ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΜΠΕΝΙΤΕΣ



Τελείωσε και επίσημα η μεταγραφή του διεθνή Παραγουανού Μπενίτες, όπως διαβάζουμε στο επίσημο σάιτ της ομάδας μας.
 
Στον Ολυμπιακό ο Μπενίτες
Παίκτης του Θρύλου είναι ο νεαρός Παραγουανός επιθετικός.
 
Το προφίλ του παίκτη δείχνει ακριβώς το στυλ των παικτών που έχουμε σαν στόχους, παίκτες νέους, με φιλοδοξίες να ανεβάσουν την ομάδα μας και ταυτόχρονα να αναδειχθούν και οι ίδιοι μέσα από αυτή την ομαδική πρόοδο. Σύμφωνα με το έγκυρο transfermarkt για τον παίκτη ενδιαφέρθηκαν η Ντόρτμουντ και η Γκλάντμπαχ, ο ίδιος όμως προτίμησε να αγωνιστεί στην ομάδα μας. Με την ομάδα του είχε επέλθει οριστική συμφωνία το σαββατοκύριακο, ο πάικτης αποδείχθηκε ταυρί στα ιατρικά και τελικά υπέγραψε σήμερα το συμβόλαιό του. Είναι περιττό να υπενθυμίσουμε ότι αποτελεί επιλογή Μίτσελ, σύμφωνα πάντα με τον ίδιο τον προπονητή μας, στην συνέντευξη ποταμό που έδωσε.
Καλώς ήρθες Γιώργο στην κορυφαία ομάδα της Ελλάδας.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς.

Σχόλια

Εικόνα Χατζηκυριακειο

ΚΑΛΩΡΙΖΙΚΟΣ.ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΕ ΤΕΒΕΣ Η ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ.
ΑΣΧΕΤΟ.ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑ ΟΤΙ Ο ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΟΦΡΟΥΡΟΣ,ΣΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΕΜΕΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ,ΕΒΓΑΖΕ ΚΟΥΤΣΑΛΟΓΟ ΤΟΝ ΑΦΕΛΑΙ,ΚΑΙ ΒΟΜΒΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΑ ΚΟΥΤΣΑΛΟΓΟ ΑΛΦΑΡΟ.ΙΣΧΥΕΙ?ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΕΝΑ ΠΟΣΤ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΤΡΥΠΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ...

Εικόνα figurered

Α, και κάτι που μου υπενθύμισε η φωτό.

Αυτό το σήμα ρε αδερφέ, ο Δαφνοστεφανωμένος, προκαλεί ρίγος.

Νομίζω - εντελώς αντικειμενικά - είναι το καλύτερο στον κόσμο για αθλητικό σωματείο.

Εικόνα Xplicit

Φαίνεται μεγάλη μπαλαδόφατσα και θυμίζει Φούνες στην εξωτερική εμφάνιση. Καλορίζικος παικταρά παίξε την μπαλίτσα σου όπως σε είδα στα βιντεάκια και είμαι σίγουρος ότι και εσύ θα φύγεις με πολλά εκατομμύρια σε 1-2 χρονάκια.

Εικόνα figurered

Ας ελπίσουμε ο μεγάλος Χιλμπέρτο να του "κληροδότησε" από εκεί που είναι, ο Θεός να τον αναπαύει τον παιχταρά, τόσο ταλέντο όσο έχασε αυτός σε μέρες ζωής και ποδοσφαιρική ζωντάνια αντίστοιχη με το ταλέντο του.

Αει στο καλό συγκινήθηκα, ολόκληρος Ντιέγκο ήταν δίπλα του τότε.

Εικόνα Romain

Απ ότι δήλωσε και ο ίδιος ο Μίτσελ, η ομάδα δεν εξαρτάται από ένα παίκτη. Και ανέφερε ότι μπροστά μπορεί να παίξει με Μπενίτες/ Αφελάι/ Τσορι ή με ένα συνδυασμό απο τους Διαμαντάκο, Σαβιόλα, Πουλίδο ή ακόμη και Ολαιτάν. Και ο Μίτσελ αυτά θα τα τεστάρει όπως έκανε και πέρυσι που είχε καταλήξει σε Ολαιταν οταν τραυματίστηκε ο Μητρογλου.
Θα έχει δηλαδή αρκετές επιλογές και θα εφαρμόζει και διαφορετικά συστήματα.
Κανένας (sorry εκτος απο τον Σαμπράκο) δεν ξέρει αν και πόσο καιρό θα πάρει στον Μπενίτες να ποσαρμοστεί στο παιχνίδι του Ολυμπιακού αλλά αν κάποιος ξέρει αυτός είναι ο Μίτσελ.
Προσωπικά πιστεύω ότι ο Μπενίτες θα ξεσκίζει τα δίκτυα και θα τρέχουμε να τον αντικαταστήσουμε γιατι θα τον κτυπήσουν ομάδες απο Πριμέρα και Premiership.
Σίγουρα ένας απο τους δυο, αυτός ή ο Πουλίδο θα πουληθεί με 10 εκ ή περισσότερα. Και μετά θα έρθουν και άλλοι. Αυτό πιστεύω και το δηλώνω απο τώρα.

Εικόνα dono

Συμφωνώ

Εικόνα Chief Bromden

Μου είναι παντελώς άγνωστος, όπως και ο Τουρέ το 2005...

Μπαλαδόφατσας...
Καλά ξεσκίσματα Χόρχε!

Εικόνα dono

Γιώργο είπαμε, μην μου το χαλάς τώρα...

Εικόνα john

Τωρα λοιπόν που τελείωσε η μεταγραφική περίοδος ας δούμε την συνολική περιρρέουσα ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε και διατηρήθηκε απο τους δημοσιογράφους του Ολυμπιακού. Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να βγαίνουν τόσες λεπτομέρειες για το θέμα ρομπινιο στη δημοσιότητα -ακόμα και για το συμβόλαιο που θα έπαιρνε ακούσαμε λεπτομέρειες - και να βγαίνει ο Μίτσελ και να διαψεύδει τα παντα.Για πιο λόγο έπεσε τέτοιο δουλεμα απο τους απανταχού δημοσιογράφους.Δεν μπορώ να καταλάβω ούτε και να δεχτώ οτι δημοσιογράφοι όπως ο Λεμονιδης η ο Χάλας η γενικά τα παιδιά του Γαύρου μας κορόιδευαν Συνειδητά μεσα στα μούτρα μας με το να αραδιαζουν αλλα και να μιλάνε για προχωρημένες διαπραγματεύσεις με παίκτες που ουσιαστικά δεν είδαμε ασχοληθεί ποτε.

το ρόστερ γενικά ειναι πλήρης απλά με πουλιδο και μπενιτεζ μπροστά κακά τα ψέματα ειναι ρίσκο.Πως θα πορευτεις με 2 φορ που δεν έχουν παραστάσεις απο ευρωπαϊκό επίπεδο.Το πρόβλημα ειναι οτι οι παίκτες πρεπει να αποδώσουν τα μέγιστα αμέσως αλλιώς υπάρχει περίπτωση να καουνε απο τους ανυπόμονους νέο γαύρους όπως εγινε και με το μασάδο πριν Κάν μας δείξουν τι αξίζουν.Οτι και να γίνει ακόμα και αν αποτύχει ο Μπενιτες η στήριξη στον Μίτσελ πρεπει να εξακολουθήσει να ειναι Λ Υ Σ Α Λ Λ Ε Α .Ο ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΝΕΣΤΟ

Εικόνα savvas gridlock

Δεν τελειώσανε οι μεταγραφές, Γιάννη. Περιμένουμε τον Πουλίδο, που μπορεί να μην προλάβει να δηλωθεί στο Τσου Λου, άρα θα πάρουμε άλλον. Πλην του Μανωλά, που λογικά αποχαιρετά, υπάρχουν 3-4 παίκτες που είτε ακούγεται πως θα έχουν προτάσεις από αλλού, είτε θα θέλαμε πολύ να ακούγεται κάτι (να το πούμε κομψά...). Αν γεμίσουν τα ταμεία με ρευστό, μπορεί να κινηθούμε αλλιώς για κάποιους παίκτες που μας ενδιαφέρουν. Για τους δημοσιογράφους που αναφέρεις, εγώ δεν δέχομαι ότι συνειδητά κάποιος εργαζόμενος σε ΜΜΕ που απευθύνεται στον κόσμο του Θρύλου, παραπληροφορεί τους γαύρους οπαδούς. Μπορεί να δημιουργεί φρούδες ελπίδες για παίκτες, στην πρεμούρα του να βγάλει πρώτος μία είδηση, αλλά ότι συνειδητά λέει μούφες, δεν το δέχομαι. Παραείναι ''σιωνιστική εβραιομασονία vs Πούτιν'' η φάση για να δεχτούμε κάτι τέτοιο. Τέλος, μιλώντας ποδοσφαιρικά είναι ρίσκο να πας με Μπενίτες-Πουλίδο δίχως προετοιμασία-Διαμαντάκο στο Τσου Λου. Αν όμως αυτό θέλει ο Μίτσελ, έτσι πρέπει να πάμε. Αυτός παίρνει την ευθύνη και θα κριθεί γι'αυτό. Σε αυτήν τη φάση, υπάρχει απεριόριστη εμπιστοσύνη στον προπονηταρά που μας κάνει την τιμή να βρίσκεται στα μέρη μας...

Εικόνα dono

Το κακό είναι ότι δημιουργεί τζούφιες ελπίδες για να πουλήσει κανά φύλλο η εφημερίδα του ή να αυξήσει τα κλικς σε φου μπου και σάιτ, άρα υπάρχουν περιπτώσεις που τα κίνητρα δεν είναι τόσο αγνά και αθώα εκ του αποτελέσματος δηλαδή.

Εικόνα savvas gridlock

Είπαμε να το βάλεις μέσα στο κείμενο. Τέλος πάντων, το γράφω εγώ από κάτω. Εφόσον τον γουστάρει ο ΜΙΤΣΕΛΑΡΑΣ και τον ενέκρινε η διοίκηση του ΒΑΓΓΕΛΑΡΟΥ,

ΜΠΕΝΙΤΕΣ ΚΑΙ ΣΚΑΣΜΟΣ ΟΛΟΙ ΠΟΥΣΤΡΕΣ.

Αν δεν πιάσει, εδώ είμαστε. Πρώτα θα τον δούμε στο γήπεδο και μετά θα κρίνουμε. Μου γίνατε όλοι ''γνώστες'' και τον βγάζετε παλτό πριν τον δείτε, λες και καθόσασταν κάθε εβδομάδα και βλέπατε τα ματς της Γκουαρανί στην Παραγουάη.

Εικόνα ΒΑΣΙΛΗΣ7

ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΣΑΒΒΑ ΑΡΧΟΝΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!! ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ!!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΓΑΛΑΝΕ ΠΑΛΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝΕ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΗΣ ΓΚΟΥΑΡΑΝΙ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΑΥΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΜΠΕΝΙΤΕΣ ΕΦΟΣΟΝ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗΜΕΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΦΑΛΚΑΟ!!!!!!!!!!!

Εικόνα dono

Εντάξει, Μπίλαρε είσαι άρχοντας, συμφωνώ 100%, αν και ο Φαλκάο είναι σαπάκι μπροστά του. Για παράδειγμα, όσο έπαιξε με την ομάδα μας ο Μπόρχα aka κόμπρα ήταν ανώτερος του Ρονάλντο. Πέρα από το χιούμορ έτσι ακριβώς πρέπει να αντιμετωπίζουμε τους παίκτες μας.

Εικόνα john

Κοιτα ο Μπορχαρος πλάκα πλάκα εβαλε αρκετά γκολακια παρά λιγο να βάλει και μια γκολάρα με κεφαλιά στον ποα μας έδωσε σε αρκετά παιχνίδια νικητηρια γκολ,Μη φανταστείς πως τον θεωρώ καλο παίκτη(μη με βγάλετε και εμένα τρελό όπως ηταν ενας φίλος του Θωμά που θεωρούσε τον Τατση καλο παίκτη και πήρε τρελοχαρτο απο το στρατό χωρίς Βύσμα)αλλα πιστεύω πως θα μπορούσε να συνεχίσει άλλο έναν χρόνο στη θέση του Κωσταντινου φέρ ειπειν.

Εικόνα savvas gridlock

Γιάννη, του Μπόρχα του πέταγες την μπάλα στο Καραϊσκάκη και την κατέβαζε στον Ηλεκτρικό του Πειραιά.

Εικόνα μαουνιέρης

Θα μας πνίξεις, Σάββα!

Εικόνα Chief Bromden

Φέλιξ Μπόρχα το καγκουρό...
Λίγο μετά την απόκτηση του είχα διαβάσει ένα άρθρο στον Πρωταθλητή που ο συντάκτης εκθείαζε την αλτικότητα και την ικανότητα του Μπόρχα στο ψηλό παιχνίδι, πως προέκυψε η παραπάνω ικανότητα σύμφωνα με τον συντάκτη; Διαβάστε...
Ο Μπόρχα στο χωριό που μεγάλωσε στο Εκουαδόρ μάζευε όστρακα από μια κοντινή λίμνη, η λίμνη όμως ήταν πολύ βρώμικη και κάθε φορά που ο Μπόρχα βούταγε και μάζευε το όστρακο κατευθείαν τιναζόταν με δύναμη για να βγει στην επιφάνεια, με την συνήθεια αυτή απέκτησε δύναμη στα πόδια και τεράστια αλτικότητα...

Για φορ τον θέλουμε ρε φίλε, όχι για σφουγγαρά! για να είμαστε δίκαιοι άλμα είχε, απλά δεν την έβρισκε.

Όσο για το κοντρόλ του έχεις δίκιο Σάββα μυθικό...
Πρώτη ή δεύτερη αγωνιστική τον είδα πρώτη φορά με την Ξάνθη στον Ναό, το καθαρίσαμε στο τέλος με φάουλ του Ριβάλντο, ο Μπόρχα είχε μπει αλλαγή για να μας λυτρώσει, κάποια στιγμή δέχεται πάσα και μπροστά του ορθάνοιχτος διάδρομος προς την περιοχή, μια δύο τρείς και τελικά την σταματάει με την τέταρτη , την κάνει δικιά του την μπάλα και την ανοίγει, δεύτερο κοντρόλ και μια δυο τρείς και παραλίγο να πέσει κάτω.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Ο Μπόρχα είχε παίξει ένα ημίχρονο στο μουντιάλ του 2006 με το Εκουαδόρ και η καλύτερή του κίνηση ήταν χωρίς την μπάλα, όταν άφησε την μπάλα να περάσει κάτω από τα πόδια του με τελική κατάληξη συμπαίκτη του. Η "κόμπρα". Δε βαριέσαι, συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες.

Εικόνα Ερυθροφύλακας

Έχεις άδικο Σάββα, ξεχάσαμε να ρωτήσουμε τον Σαμπράκο και τον Δημάτο πριν τον αγοράσουμε, τη ξέρουνε την μπάλα αυτοί..

Εικόνα Romain

Πολύ σωστός.

Ειδικά ο Σαμπράκος.

Εικόνα Romain

χαχαχα...............