ΓΙΑ ΚΣΑΝΑΚΑΤΣΕ ΚΑΝΑΠΕ...


Tags: -

Γεια σας ρε μάγκες...
Καθόμανε προπσές και δγιάβαζα τη γκάθε μαλακία που αναπαράγωνε κάτι σαιτάκια κατά του Γάβρατσου.
''Τα πέτσινα που πήρε τόσα και τόσα έτη ο Γάβρος...''λαλεί ο ένας...
''Έχει τα κοράκια με το μέρος του...''κσαναματαλαλεί ο άλλος...
''Να μας είπωνε ρε πόσα από δάφτα που πήρανε είναι πραγματεκά και πγοια λαστιχένια....'' λαλεί ο παραπέρας...
Μάιστα...Και τα λαλούνε πγοιοι δάφτα ;Εκειοί οι οποίοι εκσέπεσαν στη γάματα εθνικιά χρεώνοντας το ελλαδικόν δεμόσχιον με κάτιτις μιλιόνια και τους πήρε η ντροπή της Νίκαιας αντίς ενός εβρού για να μποράνε μετά να ματαλαλούνε ΕΡΧΟΜΕΘΑ, ανεβαίνοντας κατηγόργια κατηγόργια και κάνοντας όργια στησιμάτων και συνεννοήσεων με τους άλλους σύλλογες της γάματα και βήτας εθνικιάς,  οι άλλοι που πήρανε ένα πρωτάθλεμα στα τελεφταία 30 έτη (ούτε και θεμάμαι πόσα είναι...)και βγήκε ο τότενες Πατέρας τους και λαλούσε ''εγώ καθάρεπσα τη μπουγάδα...'',που μετά από τόσα και τόσα έτη κανείς δεν έχει βγει από δάφτους να μας είπει τι εννοούσε, οι άλλοι από πάνου από το Σαλόνικα που μετά από πέντε καραβγιές παιχτώνε πούρθανε στη Ντούμπα καταφέρανε να πουλήσωνε ένανε(!!!)ΜΟΝΟ ρε σεις σε κάπως ελκυστικιά τιμή !
Ούλοι δάφτοι πόχωνε ''άποπσις'' για το Βαγγέλα , που στήνει ματσάκια για να κονομήσει(εδανά γελάς με τη μπζυχή σου !!!Λες κι έχει ανάγκη οικονομικά ο Βαγγέλας για να στήσει ματσάκια και να κονομησει...Γιατί άλλωστε τα οικονομεκά του και τα καράβγια του πάνε για φούντο...)αλλά ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ δεν έβανε βαθγειά το χεράκι του στη τζέπα να πλερώσει αμεδρά κανα παίχτουρα....Ούλοι δάφτοι που λαλούνε για εγκληματεκές οργανώσεις αλλά κανένας τους δεν εμφανέφτηκε στο δικαστήργιο ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΚΣΕΙΣ για να καταθέσει κάτιτις αλλά ούλο στα λόγια είναι και κάμωνε τους μαιντανούς στις ΔΙΚΕΣ Δεφτεργιάτεκο, ούλοι εκειοί πόχωνε άποπσις από μπάλα ,προπονεφτικιά, γεμναστεκιά, τραβματιολογία, ορθοπεδικιά επιστήμη, φυσχιοθεραπεία, είναι ειδημόνοι από μπάλα γιατί το μάτι τους ''κόβει'' και δεν έχωνε τσίμπλα όπως ο γάβρος Μαρενάκης και πάει λέγοντας...
Εκειοί που τους έπταιγε η ΕΠΟ , ο Γκιρτζίκος, το ελλαδεκόν ποδόμπαλον, η Φούλα η Κσεματγιάστρα και ο Χατζηπετρής ο Σαλεπιτζής στην Ομόνοια...Εκειοί που πάλε τα ίδγια λαλούνε και ΤΩΡΑ που άλλακσε η ΕΠΟ , έφυγε ο Γκιρτζίκος, άλλακσε δεκατρείς ομάδες ως προπονεφτής ο Παράσχος, η Φούλα γένηκε μοδίστρα και ο Χατζηπετρής άλλακσε επάγγελμα και βαράει μαλακία στο γκουλό !ΠΑΛΕ ΤΑ ΙΔΓΙΑ λαλούνε !!!
Οι κατακαημένοι μαλάκαροι ,που αντίς νάβγωνε να είπωνε ντόμπρα ,ανεχτά και σταράτα ''Μάγκες δεν υπάρχει σίελος ούτε για φουρκέτες !!!Παλέβωμε να τηνε βγάνωμε καθαρή με τόση κρίσις...''κάθονται και λαλούνε από τα βοθροκάναλα και τα σκατοσαιτάκια τους ότι το ελλαδεκόν ποδόμπαλον θα πάγαινε έτη και έτη μακρεά αλλά πταίει ο Βαγγέλας που είναι στην αφάνεια και δεν έχωνε οι ομάδες τους ένα μπαίχτουρα της προκοπής !!!
Δικιολογάνε τη μαλακία τους με τις μπούρδες που λαλούνε στους οπαδούς τους, παίρνωνε του κιαρατά τα σφουρίγματα αλλά ΚΑΙ ΠΑΛΕ δελώνουν αδικεμένοι και κατατρεγμένοι από το...σύστεμα ,εφτούνη τη φορά που δε ντους στερίζει και άλλα τέτγοια φαιδρά !
Είναι ούλοι εκειοί που περμένωνε ΜΝΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝΕ γκέλα του Γάβρατσου για νάβγωνε σα ντους σαλίγκαρους την άλληνε μέρα και να θάπσωνε ό,τι κόκκενο κινιέται !!!
Και τέλος πάντωνε εκειούς ούλους τους κσέβρωμε το ΠΟΣΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ειναι...Δε ντρέχει κάστανο....ΑΛΛΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΩΝΕ ΚΑΙ ΓΑΒΡΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΑΝΕ εφτούνο ρε μάγκες δε ντρώγεται !!!
Να δγιαβάζεις το τι γράφωνε στη γύρα οι ''Γάβροι'' του πλεχτρολογίου ,που δε γκζέρωνε κατά πού πίπτει ο Καραίσκος και δε γκζέρωνε ούτε τι γλώσσα ομιλάει ο Τσόρης και ο Μαρίν ,και να σαλτάρεις !!!Και νάρχονται και να σε αρωτάνε στο δρόμο κιόλας...''Δε με λες ρε λεβέντη...εσύ που ανακατώνεσαι με τα του Γάβρου...τι θα κάμωμε φέτος στην Εβρώπα ;Αιντα γιατί πολύ μας έχει στην από κάτου ο Χονδρός και μας έχει για κορόιδα !Που πήε και μας έφερε τον άμπαλο πορτογάλο και βάνει τα παιδάκια και παίζωνε κι αφήνει όκσω τους παιχταράδες, που πα και φέρνει κάτιτις παίχτουρες που δε ντους κσέρει ούτε η μάνα τους...Ο Γάβρος να ντου πεις εσύ που τονε κσέρεις ΜΟΝΟ ΠΑΙΧΤΟΥΡΕΣ ΧΡΙΣΤΓΙΑΝΟΥ ΡΟΝΑΛΔΟΥ θα πρέπει να δέχεται πγια !!!''
Κι επειδής δεν είμαι επιστήμη για να σκώσω τα χέργια και τα πόδγια πσελά απλά θα σας είπω μάγκες να βολεφτείτε στους καναπέδες για ακόμα μνια φορά Φλεβάρη μήνα για να καμαρώσετε το Γάβρο να παίζει τόπι στην Εβρώπη !Γιατί ακόμα κι ένας Γάβρος με μνια καθόλου καλή χρονιά σα ντη φετεινή πάιζει τόπι ΑΚΟΜΑ στην Εβρώπη κι εσείς με τις ομαδάρες σας αλλά και οι άλλοι ,οι Γάβροι του πλεχτρολογίου ,ας κάτσωνε να μας τηράνε από τη ΤιΒι !Και κσέρετ εσείς ούλοι οι καναπεδάτοι έτσα ;Μόλις γενεί κανα στραβοπάτεμα και φέρει καμνιά ισοφαρία ο Γάβρος νάβγετε όκσω και να ντα δγιαλύσετε ούλα !!!

ΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ.
Ακόμα ηχάνε στα αφκιά μου οι φωνές των βαζελόγαβρων από το καλοκαίρι, ότι φέτος ο Μπανάθας θα το πάρει το πρωταθλεματάκιον και ο Γάβρος θα παίζει για τα πλέιωχ μπας και βγει...τέταρτος !!!Ο Μπανάθας πρωτάθλεμα, ο ΜΠΑΟΚ κέπελλο και το αεκ θα φκιάσει γέπεδο και θα ντα κάμει ούλα κίτρινα !Δε μου λαλήτε ρε κωλάτζες τώρα...Φτάνωνε καμνιά 30αργιά βαθιμοί πάλε φέτος δγιαφορά ή θέτε να βάνωμε και όρους στο πρωτάθλεμα ;Όπως ας πούμε ΝΑ ΝΤΟ ΠΑΡΕΙ Ο ΓΑΒΡΟΣ Μ-Ο-Ν-Ο ΆΜΑΝΕ ΕΧΕΙ ΔΓΙΑΦΟΡΑ ΚΑΜΝΙΑ 50ΑΡΓΙΑ ΒΑΘΙΜΟΥΣ ;
Καθήστε τωρα και τηράτε και ρουφατε ταβγό σας μαλάκες...Και θα ντα είπωμε και στο μέλλοντο...Και κσέρετε εσείς έτσα ;ΤΟ ΚΑΤΑΚΑΛΟΚΑΙΡΟ ΠΑΛΕ ''ΠΡΩΤΑΘΛΕΤΕΣ'' ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ Σπίνουλα, του Φωτεινάκη και του Καραπέφτουλα !Σταδγιάλα κάργιες...

Σχόλια

Εικόνα Red Kokkinos

Ωραιος Μητσαρα, απολαυση καφεδακι και δγιαβασμα μεχρα και το στερογραφο!

Εικόνα apostolos gaganis

Mου φτιαξες το μεσημέρι, ρε Μητσάρα... Να΄σαι καλά! Κι΄εκείνο το "ΦΥΣΧΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ", το "ΚΣΑΝΑΚΑΤΣΕ" και το "ΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ", πώς σου΄ρθανε πάλι ρε Μητσάρα; Φτου...φτου!

Εικόνα holland74

Xαχαχαχαχαχαχα.......Καταιγίδα Μητσάρα.......

Εικόνα koropi48

Γράψε κανένα βιβλίο ρε μητσάρα να φκαριστιόμαστε! Δε χορταίνωμε ποτέ. Ρίχτα μήπως ξυπνήσει κανείς από τους δικούς μας. Γιατί οι άλλοι ξέρουν και τα λένε στις παρέες τους, άσε τί λένε έξω.