ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΪΝΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ...



Στον απόηχο του 2 - 1, που είναι ένα βήμα θετικό αλλά δεν μας εξασφαλίζει και απαιτεί ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια εκ μέρους μας στην Κροατία, για να πετύχουμε τον μεγάλο μας στόχο. Μια μικρή επιλογή λοιπόν, απ΄όσα διάβασα σήμερα το πρωί:

1. ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΑΧΤΣΙΔΗ

 Θα είμαι ειλικρινής. Δεν μου γέμισε, με το που τον πήραμε, το μάτι ετούτη η επιλογή. Δεν θέλω βέβαια και να τον αδικήσω. Θλάση, λέει. Θα πρέπει να ήταν πάντως αρκετά σοβαρή, αφού έχουν περάσει ήδη 40 μέρες αποχής του κι΄ακόμη ο παίχτης βρίσκεται στα...πιτς. Έχω ένα παράπονο όμως. Παράπονο...Τρόπος του λέγειν. Μια δυσαρέσκεια μάλλον. Κανείς δεν μας ενημέρωσε ακριβέστερα όλο αυτό τον καιρό εξ΄αρχής, περί τίνος επρόκειτο. Συνέχεια, τσούκου τσούκου, διαβάζαμε ότι είναι τραυματίας και αυτό ήταν όλο. Πες, ρε παιδί μου, θλάση δεύτερου βαθμού, προβλέπεται καλώς εχόντων των πραγμάτων τόση αποχή και τέρμα. Αυτή η...μυστικοπάθεια τέλος πάντων περί τα ιατρικά... Ή καμιά υποτροπίτσα; Πιστεύω να μην έχουμε τίποτα...Μπουχαλάκεια και μ΄αυτόν. Άσε που ο Κρητικός έβγαλε μάτια στην Ανγκλετέρα τις προάλλες. Όλα τα περίεργα στον Ολυμπιακό συμβαίνουνε. Τί να πεις; Εδώ, μπράφα... Να ΄δω βέβαια αν θα συνεχίσει έτσι.

2. ΖΙΛΕ ΚΑΙ ΡΕΤΣΟΣ

 Διάβασα ότι ο Βαλόνος έκανε με την Ριέκα τα περισσότερα χιλιόμετρα απ΄όλους τους συμπαίκτες του: 11,57. Δεύτερος ο Ρέτσος, με 10,56 χλμ. Ηλικίες, ο ένας 33 κι΄ο άλλος 19. Διαφορά ηλικιών 14 χρόνια. Να γιατί λέω και ξαναλέω ότι συχνά άλλο η ηλικία της ταυτότητας κι΄άλλο η βιολογική, των οργάνων, ενός ανθρώπου. Που αφορά βέβαια ΚΑΙ το μυοσκελετικό ΚΑΙ το αναπνευστικό ΚΑΙ το καρδιαγγειακό του σύστημα. Κι΄ένα άλλο καμιά φορά... Χεχε!

3. ΠΑΡΑΓΩΝ ΣΙΩΠΗΣ

 Είναι λύκος ο περί ου ο λόγος. Το ανάστημά του έχει τονιστεί, νομίζω, υπερβολικά. Η χρησιμότητά του μετράει. Και ως προς αυτό, μέχρι τώρα έχει δώσει πολλές υποσχέσεις. ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΑΡΑ. Έτσι, πολύ με ικανοποίησε το νέο ότι επανέρχεται. Τον Σιώπη τον θεωρώ εξαιρετική αναπληρωματική/συμπληρωματική λύση αμυντικού χαφ για την ομάδα μας, καθώς και παίκτη ειδικών αποστολών. Δεν είναι πρωταγωνιστής. Το ξέρουμε. Είναι όμως, όπως δείχνει, ένας ικανότατος καρατερίστας. Κι΄αυτοί είναι απαραίτητοι...

4. ΜΠΕΝ

 Του΄χω φτιάξει κι΄αυτουνού μια ζωγραφιά, αλλά δεν θα τη βάλω τώρα. Θα περιμένω πρώτα να΄δω τί θα κάνει στη Ριέκα, αλλά και μετά. Είμαι...θυμωμένος μαζί του. Μας γέμισε ανέλπιστα, ομολογουμένως, αισιοδοξία για την πορεία του η εμφάνιση και κυρίως η αποτελεσματικότητά του με την Παρτιζάν έξω και μετά...σίγησε. Παρά τις προσπάθειές του ( έκανε 10 χλμ προχθές ). Επιλέγω απ΄τις δηλώσεις του, ύστερα από τον αγώνα μας με την Ριέκα στο Καραϊσκάκης: " Δεν ξέρω ( απαντάει στο ερώτημα για το χάσιμο των ευκαιριών που είχε να στείλει την μπάλα εκεί που έπρεπε, οπότε θα τέλειωνε κι΄η ιστορία ΠΡΟΚΡΙΣΗ ). Είχα 4 ευκαιρίες και δεν τα κατάφερα. Ήμουν άτυχος, αλλά θα τα καταφέρω να πετύχω ένα ή δύο γκολ στο επόμενο ματς". Απαντώ: Πιστεύω να τηρήσεις αυτά που λες. Να ρεφάρεις. Θα περιμένω λοιπόν. Θα περιμένουμε ΟΛΟΙ να σε δούμε. Έταξες, φίλε. Και σταματώ εδώ. ( ο θυμός δε λέει να μου περάσει... ). Και,

5. ΑΝ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ Μ΄ΕΜΑΣ ΑΥΤΟ...

 Εννοώ αν κερδίζαμε τη Ριέκα στο Φάληρο με 2 - 0 και τρώγαμε μέσα σε 7 λεπτά 3 γκολάκια, χάνοντας τελικά το ματς 2 - 3. Στον Βάζελο, διαβάζω για τη φάπα απ΄τη Μπιλμπάο λόγια παρηγοριάς, στήριξης στην ομάδα, στον...Εβρίτη τεχνικό, υποσχέσεις για το μέλλον, θαυμασμό για τα πρώτα 65 λεπτά "μπαλάρας" πριν...σβήσουν τα φώτα κ.α. Σ΄εμάς, αν παθαίναμε τέτοια κασκαρίκα, θα΄χε γίνει ο κακός χαμός. Αντίο Χάσι ( κάπως αλλιώς θα τον αποκαλούσαν ), έξω οι μισοί παίχτες, βεζουβιακές εκρήξεις ανάμικτες με τσουνάμι αγανάκτησης απ΄το γαυρέϊκο στον κυβερνοχώρο, αντιΜαρινάκειες κατάρες και βάλε... Υπερβολικά βέβαια, ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ. Το τί απόσταση χωρίζει την μια ομάδα απ΄την άλλη. Το πόσο μεγάλη είναι η μία και πόσο έχει μικρύνει η άλλη. Να χαϊδέψουμε όσο μπορούμε το κακόμοιρο το...ζωάκι μπας και μας πεθάνει, αφού δεν έχουμε που δεν έχουμε και καμιά εναλλακτική λύση γκουβέρνου, ΑΠ΄ΤΗ ΜΙΑ, και τί μεγάλες οι ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ του κόσμου της άλλης ομάδας, της πρώτης, της μεγαλύτερης, της πολυτροπαιούχου από εγχώριους τίτλους, ΑΠ΄ΤΗΝ ΑΛΛΗ. Δεν χρειάζονται άλλες αποδείξεις. Φτάνει και περισσεύει το πώς αντέδρασαν και πώς θ΄αντιδρούσαν οι μεν και οι δε. Εξακολουθητική χορήγηση οξυγόνου οι μεν, για διατήρηση στη ζωή, στη...λαθροβίωση σωστότερα, ασφυκτική πίεση - μέχρι παραλογισμού ενίοτε - στο τσαμπιόνι μην και παραπατήσει, οι δε. Γιατί ξέρουν τις δυνατότητές του. Απ΄τον πρώτο, ζητάς πάντα πρόοδο, ανάβαση, τα καλύτερα. Απ΄τον μαθητάκο, σου αρκεί να περνάει την τάξη...

Σχόλια

Εικόνα dimitrov7

Καλημερούδια. Διαβάζω περί προστασίας της ομάδας γενικώς από διοίκηση. Αυτά να τα ξεχάσουμε. Η διοίκηση έκανε το χρέος της. Πήρε πολλούς και καλούς παίχτες. Πέραν τούτου άντε να κάνει και καμία διαμαρτυρία δεξιά και αριστερά. Από πέρσι τουλάχιστον ο Θρύλος βάζει ταμπέλα μάρτυρα. Ο νοών νοείτο. Και γι΄αυτό πόνεσε περισσότερο το περσινό. Φέτος θα γίνουν όργια. Περισσότερα από πέρσι. Αλλά εμείς τη δουλειά μας. Όλοι είναι από πάνω μας. Κυβέρνηση, ΚΥΠ, ΕΕ, ΝΑΤΟ μη και κουνηθούμε και χαθεί η υγεία. Οπότε εμείς μάρτυρες. Κι όσο εμείς μένουμε ψύχραιμοι τόσο οι άλλοι την χάνουν τη δική τους ψυχραιμία. Σε κάθε περίπτωση αυτό θα μας βελτιώσει, ειδικά στην Ευρώπη. Ότι δε σε σκοτώνει σε κάνει δυνατότερο. Οπότε ασκήσεις ζεν παιδιά.

Εικόνα nichio 1971

Την καλησπέρα μου Απόστολε,
Επιγραμματικά η γνώμη μου σε όσα έθιξες, ΣΩΣΤΑ.
1. Μεταγραφή - μανατζεροδουλειά ο συγκεκριμένος, παρά ουσιαστική ανάγκη. Δεν περιμένω πολλά, έτσι κι αλλιώς από ένα παίκτη που μέχρι τώρα ΔΕΝ έχει δείξει κάτι ιδιαίερο. Ο Μπουχαλάκης, ΓΥΑΛΙΝΟΣ άρα ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ για ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.
2. Λογικό ένα αμυντικό χαφ να έχει περισσότερο τρέξιμο από ένα στόπερ,
3. Καλός & χρήσιμος παίκτης, ελπίζω να μην χαθεί... Μπορεί να βοηθήσει.
4. Το ίδιο με τον Σιώπη. Μπορεί να βοήθησει, όχι όμως να σηκώσει το ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΡΟΣ του ΒΑΣΙΚΟΥ φόρ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Έρχεται ο Σέρβος...
5. Να ανάψει ο Ουζουνίδης μια λαμπάδα στο μπόι του προπονητή της Μπιλμπάο που χτές μπήκε για να κάνει... συντήρηση εν όψει πρεμιέρας laliga, αλλιώς αν τον πήγαινε κανονικά από την αρχή, θα έγραφε κι άλλα το κοντέρ. Δεν πειράζει, ο λάκκος των λεόντων περιμένει...

ΥΓ Επιτέλους ΤΕΛΟΣ με την ΑΗΔΙΑ των play-off...

Εικόνα apostolos gaganis

Έτσι είναι. Όσο για τα...εξυγιαντικά, τα περιμένουμε όλοι οι γαύροι. "Εν τω φωτί ( της νέας ΕΠΟ ), οψόμεθα φως". Είμαι περίεργος να δούμε τί θα δούμε. Του λόγου μας, ενίσχυση με όσο γίνεται καλύτερο υλικό της ομάδας, στήριξή της από τον κόσμο και εμπιστοσύνη στη διοίκηση ότι θα προασπίζει τα καλώς εννοούμενα συμφέροντα του Θρύλου και θα τον προστατεύει απέναντι σε κάθε κακόβουλη απειλή. Όσο για΄μας από τούτη τη γωνιά, ΕΜΑΣ εδώ, καλόπιστη κριτική όπου νομίζουμε πως χρειάζεται, επιβραβεύοντας αλλά και επισημαίνοντας. Κατά την άποψή μας. Ελεύθερα, ανεπηρέστα, ψύχραιμα.

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ

επειμένω να είμαι συγκατημένος και να μην σχολιάσω προσωπικά κανέναν παίκτη του Ολυμπιακού (να δούμε για πόσο θα το κατορθώσω...).

στο 5° όμως δεν θα μπορέσω να κρατηθώ και θα σχολιάσω:

ΠΟΎ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑΣ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ Ο ΟΥΖΟΔΩΔΕΚΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
σου λένε οι ...γραφίδες του βάζελου: «διοίκηση έχουμε; όχι» «ρόστερ έχουμε; όχι» «από ποια μολόχα να πιαστούμε να έχουμε να γράφουμε; τον μολόχα τον Ουζοδώδεκα».

για να πω την αμαρτία μου δεν είδα τι έκαναν οι πρωταθλητές Ιουλίου, διότι εγώ είμαι φίλαθλος! αγαπώ ΟΛΑ τα αθλήματα και τα παρακολουθω, με μόνη προϋπόθεση να συμμετέχει στον αγώνα ο Θρύλος!

Υ.Γ. να εκμυστηρευθώ πως έχω πέσει, εδώ και δύο ημέρες, σε μια ψιλοκατάθλιψη, δεν έχω πληροφορηθεί από την ώρα για νάνι εάν έχουν εκσκαφεί όλα τα βάτσα από τα Φιλαδέλφια.
ρε Ρούλη, μην μας αφήνεις σε πολεοδομικό σκότος, έχουμε τις αγωνίες μας, λυπήσουμε!

Εικόνα Harry red logic

Φίλτατε σύγγαυρε καλά τα λές αλλά φαίνεται οτι στο εσωτερικό στο πρωτάθλημα που αρχίζει οι εξυγιαντές άλωσαν την ΕΠΟ με την βοήθεια όλων των δαιμόνων και όπως γράφει και ο Μανώλαρος στον Γάβρο, ο πραγματικός Αρχιδαιτητής είναι ένας χανούμης Δέδες,υποτακτικός του νιαούριν που κανονίζει σε μυστικοσυμβούλια τις συνθέσεις των κορακιών και τα χειρουργεία του πρωταθλήματος!
Ο αρχιδιαιτητής της FIFA όπως γράφουν είναι ένας τουρίστας - μαριονέτα των εξυγιαντών!
Ο κ. Σάββας καταγγέλλει αλλά πιστεύει κανείς ότι θα ιδρώσει το αυτί του νιαούριν? μήπως τον διασκεδάζει? Μπορεί να κάνει κάτι πιο αποτελεσματικό και ας μην το διατυμπανίζει?
Βγήκε και ο εκλεκτός του συναφιού , νέος Πρόεδρος να κάνει δηλώσεις για ισονομία, με προσωπείο του όσιου Πατάπιου! Για τα όργια του κυπέλου με τις ευλογίες των ..εμπόρων αφεντικών του, έχει να πει κάτι?
Νισάφι πιά με την υποκρισία όλων των μεγαλόσχημων υποκριτών και ψευταράδων που έχουν υποβιβάσει τον βαρόνο Μινχάουζεν στην ερασιτεχνική!
Εμείς δεν θα τους αφήσουμε σε λωρό κλαδί αλλά και η Διοίκηση πρέπει να προστατέψει την ομάδα "προ-εορτής" δεν θα ωφελήσουν οι κραυγές και οι κατάρες μετά απο τα χειρουργεία που σχεδιάζουν...
Υ.Γ.1 τον Ουζομεζέ τον φανφαρόνο μην τον κλαίς τον υμνολογεί ο μέγας θεωρητικός του ποδοσφαίρου Τσάρλυ ο βαζελόφρων. Αυτός που που ανακήρυξε τον Τσάβες καλύτερο φορ το Ηλιακού μας συστήματος! αχ πως τα κρατάς ξεκάρφωτα τα κεραμίδια!

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ

σύγγαυρε, αυτά με την ΕΠΟ δεν με απασχολούν.
κι εφετος δικά τους τα είχαν όλα,με δικούς τους διαιτητές, ο Ολυμπιακός με 1½ πέναλτυ κερδισμένο την προηγούμενη σεζόν, με αλλαγή 4 προπονητών, εκ των οποίων ο Πορτογάλων αποψίλωσε την ομάδα από ικανούς ποδοσφαιριστές-περιουσιακά στοιχεία του Ολυμπιακού, με μεγάλη μερίδα συνοπαδών μας να γρινιάζει, και παρόλα αυτά ο Θρύλος καθάρισε τον τίτλο από το Φθινόπωρο.

εν τῳ μεταξύ αυτοί είναι φίδια, αργά οι γρήγορα θα αρχίσουν να τρώνε ο ένας τον άλλον, θα ξεκατινιαστούν μόνοι τους και μόνο κακό θα τους κάνει η επίφαση ...ισχύος.

ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μας να είναι καλά, σύγγαυρε, να έχει κοντά του τον κόσμο του και τις διοικήσεις του σε όλα τα τμήματα και δε με ανησυχεί τίποτε.

Εικόνα Harry red logic

Μακάρι Αδελφέ!Εμείς ενωμένοι, παθιασμένοι με τον Θρύλο μας!Εδώ θα είμαστε να τα λέμε!

Εικόνα apostolos gaganis

Ένα είναι σίγουρο. Ότι επί τέλους θα δούμε φέτος, ύστερα από 20 χρόνια κατάθλιψης και ειδικά στα κυριακάτικα απογεύματά μας, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΘΑΡΟ! Ήρθε το τέλος πια για τους καταστροφείς της μεγάλης μας αγάπης. Της μπάλας. Ο αμείλικτος αγώνας εναντίον της ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ, στεφανώθηκε πλέον με τον κότινο της ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΣ. Στα χέρια του Γραμμένου και των απολυμαντικών δυνάμεων που εκπροσωπεί, ανήκει πλέον η τιμή του πλήρους καθαρισμού απ΄τη λάσπη της οπισθοδρόμησης, των αθέατων συναλλαγών, της αναξιοκρατίας κλπ, που μάστιζαν δυο δεκαετίες τώρα το ποδόσφαιρό μας. Ο ΔΥΝΑΣΤΗΣ ΠΕΘΑΝΕ! ΖΗΤΩ Η ΥΓΕΙΑ. ΖΗΤΩ Η ΕΛΠΙΔΑ. ΖΗΤΩ ΤΟ DETΤOL, OΛΕ!

Εικόνα mixalis7

υποκλίνομαι

Εικόνα dimitrov7

Οκ για το 5ο είναι προφανές. Δεν είμαστε όλοι ίσιοι και όμοιοι. Πλέον η διαφορά μεγάλη. Γι' αυτό με προσβάλει το big4. Big είναι ο 1 οι άλλοι 3 είναι οι 3 αδερφάρες του ... Τσέχωφ.
Για το 1ο και δη για τον Μπουχαλάκη καμία έκπληξη. Το παιδί είναι παιχτούρα. Αλλά για ομάδες από μέσα άνεση κι από έξω εμφάνιση. Θα πάει καλά εκεί. Δεν έχει άγχος. Εδώ η φανέλα ζυγίζει πολλούς τόνους. Ο παιχταράς στο Φάληρο φαίνεται. Βάλε και τον CR7 με τα ερυθρόλευκα να ακούσει το βουητό της κερκίδας στην 1η παπαριά που θα κάνει και να δεις για πότε τρέμει το περικόχλιο του.
Μπεν αξιόπιστη παιχτούρα. Δεν θα βάλει όλα τα γκολ. Βάζει όμως σημαντικά γκολ. Καλό είναι όμως να μας επανέλθει κι ο Μήδος. Παίζει αύριο. Οπότε ιδού η Λάρισα, ιδού και η ευκαιρία για "πήδημα". Περσικό.
Όσο για Φορτούνη που είπαμε τις προάλλες ... όλοι οι παίχτες είναι "πιόνια" στην σκακιέρα. Ας πούμε ο Κωστάκης είναι η βασίλισσα. Πρέπει να περιμένουν να τους κινήσει ο μαιτρ και να κάνουν τη δουλειά τους. Το "στοίχημα" Χάσι είναι πως φέτος έχει πολλά πιόνια στη σκακιέρα και πρέπει να τα αξιοποιήσει όλα σωστά. Η "σπορά"(αγώνες) μεγάλη, ο "θερισμός"(επιτυχίες) πολύς αλλά και οι "εργάτες" πολλοί φέτος. Οπότε υπομονή, ετοιμότητα και σοβαρότητα. Να που ήρθε και η ώρα του "φευγάτου"(?) Ιρανού.
Κι αν δεν κάνω λάθος ο ... ανέτοιμος ΟΣΦΠ, με 3 επίσημα ματς, έκανε προχθές 1 φάση κάθε 5 λεπτά ε; Στο 35΄ ήταν 7 τελικές. Προσοχή σε Λάρισα, να πάρουμε τη νίκη και με Ριέκα τα πράγματα είναι απλά. Όχι πνευματικά χαλινάρια. Να μη φάμε γκολ. Ο στόχος έπρεπε να ήταν, τώρα είναι και θα είναι 2 νίκες με Ριέκα. Η μια έγινε.

Εικόνα apostolos gaganis

Ωραίο σχόλιο, φίλε. Ωραίο στιλ γραφής. Ώριμο, πνευματώδες. Μ΄άρεσε όταν το διάβαζα. Κeep on going, που λέμε και στην Πάνω Μεριά...

Εικόνα holland74

Το τέλος του 2 όλα τα λεφτά :)

Εικόνα apostolos gaganis

Μην τα ξεχνάμε ΚΙ΄αυτά...

Εικόνα Harry red logic

Πραγματικά αναρωτιέμαι και εγώ τι συμβαίνει με τον Ταχτσίδη και βέβαια τι πρόγνωση υπάρχει για τον Εμενίκε.
Έχω διαβάσει το άρθρο σας «popular science» για τις θλάσεις. Να υποθέσουμε λοιπόν ότι θα αργήσουμε πολύ να τους δούμε στο χορτάρι?
Οφείλουν από την ΠΑΕ να ενημερώνουν σωστά τον λαό του Θρύλου.Τα λάθη είναι ανθρώπινα οχι όμως οταν επαναλαμβάνονται!Μην ξαναζήσουμε Καρντοσιάδα-Εμενικειάδα η Μπουχαλακειάδα που έκανε κοντά ένα χρόνο να συνέλθει.
2.Οπωσδήποτε πρέπει να περάσουμε την Ριέκα. Αυτός είναι ο μέγας στόχος! Πιστεύω ότι όλοι το έχουν αντιληφθεί και μοχθούν για αυτό.
3. Για το πρωτάθλημα θα τα πούμε, πάντως τα αποτελέσματα στην ΕΠΟ ,χρονικό ενός προαναγγελθέντος τερατουργήματος της κυβερνητικής εξουσίας με τους ευνοούμενους της σαμπιντι-νιαούροβιτς δεν προοινωνίζει τίποτα καλό. Να δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα.

Εικόνα Romain

Απόστολε χαίρεται,

1-4 Εχω τις ίδιες σκέψεις και απορίες.

5.

Πρίν το 65': "Το είπε ο Ουζουνίδης", "Αυτός είναι Panathinaikos" (με τον τόνο στο ά.) "Ξέρει ο Ουζουνίδης. Έχει δέσει κόμπο την Μπιλπάο." "Ευρωπαίος"

Μετα το επόμενο 6λεπτο: "Είναι πολυ ποιοτική ομάδα η Μπιλπάο", "Εδω μιλάμε για Ισπανικό πρωτάθλημα" , "Υπάρχουν όμως και τα θετικά" , "εκεί θα κτίσει ο Εβρίτης τεχνικός", "ο κόσμος γνωρίζει ότι με τις προσθήκες θα είναι μια άλλη ομάδα"

Οσον αφορά την κουλλάρα: Φταιει ο διαιτητής για την αποβολή, αλλά κανείς δεν τολμάει να μιλη1σει για μεταγραφή. Ούτε να πει κάτι για τον "διοικητή".

Συμπέρασμα: Το 8ον προ των πυλών.

Εικόνα dimitrov7

Θα διαφωνήσω μαζί σας για την ΑΕΚ. Έχει κάνει εξαιρετικές μετεγγραφές. Δέδες, Τριτσώνης, Κουκουλάκης, Κομίνης, Παππαπέτρου, Καλογερόπουλος και αρκετοί άλλοι. Πρόσφατα πήρε κι έναν Πορτογάλο, έναν Περέϊρα. Όχι τον καλό, αυτόν με τα κωλοδάχτυλα. Απλά όλοι οι παραπάνω δεν έχουν δικαίωμα να παίξουν στην Ευρώπη. Ο Πορτογάλος βέβαια έπαιζε παλιά στην Ευρώπη αλλά για μεγάλες ομάδες όχι κούλες.

Εικόνα Romain

Δεν μπορώ να κατηγορήσω την Αεκάρα. Εχει στόχους. Οι μεταγραφές (και τί μεταγραφές!) έχουν στόχο. Την 5ντάδα.

Και ο Περέιρα για την Ευρώπη... 1 ΓΚΟΛ!

Εικόνα Marios

Χαιρεται κ Αποστολε,μου αρεσει γενικοτερα που η ομαδα εχει στο ροστερ της, αθλητικους παικτες,δηλαδη η 3αδα κεντρικων χαφ συν τον Σιωπη που παρολο το υψος ειναι μηχανακι ειναι ιδιαιτερα αθλητικη,ο Οφοε ιδιαιτερα ολοι εχουμε καταλαβει οτι μαλλον προκειται για παικταρα,το τελειωμα του με την Ριεκα ηταν 10αριου οχι απλα ενος αθλητικου παικτη.Πραγματικα ειμαι πολυ αισιοδοξος,βλεπω θεληση για επιτυχια ιδιως απο τον προπονητη και μια διψα απο τους παικτες,ομως οπως ειπε και ο Νικολακοπουλος θελει να παμε με το μαχαιρι στα δοντια με την Ριεκα,να μπουμε οπως στο ματς με την Παρτιζαν και να μην τους δωσουμε δικαιωμα να το πιστεψουν,γιατι το σκορ μπορει να ειναι πλασματικο αλλα τους αφηνει περιθωρια.Απο την αλλη ειναι κριμα που ολη η αγωνιστικη χρονια ισως κριθει σε ενα ματς αλλα για αυτο οπως ειπατε ξεχωριζει η ομαδα γιατι οι απαιτησεις ειναι πολυ μεγαλες.Καλη επιτυχια στην ομαδα μας και στο ξεκινημα του πρωταθληματος,σας αφηνω αυτουσιο το σχολιο ενος αντιΟλυμπιακου (στο gazzeta) με αφορμη τις εκλογες στην ΕΠΟ <<Αν ο Ολυμπιακος δεν περάσει τη Ριέκα για να πάρει το χοντρό χρήμα του τσου λου για να το επενδύσει σε καλύτερους παικτες, το χάνει το πρωτάθλημα. Όσο καλή ομάδα και να έχεις, 30 ματς με κόντρα διαιτησία δεν βγαίνουν.>> Ενωμενοι ολοι μαζι πιστευω τους εχουμε,ακομα και αυτο το ροστερ μπορει να νικησει τους παντες,ισως με ενα σεντερ μπακ με την προσωπικοτητα του Ρομαο να μπορεσει η ομαδα να κανει και αλλο την διαφορα.Αλλα με ενα Καραισκακη σαν την Ριεκα,καιρο ειχα να δω τετοια ατμοσφαιρα!

Εικόνα apostolos gaganis

Μια χαρά τα γράφεις. Του λόγου μου, έχω υπερσυγκεντρώσει το βλέμμα μου στη Ριέκα ΚΑΙ ΜΟΝΟ. Τ΄άλλα, πρώτα η πρόκριση, θα΄χουμε πάμπολλες ευκαιρίες πιστεύω να τα λέμε.

Εικόνα stavrakas7-5

Καλημέρα κ απο εμένα Κ. Απόστολε.
Διαβάζω από εχθές για ομαδάρες ευρωπαίκες ,επιστροφές, καταστροφές και άλλα τέτοια.
Εν αντιθέση με τα προχθεσινά όπου εκεί άκουγα κ διάβαζα για λάθως προσέγγιση απ΄τον Χάσι αργοπορία στις αλλαγές και τα σχετικά.Τα παιχνίδια των αλλονωνε δεν τα είδα καθότι τους γράφω στα παπαρια μου... με το συμπάθειο,αυτο που βλέπω είναι πως ο θρύλος έχει πάρει ρότα για τη ναυμαχία των 7 θαλασσών (βλεπε CHL) κ δεν είναι αυτό μόνο που με χαροποιεί,με χαροποιεί το γεγονός πως ο ΘΡΥΛΟΣ ΠΑΙΖΕΙ κ παίζει έχοντας την έννοια του στο παιχνίδι αρχικά κ ύστερις στο αποτέλεσμα βλέπω μπάλα επιτέλους γαμώ το φελέκι μου.Ασε λοιπόν τα ποταμόπλοια στις λίμνες και τα ποταμάκια ΜΜΕ τα βατραχάκια να κρώζουν κοαξ κουαξ!Όσο για το πλήρωμα θα ομιλήσουμε την ώρα που θα βγαίνει στην μάχη απ το καρνάγιο διοτι περιμένω κ τις κατάλληλες προσθήκες κ για την πρύμνη και για την πλώρη.
ΔΙΠΛΟ ΣΤΗΝ ΚΡΟΑΤΙΑ ΘΡΥΛΟ ΟΛΕ ΟΛΕ!

Εικόνα apostolos gaganis

Πες τα Σταύρακα, έτσι, να ξεθυμάνεις...

Εικόνα ze ηλιας

Καλημέρα Απόστολε και φίλοι μου.
Δύο λόγια για τους ανταγωνιστές μας στο πρωτάθλημα από όσα μπόρεσα να δω χθες.
Όντως αξιοπρεπής για τα χάλια του εμφάνιση βάζελου χάρις στην καλή δουλειά του προπονητή του μέχρι ν αρχίσουν τα όργανα.Τα παιχνίδια όμως δεν λήγουν στο 65".Οι δε Βάσκοι πιστεύω οτι κατέβηκαν με τουπέ στην αρχή.
Η αεκ στήθηκε σωστά αμυντικά και πράγματι αγωνίστηκαν με αυταπάρνηση ειδικά μετά την αποβολή.Αν κάνουν τη μαλακία και δεν ξαναπαίξουν αμυντικά στο οάκα κυνηγώντας γκολ,θα φάνε πολλά από τα καλογυμνασμένα ποιοτικά αλλά επιπόλαια μαυράκια που τρέχουν δαιμονισμένα άμα βρουν χώρους.
Ο μπάοκ έχει δυο τρεις καλές μονάδες-σκόρερ,δεξί εξτρέμ και δεκάρι-αλλά η αντίπαλος για γέλια.
Όπως είδαμε και στ άλλα αποτελέσματα βλέπε Αγιαξ,Φενέρ κ.α. , στο χορτάρι εξαφανίζονται οι διαφορές μπάτζετ,κλάσης κλπ.
Το λέω για να μη φουσκώνουν τα μυαλά μας και να λέμε πρωτάθλημα από Νοέμβρη και τα συναφή συν το οτι θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε και την νέα επο με τα παρελκόμενά της.
Κι ένα σχόλιο για τα δικά μας
Ανέκαθεν είχα αδυναμία σε δύο κατηγορίες παικτών που αγωνίστηκαν με την ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ.
1.ΘΡΥΛΕοντόκαρδοι Νικηταράδες-αγωνιστές με το μαχαίρι στο στόμα που καταθέτουν ψυχή -όχι υψηλής τεχνικής κατάρτισης
ενδεικτικά διαχρονικά παραδείγματα:ΓΚΑΙΤΑΤΖΗΣ,ΒΙΕΡΑ,ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ,ΙΕΡΟ,ΖΕ ΕΛΙΑΣ,ΚΑΡΕΜΠΕ κα
2.Υδραυλικοί με μπαγκέτα-καλλιτέχνες που ξεσηκώνουν,χαζεύουν τον αντίπαλο,"τραβούν την ομάδα" αλλά και στις κακές στιγμές τους συγκεντρώνουν για ευνόητους λόγους τη μήνιν των οπαδών.
π.χ.ΔΕΛΗΚΑΡΗΣ (θα σιχτιρίζει ο Σάββας),ΣΕΣΤΙΤΣ,ΛΑΓΙΟΣ,ΤΖΙΟ(ξανά Σάββας),ΙΜΠΑΓΑΣΑ,ΤΣΟΡΙ κ.α.
Θεωρώ έστω βιαστικά οτι ο Φορτούνης μ αυτό το ανάλαφρο τρέξιμο με τη μπάλα κολλημένη στον αστράγαλο θυμίζοντας το φίλο μας HOLLAND 74 πως μπορεί να συμπεριληφθεί στη 2η κατηγορία
Ο δε ΡΟΜΑΟ αν συνεχίσει έτσι κάλλιστα στην 1η.

Εικόνα apostolos gaganis

Γκαϊτατζής, πολύ τεχνίτης για τη θέση του. Βιέρα, όχι εξεδράτος, αλλά απόλυτος γνώστης των μυστικών της μπάλας, αλεπού γεννημένη. Ιέρο, Ζε Ελίας, Καρεμπέ, ναι, το ίδιο στιλ πάνω κάτω και οι τρεις. Για μένα, Ιέρο ο πρώτος. Σταύρος Παπαδόπουλος, παλιότερα Αγανιάν, Βασίλης Ξανθόπουλος, Βασίλης Σιώκος κ.α. πιο σύγχρονοι, ναι, Νικηταράδες. Στη δεύτερη ομάδα, στους παίχτες καλλιτέχνες, βάλε μέσα Γρηγοριάδη, Αργυρούδη, παλιότερα Γιάννη Ιωάννου, ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΝ ΠΑΜΜΕΓΙΣΤΟ ΘΑΝΑΣΗ ΜΠΕΜΠΗ, κ.α. Ρομαό, κομμένος ραμμένος για την πρώτη.

Εικόνα holland74

Συμφωνώ αδερφέ μαζί σου σε όλα, ξέχασες στις ψυχάρες Πάντο, Μητρόπουλο, Αμανατίδη...
Στους υδραυλικούς τεχνίτες τον Νόιμαν...
Εγώ πάλι λάτρευα κάποιους που τα συνδύαζαν πάθος αλλά και τέχνη(όχι απαραίτητα καλλιτέχνες, αλλά μπαλαδόροι) όπως ο Κουσουλάκης ας πούμε...
Όσο για το....ανάλαφρο τρέξιμο του Φορτούνη: Ιεροσυλία αδερφέ, Ύβρις, χεχεχε...

Εικόνα John Zolo

Χαιρετω σε Αποστολε
Δυστυχως δεν ειδα το παιχνιδι λογω απουσιας στο εξωτερικο οπου εξακολουθω να ευρισκομαι...αρα σχολιαζω γενικα πανω στα γραφομενα σου.
1) Ταχτσιδης. Ποσο δικιο εχεις !! Ποσο δικιο εχεις !! Ειναι κατι που γινεται τα τελευταια χρονια κατ'εξακολουθηση απο την ΠΑΕ με πολλους παικτες. Δεν υπαρχει πληροφορηση εσκεμμενα, πιστευω...ισως για να καλυψουν μια λανθασμενη (?!) μετεγγραφη και οπως αποδεικνυεται εκ των υστερων ο παικτης "χανεται" ή "παρκαρεται" δανεικος...
2) Ζιλε & Ρετσος. Σιγουρα ειναι το DNA του Βελγου. Παιζει συνεχεια. Δεν τραυματιζεται (χτυπαμε ξυλο...) και βεβαια ειναι και θεμα προετοιμασιας σε βαθος χρονου. Απο την αλλη ο μικρος μονο να βελτιωθει μπορει...ακομη και σε επιπεδο σωματικης ενδυναμωσης.
3) Σιωπης. Λυκος...Σκυλι μαυρο...ο,τι θελεις πες. Χρησιμος. Πολυ χρησιμος...και δυστυχως αυτους τους παικτες τους αδικουν και οι προπονητες και οι Διοικησεις...(ασε οι φιλαθλοι...)
4) Μπεν. Πιστευω οτι δεν κανει για "φουνταριστος" με το υψος που εχει...ειναι χρησιμος διοτι τρεχει και αποσυντονιζει/απασχολει την αντιπαλη αμυνα...αν ηταν πιο αποδοτικος τοτε θα ηταν πολυ χρησιμος...αλλα και παλι "κεφαλι" δεν εχει...
5) Διαβασα κι εγω τα πρωτοσελιδα. Καλως ή κακως (γι'αυτους) Εμεις κανουμε την Ιστορια. Εμεις ειμαστε οι πρωτοι. Εμεις ειμαστε οι πρωταθλητες. Εμεις κερδιζουμε. Εμεις εχουμε το ονομα και την χαρη. Εμεις ειμαστε αυτοι που "πουλανε". Οποτε αναλογα απο που ερχεται η εντολη οι δημοσιογραφοι (ποσοι απο αυτους ειναι πραγματι...?) θα στηριξουν ή θα αποκηρυξουν (μεχρι και μισος να βγαλουν διοτι αυτο πουλαει στους καφρους).
Την Κουλα, τον Βαζελο και τα (Μ)παοκια ΠΡΕΠΕΙ να τους κρατησουν εν ζωη...με καθε μεσο...ειδαλλως παει η πιατσα και η πιττα...και ειναι πολλη μεγαλη για να την αφησουν να χαθει. Η πολιτικη επισης παιζει τον ρολο της διοτι και αυτη θρεφεται απο την διαπλοκη με την μαζα...οποτε τα φερεφωνα κανουν την δουλεια τους για το μεροκαματακι...αλλα και τον φοβο των αφεντικων τους.
6) Ο Θρυλος εχει ξεφυγει. Σε ολα τα επιπεδα. Αρχιζοντας απο τον τελευταιο υπαλληλο. Την μικροτερη υποδομη. Την καθε εταιρεια που φερει το ονομα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας και φθανοντας μεχρι τους Διευθυντες και τον Προεδρο...εχουμε ξεφυγει. Εχουμε οργανωση, χρημα, εξωθεν καλη μαρτυρια, ειμαστε ισαξιο μελος του παγκοσμιου ποδοσφαιρικου συστηματος, μας χτυπανε την πορτα - δεν την χτυπαμε πια...με λιγα λογια "πουλαμε απο τον παγκο". Ζητω ο Ολυμπιακος μας...

Εικόνα apostolos gaganis

Εξαιρετικό σχόλιο. Δεν αλλάζω ούτε κόμμα.