Blog του χρήστη apostolos gaganis

  • Σάβ, 11/05/2019 - 19:52
    5

    Η φωτογραφία δείχνει τον πραγματικό φάρο. Τον ερυθρόλευκο. Όχι τους ψευτόφαρους.

    Έχει τελειώσει η περίοδος για τον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό και πιο κάτω θα επιχειρήσω ένα ρεζουμέ της κατάστασης, όπως την είδα, καθώς και μια καταγραφή των προσδοκιών μου για την αγωνιστική χρονιά που έρχεται. Όσο λακωνικότερα γίνεται.

  • Πέμ, 18/04/2019 - 11:43
    10

    Γιατί είναι δυνατός, γιατί οι κυβερνήσεις και οι διαπλεκόμενες με αυτές κάθε λογής εξουσίες έρχονται και παρέρχονται, αλλά ο δαφνοστεφανωμένος αιώνιος έφηβος ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΣΑΕΙ. Εκεί όπου ήταν πάντα το "σπίτι" του: στις καρδιές πολλών εκατομμυρίων Ελλήνων. Βαθιά ριζωμένος και ανίκητος.

  • Κυρ, 10/03/2019 - 15:23
    5

    ΑΛΕΚΟΣ ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗΣ.

    "Έφυγε" σήμερα ένας πραγματικά μεγάλος μπασκετμπολίστας, ένα τεράστιο σύμβολο για το σύλλογό μας και την ελληνική καλαθοσφαίριση, ένα πρόσωπο-θρύλος με όλη τη σημασία του χαρακτηρισμού. Σε ηλικία 91 ετών, όση περίπου είναι και η διάρκεια ζωής του ένδοξου ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας. Και τί σύμπτωση! Ανήμερα των γενεθλίων του δαφνοστεφανωμένου εφήβου, που κλίνει τα 94 του χρόνια, πέταξε κι΄ο Αλέκος ψηλά. Προς την αιώνια ζωή.

  • Πέμ, 28/02/2019 - 16:59
    8

    Την θεωρώ ως την φωτογραφία, για την ώρα, της ποδοσφαιρικής χρονιάς που διανύουμε. Γιατί είναι πολύ αντιπροσωπευτική, πειστική, αδιάψευστη. Βγάζει μάτια. Η...Χρύσα μας, πλέει σε πελάγη ευτυχίας βλέποντας πια ολοκάθαρα την πρόκριση του Πανθεσσαλονίκειου να γίνεται πράξη. Στο τέλος, το αίσιον τέλος. Αποφεύχθηκαν παντοειδούς τύπου ισχυρές αναταράξεις, αν αποκλειόταν απ΄το Κύπελλο η ομάδα με τα μελανόλευκα και τον δικέφαλο. Θέλει νταμπλ, το αντιΟλυμπιακό μέτωπο. Το ιδεωδέστερο.

  • Κυρ, 10/02/2019 - 22:31
    46

    Δεν έχει νόημα να περιμένω, όπως συνήθως, για να γράψω. Ήταν μια ήττα διδακτική για όσους πρέπει απ΄την ομάδα. Και όπως γράφω στον τίτλο της ανάρτησης, θα πρέπει να αξιολογηθούν σωστά τόσο απ΄το τεχνικό τιμ όσο και από την διοίκηση όλα εκείνα που παρακολουθήσαμε απόψε το βράδυ.

  • Πέμ, 07/02/2019 - 11:04
    20

    Η έκταση ενός άρθρου είναι συχνά αντίστοιχη της σημασίας του θέματος με το οποίο καταπιάνεται. Όχι πάντα όμως, αφού καμιά φορά μπορεί να πάρεις θέση για ένα σημαντικό ζήτημα με μια πρόταση μονάχα, ακόμα και μια λέξη. Το ματσάκι με τη Λαμία χθες, εμπίπτει στην πρώτη περίπτωση.

  • Τρί, 05/02/2019 - 13:24
    13

    Με την τύχη δεν μπορείς να τα βάλεις. Αστάθμητη η παρουσία της. Η επίδρασή της. Είτε προς το καλό π.χ. δοκάρι είτε προς το κακό π.χ. αυτογκόλ. Και αντίθετα, ως προς το καλό και κακό. Την βγάζω έξω επομένως, απ΄την αρχή. Ούτε με το "στήσιμο" μπορείς να τα βάλεις. Να το εκθέσεις όμως, να το ξεβρακώσεις με την απόδοσή σου, μπορείς. Κι΄είναι μια μορφή νίκης ετούτη. Και καλής νίκης. Το βγάζω έξω όμως κι΄αυτό. Για τη συζήτησή μας.

  • Κυρ, 03/02/2019 - 20:54
    12

    Ήταν μια ωραία βραδιά χθες. Με τέσσερα γκολ απέναντι στον Πανιώνιο. Με κατοχή που έφθασε μέχρι το 70%, χωρίς Φορτούνη, Γκιγιέρμε, Ομάρ (ουσιαστικά ), με 22 τελικές, τις 16 στην εστία των Νεοσμυρνιωτών απ΄τις οποίες τις 12 εξουδετέρωσε ο εκπληκτικός Κότνικ και καταιγιστικό ποδόσφαιρο στα τελευταία 25 λεπτά, μετά την επιτυχία του πρώτου γκολ απ΄το πλασέ του Χασάν. Για δεύτερη φορά σταυρώνει τον Πανθηρώνιο ο Αιγύπτιος.

  • Πέμ, 31/01/2019 - 11:09
    31

    Όλο το βάρος του τίτλου της ανάρτησης, βρίσκεται στο ΠΙΘΑΝΩΣ. Και για τώρα κοντά και για το μέλλον. Ο Μαρτίνς στις χθεσινές δηλώσεις του μετά τον αγώνα, μίλησε για παράγοντες τους οποίους δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε και επηρεάζουν την εξέλιξη του πρωταθλήματος και στους οποίους θα αναφερθεί προσεχώς. Νιάου νιάου στα κεραμίδια. Λέγε με Μαξίμου.

  • Δευ, 28/01/2019 - 11:43
    23

    Κάποιος, όνομα και μη χωριο, δηλωσε πρόσφατα - επαιρόμενος σίγουρα για το...πνεύμα του - ότι "ο Λάζαρος μια φορά αναστήθηκε". Τον ξέρουμε δα όλοι τον μη πρόεδρο, πρόεδρο. Παρενθετικώς: έχει πλάκα, που μας "κάνει πλάκα" απ΄τη φυλλάδα της η αυτοβυθισθείσα και εις το διηνεκές πλέον στιγματισθείσα γιαυτό ομαδάρα του. Προχωράμε...