ΝΕΑ ΦΑΠΑ ΣΕ ΙΒΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΦΟΡΤΟΥΝΗ



Σήμερα αποκτήσαμε ΚΑΙ τον διεθνή Έλληνα ποδοσφαιριστή Κ. Φορτούνη, εδώ η λιτή επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ.
Τώρα να μου πείτε και θα έχετε δίκιο ότι αγωνιστικά τα μεγάλα έρχονται και τα περιμένουμε, άρα η απόκτηση του καλού παίκτη Φορτούνη δεν ήταν ικανή από μόνη της για ανάρτηση άρθρου εκ μέρους μας. Αν προσθέσουμε όμως το παρασκήνιο και το τι γράφανε όλα τα αλλόθρησκα ΑΡΔάκια όλους τους προηγούμενους μήνες, τότε η μεταγραφή πάιρνει και μια άλλη διάσταση. Αρχικά λοιπόν τα ΑΡΔάκια από την λαλαδούπολη μας ανακοινώνανε γεμάτοι περηφάνια για την ομάδα του Ιβάν, την ομάδα αυτού του ατρόμητου αβέρτου επενδυτή του 0 ευρώ, όπως αρχικά διαβάζαμε στο sportdog ότι ο παίκτης είχε ψηθεί από τον Βρύζα και ήταν ΄΄φτιαγμένος΄΄ για να πάει στην Τούμπα, στην ομάδα. Μόλις του είπε δε ότι θα ήταν και ο νέος ηγέτης της ομάδας με το Νο 10 στην πλάτη, τότε ο παίκτης ίσα που δάκρυσε και παρακαλούσε να έρθει στον μπάοκ, μην σου πω ότι ήταν διαθετημένος να πληρώσει από την τσέπη του για την μεταγραφή... Αυτό στις 20.07.2014.
Στην συνέχεια του ταίσματος σανού στα πρόβατα οπαδούς της ομάδας της μπουγάτσας είδαμε να προσπαθούν να κωλοτουμπιάσουν και να ηρεμήσουν τους οπαδούς τους που Φορτούνη άκουγαν, Φορτούνη δεν έβλεπαν. Χαρακτηριστικό το άρθρο του βόθρου εδώ, το άρθρο στις 20.07.2014. Δηλαδή και καλά ο μπάοκ απέσυρε το ενδιαφέρον του για τον παίκτη, βάζοντας και στο παιχνίδι της απόκτησής του και τον βαζελάκο, αλλά και οι δύο ομάδες έχουν κάτι κοινό, ή μάλλον δεν έχουν κάτι. Φυσικά αναφέρομαι στα 300.000€ που ζητούσε ο παίκτης σαν ετήσιες αποδοχές. Αλήθεια που είναι αυτοί οι αγνοί και αντικειμενικοί φίλαθλοι που βρίζουν 24 ώρες τον Ολυμπιακό και τον πρόεδρό του για τσιγκουνιές και για απόκτηση μόνο δανεικών και ελεύθερων? Που είναι η κριτική τους για τις ίδιες τους τις ομάδες? Τώρα το αν παραιτήθηκε η μπυγάτσα από τον παίκτη πριν ή μετά την διαφαινόμενη συμφωνία του με τον Θρύλο, αυτό παραμένει άγνωστο και προς εξέταση...
Ο ίδιος ο παίκτης απάντησε γιατί προτίμησε τον Ολυμπιακό. Για όσους έχουν αμφιβολίες ακόμα για τα πραγματικά μεγέθη των ομάδων στην Ελλάδα, ας κάνει τον κόπο να διαβάσει τους λόγους που επικαλέστηκε ο παίκτης. Ήρθε στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο παίκτης προέρχεται από τα σπλάχνα της ομάδας, άρα γνωρίζει πολύ καλά που έρχεται και ποιούς στόχους έχει. Εντάξει δεν θα φορέσει ποτέ την τιμημένη βαριά ασπρόμαυρη φανέλα με το νούμερο 10 που έχει φορέσει μέχρι και ο Τουρσουνίδης, αλλά κάτι θα βρούμε να τον βολέψουμε...
«Ακούω πάρα πολλά και θέλω να ξεκαθαρίσω την κατάσταση. Δεν είναι αλήθεια ότι επέλεξα τον Ολυμπιακό, επειδή ήταν οικονομικό το κίνητρο. Σκέφτηκα πολύ καιρό πριν πάρω την απόφαση μου, γιατί ήταν και η πρόταση του ΠΑΟΚ πολύ ενδιαφέρουσα για μένα. Αυτό που μέτρησε καθοριστικά στην απόφασή μου ήταν η συμμετοχή του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ. Το όνειρο μου ήταν πάντα να παίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ και μέσω του Ολυμπιακού θα το πραγματοποιήσω. Είχα στα χέρια μου τρεις προτάσεις, από τον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό και έπρεπε να διαλέξω. Δεν ήταν εύκολη απόφαση, γι’ αυτό και καθυστέρησα να την πάρω»
Στον πάτο σας αλλόθρησκοι και περαστικά σας. Για να πάρετε μια γεύση του τι θα συναντήσετε στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι στην τουμπίτσα από τους ίδιους σας τους οπαδούς, κοιτάξτε τι γράφουν για την υπόθεση μπουγατσοσάιτ. Αντιγράφουμε,
O Φορτούνης στον Ολυμπιακό! Ο Μαρινάκης ξευτίλησε για άλλη μια φορά το Σαββίδη κι ο Ιβάν τον ΠΑΟΚ...
Έτσι, μην ντρέπεστε, να τα ομολογείτε μοναχοί σας, ΦΑΠΑ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΑ... Σας γλεντάμε χρόνια τώρα, απλά η ιστορία τα τελευταία χρόνια γίνεται απολαυστική! Είμαι δε σίγουρος ότι θα αρχίσετε να έχετε κοινούς μεταγραφικούς στόχους με τον ζελεδάκο, γιατί κινείστε στο ίδιο μεταγραφικό μπάτζετ των 0 ευρώ, δεν είναι καιρός για ανοίγματα. Αλήθεια ο αβέρτος Ιβάν δεν είπε ότι στόχος είναι το πρωτάθλημα, κτλ κτλ κτλ? Αυτό βέβαια πέρυσι, γιατί εντός του γηπέδου όπου σας βρήκαμε που σας πονά και που σας σφάζει σας πήγε...

ΒΑΓΓΕΛΑ ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ... ΑΓΑΠΑΣ ΜΕ ΠΟΝΟ, ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ!!!!!

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς.

Σχόλια

Εικόνα Ερυθροφύλακας

Αυτοί οι μπαοκτσηδες είναι πραγματικά αστείοι, πότε θα καταλάβουν ότι ο αντίπαλος τους είναι ο Αλαφούζος, αυτός τους γλεντάει, αυτόν πρεπει να ξεπεράσουν πρώτα..

Εικόνα Romain

Με τις δηλωσεις του ο Φουρτουνης ξεκαθαρισε την κατασταση. Τηλ στον Βρυζα το Σαββατο και του ειπε οτι θα παει στον Ολυμπιακο. Αμεσως μετα ο Βρυζας ανακοινωσε οτι ο Σμπαουκ αποσειρει το ενδιαφερον τoυ για τον παικτη.

Ο Παναθηναικουλης το πηγε πιο λαου λαου. Σου λεει τα 700 χιλιαρικα που θελει η Καζεσλαουτερ και 300 χιλιαρικα ο παικτης που θα τα βρουμε?
Ασε ομως να ξεμανει το ενδιαφερον των αλλων και εμεις θα κανουμε την προταση μας.

Να κρατησει η Καζεσλαουτερ το 90% (ή κατι τετοιο τελοσπαντων) και να παρουμε τον παικτη με 70 χιλιαρικα σε 40 δωσεις.
Οσο για τον παικτη, 120 χιλ. μισθο συν πριν πρωταθληματος και Champions League.
Και θα του εδειναν και τη φανελα που φορουσε ο Καραβουτας.

Ηταν παντως μεγαλο ΦΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΠΠΠΠΠΠΠ!!!!!!!!!!!!!

ΥΓ. Δεν ειμαι σιγουρος οτι ο παικτης θα πιασει, αλλα ηταν το επικοινωνιακο Μπαμ του καλοκαιριου.

ΥΓ2. Το σβερκο του Ιβαν και του Τουιτι εγινε κατακοκκινο!!!

Εικόνα red7neck

Οι 3 μεγαλύτερες σας φάπες θα είναι ερυθρόλευκες, γυφτοπαόκια!!!

Η πρώτη με τον Κούδα να δηλώνει "Γεννήθηκα Ολυμπιακός και θα πεθάνω Ολυμπιακός"
Η δεύτερη με το 6-0 του 1962 που είναι και η πιο βαριά πούτσα της πανάθλιας ιστορίας σας
Η τρίτη το τρέξιμο της Αλαμάνας και τα μαθήματα κολύμβησης στο Πειραιά.

Εύχομαι η τέταρτη να έρθει τον Οκτώβριο του σωτήριου έτους 2014. Να τιμωρηθείτε για τα αίσχη που κάνατε με πολλά γκολ!

ΥΓ: Βαγγέλα κέρνα τους πόνο! We love you!

Εικόνα john

Εγω στο μυαλο μου εχω τον φορτουνη του euro 2012 και θυμαμαι την εκπληκτικη εμφανιση του απεναντι στην Πολωνια.Εχουν περασει βεβαια 3 χρονια απο τοτε και δεν ξερω εαν ο παικτης μπορει να αποδωσει στον ίδιο βαθμό.Ακουω οτι η καριερα του ειναι πτωτική τα τελευταια χρονια.
Πιστευω πως μπορει να αποδωσει καλυτερα ως κρυφος επιθετικος αλλα στην ιδια θεση παιζουν ο τσορι και ο σαβιόλα 2 παικτες κατα πολυ ανωτεροι του.Αρα ποιο το νόημα της μεταγραφής του? ΥΓ δεν με ενδιαφερουν οι εποικοινωνιακες νικες απεναντι στους εχθρους μας με τον ιδιο τροπο αποκτηθηκε και ο νεμεθ και ολοι θυμομαστε ππως κατέληξε

Εικόνα vagio

Ειναι απλα τα πραγματα: Μπορεις να ανταπεξελθεις ως Φορτουνης? Κερδισμενοι ολοι. Δεν μπορεις? Εφυγες.
Σου δινει το δικαιωμα να τον πιστεψεις παντως. Αισθηση μου ειναι πως καποιο χαφ θα πουληθει. Ας ειναι ο σαμαρης , ελπιζω. Τετοιου τυπου παικτες ο Μιτσελ νομιζω τους γουσταρει στον αξονα, 8αρια. Αν μαθει να μαρκαρει επιοικως, το εχει.

Εικόνα savvas gridlock

O Φορτούνης φίλε προέρχεται από τις Ακαδημίες μας, άρα μπορεί να δηλωθεί ως έξτρα παίκτης στο Τσάμπιονς Λιγκ, πέραν των 21 που περιμέναμε να τραβήξουν το κουπί. Αυτήν την πολυτέλεια δεν την είχαμε με το Νέμεθ. Το αν κάνει ή όχι, θα το δούμε. Επικοινωνιακά πάντως που λες, όταν τα ΜΜΕ που πρόσκεινται στον ΠΑΟΚ λένε πως ο Φορτούνης προτίμησε τα λεφτά του γαύρου και πως ''τον χάσαμε για 300.000 ευρώ'', παίρνουμε μία ιδέα για το ποιοι είναι οι ανταγωνιστές μας. Εξ άλλου αν δεν το'δες, ο Κόλκας μας ενημέρωσε χθες πως ελπίζει μόνο στον Κορέα.

http://www.gazzetta.gr/football/article/635314/o-pihis-peftei

Η πιο μεγάλη μας ελπίδα δεν είναι εσωτερική, αλλά η υπόθεση Κορέα. Όλα τα άλλα, είναι για λαϊκή κατανάλωση.

Μαρτυράνε χωρίς ξύλο.

Εικόνα Chief Bromden

Τέλη Ιουλίου! Της μεταγραφής το κάγκελο...
Χαμός σε όλη την Ευρώπη, από την Ρεάλ μέχρι τον Πανθρακικό...
Αγορές ,πωλήσεις, δανεισμοί, Μάυροι,άσπροι, κίτρινοι,ταλέντα ,αστέρια, παλτά,προετοιμασίες,φιλικά,συστήματα,μεταγραφολογία στις παρέες, αναλύσεις στα καφενεία ,έξαψη, αγωνία για το πρωινό πρωτοσέλιδο ΚΑΙ Ο ΜΕΣΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΠΑΟΚΤΣΗΣ ΕΛΠΙΖΕΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ...

Κατάντια ρε πούστη μου, σάπια μυαλά...

Εικόνα vagio

Σαββα, καπου πηρε το ματι μου πως υπαρχει ενα θεμα στο κατα ποσο μπορει να θεωρηθει γηγενης. Οτι πρεπει να εχει συμπληρωσει καποιες συμμετοχες με τα τμηματα υποδομης που ο Φορτουνης υποτιθεται δεν τις εχει. Ισχυει?

Εικόνα savvas gridlock

Ο Νικολακοπουλος το'χε γραψει στο ΓΑΥΡΟ πριν κανα μηνα, επειδη λεει ο Φορτουνης δεν ειχε τρια χρονια σερι στις Ακαδημιες του Θρυλου. Δεν ξερω που βασιζεται και το γραφει ο Κωστας. Εγω ξερω οτι απο το 2003 ως το 2008, για πεντε χρονια σερι, ο Φορτουνης βρισκοταν στις Ακαδημιες μας. Αρα μια χαρα γηγενης ειναι.

Εικόνα john

Εχεις δικιο το οτι ειναι γηγενης ειναι πολυ σημαντικο και το χα ξεχάσει.Τωρα για το εαν θα βοηθησει θα φανει αλλα κατα τη γνωμη μου τα στοιχεια δεν ειναι ενθαρρυντικα(με τον τσορι δεν γινεται ουτε λογος για τυχον συγκριση ενω ο σαβιολα πιστευω πως βοηθαει την ομάδα παρα πολυ ακομα και με αυτην την μέτρια απόδοση του εαν δεις τα στατιστικα του τις ευστοχες πασες του την βοηθεια που δινει στην ομαδα στο επιθετικο κομματι θα καταλαβεις τι εννοω).Πισω απο το ΄΄δεκαρι΄΄ υπαρχει ο μανιατης ο σαμαρης ο κασαμι ο εν ντιγκα οι οποιοι μπορουν να παιξουν ολοι απο εξαρι εως οκταρι και ετσι δημιουργουν 2 ικανοποιητικα διδυμα για το χωρο του κεντρου.Δεξια υπαρχει ο ντουρμαζ ο ΦΟΥΣΤΕΡΑΡΟΣ ο κολοβός και ελπιζω και ο μπογιαν.Αρα που θα χωρεσει ο φορτουνης?Εκτος και αν γινει καποια πωληση ισως μανιατη η σαμαρη και ετσι δημιουργηθει χωρος στο κεντρο και γι αυτον.(Αλλα δεν αποδιδει καλα σε αυτες τις θεσεις...).Τελος παντων το παρακουρασα.
Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΜΙΤΣΕΛ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ.
Για τον Κορεα θα παρω θεση μονο οταν και αν απαγγελθούν επισημες κατηγορίες και ποινικες διωξεις αλλα σε παρουσα φαση μπορω να πω πως ηθελα μια καλυτερη εποικοινωνιακη αντιμετωπιση της διοικησης απεναντι στις λασπολογίες και τα οσα ακουγονται δεξία και αριστερά.Ο μαρινακης δεν εχει παρει θεση ακομα και οι περισσότεροι ολυμπιακοι είναι στο σκοταδι γι αυτο το θέμα.

Εικόνα ALEXIS7GER

διαβάστε και αυτό....σχόλιο Παοκτση στο gazzetta.gr , κατω απο το ανωτέρω αρθρο

15:40 | 21-07-2014
Υπάρχει ΠΑΟΚτσής που δεν πιστεύει ότι ο ζήσης είναι διπλόμισθος?? Έναν παίρνει από τον ΠΑΟΚ και έναν από το λιμάνι για να κάνει ότι γίνεται την τελευταία τριετία στην ομάδα. Μαζί με το γκαγκατσέικο που εγκατέστησε ο κόκκαλης ο ΠΑΟΚ είναι όμηρος. Μεγάλο μερίδιο ευθύνης έχει και ο σαββίδης που τους ανέχεται. Και εν τέλει αφού δεν τους ψιλιάστηκε ότι είναι μια παρέα που δουλέυουν για άλλους σκοπούς ας την κάνουν όλοι μαζί και ας μας αδείασουν την γωνία.

ΔΗΛΑΔΗ Ο ΖΗΣΗΣ ΤΑ ΔΙΠΛΟΠΑΙΡΝΕΙ ?? Ρε γιγαντα ΒΡΥΖΑ πες μας και εμάς το μυστικό που ψαχνουμε 2 χρόνια για δουλειά !!!! Αμ το γκαγκατσέικο ( πως λέμε το Ανδρουτσοπουλέικο ..ενα πραγμα ..χαχα ) ?? Καλά , συγγνώμη ο ΓΚΑΓΚΑΤΣΗΣ δεν ειναι ταγμένος ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ στον ΠΑΟΚ ?? πλάκα με κάνεις ρε φιλαράκι ?? πίασε μία με κρέμα τώρα ..και μία με σπανάκι γιά αργότερα....

Υ.Γ. πουσαι R-OMEN ..μην παίρνεις ιδέες χαχα ξερεις εσύ

Εικόνα V0R4D0R

Μάλλον εννοούσε ότι ΤΟΝ διπλοπαίρνει ο Βρύζας, όχι ότι ΤΑ διπλοπαίρνει. Έχουνε μια ασύγκριτη εφευρετικότητα πάντως αυτοί οι ψωρίτες, όταν ψάχνουνε να βρούνε τον ένοχο για τις ξεφτίλες τους. Μάλλον κάτι τους βάζουνε στη μπουγάτσα με ελιές και προσούτο.