ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΛΟΙΔΩΡΕΙ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ


Tags: ΑΡΔ

Εχθές είχαμε τον ξεφτιλοαποκλεισμό του βαζελάκου και όπως είχαμε προαναγγείλει από σήμερα άρχισαν όλα τα ΑΡΔάκια να δημιουργούν ανάχωμα, ασπίδα και στήριξη στην παε τουίτη, μια στήριξη που κρίνεται απαραίτητη γιατί δεν είναι και τόσο εύκολο να χωνέψει ο οπαδός του ζέλα ότι κατάφεραν να αποκλειστούν από ένα χωριό του Βελγίου. Ας δούμε λοιπόν ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα δημοσιογραφίας που είναι τόσο αδέσμευτη και αντικειμενική, που πρέπει να γίνει πάραυτα πρωτοσέλιδο στην εφημερίδα της μολόχας ή των σπορ του Βορρά. ΑΡΔάκος κάποιος Κεφαλογιάννης. Θαυμάστε λοιπόν.

Η καζούρα των Ολυμπιακών για τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από την Σταντάρ Λιέγης είναι το πιο λογικό και ταυτόχρονα το πιο θεμιτό πράγμα του κόσμου: Αν μέσα στη γενικότερη μαυρίλα του ελληνικού ποδοσφαίρου χάσουμε και αυτό, τη διάθεση μας για αγνή, διασκεδαστική, καυστική πλάκα, τότε δεν θα μας μείνει απολύτως τίποτα.
Απλώς καμιά φορά μπερδεύομαι. Και χάνω το όριο. Πού τελειώνει το αστείο και πού το σοβαρό; Πόσοι, από όσους σπεύδουν σε κάθε αποτυχία του Παναθηναϊκού ή του ΠΑΟΚ ή της ΑΕΚ να γράψουν στα social media "φταίει ο Μαρινάκης, πρόβατα" κάνουν πλάκα και πόσοι κατά βάθος πιστεύουν πράγματι ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει καμία ευθύνη για τίποτα;
Δεν φταίει ο Μαρινάκης
Ασφαλώς και ο Ολυμπιακός δεν ευθύνεται για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός "κοιμήθηκε" για 6 λεπτά και έχασε μια τεράστια ευκαιρία να ενισχύσει την σταθερή αγωνιστική πρόοδό του (η οποία φάνηκε και στα δυο ματς με την Σταντάρ) με κάποια υπερχρήσιμα εκατομμύρια ευρώ (το ποσό της συμμετοχής στα πλέι – οφ του Champions League, συν τα δεδομένα λεφτά από τους ομίλους του Europa League που τώρα είναι υπό διεκδίκηση). Φταίει η ατυχία, τα δοκάρια, ο διαιτητής ίσως, η μέτρια βραδιά του Μάρκους Μπεργκ, η αμυντική αδράνεια στις φάσεις των γκολ των Βέλγων, το 0-0 του πρώτου αγώνα, πάντως όχι ο Βαγγέλης Μαρινάκης.
Αλλά, αν το να είσαι Ολυμπιακός, αυτό το καλοκαίρι και να επιχαίρεις στα σοβαρά (και όχι μόνο για να τη σπάσεις στο φιλαράκι σου τον βάζελο ας πούμε) επειδή εσύ έχεις εξασφαλισμένο το σεντόνι και τα εκατομμύρια του Champions League, τότε, σόρι, αλλά σου αξίζουν όλα όσα έχεις υποστεί εδώ και 3-4 χρόνια εξαιτίας της κρίσης. Ειδικά αν ανήκεις ταυτόχρονα στην πλειονότητα εκείνων που θεωρούν εαυτόν αθώο για τα δεινά της Ελλάδας και γκρινιάζεις καθημερινά για τους "ανάλγητους δανειστές", το "Γ' Ράιχ της Μέρκελ", τους "κλέφτες, δοσίλογους πολιτικούς" και τα φιλαράκια τους, τους επιχειρηματίες και τους τραπεζίτες, το "παρεάκι που πίνει το αίμα".
Διότι, φίλε είσαι είτε υποκριτής είτε τυφλός. Εφόσον σε όλους τους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου το παίζεις αδικημένος (και σε κάποιες περιπτώσεις, ενδεχομένως να έχεις δίκιο), στο ποδόσφαιρο γιατί χλευάζεις όσους αδικείς εδώ και χρόνια;  Θα μου πεις, δεν πα να χεστείς ρε παπάρα που τολμάς να συγκρίνεις τη φτώχεια με τη μπάλα; Το ποδόσφαιρο είναι για χαβαλέ. Σωστά. Αλλά δείχνει νοοτροπία. Τη νοοτροπία των Ελλήνων να βλέπουν παντού και πάντα, μονάχα την αλήθεια που τους συμφέρει.

Το άλλοθι Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ

Το έχω γράψει κι εγώ παλιότερα. Ισχύει πως το "ο Μαρινάκης φταίει" έχει λειτουργήσει αρκετές φορές σαν χαλί για να κρυφτούν τα πολλά λάθη των διοικήσεων Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ. Έχω γράψει επίσης περισσότερες από μία φορές και θα συνεχίσω να το γράφω ευκαιρίας δοθείσης ότι οι από κάτω που σκούζουν περί δικαιοσύνης, όταν βρίσκονται από πάνω αντιμετωπίζουν με τον ίδια χλευαστική διάθεση τις διαμαρτυρίες των ηττημένων. Δεν έχει να κάνει με Ολυμπιακούς, Παναθηναϊκούς, ΠΑΟΚτσήδες. Έχει να κάνει με την ειλικρίνεια και την αυτοκριτική. Τίποτα από τα δυο δεν μας χαρακτηρίζει σαν λαό.
Και επ’ αυτού, ειλικρινά δεν νομίζω ότι φέρει καμία ευθύνη ο Βαγγέλης Μαρινάκης...

Υ.Γ. Ίσως, βέβαια, να δίνω μεγαλύτερη σημασία στα social media απ' όση χρειάζεται. Ίσως δηλαδή να υπάρχουν κάμποσοι, σιωπηλοί Ολυμπιακοί εκεί έξω, οι οποίοι ασφαλώς να χαίρονται για την ήττα του Παναθηναϊκού (το αντίθετο θα ήταν περίεργο), αλλά ταυτόχρονα να γνωρίζουν πώς ακριβώς χτίστηκε και πως συντηρείται η σταθερή παρουσία της ομάδας τους στους ομίλους του Champions League. Και γι' αυτό να μη γράφουν τίποτα πανηγυρικό σχετικά.

Σε μια τέτοια περίπτωση ζητώ συγγνώμη. Βάζω και στοίχημα, πάντως, ότι στα σχόλια από κάτω οι... ηχηροί Ολυμπιακοί θα πάρουν την  κατάσταση στα πληκτρολόγια τους. Καλό βόλι.

Ας δούμε λίγο αναλυτικότερα το άρθρο τσουβαλιάζοντας όμως κι εμείς τον ΑΡΔάκο μαζί με όλο το αντιολυμπιακό μέτωπο, ότι ακριβώς δηλαδή κάνει κι αυτός.
Ασφαλώς και ο Ολυμπιακός δεν ευθύνεται για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός "κοιμήθηκε" για 6 λεπτά Πάλι καλά που το έγραψες κι αυτό ρε ΑΡΔάκο, γιατί ΟΟΟλα τα βαζελάκια (κι εσύ βέβαια μέσα σε αυτούς σαν βάζελος του Βορρά - γι αυτό και έγραψες αυτό το άρθρο αυτή την χρονική στιγμή) μετά το παιχνίδι με την γνώριμη τακτική του τουίτη και με εκφραστές τους διάφορους Κορέες, σαγόνιες, κοντών κτλ, είμαι σίγουρος ότι ψάχνατε εναγωνίως να συνδέσετε τον Βαγγέλα με τα χθεσινά σας χάλια. Θέλατε, γιατί αυτό πουλάει τελικά, να βρείτε ένα άλλοθι για την αγωνιστική - διοικητική σας ανυπαρξία με το να δείξετε γι ακόμα μια φορά το δάκτυλο στον μοναδικό πραγματικό επενδυτή του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Καταλαβαίνω ότι η σύγκριση του Βαγγέλα με όποιον άλλον ΄΄μεγαλοεπενδυτή΄΄ στον χώρο του Ελληνικού ποδοσφαίρου κρίνεται τουλάχιστον ατυχής. Αυτό σας πονάρει αλλά αντί ο τουίτη, ο Ιβάν ή ο τιγρούλης να δοκιμάσουν την τακτική του Βαγγέλα, αυτοί προσπαθούν μόνιμα να υποβιβάσουν το ίδιο τους το προϊόν. Περαστικά εύχομαι γιατί βλέπω τον Βαγγέλα δυστηχώς γι αυτούς, να μην μας αποχωρίζεται στα επόμενα πολλά χρόνια.
Αλλά, αν το να είσαι Ολυμπιακός, αυτό το καλοκαίρι και να επιχαίρεις στα σοβαρά (και όχι μόνο για να τη σπάσεις στο φιλαράκι σου τον βάζελο ας πούμε) επειδή εσύ έχεις εξασφαλισμένο το σεντόνι και τα εκατομμύρια του Champions League, τότε, σόρι, αλλά σου αξίζουν όλα όσα έχεις υποστεί εδώ και 3-4 χρόνια εξαιτίας της κρίσης. Δηλαδή τι εννοείς άραγε τώρα? Έχει πέσει το επίπεδο της superleague, ξαφνικά βέβαια μετά το 2010 γιατί τότε είχαμε το πρωτάθλημα της μπουγάδας και όλα ήταν αγγελικά πλασμένα. Ο Ολυμπιακός μπορούσε να ζήσει και χωρίς όλο το μάρκετ πουλ του ΤΣΟΥ ΛΟΥ. Ο μόνος υπαίτιος που και φέτος θα πάρουμε όλο το μάρκετ πουλ είναι ο παναθηναϊκούλης που αποκλειστήκατε από την Σταντάρ εχθές. Ας είχατε κοχόνες ας περνούσε εχθές και από τον επόμενο γύρο των play offs του ΤΣΟΥ ΛΟΥ και να μας κάνατε παρέα στους ομίλους. Ακριβώς το ίδιο έγινε και πέρυσι και με την ομαδούλα σου την ΔΕΚΟ του Βορρά τον μπάοκ, που ούτε μια πρόκριση στα χαρτιά δεν τον βοήθησε να προκριθεί στους ομίλους του ΤΣΟΥ ΛΟΥ. Υπάρχει κρίση και υπάρχουν μειωμένα έσοδα σε όλες τις ομάδες, αλλά αντί να χαίρεσαι στην περίπτωση του Ολυμπιακού, θα περίμενα να προβληματιστείς και να προσπαθήσεις να δείξεις κι αυτή την πτυχή στην πολύ άσχημη οικονομική συγκυρία για το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Μια συγκυρία που ενώ σε άλλους χαρίζονται χρέη, ο Βαγγέλας βάζει κασεράτα 70 μύρια στην ομάδα το 2010. Εννοώ ότι αντί να μιλάτε όποτε σας βολεύει για ΄΄τιμωρία΄΄ των οπαδών της ομάδας στην Διοίκηση  (που μεταφράζετε όλοι οι ΄΄ειδικοί΄΄ σαν αποδοκιμασία), να μας λέγατε και πόσο έχει επηρεάσει η κρίση και τις δικές σας ομάδες. Αλήθεια οι 10 Αμπράμοβιτς της ομάδας σου που είναι να βοηθήσουν τώρα?
Ειδικά αν ανήκεις ταυτόχρονα στην πλειονότητα εκείνων που θεωρούν εαυτόν αθώο για τα δεινά της Ελλάδας και γκρινιάζεις καθημερινά για τους "ανάλγητους δανειστές", το "Γ' Ράιχ της Μέρκελ", τους "κλέφτες, δοσίλογους πολιτικούς" και τα φιλαράκια τους, τους επιχειρηματίες και τους τραπεζίτες, το "παρεάκι που πίνει το αίμα". Όποτε θέλουμε να αρχίσουμε τις γενικολογίες και τις παπαριές συνδέουμε το ποδόσφαιρο με την οικονομική - κοινωνική ζωή της χώρας για να εξάγουμε φθηνά και εύκολα κυρίως συμπεράσματα. Αφού θέλει ο ΑΡΔάκος να μιλήσουμε και γι αυτά θα ήθελα να μας απαντήσει στα παρακάτω ερωτήματα. Ποιά εταιρία επιβιώνει σε οποιαδήποτε προηγμένη χώρα με αρνητικά ιδία κεφάλαια που δεν έχουν καλυφθεί ακόμα? Ποιά εταιρία στο εξωτερικό θα συνέχιζε να συμμετέχει ΠΑΡΑΝΟΜΑ στο πρωτάθλημα της χώρας της, παρά την απαγόρευση της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας? Ποιά εταιρία του εξωτερικού θα ήταν επαγγελματική ανώνυμη εταιρία και θα συμμετείχε σαν να μην τρέχει τίποτα σε ερασιτεχνικό πρωτάθλημα? Ποιά εταιρία θα της χαριζόταν γήπεδο και χρέη μεταθέτοντας τα ΟΛΑ στους φορολογούμενους πολίτες της χώρας? Γι αυτά τα πολύ σοβαρά αλήθεια δεν θα έπρεπε ήδη να είχες ασχοληθεί με ΄΄πύρινα΄΄ άρθρα, δείχνοντας τους υπαίτιους όλων αυτών? Αλλά εκεί δεν πουλάει, δεν θα ανήκες απλά στο εναιαίο αντιολυμπιακό μέτωπο, θα είχες θέματα σοβαρά...
Θα μου πεις, δεν πα να χεστείς ρε παπάρα  Εγώ δεν σε χαρακτηρίζω, ευτυχώς για όλους μας έχεις την ευθυξία να αυτοχαρακτηρίζεσαι τόσο σαν άτομο τόσο ως αρθρογράφος.
Ισχύει πως το "ο Μαρινάκης φταίει" έχει λειτουργήσει αρκετές φορές σαν χαλί για να κρυφτούν τα πολλά λάθη των διοικήσεων Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ. Άλλα μας λέτε όλα αυτά τα χρόνια, πρώτα ήταν η ΄΄χούντα΄΄ του Κόκκαλη, μετά ήταν η κυριαρχία Μαρινάκη. Μην τα αλλάζεις όπως σε συμφέρει μπας και σε διαβάσει και κανένας γαύρος, μην κωλοτουμπιάζεις δεν σε τιμά.
Δεν έχει να κάνει με Ολυμπιακούς, Παναθηναϊκούς, ΠΑΟΚτσήδες. Έχει να κάνει με την ειλικρίνεια και την αυτοκριτική. Τίποτα από τα δυο δεν μας χαρακτηρίζει σαν λαό. Ναι μπορεί να έχεις και δίκιο, αλλά πότε ήταν η τελευταία φορά που άκουσες ή έκανες αυτοκριτική για την ομάδα σου και γιατί την ΄΄απαιτείς΄΄ μόνο από τους οπαδούς του Ολυμπιακού? Από την στιγμή που δεν έχει να κάνει με χρώματα και φανέλες, γιατί άραγε εμείς δεν πρέπει να μπιζάρουμε τους ηττημένους βάζελους? Που είναι το αντίστοιχο άρθρο σου για την καζούρα των Αρειανών στα μπαόκια? Πάντα μετά από αποτυχίες του βάζελου έβγαιναν θέματα αποπροσανατολισμού του κόσμου. Μετά από ήττες σε ντέρμπι με τον ζέλα έβλεπες πρωτοσέλιδα για το γήπεδο στο Βοτανικό, τα τελευταία χρόνια η ασπιρίνη για όλα τα κακά των αντιπάλων μας είναι ο Βαγγέλας. Θα ξεφουσκώσει κι αυτό και μετά θα πρέπει βρείτε άλλο άλλοθι για τις αποτυχίες σας. Η ουσία όμως είναι εάν και πότε αυτά που γράφει ο ΑΡΔάκος περί καραμέλας του κακού Μαρινάκη, τα έχει υποστηρίξει ανοικτά και μια διοίκηση των αντιπάλων μας? Πότε ένας αντιπαλός μας έχει ασχοληθεί και με κάτι άλλο πλην της διαιτησίας αντί της πραγματικής αιτίας της παρακμής τους, που βέβαια το 2014 είναι η προφανής απουσία χρημάτων στην ομάδα τους?
Υ.Γ. Ίσως, βέβαια, να δίνω μεγαλύτερη σημασία στα social media απ' όση χρειάζεται. Ίσως δηλαδή να υπάρχουν κάμποσοι, σιωπηλοί Ολυμπιακοί εκεί έξω, οι οποίοι ασφαλώς να χαίρονται για την ήττα του Παναθηναϊκού (το αντίθετο θα ήταν περίεργο), αλλά ταυτόχρονα να γνωρίζουν πώς ακριβώς χτίστηκε και πως συντηρείται η σταθερή παρουσία της ομάδας τους στους ομίλους του Champions League. Και γι' αυτό να μη γράφουν τίποτα πανηγυρικό σχετικά. Είπα και εγώ και προς στιγμή ανησύχησα, δεν θα κωλοτούμπιαζες σήμερα? Λες παραπάνω ότι ο Μαρινάκης είναι άλλοθι για όλους τους απέναντι, αλλά τώρα μας λες ότι πρέπει να ντρεπόμαστε που είμαστε Ολυμπιακοί? Και δεν πρέπει να ντρεπόσαστε εσείς με το συνοικιακό σωματείο σας που έχετε κυριολεκτικά βιάσει και μολύνει διαχρονικά όλο τον Ελληνικό αθλητισμό? Μιλάνε και οι ζέλες που η καλύτερη περίοδος της ιστορίας τους συνδυάστηκε με τα πιο σκοτεινά χρώματα και την έλλειψη δημοκρατίας στην χώρα? Όχι Κε παπάρα δεν ντρέπονται οι Ολυμπιακοί, γιατί σε αντίθεση με όλους τους αλλόθρησκους Ολυμπιακός γεννιέσαι δεν γίνεσαι, Ολυμπιακό γουστάρεις και υποστηρίζεις δεν το κάνεις για να μην υποστηρίξεις τους απέναντι. Αντίθετα του συναφιού σου άνθρωποι επικίνδυνοι που επηρεάζουν νεαρά μυαλά με τα γραπτά τους επιλέγουν να γίνουν αντιολυμπιακοί, γιατί μην γελιόμαστε νομοτελειακά υπάρχουμε εμείς και όλοι οι υπόλοιποι απέναντί μας. Δεν θα ασχοληθώ περαιτέρω για να σου αποδείξω με επιχειρήματα γιατί λες παπαριές, εξάλλου ούτε εσύ χρησιμοποίησες επιχειρήματα στην άποψη αλλά ταυτόχρονα να γνωρίζουν πώς ακριβώς χτίστηκε και πως συντηρείται η σταθερή παρουσία της ομάδας τους στους ομίλους του Champions League. Συνέχισε άθλιε δημοσιογραφίσκε την προπαγάνδα σου αφού η ομάδα σου η μόνη χαρά που σου δίνει είναι στα τέσσερα με τον γαύρο στην πλάτη σου, αγωνιστικά εννοώ για να μην το έχετε κι αυτό μέσα σας.
Φέτος η ανοχή τελείωσε για όλους αυτούς τους πονηρούς που θέλουν να κάνουν κακό στην ομάδα μας. Σε όλους αυτούς που γήπεδο έχουν δει μόνο στο βιβλίο του Μένιου και διηγούνται κατορθώματα άλλων, μάγκες δηλαδή με δανεικούς όρχεις.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς.

ΥΣΤ 1. Δεν στοχοποιιύμε κανέναν με το παρόν άρθρο, όπως λέει κι ο Σάββας μάγκα θα τον κάνει όποιος τον κουτουλήσει και ήρωας του αντιολυμπιακού μετώπου. Αντίθετα θα πρέπει όλους να τους βάζουμε με επιχειρήματα στην θέση τους και με πολλά μπαλάκια εντός γηπέδου.
ΥΣΤ 2. Είναι απολύτως ξεφτίλα μια ομάδα σε ολόκληρη την περυσινή περίοδο να θυμάται 1-2 παιχνίδια και να χαίρεται κιόλας. Αν αυτό δεν το καταλαβαίνουν τα βαζελάκια, μόνο καλό μας κάνουν. Άντε βρε και καλοχώνευτη η χθεσινή μπανάνα...
 

Σχόλια

Εικόνα Romain

Εξαιρετικό άρθρο και επιχειρηματολογία. Μπράβο Dono.

Το έχουνε καταλάβει και οι ίδιοι. Ότι αν δεν κάνουνε προπαγάνδα δεν μπορούν με στοιχεία να στηρίξουν την ανυπαρξία τους.

Έτσι αν διαβάσεις τι γράφουν οι διάφοροι κόλλλκες, τσατσουληδες και χεσεσογλοι θα δεις ότι χωρίς επιχειρήματα προσπαθούν να βγάλουν την ευθύνη της αποτυχίας απο πανω τους και να δώσουν και λιγη ελπιδα στα πρόβατα που τους ακολουθούν.

Οι περισσότεροι όμως οπαδοί του αντι-Ολυμπιακού μετώπου τους εχουν πάρει χαμπάρι και απο τα σχόλια τους βλέπεις ότι αρχίζουν τουλάχιστο απο φετος να τους εχει πειράξει το στομάχι. Δεν είναι τόσο εύκολο να τα καταπίνουν όλα αμάσητα.

ΥΓ. Οι δύο μπανάνες ηταν ότι έπρεπε. Ιδίως η πρώτη από τον Πόμπο!

ΥΓ2. Μία ακόμη υπέροχη Ευρωπαική βραδιά απο τον ...πρέσβη της καρπαζιάς!

Εικόνα μαουνιέρης

Κεφαλογιάννης: "Θα μου πεις, δεν πα να χεστείς ρε παπάρα που τολμάς να συγκρίνεις τη φτώχεια με τη μπάλα;"

Μαουνιέρης: "Θα σου πω: Δεν πα να χεστείς ρε παπάρα". Μέχρι εκεί.

Εικόνα dono

Λιτά και Ολυμπιακά...

Εικόνα V0R4D0R

Τώρα που μου το θύμισες, κάτι έλεγε ο Καραπαππάς πέρισυ ότι θα αντιμετωπίσουν τη δικαιοσύνη όσοι ΑΡΔ υπερέβησαν τα εσκαμμένα κλπ. Μέχρι τούδε, ουδέν. Ας αφήσει λοιπόν τις διαρροές για μεταγραφές τύπου Πέρες, Εντιγκά και Μετζανί, και ας αρχίσει να ξεβρωμίζει τον τόπο από τη γλίτσα των συναδέλφων του. Αν του είχε βγάλει το σπίτι στο σφυρί του κάθε λουστράκου που βγάζει μεροκάματο βρίζοντας τον Ολυμπιακό, θα έβλεπες πόσο πιο συγκρατημένοι θα ήταν όλοι. Παρεμπιπτόντως, έχει καμιά σχέση με το γνωστό τζάκι ο τύπος?

Εικόνα dono

Από την Κρήτη είναι πάντως...
Ο Καραπαπάς τι ακριβώς διαρροές είχε κάνει για τους παίκτες που γράφεις?
Υπάρχουν ποινικές διώξεις εναντίων δυσφημιστών τηςομάδας, απλά όπως τα υπόλοιπα στην Ελλάδα θα πάρουν χρόνο για να δούμε τις υποθέσεις στο δικαστήριο

Εικόνα V0R4D0R

Δηλαδή έχουν γίνει μηνύσεις και αγωγές εναντίον συκοφαντών και έχει ασκήσει ποινικές διώξεις η δικαιοσύνη, ή το γράφεις σχηματικά? Γιατί εγώ δεν έχω ακούσει κάποια δίωξη εναντίον ΑΡΔ. Για να το πω διαφορετικά:
Φαίνεται πως στη διοίκηση δεν τους απασχολεί ότι το παιχνίδι έχει χοντρύνει εναντίον του Μαρινάκη (ενώ μάλιστα έχουμε να περιμένουμε χειρότερα, ιδίως μετά τις αγορές μέσων από τους κύριους αντιπάλους). Με όλο αυτό το σκηνικό που έχει στηθεί εδώ και χρόνια, έχουν επιτύχει αυτό που βλέπεις σε τόπους σαν το RED PLANET, δηλαδή μερίδα γαύρων να εκφράζεται για τον Μαρινάκη χειρότερα από τον μέσο βάζελο. Με το να τους πεις αυτούς βαζελόγαυρους, νεόγαυρους κλπ δεν καθαρίζεις με το θέμα. Ούτε μπορεί να ειναι όλοι αυτοί ΠΙΚΠΑ, όπως τους λέτε. Το πρωταρχικό ζήτημα είναι να υπάρχει ενότητα ανάμεσα στον κόσμο του Ολυμπιακού (τέλος πάντων στη συντριπτική πλειοψηφία). Αυτή η ενότητα δεν είναι κατι καινοφανές ούτε ακατόρθωτο (τί να πουν και τα χανούμια π.χ). Αλλά κυρίως αυτή η ενότητα περνάει ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑ από τη διοίκηση του Ολυμπιακού. Θα σου πω ένα παράδειγμα: στο τέλος της προπέρσινης χρονιάς, ο Μαρινάκης έφαγε χοντρό (όσο και χυδαίο και αναίτιο) κράξιμο από μέρος του κόσμου τόσο στο 1-1 με το βάζελο όσο και αργότερα στο νετ. Αντί λοιπόν να στραφούν (εννόμως) ενάντια στην αιτία οι διοικούντες, στράφηκαν κατά του συμπτώματος (με τις γνωστές ανακοινώσεις). Μέγα λάθος. Δεύτερο παράδειγμα: μετά τον αποκλεισμό από Γιουνάιτεντ, γνωστό πουσταριό της δημοσιογραφίας βγαίνει και γράφει ότι πίνουμε χύσια κλπ, προσβάλλοντας όχι τον Μαρινάκη αλλά όλο τον κόσμο του Ολυμπιακού, με ύβρεις που σηκώνουν αυτόφωρο. Η αντίδραση αναιμική. Για να μην σε κουράζω, από τη διοίκηση περιμένω κινήσεις δυναμικές κατά των αντιπάλων, που έχουν αναγάγει τη συκοφαντία και τον γκαιμπελισμό σε ύψιστη τέχνη. Περιμένω αξιοπιστία και ειλικρίνεια (π.χ να μην εμφανίζονται οι δανεικοί σαν μεταγραφές, όπως έγινε με αυτούς που γράφω παραπάνω). Περιμένω άνοιγμα προς τον κόσμο και όχι προστριβές. Ας απευθύνει ένα μήνυμα στον κόσμο του Ολυμπιακού ο ίδιος ο πρόεδρος (θεωρώ πολύ σημαντικό να κινηθεί προς τον κόσμο), όπου θα ανασκευάζει αυτά που σέρνονται στο κάθε βαζελέττα για τις Κορέες, τα παντελονιάσματα, τα υποκαταστήματα και ότι άλλο. Με επιχειρήματα και νούμερα. Έτσι -πιστεύω- πείθεται αυτός που δεν είναι ΠΙΚΠΑ, και έτσι λουφάζει στη γωνιά του (όπως λούφαζε μέχρι πρόσφατα) αυτός που είναι ΠΙΚΠΑ. Αυτά και σόρρυ αν σε κούρασα.

Εικόνα savvas gridlock

Δηλαδή φίλε μου ο ''γαύρος'' που έχει κάνει σημαία το ''παντελονιάζει ο χοντρός'', αντιμετωπίζοντας το Βαγγέλαρο όπως ο μέσος greenwebfan, τι είναι αν όχι ΠΙΚΠΑ; Πώς χαρακτηρίζεται ρε παιδί μου ένας άνθρωπος που αυτοπροσδιορίζεται ως ''Ολυμπιακός'' και δίχως το παραμικρό στοιχείο σπιλώνει έναν απολύτως επιτυχημένο πρόεδρο; Μήπως δεν είναι επιτυχημένος ο Βαγγέλαρος; Δεν έχουμε επί των ημερών του 4 πρωταθλήματα σε 4 χρόνια και 3 αξιοπρεπέστατες ευρωπαϊκές παρουσίες στο Τσου Λου, με 9,9 και 10 βαθμούς σε όμιλο και πρόκριση στους ''16'' αντίστοιχα; Αν έχει στοιχεία για το ''παντελόνιασμα'', ορίστε κι εγώ μετά θα είμαι μαζί του. Στοιχεία όμως, έτσι; Όχι λογαριασμούς από το μπακαλοτέφετερο του μυαλού του, ''πήρες 30 από την Ευρώπη, 15 από το Μήτρογλου και την βγάζεις με δανεικούς κι ελεύθερους''. Όχι ''δεν είμαστε λογιστές'' όταν του εξηγείς τα έξοδα της ΠΑΕ, που υπερφαλαγγίζουν τα έσοδα κάθε χρόνο, αλλά να γινόμαστε μια χαρά λογιστές όταν είναι να μετρήσουμε τα (υποτιθέμενα) έσοδα της ΠΑΕ, από την ΟΥΕΦΑ ή από τις πωλήσεις παικτών. Αν δεν έχει στοιχεία για το ''παντελόνιασμα'', πώς να τον πούμε; Μήπως βαζελάκι; Μήπως πονεμένο πασοκόσκυλο, που χαλιέται επειδή ο Βαγγέλαρος είναι δεξιός, ακριβώς όπως χαλιόντουσαν παλιότερα με το γίγαντα Σωκράτη όλα τα γαλάζια παιδιά ''ολυμπιακοί'' και ό,τι κι αν έκανε, τον έκραζαν; Και για να καταλήξουμε, είναι δυνατόν η ΠΑΕ να ασχολείται όλη μέρα με τον κάθε ξεφτίλα σχολιαστή του Internet; Τι να απαντήσει δηλαδή και ποια στοιχεία να βγάλει; Όλοι οι ισολογισμοί που αντανακλούν την οικονομική κατάσταση της εταιρείας, υπογεγραμμένοι από ορκωτούς λογιστές και μετά από έλεγχο ανεξάρτητων οίκων σαν τη Deloitte, είναι αναρτημένοι στο Internet. Κι εδώ τους βάλαμε. Τι είδους ενότητα μπορεί να υπάρξει με κάποιον που έχει προαποφασίσει πως ό,τι κι αν κάνει ο Βαγγέλαρος, αυτός θα τον κράζει, επειδή τον χαλάει που είναι δεξιός; Αυτοί που φάγανε τις σφαλιάρες μετά το ''πόσο το έπαιξες χοντρέ'', γι'αυτό τις φάγανε και τώρα κλαίγονται δεξιά κι αριστερά στο Internet ''γεμίσαμε υπαλλήλους που κάνουν κουμάντο και βαράνε αγνούς γαύρους''. Μετά τις φάπες ανακάλυψαν τους υπαλλήλους, πριν οι υπάλληλοι ήταν αφεντικά φαίνεται. Αν αλλάξουν μυαλά, εδώ είμαστε να συζητήσουμε για την ''ενότητα'' που λες. Αλλιώς υπάρχει και η ένδοξη Μπύρα 13, την οποία έχουν πρότυπο.

Εικόνα dono

Μην κολάς σώνει και καλά σε ΑΡΔάκια, το τελευταίο που θυμάμαι ήταν εναντίων του συνδικαλιστή από την λαλαδούπολη που έκανε παρέμβαση μετά τον ημιτελικό κυπέλλου ο Καραπαπάς και λάιβ είπε ότι η παε του έχει κάνει αγωγή.
Το φαινόμενο αυτής της κοπής - νοοτροπίας οπαδών μας δεν είναι θέμα που καθαρίζεις εύκολα έτσι κι αλλιώς. Ενότητα 100 δεν μπορεί να υπάρχει μεταξύ τόσο μεγάλου όγκου οπαδών, δεν μιλάμε μόνο για τους οργανωμένους εδώ (εκεί υα πράγματα είναι πιο πολύ ελεγχόμενα - χωρίς να λείπουν κι εκεί τα παρατράγουδα). Ποτέ και σε κανένα γήπεδο ομάδας παγκοσμίως δεν υπάρχει που να είναι όλοι σύμφωνοι με όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα τους. Υπάρχει μια διαφορά, οι βαζελόγαυροι το έχουν εξελίξει αυτό κάνοντας κακό στην ομάδα στην διάρκεια του παιχνιδιού. Εγώ αυτό τους χρεώνω, στην διάρκεια του αγώνα που αγωνίζεται ο Ολυμπιακός ο οπαδός οφείλει να βοηθά την ομάδα κι όχι να της δημιουργεί επιπλέον εμπόδια.
Στο παράδειγμα που δίνεια μετά το προπερσινό παιχνίδι με τον βάζελο, μπορείς να μου πεις τι θα έκανες εσύ αν είσουν στην θέση της διοίκησης? Θα έβγαζες ανακοίνωση για κάτι που φώναξαν δικοί σου οπαδοί ενάντια ποιού?
Για τον Κόλλλκα συμφωνούμε αλλά δεν ξέρουμε εάν έχει ήδη γίνει κάτι εναντίων του.
Γιατί ο δανεικός δεν είναι μεταγραφή? Και δεν εννοώ στον Ολυμπιακό εννοώ γενικότερα παγκοσμίως.
Εσύ τι νομίζεις, ότι για τις ανοικτές υποθέσεις που έχει, δεν θα μιλήσει κάποια στιγμή και θα του πάρει όλους και θα τους σηκώσει? Ειδικότερα τα περί παντελονιάσματος είναι σαν να προσπαθήσει να πέισει έναν οπαδό ότι δεν κατάγεται από τον πλανήτη Άρη, μην τρελαθούμε τώρα, αν κάποιος θέλει να πιστεύει το καφενείο και δεν θέλει να πιστέψει τα επίσημα έγγραφα του κράτους, αυτό φτάνει σε σημείο κλινικής περίπτωσης. Αυτός που δεν είναι ΠΙΚΠΑ δεν τσιμπάει με όλα αυτά, λίγο συγκροτημένη σκέψη να υπάρχει σε έναν άνθρωπο είναι αδύνατον να πιστεύει ανοησίες

Εικόνα V0R4D0R

1) Για το ματς με το βάζελο δε θα έβγαζα καμία ανακοίνωση. Γι αυτό λέω "εννόμως".
2) Με τον Κόλκα, αν είχε γίνει κάτι σοβαρό, θα τον έβλεπες με βραχιολάκια (όπως έστειλε η Μακρή των ΑΝΕΛ δημοσιογράφο του Ελ. Τύπου)
3) Ο Μετζανί αγοράστηκε με 1.6 εκ. από τη Μονακό ... Ο δανεισμός του Μετζανί στον Ολυμπιακό έληξε και ο παίκτης δανείζεται εκ νέου στη Βαλενσιέν.
Ο Πέρεζ αγοράστηκε 2.5 εκ. από τη Βιγιαρεάλ ... ο Πέρεζ επιστρέφειστη Βιγιαρεάλ από τον δανεισμό του στον Ολυμπιακό κλπ
Φαντάζομαι ότι κάτι δε σου κολλάει κι εσένα. Αυτό εννοώ και όχι ότι οι δανεικοί δεν παίζουν μπάλλα.
4) Μακάρι να βγει να μιλήσει. Μακάρι να βουλώσει στόματα και άλλες τρύπες. Έχω βαρεθεί να ακούω τα πράγματα από τη μία πλευρά και να μην ακούγεται ο θιγόμενος.

Εικόνα dono

1. Εντάξει αλλά η ανακοίνωση πρόλαβε άλλα κακά
2. Ο Κόλλλκας ζ=ήταν παράδειγμα, ζήτησε επίσημα συγγνώμη αμέσως μετά, δεν έπεισε κανέναν αλλά τουμπεκιάστηκε
3. Επίσης μην ξεχνάμε τον Ρομπέρτο, τον Μιραλάς, τον Εντιγκά, παίκτες που ήρθαν σαν δανεικοί έπεισαν τον προπονητή και έμειναν (ξοδεύοντας ένα σκασμό λεφτά). Δεν μπορείς να σταθείς ΜΟΝΟ με δανεικούς, αλλά είναι πλέον παγκόσμια πρακτική να έχεις ΚΑΙ δανεικούς. Για τον Πέρεζ πάντως φημολογείται ότι υπήρχε όρος στο συμβόλαιό του να επιστρέψει σε περίπτωση σοβαρού τραυματισμού, πράγμα που έγινε
4. Είναι νομικό το θέμα και δεν έχει βγει να τα πει φόρα παρτίδα. Πρόσεξε όμως λίγο το περιβάλλον γύρω από την υπόθεση, επειδή όλοι το ξέρουν το γελοίο του θέματος κανένας πλην ΣΚΑΙ δεν βγάζει προς τα έξω τίποτα που αφορά ονομαστικά τον πρόεδρο γιατί θα φάει αγωγή

Εικόνα Ερυθροφύλακας

Να ντρεπόμαστε εμείς και να μην ντρέπονται αυτοί που είναι οι λινάτσες του βάζελου διαχρονικά! Να μην ντρέπονται για τα σούρτα φέρτα των αντιολυμπιακών παικτών τους στο ΠΟΑ.. ούτε για τα ντέρμπι του ΒοΚώλου, ούτε για τα εκατομμύρια οφειλών του Ιβάν στο κράτος. Μιλάνε οι οπαδοί της ομάδας του Βαγγέλη Βενιζέλου, με τη χαρισμένη Πυλαία..
Και το μάθημά τους δεν το έχουν πάρει ακόμα, ένα πρωτάθλημα πήγαν να διεκδικήσουν τα τελευταία 30 χρόνια και τους το έκλεψε ο Πατέρας, ενώ πέρυσι, όπως λένε, στα χαρτιά αποκλείστηκαν από Τσου Λου με την απόφαση- σκάνδαλο της "κόκκινης" Ε.Π.Ο. που έστειλε τον θίασο του Αναστασίου στα χθεσινά προκριματικά.
Ε λοιπόν κύριε απίθανε γκεμπελίσκε, δε φταίει ο Μαρινάκης, ο Ιβάν και κάτι σαν και σένα φταίτε που αποκλείστηκε η βαζέλα εχθές. Γιατί δεν έχετε καταλάβει ότι ο αντίπαλός σας είναι η βαζέλα, αυτή σας κατατρέχει και σας χρησιμοποιεί όπως ο παντρεμένος την ερωμένη του. Αν είχατε λίγο μυαλό και σωστή διοίκηση, θα ταν ο ΜΠΑΟΚούλης σου στη θέση της εχθές (και θα προκρινόταν στα χαρτιά βέβαια όπως πέρυσι).
Κάτι τέτοια πονηρά υπονοούμενα περί ντροπιασμένων ολυμπιακών να τα βλέπουν οι δικοί μας, αυτές οι μπαλατσινούδες που μονίμως γκρινιάζουν και έφυγαν από τον τελικό κυπέλλου 2013 στην απονομή, αυτοί οι ίδιοι που κάθε Ιούνιο στο μπάσκετ βρίζουν θεούς και δαίμονες όταν μας σφάζει η μασονία. Αλήθεια δεν είδα κανένα ντροπιασμένο μπασκετικό βαζέλα να αποχωρεί από τις απονομές τους ποτέ.. Μόνο εμείς οι μαλάκες ρίχνουμε νερό στον μύλο των συστημικών αντιολυμπιακών, πρέπει να τελειώνειο αυτή η ιστορία, και έχουμε πει πως, καλύτερη επικοινωνιακή πολιτική μέσα από όχι σταμπαρισμένα ΜΜΕ.

Εικόνα dono

Δεν με νοιάζει τι λένε οι άλλοι οπαδοί, είναι ΄΄δουλειά΄΄ τους να [προπαγανδίζουν υπέρ της ομάδας τους. Αυτό τους μάθανε, αυτό λένε. Οι δικοί μας οπαδοί, τα έχουμε ξαναπεί με διάφορες αφορμές, πρέπει αν δεν ξέρουν να μάθουν γρήγορσα από τους μεγαλύτερους τι σήμαναν τα πέτρινα χρόνια για τον σύλλογο. Όποιος έζησε αυτά τα χρόνια τότε αποκλείεται να συμπεριφέρεται σαν βαζελόγαυρος, αποκλείεται ρε παιδί μου εκτός και αν έχει iq 5χρονου.

Εικόνα Chief Bromden

Δεν χρειάζεται φροντιστήριο για τα πέτρινα χρόνια από τους μεγαλύτερους dono, αρκεί οι ντροπιασμένοι να ρίξουν μια ματιά στο μπασκετάκι (δεν αναφέρομαι στα αγωνιστικά), αυτό θέλουν για το ποδόσφαιρο; νομίζω κανείς τους, ποτέ και πουθενά, για αυτό να αφήσουν τον Βαγγέλα ήσυχο…

Εικόνα Ερυθροφύλακας

Κι' όμως είναι πολλοί ακόμα και 50άρηδες και 60άρηδες που περιμένουν πως και πως να ασκήσουν την κριτική τους στην ομάδα και "στον πρόεδρο που δεν κάνει μεταγραφές και παντελονιάζει τα λεφτά από τσου λου και μεταγραφές". Κρίμα..

Εικόνα dono

Πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις αλλά σε αυτή την περίπτωση μία είναι η διαφορά. Αυτοί που λες και γνωρίζω κι εγώ αρκετούς ΔΕΝ είναι γηπεδικοί. Είναι οπαδοί μεν, αλλά το γήπεδο το έχουν δει από την τηλεόραση

Εικόνα virus

αφου το ζητας μονος σου,θα στο πω...ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΕΖΕΙΣ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ..

Εικόνα Αλέξανδρος Λ.

Φίλε Dono έχω αποκτήσει λόγω ικανότητας αλλά κυρίως λόγω δεκαετιών στο ελεύθερο επάγγελμα και καθημερινής επαφής με σχεδόν άγνωστους,την ικανότητα του φυσιογνωμιστή.

Κρίνοντας από την φάτσα του τύπου,σε συγχαίρω για την αντοχή σου να του απαντήσεις με επιχειρήματα.Ο κεφαλοτζόν πρέπει να ήταν ο τύπος που έκανε συνέχεια μαλακίες στο σχολείο και ήταν μόνιμος αποδέκτης του λεγόμενου "φατούρου",κοινώς ο σβέρκος του πρέπει να έχει πλατύνει από τις σφαλιάρες των άλλων.Το κόμπλεξ αυτό τον οδήγησε μεγαλώνοντας να γίνει "δημοσιογράφος" και αντι-Ολυμπιακός.

Απλό και κατανοητό.

Εικόνα Chief Bromden

Αλέξανδρε εγώ πάλι τον κόβω κάπως έτσι: μέχρι τα 15 του μέσα στα μανουάλια και τα εξαπτέρυγα, αίμα από τα γόνατα του δεν έχει τρέξει, κοπάνα δεν ξέρει τι θα πει, αρκετό φροντιστήριο που προφανώς πήγε στράφι, γκόμενα πρώτη φορά θα χτύπησε στα 20 του σε κάποιο ΙΕΚ δημοσιογραφίας , χειμώνα - καλοκαίρι θα φοράει τιραντέ φανελάκι μέσα από το πουκάμισο, βράκωμα κλασικά πάνω από τον αφαλό και κάλτσα αθλητική και πάντα λευκή, τελειώνοντας βάζω στοίχημα πως έχει δοκιμάσει ότι μαλακία κυκλοφορεί κατά της τριχόπτωσης…

Εικόνα apostolos gaganis

Μμμμμ...μ΄αρεσει αυτο το σχολιο. Δειχνει φαντασια αλλα και ρεαλισμο και οξυδερκεια. Εχει και το απαραιτητο χιουμορ...

Εικόνα dono

Αλέξανδρε κάπως έτσι δεν γίνονται όλοι αντιολυμπιακοί?

Εικόνα ΒΑΣΙΛΗΣ7

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΑΡΔ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ!!!!!!!!!!! ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΘΥΝΗ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΒΑΖΕΛΟΓΑΥΡΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΜΕΛΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΡΟΤΟΥΝ ΤΙΣ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ ΤΟΥΣ!!!!!!!!! ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΡΟΣ!!!!!!!!!!!!!! ΒΟΙΔΟΠΟΥΤΣΑ ΑΡΔΑΚΙΑ!!!!!!!!!!!!!!

Εικόνα Mhtsaras

Εσύ ρε μαγκάκο κάποιον μου θυμίζεις....

Εικόνα ΒΑΣΙΛΗΣ7

ΤΟΥΣ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΑΡΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!

Εικόνα dono

Γεια σου ρε μάχιμε γίγαντα!!!! Καλώς ήρθες στην παρέα μας

Εικόνα ΒΑΣΙΛΗΣ7

ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ!!!!!!! ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΠΑΤΩΣΟΥΜΕ!!!!!!!

Εικόνα clark gheibol

Καλώς το Δράκοντα

Εικόνα ΒΑΣΙΛΗΣ7

ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ!!!!!!!! ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ (Ο ΧΩΡΙΣ ΑΛΚΟΟΛ) ΣΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ!!!!!!!! ΕΠΕΤΕ ΚΑΙ Ο ΒΟΚΟΛΟΣ!!!!!!!!!!! Η ΛΟΥΓΚΡΑ!!!!!!!!!

Εικόνα dono

Από 12νησα λες Μητσάρα? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Εικόνα dono

Μου έκανε πραγματικά πολύ καλή εντύπωση το κράξιμο που έφαγε το ΑΡΔάκι κάτω από το άρθρο του από σύγαυρους. Φαίνεται ότι κάτι ξυπνάει στον κόσμο μας κι αυτό είναι εξαιρετικά ελπιδοφόρο για το μέλλον

Εικόνα ΒΑΣΙΛΗΣ7

ΜΑΚΑΡΙ!!!!!!!!! ΑΥΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟ!!!!!!!! Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ ΤΩΝ ΑΡΔ!!!!!!!!

Εικόνα rasputin7

Ξεφτιλας,απλα γελοιος και νουμερο.Τετοια καραγκιοζιλικια δεν τα περιμενα να τα δω ουτε στο leoforos.Ενα αρθρο με αρλουμπες,ατακες καφενειου,αποψεις 15χρονων ανιστοριτων και φυσικα χωρις καποιο επιχειρημα.
Δεκτο να εχει μια αποψη και να την καταθετει αλλα επιχειρηματολογησε λιγο,κανε αναφορα σε συγκεκριμενα γεγονοτα.Γιατι τα αγνοησες?Η απαντηση απλη.Μια τετοια συζητηση θελει καταγραφη ολων οσων γινοντουσαν ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ,ΑΠΟ ΟΛΕΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ και φυσικα ολα αυτα σε ενα αρθρο με περιορισμους δεν θα ητανε εφικτο.
Και παλι,ασε μας να απαντησουμε απο κατω,τι κοβεις τα σχολια?Απο το sport24 εφαγα ban υστερα απο τη νικη μας στο μπασκετ επι του βαζελου,επειδη τολμησα να γραψω τη λεξη ''βαζελια''.Στο contra ακομη κρατιεμαι αλλα δεν δημοσιευονται ορισμενα σχολια!Οπως αυτο που προοριζα για την απιστευτη καταθεση ψυχης του του συγκεκριμενου ξεφτιλα.
Παρτε αρθρο τωρα για την αναλυση του χθεσινου παιχνιδιου της ευρωμπαναθας.Υστερα φταει ο κοσμος!

Εικόνα dono

Απόψεις καφενείου δεν λες τίποτα. Πολύ θα γούσταρα ένα βαζέλικο άρθρο με ντοκουμέντα του στυλ ο Κούγιας έχει δίκιο για την λαίλαπα Μαρινάκη ότι άρχισε 1 μήνα μετά την εμπλοκή του στην ΠΑΕ Ολυμπιακός (γιατί ακριβώς αυτό λέει ο Κούγιας). Πάρτε τις ακλόνητες αποδείξεις (κι όχι συμπεράσματα, άποψη, διαίσθηση ή ξέρω εγώ τι άλλο) και άντε παρατήστε μας. Εγώ αυτό θα το σεβόμουνα, παρ΄όλο που φυσικά θα είχα αντίλογο. Εδώ ολόκληρη η υπόθεση των στημένων και του Κορέα στηρίζεται σε ΄΄ατράνταχτα΄΄ στοιχεία όπως άκουσα, μου είπαν, νομίζω, κτλ.

Εικόνα savvas gridlock

Έτσι χτίστηκε και συντηρείται η σταθερή παρουσία του Θρύλου στους ομίλους του Τσου Λου.

http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/130326/xronia-polla-baggeli-...

http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/130124/ta-pano-apo-200-ek-ey...

260 εκ. ευρώ από την τσέπη των μετόχων της ΠΑΕ Ολυμπιακός τα τελευταία 20 χρόνια. Από την τσέπη των μετόχων της ΠΑΕ ΠΑΟ βγήκανε 150 εκ. ευρώ στο αντίστοιχο χρονικό διάστημα.

http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/131122/oi-amk-stin-pae-pao-a...

Για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ας μην μιλήσουμε καλύτερα. Μπορούμε να συγκρίνουμε και τα μπάτζετ των ομάδων από το 1993 μέχρι σήμερα.

http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/120628/pos-ta-pairnei-o-olym...

Έτσι τα παίρνουμε εμείς τα πρωταθλήματα. Με επενδύσεις. Αν τώρα ο κύριος Κεφαλογιάννης έχει να μας πει κάτι άλλο, περιμένουμε. Με στοιχεία όμως, ε; Όχι με προπαγάνδα.

Εικόνα dono

Σάββα από την στιγμή που πετάει κάτι χωρίς στοιχεία, όπως πάντα ικανοποιώντας το λαικό αντιολυμπιακό αίσθημα τότε τι στοιχεία του δίνεις ρε συ? Χέστηκε ο Κεφαλογιάννης και ο κάθε Κεφαλογιάννης για τα στοιχεία. Στοχοποιείται ο πρόεδρος του Ολυμπιακού? Όλα είναι καλά και άγια για όλους

Εικόνα john

Αυτοι οι δημοσιογραφοι ειναι οι πιο επικινδυνοι.Μοστραρονται ως αντικειμενικοι χτυπανε ΄΄εντεχνως΄΄ τον Ολυμπιακό και συγχρονως αβανταρουν εντεχνως τον Παο.Μαλλον οι παραστρατημενοι γαυροι νεας κοπης εχουν δημιουργηθει σε μεγαλο ποσοστο λογω των συγκεκριμενων αρδ.

ΥΓ Παιδες και κατι πιο σημαντικο.Τι γινεται με την μεταγραφικη ενισχυση?Αυτη η στασιμοτητα δεν μου αρεσει καθολου.Δεν θελω καν να σκεφτομαι οτι ο εξτρεμ και ο φορ θα αποκτηθουν τελευταιες μερες του Αυγουστου με συνεπεια να παιξουν στην πρεμιερα του τσ.λινγκ. μονο με 2-3 παιχνιδια στα ποδια τους χωρις να εχουν αφομοιωσει ακομα την φιλοσοφια της ομάδας.Δεν θελω παλι να ακουσω το΄΄η ομαδα ηταν ανετοιμη΄΄ που ακουσα το 2011 με Μαρσειγ και το 2012 με Σαλκε

Εικόνα dono

΄΄Αντικειμενικοί΄΄ ΄΄δημοσιογράφοι΄΄ είναι και οι Θωμαίδης, Νικολογιάννης, Χελάκης, Μπραουδάκης, Καραλής, Κόλλλκας, κτλ κτλ κτλ Πιστελύει κανείς ότι όποτε αναφέρονται στον μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας δεν υπάρχει η εμπάθεια στον λόγο τους?
Λογικά ένας φορ θα κλείσει άμεσα και νομίζω ότι έτσι μπορούμε να περιμένουμε για τα δύο άλλα κερασάκια της τούρτας προς το τέλος του μήνα. Οι πρεμιέρες του ΤΣΟΥ ΛΟΥ που αναφέρεις είναι εντελώς διαφορετικές περιπτώσεις μεταξύ τους. Η ήττα από την Μαρσέιγ ήρθε σαν το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν )λόγω απεργίας) κάτι που συνεπάγεται την προφανή ανετοιμότητα της ομάδας. Η ήττα από την Σάλκε δεν είχε να κάνει με το πότε συμπλήρωσες το ρόστερ σου, μιλάμε για μια ομάδα εντελώς νέα χωρίς αρχή και τέλος στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο, κάτι όμως που δεν ισχύει φέτος.

Εικόνα ΔΙΑΣ

απο τη φατσα τον κοβω για πολύ "στερημενη" εφηβεία... και πολύ δούλεμα από τους γαυρους συμμαθητές του

Εικόνα Αλέξανδρος Λ.

αχαχα Δία,τα ίδια γράφουμε,πες ότι δεν έχουμε συνεννοηθεί πριν :D

Εικόνα ΔΙΑΣ

χαχαχα.. λες να μας φωναξουν για φυσιογνωμιστες τα "εντομα" - φίλοι του αλαφούζου?