ΜΠΑΟΚ ΚΑΙ ΠΟΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΕΤΙΝΟΥ ΤΙΤΛΟΥ



Η πρώτη αγωνιστική του νέου πρωταθλήματος ξεκίνησε με τον ίδιο τρόπο που τελείωσε το προηγούμενο. Τον Ολυμπιακό καβάλα στο άλογο και τους υπόλοιπους διεκδικητές του τίτλου κάπου χαμένοι στην μετάφραση. Ο μπαοκούλης δε προσφέρει στιγμές φοβερού γέλωτα, αν κάποιος δει τι έγινε μετά το παιχνίδι. Ο βαζελάκος απλά συενχίζει την περυσινή του προσπάθεια που τον έβγαλε τέταρτο στην κανονική διάρκεια του περυσινού μαραθωνίου, φέρνοντας ισοπαλία στο αφιλόξενο γι αυτόν ΟΑΚΑ με αντίπαλο την υπερομάδα του Λεβαδειακού. Και οι δύο όμως παραμένουν οι δύο ΄΄διεκδικητές΄΄ του φετινού τίτλου.

Στην Τούμπα έγινε το έλα να δεις, δεν φτάνει που δεν καταφέρανε να κερδίσουν την Καλλονή, μετά τον αγώνα ο Ιβάν πιάστηκε στα χέρια με οπαδό του μπάοκ, τον τραμπούκησε όπως αναφέρει και το γνωστό μπουγατσοσάιτ.
Αναμενόμενα επεισόδια που θύμησαν παλιές... «καλές» εποχές στην Τούμπα, με 50 οπαδούς του ΠΑΟΚ να βρίζουν ασύστολα και άγρια τον Ιβάν Σαββίδη, που επιτέθηκε σ΄ έναν από αυτούς, όπως μετέδωσε αυτόπτης μάρτυρας ρεπόρτερ του Μετρόπολις, να τον αρπάζει από το σβέρκο, να επιχειρεί να τον χτυπήσει και τελικά να τον σπρώχνει μόνο προς τα πίσω αφού τον συγκράτησαν οι μπράβοι του!
Όλα ξεκίνησαν, όταν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ κινήθηκαν προς την πλευρά του μεγαλομετόχου που έφευγε, ζητώντας εξηγήσεις για την εικόνα της ομάδας και γιατί δεν κάνει μεταγραφές.
«Τρία χρόνια τώρα, μας κοροϊδεύεις» του φώνααν όπως και ότι «εδώ δεν είναι Ροστόφ»!
Ο Σαββίδης παρέκαμψε τους άνδρες της ασφάλειάς του, κι έκανε τον... Νταή! Άρπαξε έναν οπαδό από το σβέρκο και ήταν έτοιμος να τον χτυπήσει, όταν επενέβησαν και τον... συγκράτησαν οι μπράβοι του!
Οι υπόλοιποι οπαδοί είδανε το περιστατικό, όρμησαν στο Σαββίδη που σώθηκε μόνο χάρη στην επέμβαση της αστυνομίας, και της σεκιούριτι του γηπέδου!
Ο... Νταής μεγαλομέτοχος, μπήκε άρον- άρον στο αυτοκίνητό του και φυγαδεύτηκε από την Τούμπα, στην οποία είναι άγνωστο αν και πότε θα ξαναπατήσει το πόδι του...
Ευτυχώς να λέει, που το παιχνίδι έγινε χωρίς κόσμο στην εξέδρα, γιατί το παραπάνω περιστατικό δεν ήταν τίποτα, μπροστά στα χοντρά λαϊκά δικαστήρια που θα είχαν στηθεί.
Αν υπήρχε κόσμος στο γήπεδο, 10-15 χιλιάδες που συνήθως έχει ο ΠΑΟΚ, ο κύριος Ιβάν δε θα έφευγε από το γήπεδο με αυτά που έκανε και που έχει ξανακάνει...
Κανείς δε θέλει να φανταστεί τι θα συμβεί την Πέμπτη, σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ αποκλειστεί από τη Ζίμπρου...

Κρατάμε και κάτι ακόμα από το παραπάνω άρθρο, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ιβάν τραμπουκίζει οπαδό.
Στην συνέντευξη τύπου σεβάσμιος προπονητής του μπάοκ με στενές σχέσεις με την Παναγία την ίδια, τους επιφύλαξε μια ακόμα έκπληξη – πίκρα μετά το παιχνίδι. Τους είπε ξεκάθαρα ποιά η διαφορά των δικών μας οπαδών με αυτούς της μπουγάτσας, θαυμάστε ειλικρίνεια...
Για τον κόσμο: «Το αποτέλεσμα είναι αυτό που μας λείπει. Ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή, σε σχέση με τις άλλες ομάδες πρωταθλητισμού, έχει μια διαφορά. Χθες είδα το ματς του Ολυμπιακού. Εκεί αποθεώνουν τον προπονητή, τον πρόεδρο, τους παίκτες. Εδώ στον ΠΑΟΚ βρίζουν τους παίκτες, βρίζουν τον πρόεδρο και ο προπονητής είναι ο χειρότερος που υπάρχει στη γη. Αν προπηλακιστεί ο πρόεδρος ή οι παίκτες ή προπονητής, θα γίνει κάτι καλύτερο στην ομάδα; Το 1976 όταν πήραμε το πρωτάθλημα, είχαμε ξεκινήσει με ισοπαλία και μας περίμεναν να μας χτυπήσουν».

Για τον βάζελο τι να πεις??? Εκτός του ότι τα όνειρα είναι τσάμπα και μπορεί να τα κάνει ο καθένας μας, η παρακάτω φωτό δείχνει ακριβώς ποιά είναι η διαφορά των οπαδών μας, όπως μας την έστειλε ένας φίλος του σίτε.

Αλήθεια οι ΄΄αντικειμενικοί΄΄ τι γνώμη έχουν για το πέναλτι του βαζελάκου? Κανονικό εεε? Για τον παρολίγον προπηλακισμό του παιδιού για τις μπάλες από τον Κοτσώλη? Όλα καλά κατά τα έγκριτα ΑΡΔάκια?
Περαστικά και πάντα τέτοια εύχομαι, αρχίσατε όπως ακριβώς σας αρμόζει και σύμφωνα με τις πραγματικές σας δυνατότητες. Το κακό για τα δύο συνεταιράκια είναι ότι έπεται και συνέχεια...
 
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς.

Σχόλια

Εικόνα REDNYC

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ - Ο ΦΥΣΣΑ ΡΟΥΦΑ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΜΠΤΟ…ΑΜΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ, ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ!

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/panathinaikos/fussas-oloi...

ΠΑΙΖΑΝΕ ΣΤΟ ΟΑΚΑ, ΙΣΟΦΑΡΙΣΑΝΕ ΜΕ ΜΟΥΦΑ ΠΕΝΑΛΤΥ ΚΑΙ ΘΕΛΑΝΕ ΚΙΑΛΛΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝΕ ΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ! ΡΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ?????

ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΥΤΑ…

ΒΡΕ ΚΑΛΑ ΛΕΩ ΕΓΩ, ΦΑΠΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΥΑΛΟ…

Εικόνα savvas gridlock

http://redsagainsthemachine.gr/articles/140825/poiniki-dioksi-sto-fyssa

Αν έχεις κάποια άλλη παραγγελιά, εδώ είμαστε, αδερφέ. Κράτα γερά εκεί στις ΗΠΑ...

Εικόνα REDNYC

ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΔΕΛΦΕ! ΣΩΣΤΟΣ! ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΟΡΕΑΣ ΤΩΡΑ….

Εικόνα apostolos gaganis

Καλα τα λες. Οπως παντα. Θα σου πω κι εγω τί εισεπραξα χθες βραδυ απ΄τον ΣΚΑΙ κι απο την ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ της...ΞΕ-ΝΕΡΙΤ.

- ΣΚΑΙ: Δεν τον πολυειδα, αλλα επειδη αρχιζει πιο μπροστα, αναγκαστικά...Γενικη εντυπωση: Μια απ΄τα ιδια. Δεν περιμενα και κατι αλλο παντως. Ο,τι ειναι ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ θετικο για τον Ολυμπιακο, το προβαλλουμε με δυσθυμία, χαμηλους τονους, μισά, στην καλυτερη περιπτωση εντελως τυπικα και ρουτινιαρικα...Με φοβο Θεου θα΄λεγα...Ο,τι ειναι αρνητικο, αναμφιβολα ή με το...ζορι π.χ. κανα λαθος οφσαιτ στην ιδια ευθεια ή 5,5 εκατοστα πισω ο αντιπαλος επιθετικος απ΄τον δικο μας αμυνομενο ή καμια κιτρινη που για δαυτους ειναι σχεδον παντα κοκκινη κι αποβολη παιχτη μας, το ΥΠΕΡ-τονιζουμε, δειχνουμε τη φαση μεχρι να την...εμπεδωσουμε και λοιπες τετοιες αηδιες. Μου΄κανε παντως εντυπωση οτι το δελτιο, δεν ηταν ΤΟΣΟ αντι-Ολυμπιακο οσο το περιμενα. Θα δουμε...Συμπτωματικο; Εσκεμμενο, μπας και ΄΄κρατησουμε΄΄ κανα γαυρο στο καναλι και δεν κανει ζαπινγκ ή γιατι δεν τους ΄΄επαιρνε΄΄ ο αγωνας; Θα δειξει...Στο τελος, οταν γυρισα και πριν τις καληνυχτες, η...συντριβη ηταν παρα πανω απο φανερη στα προσωπα και του δια-βοΓλη και της...βαρβατης.

- ΞΕ-ΝΕΡΙΤ: Θα σταθω σε τρια σημεια της...υποχρεωτικης. Τα δυο αρνητικα και το αλλο θετικο μεν, αλλα οχι ανταγωνιστικο. Ξεκιναω απ΄το τριτο, που μου΄κανε εντυπωση, το΄πε εκεινος ο Ιωσηφ ταδε σχολιαζοντας τα γνωστα μπουγελωματα της μοδας και αφορουσε εναν δυσκολο πραγματι ιατρικο ορο που τον ειπε ολοσωστα ο μπαγασας. Ειπε ΑLS ( δηλ. Amyotrophic Lateral Sclerosis ) και το εξηγησε ΣΩΣΤΑ στα ελληνικα ο αθεοφοβος ως ΄΄πλαγία μυοατροφικη σκληρυνση΄΄! Ναι, μα την πιστη μου! Αλλα ας παμε στ΄αθλητικα:

1. Περιγραφη φασεων και ρεπορταζ απ΄τον αγωνα Λεβαδειακου - Παναθηναϊκου. Κοντολογις: Περιγραφανε τοσο ΄΄σεμνα΄΄, προσεκτικα μη σταξει η ουρα του γαϊδαρου και ΄΄ανωδυνα΄΄τις φασεις, που΄βαλα τα γελια...ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΠΕΝΑΛΤΥ ΠΟΥ ΙΣΟΦΑΡΙΣΕ Η ΖΕΛΑ...ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ! Αν ήτανε ο Θρυλος, θα βλεπαμε φυσικα τη φαση ξανα και ξανα με αρνητικα για τη διαιτησια ή ψιλοειρωνικα για΄μας σχολια, περιπου... 62 φορες. Οσο για το ρεπορταζ του...Γατα ( αυτος το ΄΄παιζει΄΄ εξυπνος και...μορφωμενος ), ασε καλυτερα...Λες και στο γηπεδο δεν παιζανε δυο ομαδες, αλλα μονο τα βαζελια...Και τον πληρωνουμε ολοι εμεις αυτον τον ΑΡΔ. Και να΄ταν κι ο μονος τετοιος...

2. Συνεντευξη Αναστασιου: Λοιπον αυτος ο τυπος ειναι σιγουρα αρρωστακι...Αυτα τα μικρα ματια του, ενταφιασμενα στο σκουρο περιγραμμα των βλεφαρων του, αυτες οι μαυρες χαντρες του που συνεχεια ανηφοριζουν, αυτο το βλεμμα του που ΄΄σκοτωνει΄΄ σαν να μας απειλει λεγοντας ΄΄κουφαλες, δες τε με καλα...Με υποτιματε ε; Κοροϊδευετε την ομαδα μου, αλλα εγω θα σας μαμησω...΄΄. Αυτοι οι συνεχεις νευρικοι μορφασμοι του, το συχνο κουνημα του κεφαλιου, αυτοι οι μισοπροσποιητοι δισταγμοι του στην ομιλια προσπαθωντας να βρει τις...καταλληλες λεξεις για να μας εκθεσει το...δραμα του, ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ, ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΦΝΙ ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ...Κατα τον κύρη του δηλαδη, που τοσο μα τοσο ξετσιπωτα και δουλικά υπηρετει. Ειπαμε ρε ψευτομαγκα, αλλα οχι κι ετσι...Οχι και τοσο σαλιο απ΄το γλειψε - γλειψε. Κι ακομα δεν αρχισαμε φετος...Να΄δω θα επεμβει κανεις γιαυτες τις απιστευτα προκλητικες, υπονομευτικες, υποβολιμαιες, ΄΄αγανακτισμενες΄΄, αντιφατικες και αλληλο-συγκρουομενες αποψινες του κουβεντες για την αξιοπιστια ταχατες ΕΝΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ(!), με τα ΄΄δεν ξερω τί να υποθεσω, να πω, να κανω΄΄ κλπ κλπ...Παλι τα ιδια και τα ιδια χιλιοειπωμενα ρε ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ, για να κρυψετε τη γυμνια σας, την καταντια σας...Και τί ειπε στην τελικη; Μιλησε για κεφαλοκλειδωμα σ΄ενα απλο τραβηγμα, απο΄κεινα που γινονται κατα δεκαδες καθε Κυριακη ιδιως στα κορνερ ( και πολυ χειροτερα - απλως ο Μπεργκ επεσε ασχημα, αυτο ηταν ολο ), μιλησε για το ΄΄πεναλτυ΄΄ που κακως κατ΄αυτον δεν τους δοθηκε, αλλα και για το πεναλτυ που παλι οπως ειπε κακως - και σωστα τουτη τη φορα - τους δοθηκε και με το οποιο ισοφαρισαν, για να μας κανει τον...ειλικρινη και να ΄΄θολωσει τα νερα΄΄ ( σιγα μην και δεν τους το΄δινε ο...απεριγραπτος ). Ρε, τρικυμισμενοι εν κρανιω, πού τα πουλατε ολ΄αυτα; Ρε, ποτε θα σας μαζεψουνε, που αρχισατε με την πρωτη τις ιστοριες σας για αγριους; Ρε μεχρι ποιο σημειο ξεφτιλας και κατρακυλας θα φτασετε, προκειμενου ν΄αποσπασετε την προσοχη των...προβατων σας απ΄την ΠΙΚΡΗ ΓΙ΄ΑΥΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ; Δεν ειδατε τους...μπουγατσομαχους αποψε; Εκραγηκανε πια και σηκωσανε μπαϊρακι για το δουλεμα που τους εκανε τοσον καιρο ο Ιβανης ο σκυθρωπος...Ο επενδυταρας...ΓΙΑ ΝΑ΄ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ΄ΔΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΦΕΤΟΣ...

Υ.Γ. Εκεινη την ΄΄κουφη΄΄ συνεντευξη της Διαμαντως για τον μπασκετικο Βαζελο σε ρεπορταζ της ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ για το Μουντομπασκετ, ετσι ξεκαρφωτα και ξεδιαντροπα, ποιος την σκεφτηκε ρε να τη ΄΄χωσει΄΄ απο εσας τους ΄΄φωστηρες΄΄ της Α-Θ-ΛΗΤΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ; Τί ήταν παλι αυτο; Προβα τζενεραλε για τα φετινα...αισχη, που μοιαζει να ετοιμαζετε παλι; Το πραμα μου μυριζει ΄΄κατι΄΄ εμενα... Μου μυριζει...δακτυλο. Δεν ειμαι σιγουρος. Για να το προσεξουμε ομως αυτο...

Εικόνα apostolos gaganis

Το ΄΄οχι ανταγωνιστικο΄΄, στον ιατρικο όρο κοντα στο ΞΕ-ΝΕΡΙΤ, να διαβαστει ΄΄οχι αγωνιστικο΄΄. Εμενα Lucifer του πληκτρολογιου, μη μου κουνιεσαι...

Εικόνα Chief Bromden

Αχ αυτά τα ball boy.... Ανηψακια του Βαγγελα θα ήταν...
Άδειο το ΟΑΚΑ, ούτε οι δανεικοι της ΝΙκης Βόλου δεν πήγανε που θα έμπαιναν και τσάμπα...
Ο Τριανταφυλλοπουλος έπαιζε με τον ίδιο επιδεσμο που φόραγε την Πέμπτη , αίμα τριων ημερών είχε πάνω , στα χνάρια του ήρωα Φύσσα, ακόμα ψάχνει τον Κωτσιο...

Εικόνα Bad7

Και λαος του καναπε θα ταιριαζε!!

Εικόνα Bad7

Βαζελες αυτη η φωτογραφια με τον κοσμο μας και τον κοσμο σας(εδω γελαμε) αποδεικνυει οτι ειστε για κλαματα!!!ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΦΑΠΑΣ ΚΑΙ ΒΑΖΕΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ!!!!!!!!

Εικόνα rasputin7

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Π-Ο-Υ-Τ-Α-Ν-Ε-Σ

Εικόνα kg

...........ΣΚΟΥΡΙΑ..............

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ?

ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΣΤΟ ΟΑΚΑ?

ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

ΜΩΡΗ ΑΔΕΡΦΗ......Π Ρ Α Σ Ι Ν Ο Φ Ρ Ο Υ Ρ Ι Τ Σ Α ?