O OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΑΠ΄ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ...



Γιατί είναι δυνατός, γιατί οι κυβερνήσεις και οι διαπλεκόμενες με αυτές κάθε λογής εξουσίες έρχονται και παρέρχονται, αλλά ο δαφνοστεφανωμένος αιώνιος έφηβος ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΣΑΕΙ. Εκεί όπου ήταν πάντα το "σπίτι" του: στις καρδιές πολλών εκατομμυρίων Ελλήνων. Βαθιά ριζωμένος και ανίκητος.

Παρακολουθώ στενά όλο αυτόν τον καιρό που απουσιάζω από τούτο το ξεχωριστό ερυθρόλευκο στέκι, τις πολιτικές και αθλητικές εξελίξεις στη χώρα. Όπως ανέκαθεν το΄κανα, ως ενεργός πολίτης και οπαδός του Θρύλου. Σε όλα τα αθλήματα και ιδιαίτερα στο ποδόσφαιρο. Περίμενοντας την κατάλληλη, κατ΄εμέ, στιγμή να πάρω θέση για ορισμένα από τα συμβαίνοντα. Είναι γνωστό ότι πολιτική και ποδόσφαιρο, διαπλέκονται άρρηκτα εδώ και καιρό. Και έχουμε ήδη μπει σε σταδιακά κορυφούμενη προεκλογική περίοδο. Έτσι, τα "όπλα" έχουν βγει και "πυροβολούν" καθημερινά ο ένας τον άλλο. Η παρούσα κυβέρνηση απ΄τη μια και το αντικυβερνητικό μέτωπο απ΄την άλλη. Τί έχω λοιπόν να καταθέσω, με λίγα λόγια, σε σχέση με το αναφερθέν δίπολο ΠΟΛΙΤΙΚΗ και ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ; Μέχρι σήμερα που γράφω αυτό το κείμενο, αφού θεωρώ υπερβέβαιο ότι στο άμεσο και πέραν ασφαλώς τούτου μέλλον, οι ευκαιρίες και οι προκλήσεις για τοποθετήσεις θα πληθύνονται. Να λοιπόν τί έχω προσέξει, εντελώς δειγματοληπτικά, από το πλήθος, χωρίς υπερβολή, των ερεθισμάτων-κινήτρων που μου παρέχει η ρέουσα καθημερινή πραγματικότητα. Σε σχέση με τον Ολυμπιακό βεβαίως:

1. Η κυβέρνηση έχει στόχο τον Βαγγέλη Μαρινάκη και σκοπεύει από μακρού να ρίξει με όλο της το βάρος το συγκεκριμένο "χαρτί" στον προεκλογικό της αγώνα, όποτε και όπως κρίνει ότι το προηγούμενο θα την βοηθήσει, αποβλέπουσα στην σταυροδότησή της κατά τις επερχόμενες εκλογές ( και ) από όσους φανατικά αντι-Ολυμπιακούς μπορεί κατά το δυνατόν να "ψαρέψει". Η μεθόδευση ετούτη έχει μπει σε λειτουργία από μακρού, το ξέρουμε οι πάντες, κατά περιόδους ενδυναμούμενη, και ΤΩΡΑ η φάση την οποία αρχίσαμε να διανύουμε, αποτελεί ένα χρονικό σημείο όπου λογικά θα πρέπει να "παιχτούν τα ρέστα" της, χωρίς αυτό να΄ναι και κάτι το απόλυτο. Το τί κρύβει το σακούλι της, δεν το γνωρίζω, αλλά από τη συγκεκριμένη εξουσία ΟΛΑ τα περιμένω και δεν εκπλήσσομαι.

Νέα αφορμή μου΄δωσε χθες η είδηση ότι ο Μαρινάκης παραπέμπεται σε δίκη για τα "στημένα". Το γελοίο, το απίστευτα γελοίο, αιτιολογικό της εν δυνάμει παραπομπής, ΠΟΥ ΓΙΝΗΚΕ ΟΜΩΣ ΠΡΑΞΗ, έχει αναλυθεί εμπεριστατωμένα τόσο στο RΑΤΜ όσο και από άλλα μέσα. Ωστόσο, η Δικαιοσύνη απεφάνθη και έτσι η ομηρία στην οποία έχουν εμπλέξει τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός θα παραταθεί επί μακρόν, ως φαίνεται. ΑΥΤΟΣ είναι άλλωστε και ο μόνος σκοπός του συλλήβδην αντιΟλυμπιακού μετώπου: κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, των  προέδρων, φανερών και αφανών, του γνωστού αντίπαλου τρίο και των ΜΜΕ τα οποία ελέγχουν ( προεξαρχόντων του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ ), της ΕΠΟ, της ελληνικής διαιτησίας, ΑΛΛΑ και εστιών καθώς έχει φανεί - δυστυχώς - σε καίρια δικαιοδοτικά όργανα. Με την σύμπραξη, δραστηρίως μάλιστα στο όλον έργο, ΚΑΙ της ΦΙΦΑ/ΟΥΕΦΑ. Να πληγεί, να σπιλωθεί ηθικά ο Ευάγγελος Μαρινάκης και κατ΄επέκτασιν ο Ολυμπιακός. Να εργαλειοποιηθεί ο πρόεδρος της ΠΑΕ και να μετατραπεί σε "σφαίρα" που θα πλήττει σε ΜΟΝΙΜΗ αν γίνεται βάση κατάστηθα τον Θρύλο. Διότι περί ΑΥΤΟΥ πρόκειται. Θέλουν να ΚΟΝΤΥΝΟΥΝ τον Ολυμπιακό, αμαυρώνοντας όσο μπορούν το μεγαλείο του και στερώντας του πάση δυνάμει τη δυνατότητά του να διεκδικεί επί ίσοις όροις εφεξής το πρωτάθλημα. Χτύπημα στον Μαρινάκη, ΙΣΟΝ χτύπημα στον Ολυμπιακό. Πάει και τελείωσε. Δεν υπάρχει άλλη εξίσωση και όσα περί του αντιθέτου λέγονται δεξιά κι΄αριστερά, είναι για πνευματικά αυνανιζόμενους.

Μην εξαπατάσθε από το αποτέλεσμα της έφεσης του Ολυμπιακού στην ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ πρωτόδικη απόφαση για τα όσα διαδραματίστηκαν στον περιβόητο αγώνα μας με τον Βάζελο. Δεν έγινε για να...ωφεληθεί ο Ολυμπιακός. Ξέεερει τί κάνει η πολιτική εξουσία. Σιγά μη μας...ερωτεύτηκε ξαφνικά. Θεωρώ, άποψή μου, ότι επηρεάζει ορισμένους λειτουργούς της Δικαιοσύνης, κατά το συμφέρον της. ΚΑΘΗΜΕΝΗΣ και ΟΡΘΙΑΣ, καθώς μου τα περιέγραψε φίλος δικηγόρος επισημαινοντάς μου ότι το φαινόμενο της ευαλωτότητας ορισμένων σ΄αυτόν τον αμόλυντο, ως θα όφειλε να παραμένει, χώρο, δεν είναι μεν τωρινό, υπάρχει παλαιόθεν, αλλά στις μέρες μας είναι "άλλο πράμα" ετούτο που γίνεται. Αυτά... Φύλαξε τα νώτα του λοιπόν σ΄αυτή την περίπτωση το γκουβέρνο. Επισημαίνω ΚΑΙ την χρονική στιγμή της γνωστοποίησης της νέας, ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ, απόφασης Τα ζύγισε οπωσδήποτε και διαπίστωσε εύκολα ότι αν παρέμενε η ανεκδιήγητη απόφαση Μάρκου, ο ασκός του Αιόλου των ΒΙΑΙΟΤΗΤΩΝ θ΄άνοιγε πια "μπουργάνα" στον πάσα ένα, μιας και τα όσα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ διέπραξαν οι βαζελομπαχαλάκηδες, ουσιαστικά θα... επιβραβεύονταν. Και έρχεται πιθανότατα και το ματσάκι ΑΕΚ - ΠΑΟΚ για το κυπελλάκι. Δεν είμαστε επομένως για τέτοια, σου λέει. Θα γίνει της πουτάνας, έτσι κι΄αλλιώς, με τους δυο οπαδικούς στρατούς σε ενδεχόμενη συνάντησή τους, οπότε αν ανοίξουμε κι΄άλλο την πόρτα με τέτοια απόφαση-εξάμβλωμα να περνάνε τα οπαδικά αίσχη, χέσε μέσα Πολυχρόνη. Θα βλάψει πολύ σοβαρά την προεκλογική μας εικόνα κάτι τέτοιο. Γελοιοποιηθήκαμε του πούστη με τον "άψογο" τελικό κυπελλακίου στο Βόλο, μην έχουμε χειρότερα. Και το...σανό, ακόμα και στους λάτρεις του, φέρνει κάποτε κορεσμό. Άστε λοιπόν κάποιοι, τα περί...εύνοιας των ροζέ στον Θρύλο.

2. Η ιστορία με τον Πετράκη. Ο μπαμπάς, πρόσφερε μια εποχή πολλά στον Ολυμπιακό και του το αναγνωρίζουν όλοι. Όπως και το ότι ΤΩΡΑ έχει τακιμιάσει, για τους λόγους του, με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Μελισσανίδη. Οι γαύροι θα κρίνουν. Με την ψήφο τους, τους χερισμούς της παρούσας κυβέρνησης να προκαλέσει σύγχυση και τελικά τον διχασμό στον γαυρολαό. Με την υποψηφιότητα του μεγάλου γιου για ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και το αποσυρθέν εν τέλει Κοκκαλέϊκο ενδιαφέρον για την ΚΑΕ. Αντέδρασε όπως έπρεπε άμεσα ο Μαρινάκης, είδαν προφανώς οι πολιτικοεπιχειρηματικοί εμπνευστές της διασπαστικής ιδέας-διαρροής, τις αντιδράσεις Αγγελόπουλων και γαυρόκοσμου, και - οψίμως - το ενδιαφέρον τους απεσύρθη επίσημα. Η απόπειρα απέτυχε, η ήττα συντελέστηκε. Όπως θα συντελεστεί, όταν έρθει η ώρα, η ΗΤΤΑ τους και στο παιχνίδι, το πολιτικό παιχνίδι, της κυβέρνησης εναντίον του Μαρινάκη μετά την χθεσινή παραπομπή του σε δίκη για τα "στημένα". Αποδείξεις δεν υπάρχουν ούτε κατά διάνοιαν, "μου είπε ότι του είπαν κλπ" υπάρχουν αντ΄αυτών, ασάφειας και αντικρουόμενων καταθέσεων το ανάγνωσμα υπάρχει, ακραία γελοιότητα χαρακτηρίζει το όλο στήσιμο ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ( μην ξεχνιόμαστε ) και ΠΑΡΑ ΤΑΥΤΑ, έχουμε σήμερα ό,τι έχουμε. Αγαπάει όμως ο Θεός τον κλέφτη, αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη, ενώ το γνωρίζουμε καλά πως ο κλέφτης κι΄ο ψεύτης "τον πρώτο χρόνο" χαίρονται. Η αλήθεια, ΟΦΕΙΛΕΙ να ζεματίσει στο τέλος ΟΣΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ. Εκεί, τον θέλω και τον Μαρινάκη και τον δαφνοστεφανωμένο: Να πάει ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του. ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ. Θα περιμένουμε.

Ο Βαγγέλης βεβαίως, ΗΔΗ αντιδρά. Ακαριαία, αλλά μελετημένα. Βάζει ξανά υποψηφιότητα με τον συνδυασμό του Μώραλη στον Πειραιά, μιλώντας χθες στη σχετική εκδήλωση ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ, πρέπει να΄χει δώσει συνέντευξη σήμερα το πρωί στις 11 στον Χατζηνικολάου, ενώ γράφω τούτο το άρθρο ( θα την ακούσω ), και περιμένω τον τηλεοπτικό σταθμό του, όπως και εκατομμύρια συνοπαδών μου και όχι μόνο. ΠΑΡΑ τις Συριζέϊκες κωλυσιεργίες. Η Νέμεση θα΄ρθει, θένε δε θένε. Σαν το...VAR κι΄αυτή. Σιγά μην το βάζανε φέτος! Για τέτοια είμαστε; Είπαμε: Το υποσχεθήκαμε στον Ιβάν. Φινίτο. Είδαμε πάλι χτες στα ματσάκια τον τεράστιο, τον καταλυτικό ρόλο του VAR στις εκβάσεις των καίριων φάσεων ενός παιχνιδιού. Εμείς εδώ, την τάπα με τη χερούκλα του Βιερίνια θα μνημονεύουμε ακόμα. Και γαία πυρί μιχθήτω... Δε γαμιούνται όλοι! Το μνημόνιο, δεν το καταργήσαμε. Λέμε, ξελέμε. Τον ΕΝΦΙΑ δεν τον καταργήσαμε. Λέμε, ξελέμε. Αλλά το πρωταθληματάκι, του το δώσαμε! Και σε κάθε περίπτωση, όπως αποδείχθηκε τελικά, θα του το δίναμε. Όπως και να΄ρχόντουσαν τα πράματα, το...αντίδωρο στη συμφωνία των Πρεσπών, αααα!, δε γίνεται να μη του το δώσουμε. Τριαντα τέσσερα χρόνια στέρησης είν΄αυτά. ΕΜΕΙΣ, τον κρατάμε το λόγο μας. Εκεί που ΜΠΟΡΟΥΜΕ...

3. Λέω να τελειώσω, θα μπορούσα να γράψω πολλά ακόμη, με τον Τζήλο. Τον βάλανε ΣΚΟΠΙΜΑ, ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ και ως ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟ της "εξυγίανσης", στο ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός. Για να γίνει η στέψη με τον δαρέντα και να δείξουν ότι η...τιμιότητα της ελληνικής διαιτησίας ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ. Χωρίς καμιά μα καμιά απόδειξη, άλλη μια ενέργεια δόλια, άκρως πολιτική με οποιαδήποτε έννοια, ΕΝΑΝΤΙΟΝ του Μαρινάκη και του Ολυμπιακού. Έτσιιιι... Να σέρνονται οι υπόνοιες. Επειδή δεν τους "κάθησε", εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ, ο πρόεδρος της ΠΑΕ. Αν τους καθότανε, όπως κάποιοι άλλοι, τεμενάδες αντί για τα συνεχή δηλητηριώδη βέλη που εκτοξεύουν αδιάλειπτα εναντίον του. Είναι πολιτικός τους αντίπαλος. Τον φοβούνται και τον μισούν. Ιδιαίτερα τώρα. Προεκλογικά. Που θα κάνει και το κανάλι. Το οποίο ΠΡΕΠΕΙ να καθυστερήσουν να εκπέμψει, όσο γίνεται. Να το προλάβουν, σκεπτόμενοι τη φθορά που μπορεί να τους επιφέρει. Την πρόσθετη φθορά. Γιατί ο Ολυμπιακός έχει πολύ λαό δίπλα του. Κι΄αυτοί, οι απέναντι, έχουν κάνει τις επιλογές τους. Μια προσπάθειά τους να διεμβολίσουν τούτο τον λαό, με την ΚΑΕ, απέτυχε. Ο Πετράκης αποτελεί άλλο ένα, απονενοημένο όμως, διάβημα τους. ΑΛΛΑ, Ο ΓΑΥΡΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΕΙ. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ, Θ΄ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ. ΕΙΡΗΝΙΚΑ, ΜΑ ΣΚΛΗΡΑ. ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΜΠΟΡΕΙ Ν΄ΑΡΓΕΙ. ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΠΑΝΤΑ.

Τα...ποδοσφαιρικά, θα τα πούμε στο μέλλον. Είναι όμως οι εξωαγωνιστικές μεθοδεύσεις των εχθρών του Ολυμπιακού τόσες, που επιβάλλουν και τέτοιου περιεχομένου, όπως το παρόν, τοποθετήσεις. ΘΑ΄ΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ ΩΣΤΟΣΟ. ΣΙΓΟΥΡΑ. Ο ΦΑΡΟΣ, Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ, ΟΧΙ Ο ΒΑΖΕΛΙΚΟΣ, ΔΕΝ ΚΩΛΩΝΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΟΣΗ ΦΟΥΡΤΟΥΝΑ ΚΑΙ Ν΄ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ....

Σχόλια

Εικόνα Arxidakos

Χαίρομαι που σε ξαναδιαβάζω Απόστολε.

Παρατηρείτε βέβαια ότι επί της ουσίας δεν απαντάνε στο ξεμπρόστιασμα του Βαγγέλα.

Η ιστορία με τον Σωκράτη είναι από τις μεγαλύτερες αποκαθηλώσεις στην ιστορία. Δεν πειράζει, μηδενα προ του τέλους κλπ κλπ.

Εικόνα apostolos gaganis

Τα όσα γράφω σύγγαυρε στους άλλους φίλους εδώ, ισχύουν και για σένα.

Ο Ολυμπιακός μας έχει απέναντί του ΕΠΙΣΗΜΑ και με την υπογραφή του ίδιου του ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ της χώρας, τον Σύριζα.

Επομένως...

Εικόνα ThomasK

'Ετσι όπως τα λες κι ακόμα χειρότερα, doc,
με τους απατεώνες, γελοίους και ψυχοπαθείς
σοσιαλφασίστες Ζαίους και τον συρφετό τους.

'Ακρως δε θλιβερή η κατάντια του Σωκράτη
Κόκκαλη. Και για μένα κατάπτυστη πλέον,
καθώς συνεργεί στην επιχείρηση καταποντισμού
του Ολυμπιακού με την κυβερνητική και
παρακυβερνητική ή παρακρατική συμμορία.

Απαίτηση να κυνηγηθούν από τον Μαρινάκη
χωρίς έλεος οι σκευωροί και οι λασπολόγοι κάθε
"λειτουργήματος", επαγγέλματος ή ιδιότητας
και κάθε πόστου.

Μαύρο και δαγκωτό από μας τους γαύρους. Για να
μάθουν -για μια ακόμα φορά- άπαντες και κυρίως
οι λυσσαλέοι εχθροί μας οτι κανείς δεν μπορεί να
παίζει βρόμικα και πούστικα παιγνίδια με τον
Θρύλο.

Ο Πρόεδρος ξιφούλκησε, αναφέροντας ή καταγγέλλοντας
γεγονότα, ονόματα, διευθύνσεις... Ο ΣΥΡΙΖΑ "αντεπιτέθηκε"
με μια ανακοίωση-αναμάσημα του κατασκευασμένου
αφηγήματος περί ναρκέμορου, υπόδικου κτλ κτλ. Για την
ταμπακιέρα τουμπεκί ψιλοκομμένο. Και ας του πέταξε το
γάντι στα μούτρα με δύναμη και πάταγο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!!!
ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ!!!
Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, Ο ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ!!!

Υ/Γ. Καλώς επαανήλθες! Μην ξανακάνουμε μαύρα
μάτια να σε ξαναδούμε :)

Εικόνα apostolos gaganis

Θα προσπαθώ να εμφανίζομαι σε περιπτώσεις για τις οποίες κρίνω ότι επιβάλλεται να τοποθετηθώ. Ως οπαδός του Θρύλου και ταυτόχρονα ενεργός πολίτης.

Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά με τους εχθρούς της ομάδας.

Εικόνα ThomasK

Τα πράγματα με τους εχθρούς είναι όντως πολύ
σοβαρά και κανείς μας δεν πρέπει να τα υποτιμά,
ούτε να παραμένει αδιάφορος.

Ελπίζω να εκθέσεις κάποια στιγμή και έναν απολογισμό
για τη φετινή μας πορεία στο πρωτάθλημα.

Εικόνα John Zolo

Καλως τον Αποστολη. Μαυρα ματια καναμε αδερφε...
Οχι μονο επικροτω και υπερθεματιζω σε ολα τα ανωτερω αλλα φαινεται οτι(οπως ολοι ακουσαμε/διαβασαμε σημερα την συνεντευξη του Μαρινακη)η αντεπιθεση αρχισε...
Θεωρω οτι απο σημερα θα τους πηγαινει γαμιωντας μεχρι τελους...τους συριζοαλητες και τους διαπλεκομενους μαζι τους...όποιοι και αν ειναι αυτοι...
Εκεινοι που πρεπει να εχουν υπομονη, επιμονη και μυαλο ειναι οι φιλαθλοι μας...διοτι η αληταρια αυτη θα μετελθει καθε μεσου για να μας κανει να αμφιβαλλουμε ο ενας για τον αλλον ή για την Διοικηση ή για τους Αγγελοπουλαιους κλπ
Ειμαι απολυτα πεπεισμενος οτι ολα θα βγουν στην φορα διοτι αφ'ενος ο Μαρινακης τα εχει παρει αγρια για την αδικη προσωπικη επιθεση και αφ'ετερου διοτι δεν εχει καμμια μα καμμια σχεση με business στην Ελλαδα...οποτε δεν τον κρατα κανεις...(γι'αυτο προσπαθησαν να τον εμπλεξουν σε κατι αλλο αλλα δεν τους βγηκε...)
Αντε καλα να ειμαστε ολοι...και καλη Διαβαση...

Εικόνα apostolos gaganis

Δυστυχώς, με ευθύνη της κυβέρνησης, Ολυμπιακός και Σύριζα βρίσκονται σε πόλεμο. Δυστυχώς. Πρόκειται πλέον, και ιδίως μετά απ΄την ομιλία του πρωθυπουργού στην Καλαμάτα, για κατάσταση "ο θάνατός σου η ζωή μου". Μεταφορικά βεβαίως. Έτσι, δεν συγχωρείται αποχή από τη μάχη. Ή αυτοί ή ΕΜΕΙΣ.

Εικόνα matrasimca

Αποστολε μας!
Ποσο χαιρομαι που εμφανιζεσαι την στιγμη που πρεπει.
Το δικαστικό κυνήγι του Μαρινάκη είναι κάτι πρωτόγνωρο στα χρονικά της δικαιοσύνης.
Για να πούμε την αλήθεια δεν έχει ξεκινήσει επί Σύριζα αλλά από τις προηγούμενες κυβερνήσεις.
Μόνο που τώρα οι κανόνες του παιγνιδιού είναι πιο βρώμικοι από ποτέ και το παιγνίδι θα είναι μέχρι τέλους.
Ποτέ επιχειρηματίας δεν εκβιάστηκε όσο ο Βαγγέλης Μαρινάκης από καμία κυβέρνηση η συγκυβέρνηση αν βάλουμε μέσα και τον Καμένο.
Το γιατί το αποκάλυψε ο ίδιος ο Μαρινάκης στην συνέντευξη που παρέθεσε στον Νίκο Χατζηνικολάου. Δεν δάνεισε 25 μύρια στον Καλογρίτσα να φτιάξει μια επιπλέον Συριζέρτ και δεν κατέστησε τα ΝΕΑ και το ΒΗΜΑ φερέφωνα του Σύριζα με “δημοσιογράφους” σαν τον Βαξεβανη. Δεν μπορούν να εκβιάσουν τον Μαρινάκη γιατί οι τζίροι του κατά 99% προέρχονται από δραστηριότητες του εξωτερικού αλλά μπορούν να φτιάξουν τον μύθο τους, η έτσι νομίζουν, διαδίδοντας το παραμύθι πως αυτοί είναι διαφορετικοί πολεμώντας τους πλουσίους και ισχυρούς.
Όταν ένα κράτος στρέφεται όμως εναντίον ενός ανθρώπου με κάνει να σκέφτομαι πως η Δημοκρατία κινδυνεύει και πως η Δικαιοσύνη δεν είναι ανεξάρτητη.
Είμαι σίγουρος πως το ράπισμα που θα δεχτεί η Κυβέρνηση Τσίπρα από το Ευρωπαϊκό δικαστήριο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων θα ακουστεί σε όλο τον Ελεύθερο κόσμο πλην ίσως της Βενεζουέλας του αδελφού Μαδούρο.
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης περιμένει την δικαίωση του εκεί στην καρδιά της Ευρώπης που η κυβέρνηση Σύριζα δεν μπορεί ούτε να εξαγοράσει αλλά ούτε και να εκβιάσει, στο Ευρωπαϊκό δικαστήριο.
Ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει καταλάβει στο σύνολο του τι παιγνίδι παίζεται, ακόμα και οι οπαδοί άλλων ομάδων, ότι δηλαδή η κυβέρνηση Σύριζα παίζει επικίνδυνα παιγνίδια με την Δημοκρατία μέσα από στημένες δίκες προς άγραν ψήφων και πολιτικό όφελος.
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης όμως δεν είναι τυχαίος άνθρωπος, ούτε θα καταδικαστεί όπως ο φουκαράς ο Ντρέυφους, ούτε θα σταλεί σε κάποια φυλακή στο Νησί του Διαβόλου. Θα στοιχειώνει για πάντα τα όνειρα τους ιδιαίτερα τώρα που θα βρεθούν χωρίς προνόμια και εξουσία

Εικόνα matrasimca

Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ με τα σχόλια μου ως MS:

Με σχόλια αλλά όχι με απαντήσεις στα όσα ισχυρίστηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, απάντησε το Μέγαρο Μαξίμου.
Σε μια μακροσκελή ανακοίνωση το Μαξίμου χαρακτηρίζει «πραγματικό αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης τον Βαγγέλη Μαρινάκη». Το γραφείο του πρωθυπουργού, κάνει λόγια για μεταχρονολογημένες αποκαλύψεις και αμφισβητεί και τον πατριωτισμό του κ. Μαρινάκη.
«Επιτέλους! Ο πραγματικός αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Βαγγέλης Μαρινάκης, διαπιστώνοντας προφανώς την ανεπάρκεια του κ. Μητσοτάκη, αποφάσισε να εμφανιστεί δημόσια. Ο γνωστός εφοπλιστής, εκδότης, και κατηγορούμενος «βγαίνει μπροστά» ακριβώς μία μέρα μετά την οριστικοποίηση της παραπομπής του σε δίκη για κακούργημα για τα στημένα», τονίζει η ανακοίνωση του γραφείο του πρωθυπουργού.

MS: Ο Μητσοτάκης έχει επιλέξει ήπιο κλίμα και όχι διχασμό

Και συνεχίζει:
«Ο Βαγγέλης Μαρινάκης:
– Ερευνάται από τη Δικαιοσύνη για εμπορία δύο τόνων ηρωίνης, και για μια σειρά άλλα εγκλήματα, αλλά εκτοξεύει απειλές, ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα είναι ο πρώτος στην ιστορία Πρωθυπουργός που θα καταδικαστεί για «σκευωρία» εναντίον του.
MS: Δεν είναι μόνο σκευωρία αλλά κατάχρηση εξουσίας που προς το παρόν προστατεύει ο νόμος περί ευθύνης υπουργών
Τον ενημερώνουμε ότι πρέπει να περιμένει στη σειρά μετά τους κ. Σαμαρά, Βενιζέλο και Γεωργιάδη γιατί προηγείται η δήθεν «σκευωρία» της Novartis.

MS:Η υπόθεση Novartis έχει ουσιαστικά καταρρεύσει ως υπόθεση για τους περισσοτέρους από όσους ενέπλεξαν όπως ο πρώην πρωθυπουργός Πικραμένος ενώ ο ίδιος ο Λοβέρδος έχει ζητήσει την άρση της βουλευτικής του ασυλίας για να τους εξευτελίσει.

– Χρηματοδοτεί τη ΝΔ, έχει κουμπαριές με την οικογένεια Μητσοτάκη, στηρίζει με κάθε μέσο τη Δεξιά, και την άκρα Δεξιά, αλλά δηλώνει ότι δεν έχει καμιά σχέση με την αξιωματική αντιπολίτευση, ή με άλλο κόμμα.

MS: Ο Μαρινάκης απάντησε πως η προσφορά του στην ΝΔ ήταν κάποια computer, ΑΝΤΙΘΕΤΑ ήταν καλός όταν έδωσε την δόση των 25εκ. για τα κανάλια που πουλούσε ο Σύριζα
– Έχει μετατρέψει τις εφημερίδες που ελέγχει σε όπλα τοξικού πολέμου κατά της Αριστεράς, αλλά δηλώνει ότι αυτός είναι που άφησε ελεύθερους τους δημοσιογράφους του να γράφουν τη γνώμη τους.

MS: Η Αλήθεια είναι πως ο Μαρινάκης δεν δέχτηκε να κάνει τα ΝΕΑ και το ΒΗΜΑ, Εφημερίδα των συντακτών και Contra News, δηλαδή προπαγανδιστές του αφηγήματος του ΣΥΡΙΖΑ

– Πρέπει να ψάξει πολύ κανείς για να βρει πλοίο του με ελληνική σημαία, αλλά δηλώνει πατριώτης και… Μακεδονομάχος».

MS: Η αλήθεια είναι πως η Ελληνική Ναυτιλία θα είχε από καιρό εξαφανιστεί αν ήταν υπόδουλη της αβάστακτης φορολογίας και των αντιαναπτυξιακών νόμων των εκάστοτε κυβερνήσεων. Είναι η πρώτη στον κόσμο γιατί οι πολιτικοί πατερούληδες δεν μπορούν να την ελέγξουν, το αναφέρει κάθε χρόνο στο τεύχος που βγαίνει για τα Ποσειδώνια ανεξαρτήτως κυβερνήσεων. Η Γερμανική κυβέρνηση έχει κάνει τα πάντα για να εντάξει τους Έλληνες Εφοπλιστές στο Ελληνικό φορολογικό σύστημα, άρα ο Τσίπρας εξυπηρετεί τα συμφέροντα της Μερκελ και του Σόιμπλε. Τους πόνεσε πολύ τους ανίκανους Γερμανούς που αγοράσαν στόλο με δανεικά και πτώχευσαν, και ποιο πολύ ότι τον στόλο αυτό εξαγόρασαν Έλληνες από τις τράπεζες τους.

Η ανακοίνωση καταλήγει: «Προφανώς, οι μεταχρονολογημένες δήθεν αποκαλύψεις του, ενόψει και των εκλογών, έχουν την αξιοπιστία που τις προσδίδουν ο βίος και η πολιτεία του. Ας είναι πάντως βέβαιος, ότι την παλινόρθωση της σαπίλας που ονειρεύεται για να γλιτώσει, ως φανερός ηγέτης πλέον της ΝΔ, δεν θα την επιτρέψει ο ελληνικός λαός».

MS: Ο Ελληνικός λαός αυτήν την φορά δεν θα την πατήσει με τα καθρεφτάκια του Σύριζα. Γνωρίζει πως θα ισχύσουν μόνο για ένα χρόνο, και τον επόμενο χρόνο ο φορομπηχτικός μηχανισμός πάλι θα εργαστεί στο φουλ

Εικόνα apostolos gaganis

Η απάντησή μου, φίλε, στα σχόλιά σου: Εμείς οι Ολυμπιακοί οφείλουμε να είμαστε ψύχραιμοι και ενωμένοι. Συσπείρωση, ενεργή παρουσία και σωστή επιλογή.