ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ



ΠΟΥΘΕΝΑΝΙΑΔΑ

Ημερήσιο ενημερωτικό δελτίο R.A.T.M.

φύλλο δέκατο


Είναι για να σαλτέρνεις αδερφάκι μου μ' αυτά που γίνονται στην psorokostena. Όξω στη θάλασσα του Αιγαίου που ζούνε τα ψάρια  και λίγοι ντόπιοι ιθαγενείς, τα εθνικά μας αλιευτικά συμφέροντα προστατεύουν... ρωσικά πολεμικά! Άιντε και καλή επανάσταση του Λάμπρου Κατσώνη αδέρφια! Ύστερα ακούω πως ο Καρατζαφεροκωλοτούμπας αξίζει, λέει, να είναι πρωθυπουργαράς επειδή, λέει, "τα έχει προβλέψει όλα". Βρε μπαγλαμά ιθαγενή και ο Κάλχας τα προέβλεπε όλα, αλλά δεν τον κάνανε βασιλιά. Ήμαρτον Παναγιά μου με τους μουρλούς που μπλέξαμε. Ύστερα κάθεσαι, ανάβεις τσιγαράκι -αν έχεις- φτιάνεις καφεδάκι- αν έχεις- και το φιλοσοφείς. Λες "δεν γίνεται όλο και κάπου θα κρύβεται μια υγεία, ένα κάτι σαν φως στο τούνελ. Ίσως να σφύζει απο υγεία, π.χ., το μπάσκετ"... Αμ δε! Τουλάχιστον υπάρχει η Πουθενανιάδα.     

HEIL FAROS

«Βόμβες» Τζόρτζεβιτς: «Όποιος θέλει, να φύγει»!

Ο Γκαουλάιτερ Σάσα, ο θεματοφύλαξ της καθαρότητας του αθλήματος έκραξε τα δικά του τα παιδιά του Σωλήνα επειδή δεν παίξανε καλά με τον μπάοκ. Μην μπερδεύεστε με τη σκηνή της έντασης που αποτυπώνεται στη φωτογραφία. Δεν τα βάνει με τους διαιτητές, τους θεματοφύλακες του Σωλήνα. Αυτοί τη δουλειά τους την έκαναν. Τριακονταεννέα βολές έδωσαν στον Σωλήνα μπας και δεήσει να πάρει το ροζ -αυτό το χρώμα ρε παιδιά με τους βάζελους... - φύλλο αγώνα. Για να μην αγωνιάτε, το πήρε, αλλά τα σκασμένα τα σωληνάκια ήταν άστοχα και ο γκαουλάιτερ Σάσα δεν  ανέχεται κάτι τέτοια. H ηρωϊκή γκαζέτα αναρωτιέται: 1. Υπάρχουν παίκτες που θέλουν να φύγουν από τον Παναθηναϊκό και είναι ακόμη εδώ; 2. Υπάρχουν πράγματι ατζέντηδες που ρωτούν να μάθουν γιατί δεν παίζουν οι παίκτες τους σε μια περίοδο που ο Παναθηναϊκός έπαιζε την πρόκριση στο Τοπ-16; Αν όλο αυτό δεν είναι προσπάθεια τεχνητής κρίσης, όπως συχνά - πυκνά έκανε ο «Ζοτς», τότε υπάρχει «θέμα» και είναι λογικό να υπάρξουν εξελίξεις...Είναι αυτονόητο πως όποιος σκέφτεται με τον παραπάνω τρόπο δεν μπορεί να έχει θέση στον Παναθηναϊκό των έξι Ευρωπαϊκών.
 

Η ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΨΩΜΟΛΥΣΣΑΣ
 

 
Και να θες ν΄ αγιάσεις δεν σ΄ αφήνουν. Ο πρόεδρος Ιωάννης Εξυγιαντής ο Β', ο οποίος ευαγγελίζεται να πάρει το πρωτάθλημα της Ένωσης Εφετών ανησυχεί για την ευζωία των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών. Μην γελάτε καθόλου. Τα πράματα είναι πολύ σοβαρά, αδέρφια. Ο ΠΣΑΠ κατεβάζει τους τσουρουκάδες-μέλη του σε απεργία επειδή η κλεφτοκρατία που μας κυβερνά μετά το θάνατο του Μεγαλέξαντρου στην Μπάμπυλον δεν έστερξε να φανεί συνεπής με τις δεσμεύσεις της για τη δημιουργία εγγυητικού ταμείου αρωγής που θα "χρησιμεύσει για τη μερική αποζημίωση των ποδοσφαιριστών των ομάδων που, για αγωνιστικούς ή οικονομικούς λόγους, πέφτουν από τα επαγγελματικά στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, με συνέπεια να μένουν εκτεθειμένοι αυτοί και οι οικογένειες τους, καθώς, χάνουν πλέον τα δεδουλευμένα χρήματα τα οποία προβλέπονται από τα συμβόλαια τους". Κι εδώ εμφανίζεται στη σκηνή ο Καραγκιόζης, αυτοπροσώπως! Η παέ πόα (πολύ Πι έπεσε) που έχει ανάγει σε επιστήμη την ψωμόλυσσα ανακοίνωσε πως στηρίζει τα δίκαια αιτήματα του ΠΣΑΠ και καταλήγει: "Άλλωστε, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως πέραν των πιο προβεβλημένων ποδοσφαιριστών, υπάρχουν κι εκείνοι, οι οποίοι αγωνίζονται σε χαμηλότερες κατηγορίες, αμείβονται με λιγότερα χρήματα και περιμένουν με αγωνία τη διευθέτηση των οφειλόμενων για να γιορτάσουν με αξιοπρέπεια τις ημέρες αυτές»."
(Αλλά για τους κουλουράδες ούτε μια λέξη, τόση δα... Γνωρίζετε άριστα πως η στήλη διεξάγει ανένδοτο αγώνα για τη δικαίωση της συμπαθούς τάξεως των κουλουράδων του νομού Αττικής που έχουν πληγεί ανεπανόρθωτα εξαιτίας της μη καταβολής του αντιτίμου για την αγορά θεσσαλονικιώτικων κουλουριών μετά ή άνευ κασερίου. Κοινώς, η πράσινη εξυγιαντική δύναμη δεν τους άφησε σουσάμι για σουσάμι!) Η Πουθενανιάδα δεν επαναπαύεται, όμως! Σούρθηκε στα τέσσερα, μέσα στα πράσινα σκατά και έμαθε για ποιό λόγο η παέ πόα στηρίζει ΠΣΑΠ: Του χρόνου οι μη προβεβλημένοι ποδοσφαιριστές του εν λόγω σωματεμπορείου θα αγωνίζονται σε πολύ χαμηλότερη κατηγορία, θα αμείβονται με λιγότερα χρήματα και θα περιμένουν με αγωνία για τη διευθέτηση των οφειλομένων -ζήσε μάη μου να φας Τριφύλι - για να γιορτάσουν με αξιοπρέπεια τις ημέρες αυτές. Όχι, παίζουμε! 

 
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ (όχι εκείνο που πήγε ο νούς σας, πονηροί!!!)

 
Αντί άλλης "είδησης", σας παραθέτω, δίχως σχολιασμό, τη συνομιλία με τον Γιάννη Ιωάννου για το ζήτημα με το κράξιμο μερίδας οπαδών προς την ομάδα, μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό. Όχι τίποτε άλλο, δηλαδή, αλλά αυτά τα φαινόμενα απαντώνται μοναχά στον κόσμο των αφραγκοπουθενάδων! 

Giannis Ioannou H προσωπικη μου αποψη παντα ειναι οτι η γιουχα ηταν απαραδεκτη.Δεν ειναι μονο η γιουχα. Ειχαμε σημερα νεογαυρισκους στο γηπεδο που δυσφορουσαν μεχρι και με τον Τσορι και μιλουσαν με ελεεινους χαρακτηρισμους κλπ,Η ομαδα προφανως περναει ντεφορμαρισμα.Αυτο ειναι κατι φυσιολογικα και προσωπικα προτιμω να τραβηξει κανα μηνα ακομα ολο αυτο και να ειναι η ομαδα πανετοιμη οταν ακριβως πρεπει.Αυτο ειναι και το στοιχημα αλλωστε.Αν η ομαδα κοροιδευε τον κοσμο για μεγαλο χρονικο διαστημα θα κατανοοουσα την οποιαδηποτε αντιδραση.Οταν ομως η ομαδα ψυχολογικα εχει επηρεαστει και σημερα ηταν ξεκαθαρο αυτο και ενω πηγαινει τρενο καθως επεκτεινει ενα ακαταρριπτο ρεκορ 50ετιας με την εικονα που εβγαλε στο γηπεδο τοτε θεωρω την γιουχα ασκοπη.Δεν εξυψωνει καμια γιουχα το ηθικο της ομαδας.Εχουμε τα σιχαματα καθημερινα με οτι εχουν στησει απο τους βοθρους τους εχουμε πλεον και την γνωστη γαγγραινα.Οποιος παει στο γηπεδο και απευθυνομαι στους νεογαυρους που ξετρυπωσαν μετα απο μηνες για να ξεκαβλωσει καλο ειναι να ξερουν οτι μπορει να καβλωσει σε καποιους αλλους που θελουν να στηριξουν την ομαδα και να υπαρχουν τραβαλα.Συνεχιζουμε δυνατα.

Adam Adamopoulos Η απάντηση είναι πως βρισκόμαστε στο Ελλάς. Πολλοί είναι εκείνοι που έχουν έλλειμμα συναισθηματικής νοημοσύνης για να αντιλαμβάνονται τη σημασία των όσων συμβαίνουν γύρω τους και τους αφορούν. Είμαστε στο Ελλάς όπου μεγάλο τμήμα συμπατριωτών μας έχουν αποφοιτήσει από το Κολλέγιο της Ημιμάθειας και έκαναν μεταπτυχιακό στο Πανεπιστήμιο της Ξερολιάς. Οι εν λόγω πτυχιούχοι δεν συγχωρούν ποτέ, κανέναν και τίποτε. Δεν συμβιβάζονται παρά μοναχά με την... καταστροφή. Μετά βλέπουμε! Άσε βρε Γιάννη μου. Άκου που σου...γράφω! Επικρίνουν τους παίχτες επειδή δεν προκρίθηκαν, επειδή δεν έριξαν πεντάρα στο Αγρίνιο, επειδή, επειδή επειδή λέει, βγάζουν εκατομμύρια. Αλλά για στάσου μια στιγμή. Μήπως ο άνθρωπος δεν είναι εκείνος ο οποίος κολλάει ετικέτες στα μέτωπα των διπλανών του και τους αναγορεύει σε "θεούς", απαιτώντας να συμπεριφέρονται σαν τέλεια όντα; Μα άνθρωποι είναι κι αυτοί και έχουν ψυχολογία στα τάρταρα. Στενοχωρημένοι και απογοητευμένοι είναι επειδή δεν προκρίθηκαν κι ας μην το άξιζαν με την εμφάνισή τους, την Τετάρτη. Αλλά, σιγά που θα τους κατανοήσουν οι ...πτυχιούχοι. Πρέπει να αγαπάς για να κατανοείς!

Giannis Ioannou Adam Adamopoulos Εξαιρετικο ποστ Αδαμ.Συμφωνω σε ολα οσα θετεις.Θεωρω βεβαια οτι δεν ειναι μονο το ελλειμα συναισθηματικης νοημοσυνης οσο γενικοτερα οσον αφορα συγκεκριμενη μεριδα με το νοητικο τους επιπεδο.Μιλαμε για ανθρωπους που πριν μερες φωναζαν ¨ετσι ονειρευομαστε τον Ολυμπιακο¨ και μερικοι απο αυτους φευγανε απο το 70 στο ματς με την Αρσεναλ επειδη σε ενα ποδοσφαιρικο αγωνα κοντρα σε μια ομαδα που μετραει 16 σερι προκρισεις απο τους ομιλους η ομαδα δεν προσεγγισε το ματς σωστα και εχασε.Ειναι οι ιδιοι ανθρωποι που δεν αναγνωιρζουν ποτε κανενα λαθος τους,δεν ζητουν να τους συγχωρεσει κανεις διατηρωντας παραλληλα το προφιλ του ¨τιμωρου¨ που μπορει να κρινει τους παντες αλλα δεν μπορουν να τους κρινουν.Αν θελουμε και καποια χαρακτηριστικα παραδειγματα μπορουμε να τα εντοπισουμε μεσα απο την απουσια τους.Ποσα τετοια τυπακια εμφανιστηκαν σε συγκεκριμενους χωρους οπως πχ ραδιοφωνικους σταθμους τελευταια ενω ηταν εξαφανισμενοι?Δεν ειχαν ποτε χρονο να επιβραβευσουν την ομαδα αλλα εχουν παντα χρονο να παριστανουν τους προπονητες του διαδικτυου.Για να μην σταθω οταν ερχεται ενα στραβο αποτελεσμα οτι αρχιζουν τις συγκρισεις με το μπασκετικο τμημα αλλα ποτε δεν εχουν πατησει το ποδι τους στο ΣΕΦ και παντα καθε καλοκαιρι απαιτουν τοσα και τοσα σε αθλημα που εχει αμεση συναρτηση και με τα εσοδα του τα οποια στην καλαθοσφαιριση γνωριζουμε οτι ειναι ελαχιστα.Μια κανουν της μοδας ατακες ¨με ποσους Ελληνες παιζουμε¨,πριν απο αυτο ειχε γινει της μοδας ¨καλα με Μανωλα και Σαμαρη που παμε¨,στις αρχες τις σεζον ειχαν ως αποδιοπομπαιο τραγο τον Σιοβα ο οποιος δεν ακουσε το παραμικρο θετικο σχολιο τοσο καιρο που ηταν αρκετα καλος και τωρα καταπιαστηκαν ξανα μαζι του και απο χτες ακουμε γιατι δεν παιζουν και οι 36 παιχτες του ροστερ οπου ο Σιλβα ζητησε το καλοκαιρι ροστερ 24-25 παιχτων αλλα δεν προλαβαν να βρουν ολα τα παιδια ομαδα στο εξωτερικο και ολα αυτα απο Δεκεμβριο μηνα και μετα απο τετοιο προγραμμα που ειχε η ομαδα.Περιμενουμε τωρα τα τυπακια αυτα να κατανοησουν οτι οι αθλητες ειναι και αυτοι ανθρωποι και οτι χρειαζονται την στηριξη μας?Οποιος εχει ασχοληθει με τον αθλητισμο οπως εσυ αν δεν κανω λαθος Αδαμ καταλαβαινει τι εννοω.Χτες δεν ηταν τοσο η γιουχα (ευτυχως αποδοκιμασε ο κοσμος οσους γιουχαραν) οσο το οτι απο το ξεκινημα του ματς εβλεπες τυπους αναψοκοκκινισμενους οπου φανερα ηρθαν να ξεδωσουν και φτασανε στο σημειο να βριζουν τον Τσορι (μιλαμε για ελεεινους χαρακτηρισμους).Ε αυτη η μεριδα του κοσμου ειναι γαγγραινα και οφειλουμε ολοι μας να την περιθωριοποιησουμε ειδικα απο την στιγμη που εχουμε ενα εχθρο που υποστηριζεται απο ενα ματσο βρωμοΜεσα ιδιοκτησιας καταδικασμενων.

Red Apple

 

Σχόλια

Εικόνα Red Dragon

Εξαιρετικο αρθρο Αδαμ.Οσον αφορα τον Φαρο το πιο εμετικο απ οσα ειδαμε δεν ειναι ουτε οι 39 βολες σε ματς οπου ο νικητης σκοραρε 70 ποντους,ουτε τα 6-12 ομαδικα φαουλ στο τελευταιο δεκαλεπτο,ουτε σφυριγματα οπως αντιαθλητικο φαουλ που δεν σφυριξαν σε παιχτη του Ποα σε παιχτη του Παοκ που εβγαινε στον αιφνιδιαμσο,ουτε αντιαθλητικα του Καλαθη στον Σχορτσιανιτη 2 φορες και που ο Χριστοδουλου τον κοιτουσε οταν τον ειρωνευοταν,ουτε το ανυπαρκτο φαουλ στον Φελντειν ο οποιος αφου πηρε το φαουλ πεταξε την μπαλα και ευστοχησε και ο Χριστοδουλου εκανε το απιστευτο να δειξει οτι μετραει το καλαθι και καταλαβε οτι με αυτο θα ξεφτιλιζε την μασονια και αλλαξε το σφυριγμα του κλπ αλλα το πιο εμετικο απ ολα ηταν οι δηλωσεις Μαρκοπουλου.

Κρατηθειτε.

Δηλωσεις Μαρκοπουλου:
Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη. Είναι πολύ καλή ομάδα, έχει μέλλον και πολύ δρόμο ακόμα στην Ευρώπη.
Στις τελευταίες 8-10 επιθέσεις δεν βρήκαμε καλάθι, ενώ χάσαμε και βολές, για αυτό ο Παναθηναϊκός νίκησε ένα παιχνίδι που χάθηκε στις λεπτομέρειες.

Μην θυμισω μια εποχη που ακουστηκε το ονομα του τι ειχε γινει.Εδω φτασαμε στο σημειο παραμονες ματς με την κουλα να γραφουν ¨αρθρα¨ περι κοκκινης παραγκας στο μπασκετ επειδη λεει δεν θα αγωνιζοταν ο ντοπαρισμενος Κουπερ που τελικα αγωνιστηκε και μετα το ματς οπου με μιση ομαδα καναμε περιπατο ο γερο Σακοτα ειχε παραπονα απο τους διαιτητες.
Μιλαμε για αδιανοητα πραγματα.

Γι αυτο λοιπον αντιγραφω ξανα το αποσπασμα απο το καλυτερο αρθρο που γραφτηκε ποτε για το μπασκετικο σιχαμα.

http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/140120/ti-esti-mpasketikos-b...

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΥ ΠΑΟ. Ο,ΤΙ ΠΙΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΚΟ ΕΧΕΙ ΣΤΗΘΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΒΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΚΑΙ ΟΜΟΤΡΑΠΕΖΟΙ ΣΤΗ ΜΑΣΑ.

Οποτε καλο ειναι να μην απορουμε ουτε με τα παραπανω ουτε με την απολυτη σιωπη των ¨αντικειμενικαρων¨.Η ευαισθησια τους εξαντλειται στο να παρακολουθουν ακομα και ματς Κυπελλου του Ολυμπιακου με τον Παναιγιαλειο και τον Απολλων Σμυρνης ωστε να εντοπισουν καποιο αναποδο πλαγιο αουτ.

Οσον αφορα την τοποθετηση του κοντοστουπα φοροφυγα ειπαμε δεν αργει η μερα που θα ακολουθησει τον δρομο της κουλας 44 και θα αναβιωσουν ντερμπι με τον Παο Ρουφ.

Για τις υπολοιπες δηλωσεις και τον σκοπο τον οποιο γινονται αρκει μια ματια στο παρακατω...

http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/151213/oi-pragmatikes-athlit...

Οσον αφορα τωρα τον διαλογο που ειχα με τον Αδαμ για την συγκεκριμενη μεριδα του κοσμου που αποδοκιμασε,οπου και ευχαριστω για την τιμη να το συμπεριλαβει στο αρθρο του, αρκει καποιος να ριξει μια ματια εδω.

https://www.facebook.com/412021542173579/videos/993818450660549/?comment...

ΝΙΩΣΤΕ λοιπον μερικοι που εστω και αθελα σας παρασυρομενοι απο διαφορα προβληματα που αφορουν την καθημερινοτητα σας ερχεστε απλα για να ξεδωσετε στο γηπεδο και δινετε ¨πατηματα¨ σε καθε ειδους αλλοθρησκο αμνοεριφιο που παρακολουθουν με κυαλια την βαθμολογια και περιμενους τις επομενες μερες τις εκπτωσεις για να βρουν καποια καλη προσφορα για νεο καναπε καθως οι παλιοι εχουν πιασει λακουβες.

Εικόνα red apple

κι εγώ ευχαριστώ Γιάννη για τον κόπο σου να σχολιάσεις! ΤΏΡΑ, γι αυτά που έγραψες και γι αυτά που ανέφερε ο φίλος μας ο ΘΗΤΑ πιο κάτω, να πω πως ΗΜΑΡΤΟΝ μ αυτά που ζούμε εμείς που γεννηθήκαμε φυσιολογικά και δεν είμαστε παιδιά του Σωλήνα

Εικόνα Red Dragon

Και να διαβαζες Αδαμ την προχτεσινη μερα σχολια απο τα λοβοτομημενα που ηταν η εκδηλωση για τα 90 ετη του συλλογου οπου βραβευτηκε και ο προεδρος του Ολυμπιακου και που ειδαν ξαφνικα (καθως πολλοι δεν ειχαν ενημερωθει φαινεται) φωτο του με τον προεδρο Σωκρατες.Μιλαμε για αμοκ.
Ολα αυτα την μερα που εγινε οτι εγινε στο Οακα και δεν βγηκε κιχ.Ποτε εστω ενα αρδοσκουπιδι (δεν αναφερω εισαγγελεις κλπ) ασχοληθηκε με τις πραγματικες εγκληματικες οργανωσεις?

http://www.sport24.gr/Basket/odke-telika-exoyme-egklhmatikh-organwsh-sto...

Γι αυτο βαζελος καλος μονο πατημενος.

Εικόνα red apple

Σε τα μας, τώρα, Δρακόνειε; Δεν παίζονται οι πουθενάδες! Μπες στο άρθρο του Σάββα, για τον Θωμαίδη να δεις ποστ ζέλα να φρίξεις με τις παπαριές

Εικόνα Red Dragon

Που βρεθηκε το επιδοτουμενο αυτο?Μιλαμε οι τυποι ειναι η επιβεβαιωση του οτι ο πατος ειναι απυθμενος.
Ηδη του αφιερωσα ενα μερος και ακολουθουν και αλλα στην συνεχεια.Πρεπει να τον γλεντησουν αλλοι και να τον τιμησουμε δεοντως τον υπαλληλο του φοροφυγα (ξεκαθαρο αυτο).

Εικόνα thita

να προσθέσω μόνο στα όσα πολύ σωστά αναφέρει ο αδελφός πιο πάνω ότι ο παοκ στο μπάσκετ είναι μάλλον ο δεύτερος (γνωστό ποιος ο πρώτος ε.....) πιο ισχυρός υποστηρικτής του σωλήνα (π.χ. πολέμιος του χαλβατζάκη στις τελευταίες εκλογές του εσακε, κλπ.), δείτε μόνο τι λέει ο άρης για το θέμα και πως τον σφάζουν οι διαιτητές επειδή στήριξε χαλαβατζάκη, κλπ., και δείτε και το μεταξύ μας παιχνίδι στην πυλαία προ δύο περίπου μηνών, πως/τι σφύραγαν οι διαιτητές, σε σύγκριση με το προχθεσινό ματς της πανάθας

Εικόνα red apple

Αλλά ο Σάκοτας έφτυσε ολόκληρη συνέντευξη τύπου κι έγραψε στα παπάρια του τον Σφαιρό επειδή τάχατες τους σφάξανε οι κόρακες... ΚΑΙ ΔΑΡΜΕΝΟΙ ΚΑΙ...

Εικόνα Red Dragon

Πολυ σωστος αδερφε.Τα τελευταια 3 χρονια ο Παοκ εχει φτασει να κερδισει στο Οακα περισσοτερες απο 2-3 φορες και ποτε δεν του επετρεψαν να κερδισει.Το πιο χαρακτηριστικο παραδειγμα ειναι ομως αυτα που γινανε περσι στην Πυλαια στο Κυπελλο με χαρακτηριστικη την φαση του πυγμαχου Μπατιστα οπου δεν σφυριξαν τιποτα και εχασαν το ματς.Περαν μιας φυλλαδας που κατι εγραψε δειλα δειλα δεν υπηρξε η παραμικρη αντιδραση.Πολυ σωστη και η επισημανση σου για τον Αρη που στηριξε περσι Χαλβατζακη οπως και για την διαιτησια για το ματς στην Πυλαια.
Φετος αν και ακομα ο Ποα δεν εχει βγαλει δυσκολο προγραμμα εφτασε κοντα στο να ηττηθει και στην Πατρα οπου του εκανε περσι πλακα ο Απολλων και στο Λαυριο.Και στις δυο περιπτωσεις ειναι γνωστο το ποιοι ανελαβαν να καθαρισουν.

Εικόνα thita

Ελπιζω να μην δειχνει γραφικο που υπερθεματιζω σε πολλα σχολια,αλκα πραγματικα συμφωνω με την τοποθετηση.

Εκτος απο την εξαιρετικη επιμετρηση,στο πιο πανω σχολιο σου,της δρασης των παιδιων του σωληνα υπερ του βαζελου (αζ γιουζγουαλ δηλαδης) στο προχθεσινο ματς,εχεις απολυτο δικιο στο οτι περισυνο ματς ηταν μαλλον χειροτερο το σφαξιμο.

Ο σωληνας γαβ γαβ γαβ,η παναθα χεχεχε,τα παοκια κοκοκο,το κοκοραακιιιι κιιιι κιι ρι κι κι,θα μας μπριζωωνουν καθεε πρωωιι

Θα πληρωθει ελπιζω στο σεφ η παναθα,με πολλους ποντους πουτσα

Εικόνα Red Dragon

Αδερφε αν θες να διαπιστωσεις τι εστι γραφικοτητα αρκει να ριξει μια ματια (που λογικα εριξες) στο αρθρο που μου ανεφερε ο Αδαμ.Πραγματικα απυθμενο το πολυσυμπλεγματικο συνδρομο των τυπων απο τον ψυχικο βιασμο που εχουν υποστει (τον σωματικο φαινεται οτι τον απολαμβανουν).

Οσον αφορα την ζελα τωρα που φτασανε σε σημειο να κερδιζουν την Μπαρτσελονα (στο ματς του πρωτου γυρου οπου ειχαν κινητρο οι Ισπανοι φαγανε κοντα στους 30), που κοιταζει να επιλεξει ομιλο και εχασε μια βδομαδα μετα στην Ισπανια απο την Ζαλγκιρις,και οι αντικειμενικαρες να βαζουν ενα ¨αστερι¨ παραπανω οταν μετραει ηδη περιπου 25 ηττες στα τελευταια 32 εκτος εδρας ματς τους περιμενουμε και με τους γκοντοαναστοπουλοκορομηλαδες.

Για να σκεφτει κανεις ταξιδεψαν σε Ρωσια και Κινα οταν η ομαδα μας εκανε μονο προπονησεις για να επικεντρωθουν αποκλειστικα σε αυτα τα 2 ματς και στο ενα ματς σουταραν 50 βολες και ο ροχαλιδης σουταρε 16 που τοσες δεν εχει ουτε σε ολη την πρωτη φαση της Ευρωλιγκα (ατελειωτα αρθρα τοτε για την αναγγενηση του αγκωνιδη και απο τοτε και επειτα την παραμικρη αναφορα που σερνεται ολο και περισσοτερο) και στο δευτερο ματς ενα καλο δεκαλεπτο καναμε με 6 διεθνεις στο Ευρωπασκετ,με 3 νεους ξενους που ακομα δεν ειχαν προσαρμοστει και φυσικα χωρις τον Χαντερ και η διαφορα εφτασε στους 18 και οταν πηραν μια διαφορα αργοτερα το ανατρεψαμε σε λιγα λεπτα και φτασαμε το ματς στον ποντο.

Εικόνα thita

Έτσι. Ασφαλώς είδα το Λίνκολν,το έχω κάνει από τότε bookmark.

Πράγματι εκπληκτικά τα στατιστικά της Βαζελας στις βολές στα μεταξύ μας σε σχέση με Ευρωλίγκα κλπ.,τα λέγαμε από τότε εδώ μέσα,αλλο αν και εμείς είχαμε απόδοση κατώτερη του αναμενόμενου,αν η ίδια διαιτησία ήταν ανάποδα (υπέρ μας οι ίδιες βολές εννοω) θα είχαμε κερδίσει και τα δυο ματς με είκοσι πόντους.

Εικόνα thita

Το Λινκ.οχι το Λίνκολν γαμω το αυτόματο λεξικο

Εικόνα thita

ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ

στο μπασκετ, είπαμε βρε χαζούληδες, το βασικό χαρακτηριστικό της μεγάλης ομάδας είναι η ΔΙΑΡΚΕΙΑ, όσα χρόνια κι αν περάσουν, όσα πρόσωπα κι αν αλλάξουν, οι βολές θα είναι πάντα (όπου χρειάζεται) +30 στον φάρο, για να κερδίσεις τον επτάστερο (συγνώμη, διάβασα προχθές sportday και έτσι έλεγε) πρέπει να είσαι 300% καλύτερος

στη μπάλα, η αλληλεγγύη του αλαφούζου και της πανάθας συναρτάται ευθέως με το μέλλον, θέλει να αναβαθμίσει το πρωτάθλημα της γ' εθνικής για ευνόητους λόγους

btw (έχω ρωτήσει ξανά), ξέρει τελικά κανείς να μας πει εάν ισχύει ακόμη το "πέφτω από μόνος μου γ' εθνική και σβήνουν τα χρέη" (είχαν πει θα το απαγορεύσουν de facto, με πρόβλεψη για απαγόρευση ανόδου σε επόμενη/ανώτερη κατηγορία για τρία χρόνια, αν κάποια ομάδα "επιλέξει" χαμηλότερη κατηγορία)

επίσης, ξέρει κανένας εάν, πέφτοντας γ' εθνική, κλπ., κλπ., ο τριετής αποκλεισμός από συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις ισχύει από τη χρονιά της γ' εθνικής ή από τη χρονιά που πρώτη φορά η ομάδα καταλαμβάνει στο πρωτάθλημα θέση με "ευρωπαϊκό εισιτήριο" (ο μανώλαρος λέει πως ισχύει το δεύτερο, οπότε ξεχάστε λέει την αεκ στην ευρώπη για τρία χρόνια)

για τους βαζελόγαυρους δεν θέλω να μιλήσω για να μην βρίσω, έβλεπα να φεύγουν από το γήπεδο στο 70' και προσευχόμουν ειλικρινά να κάνει ανατροπή η ομάδα και να βάλει δύο γκολάρες στο 83' και στο 89', για να κλαίνε που το έχασαν, κλπ.

με τέτοιους οπαδούς, στην Πόλη θα είχε αδειάσει το γήπεδο στην τρίτη περίοδο με τσσκα

Εικόνα Red Dragon

Αδερφε και εγω ειχα διαβασει πριν το αναφερει ο Μανωλαρος οτι οποια ομαδα υποβιβαζεται με σκοπο την διαγραφη χρεων δεν μπορει να αγωνιστει στην Ευρωπη για 3 χρονια και για να ¨εκτισει¨ την ποινη αυτη πρεπει τα 3 αυτα χρονια να καταφερουν να εξασφαλισουν την εξοδο τους σε Ευρωπαικες διοργανωσεις.Δεν ξερω αν η ποινη μετραει απο την στιγμη που ανεβαινουν ΄ξ ισχυε και περσι και γι αυτο σκυλιασαν στο Κυπελλο και ειχαν κανει αγωνα ωστε να γεμισουν το Οακα και για να συμβει αυτο πλακωσαν μεχρι και ομογενεις για το ματς της 10ετιας γι αυτους (τους ανελαβε ο Φρανκο).
Ο Μανωλης ηρθε να επιβεβαιωσει το παραπανω.Την ιδια στιγμη οταν ρωτουν ρεπορτερ της κουλας αν εχει δικαιωμα συμμετοχης στην Ευρωπη κανεις ξεκαθαρα δεν παιρνει θεση.Κατι αρδοσκουπιδια τυπου Αρναοουτογλου κλπ αναφερουν οτι θα συμμετασχουν κανονικα στην Ευρωπη αλλα προφανως μιλαμε για αρδακια του 20ρικου οπου απλα πλασαρουν οτι τους πει το αφεντικο.
Επισης καπου διαβασα οτι προσπαθουν να ανοιξουν γεφυρες με τον Θεοδωριδη ο ρολος του οποιου στην συνεχεια αναμενεται να αναβαθμιστει ακομα περισσοτερο ωστε να τον εχουν απο κοντα για το θεμα της συμμετοχης τους.
Μιλαμε παντα για τον ανθρωπο που φτασαν οι θρασυδειλοι να ¨εμπλεξουν¨ στο στημενο παραμυθακι που εκκρεμει και που θα καταληξει οπου κατεληξε και η υποθεση του ¨ραμπο¨ με τις γοβες (ειδαμε τι εγινε τελικα και με την περιπτωση της).Για τετοιους ξεφτιλες.

Τρομερη η παρατηρηση σου στο τελος.
Πραγματικα ας σκεφτει καποιος η μπασκετικη ομαδα για παραδειγμα τι θα ειχε καταφερει στην Πολη και στην Μαδριτη (αλλα και σε αρκετα κρισιμα ματς και στην εδρα μας τα τελευταια χρονια) αν στις θεσεις αυτων που αγαπουν και στηριζουν πραγματικα την ομαδα υπηρχε μεριδα απο τα συγκεκριμενα τυπακια.

Εικόνα red apple

Θήτα, απ' ότι γνωρίζω δεν ισχύει πλέον ο ευνοϊκός νόμος περί διαγραφής των χρεών άπαξ και κουτρουβαλήσεις στην γάμα! Βέβαια, άμα, που όλοι οι υγιείς φιλάθλοι εύχονται και προσεύχονται, πέσει ο ζέλας γάμα μπορεί να δούμε τίποτε προεδρικά νομοσχέδια για την ευνοϊκώτερη αντιμετώπιση της περιπτωσάρας του! Επίσης, θα συμφωνήσω με την άποψη του Γαβαθιώτη σε ότι αφορά το ζήτημα του αποκλεισμού ομάδας, που έχει αυτοπέσει στη γάμα για να γλυτώσει χρέη, από την Ευρώπη.

Εικόνα thita

thank you καταρχάς

καταργήθηκε λοιπόν ε..... τότε γιατί το "συζητάνε" άραγε σαν επιλογή ακόμη τα βαζέλια? μάλλον όπως λες όχι προεδρικό διάταγμα, αλλά δημοψήφισμα θα δούμε, για να σωθεί το νόθο τέκνο της διαχρονικής (παρα)εξουσίας

(άρης και όφη πάντως "πρόλαβαν" από όσο είχα διαβάσει να πάνε γ' εθνική χωρίς να τους πιάσει αυτή η ρύθμιση)

εάν μάλιστα είναι όπως λέμε και με την αεξάρα, καλό είναι να ασχοληθεί κάποιος με το πως "επενδύονται" τα λεφτά του ΟΠΑΠ (μαζεμένα από το χρηματιστήριο, δηλαδή τον κοσμάκη) σε υπέρ-χορηγία σε μια ομάδα που ούτε στο κουπόνι του στοιχήματος συμμετέχει, ούτε ευρώπη μπορεί να παίξει για τρία χρόνια τουλάχιστον

αυτά είναι βεβαίως ψιλά γράμματα για τους υπηρέτες της υγείας και του υγιούς ανταγωνισμού, αλλά ο Θρύλος πρέπει να ανοίξει πιστεύω μέτωπο και στα δικά τους χωράφια, να σφίξουν λίγο οι κώλοι, αλλά τέσπα.....

Εικόνα red apple

Στην πραγματικότητα ΔΕΝ θα πρέπει η διοίκηση να ασχολείται επισταμένως με τα κακάδια τους. Έχουμε σοβαρότερες υποθέσεις για να επιληφθούμε, όπως είναι η γιγάντωση του συλλόγου σε όλα τα επίπεδα, η οργανωτική αναβάθμισή του που απαιτείται για να φθάσουμε εκεί που "ονειρευόμαστε" και άλλα ανάλογα. Όμως και σε κάθε περίπτωση, οι πουστιές τους είναι τόσες και τέτοιες που ΔΕΝ γίνεται να μην ασχολείσαι.

Εικόνα thita

φυσικά έχεις δίκιο, με τα αθλητικά πρέπει να ασχολείται και ο Θρύλος και εμείς, αλλά μου βγαίνει η αντίδραση βλέπεις και διολισθαίνω (θα πω πέντε φορές το πάτερ ημών εεεε τον ύμνο εννοούσα, για συγχώρεση), αφού έχουμε πει, τη σύγκρουση δεν την φοβήθηκε ποτέ ο ολυμπιακός

Εικόνα Romain

Ωραίο σχόλιο!!!