ΡΕ ΚΑΜΟΥΝΕ ΜΠΕΕΕ ΤΑ...ΚΟΥΝΕΛΙΑ ΡΕ ;


Tags: -

Γεια χαράδρα μισοπλέμονες !
Και πώς να μεν είστε ρε ;Αφού με το ζόρι αναπνέτε ρε !
Θα μας σκάσουνε στο τέλος τέλος ούλοι δάφτοι που μας δουλέβουνε πσελό γαζί !Ο καθείς βγαίνει ομπρός και λαλεί τη μπούρδα του κι από δω παν κι οι άλλοι !Κι όχι μόνο δάφτο ρε.Ο καθένας παλέβει να πει τη μεγαλύτερη μπούφλα για να πάρει το πρώτο βραβείο !Αμολάει τη γκοτσάνα του και δε μπα να κουρέβεστε ούλοι...Και δε μας λυπούνται ρε....καθόλου λέμε !Και περνάμε και δύσκολες εποχές ρε γαμώτο...παίζουνε με τα νέβρα μας...
Βγαίνει ο άλλος στη Βέργοια και μας λαλεί ότι ''στο ποδόμπαλο δε γκερδέβει ΠΑΝΤΑ ο καλύτερος !''σάματις ήτονε καλύτερος ρε και αδικέφτηκε !Μάιστα...και ήτανε καλύτερος κι έχασε κι από το Μπανθερώνιο και τα πιτσιρίκια του Λεφτερόπουλα και σήμερις είναι άνεργος !Καλές οι μπουρδολογίες ρε φίλε αλλά να σε πεστέβουνε και οι δικοί σου κι όχι να σε απολύουνε...έτσα ;
Πάει ο άλλος και τρώει 4 τεμάχεα και μετά βγαίνει και μας λαλεί ότι κουράστηκε από το ελληνικό ποδόμπαλο !Ε βέβαια ρε μεγάλε !Βέβαια και κουράστηκες...πώς να χωνεφτούνε έτσα έφκολα 4 μαντολάτα μονοκοπανιά ; α ;Έφκολο είναι ;Και μετά πταίει ο κόρακας, το ανάποδο φάουλ στη σέντρα, το κακοχτυπεμένο πλάγιο ,το στραβό το κόρνερ και το σεμαιάκι το πετροσάλιαγκα στην άκρια...Ε βέβαια...ούλα πταίνε κυρ Γιώργη μας εχτός από σένα που ανέβασες την ομάς στη σέντρα λες κι έπαιζες με τη Μπέρα Κουτσούφγιανη !Και δε σου φτάνει ρε καημένε πόφαες τέσσερα δε μποράεις να τα κάμεις και γαργάρα και να φύεις αλλά θες να τηνε πεις κιόλας !Σε ούλους !Αλλά δε πταίεις εσύ ρε φίλε...ευτούνοι οι δεμοσιογράφαροι πταίνε που πσάχουνε μεροκάματο σε τέτγοιες δύσκολες εποχές και τους το δίδεις εσύ και κάθονται και σακούνε ρε !Και δε με νοιάζει άμα γίγνεσαι γραφεκός και γελάμε μαζί σου...με νοιάζει που όποτε πάμε να θωρέπσουμε ολίγον τι μπαλίτσα έχουμε κάτιτις τεπάδες σα και του λόου σου, να μας κοζμούνε τις γραμμές του αζβέστη με την όμορφη ολοστρόγγελη κοιλάρα τους !Ωραίο παρουσιαστεκό προπονετή ρε !
Α ρε Ερνέστουλα πού είσαι ρε ;Που άμα σου τηνε έδινε φόραγες παπούτσια κι έμπαινες μέσα και τους έδειχνες τι ήθελες να παίκσουνε !Κι έτρεχες και μαζί τους στη μπροετοιμασία κάτιτις χλωρά χελιομετράκια έτσα για τη μπλάκα σου !Τρόπος ζωής είναι η προπονετικιά ρε ! Κι όπγοιος δε ντο καταλάβει δάφτο μνια ζωή θα γελάνε μαζί του !
Βγήκε λεπόν ο μεσιές Παράσχος και μας τηνε είπε τη μπρώτη μέρα κι άφηκε να αιωρούνται τρελλά ερωτεματεκά !Μήμπως ήτονε στημένο ρε ;Μήμπως αδικέφτηκε ρε ;Ρε μήμπως και ο Λιζγάρας ήτονε ματγιαζμένος και ''πγιαζμένος'' από τους κόκκινοι ρε ;Τέτγοια ερωτεματεκά λέμε !Και την άλληνε μέρα τάπε όκσω από τα δόντια ο κύριος ''ασούμε...''
''Ναι ρε γαμώτο...μας έστησαν οι κόρακες ασούμε...ήτονε φάουλ το πρώτο τεμάχεο ρε ασούμε και το άλλο προήρθε από ανάποδο σφύριγμα ασούμε...μας έστησαν λέμε ασούμε ρε...''
Πω ρε ζαλάδα....
Κι από την άλληνε ο κέριος ''ανακοίνωσις'' !Πριν το ματσάκιον πάρε μνια ανακοίνωσις !Μετά το ματσάκιον πάρε άλλη μνια !Πριν το δικό του αγώνα πάρε μνια είδησις !Κατά τη διάρκεα πάρε ένα μύδρο σκεφτικών !Και στο τέλος πάρε και μνια στεμένη διαιτησία κι είσαι οκ !
Μας έχεις πεθάνει ρε μεγάλε με τις ανακοινώσεις σου ρε !Μόνο μπάλα δε μπαίζεις μωρέ και πονάνε τα ματάκια μας !Τη μνια σου πταίει ο Αφρατάκης, την άλληνε ο Βρέτζος, την άλληνε ο Σάββας(όχι ο δικός μας εφτυχώς....),την μετέπειτα στεγμή σου πταίει η δικαιοσύνη και όσο πάει θα πρέπει να εφέβρουμε πταίχτες οπωσδήποτε για να αποπροσανατολέπσουμε τα πλήθη ,να ντα φανατέπσουμε και νάρθουνε σα γκαλά γίδγια να πλερώσουνε τη Μπαναθεναικιά Αδυναμία !Γιατί άμα καταλάβουνε τη γύμνια μας και την αδεναμία μας δε θάρθουνε να μας τακουμπήσουνε !Και καλά...άντε ας πούμε ότι δάφτο είναι επικενωνιακό τρυκάκιον...αλλά να κάμεις το Μπάρεδρα ρε φίλε και να μεν έχεις βάνει ΜΙΑ (!)από τη τζέπη σου ε τότενες τι να είπω...πείθεις το γκόζμο σου μωρέ ;
Κατατάλλα ο Αφρατάκης δε βάνει ριάλια για μεταγράφες στο Θρύλατσο όπως μας λαλούνε οι μεγαλοφυλλάδες...ενώ ο κυρ Γιάννης τα χώνει χοντρά !Μάιστα...Τα κουνέλια ρε πού κρύβονται το Νοέβρη ρε κσέρετε ;Γιατί τότενες θάχει τελέπσει το πρωταθλεματάκιον...Κι άλλα θα βελάζουνε κι άλλα θα κρύβονται !
Περίεργο πράμα ρε γαμώτο...Τα κουνέλια κάνουν μπε ρε ;

Σχόλια

Εικόνα savvas gridlock

To 'ασούμε'' είναι πειραιώτικο. Κι εγώ το λέω. Πού το ξεπατίκωσε ο πατσατζής αυτός, δεν ξέρω. Μάλλον από κάναν Σπανό, όταν παρίστανε τον προπονητή στη Χαλκηδόνα.

Εικόνα Hank

Παντως, κο-κο-κο καμουν οι λαγοι..

Εικόνα Gavrontas

Παντως ο Χαβουλας, φαινεται να ειναι ο μονος που ξερει οσον αφορα αυτον και τις ομαδες του "οτι δεν κερδιζει παντα ο καλυτερος". Τον σουταρισανε απ τη Βεροια.
Μαλλον γιατι ψυχανεμιστηκαν πως το καινουργιο μοτο του Μακη μας, θα ειναι συντομα το "δεν κερδιζει ΠΟΤΕ ο καλυτερος".
Κι αμα κουραστηκε απ το Ελληνικο ποδοσφαιρο ο...Παρασχος, να παει στην κρεαταγορα να ανοιξει ταβερνειο να μαγειρευει πατσες.
Που, παρεπιτοντως, τη δικια του τη πατσα, μεχρι σημερα, απ το Ελληνικο ποδοσφαιρο την θρεφει και την εκανε σαν του Τσακα.

Εικόνα red apple

Α χααααααααααααα α χχχχχχχχχχχχχχαααααααααααα χιιχιχιχι

Τί κατάπιες άνθρωπέ μου βραδιάτικο;
Μπαρούτι;

Νάσαι καλά με τα...μπαρουτόβολα που τους έχωσες!