ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ


Tags: -

Πάνω από όλα είμαστε Ολυμπιακοί - δεν είμαστε ούτε με τον "Λεμονή" ούτε με τον "Μαρινάκη" ούτε με κανένα άλλον, όπως και αν λέγεται. Μόνο με τον Ολυμπιακό είμαστε και με αυτόν θα είμαστε πάντοτε. Κρίνω ότι δεν έχει καμία σημασία να κάτσω να γράψω (μέσα μάλιστα στην άφατη πικρία που νιώθω) για το τί έγινε τις τελευταίες μέρες (για να μην πω για το τί γίνεται τα δύο τελευταία χρόνια) και να εκτοξεύω χαρακτηρισμούς εναντίον διαφόρων παραγόντων της ΠΑΕ. Σύγγαυροι, ο γέγονε γέγονε - καλό θα ήταν να μην είχαν γίνει έτσι τα πράγματα: στην αρχή μακριά και αφόρητη σιωπή, μετά ημιδιάψευση και σήμερα διάψευση της ημιδιάψευσης. Ελπίζω να μη μάς ξημερώσει αύριο τίποτα καινούργιο και εύχομαι να είναι τούτο εδώ το τελευταίο κρούσμα της μη σοβαρής αντιμετώπισης των πραγμάτων. Εύχομαι από καρδιάς ό,τι έγινε όχι μόνο να έχει γίνει με γνώμονα το καλό της ομάδας (ουαί και αλίμονο αν πίστευα το αντίθετο), αλλά και να αποδειχθεί την άνοιξη ότι η αγαθή προαίρεση στέφθηκε από επιτυχία: εννοώ, βεβαίως, την κατάκτηση των δύο τίτλων που διεκδικεί ο Ολυμπιακός (και επιδιώκουν πάση θυσία να τους κατακτήσουν ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ). Δεν γράφω ούτε αράδα (καν δεν μού περνάει από τον νου) για ένδεχόμενη αποτυχία.
Προσωπικώς
 
1. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΤΑΚΗ ΛΕΜΟΝΗ ΓΙΑ ΤΗ ΓΑΥΡΟΣΥΝΗ ΤΟΥ, που επανειλημμένως έχει αποδείξει και διδάξει, και
 
2. ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΟΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, όποιος και αν είναι αυτός.
 
ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ!

Σχόλια

Εικόνα ΔΗΜΗΤΡΗΣ 10

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΟΥΠΕΣ ΠΑΝΤΟΥ.
ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Εικόνα red apple

επίτρεψέ μου... ΕΙΣΑΙ ΓΙΓΑΣ

Εικόνα Fotiadko7

Καλησπερα και καλη χρονια αδερφια, με το 8ο σερι στο Λιμανι! Ημουν αντιθετος με την αλλαγη στον παγκο της ομαδας αλλα επειδη τα καστρα πεφτουν παντα απο μεσα συμφωνω με την προτροπη συσπειρωσης του φιλου "μαουνιερη", στηριζω νεο προπονητη και την κινηση της διοικησης και κυριως ευχαριστω με ολη μου την καρδια τον ΓΑΥΡΟ Λεμονη για την προσφορα του στην ομαδα μας! Δυστυχως στο επαγγελματικο ποδοσφαιρο δεν χωρανε συναισθηματισμοι κι ενιοτε χρειαζεται και ρισκο, οποτε αφηνουμε στην ακρη τα αισθηματα μας για τον Τακαρο κι ευχομαστε να βγει το ρισκο στην ομαδα μας γιατι πανω απο ολους κι ολα ειναι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!!! Παμε γερα ομαδαρα μου, μονοι μας και ολοι τους!!!

Εικόνα Harry red logic

Σύγγαυροι,
Πάμε δυνατά ,συσπειρωμένοι για το 8ο! Όχι γκρίνια ,όχι εσωστρέφεια.
Ευχαριστούμε θερμότατα τον φιλότιμο γάβρο Sir Takis για την προσφορά του και ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία.
Οι ενδείξεις για τον νέο προπονητή είναι ελπιδοφόρες. Ευχόμαστε οι ελπίδες να γίνουν πράξη και να έχουμε τα αποτελέσματα και τις εμφανίσεις που αρμόζουν στο μεγαλείο του ΘΡΥΛΟΥ!
Θα δείξουμε υπομονή και θα κάνουμε εποικοδομητική κριτική, από την οπτική μας γωνία, (δεν ξέρουμε όσα ξέρει ο νοικοκύρης).
Πάμε για μεγάλη νίκη στον Θεσσαλικό κάμπο!
Πρόεδρε ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ=ΔΥΝΑΤΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ!ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ η Ομάδα!
Υ.Γ Δεν ξεχνάμε τον μεγάλο εχθρό=τους εξυγιαντές- ΕΠΟ-δεδειρα και το ζακυνθινό κομπλεξικό κουνάβι με το αφεντικό ΤΟΥ!
ΖΗΤΩ Ο ΑΙΩΝΙΟΣ ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΟΣ ΕΦΗΒΟΣ!

Εικόνα Romain

Με την κίνηση να αλλάξει προπονητή, η διοίκηση πήρε μια απόφαση με ρίσκο. Αυτή όμως είναι η δουλειά της. Να βλέπει τι γίνεται να αξιολογεί καταστάσεις και να αποφασίζει. Όχι συναισθηματικά όπως ο οπαδός αλλά απλά για το τί νομίζει ότι είναι για το καλό της ομάδας.

Και επειδή οι διοικούντες γνωρίζουν τι γίνεται στην ομάδα, επίσης βλέπουν αν παίζει καλά. είναι αυτοί που παίρνουν και τις αποφάσεις και όχι εμείς οι οπαδοί.

Το ότι οι τελευταίες αποφάσεις που αφορούν στο θέμα προπονητή δεν της βγήκαν, εξ ού και είχαμε εφτά προπονητές στους τελευταίους 18 μήνες, αυτό δεν σημαίνει ότι θα σταματήσει να αποφασίζει.

Προσωπικά εξαπλάγειν για την απόφαση αυτή τη χρονική στιγμή, έχω όμως εμπιστοσύνη στον Βαγγέλη Μαρινάκη και στους συνεργάτες του γιατί και μεταγραφές γίνονται, και με τον νέο προπονητή θα γίνουν με μπάτζετ μεγαλύτερο απο όλους τους ανταγωνιστές.

Επίσης έχω εμπιστοσύνη γιατί αυτή η διοίκηση έχει πάρει 7 στα 7 πρωταθλήματα και οδηγεί την κούρσα και για το όγδοο.

Με αυτήν την κίνηση δείχνει πόσο θέλει και πόσο θα προσπαθήσει για αυτό το πρωτάθλημα στο οποίο παίζονται πολλά. Θα είναι απέναντι στούς ψεύτες που μας κυβερνούν και στους λαθρέμπορες χαλίφηδες της ΕΠΟ.

ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ!

ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!

Εικόνα dimitrov7

Το σημαντικό είναι πως το παιδί έρχεται διαβασμένο, αν ευσταθούν τα σενάρια από Γαλλία. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ θέλει 2 Ισπανούς από Κίνα κι έναν 22χρονο Ιάπωνα σεντρεφόρ από Στουρμγκράτς.
Από τους κινεζοισπανούς ο ένας εξτρέμ ο άλλος φορ. Και καλά ο εξτρέμ.... με Σεμπά απελπίζεται κι ο σερ Τάκης ακόμα. Αλλά με τα φορ ήρθε, είδε κι έχει κι άποψη για Ανσαριφάρ και Ούρος και θέλει 2 φορ ή θα παίξει 4-4-2 να υποθέσω. Αυτά κύριοι και καλό στομάχι να έχουμε.

Εικόνα Aprosarmostos17

Τεράστιο το ρίσκο της διοίκησης. Αυτοί όμως ξέρουν και από τα αποτελέσματα δεν έχουμε λόγο να τους αμφισβητήσουμε. Συσπείρωση και πάθος.

Εικόνα holland74

Ήμουν αντίθετος με τη χρονική στιγμή..
Θετικό που η διοίκηση πρότεινε πόστο στον Λεμονή..
ότι έγινε έγινε, στηρίζουμε τον Γκαρσία, που είναι όπως φαίνεται κανονικός προπονητής και πάμε να το πάρουμε..
ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ...

Εικόνα SpyroRev

Καλημερα κ απο μενα σε ολους τους συγγαυρους. Εννοειται οτι ειπαμε κ σχολιασαμε , κριτικαραμε κτλ για το θεμα προπονητη μεταγραφων κτλ, πρεπει να πανε στην ακρη. Εχουμε δυσκολο για τα συγκυριακα δεδομενα αγωνα με τη Λαρισσα (δεν περιμενα ποτε να το γραφω αυτο αλλα ισχυει) και γενικοτερα εχουμε μπροστα μας ενα πρωταθλημα που λυσσαλεα, προπαγανδιστικα και με το ετσι θελω πανε να μας παρουν. Γιατι κανενας ΑΡΔ δεν λεει για το ποσους βαθμους μας εχουν κοψει φετος κ ποσους εχουν δωσει στα δικεφαλα μεταλλαγμενα πτηνα ωστε η διαφορα να ειναι μονο ενας ποντος! Ολως τυχαιως το μονο που κανουν ειναι "καλοπιστη" κριτικη , ειτε με απωτερο σκοπο απο αρκετους απο αυτους (ξερετε ποιους) να πιεστει κ να φυγει ο προεδρος (θα θελατε ρε), ειτε απο αρκετους ουδετερους/Ολυμπιακους ΑΡΔ (παλι ξερετε ποιους λεω) για δημοσιες σχεσεις αδιαφορωντας για το καλο της ομαδα για το οποιο μονο εμεις ενδιαφερομαστε πραγματικα. Με τα καλα τους κ τα κακα τους αυτη ειναι η διοικηση μας και η ομαδα μας , την στηριζουμε εμπρακτα απο το γηπεδο οσο μπορει περισσοτερο ο καθενας, πιστευω οτι δυνατες κινησεις θα γινουν για ενισχυση του ροστερ(δε μπορει ρε παιδια) κ παμε για να παρουμε το πρωταθλημα που ειναι το πιο σημαντικο των τελευταιων 10 χρονων! Πανω απο ολο ο Ολυμπιακος!!!

ΥΓ για τα υπολοιπα μετα το τελος του πρωταθληματος. Προτεραιοτητα ειναι το πρωταθλημα κ μετα ολα τα αλλα οσο τρεχει η σαιζον!

Εικόνα John Zolo

Καλημερα σε ολους...
Ουδεις σχολιαζει απο εδω και περα...μονο προβλημα θα δημιουργησει η εσωστρεφεια !
Ο σκοπος ειναι ενας...τον Απριλιο με το πρωταθλημα (τουλαχιστον) στα χερια μας.
Ως εκ τουτου ολοι ενωμενοι και στηριζουμε την ομαδα με την παρουσια μας στο γηπεδο και την φωνη μας.
Ειναι καλο - πιστευω - που ακομη και η κυβερνηση ειναι εναντιον μας...αυτο θα μας δωσει ακομη μεγαλυτερο κινητρο !
Ζητω ο Θρυλος !!

Εικόνα REDHERAKLIO

ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΩ.....ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΔΥΟ ΚΟΥΠΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.ΘΡΥΛΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΛΕΜΕ.

Εικόνα μαουνιέρης

Δεν θέλω να παρεξηγηθώ από τους σύγγαυρους συρρατμίτες, αλλά νομίζω ότι δεν θα πρέπει να απαντήσω σε κανέναν ξεχωριστά ό,τι και αν γράψει ως σχόλιο. Έγραψα και ανάρτησα το σύντομο αυτό κείμενο απλώς, επειδή ένιωσα την ανάγκη να εκφράσω το πώς νιώθω στους σύυγαυρούς μου. Γι' αυτό θα μου "συγχωρήσουν" το ότι δεν θα σχολιάσω τα σχόλια που έγιναν ή θα γίνουν. Εννοείται, αλλά καλό είναι να το γράφουμε και να το λέμε: ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ!

Εικόνα KCS

Θα γράψω προσωπικά. Εδώ στήριξα, κάνωντας σαν πανύβλακας κωλοτούμπα μετά την τυχερή μας νίκη στο Βελιγράδι, τον εγκληματία Χάσι-δεν έχω συγχωρήσει τον εαυτό μου γι'αυτό. Και καταντήσαμε να έρθει η Αεκούλα να μας βάλει μυαλό πετυχαίνοντας ελέω του εγκληματία τον μεγαλύτερο θρίαμβο της σύγχρονης ιστορίας της. Δεν θα κολλήσω λοιπόν στον Γκαρσία που ναι έχει ένα καλούτσικο βιογραφικό. Μακάρι να γίνει το 8ο θαύμα στο ποδόσφαιρο και να μείνει πρωταθλητής ο κ. Οσκαρ Γκαρσία και μετά το καλοκαίρι.

Διότι , θεωρώ ότι απόψε το πρωτάθλημα πιθανότατα τελείωσε, σε βάρος μας. Ελπίζω να μην έχει η ομάδα και ο πρόεδρος άλλες συνέπειες πέραν της απώλειας του πρωταθλήματος, στην τελική καλό θα μας κάνει, αν μπορούμε να διδαχτούμε από τα λάθη μας, θα φτιάξουμε ομάδα χωρίς τον βραχνά των προκριματικών Τσάμπιονς Λιγκ.

Μακάρι να κάνω λάθος. Κανείς και καμία ποδοσφαιρική απόφαση δεν μπορεί να μου κόψει τη θέση μου στην εξέδρα. Εννοείται ότι εκεί θα στηρίζω και η πικρία μου που είναι απαραίτητο τώρα για την ψυχική μου ηρεμία να εκφραστεί, περιορίζεται σε αυτές τις γραμμές. Παντού και πάντα,ζήτω αυτό που μας ομορφαίνει τη ζωή,

ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ !

Εικόνα takis xwsiar

Ευχομαι να είναι όπως τον θελουμε,καλως ηρθες κοουτς ! Ελπιζω το συντομοτερο δυνατον,να μας ερθουν και 2,3 ετοιμοι παιχταράδες.Θεωρω ότι ο Λεμονης εκανε ακριβως αυτό που τον πηραμε για να κανει.Τον ευχαριστούμε πολύ,γνησιος Ολυμπιακος.Το πρωταθλημα και τα ματια τους,οποιος δεν το καταλαβε ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ!Και για να ξερουν,του χρονου θα το θελουμε ακομη περισσοτερο.Γιατι ειμαστε οπαδοι του πιο μεγαλου αθλητικου συλλογου στον κοσμο.ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΓΡΑΨΕ ΙΣΤΟΡΙΑ,ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ!!

Εικόνα el trick

Οι ίδιες ευχές και από εμέ
ΘΡΥΛΟΣ υπεράνω όλων.