υπ΄ αριθμ. 1η και 4η πράξεις της από 7-5-2014 πειθαρχικής δίωξης του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα της ΕΠΟ.
Δέχεται ότι οι πράξεις που περιγράφονται υπό τον αρθμ. 1 και στις δύο κλήσεις προς απολογία υπάγονται στις διατάξεις της παρ. 3 περ. στ΄ του άρθρου 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ και επιβάλλει χρηματική ποινή εξήντα πέντε χιλιάδων (65.000,00) ευρώ και ποινή διεξαγωγής δύο (2) αγώνων χωρίς θεατές.
Επιβάλλει χρηματική ποινή χιλίων (1000,00) ευρώ για την 2η πράξη του υπ΄ αριθ. 168/2014 κατηγορητηρίου και την 4η πράξη της από 7-5-2014 κλήσης προς απολογία του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα της ΕΠΟ (άρθρο 15 παρ. 3 Π.Κ. της ΕΠΟ).
Καθορίζει συνολική χρηματική ποινή εξήντα πέντε χιλιάδων πεντακοσίων (65.500,00) ευρώ».
Β) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων: «Συνεκδικάζει την υπ΄ αριθμ. 169/2014 κλήση προς απολογία του Προέδρου της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League και την από 7-5-14 πειθαρχική δίωξη του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα της ΕΠΟ.
Απαλλάσσει εγκαλουμένη για την 7η πράξη της υπ΄ αριθμ. 169/2014 κλήσης προς απολογία και 9ης πράξης της πειθαρχικής δίωξης του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα.
Δέχεται ότι η εγκαλουμένη τέλεσε τις πράξεις που περιγράφονται στην υπ΄ αριθμ. 169/2014 κλήση προς απολογία (πλήν 7ης) και τις υπό στοιχ. 1, 2, 3, 5, 6, 7 πράξεις της πειθαρχικής δίωξης του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα.
Δέχεται ότι οι υπ΄ αριθμ. 1 και 6 πράξεις της υπ΄ αριθμ. 169/2014 κλήσης προς απολογία και οι υπ΄ αριθμ. 1η και 6η πράξεις του από 7-5-2014 κατηγορητηρίου του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα υπάγονται στις διατάξεις της παρ. 3 περ. στ΄ του άρθρου 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ, θεωρούμενες ως μία πράξη κατ΄ εξακολούθηση και επιβάλλει χρηματική ποινή εξήντα χιλιάδων (60.000,00) ευρώ και ποινή διεξαγωγής δύο (2) αγώνων χωρίς θεατές.
Επιβάλλει χρηματική ποινή δέκα χιλιάδων (10.000,00) ευρώ για την 2η πράξη της υπ΄ αριθμ. 169/2014 κλήσης προς απολογία και την 3η πράξη της από 7-5-2014 πειθαρχικής δίωξης του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα (άρθρο 15 παρ. 2 α Π.Κ. της ΕΠΟ).
Επιβάλλει χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ για την 3η πράξη της υπ΄ αριθμ. 169/2014 κλήσης προς απολογία και την 7η πράξη της από 7-5-2014 πειθαρχικής δίωξης του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα (άρθρο 15 παρ. 1 Π.Κ. της ΕΠΟ).
Επιβάλλει χρηματική ποινή τεσσάρων χιλιάδων (4.000,00) ευρώ για τις 4η και 5η πράξεις της υπ΄ αριθμ. 169/2014 κλήσης σε απολογία και τις 2η και 5η πράξεις της από 7-5-2014 πειθαρχικής δίωξης του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα της ΕΠΟ, θεωρούμενες ως μία πράξη κατ΄ εξακολούθηση (άρθρο 15 παρ. 3 Π.Κ. της ΕΠΟ). Καθορίζει συνολική χρηματική ποινή εξήντα οκτώ χιλιάδων (68.000,00) ευρώ».
Οι κάτωθι αποφάσεις αφορούν την 1η αγωνιστική των Play Offs Super League ΟΠΑΠ
Α) ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ.: διότι: «Μετά την λήξη του αγώνα και ενώ αποχωρούσαν οι ποδοσφαιριστές των ομάδων, εισήλθαν εντός του αγωνιστικού χώρου 8-10 παιδιά από την θύρα 7 της εγκαλουμένης για να πανηγυρίσουν και να ζητήσουν φανέλες από τους ποδοσφαιριστές. Στην προσπάθεια να απομακρυνθούν από τους security ένας από αυτούς έδειξε υπερβάλλοντα ζήλο, με συνέπεια την είσοδο στον αγωνιστικό χώρο 4-5 φιλάθλων της εγκαλουμένης από τη θύρα 7 Γ με σκοπό την προάσπιση των παιδιών από τους security. Εκείνη τη στιγμή εισήλθαν και οι αστυνομικές δυνάμεις για να απομακρύνουν τους φιλάθλους της ανωτέρω εγκαλουμένης. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την δημιουργία έντασης μεταξύ της αστυνομίας και των φιλάθλων μπροστά από τη θύρα 7 Γ. Με την παρέμβαση του Προέδρου της εγκαλουμένης και άλλων παραγόντων και της αστυνομίας κατευνάστηκαν τα πνεύματα χωρίς κανένα άλλο πρόβλημα»: Χρηματική ποινή χιλίων ευρώ
B) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της: Συνολική χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων ευρώ

Εξοντωτικές ποινές, δεν συμφωνείτε? Γελάει πάλι όλη η Ελλάδα με τα συνεταιράκια και όλη την αβάντα που έχουν από όλους τους θεσμικούς φορείς του ποδοσφαίρου μας, επο & superleague. Συνοπτικά έχουμε και λέμε.
Για τον ζελεδάκο η ποινή είναι χρηματική ποινή εξήντα οκτώ χιλιάδων (68.000,00) ευρώ και ποινή διεξαγωγής δύο (2) αγώνων χωρίς θεατές.
Για τις μπουγάτσες η ποινή είναι χρηματική ποινή εξήντα πέντε χιλιάδων πεντακοσίων (65.500,00) ευρώ και ποινή διεξαγωγής δύο (2) αγώνων χωρίς θεατές.
Βέβαια για τις δύο ομάδες (κυρίως για τον τουίτη) τα χρηματικά πρόστιμα είναι σημαντικά, αλλά συνολικά οι ποινές είναι της πλάκας, όλη η Ελλάδα είδε το μέγεθος των επεισοδίων, όλη η Ελλάδα διάβασε την ανακοίνωση του παναθηναϊκούλη γι αυτά, αναγνωρίζοντας το μέγεθος των επεισοδίων, οι μόνοι που δεν είδαν τίποτα ήταν φυσικά η πειθαρχική επιτροπή της superleague. Φυσικά μετά την τιμωρία, οι βάζελοι δείχνοντας την φτασιά τους, είναι έξαλλοι λέει με την τιμωρία και σκέφτονται να κάνουν έφεση!!! Εγώ θα συμφωνήσω με τον τουίτη και μάλιστα έχω να προτείνω να τους επιβληθεί και... έπαινος για τις φίλαθλες πράξεις που όλοι είδαμε. Από την μεριά του μπάοκ σιωπή, αυτοί μάλιστα είχαν έτοιμη την δικαιολογία για την τιμωρία πριν την απόφαση, φυσικά φταίει ο Ολυμπιακός και ο Μαρινάκης δια στόματος του επικεφαλή του νομικού επιτελείου τους.
Πότε επιτέλους εκεί πανω στην λαλαδούπολη θα καταλάβουν ότι όχι απλά αβαντάρουν τον βάζελο, αλλά είναι αρωγοί στα όποια σχέδια και πλάνα επιβίωσής του, ενώ την ίδια στιγμή στερούνται από αυτή την στάση κάθε ελπίδα δικής τους ανάκαμψης?
Να τους χαίρεστε ΑΡΔάκια τους εκλεκτούς παράγοντες, ομάδες και ποδοσφαιριστές των δύο εκλεκτών ομάδων σας. Τώρα θέλω να δω πως θα κωλοτουμπιάσετε πάλι και θα κάνετε από ΄΄απαράδεκτα΄΄ τα επεισόδια της Κυριακής, απλά συνιθισμένα και υπερβολικές τις ποινές των δύο ομάδων. Φαντάζομαι όμως τι θα γινόταν αν στην θέση των δύο συνέταιρων ήταν ο Ολυμπιακός, ακόμα θα κάνατε υψηλή κριτική και μαθήματα ήθους...

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς.

Σχόλια

Εικόνα yiage

Dono εχω εδω και λιγη ωρα που κοιταζω (και μου ανεναινει το αιμα στο κεφαλι)τα πρωτοσελιδα των αθλητικων εφημεριδων μετα το 2-1 επι του ποα και τα "επεισοδια" οπως ΔΙΑΒΟΛΙΚΩΣ απεδωσαν τους πανηγυρισμους στο Καραισκακη τον Φεβρουαριο του 2011.(Δεν βρηκα αλλα επεισοδια στο Καραισκακη καιοπαδων του Ολυμπιακου που να σηκωνουν σχολια και κουβεντα)
Απο την επομενη του αγωνα δηλαδη 20 Φεβρουαριου μας ΕΠΡΗΞΑΝ με τα πρωτοσελιδα τους οι βαζελοφυλλαδες μαζι με τις αρδικειμενικες ΕΩΣ και 28 Φεβρουαριου. Μιλαμε για ΠΟΛΕΜΟ στον Μαρινακη και τον Θρυλο.

Στις 04.05.14 τα καρα-ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ της λαγοφλωρου ποα-μπαοκ 1-1 την επομενη του αγωνα κιολας 05.05.14 τα πρωτοσελιδα των ιδιων εφημεριδων οπως και των νεων αρδικειμενικων υπηρχαν καποιες ΧΛΙΑΡΕΣ αναφορες και τοσο δα μικρουλες φωτο για ΑΙΣΧΗ που εγιναν και προσπερασαν τις ΜΟΛΟΤΟΦ και ολο το ΠΟΥΤΑΝΑΡΙΟ που εγινε απο τους λαγο-μπουγατσομαχους.
Στις 06.05.14 δηλαδη την ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ μετα τον αγωνα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ πρωτοσελιδο με φωτο απο τις ΜΟΛΟΤΟΦ και τα ΑΙΣΧΗ τους. ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ. Παρα μονο κατι μικρουλια Μεα Κουλπα του ΑλαΦΤΟΥζου σε δυο μονο κωλοφυλλαδες.

Αν δει κανεις και τις αντιδρασεις στα πρωτοσελιδα που αναφερομαι οταν εξεδοθηκε η ποινη για τον Ολυμπιακο και τις συγκρινει με αυτες που ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΡΙΟ οι ιδιες εφημεριδες στα πρωτοσελιδα τους θα καταλαβει.

Εχουμε ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΑΙΟ οταν λεμε οτι η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ απο τα ΜΜΕ που ελεγχουν ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ και απο πολυ παλια εξακολουθει να παραμενει το ιδιο ΔΙΑΒΟΛΙΚΗ.

υγ. Αυριο συγκρινετε τα πρωτοσελιδα τους για τις σημερινες ποινες στο ποα και μπαοκακι με αυτα που εβγαζαν τοτε οι ΑΡΔικειμενικοι κλπ οταν φαγαμε εμεις την ποινη πριν τρια χρονια http://www.sport-fm.gr/newspapers/filathlos/2011/02/25/
και http://www.sport-fm.gr/newspapers/prasini/2011/02/25/ και http://www.sport-fm.gr/newspapers/oragiasport/2011/02/25/ και http://www.sport-fm.gr/newspapers/derbysports/2011/02/25/ και
http://www.sport-fm.gr/newspapers/goalnews/2011/02/26/ και http://www.sport-fm.gr/newspapers/filathlos/2011/02/26/ και θα θυμηθειτε.

Εικόνα dono

Έτσι ακριβώς είναι τα πράγματα σύγαυρε

Εικόνα yiage
Εικόνα savvas gridlock

Χαίρομαι με τέτοια σχόλια...

Εικόνα apostolos gaganis

Αντεεε, εχω και τις αυπνιες μου σημερα...Εμ, κατι ξερω΄γω που τον... μαζεψα ξανα στην ΄΄πατρικη εστια΄΄.

Εικόνα yiage

Αποστολε σου λεω ΔΕΝ υπαρχει καλυτερη ΓΑΥΡΟΦΩΛΙΑ απο αυτην εδω. Χαιρομαι να βλεπω να ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ σαν ολους εσας αρθρογραφους και σχολιαστες!

Οριστε και τα σημερινα πρωτοσελιδα μετα τις χθεσινες ποινες για τα ΑΙΣΧΗ κ ΕΚΤΡΟΠΑ στην λαγοφλωρο για να δουν και οι στραβοι την ανιση μεταχειριση που εχει ο Θρυλος και για ψυλλου πηδημα ελεω ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ των ΑΡΔοΜΜΕ και την απο ΑΠΑΛΗ εως ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ αναφορα σε ΟΡΓΙΑ και ΑΙΣΧΗ των ΒαζελοΜπουγατσων : http://www.sport-fm.gr/newspapers/sportday/2014/05/09/ , http://www.sport-fm.gr/newspapers/goalnews/2014/05/09/ , http://www.sport-fm.gr/newspapers/livesport/2014/05/09/ , http://www.sport-fm.gr/newspapers/gata/2014/05/09/ , http://www.sport-fm.gr/newspapers/prasini/2014/05/09/ , http://www.sport-fm.gr/newspapers/oragiasport/2014/05/09/ , ακομα και απο τις και καλα του Ολυμπιακου επισης δεν αναφερονται ιδιαιτερα εντυπωση κανει ο Πρωταθλητης που ουτε καν σε μικρη σημειωση δεν γραφει για την ατιμωρησια.

Εικόνα apostolos gaganis

Και κατι σαϊτ δικα (; ) μας, αναφερονται σημερα στην αποφαση με τιτλους οπως: Καμπανες...σε ΠΑΟ και ΠΑΟΚ κ.λ.π. Τα ματια μας τεσσερα! Πολλα τα περιεργα, yiage,τελευταια...Συμφωνω.

Εικόνα Chief Bromden

Αυτό που παρατηρώ για τα μέσα τα δικά μας (site και εφημερίδες) είναι πως δεν πιάνουν σε πολλές περιπτώσεις τον παλμό και τα ΄΄θέλω΄΄ του κόσμου του Ολυμπιακού, σκεπάστηκε θεματάρα στην συγκεκριμένη περίπτωση , κάτι ξέκωλα κατά καιρούς καλύπτουν μεγαλύτερο μέρος από το εξώφυλλο, πολλές οι αστοχίες... όπως το επανειλημμένο καταχώνιασμα των επιτυχιών του ερασιτέχνη μας που επίσης συζητήθηκε εδώ μέσα , χάνουν το ζουμί, την ουσία...
Με ρέγουλα οι τεχνοκράτες και οι δημοσιογράφοι του life style...
Δεν ζητάνε και διευθυντές μέσω αγγελιών αλλά Σαβίδη να πάνε 5-6 κομάντο από το RATM...