Blog του χρήστη Mhtsaras

 • Δευ, 05/02/2018 - 12:28
  4
  Καλημέρα μόρται !!!
  Πολλές φορές κσεκίνεπσα να γράπσω, να κράκσω, να σιχτιρέπσω ,να φωνασκήσω και να κσεσκίσω από διοίκεπσις, παίχτουρες ,προπονεφτές μέχρις και τον τοστατζή στο Γκαραίσκο, αλλά δε σας κρύβω ότι...κώλωσα !
 • Τετ, 25/10/2017 - 10:35
  4

  Γειαχαραδάν μόρτες...
  Στο Μπεραία ,μου λαλούσε κάποτες ο σχωρεμένος ο γέρος μου, ο λόγος ήτονε σπαθί !Ο λόγος μετρούσε πγιο πολύ κι από σεμβόλαιο !Ακόμα κι από την ίδγια σου τη ζωή !!!
  Μεγαλωμένος στα Μανιάτικα κι από μικρός στους δρόμοι και στη Ντρούμπα ο γέρος, μου λαλούσε ότι σε εκείνη τη γκακιά εποχή, τη γιομάτη πείνα, τη μπροερχόμενη από τη γκατοχή ,του φτωχοποιημένου περαιώτη, το μόνο που μέτραγε ήτονε Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ !!!
  Πέρασαν τα έτη, μεγαλώσαμαν κι ημείς, τελέπσαμε τα σχολιά του Περαία και μάθαμαν ένα και μόνο πράμα...Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΑΙΩΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕΜΒΟΛΑΙΟ !!!

 • Τετ, 23/08/2017 - 23:03
  11

  Χαιρετώ σας μόρτες !
  Εχτός από το Φεισμπου θα ντα λαλούμε κι εδανά δγιατί κάπγοια πραματάκια θα πρέπει να μένουνε καταγεγραμμένα λόγω του ότι πολλές κουφάλες κεκλοφοράνε ανάμεσό μας και τη μνια λαλούνε έτσα και την άλληνε αλλιώς.
  Πάμε λεπόν....

 • Πέμ, 16/02/2017 - 07:34
  4

  Γεια σας ρε μάγκες...
  Καθόμανε προπσές και δγιάβαζα τη γκάθε μαλακία που αναπαράγωνε κάτι σαιτάκια κατά του Γάβρατσου.
  ''Τα πέτσινα που πήρε τόσα και τόσα έτη ο Γάβρος...''λαλεί ο ένας...
  ''Έχει τα κοράκια με το μέρος του...''κσαναματαλαλεί ο άλλος...
  ''Να μας είπωνε ρε πόσα από δάφτα που πήρανε είναι πραγματεκά και πγοια λαστιχένια....'' λαλεί ο παραπέρας...

 • Πέμ, 22/09/2016 - 06:08
  6

  Καλημέρα μαγκίτες !
  Εχωμεν θέματα με το Φέισμπου...Μας κατεβάνωνε τη σελίς, μετά μας στέλνωνε μυνηματάκια να είμεθα καλά παιδγιά, τρώμε της καραπουτανάρας τις αναφορούλες από το γκάθε παπάρα βαζελάκο, που δουλειά δεν έχει να κάμει παρά νασχολιέται με μας, μπουκάρωνε καμνιά 50αργιά από δάφτους και κάμωνε μνια αναφορούλα στο Φέις.Σας πονάει καργιολάκια έτσα ;Σας πονάνε οι Ρεντσεγκενστδεμασίνοι ετσα ;
  Το Φέις όπως ούλοι βέβαια γνωρέβετε είναι ένας ιστότοπας, αρκετά γκέι που μόλις του πεις ''Μπαμπά εφτούνος με πείρακσε'' πάει και σου ρίχνει τη σελίς !
  Στα παπάργια μας !

 • Τετ, 07/09/2016 - 12:03
  3

  Για πέστε μου ρε μαγκιτες....
  Θεμάστε πριν κάμποσο καιρό που ο Μελισσάν πάγαινε να δικαστεί για λαθρεμπορία και ο σαγγελέας, ή ο πρόεδρας, δε θεμαμαι καλώς, πάθανε λάστεχο στο δρόμο ,μετά δε μπρολάβανε τα ταξιά γιατί δε μποράγανε νάβρωνε με τόση κινησις, το δικαστηργιο έλαβε τέλος και...αθώος ο κατηγορούμενος ;Και μήμπως επειδή έχει καταδίκες του παρελθόντου δε μποράει να ασχολεθεί ΕΠΙΣΗΜΑ με το ποδόμπαλο ;

 • Παρ, 10/06/2016 - 13:08
  4

  Μαγκίτες χαιρετώ σας !
  Ο σοφός λαουτζίκος μας λαλεί...ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΔΕΝ ΕΙΝ' ΑΡΝΙ !!!
  Θα με ρωτέπσετε τώρα τι σχέσις εχει δαφτο ;
  Καμνιά ρε !Έτσα μούρθε !
  Καθόμανε λεπόν προπσές κι άκουα ειδήσεις.Κι άκουα κάτι μαλακίες πόχει δασκαλέπσει ο Τίγρητας να γράπσωνε 5-10 μαλάκαροι ΑΡΔίτες στις φυλλαδες...
  Ακου τώρα κάπσεμο πόχει το λαμόγιο ρε φιλε...
  Μπλα...μπλα...μπλα...με τον Κοντονάρα μας κατάφεραν και πήανε το ντελικό ενάμισο μήνα πίσω !Απραγος ο Γάβρουλας και άπαιχτος κλήθηκε να παίκσει τελικό κυπέλλου !

 • Τρί, 10/05/2016 - 09:53
  1

  Γεια χαράδρα μόρται...
  Σκοτωθήκαμε με κάτιτις φιλαράκια αεκτζήδες πσες βράδυ για τις μαλακίς που μου λαλούσανε....
  Δελαδής θένε να μας είπωνε εκειδά στο αεκ ότι ο Πογέτης έφυγε γιατί...η σεμπεριφορά του δε πάγαινε χέρι χέρι με τη...φελοσοφία της ομάς !!!
  Οτι δελαδής ,επειδής ο Πογέτης βγήκε κι είπε ανεχτά ότι ''εγώ τέρμα από το αεκ για τη νέα περίοδο''δεν ήτονε κάτιτς σωστό και καλό κι έκαμε κακό στην ομάς !
  Μάιστα...
  Στη Σπανιόλα λεπόν ο Πογέτης είχε πρότασις πσες προπσές να αναλάβει για τη νέα περίοδο τη Μπέτις !

 • Σάβ, 07/05/2016 - 14:45
  2

  Γεια χαράδρα μάγκαι....
  Δγιαβάζω τώρα σε ένα σαιτάκιον ότι ο Ροβέρτος φέβγει από το Γάβρατσο γιατί απογοητέφτηκε από την υπάρχουσα κατάστασις !Ειχε σκεφτεί λαλεί να τηνε κοπανέπσει και θώραγε για καμνιά καλή μεταγράφα αλλάκόλλαγε....Αλλά μνια το ότι ο Γάβρακας θα παίκσει προκρεματεκά για το Τσαμπγιόνι κι από την άλληνε ματγιώθηκε ο τελικός και η κατάστασις που επικρατάει στη τάκσεις του ελλαδεκού ποδόμπαλου τονε έκαμε να σκεφτεί ότι δε μπάει άλλο στο Ελλάντα και θέλει να φύβγει αν και δελώνει  Ολεμπιακός άρρωστας και του αρέσει πολύ η χώρα μας !

 • Παρ, 06/05/2016 - 09:07
  3

  Καλημέρα μάγκαι...
  Ακόμα δε μποράω να καταλάβω τι τρέχει με το ντύπο που αποκαλιέται Τιγρης...
  Τη μνια του πταίει η δγιοργάνωσις ''κύπελλο'', την άλληνε του πταίει το πρωταθλεμα, την άλληνε του πταίει ο Πογέτης...Δε μποράω να καταλάβω...
  Και ακόμα πγιο πολύ δε μποράω να καταλάβω το πώς σκέφτονται οι οπαδάουα του αεκ ρε φίλε..
  Νάσαι κσακόσους βαθιμούς όπισθεν του πρώτου και να σου πταίει η...δγιαιτησία !
  Τώρα ,λαλεί, ο Κοντονιός απειλάει να μεν κάμει πάλε το κέπελλο λόγω...μη υπάρκσεως μαθετών στας εκσέντρας !