Θέλει η ΠΟΥΤΑΝΑ να κρυφτεί, κι η χαρά δεν την αφήνει.




Η εικονιζόμενη πουτάνα, άμα τη λήξει του χτεσινού τελικού, φόρεσε ο,τι πιο πρόστυχο διαθέτει στη γκαρνταρόμπα της, και βγήκε να πανηγυρίσει ΑΛΛΟΝ ΕΝΑΝ πούστικο τίτλο, της πιο βρωμιάρας, της πιο σιχαμένης ομάδας του παγκόσμιου αθλητισμού. Της ομάδας-επιτομή της ΑΛΗΤΕΙΑΣ.

Η πουτάνα, δεν είδε, ούτε άκουσε τίποτα, η ΞΕΤΣΙΠΩΤΗ, και φόρεσε (για άλλη μια φορά) ο,τι πιο ξεκωλο είχε και βγήκε με κάργα βρεγμένο το βρακάκι της να πανηγυρίσει τον τίτλο του ΕΞΑΦΑΠΟΥ: Αλλωστε, την πουτάνα, το μόνο που την ενδιαφέρει είναι η χαρά ανάμεσα στα σκέλια της.

Δε μπα να προκαλείται αυτή ακόμα κι από ψόφιους αρουραίους; Η χαρα, είναι χαρά.

Η χαρά της ζωής για την πουτάνα, είναι η ίδια η χαρά ανάμεσα στα σκελια της.

Κι είναι μεγάλη η χαρά της κακομοίρας, γιατί εδώ και καιρό, ξέρει ότι τελειώσανε τα ψωμιά της. Κι εδώ και καιρό, έπαιρνε χαρά στα κρυφά, παρακολουθώντας, όχι χωρίς θλίψη, πορνοβίντεο σε κάτι παρακμιακά site, και γλυστρώντας στο μισοσκόταδο το ροζιασμένο χέρι της μέσα στην καταπράσινη κυλότα της. Το χτεσινό, ήταν τελείως αναπάντεχο, γι αυτό έσπευσε να τα πετάξει όλα έξω και να τρέξει να πανηγυρίσει: Μουρλάθηκε απ τη χαρά της.

Όμως, όσα πατσουλια και να βάλει, οσο κι αν βγαλει εξω τον πεσμενο κώλο της, ξέρει ότι ο καιρός της πέρασε. Αλλά πρέπει να της το αναγνωρίσουμε: υπηρξε η μεγαλύτερη ΤΣΑΤΣΑ όλων των εποχών. Στο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ όλων των εποχών.

Ας αφήσουμε λίγο όμως τη θλιβερή ιέρεια του ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥ έρωτα, κι ας δούμε μερικές εικόνες απ τη σημερινή ειδησεογραφία:

Επίσης, και χωρίς σχόλια:

Και μέσα σε όλα, πετάχτηκε κι αυτό εδώ το γιουσουφάκι, να ειρωνευτεί τον Ολυμπιακό.

Και, ακόμα πιο μέσα σε όλα, βγήκε και η ΕΟΚ να κατηγορήσει τον Ολυμπιακό ότι υποβαθμίζει τη διοργάνωση του Σωλήνα.
Οι τύποι που έχουν κατακρεουργήσει το άθλημα, εγκαλούν τους Αγγελόπουλους και τον μπασκετικό Ολυμπιακό, ότι υποβαθμίζει το άθλημα!

ΥΓ.: Οχι και χεστήκανε, όχι και χεστήκανε. Οχι και πάνες...οχι και πάνες!

 

Σχόλια

Εικόνα red apple

ΠΡΟΣ ΑΓΑΠΗΤΩ, ΕΝ ΒΑΖΕΛΩ, "ΒΑΡΒΑΡΟ", ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ...

Δεν μου λες, αδελφέ, -στο έγραψε και ο Σάββας ...

Έχεις δει ΠΟΤΕ πρόεδρο του Ολυμπιακού να συμπεριφέρεται σαν χουλιγκάνος; Να κραδαίνει αντικείμενα, μπουκάλια, να ξεστομίζει βρισιές, να κραυγάζει σαν φορτηγατζής; Να μπαίνει στα γήπεδα να χτυπά διαιτητές; Να απειλεί ευθέως με τα κουμπούρια στην κωλότσεπη;

Αν τα έχεις δει... τότε εμείς είμαστε εξωγήινοι!

Κι άσε το θέμα του αν το πήρε δίκαια ο ΠΑΟ ή όχι...

Ένα ματσάκι, στο ρευστό άθλημα του μπάσκετ, δεν κρίνεται υπό το πρίσμα που θες εσύ να επιβάλεις στο διάλογο. Τί πα να πει "ΗΣΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ"; Ποιός το κρίνει αυτό; Το αποτέλεσμα;
Μην γελιέσαι, αδελφέ...

Εικόνα Εν Αθήναις

Το είπε και ο φίλος μου ο Canio πως το πήραμε δίκαια. Οπότε η δική μου άποψη περισσεύει. Εκτός αν γελιέται και ο Canio, όπως γελιέμαι κι εγώ.

Όσο για την τρομοκρατία που κάνετε λόγο, έχετε καμία ιδέα για το ποιος μπορεί να έκαψε τον φούρνο του Κωνσταντινέα;

Εικόνα savvas gridlock

Για το ''θαμνάκια'' έχεις ακούσει τίποτε?

Εικόνα canio

Ο καθένας έχει την γνώμη του... ή μήπως είσαι αντίθετος και σ' αυτό?
Μην το πας εκεί που σε συμφέρει λοιπόν!
Ποιός κρυβόταν στους θάμνους και έδωσε εντολή να χτυπήσουν τον Βασσάρα κάτω από το σπίτι της πεθεράς του?

Εικόνα Εν Αθήναις

Απευθύνω την ερώτηση στον Σάββα και στον Canio.
Κέρδισε δίκαια ο Παναθηναϊκός; To άξιζε, βάσει εμφάνισης;

Όσο για τον Δημητράκη, ακόμα και τώρα παραδέχομαι πως αυτός ο άνθρωπος δεν με εκφράζει σαν Παναθηναϊκό και οι δηλώσεις του και οι τακτικές του μου προκαλούν απέχθεια.
Έχετε το θάρρος να παραδεχτείτε το ίδιο για τον δικό σας πρόεδρο στο ποδόσφαιρο, που είναι παρεμφερής περίπτωση;

Εικόνα canio

Για δές τι έγινε όταν περάσαμε μπροστά.
Ανέλαβαν τα βαριά όπλα με τα γκρι!Βήματα του ούκιτς που δεν βλέπει κανένας τους και ανακάλυψη φάουλ του Σπανούλη! http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=c49MPVYbIuM

Εικόνα Εν Αθήναις

Θέλεις να μετρήσουμε πόσες φορές κάνει μεταφορά ο Σπανούλης σε κάθε ματς;

Eκτός εάν θέλεις να μετρήσουμε τις κερδισμένες βολές τα τελευταία χρόνια στα μεταξύ μας παιχνίδια...

Εικόνα canio

Για την ταμπακέρα κάτι?Για το συγκεκριμένο γεγονός?
Εμείς μιλάμε με στοιχεία!Άσε τα "εξυπνακίστικα" και πονηρά σου σχόλια για δήθεν εύνοια του Θρύλου!

Εικόνα canio

Πρώτον,δεν είμαστε εδώ μέσα μόνο εγώ και ο Σάββας.Εκτός βέβαια και αν θες να απευθυνθείς μόνο σε εμάς νομίζοντας ότι μόνο εμείς είμαστε οι "κακοί" γαύροι που "τρώμε σανό"!
Δεύτερον,ναι δίκαια το πήρε όχι επειδή ήταν καλύτερος,αλλά κυρίως επειδή ο Θρύλος ήταν ΚΑΚΙΣΤΟΣ φέρνοντας σαν παράδειγμα το ματς για την Α1 που έγινε μόλις μερικές μέρες προηγουμένως.
Αλλά,αυτό δεν αναιρεί ότι τα κοράκαι έκαναν και πάλι το καθήκον τους και έσπρωξαν την ομάδα σου,στη νίκη!
Στα δύσκολα,όταν μείωσε ο Θρύλος στους 4,ήταν εκεί για να δώσουν φάουλ και αντιαθλητικό στον Περπέρογλου,που ήταν εφεύρεσή τους!
Τέλος,είναι τουλάχιστον αστείο να βρίσκεις ομοιότητς ανάμεσα σε πρεζόνι και Μαρινάκη!
Δε θυμάμαι να αποκάλεσε ποτέ τον αντίπαλο σαν "την πιο βρώμικη ομάδα",λασπολογώντας για όλα τα τμήματα του αντιπάλου,ούτε θυμάμαι να είπε "ο πελάτης έχει δίκιο"!
Αυτά,εκεί που περνάνε!Μαθήματα "ήθους" από έναν βάζελο,δε θα πάρουμε!

Εικόνα Εν Αθήναις

Είστε οι αδυναμίες μου. Ανθρώπινο είναι αυτό.

Καταρχήν ευχαριστώ που παραδέχεσαι πως το πήραμε δίκαια. Ναι, κερδίσαμε γιατί ήσασταν κακοί κι εμείς λιγότερο κακοί, άρα καλύτεροι. Είδες πόσο ωραία συμφωνούμε;

Περί «πελατών» και «κοτών» έχει κάνει λόγο ο παλιός σας πρόεδρας. Μετράει ή μόνο για Μαρινάκη μιλάμε;

Εικόνα canio

Το "κότες",το είπε ο δικός σας πρόεδρος ο Φιλιππίδης!
Άρα,ο Σώκρατες χρησιμοποίησε τα δικά του λόγια ακριβώς!Δε νομίζω,δλδ,από τη στιγμή που ο τράκης αποκάλεσε τον ευατό του "εφευρέτη της αλητείας",νας μας κάνει δαχτυλοδυχτούμενους αν τον αποκαλούμε ΑΛΗΤΗ!
Απ' ότι φαίνεται,σας ενόχλησε περισσότερο που το είπε αυτό(ΚΟΤΕΣ)ο αντίπαλός σας,παρά ο πρόεδρός σας!ΠΑΡΑΝΟΙΑ!
Για το "πελάτες" μόνο θα μπορούσες να πεςί κάτι,αλλά είναι ΠΤΑΙΣΜΑ μπροστά στο ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΑ του ΑΛΗΤΗ τράκη!

Εικόνα savvas gridlock

Ο Παναθηναικός δεν κέρδισε δίκαια, δεν το άξιζε και το πήρε επειδή έγιναν 15 ΚΡΑΧΤΑ διαιτητικά λάθη υπέρ του. Αν ποτέ δεις το Μαρινάκη να είναι μέσα στον αγωνιστικό χώρο την ώρα του αγώνα και να προκαλεί και να απειλεί παίκτες του αντιπάλου και διαιτητές, έλα και πες ό,τι θες. Την ώρα του αγώνα, απειλές σε διαιτητή, δεν έχουν ξαναγίνει. Την ώρα του αγώνα, πρόεδρος να βρίζει αντίπαλο παίκτη μέσα στο παρκέ-χορτάρι, δεν έχει ξαναγίνει. Τέλος, αν ποτέ δεις τον πρόεδρο του Ολυμπιακού να παραδίδει ψεύτικους και μαγειρεμένους ισολογισμούς, όπως και να μην πληρώνει την εφορία και να μένει έξω, δίχως κάποιος να τον μπουζουριάζει, έλα και πες ό,τι θες. Πρέπει να έχεις ΘΡΑΣΟΣ για να συγκρίνεις την κατάσταση σε ένα άθλημα που η ΚΕΔ είναι στο ΟΑΚΑ, σε γειτονικά γραφεία με αυτά της ομάδας σου και ο πρόεδρος της καταπολέμησης του ντόπινγκ είναι γιατρός της ομάδας σου με το ποδόσφαιρο. Ειδικά την ώρα που εφορίες, παίκτες και προπονητές της ομάδας σου είναι απλήρωτοι. ΟΛΟΙ. Και συγχαρητήρια να δώσουμε στα παλληκάρια σας από το τριώροφο. Σε καλή μεριά το χαρτζιλικάκι για χθες. Και δεν εννοώ με τις διαπιστεύσεις, αν κοζάρεις...

Εικόνα Εν Αθήναις

Με την ίδια ευκολία μπορώ να βρω κι εγώ 15 κραχτά λάθη εναντίον του Παναθηναϊκού, πίστεψε με.

Δηλαδή παίξατε καλύτερα χθες; Έπρεπε να είχατε νικήσει;

Όσον αφορά τον Χάντζο, ας μην αρχίσουμε να θυμόμαστε τις εποχές που όλη η ομάδα σας πηδούσε μάντρες για να ξεφύγει από τον έλεγχο του ΕΣΚΑΝ (και μάλιστα χωρίς να υπάρξει τιμωρία ή νέος έλεγχος) όταν την ίδια μέρα εμείς κάναμε κανονικά αντι-ντόπινγκ κοντρόλ και βγήκε πεντακάθαρο.
Μη θυμηθούμε επίσης την περίπτωση Μπουρούση που ήταν ο καλύτερος σας παίκτης στον τελικό του 2011.

Εγώ πάντως πριν λίγες μέρες στο ΣΕΦ, παραδέχτηκα πως κερδίσατε δίκαια. Περίμενα κάτι παρόμοιο, δεδομένου ότι και η εφημερίδα σας το παραδέχεται.
Που από εφημερίδα του μπαρμπα-Θόδωρα που έχει προσφέρει πολλά στον ΟΣΦΠ και που τη συμβουλεύεστε συχνά για ολυμπιακά σας θέματα, ξαφνικά έγινε «γάγγραινα στο σώμα του Ολυμπιακού», επειδή τόλμησε να γράψει την αλήθεια.

Χθες νικήσαμε γιατί το θέλαμε πιο πολύ. Εσείς προηγηθήκατε μόλις μία φορά σε όλο το παιχνίδι.
Παραμένετε φαβορί.

Εικόνα savvas gridlock

Όχι δεν μπορείς να βρεις τόσα πολλά λάθη εις βάρος του ΠΑΟ χθες. Κάποια θα βρεις, τόσα πολλά όχι. Υπάρχει χαώδης διαφορά, 3-4 τάξεις μεγέθους απάνω.

Παίξαμε χάλια, αλλά στο τέλος θα κερδίζαμε, έστω οριακά. Αυτό πιστεύω. Ο ΠΑΟ έπαθε το κλασικό κοκομπλόκο στο τέλος, όπως σε πολλά ματς φέτος, π.χ. με Ρεάλ στο ΟΑΚΑ και θα τον βάζαμε κάτω. Αν όμως σφυρίζεται ευκολότερα φάουλ στον...Ούκιτς από ότι στον Σπανούλη, άσ'το...

Σου έχω απαντήσει σε αυτό το θέμα. Επιμένεις να μιλάς για πήδημα μάντρας δίχως να βάζεις πηγή. Πού το έχεις διαβάσει αυτό? Επειδή είμαι σίγουρος και ξέρω το ποιος ξεκίνησε το θέμα, περιμένω να το βάλεις εσύ, αν το ξέρεις βέβαια. Πιστεύω πως το ξέρεις και ντρέπεσαι να βάλεις την πηγή, αναγνωρίζοντας κι εσύ το πόσο αναξιόπιστη είναι. Κανένα πήδημα μάντρας δεν υπάρχει. Πήγανε και δεν βρήκανε κανέναν, γιατί έγινε μπέρδεμα, κάτι που συμβαίνει σε πάρα πολλές χώρες της γης, σε όλα τα ομαδικά σπορ.

http://www.sport-fm.gr/article/126752

Κάτω κάτω, η απάντηση του Ολυμπιακού.

Για τον Μπουρούση, όπως έχουμε ξαναπεί, είναι σε φάση Νίκολας. Έφυγε από τον ΠΑΟ, πήγε στην Ιταλία και σε 6 μήνες έλυσε το συμβόλαιό του και πήγε στις Μπαχάμες για να...καθαρίσει. Το μυαλό από τις σκέψεις που τον βασάνιζαν προφανώς. Και για τον Μπουρούση φυσικά πες ό,τι θες, το τελευταίο πράγμα που θέλω να κάνω είναι να τον υπερασπιστώ.

Δεν υπάρχει καμία εφημερίδα ''μας''. Υπάρχει το ΦΩΣ, μια εφημερίδα-ΓΑΓΓΡΑΙΝΑ για τον κόσμο του Ολυμπιακού, χωρίς αυτό φυσικά να σημαίνει πως εκθειάζω τώρα τις άλλες δύο, Πρωταθλητή-Γαύρο. Καθημερινά διαβάζω το ΦΩΣ εδώ και πολλά χρόνια, αλλά αυτό δεν έχει να κάνει σε καμία περίπτωση με το τι πιστεύω για τα στραβά της. Πόσο μάλλον για το αν αυτά πρέπει να τα βάζουμε κάτω από το χαλάκι. Το θέμα είναι τεράστιο και κάποιες ελάχιστες πινελιές με χαρακτηριστικά αποκόμματα είχα βάλει εδώ, αν δεν βαριέσαι ρίξε μια ματιά

http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/120909/oi-efimerides-mas

Δεν έχω κανένα πρόβλημα να παραδεχτώ ότι κάπου, κάποτε, υστερούμε από κάποιον άλλον. Φέτος στο ματς πρωταθλήματος στο ποδόσφαιρο στο ΟΑΚΑ, ο ΠΑΟ ήταν καλύτερος και δικαιούταν τη νίκη, την οποία δεν πήρε λόγω της απειρίας και της υπερτίμησης του αντιπάλου από αρκετούς παίκτες του. Για τον μπασκετικό ΠΑΟ, έχουμε ξανασυζητήσει εδώ μέσα πως τον θεωρώ τη μεγαλύτερη ομάδα της Ευρώπης τα τελευταία 20 χρόνια. Αυτό δεν έχει να κάνει όμως με το σύστημα που σέρνει πίσω του. Και το σύστημα δεν είναι κάτι αόριστο και γενικόλογο, ως χαρακτηρισμός πανελίστα σε παρακμιακές τηλεοπτικές εκπομπές. Προκύπτει από επίσημα στοιχεία, που πολλά από αυτά έχουμε βάλει κι εδώ. Αν οι ίδιοι παίκτες παίζανε με άλλο χρώμα φανέλας, εμείς να έχουμε το ρόστερ σας κι εσείς το δικό μας, θα κάνατε περίπατο. Τώρα είστε φαβορί. Πάντα είστε φαβορί στο μπάσκετ, γιατί στο μπάσκετ ό,τι κι αν γίνει, τους γκρι δεν τους κερδίζεις αν αυτοί δεν θέλουν...

Εικόνα Εν Αθήναις

Ενστάσεις (μιας που είναι και της...μοδός)...

α)Περιμένω να μου πεις τα ξεκάθαρα λάθη των διαιτητών.

β)Γιατί να κερδίζατε αφού παίξατε χάλια όπως παραδέχεσαι; Είναι κάποιος νόμος που επιτάσσει πως ό,τι κι αν γίνεται, όπως κι αν παίζει πρέπει πάντα να κερδίζει ο Ολυμπιακός;
Και τί σημαίνει ακριβώς πως «σφυρίζεται πιο εύκολα φάουλ στον Ούκιτς από ότι στον Σπανούλη;» Δηλαδή εάν κάνετε φάουλ στον Ούκιτς δεν πρέπει να σφυριχτεί επειδή είναι ο Ούκιτς; Τί κανονισμοί είναι αυτοί ρε Σάββα;

γ)Το «πήγανε και δεν βρήκαν κανέναν» είναι αστείο. Δεν μπαίνω καν στον κόπο να το συζητήσω.
Δες αυτό το κείμενο που ανέβηκε στο greenzone και τί αναφέρει ο ΕΣΚΑΝ. Τα φαξ τόσο εύκολα χαλάνε;

d)To διάβασα το άρθρο για τις εφημερίδες σας. Καλή προσπάθεια και ήσουν τίμιος σε κάποια πράγματα, εκτός από ένα (δεν γράφονται όλα όμως).

ε)Το σύστημα που αναφέρεις σου χάρισε βέβαια τιμωρία αφαίρεσης βαθμών το 2010, όταν διακόπηκε ο τέταρτος τελικός με υπαιτιότητα σας. Εμείς αντίθετα, τιμωρηθήκαμε στο ποδόσφαιρο για επεισόδια που έγιναν εκτός γηπέδου, την μέρα που χωρίς λόγο και αιτία μπήκαν μπάτσοι μέσα στο πέταλο μας, κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ στο γήπεδο σας, τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια.

Εικόνα savvas gridlock

α) Θα κάνουμε βίντεο και θα τα δεις.

β) Θα κερδίζαμε επειδή εσείς στο δεύτερο ημίχρονο ήσασταν κλασικά κακοί, έως τραγικοί κατά διαστήματα. Ειδικά η επιμονή στον Σχορτσιανίτη στο τέλος λίγο έλειψε να μας δώσει το ματς. Αν θυμηθείς το φάουλ που σφυρίχθηκε υπέρ του Ούκιτς και εις βάρος του Σπανούλη στο 72-71 υπέρ μας, με το που περάσαμε μπροστά, θα καταλάβεις τι εννοώ. Οι παίκτες τα πιάνουν αυτά και ειδικά παίκτες σαν τον Σπανούλη, που έχουν φάει τα γήπεδα με το κουτάλι. Στο μπάσκετ δεν υπάρχει ''άσπρο-μαύρο''. Πολλές φάσεις είναι στο 50-50, ''δίνεται δεν δίνεται''. Εκεί πρέπει να έχεις ενιαίο κριτήριο στις αποφάσεις σου ως διαιτητής. Ό,τι σφυράς στη μία ρακέτα, να σφυράς και στην άλλη. Ο Σπανούλης, που διεισδύει συνέχεια, μόνο όταν μάτωνε έπαιρνε φάουλ υπέρ του. Αντίθετα οι γκαρντ του ΠΑΟ στήνονταν πολύ πιο εύκολα στην γραμμή.

γ) Τι αναφέρει το greenzone? Ποια είναι η πηγή ρε παιδί μου? Ποιος πρωτοέβγαλε το θέμα το 2008? Εγώ παίζω με ανοικτά χαρτιά. Ρεπορτάζ Ολυμπιακού στη μεγαλύτερη σε επισκεψιμότητα αθλητική ιστοσελίδα στη χώρα, έστω τότε, το 2008. Εσύ με τι χαρτιά παίζεις? Ξαναγράφω, πιστεύω πως ξέρεις την απάντση σε αυτό που σε ρωτάω, αλλά επιλέγεις να μην απαντήσεις, γιατί καταλαβαίνεις πως δεν υπάρχει αξιοπιστία στην πηγή της είδησης.

ε) Ισχύει αυτό που λες για τον τέταρτο τελικό του 2010, αλλά μετά από τη ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΦΑΓΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΜΑΔΙΚΑ ΣΠΟΡ τρεις μέρες πριν, όπου έγιναν 24 λάθη εις βάρος μας και 6 υπέρ μας, πιστεύω πως ο ''σωλήνας'' κάπου φράκαρε. Πιστεύω, δεν ξέρω. Μην συγκρίνεις ποδόσφαιρο με μπάσκετ, άλλες οι αρχές που απονέμουν δικαιοσύνη. Στο μπάσκετ παλιότερα, για ένα κέρμα στον Μποντιρόγκα, αρχίσαμε με -2 από το επόμενο πρωτάθλημα. Γι'αυτό λέω πως κάπου μάσησε ο ''σωλήνας'' να το ξανακάνει. Ελπίζω με το τελευταίο να μην εννοείς τα περυσινά στο ΟΑΚΑ, γιατί μόνο τα βίντεο που κυκλοφορούν να βάλεις, χώρια τα άλλα, π.χ. ομολογίες σε διαδικτυακούς τόπους οργανωμένων του ΠΑΟ, καταρρίπτονται όσα λες. Περί μπάτσων σε πέταλα, μεγάλη κουβέντα. Σε γήπεδα σαν το ΟΑΚΑ ας πούμε, είναι αρκετά περίεργη η δουλειά, αφού δεν νοείται ''πέταλο'' και εύκολα μπουκάρει κανείς από διάφορα σημεία.

Εικόνα Εν Αθήναις

β) Τί να απαντήσω τώρα, άκρη δε θα βγει. Στα τελευταία 50 ντέρμπυ μεταξύ μας πάντως(υπάρχουν συγκεντρωτικά στοιχεία από το galanissportsdata, γιατί έχουν κι άλλοι το μικρόβιο να την ψάχνουν τη δουλειά), προηγείστε με διαφορά σε κερδισμένες ελεύθερες βολές. «Ψέματα να πω, υπάρχει το σύστημα», που έλεγε και η διαφήμιση του Overlay με το γεράκο.

γ) Το non-show είναι γεγονός και έγινε θέμα παντού. Το ότι πήδηξαν τις μάντρες δεν αναφέρθηκε πουθενά επίσημα, αν ρωτήσεις όμως ανθρώπους της ΠΑΕ σας που εκείνη την περίοδο δούλευαν εκεί, θα σου το επιβεβαιώσουν. Φυσικά μιλάμε για τιμωρία του ΟΣΦΠ η οποία δεν ίσχυσε ποτέ. Αυτό είναι το ΓΕΓΟΝΟΣ, είτε είναι αλήθεια το πήδηγμα της μάντρας είτε όχι. Η δικαιολογία με τα φαξ είναι επιπέδου Σεφερλή.

ε)Η μεγαλύτερη σφαγή ήταν το παιχνίδι που κερδίζατε 46-60 και χάσατε; Nαι, υπήρξαν διαιτητικά λάθη αλλά όχι και η μεγαλύτερη σφαγή όλων των εποχών! Ήμαστον!

ε) Άρα παραδέχεσαι πως κακώς δεν τιμωρηθήκατε, ενώ οι κανονισμοί ήταν σαφέστατοι. Άρα ποιο σύστημα μου λες;

Από μένα τέλος η κουβέντα. Είδες πόσο τίμια φέρθηκα, παρόλο που θα μπορούσα να μπω και να σας ταράξω στο πείραγμα, όπως ο φίλος που συνηθίζει να με κάνει τίτλο στα κείμενα του, ή ο άλλος φίλος που μου αλλάζει το όνομα μου σε «εν ψωλίαις».

Είστε καλύτερη ομάδα φέτος, όμως χθες παίξαμε καλύτερα εμείς. Στο μπάσκετ συνήθως κερδίζει ο καλύτερος, όχι πάντα όμως...

Εικόνα GPan

Twra auto to teleutaio gia to peiragma ti to h8eles? Edw oi idiokthtes ths omadas sas den to pisteuan oti kerdisan ton Olympiako kai ekstasiastikan meta to mats.

Twra otan exoun dw8ei kati anapoda sfyrigmata kai kati texnikes poines thn wra pou paei na gyrisei to mats pws to tekmhriwneis poios htan kalyteros? kalyteros ksekalyteros ton Olympiako ton stamathsan apo to na to gyrisei to matsaki estw kai an den evgaze matia.

Kai en pash periptwsh dystyxws h koupa xa8hke kai kalws kai thn phrate alla opws kai na xei ka8e telos sezon ston Olympiako paraitountai oi apo8hkarioi logw fortou ergasias apo tis koupes pou mazeuontai enw eseis varate myges, de kratas kalytera mikro kala8i...exei kai synexeia to ergo.

Y.G. Parathrhsa oti meta to prwto "ksempoukwma" sto opoio ypevlh8eis, me th sygkata8esh sou panta, ka8ws enan mazoxismo ton dia8eteis anamfivola oi apanthseis ginontai (se genikes grammes) kai pio filikes. Etsi kai egw me filikh dia8esh sto egrapsa to parapanw.

Εικόνα savvas gridlock

Ωραία, αφήνουμε τα του χθεσινού μπασκετικού αγώνα και πάμε στο

γ) Πού ακριβώς έγινε θέμα το nοn-show? Βάζω τις εφημερίδες που το ''ανέδειξαν''

http://assets.in.gr/dGenesis/assets/Content60/Issue/2008/04/10/32_h.jpg

http://assets.in.gr/dGenesis/assets/Content60/Issue/2008/04/10/31_h.jpg

http://assets.in.gr/dGenesis/assets/Content60/Issue/2008/04/10/33_h.jpg

http://assets.in.gr/dGenesis/assets/Content60/Issue/2008/04/10/94436_h.jpg

http://assets.in.gr/dGenesis/assets/Content60/Issue/2008/04/10/118876_h.jpg

http://assets.in.gr/dGenesis/assets/Content60/Issue/2008/04/10/94672_h.jpg

http://assets.in.gr/dGenesis/assets/Content60/Issue/2008/04/10/79_h.jpg

http://assets.in.gr/dGenesis/assets/Content60/Issue/2008/04/10/78_h.jpg

http://assets.in.gr/dGenesis/assets/Content60/Issue/2008/04/10/61_h.jpg

Με εξαίρεση την ''Εξέδρα'', που λόγω κάποιων συγκεκριμένων δημοσιογράφων είχε καλή πρόσβαση στο ρεπορτάζ στο περιβάλλον Βγενόπουλου, όπως φαντάζομαι ξέρεις, δεν ύπάρχει νύξη αλλού. Και η ''Εξέδρα'' φυσικά κάτω αριστερά απλώς το αναφέρει, δεν το έχει και πρώτο θέμα. Πού είναι αυτό το ''παντού'' όπου και έγινε θέμα? Σε ιστοσελίδες επίσης δεν έχω βρει κάτι. Επειδή όμως και τότε παρακολουθούσα το θέμα, ξέρω πολύ καλά το από πού ξεκίνησε η ιστορία. Για την ιστορία, μετά το πήρε σκοινί κορδόνι η SCORE και την επομένη άρχισε το μπίρι μπίρι

http://assets.in.gr/dGenesis/assets/Content60/Issue/2008/04/11/78_h.jpg

Λες και είναι εξ αναβολής παιχνίδι ο ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΟΣ έλεγχος ντόπινγκ, που δεν έγινε σε μια μέρα για κάποιους λόγους και άρα θα γίνει την επομένη.

Εικόνα ΔΙΑΣ

ελα κι εσυ στο γκρουπ! ειμαστε φανς της αυξησης των εγγεγραμμενων του ΟΑΕΔ ...

Εικόνα canio

Δεν είναι τυχαίο που οι "αντικειμενικοί" έχουν κάνει σημαία τους το "ΦΩΣ"!
Η ντροπή του Θρύλου αυτή η γαμημένη εφημερίδα!Μακάρι να κλείσει μετά και το σημερινό!Στον ΟΑΕΔ ρε!

Εικόνα red apple

Συγνώμη, αλλά δεν μπορώ να ασχοληθώ άλλο με την Μαφία... Αμα δεν μπορούν τα αδέλφια, ας πάνε για κοτεράδα...
Ελπίζω, τώρα να αντιλαμβάνονται ορισμένοι -και είναι αρκετοί- δικοί μας τί πρόεδρος υπήρξε ο Σώκρατες και για ποιό λόγο δέχτηκε τέτοια ολομέτωπη επίθεση... Τους χάλασε τη μαγιά, βλέπεις...

Ποιός είχε, στην Δαβάκη, γράψει εκείνο το σιχαμερό άρθρο για την αποχώρηση του Κόκκαλη το 2010; Ο Καραλής;

Εικόνα lemmy

Του Σωκράτη του κοπανάγανε όλοι οι αντικειμενικοί ΑΡΔ,για καμιά 15ετία το "αυτούς τους οπαδούς έχουμε και δεν τους αλλάζουμε" και ζητούσαν την κεφαλή του επί πίνακη όταν μίλησε για "πελάτες" και "κότες" πριν την Ριζούπολη.Στα όσα λέγονται τόσα χρόνια από το σόι των κοντοπούτανων χόμπιτ ακούμε για "πατριάρχες" και "τυφώνες" ...Έχετε τελειώσει ρε λαχανί σκατιάρηδες και το τελευταίο καρφί στην κάσα σας θα το βάλουμε εμείς...

Η μαλάκυνση εκεί στο ΦΩΣ εξαπλώνεται ταχύτατα...Πέρα από τη σημερινή "υπεράνω" γελοιότητα,στο εξώφυλλο της 8/2 οι φωστήρες του Ευαγγελίου θεώρησαν προτιμότερο να μοστράρουν τη συνεντευξη του Γιώργου του Βαζάκα (!!) παρά μιά αναφορά στην επέτειο της θύρας 7..

Εικόνα Judge Redd

Δε θυμάμαι...μετα το ματς στο Καραϊσκάκη προπερσυ, που πουλαγε τσαμπουκά ο φουστης και τα αλλα τα γατια του ζελε, στα παιδακια που μπηκανε μεσα να πανηγυρισουν, ηταν απ αυτους που ντρεπονταν;

Και βεβαια να πουμε, οτι ολα τα χτεσινα και οσα ακολουθησαν, ειναι αφιερωμένα εξαιρετικά στους ντροπιάρηδες συγγαυρους εκεινης της μερας.

Εικόνα red apple

Κύριε Δικαστά, τί ασχολείσαι;

Δεν υπάρχει σύγκριση. Ξέρω, είναι να τρελαίνεται κανείς και να θέλει να προβεί σε εκτονωτικές ενέργειες, όμως είναι για να τους λυπάσαι, όλο αυτόν τον εσμό που έχει ομογενοποιηθεί και συσπειρωθεί μπας και γλυτώσει το βέβαιο χαμό που έρχεται ...

Γι αυτό ας αφήσουμε το αίμα να κυλάει ήσυχα στις φλέβες και ας μη του επιτρέψουμε να φθάσει στο κεφάλι...

Εικόνα ΔΙΑΣ

δεν ειδα να ντρεπετε κανεις για τα "καθισματα" που εβριζαν τη μανα του σπανουλη...

Εικόνα savvas gridlock

''Ευαγγέλιο'' φίλε. Όλα κι όλα. ''Σαν τη ΦΩΣάρα δεν έχει'', που λένε και οι πιστοί αναγνώστες του. Μεγαλύτερη ΓΑΓΓΡΑΙΝΑ στο σώμα του Ολυμπιακού ούτε υπήρξε, ούτε θα υπάρξει ποτές...

Εικόνα red apple

Συγνώμη, αλλά δεν μπορώ να ασχοληθώ άλλο με την Μαφία... Αμα δεν μπορούν τα αδέλφια, ας πάνε για κοτεράδα...
Ελπίζω, τώρα να αντιλαμβάνονται ορισμένοι -και είναι αρκετοί- δικοί μας τί πρόεδρος υπήρξε ο Σώκρατες και για ποιό λόγο δέχτηκε τέτοια ολομέτωπη επίθεση... Τους χάλασε τη μαγιά, βλέπεις...

Ποιός είχε, στην Δαβάκη, γράψει εκείνο το σιχαμερό άρθρο για την αποχώρηση του Κόκκαλη το 2010; Ο Καραλής;

Εικόνα vagio

Καταλαβαινεις τωρα τι γινεται?`
Τους ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ παραγοντες - παραδειγμα προς μιμιση, αυτους που ΚΑΘΕ φιλαθλος θα ηταν υπερηφανος να ειχε για προεδρους, αυτους τους ανυρωπους που ουδεποτε ψαχτηκαν να αποκτησουν τιτλους με το φθηνο και συντομο δρομο της εξαγορας.
Μας στρεφουν εναντια σε ΑΥΤΟΥΣ τους ανθρωπους ρε φιλε.. Εστω και στιγμιαια. Ειναι να τραβας τα μαλλια σου δηλαδη ρε πουστη, δυο τιμιοι ανθρωποι βρεθηκαν να ασχοληθουν με το μπουρδελο το μπασκετ, και τους διψχνουν με τον τροπο τους..

Εικόνα red apple

Συμφωνώ απολύτως. Γι αυτό και λέω πως εφόσον είναι τέτοια λέρα η κατάσταση και οι αντίπαλοί μας έχουν τέτοιο επίπεδο που δεν συνάδει με το δικό τους, ας πάνε στο καλό. Θα μου πεις υπάρχει και η άλλη άποψη. Να επιμείνουν μπας και καταφέρουν με την ανώτερη, ηθικά, στάση τυους, υποχρεώσουν σε ξεβρώμισμα του μπασκετικού τοπίου από αυτές τις απερίιγραπτες φάτσες και νοοτροπίες.

Θυμάσαι ρε συ φίλε μια τέτοια φάτσα, τέτοιες μεθόδους, ποτέ στον ΟΛυμπιακό; Καμμία σχέση με κανέναν... Και το χειρότερο όλων είναι το πως μας εγκαλούν κι απο πάνω, μας κοροιδεύουν στα μούτρα οι άνθρωποι που έχουν στιγματιστεί από την "υγιή" κοινωνία ως κοινά λαμόγια...

Κι αυτό είναι κάτι που μαθαίνει να αντιμετωπίζει ένας σωστός και καλός άνθρωπος. ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΌΠΩΣ ΑΥΤΟΊ

Εικόνα savvas gridlock

Ναι, ο Γιάνναρος, ο ''αντικειμενικός''.

http://www.sport-fm.gr/article/281693

Εικόνα savvas gridlock

Έπρεπε να βάλεις και το Φιλέρη από το ΦΩΣ, που τα εξηγεί παντελονάτα. Δεν πιάστηκε κορόιδο κι αυτός για χθες. Δεν έχει τσίμπλες στα μάτια. Μην είμαστε φανατικοί, πάνω από όλα το μπάσκετ. Μπορεί να έγινε ό,τι έγινε, αλλά ο ΠΑΟ έβγαλε ενέργεια στο παρκέ και πήρε όλα τα ριμπάουντ. Αφού ώρες ώρες σκεφτόμουν βλέποντας το ματς ότι αν βάλεις τα τωρινά γκαρντ του ΠΑΟ να παίζουν πεντάρια για κάνα δυο τρία χρόνια σερί, το Ρόκο το Λένι τον Ούκιτς μαζί με το Σούπερμαν τον Μπανκς και πάνω από όλα με την επιστημονική υποστήριξη του κυρίου Χάντζου, μπορεί κι αυτοί να μην χάνουν κανένα ριμπάουντ. Αν τώρα φύγει κανένα, θα το μάσουν οι γκρι που έχουν τα γραφεία τους στο ΟΑΚΑ.

Έλα μωρή ΦΩΣάρα, ''ευαγγέλιο'' των γαύρων. Ευαγγέλιο. Της Μαρίας Μαγδαληνής, των γνωστικών...

Εικόνα k1p

Είναι αλήθεια πάντως πως ο παντελής μετά τη φυγή του φίλου του,γιάννη μπουρούση έχει αλλάξει λίγο στάση.Εντάξει μασώνο δεν τον λες τον άνθρωπο.Ούτε ΑΡΔ που θέλει να περάσει καταστάσεις (βλ.σπρώξιμο του Ηλία)προς ιδίον ώφελος.Απλά τον πείραξε και λειτουργεί συναισθηματικά.Βέβαια καλό θα ήταν να καταλάβει και ο ίδιος πως δεν είναι γκόμενός του ο καρδιτσιώτης και οτι σε μια τέτοια κατάσταση που ζει και τον πόλεμο που δέχεται το τμήμα,καλό θα είναι να στέκεται και να θίγει τα κακώς κείμενα.Προσωπικά τον εντάσω στους έντιμους σε σχέση με αρκετούς άλλους ολυμπιακάρες που έχουν φάει μεγαλοπρεπές "Χ".

Μια τέτοια ήττα,με τέτοια διαιτητική αντιμετώπιση απο άλλη ομάδα ίσως και να μην μας πείραζε ιδιαίτερα.Αλλά σε ένα καθεστώς τρομοκρατίας των διαιτητών,με τον έναν απο αυτούς σε μια κρίση μαζοχισμού να υπερασπίζεται εμέσως αυτούς που του δένουν τα χέρια(ειρωνευόμενος την διοίκηση του ολυμπιακού),με τον μητσογκάλη κλασσικά και εικονογραφημένα να βαράει βολές και μετά το τέλος του ματς και τον καθυστερημένο κληρονόμο των χόμπιτ να βλέπει το παιχνίδι αυτό ως επιδειξη της κληρονομικής αλητείας,ε τότε μιλάμε για αλητεία ολκης και σκηνοθετημένη με το ανάλογο γαρνίρισμα κάλυψης απο τους δήθεν αντικειμενικούς ΑΡΔ.

Για άλλη μια φορά οι διοικητικές καφρίλες ονομάστηκαν "έχει τις κούπες στο DNA του".Η διαιτητική (ξαφνική σε σχέση με τον αγώνα της κυριακής αλλά ανάλογη προηγούμενων ετών) αλλαγή αντιμετώπισης στον διαμαντίδη δεν έγινε καν άξια αναφοράς.Πάλι όμως θα μας λένε για τους κορυφαίους έλληνες διαιτητές τα μασώνια.Και η συζήτηση για διαιτησία ενδεχομένως να ξεκινήσει μετά απο καμιά κρίση στέρησης ψυχοφαρμάκων του νανοαπογόνου όταν κουβέντες που δεν θα τις έπαιρνε σοβαρά ούτε 5χρονο,θα βαφτιστούν "δηλώσεις του προέδρου τις ΚΑΕ ΠΑΟ" και θα σηκώσουν συζητήσεις,πρωτοσέλιδα αλλά και επιθέσεις στα σπίτια,επιχειρήσεις διαιτητών.

Λοιπόν αυτόν τον πόλεμο δέχεται το τμήμα.Θέλουν για δικούς τους λόγους στο μπάσκετ να έχουν το βάζελο νταβατζή.Οταν μια δήλωση του Μαρινάκη συζητιέται μηνες ολόκληρους,η γενικότερη αλήτικη στάση της οικογένειας γιαννακόπουλου όλα αυτά τα χρόνια δεν αντιμετωπίζει απλά συμπαθητική αποδοχή αλλά και αποθέωση ενίοτε.

Δεν χρειάζεται όμως φόβος.Είναι τόσο ανισόρροπος ο νεος τους πρόεδρος που δεν πρόκειται να αντέξει για πολύ τις φάπες (που θα είναι αναπόφευκτες ότι και αν επιστρατεύσει).Οπότε σύντομα θα τον χαιρετήσουμε...και δώσε κλάμα τα ΑΡΔ για τον χαμένο επενδυτή και λησμονιά οι βάζελοι για τα έξι τα αστέρια...

Εικόνα canio

Καλά,οι "αντικειμενικοί",έχουν προ πολολύ κλάψει τον εξασφύριχτο,από τότε που πιάστηκε ο αθλητής-δολοφόνος να χρωστάει στο κράτος και όταν έκανε μια μέρα μετά την συνέντευξη Τύπου το πρεζόνι,κλαψουρίζοντας σαν πουτανάκι!
Δες για παράδειγμα τον Βέργη,τη μεγάλη λέρα της δημοσιοκαφρίλας!
http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=17094&subid=2&pubid=129234608

Εικόνα vagio

φιλε δεν ξερω αν εισαι του site, παντως μπραβο για την ψυχραιμια σου. Εγω παντως δεν διαθετω τετοια αυτη τη στιγμη και ζητω προκαταβολικα συγγνωμη για το λεξιλογιο μου. Αν νομιζουν τα παιδια πως πρεπει, ας αλλαξουν το καιμενο.

Καταρχας τον διαμαντοπουλο τον ειχα σε τεραστια εκτιμηση, αλλα απο σημερα να παει να γαμηθει.
Οταν το παιζεις υπερ του δεοντως υπερανω μιας καταστασης επαναλαμβανομενης και υποκινουμενης, τοτε εισαι μαλακας. Κι εγω μαλακα δε γουσταρω να με πιανει κανιες, κατα ποσο μαλλον ενας καμμενος εγκεφαλος και ενα ματσο κονδυλοφοροι.
Στα παπαρια μου το κυπελλο, τα σημαντικα θα τα πανηγυρισω εγω στο τελος και το ξερω, αλλα ειναι τετοια τα νευρα μου απο εχθες και οχι για πρωτη φορα μετα απο μπασκετ, που ΕΥΧΟΜΑΙ να τους βρουνε νεκρους. ΚΑΙ αυτον ΚΑΙ το μουνοπανο που στη συνεντευξη τυπου ταχα μου απηυδισμενος αναθεματιζει οσους ερχονται για να πεταξουν πετρες και μετα αφιερωνει το κυπελλο στον πιο μεγαλο αλητη παραγοντα του ελληνικου αθλητισμου.

Εικόνα Judge Redd

Εγψ που ειμαι του site, δεν κράτησα ουτε τα προσχήματα όπως ειδες. Δεν ξερω αν έκανα καλά, αλλά αυτό ειναι απόρροια της ιδιας οργής που νιώθεις και συ, και ολοι σήμερα. Μάλλον, της οργης για άλλη μια φορά.
Οχι για το χαμένο κύπελλο. Ουτε τόσο για τη διαιτησία. Λιγο πολύ, τα ξέρουμε αυτά.
Και σίγουρα όχι για το τι λενε οι καθυστερημένοι ζελέδες και οι κληρονόμοι. Αλλωστε, αυτα ο επιθανάτιος ρόχγος τους ειναι. Απλά, ειναι τόση η δυσωδία γιατί ο επιθανάτιος ρόχγος του πιο ξεφτιλισμενου και βρωμικου σωματείου δε θα μπορουσε να μυρίζει παρα όσο 100 πεθαμένοι Μελιχιάδηδες.
http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/121208/oi-treis-tafes-toy-me...

Η οργή, ειναι για την για άλλη μια φορα σιωπή του Συστήματος. Και όχι μόνο αυτό, αλλα και την αποθέωση του λαπατοφόρου βρωμοσωματειου.
Ρε, δεν θα αβανταρετε τον Ολυμπιακό αμα τα θιξετε. Στο ιδιο το άθλημα θα κάνετε καλό.

Εικόνα savvas gridlock

Μην μιλάς έτσι ρε φίλε. Μην είσαι φανατικός. Άκου τον Παντελή και το Φιλέρη. Πάνω από όλα το μπάσκετ. Νιώσε τη χαρά του αθλήματος. Υπάρχει και η ήττα στο παιχνίδι. Μπορεί να χάσεις από το Λάσμε, τον Ούκιτς και τον Μπανκς. Όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι. Το σωστό να λέγεται. Χάσαμε δίκαια. Ο ΠΑΟ είχε πιο πολλή ενέργεια. Σαν να είχανε φάει μερέντα πιο πριν...

Εικόνα ΔΙΑΣ

κανενας αθλητης του μπασκετικου ΘΡΥΛΟΥ δεν πρεπει να ασχοληθει ξανα με το μεγαλυτερο κολοπαιδι του ελληνικου αθλητιμσου.. αυτον που εφτυνε και τον τιμωρουσαν με 90 ευρω προστιμο.. ρε σπανουλη πηγες μαζι του και σε συνενετευξη τυπου? ξαναπηγαινε τωρα στα πλει οφ...
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ ΞΥΠΝΑΤΕ!

Εικόνα vagio

Τι να πρωτο πει κανεις..

Μας δουλευουνε λες και ειμαστε φυτα με τα πρωτοσελιδα τους. Και εχεις και το Διαμαντοπουλο τον καραγκιοζη να γραφει τα δικα του, ΠΟΥ??? στο ΦΩΣ!!!!!
Μεγαλος μαλακας κι αυτος, εχασα πασα ιδεα.
Πεταγεται ο αλλος ο πρεζακιας με τα γυαλια ηλιου βραδιατικο και λεει 5 εναντιον 8, δηλαδη ειναι να τρελλαινεσαι γαμω το σπιτι τους. Πριν 3 μερες ηταν στο ΣΕΦ με την κλαψομουνικη φατσα ευχαριστοθσε ταχα μου τους αγγελοπουλους με το χερι στην καρδια, και χθες καθοταν στον παγκο και εβριζε το Σπανουλη. Και οι πουστροφυλλαδες ουτε μια αναφορα.
ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΠΟΥ Ε Υ Χ Ο Μ Α Ι ΝΑ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΣΤΟ ΣΕΦ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΠΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ Ο,ΤΙ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ???

Ετσι κι αλλιως μαλακες μας εχουν, οτι και να γινει εμεις ειμαστε οι καφροι, εμεις ειμαστε η ριζα του κακου στον ελληνικο αθλητισμο..

Εικόνα canio

Ο Παντελάκος που μας έλεγε για "κυπελλάκι" και ότι δεν έχει αξία για τον Θρύλο αυτός ο τίτλος!
Να πάει να γαμηθεί και αυτός ο μπάσταρδος που έχει προσκυνήσει προ πολού την ΜΑΦΙΑ ΤΟΥ ΣΩΛΗΝΑ!

Εικόνα Judge Redd

Και βαζελος να μουνα, δε θα βρισκα τιποτα να σου πω οτι εχεις αδικο

Εικόνα ΔΙΑΣ

αυτα τα καθισματα του ελληνικου παντως πολυ χουλιγκανιζουν. Συνεχως εβριζαν τη μανα του σπανουλη..μαλλον θελουν αντικατασταση..Αλητες... κανατε εκκενωση... αλλα ο πρασινος βοθρος εμεινε μεσα

Εικόνα ΔΙΑΣ

αμ το αλλο το μουνοπανο? αυτο το καριολι που καποιοι τολμησαν να το συγκρινουν με τον ΝΙΚΟ ΓΚΑΛΗ...
του μουνακι που ληγει το συμβολαιο του και θελει να ανανεωσει με το φυγοστρατο...
Του αφιερωσε τη "κουπα" δειχνοντας τον πισω απο τη μπασκετα.. παλι καλα που δε μπηκε μεσα να μαρκαρει...θα φοβηθηκε μη του σφυριξουν φαουλ οι γκριζοι λυκοι...των οποιων το παντελονι εγινε καφε...απο τις απειλες του..