H ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΘΕΣΕΩΝ ΚΟΝΤΟΝΗ



Εν Redsagainsthemachine.gr. τη (με υπογεγραμμένη) 14 Μαρτίου 2016

Κύριε Yφυπουργέ Αθλητισμού, Κοντονή πως σε λένε

Χθες διεξήχθη το ντέρμπι Ολυμπιακός-παναθηναϊκούλης στο γήπεδο Καραϊσκάκης. Όπως είχαν υποσχεθεί σε όλη τη φίλαθλη Ελλάδα η διοίκηση και οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., το ματσάκι διεξήχθη μέσα σε συνθήκες που πλησιάζουν αν όχι ξεπερνούν ανάλογες αναμετρήσεις της ομάδας μας στο Champions League.

Κι όμως!

Δεν καταδεχτήκατε να περάσετε μια βόλτα από το Φάληρο, να σας τρατάρουμε ό,τι περίσσεψε από κείνα που περιδρόμιασε ο Σαββίδης με την κουστωδία του, να δείτε και τον αγώνα και να κρίνετε ιδίοις όμμασι το πώς διεξάγονται οι πολιτισμένες ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις, μπας και ξεκολλήσει ο νους σας από τους στημένους χουλιγκανισμούς με ολίγη από προεμφυλιακές καταστάσεις που βιώνουμε εδώ και μερικά χρόνια στη χώρα.

Και εντάξει, δεν προκάματε να μας έρθετε επειδή είχατε να σχεδιάσετε, μαζί με τους συναδέλφους σας στην εθνική κυβέρνηση, την επόμενη ημέρα για τους βασάνηδες τους πρόσφυγες. Δεν αισθανθήκατε όμως ούτε την ανάγκη να καλέσετε τον ρεπόρτερ της ΔΙΚΗΣ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ, να του παραχωρήσετε μια δήλωση τόση δα για τα όσα θετικά, από πλευράς κοσμιότητας κλίματος είδατε στο Καραϊσκάκης. Μια νύξη έστω, για το παράδειγμα που θα έπρεπε να ακολουθήσουν και οι ΠΑΕ της Entente (μτφ. συνεννοήσεως) με τις οποίες τόσο ενθέρμως συνδιαλέγεσθε, για να μη πω τίποτε άλλο το χονδρόν... Εφόσον η πολιτική που διακονεί η αφεντιά σας και της εθνικής κυβερνήσεως είναι να λάβετε μέτρα για την αντιστροφή του κλίματος βίας και νοθείας (των αποτελεσμάτων ντε...), γιατί δεν προβάλλατε το καλό παράδειγμα που έδωσε σε όλους σας ο Γαύρος, παράδειγμα που ισοδυναμεί με άλλα τρία γκολάκια α λα λαγός, στον τομέα της επικοινωνίας. Τόσο εγκεφαλικά διακονιαραίοι είστε τελικά;  

Μα τίποτα; Νίχτ; Νάδα; Νιέντε; Ριέν; Νάθινγκ ατ ολ;

Ρε γαμώ το ξεσταύρι μου βρε συ Σταύρε εκτίθεσαι αδερφάκι μου!

Επίτρεψέ μου, Σταύρε να σου πω το γιατί δεν το έπραξες κι αν έχω λάθος, κάλεσε τον ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ και διέψευσέ με. Διότι, Σταύρε, η πρόθεσή σου δεν είναι να γαληνέψεις τα διαταραγμένα από την Entente πνεύματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ούτε να επιβάλεις μια νέα ηθική και αισθητική των πραγμάτων στην σούπερ λίγδα.

Η πραγματική σου πρόθεση είναι να προσπαθήσεις, μέχρις εκεί που σε παίρνει, να εξοντώσεις τον Μαρινάκη και εν συνεχεία τον Ολυμπιακό, επειδή έτσι σου έχει υπαγορευτεί από τα κατασκότεινα κέντρα από τα οποία εκπορεύεται αυτή η μονομερής "πολιτική".

Κακή ώρα όπως έγινε και στην υπόθεση Καλτσιόπολις, στην Ιταλία, όταν με άξονα τα θέλω της Ίντερ εξοντώσανε την Γιουβέντους. 

"Ο Ιταλός αξιωματικός αλλοίωσε εκ νέου τα στοιχεία που είχε στα χέρια του και διαβίβασε στις δικαστικές αρχές τηλεφωνικές συνομιλίες που "έκαιγαν" τη Γιουβέντους και τον Μότζι κατά κύριο λόγο, καθώς και τις υπόλοιπες μεγάλες ομάδες, πλην της Ίντερ. Καμία συνομιλία από εκείνες που επέλεξε ο Αουρίκιο να δώσει στον εισαγγελέα Παλάτσι από τις 3.000 που -θεωρητικά- εξέτασε δεν στοιχειοθετεί κατηγορία κατά των "νερατζούρι", παρότι υπήρχαν τέτοιες και μάλιστα πολύ πιο επιβαρυντικές από όσες οδήγησαν στην καταδίκη της Γιουβέντους στο αθλητικό δικαστήριο." (απόσπασμα από σχετικό παλαιότερο άρθρο μου)

(http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/150405/edo-i-kali-egklimatik...)   

Ό,τι και να υπαγορεύει ο κοινός νους, όσες εκκλήσεις και αν σου γίνουν για να "αλλάξεις μυαλά", εγώ δεν τρέφω αυταπάτες και καλό είναι κανείς μας να μην τρέφει:  Ο ΣΚΟΠΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΤΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Πάει και τελείωσε και αφήστε τα Κύπελλα και τα ρέστα.

Κύριε Υφυπουργέ Αθλητισμού, Κοντονή, ή όπως αλλιώς σε λένε

Επειδή δεν πρόκειται εσύ, το ξυπνοπούλι, να κοροϊδεύεις εσαεί, εμάς τους μπούφους, σου λέω πως ό,τι είναι να κάνεις κάντο μια ώρα αρχύτερα.

Μετά τιμής,

Red Κ. Apple!

ΥΓ. ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΤΣΑΡΛΙ

Μιλάνε για στημένα, χάνουν από στημένα!

"Με βάση τον τρόπο που έκλεισε το παιχνίδι, το τελικό 3-1 είναι δίκαιο αποτέλεσμα. Άδικο είναι πως το αποτέλεσμα έκριναν με δικά τους τέρματα οι δύο χειρότεροι ποδοσφαιριστές του αγώνα, οι Ντα Κόστα, Ιντέγε", έγραψε ο Τσάρλις στο kontra.gr.

Το πρώτο που γράφει είναι αληθές. Το δεύτερο όμως είναι για τις αρκούδες. Προσέξτε. Όχι οι χειρότεροι του Ολυμπιακού. Οι χειρότεροι του αγώνα! Πόσο όπισθεν μπορεί να εισάγει κανείς στο κιβώτιο; Βρε Τσάρλι μου, μέσα στον πόνο σου ξεχνάς το βασικό: το πως αν κατάφερε να κερδίσει, δηλαδή, ο Ολυμπιακός χάρη στα γκολ που πέτυχαν οι "χειρότεροι" παίχτες του ΑΓΩΝΑ, πόσο για τα σκουπίδια είναι, τελικά, αυτός ο λαγός!

Επίσης, σε όλα ανεξαιρέτως τα άρθρα που γράφτηκαν στον ηλεκτρονικό τύπο, κουτσοί-στραβοί προσπάθησαν να περάσουν σαν κεντρική ιδέα πως το ματς απείρως περισσότερο το έχασε ο Στραματσόνις παρά το κέρδισε ο Σίλβα.

Άιντε βρε βρωμόπαιδα, με τις υγείες σας και του χρόνου νάμαστε εμείς καλά και σεις στα τέσσερα!

Red Apple 

Σχόλια

Εικόνα thita

πράγματι πολύ ωραίο άρθρο, που λέει και ο φίλος πιο κάτω

η στάση κοντονή, ή πιο σωστά η διαφορά της στάσης και συμπεριφοράς πριν το ντέρμπι και μετά καταδεικνύει άνευ άλλου τινός το ...... ξενέρωμα του υπουργού που δεν έγιναν φασαρίες και δεν βρήκε την αφορμή να διακόψει και το πρωτάθλήμα, όπως (ΕΙΚΑΖΩ) μπορεί να έχει υποσχεθεί στα φιλαράκια του, τις δυνάμεις της υγείας, ή όπως μπορεί να θέλει για διαπραγματευτικό ατού έναντι του Θρύλου

το αεκάκι μαχαιρώνει στο ματς με τον ατρόμητο, η πανάθα κηρύττει πόλεμο στο ντέρμπι με τον Θρύλο στη λεωφόρο, στην τούμπα έγινε της πουτάνας μόλις προχθές, ο Θρύλος κυρία όλο το χρόνο (μην πω όλα τα χρόνια), αλλά με έναν μαγικό τρόπο, "κατηγορούμενος" και υπαίτιος του προβλήματος (?!) είναι ο Ολυμπιακός και ο Μαρινάκης, απίστευτη η δύναμη της προπαγάνδας ε.....

γεια σου ρε τσάρλυ με τις αναλύσεις σου, χαχαχα, οι χειρότεροι του αγώνα ντα κόστα και ιντέγιε, ναι, φαντάσου το σκορ αν είχαμε και 2-3 καλούς δηλαδή

Εικόνα Aprosarmostos17

Πολύ καλή ανάλυση, straight to the point που λένε στις ΗΠΑ, μόνο μια παρατήρηση: ο γελοίος μαφιόζος φυρερίσκος, ο γραφικός λαθρεμποράκος γκαγκστεράκος και ο γιαλαντζί φυσιολάτρης ψευτοεπενδυτάκος, μόνο με τις δυνάμεις του άξονα (axis of evil που έλεγε και το τσακμάκι ο Μπους) θα μπορούσε να παρομοιαστεί και όχι με την entante.

Εικόνα red apple

Mine, (ήγουν...δικέ μου) η Entente είναι πιο ταιριαστή, κατά τη γνώμη μου επειδή μιλάμε για λυκοσυμμαχία

Εικόνα aris belem

Καλησπέρα φίλε! Διάβασα με πολλή προσοχή όσα παρέθεσες και στα οποία συμφωνώ μέχρι τελείας. Είμαι πεπεισμένος ωστόσο, ότι τα χειρότερα του Δον Παπάρα δεν τα έχουμε ακόμα δει. Πόλεμο κατά του Ολυμπιακού είχαν κηρύξει διάφοροι γραφικοί και πουθενάδες στο παρελθόν, από την προξενήτρα - λέγε με Λιάνη - μέχρι τον Φλωρίδη (όνομα και πράμα), ωστόσο τόσο απροκάλυπτο συνασπισμό και ενορχηστρωμένη λάσπη, δεν έχουμε ματαδεί. Γι αυτό θεωρώ σκόπιμο, τα πανηγύρια να λήξουν σιγά σιγά (τον βάζελο κερδίσαμε άλλωστε, όχι καμιά Παρί) και οι διοικούντες την ΠΑΕ, να οργανώσουν από τώρα τις κινήσεις τους σε ενδεχόμενο διακοπής του πρωταθλήματος. Είναι ικανοί να το διακόψουν παραμονές της τελευταίας αγωνιστικής μάγκες, το πιστεύω. Είναι τόση η λύσσα τους, αλλά και η εξάρτησή τους απ΄το τσίρκο απ το Ροστόφ, που όπως απροκάλυπτα διεκόπη το Κύπελλο - υπέρ του ουσιαστικά - έτσι θα επιχειρήσουν να βάλουν μπουρλότο και στο πρωτάθλημα. Δεν ξέρω με τι μουτσούνες κυκλοφορούνε οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στον Πειραιά, επιβάλλεται όμως να νιώσουν την οργή και αγανάκτηση του κόσμου. Να καταλάβει ο πουθενάς των Επτανήσων και ο κατακαημένος μπουνταλάς αλλά και όσοι συνασπίζονται γύρω τους, ότι αυτές οι καρέκλες είναι ΠΡΟΣΩΡΙΝΕΣ, ο λαός του Θρύλου έχει στείλει στα τσακίδια και ακόμα παρά πέρα, όσους προσπάθησαν να σπιλώσουν και να βλάψουν την ιστορία και το μεγαλείο του.
Υ.Γ.: Η υπόθεση του Κυπέλλου, επιβάλλεται να φτάσει στα άκρα - όποια κι αν είναι αυτά - μάγκες, να ξεβρακωθεί ο συρφετός.

Εικόνα red apple

έτσι είναι Άρι... Εφησυχασμός με δαύτους ιλ νι α πα!

Εικόνα Spiros Legend

http://www.redking.gr/content/football/4764-o-paoktzhs-boyleyths-poy-kai... Το έχουνε χοντρύνει πολύ το παιχνίδι, πλέον τα κάνουν όλα απροκάλυπτα, προκλητικά και επιδεικτικά... Βουλευτής των Ψεκασμένων του καταΚα(η)μέννου κολλητού λαθρεμπόρων και Ρωσοποντίων από το Ροστόφ, ζητάει επίσημα την διακοπή του Πρωταθλήματος με ερώτηση στην Βουλή. Τα ίδια και στην Δίκη των Απατεώνων, κατηγορούσαν όλοι τον Κοντονή, διότι, λέει, είχε υποσχεθεί ό,τι θα διέκοπτε το πρωτάθλημα αν γινόταν το παραμικρό, και ενώ έγιναν επεισόδια στην Λεωφόρο και την Τούμπα, δεν κράτησε την υπόσχεσή του! Δηλαδή, ρε Κοντονή, τα παιδιά κράτησαν την υπόσχεσή τους να τα διαλύσουν όλα ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΔΟΛΟ, εσύ γιατί δεν κρατάς την δικιά σου να βάλεις λουκέτο στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο; Μέχρι Κωλοτούμπα τον είπε ο Καλαιτζίδης, ο προπονητής, τον οποίο έβαλε ο Μελισσανίδης να καταγγείλει το <<στημένο>> Ολυμπιακός-Βέροια 3-0 με όλο το show που επακολούθησε... Εδώ μιλάμε για ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ, αν δεν είναι όλοι αυτοί ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, τότε ποιά είναι; Και περιμένουμε εμείς μετά από όλα αυτά, να βγει να πει μια καλή κουβέντα για το Καραισκάκη, αυτός που βγήκε και ζητούσε τιμωρία του Ολυμπιακού για κάποια πλαστικά μπουκαλάκια στο βόλλευ με τον Παοκ ΠΕΡΥΣΙ και για τον δήθεν αναπτήρα του Κουλιμπαλί στον Πλατανιά... Είναι επικίνδυνοι, είναι αδίστακτοι, είναι μανιασμένοι και αφιονισμένοι κατά του Ολυμπιακού στα 2 κόμματα της συγκυβέρνησης των ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ, ΨΕΥΤΩΝ και ΑΝΙΚΑΝΩΝ... Αλλά δεν βλέπουμε και φως από πουθενά αλλού, δεν πιστεύω ό,τι στα χρονικά έχει ξαναυπάρξει τέτοια αντιολυμπιακή Βουλή συνολικά, δεν βγάζει άχνα κανένας... Kαι έχουν τον Μαρινάκη με περιοριστικά μέτρα για να μην μπορεί να βγαίνει να λέει ό,τι πρέπει και να τους πάρει ο διάολος και να τους σηκώσει! ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΥΤΑ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ... Για τα αγωνιστικά, λίγο-πολύ συμφωνούμε όλοι σε κάποια βασικά πράγματα και συμπεράσματα για το υλικό και την ποιότητα της ομάδας, ελπίζω να γίνει η ποιοτική ενίσχυση που χρειάζεται, για το παραπάνω στην Ευρώπη, γιατί τους Τσάρληδες τους γλεντάμε και με Ντα Κόστηδες και με Ντα Πίπες και με την ομάδα Νέων, άμα λάχει...

Εικόνα Harry red logic

Αδελφέ Red Apple Θερμά Συγχαρητήρια!Καταπέλτης.Συμφωνώ και υπερθεματίζω!
Ο συμπλεγματικός "φυρερίσκος" πρέπει να ξέρει: "..Σκληρόν σοι προς κέντρα λακτίζειν..."
Δεν έχει να κάνει μόνο με τον Βαγγέλη αλλά με τον ανίκητο Θεϊκό λαό του ΘΡΎΛΟΥ.
Αλλά "...μωραίνει ο Κύριος ον βούλεται απωλέσαι..."
Βλέπετε κάνω επίκληση ευαγγελικών ρήσεων για τους άπιστους Θεομπαίχτες!!!

Υ.Γ
Εμείς βέβαια προσεκτικά τις κινήσεις και τον σχεδιασμό μας τόσο για τα αγωνιστικά της επόμενης περιόδου πρωτίστως στην Ευρώπη αλλά και τα εξω αγωνιστικά που κυοφορούνται με ωδίνες για τους Θεομπαίχτες!

Εικόνα red apple

ένας άνθρωπος τόσο φανερά εφοδιασμένος με τα πλούτη της γλώσσας δεν θα μπορούσε παρά να σχολιάσει και αναλόγως...

Εικόνα redismagik

O upourgos einai enas anthropos pou enarmonizete me oli tin kivernisi ......diladi einai anikanos .

Εικόνα red apple

η ανικανότητα είναι η μία όψη του νομίσματος. εγώ υποστηρίζω πως υπάρχει και η άλλη όψη και την "αποκαλύπτω"

Εικόνα redismagik

O upourgos einai enas anthropos pou enarmonizete me oli tin kivernisi ......diladi einai anikanos .

Εικόνα MIKE.A

Φοβαμαι οτι δεν θα γινει τιποτα με το κυπελο! Οι λογοι που δεν θα θελει ειναι! Αν δεν κατεβει ο μπαουγκ για την ρεβανς θα μηδενιστει και απο το επομενο πρωταθλημα θα ξεκινησει με μειον 3! Επισις αν παει ο Ατρομητος τελικο και ο μπαουγκ τερματισει τελευταιος στα πλευ οφ (αν μπει βεβαια) οι μπουγατσες μενουν εξω απο Ευρωπη αφου θα παει ο Ατρομητος ακομα και αν χασει στον τελικο!
Με το να ακυρωσει λοιπον το κυπελο κανει του μπαουγκ και του κλοουν την δουλεια! Οπως επισις κανει χαρουμενους και τους κωλοβαζελους αφου δεν θελουν να δουνε ακομα εναν τιτλο να πηγαινει στο λιμανι!
Οσο για το φιδι την αεκουλα που φασκει και αντιφασκει ειναι πολυ οι λογοι! Απο την μια οταν ειχε παρει θεση υπερ του Κοντονη αυτο δεν αρεσε σε πολλους οπαδους της και για αυτο αλλαξε λιγο σταση! Απο την αλλη ομως θελει να τα εχει καλα μαζι του λογω των 20 εκ. που απο οτι ακουγετε ισως να γινουν και 40 εκ!!!!!!!!!!!!!!!
Και βεβαια μην ξεχναμε οτι πρεπει να περασει και τον Ατρομητο που αν δεν το κανει τοτε σβυνει αυτη η "καλη" πορεια (δευτερη πανω απο τους δυο πεθαμενους), αλλα ακομα και αμα τον περασει (Ατρομητο) και προκριθει παλι φαβορι θα ειναι ο Ολυμπιακος, και τοτε να δουμε ποσα απιδια εχει ο σακος! Γιατι δεν νομιζω οτι απο το πουθενα παλι θα μεινουμε με 10 παιχτες η θα κανωμε χαζα πεναλτυ!

Εικόνα el trick

Εγώ πάλι πιστεύω ότι τελικά οι αγώνες για το κύπελο θα διεξαχθούν.
Γιατί;;;;
Γιατί είναι πολλά τα λεφτά ΑΡΗ.
Είναι πολλά τα λεφτά που θα πρέπει να δωθούν για τις διάφορες αποζημιώσεις. Εκτός αν νομίζουμε ότι ο ΟΤΕ ή οι μάνατζερ των παιχτών είναι κοινωφελή ευαγή ιδρύματα και δεν θα ζητήσουν αυτά που διακαιούνται.
Π.Χ. Ο μάνατζερ του ΚΑΜΠΙΑΣΟ (που προφανώς έχει κάποιο όρο στο συμβόλαιο για το κύπελο = ΤΟΣΑ για συμμετοχή στον τελικό, ΤΟΣΑ για τηνκατάκτηση του τροπαίου κ.λ.π.), μάλλον θα διεκδικήσει τα ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ. ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΙΣΕΙ.
Και φυσικά όλοι όσοι έχουν να παίρνουν από κάτι τέτοια.
Αντέχει ο Κοντονής και ο κάθε Κοντονής να ΠΛΗΡΩΣΕΙ τη μαγκιά του;;;;;
Και αν αυτός το αποτολμήσει δεν θα βρεθεί κανείς να του την πει;;;;;
Αν συνβούν ΟΛΑ ΑΥΤΑ (δηλαδή να ΜΗ διεξαχθούν οι αγώνες, Να μη διεκδικήσει κανείς λεφτά, Να μην διαμαρτυρηθεί κανείς στη Βουλή για ΔΙΑΣΠΑΘΗΣΗ δημοσίου χρήματος) τότε έχουμε την κυβέρνηση που μας αξίζει.

Εικόνα el trick

...σημβούν...

Εικόνα el trick

ΔΑΙΜΟΝΑ

Εικόνα red apple

Το θέμα του κύπελλου είναι, για μένα, ήσσονος σημασίας. Η προσπάθειά τους έχει πιο...σφαιρική θεώρηση και πολύπλευρο στόχο. Δεν τους ενδιαφέρει η ισονομία και η επιβολή κανόνων λογικής. Είμαι απόλυτα πεισμένος γι' αυτό ΠΛΕΟΝ

Εικόνα RED HELL

Το οτι πολλοι εχουν βγαλει αχρηστο τον Ιντεγε με τρελαινει.Ναι κανει μαλακιες ωρες-ωρες αλλα τα κατεβασματα και τα σπασιματα της μπαλας που εχει λιγοι τα ειχαν στον Ολυμπιακο.Συν οτι εχει σκασει φετος(λαθος Σιλβα εδω).Ο ανθρωπος εχει πολλα να δωσει και θελει στηριξη.

Εικόνα red apple

Στο πρώτο τάσσομαι αναφανδόν μαζί σου. Το έγραψα και στην "κριτική" των παιχτών στο προηγούμενο άρθρο μου. Ο παίχτης Ιντέγιε εφαρμόζει στην εντέλεια το σχέδιο ανάπτυξης του Σίλβα γι αυτό και κέρδισε τη θέση του στην ενδεκάδα σε βάρος του καρχαρία από το Άισλαντ.
Το έκανε και χθες με μεγάλη επιτυχία. Αφού τους ξεπάτωσε στα τρεξίματα πάνω-κάτω, δεξιά-αριστερά στο τέλος και χάρη στην είσοδο των συμπαιχτών του στην επίθεση, έπαιξε ως σέντερ φορ και το παστέλωσε όπως έχει κάνει σε πάμπολλα από τα "ντέρμπι" της σούπερ λίγδας. Ο παίχτης Ιντέγιε κερδίζει με το σπαθί του θέση στην ενδεκάδα και όσοι γράφουν και λένε τα αντίθετα, είτε είναι κακάσχετοι με το άθλημα, είτε έχουν φάει την προπαγάνδα των αντικειμενικών που επιχειρούν μήνες τώρα, να βγάλουν άχρηστα τα 20 εκατομμύρια ευρώ που πλήρωσε για μεταγραφές ο Μαρινάκης.
Στο ότι έχει σκάσει διαφωνώ. Δες τον πώς τρέχει να διεκδικήσει τη μπάλα από τον Ταυλαρίδη, έχοντζας αντιληφθεί το τί γίδι και ταγάρι είναι. Η έκρηξή του για το 89ο λεπτό είναι κάτι περισσότερο από υποδειγματική και το γκολ επιστεγάζει την όλη προσπάθειά του.