ΞΕΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!ΑΛΛΑΚΣΕ Ο ΜΑΝΟΛΙΟΣ....


Tags: -

Γεια χαραδάν μόρτες....
Ακούω πάλε μίρλα, δεστεχία και κακομεργιά...
Κάτιτις τα ΜουΜουΕ που αναπαράγουνε ό,τι τους....καρφώσει για να μεν πω τίποτες χερότερο, κάτι οι κατεστραμμένοι ζελέδες, κάτιτις τα αέκια που χλαίνε τη μάβρη τους τη μοίρα(και για ούλα δάφτα πταίει ο Γάβρατσος βέβαια...να μεν κσεχνιοόμαστε έτσα ;)κάτιτις που το μνυαλό μας είναι αλλού, περίπου στη μέση του πουθενά, κάτιτις η οικονομεκιά κατσάστασις της χώρας που πάει από το καλό στο καλύτερο, κάτιτις τα νέα της Αλεκσάντρας φτάσαμε στο σεμείο να χλαίμε με μάβρο δάκρυο την ομάς που παίζει....ό,τι παίζει τεσπα...
Δε θα μπω σε λεφτομέρεις εγώ....δε θα μπω να δω παραγωγικότης και παιχταρέους πόχουμε ,δε θα μπω σε τέτγοια κανάλια...απλά πρέπει να είπω και υπενθυμέπσω σε πολλούς από μας ,ναι..ακόμα και σε μένα, ότι κάπγοια πραματάκια αλλάκσανε δραματεκά και άρδην ,ΑΠΗΝΩΣ και άκσαφνα μαζί ούλο το προφιλάκιον του Γάβρουλα...
Πρώτον !Δε μπαίζουμε μπάλα !Δεχτόν !Αλλά άμα βάνουμε τη γκεφάλα μας να δουλέπσει και κάτσουμε κι αναρωτεθούμε ΤΙ ΕΠΟΧΙΑ ΕΙΝΑΙ για να παίζουμε μπάλα μάλλον θα σαλτάρουμε λέμε !Ρε μαγκίτες είναι ποτές δενατόν να παίζουν καλή μπάλα το Σεφτέβρη ομάδες που κάμανε προετοιμασία μέχρις πριν....κανα μήνα ;Πγοια ομάς είναι δάφτη που ''κεντάει'' τώρα ; α ;Γιατί για να κεντάς τώρα μάλλον θάκαμες προετοιμασία τον...Απρίλη κι έχεις ήδη κσεκινέπσει να παίζεις στο πρωτάθλεμα στη....Ρωσία !
Δέφτερον !Θα πρέπει να αναρωτηθώμεν τι συνέβη τους τελεφταίους 6 μήνους !Τι έχει σεμβεί ;Θα σας είπω εγώ.Αλλάκσαμαν...7 ομάδες !
Βάντε το μνυαλό σας να δουλέπσει ρε σεις...Ο Βαλβέρδος με το ροτέισο του άλλαζε τους παίχτουρες σεχνά έτσα ;Μετά ακολούθεπσαν οι μεταγράφες καμνια δεκαργιά παιχτώνε !
Μετά στα φιλικά του ο Ζαρντίμης χρεσεμοποιούσε ακόμα και το Λυκοτζώννη αλλά και το....Βλαχομήτσο !Τους θωρράτε πουθενά δάφτους τώρα μωρέ ;
Επειτα τρίτο !Θεμάστε ποτές τόσες πολλές μετακινέπσεις μέσα σε μνια βδομάς με τρία κοντά σεμαντεκά φιλικά μες τη προετοιμασία ;Και γερά φιλικά έτσα ;Γιατί και η Μπράγκα και η Νάπολη και η Σπόρτινγκ δεν ήτονε τίποτες σούργελα έτσα ;Ή μήμπως ήτονε κωλάτζες οι Μαλαγέοι ;Θωρράτε τη μούρη του Μανιάτη ρε και θα καταλάβετε τι θα είπει κούρασις από προετοιμασία...
Πάμε παρακάτου...Τρίτο...μνιας και ομιλάμε για φιλικά, μήμπως καπγοιανός από σας κσέρει πόσο καιρό κάμει η προετοιμασία να σε ''πγιάσει'' ;Εγώ θα πω από τρεις μέχρις πέντε μήνους !Εφτούνος είναι ο μεγάκεκλος της προπόνεπσις κι άμα καπγοιανός σας είπει κάτιτις άλλο μάλλον έχεις σπουδάσει....πυρηνικός υδραβλικός !
Για πάμε και ολίγον στο τέταρτο...Μήμπως ενθυμούμαστε, λαλώ μήμπως τώρα, τι άλλακσε στην ομάς ;Καταρχάς αλλάκσανε οι παίχτουρες ρε !Τι εννοάω με δάφτο ;Παίζει ο Μέλμπεργκ ;Μήμπως ο Κοστάτζος ;Μήμπως ο Αβράμης, ο Μακούνης,ο Ουρτάιθ ή ο Μιραλόπουλας ;Μήμπως έχουμε στο μπαγκο ακόμα τον Καζίμη ;Έχουμε πγια άλλη άμενα, άλλους παίχτουρες κι άλλη νοοτροπία !
Πάμε στο πέφτον και το βασκότερο !ΑΛΛΑΚΣΑΜΑΝ ΠΡΟΠΟΝΕΤΗ ρε !Κι ας έρθει καπγοιανός να μας είπει πού βρίσκει ''κοινά'' στεχεία αναμετάκσυ Ερνέστουλα και Ζαρντίμη !Παίζουνε τελείως διαφορετικά πράματα, τελείως διαφορετικό σύστεμα με τελείως διαφορετικιά νοοτροπία, διαφορετικό στελάκιον προπόνεπσις κι έχουνε τελείως διαφορετικά ζετούμενα από τους παίχτουρές τους !
Πάμε παρακάτου....έχτον !Αλλαγή νοοτροπίας ακόμα και από τον Πάρεδρα...Ο Αφρατάκης δέλωσε απερίφραστα και μονοκόπανα ότι θέλει ''ελληνοποίεπσις'' του ροστεργιού !
Μα...θα μου πείτε...''Ρε συ Μήτσο και τι έφερε ;Έφερα κάτιτις καλύτερο ;Λίγα πράματα ούλοι τους !''Κοιτάξτε μάγκες...Ελληνάρες σεμαίνει λιγότερα ριάλια για κσόδεμα ένα, δέφτερο μικρότερα σεμβόλαια αλλά μεγαλύτερος καιρός προσαρμογής και περσσότερης δουλειάς για να αποδώκουνε !Τι να κάμουμε τώρα ;Έτσα είναι οι έλληνοι παίχται !Όμως αν ποτές πουληθεί ένας....Τοροσίδης ρε κανα τριάριον χαρτόνια κσέρετε τι κέρδος είναι δάφτο για την ομάς ;Για την επιβίωσίς της ;Τι κοιτάτε μωρέ ;Τους....Σαλκέους ή τους Ασερναλιώτες ;Πόχουνε κάθε έτος κανα 50άριον για κσόδεμα ; α ;Έχετε πάρει χαμπέρι σε πγοια χώρα ζούμε και σε πγοιο σεμείο είναι ούλες οι υποδέλοιπες ομάδες της Σουπερλήγδας ;Οι περσσότερες από δάφτες έχουνε ήδη κσεκινέπσει να παίζουνε με τους όρους και τους κανόνες του...ερασιτεχνικού στην Α Αθήνας !
Σίγουρα δε πταίμε εμείς για να πλερώνουμε την ανυπαρκσία των αλλωνώνε αλλά νομίζω ότι δεν έχουμε και τίποτες....μεδενικά σεμβόλαια εμείς έτσα ;Για βάντε με το μνυαλό σας πόσοι πήγανε ήδη και πόσοι είναι στο δρόμο για ανανέωσις μέσα στις επόμενες μέρες...κι εσείς πεστέβετε ότι ο Αμπτούνης, ας πούμε θα πήρε τα ίδγια με πέρσι για να μείνει ;Ούλα τα σεμβόλαια είναι αφκσημένα !Άιντα να εκσαιρέπσουμε το σιορ Ιμπαγάσεο και τον Μπάντελη....
Και παίζουμε πού ;Σένα πρωτάθλεμα υποβαθμιζμένο που και ο πγιο υγιής χρωστάει ακόμα και στη γεναίκα του Μιχάλακα(κοινώς Μιχαλού...) αλλά και οι σπόνσορες δίνουνε πγια τα μισά γιατί ΜΟΝΟεφτούνα μποράνε να δώκουνε !Και πόσα να δώκεις για να διαφημέβεσαι σένα υποβαθμεβμένο πρατάθλεμα ; α ;
Επίσης άλλακσε και το οικονομεκό, πολιτικό αλλά και επενδυτικό σκηνικό της χώρας έτσα ;Υπάρχει μνια γενικιά ανασφάλεια τριγύρω για το αν θάχεις άβριο ριάλια για να πλερώσεις παίχτουρες και υποχρεώσεις !
Αλλάκσανε επίσης ούλα τα τραπεζικά συστέματα τα τελεφταία έτη !''Ε και τι μας νοιάζει εμάς ;'' θα μου πείτε...Μάλλον λεζμονάμε μάγκες ότι τώρα πγια οι τράπεζες δε δανείζουνε ούτε για να πας με τη γκόμενα σε χοτέλι έτσα ;Κάποτες άμα η ομάς είχε προμπλέμνια με σεμβόλαια έκαμε ένα δανειάκι ο εκάστοτες Πάρεδρας ,κσεχρέωνε και μετά πλέρωνε σε μικρές δοσούλες ό,τι χρώσταε...Για δέστε του ζελέδες τι έχουνε πάθει...Ολάκερος Βαζέλας ρε και δε μποράει να πάρει δάνεο ούτε 100 χελιάρεκα πγια !Πγοιος ρε ;Ο Μπαθαναικός ρε !
Σίγουρα λεπόν πολλοί από μας δε θωρράμε εφτούνο που θα θέλαμε από την ομάς να παίζει...Σίγουρα !Όμως μνια ομάς κι ένας προπονετής δε γκρίνονται από 6-7 ματσάκια έτσα ;Θα τους ιδούμε στο πικ της κορφής μωρέ...Γιατί όσο και να κράκσουμε το Ζαρντίμη και πάμε μετά και θωρράμε τη Μπράγκα πώς παίζει(που ακόμα καίει κάπσιμα Ζαρντίμη)πάμε στη γωνιά και ρουφάμε ταβγό μας !
Ο Βαλβέρδος μάγκες μας έκαμε μεγάλο κακό τελικά !Μας έδωκε ένα ''πρότεπο'' του πώς μποράει να παίζει ο Γάβρουλας και μας ανέβασε στα ουράνια !Ο άθρωπας που πήγε κι έκαμε δγυο δεπλά για πλάκα στην Ευρώπα κι έχασε στο τσακ τάλλα ματσάκια...Μνια ομάς πόπαιζε καλή μπάλα, οργανωμένη παντού, με δεμένες γραμμές αναμετάκσυ τους και με μέτριους παίχτουρες κ.λ.π.
Για θεμηθείτε όμως...Τι κράκσεμο έφαε ο Ερνέστουλας όνταν αποκλείστηκε από την Ανόρθεπσις ;Τι κράκσεμο έτρωγε ακόμα κι όνταν έφερνε διπλό μες τη Μαρσέγη γιατί σε πολλούς δεν άρεσε το ''σύστεμα'' πόπαιζε...γαμώ τα συστέματά μου μέσα....όμως λεζμονάμε και το βασκότερο !ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΟΜΑΣ Ο ΣΠΑΝΙΟΛΟΣ ;
Η Ρώμη δε χτίστηκε σε μνια μέρα ρε φιλάρες...
Και σίγουρα ούλοι έχουμε το ματσάκεον με τους Ασερναλιώτες τώρα στο μνυαλό μας...Κι εγώ το ίδγιο !Κι όντα σκέφτομαι το πώς παίζουμε τώρα και το τι θα πάθουμε άμα παίκσουμε έτσα εκειδά μέσα με πγιάνει σύγκρυο !Αλλά μετά το κσανασκέφτομαι και λαλώ στον εαφτό μου...''Μήτσο...μεν μπερδέβεσαι...άλλο ματσάκεον το ένα άλλο ματσάκεον το άλλο...''Γιατί πώς να το κάμουμε ρε μόρτες ;Δεν είναι τόσο γίδι ο Πορτογάλος για να πάει να παίκσει μέσα στα Εμιράτες όπως έπαικσε με τον....Ατρομητέλη !Δε μου φαίνεται για τόσο κουτός...
Με τρελαινει ο Πομάκος λέμε !

Σχόλια

Εικόνα red apple

Fantastic, wonderful, Mitsos!

Εικόνα clark gheibol

Κάτσε τώρα γιατί εμπερδεύθηκα. Ο Πομάκος πχοιος είναι;

Εικόνα Mhtsaras

Πχοιος είναι ο Πομάκος ;Έλα ρε τώρα...Ντε κσέρεις το χαλύβδινο Πομάκο του Γάβρου ;Το γνωστό και ως....αιμοδότη ;

Εικόνα GPan

Γεια σας και χαρα σας!

Ειπα να καλησπερισω ως νεο μελος και επι της ευκαιριας να πω και 'γω με τη σειρα μου οτι ο προπονητης μου φαινεται μια χαρα και πανω απο ολα αξιοπρεπης.Η ομαδα θα δενει παιχνιδι με παιχνιδι.

Το σαιτ το ανακαλυψα προσφατα <γιατι να το κρυψωμεν αλλωστε> και το βρισκω εξαιρετικα ενδιαφερον.

Ειδικα τα αρθρα σου Μητσαρα ειναι φωτια, μια στο καρφι και μια στο πεταλο!

Ευχομαι καλη συνεχεια και να περνατε καλα.

Υ.Γ. Καλη επιτυχια να εχουμε με την Arsenal.
Υ.Γ. Οσο και να πιστευω οτι πρεπει να σεβεσαι τους αντιπαλους, η κατρακυλα της βαζελας εχει φερει τον ηλιο στην ζωη μου!!! και μενω στη Φινλανδια!!!

Εικόνα Hank

Kαλώς το σύγγαυρο απ' την αλλοδαπή.
Μου φαίνεται έχουμε πέραση στα 'ξωτερικα

Εικόνα clark gheibol

Ο Μητσάρας είναι η κλώσσα εδώ, ο επιλοχίας. Ρε φίλε, κι εμείς που είμαστε στην Ελλάδα και στενάζουμε οικονομικά, βλέπουμε το βάζελο και γελάει λίγο το χειλάκι μας. Μετά ρίχνουμε και μια ματχιά στο Σωματείο Ποδονίφτη που είναι στο μπάτο και ξάφνου δε μας νοιάζει που η τσέπη είναι άδγεια, η ζωή είναι και πάλι ωραία, μπορούμε ν' αγαπήσουμε ξανά. Ε, μετά πας γήπεδο και ξενερώνεις

Εικόνα savvas gridlock

''Η τσέπη άδεια από λεφτά μα η καρδιά γεμάτη''. Γαρύφαλλο σταφτί τόκανες ρε μαλάκα. Όξω λέμε...

Εικόνα clark gheibol

Είναι κάτι δειλινά στο φαληρικό όρμο που ο ήλιος δύοντας κοκκινίζει τη μπλάση όλη, κοκκινίζει τη θάλασσα, κοκκινίζει το ποτάμι, κοκκινίζει τις καρδγές των γαύρων κι ένα κόκκινο γαρίφαλο στ' αφτί φαίνεται σαν ένα οποιοδήποτε γαρίφαλο, όλα είναι άλικα, όλα μυρίζουν θρύλο... αχχχ...

Εικόνα Hank

Χαχαχαχαχα..πηγαινες γυρεύοντας Σαββα

Εικόνα savvas gridlock

Στο τέλος του αγώνα έτοιμος ήμανε να βουτήξω στο ''χαλί'' του Περιστερίου να μαζέψω λίγο από τους τόνους ατσάλι που σκορπίστηκαν. Μιλάμε για το ΧΑΛΥΒΔΙΝΟ ΓΙΓΑΝΤΑ του Ολυμπιακού, με τα 5 πλεμόνια και τα μπρούτζινα μπούτια.

Εικόνα ASTERIX

Γουστάρεις Φουστέρη Μητσάρα ε; τον έχεις και πρώτη μούρη στο Καβούρι λέμεεε ...

Εικόνα Mhtsaras

Άστα να πάνε...αφού με έσωσε με τον Ατρομητέλη του ακσίζει μνια περίοπτη θέσις στο αρθράκιόν μου...Α,ούλα κι ούλα...εγώ ειμί δίκαιος !
Ουστ....