ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΜΑΡΚΕΤ, ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΠΟΥΛ



Μια ακόμα Ευρωπαϊκή βραδιά μας πρόσφερε σήμερα ο πράσινος πρέσβης της φάπας και του γέλιου, ο θίασος του Αναστασίου και του τουίτη. Για όσους δεν ασχολούνται με λεπτομέρειες χαλώντας τις διακοπές τους, υπενθυμίζουμε ότι σήμερα ο vazelakos έπαιξε τον επαναληπτικό με την Σταντάρ Λιέγης για την πρόκριση στα play offs του ΤΣΟΥ ΛΟΥ. Φυσικά και δεν προκρίθηκε αφού μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα, σήμερα έχασε μέσα στο ΄΄απόρθητο΄΄ κάστρο της λαγοφλώρου και κλάααμα τα λαγουδάκια. Ας θυμηθούμε όμως λίγο το τι λέγανε πριν το παιχνίδι και πιο συγκεκριμένα στην συνέντευξη τύπου για το παιχνίδι ο ΄΄προπονηταράς΄΄ όλων των ΑΡΔάκων Αναστασίου. Χαρακτηριστικά αποσπάσματα:
Αύριο ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να πετύχουμε αυτό που θέλουμε.
Είναι αρκετά δύσκολο το παιχνίδι αλλά ξέρουμε τι πρέπει να κάνουνε. Αν τα κάνουμε δεν θα έχουμε πρόβλημα».
Σε αυτό το επίπεδο στόχος είναι να μην δεχθείς γκολ αλλά δεν σημαίνει πως θα παίξεις αμυντικά. Υπάρχει και η επιθετική άμυνα.
Όταν εδώ κάνουμε το παιχνίδι μας, μπορούμε να κοιτάξουμε τον οποιοδήποτε στα μάτια».
Στόχος μας είναι να είμαστε έτοιμοι σε κάθε σενάριο. Όποιος και να παίξει ξέρουμε τι να κάνουμε. Από εμάς θα εξαρτηθεί.
Έχουμε ένα ρόστερ 25 παικτών και σε πρώτη φάση είμαστε καλά. Όσο αυξάνονται οι υποχρεώσεις, χρειάζεται και ενίσχυση.
Δείξαμε με μεγάλους αντιπάλους πως μπορούμε να ανταπεξέλθουμε. Δεν με τρομάζει η εμπειρία ή η ωριμότητα. Ξέρουν τι πρέπει να κάνουν.

Ανακεφαλαίωση λοιπόν, η ομάδα του ζέλα είναι άπειρη και ανώριμη αλλά αυτό δεν τρομάζει τον κόουτς, το ρόστερ είναι μια χαρά, μπορούν να κοιτάξουν με αυτό το ρόστερ τον οποιονδήποτε στα μάτια, στόχος ήταν να μην δεχτούνε γκολ και δέχτηκαν παραπάνω και τέλος αν κάνανε ότι ήξεραν και έπρεπε δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα. Αλήθεια κριτική θα του γίνει ποτέ? Θα του αποδοθούν ευθύνες για μια φορά σχετικά με το χάλι της ομάδας που τερμάτισε τέταρτη πέρυσι στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και κέρδισε στα χαρτιά το δικαίωμα να διεκδικήσει την πρόκρισή της στους χρυσοφόρους ομίλους του ΤΣ ΛΟΥ? Θα έχουμε πρωτοσέλιδα ανάλογα με εκείνα του αποκλεισμού του Θρύλου από την Ανόρθωση?
Το άλλο που πρέπει να σταθούμε είναι ότι σήμερα καταρίφθηκε ακόμα ένας μύθος, αυτός της Ελληνοποίησης και νεαρής ομάδας του βαζέλα. Η σημερινή ενδεκάδα του πρέσβη ήταν Κοτσόλης, Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Μέντες, Πράνιτς, Ατζαγκούν, Ζέκα, Πέτριτς, Μπέργκ. Αν δεν με απατούν τα μάτια μου, η ενδεκάδα του Αναστασίου είχε μόλις 3 Έλληνες. Ο βασικός και αναντικατάστατος - νεοαποκτηθείς Στιλ μετονομάστηκε σε Κοτσόλη, καταλαβαίνουμε φυσικά όλοι για τι παικτούρα έφεραν πάλι και παραμυθιάζουν για ακόμα μια φορά τους προβατοπαδούς τους. Για την ιστορία ενδεκάδα με μέσο όρο ηλικίας τα 27,9 έτη δεν την λες και νέα...
Επειδή με τους βαζελάκους δεν μπορείς ποτέ να στηρίζεσαι στο iq τους, ας θυμηθούμε το σκορ της αναμέτρησης, γιατί αύριο πάλι θα διαβάζουμε για την υπερομάδα της πανάθας που ήταν άτυχη και δεν κατάφερε να αποκλείσει το πραγματικά καφενείο της Λιέγης.

ΘΙΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 1 - ΧΩΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΒΕΛΓΙΟ 2

Αν ήμουν πάντως ο Βαγγέλας και ήθελα να τους τελειώσω χωρίς σάλιο και για την φετινή χρονιά, πριν αλλάξει η ημέρα στις 11.59΄ θα ανακοίνωνα την απόκτηση παίκτη με μια επιστολή ευχαριστίας προς το τουίτη για το 100% του μάρκετ πουλ που μετά τον αποκλεισμό του λαγού δεν το μοιραζόμαστε πλέον οριστικά με κανέναν.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς.

Σχόλια

Εικόνα Bad7

Καλυτερα γι'αυτους που αποκλειστηκαν γιατι αμα προκρινοντουσαν θα ριχναμε πολλα γελια

Εικόνα Bad7

αν και πιστευω και με τη μιτιλαντ θα ριξουμε γελια

Εικόνα el trick

Όχι
Το δεύτερο δεν το έβαλε ο ΤΟΤΟΣ
το έβαλε ο Μ ποπός!!!!!!

Εικόνα el trick

Εφαγε ο ποα γκολ από τον ΜΠΟΜΠΟ τον Γιάννη;;;;;
Δεν το πιστεύω....
Σε λίγο θα μας πείς ότι το δεύτερο το έβαλε ο ΤΟΤΟΣ!!!!
......
......
...λές;;;;;;;;

Εικόνα Bad7

χαχαχαχαχαχα

Εικόνα TROUMPAS

ΚΥΡΙΕ ΠΡΕΣΒΗ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΣΠΡΟΥΣ ΛΕΚΕΔΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΚΑΛΗ

ΡΕ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΩΣ ΛΕΚΙΑΣΤΗΚΑΝ ΕΤΣΙ ΠΑΛΙ

Εικόνα Son of Hoof

Στην βαθμολογία της uefa είναι κάτω από λουντογκόρετς και μαρίτιμο, τη σταντάρ θα περνάγανε?
Καμία έκπληξη που αποκλείστηκαν τα στάκια ΚΑΙ φέτος. Αλλά αν το ματς γινόταν πριν 50 χρόνια μπορεί να κέρδιζαν. Κάτι είναι κι αυτο.

Εικόνα Ben

Sloggy: Στη Λεωφόρο θα είναι... Στάνταρ άσσος!

Εικόνα john

Οπως ειπε και ο ΒαζελοΝικολογιαννης,στην Λεωφορο θα μπουν.Ε μπήκαν ολα μεσα(τα γκολ στην εστια μη το πας στπ πονηρό)

Εικόνα Βασιλης-Ντεταρι-Φουνες -7-

Καλως τους καλως τους...Πως και πως περιμενα το αρθρο...Ωπ τι βλεπω, και ο γνωστος βαζελος βιτσιοζος "εν αθηναις" στην παρεα οπως παντα...Μετα κ απο ηττα βρε θηριο??Αυτο πια λεγεται αποστολη αυτοκτονιας μ αυτα που θα διαβαζεις....Μας εφαγε η λογοκρισια στα βοθροπουστροσαιτς-αντικειμενικα και ειπα να καταθεσω και γω ο ταπεινος την αποψη μου για τα χθεσινα...Τι λεγαμε?Α ναι....Ρε ευρω-ΠΕΗ που πηγε το ευρωπαικο κοστουμι σας???Ετσι δε σας χαιδευουν τ αφτακια σας το πουστροσαιτς-αντικειμενικα???Τι εγινε ωρε σας στενεψε??Που ειναι ο 0-2-13 ρε παιδια??Και συ βρε παπαρα δεν ελεγες οτι στην λαγοφλωρο θα μπουν???Ναι μπηκαν αλλα απο αλλη τρυπα τρυπιε ε τρυπιε...Τουμπεκι ψιλοκομμενο απο δω και περα βαζελοπουστες και μην ξανακουσω για ευρωπες και για παρισια γιατι θα σας παρει ο διαολος χαπατα....Φατε τη πουτσα τωρα χωνεψτε την και τα μπικικινια κλασσικα στον χοντρο...Με κουφοντινες και κουτρουμπηδες δεν επηδηξε κανεις ραμολιμεντα

Εικόνα savvas gridlock

Kαι ξέρεις ποια είναι η μαλακία ρε Βασίλη; Δεν μπορούμε να ενημερώσουμε αυτήν την ανάρτηση με νέο υλικό από φυλλάδες, γιατί σήμερα δεν βγήκανε στα περίπτερα λόγω της χθεσινής απεργίας.

http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/120921/o-perigelos-tis-eyropis

Εικόνα Βασιλης-Ντεταρι-Φουνες -7-

Μεγαλη ξενερα...Το παν πολλοι ολυμπιακοι αυτο...Ψοφαμε για πρωτοσελιδο της γνωστης λαχανοφυλλαδας

Εικόνα GAVROSTOS-7-

Καλημερες Αδερφια !!!!
Σας βγαζω το καπελο σαν σαιτ.....κανετε τεραστια δουλεια !

Εικόνα savvas gridlock

Καλημέρα φίλε, καλώς ήρθες.

Εικόνα rasputin7

Κλαμα στη λεωφορο.Δεν πειραζει μαγκες,πριν 300 χρονια κανατε πορειες.

Εικόνα μαουνιέρης

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΧΙΝΑΣ

ΘΡΑΠΑ

Ο Γαβουνές, ο Μαμουνές, ο Παστροκωλαράκης,
ο λαγναρμένιος Μπιθουλιάν και οι δυό σιαμαίοι Βούζοι,
ολόκληρα μερόνυχτα συνέχεια θραπακιάζαν:
μες στο βουρκί του μαγαζιού του Μπιθουλιάν χλιχλίβαν,
τουμποκορδωμπαχλιάζονταν, λυσσοβουτοπαφτιάζαν,
τρεμουλοπεφτοθρίαζαν, ιαχογαυλιούσαν,
εναλλασσοπθακίζονταν κι’ αλληλοσφιχτομπλάφαν,
κάναν ο ένας τ’ αλλονού λαχτάρ-καπουλοφρίξεις,
κοιλιοδοντοτσικδισμούς και φτερνοσβερκοτρίγγια.
Ο Γαβουνές βαυλάκισε τον Παστροκωλαράκη.
Οι Βούζοι μακλατέψανε του Γαβουνέ τα οπίσθια,
και ξαναβαυλακίσανε τον Παστροκωλαράκη,
ο Μπιθουλιάν γλιβδίκωσε τρία αφτιά των Βούζων,
κι ο Μαμουνές τζιτζίφτισε του Μπιθουλιάν τα ούλα.

Την πρώτη μέρα πλάνταξε ο Παστροκωλαράκης.
Κι ό,τι έμενε απ’ τον Μπιθουλιάν τη δεύτερη εβυθίσθη
και θάσπιφε μεσ’ στο βουρκί, που πηχτογλοιογλούσε
απ’ τον κρεατοσίελο και την ιδρωμυελόρροια
των θραπικών. Και το πρωί της τρίτης πιά ημέρας
οι μεν ήταν του θανατά, κι οι Βούζοι ξεκολλούσαν.

Εικόνα apostolos gaganis

Γιωργαρα μου, ρεσιταλ για προχωρημενους...Σηκωθηκα που λες προς εξυπηρετησιν του...επειγοντος, δεν ηξερα το αποτελεσμα γιατι ειχα παει να κοιμηθω απο νωρις και βλεπω το ΄΄θριαμβο΄΄ ( παλι ) του...αγαπητου μας Panathinaikos... Θυμηθηκα αμεσως τον Νικολογιαννη που΄γραφε πριν απ΄το παιχνιδι στο, γνωστο, ΑΡΔικειμενικο σαϊτ ( εχω κατι τετοια βιτσια εγω, πριν απο παιχνιδια του βαζελου, να διαβαζω τί γραφουνε πριν και μετα απο κατι τετοιους αγωνες τ΄αρρωστα ΑΡΔακια ): ΄΄ Ο κοσμος του Παναθηναϊκου ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ φετος αλλη μια χρονια χωρις Ευρωπη...΄΄. Αντε λοιπον! Μετα το χτεσινο σας φιασκο, ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙΣΤΕ ομαδικα μ@λ@κισμενα, μιας και ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΕ αλλο!

Οσο για κατι...αιδοιόφθειρες ( ημετερον ) που τους αρεσει να πηγαινοερχονται - μαζοχιστικα - στ΄ΑΡΔια μας, τί να σου΄πω Γιωργο μου; Εγω, αμα παρω χαμπαρι το παραμικρο κατα΄κει, ριχνω αμεσως λιγο απ΄το ειδικο ταλκακι ( το SEGAMEX powder ειναι απ΄τα καλα, βγαινει και σε αερολυμα ) το βραδυ και το πρωϊ τους εχω κανει τα...σαραντα. Αλλοι ομως, Γιωργο μου, τις ΄΄κρατανε΄΄ εκει...Δεν τις ΄΄καθαριζουνε΄΄...Τις αφηνουνε να ζουνε...Τί σου ειναι οι ανθρωποι λοιπον...Ισως τις εχουνε για να διασκεδαζουν ή σαν σακκο του μποξ ή για...πτυελοδοχεια ή και για...διδακτικους ακομα λογους...Αγνωστοι αι βουλαι τους...

Παω τωρα να συνεχισω τον υπνο του δικαιου ( και του...ικανοποιημενου, διατί να το κρυψωμεν αλλωστε; )...

Εικόνα μαουνιέρης

Ειδικά για σένα, σύγγαυρε Απόστολε, τούτο το επίσης υπερλεξιστικό σονέττο του Ναπολέοντος Λαπαθιώτη. Πιο καλά κατανοείς τί θέλει να πει ο ποιητής εδώ παρά διαβάζοντας τα άρθρα των ΠΑΟΑΡΔαίων στους "αντικειμενικούς" ιστότοπους. Ο τίτλος του θα μπορούσε να είναι και ΠΑΟ, ΠΑΟ, ΠΑΟ:

ΝΑΠΟΛΕΩΝ ΛΑΠΑΘΙΩΤΗΣ

ΒΑΟ, ΓΑΟ, ΔΑΟ

Ζινώντας παβίδονο σαβίνι,
Κι απονιβώντας ερομιδαλιό
Κουμάνισα το βίρο του λαβίνι
Με σάβανο γιδένι του Θαλιό.

Κι ανέδοντας έν' άκονο λαβίνι
Που ραδαγοσαλιούσε τον αλιό
Σινέρωσα τον άβο του ραβίνι
Σ' ένα άφαρο δαμένικο ραλιό!

Σουβέροδα στ' αλίκοπα σουνέκια
Μες στ' άλινα που δεν εσιβονεί
Βαρίλωσα τ' ακίμορα κουνέκια

Και λαδαμποσαλώντας την ονή
Καράμπωσα το βούλινο διράνι
Σαν άλιφο τουρένι που κιράνει

Εικόνα apostolos gaganis

Οχι μονο το καταλαβα οριζοντιως και καθετως τουτο το εμμετρο...πονημα, Γιωργο μου, αλλα...εμβαθυνα κιολας σ΄αυτο...Οσο για τον Μπιθουλιαν και τον Παστροκωλαρακη, τί να σου΄πω; Ο πρωτος με παραπεμπει σε...λυματα και στη συνεχεια στον...Ιβαν τον ΄΄σκυθρωπο΄΄, ενω ο δευτερος με κατευθυνει αμεσως - αμεσως στον Αλαφουζ-ακη... Λες να΄χω τιποτα συγγαυρε και κανω κατι τετοιους... ΄΄αναρμοστους΄΄ συσχετισμους;

Εικόνα μαουνιέρης

Όχι, γιατρέ μου, μια χαρά είσαι. Κι εγώ είμαι μια χαρά. Είδα -επί τούτω- τις αθλητικές ειδήσεις στο Μέγκα και στο Σκάι και φτιάχτηκα. Τί ανεπανάληπτες μουτσούνες!... - ζήτω τα προκριματικά του Γιουρόπα Καπ! Μας έχουν φυλαγμένες και άλλες χαρές αυγουστιάτικα...

Εικόνα Ερυθροφύλακας

Όπως περίμενε άδικα και πέρυσι κάθε βδομάδα στον καναπέ..
Τις κούπες των προκρίσεων που τις έχετε στον βοτανικό, στο Λαγονήσι ή στα γραφεία του Σκάι; Ή μήπως στην Εισαγγελία;

Εικόνα lemmy

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ο μαζοχισμός σου ρε βάζελε δεν έχει πάτο λέμε

Εικόνα nmavronas

MAΣ ΚΑΚΑΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΠΡΕΣΒΥ!

Εικόνα Εν Αθήναις

Διπλάσιες προκρίσεις από εσάς στας Ευρώπας.
Περιμένουμε εσάς να γελάσει το χειλάκι του Έλληνα...

Εικόνα rasputin7

Να περιμενετε καμια χαρα απο την δικη σας ομαδα παιζει?Κανεναν τιτλο?Τιποτα?Ας φαμε και 10 απο την τελευταια της Σκωτιας.Εσυ ανυπαρκτος θα παραμεινεις να κανεις φιεστες για πρωταθληματα προ χριστου.

Προετοιμασου για το ματς της χρονιας πλεον που ειναι στο Καραισκακη.Απο τωρα εχετε αρχισει τις προετοιμασιες.Γινατε παοκ και δεν το καταλαβατε πελατες.

Εικόνα Ερυθροφύλακας

Παρακαλώ άπαντες να προσευχηθούν στη Μεγαλόχαρη, μέρες που 'ναι, να προκριθεί ο αστείος στο Γιουρόπα μη τυχόν και δε βλέπουμε κωμωδίες το χειμώνα! Περαστικά στον Αναστασίου, συγχαρητήρια στον Κουτρουμπή (που κανε χειρονομίες πέρυσι) ήταν μέσα και στα δύο γκολ

Εικόνα savvas gridlock

Μπα, εγω ευχομαι εναν ακομη ωραιο αποκλεισμο, αφου θα εχουν βγαλει γλωσσα στο πρωτο ματς. Ετσι και θα γελασουμε με το θιασο του Παναθηναικουλη και τις αβαντες του απο τους ΑΡΔ, αλλα δεν θα παρουν και τα 3-5 μυρια των ομιλων του Γιουροπα. Και κλαμα μετα ο Τουιτης.

Εικόνα Ερυθροφύλακας

Σε επίπεδο αρχής, αυτό είναι το σωστό. Και με νόμο ει δυνατόν να καταργηθούν καλά θα ήταν. Απλώς θα εχουμε μία νότα γέλιου μες την εβδομάδα στην περίπτωση που προκριθούν.
Ε ρε καλοκαιρινή πίκρα που αρπάξαν, το 'χαν πιστέψει κιόλας, αλλά ξέχασαν ότι για να προκριθούν πρεπει να βάλουν και την μπαλα στο πλεκτό. Πλάκα πλάκα, αν δεν περάσει Γιουρόπα ο Τουίτης, τον βλεπω να πουλάει Μπεργκ όσο όσο.

Εικόνα Chief Bromden

Ο τουίτης περίμενε να περάσει την Σταντάρ για να κάνει μεταγραφές , να κάνει μεταγραφές για να περάσει την Σταντάρ δεν του πέρασε από το μυαλό…

Εικόνα Ερυθροφύλακας

Ε ναι, τώρα θα κάνει μεταγραφές, μετά τη Σταντάρ, όχι όμως αγορά, πώληση. Πούλα την Κοσιώνη και τον Σαγόνια ρε Τουίτυ!

Εικόνα apostolos gaganis

Λογια μεγαλων ανδρων: ΄΄Ερχεται ΠΑΝΤΑ μια στιγμη που το ποδοσφαιρο αποδιδει τα του Καισαρος τω Καισαρι΄΄ ( Αλεξιος ο ΑΡΔαμος, γνωστος και ως Σπυροπουλος, κατα την μεταδοση αγωνα στο προσφατο Μουντιαλ - Τα γραφω κατι τετοια, οταν τ΄ακουω, για να τα χρησιμοποιω αργοτερα οπου και οταν πρεπει ).

Ε! Αυτο λεμε κι εμεις 20 χρονια περιπου τωρα, κωλοβαζελακια, γαβροβαζελακια και ΄΄αντικειμενικα΄΄ ΑΡΔοβαζελακια...

Εικόνα savvas gridlock

Η οποία Κοσιώνη έχει γνωρίσει πολλούς άντρες στη ζωή της και κατέληξε στο γιο της Ντόρας, προφανώς επειδή εκτίμησε τον ψυχικό του πλούτο. Φυσικά εμείς δεν υιοθετούμε τέτοια κουτσομπολιά, απλώς καταγράφουμε κάτι που διαβάσαμε προσφάτως στα ''Παραπολιτικά''. Και ούτε για μπανιστιρτζήδες εφοπλιστές γράφουμε, ούτε για βίζιτες. Όχι για να μην πει κανείς ότι το χοντραίνουμε.

Εικόνα μαουνιέρης

Σιχαίνομαι, ρε, σιχαίνομαι, για το κατάντημά σας! Γιατί πανηγυρίζετε, ρε, που ένας τίμιος ελληνικός αθλητικός όμιλος της περιοχής Abelogardens ξωπετάχτηκε πάλι από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις; Τι ψυχή θα παραδώσετε, ρε άθλια υποκείμενα... ρε απάτριδες... ρε λιμανίσιοι...

Εικόνα john

Kαι οπως διαβασα σε ενα θεικο σχολιο σε αλλο σαιτ.Μα ηταν δυνατον να νικήσουν απο ομαδα που φοραει ερυθρόλευκα και την ημέρα των γενεθλίων του ΓΑΜΙΑ τους ΤΖΟΛΕ

Εικόνα Romain

ΦΦΦΦΦΦΦΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠ

Εικόνα μαουνιέρης

Αλήτη Μαρινάκη, συνεχιστή του αλήτη Κόκκαλη, αμφότεροι παραγκάρχες και δυνάστες των τιμίων, δεν ντρεπόσαστε ρε για το κατάντημα που έχετε ρίξει το ελληνικό ποδόσφαιρο;

Εικόνα Εν Αθήναις

Δεν ντρέπεστε επίσης που χάσατε 0-3 από αυτήν την ομάδα, μέσα στην έδρα σας;

Εικόνα ALEXIS7GER

τι μιλας μωρή ΝΟΥΛΑ ΑΘΗΝΟΥΛΑ ?? δεν εβαλες μυαλό μωρή ΑΡΡΩΣΤΗ ?? σε τρώει ο πισινός σου ??

Εικόνα olympiakaraga7te

Με νικησες 0-3 σε μια χρονια που τερματισα με 20 βαθμους περισσοτερους απο' σενα, σε νικησα 0-1 στη Λεωφορο και επισης πηγα στους 16 του Τσαμπιονς Λιγκ. Εσυ ουτε καν Ευρωπη δεν επαιξες περσι. Και ενας βασικος λογος που ηρθε αυτο το 0-3 ειναι το οτι 5 μερες πριν νικησα 2-0 τη Μαντσεστερ πραγμα που δεν εχει κανει ποτε καμια αλλη ελληνικη ομαδα! Του χρονου την 8η αγωνιστικη θα τα πουμε ομως... Και οι αεκτζηδες πανηγυριζαν για το 4-0 και χασανε απ' τον Θρυλο επι Μαρινακαρου με 6-0, 0-4 και 3-0. Και τα μπαοκια με 3-0 και 4-0. Ερχεται η σειρα σας!

Εικόνα Chief Bromden

Χτύπα τατουάζ το 0-3! ψύχωση έχεις πάθει, το 0 και το 3 το έχεις βουλιάξει στο πληκτρολόγιο…
Αρχίζει το νέο πρωτάθλημα σε λίγο και ήδη έφαγες την πρώτη φάπα, αλλά το 0-3 είναι 0-3, κράτα το κάβα αλλά με ρέγουλα μην το καταναλώσεις όλο από τον Αύγουστο φύλαξε λίγο για τις κρύες νύχτες του χειμώνα, να έχεις να λές…

Με το μερίδιο σας θα με ενδιέφερε η αγορά του Μπούρμπου ως επένδυση, πόσο πάει;

Εικόνα savvas gridlock

Eσύ ντράπηκες το 2010 που ενώ έκανες νταμπλ και ήσουν ''πανίσχυρος με την πολυμετοχικότητα'', σε κέρδισε μέσα έξω ο Ολυμπιακός;

Εικόνα Εν Αθήναις

Δεν είχα τετραπλάσιο μπάτζετ από εσένα, όπως εσύ πέρυσι.
Επίσης είχα τρία δοκάρια κι εσύ μισή φάση.

Εικόνα olympiakaraga7te

Ειχες τρια δοκαρια εκ των οποιον τον ενα ηταν στην εξωτερικη πλευρα της δοκου, το αλλο ξεκινησε απο μη υποδειξη φαουλ υπερ του Ολυμπιακου και το αλλο ηταν κανονικο. Και εγω ειχα ενα δοκαρι στο ματς εκεινο. Θες ομως να θυμηθουμε τη διαιτησια του Δαλουκα που σε επαιξε 90-10 εκεινη τη μερα και παλι σας ξεσκισαμε μεσα στο ΟΑΚΑ; Οριστε,

https://www.youtube.com/watch?v=Oz811N54NAs

Θελατε και Ριζουπολη ρε νουμερα...

Εικόνα savvas gridlock

Στο δεύτερο γύρο αυτά, στο ΟΑΚΑ. Στον πρώτο γύρο, στο Καραϊσκάκη, με τις πιστολιές του Μήτρογλου, τι έγινε; Κι εκεί δοκάρια είχες; Και ποιος ευθύνεται για αυτό το τετραπλάσιο μπάτζετ που λες ότι είχαμε πέρυσι σε σχέση με εσένα; Μήπως ο ''κακός'' Μαρινάκης που αποκαλείς ειρωνικά ''επενδυτή'';

Εικόνα Chief Bromden

Με Γκαλίτσιο και Ζαϊρί τους γλεντήσαμε στο Καραϊσκάκη και τον παγκίτη τότε Μήτρογλου…

Εικόνα Ερυθροφύλακας

Ας μην ειχαν χάσει το στενό στη Συγγρού και θα τρωγαν 4άρα παλι

Εικόνα dono

Έλα παλικάρι, μπανανίτσα και τον ΠΟΥΛ κι εσύ