ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 1 - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2


Tags: -

Όπως αναμενόταν ο Ολυμπιακός μας πέρασε πολύ εύκολα και νικηφόρα από την Κομοτηνή στα πλαίσια του επαναληπτικού αγώνα για τον ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδας. Θυμίζουμε ότι ο πρώτος αγώνας στο Γ. Καραϊσκάκης έληξε με 6-2, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης, που από το Σάββατο μας περιμένει ο Αστέρας Τρίπολης.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν ακολούθησε την αποστολή για το συγκεκριμένο παιχνίδι, αφού του παρουσιάστηκε ένα απρόοπτο πρόβλημα με την χολή και έκανε ήδη επέμβαση. Την θέση του στην άκρη του πάγκου πήρε ο βοηθός του, Βίκτορ Σάντσες.
Η ομάδα κατέβηκε με την παρακάτω σύνθεση. Ο Κάρολ στο τέρμα, Ο Παπάζογλου και ο Λυκογιάννης στα άκρα της άμυνας, με τον Αβραάμ και Μανωλά στο κέντρο της άμυνας. Η τριάδα του κέντρου απαρτίζονταν από τον Φέισα, Μανιάτη και Μασάντο. Στα άκρα της επίθεσης ήταν ο Γκρέκο (όχι ακριβώς αλλά κάπως πρέπει να τον χωρέσω στο συγκεκριμένο σύστημα) και ο Φουστέρ, ενώ στην κορυφή αγωνίστηκε ο Μήτρογλου.
Με την πρώτη ανάγνωση της ενδεκάδας, αλλά και με τις πρώτες εικόνες από το παιχνίδι καταλαβαίνει εύκολα κανείς ότι στην αρχική ενδεκάδα του Ολυμπιακού δεν υπάρχει ένας κλασσικός ακραίος ποδοσφαιριστής, μέσος ή επιθετικός. Αντίθετα στα άκρα παίζουν δύο παίκτες που αγωνίζονται και οι δύο κατά συνθήκη εκεί, έτσι μοιραία περίμενες οι επιθέσεις σου να βγουν από τον άξονα κι όχι από τα άκρα. Όσο περνούσαν τα αγωνιστικά λεπτά αυτό ήταν ακριβώς και το πλάνο ανάπτυξης της ομάδας. Προσπαθούσε να χτυπήσει είτε στην κόντρα, είτε σε οργανωμένη άμυνα με κάθετη μπαλιά στην πλάτη των αμυντικών του Πανθρακικού. Στο 26’ είχαμε την προειδοποίηση για το τι ερχόταν, με τον Μήτρογλου να βγαίνει φάτσα με το τέρμα του Βρονταρά και να χάνει το κοντρόλ και μαζί με το γκολ. Στο 27΄μετά από άψογη κάθετη του Μανιάτη ο Μήτρογλου ξαναβγαίνει φάτσα με το αντίπαλο τέρμα και αυτή την φορά δεν συγχωρεί. Με ένα εξαιρετικό τελείωμα από τα πλάγια και αφού πρώτα με κεφαλιά είχε ξεπεράσει και το εμπόδιο του Βρονταρά, ανοίγει το σκορ για τον Ολυμπιακό. Στο 40΄ σε μια πολύ ωραία αντεπίθεση της ομάδας από το αριστερό άκρο της επίθεσης, ο Μανιάτης βγάζει ωραία σέντρα με το αριστερό (?!?!) και ο Μήτρογλου δεν δυσκολεύεται φάτσα με το άδειο τέρμα, με ψύχραιμη κεφαλιά – ψαράκι να κάνει το 2-0 και να τελειώσει κάπου εκεί το παιχνίδι. Η εικόνα της ομάδας στο πρώτο ημίχρονο δεν έβγαζε φωτιές, ούτε έθελξε με την απόδοσή της. Έπαιξε όμως έξυπνα και το κυριότερο και ίσως πιο σημαντικό, οι κεντρώοι προσπάθησαν να παίζουν γρήγορα και με την μια την μπάλα, πράγμα όχι τις περισσότερες φορές επιτυχημένο, αλλά σίγουρα ενδεικτικό στο τι ζητάει ο προπονητής και στο πλάνο στο οποίο δουλεύει η ομάδα. Τα στατιστικά του ημιχρόνου είναι χαρακτηριστικά ως προς την εικόνα του παιχνιδιού.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου είχαμε και την πρώτη αλλαγή για τον Ολυμπιακό, με τον Σιόβα να παίρνει την θέση του Μανωλά, που δεν έδειχνε να πατούσε καλά το πόδι του ύστερα από μια εγκληματική κλωτσιά του Δ. Παπαδόπουλου στις αρχές του παιχνιδιού. Η ομάδα έχει κατεβάσει εμφανώς τον ρυθμό της, κάνοντας στο δεύτερο ημίχρονο μια εμφάνιση επαγγελματική, δηλαδή αδιάφορη, ίσα ίσα να τελειώσει ανώδυνα το παιχνίδι, προφυλάσσοντας τα πόδια τους εν’ όψει του τελικού κυπέλλου. Ο Πανθρακικός βλέποντας αυτό ανέβασε την απόδοσή του χάνοντας 2-3 ευκαιρίες για να μειώσει τιμητικά το σκορ. Στο 65΄έχουμε την δεύτερη αλλαγή του Ολυμπιακού μας, με τον Φετφατζίδη να περνάει στην θέση του Φουστέρ και στο 73΄κλείνουμε τις αλλαγές μας με τον Μοδεστό να περνάει στην θέση του Φέισα. Στο 84΄ο Αρετόπουλος σφυρίζει, μετά και την υπόδειξη του 5ου διαιτητή γραμμής Τασούλη Κακκούλη (ακα ψυχάρα για πάντα βαζελάρα), ανύπαρκτο πέναλτι εις βάρος μας, με τον Λουσέρο να κάνει εμφανέστατο επιθετικό φάουλ στον Παπάζογλου. Στην εκτέλεση του πέναλτι ο Δ. Παπαδόπουλος μειώνει σε 1-2, που αυτό έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.
Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να γίνει μια ειδική αναφορά στον ΄΄γαύρο΄΄ Αρετόπουλο, όπως υποστηρίζουν όλοι οι αντικειμενικοί και μη δημοσιογράφοι. Τι έκανε εχθές? Το πέναλτι που σφυρίζει εις βάρος μας είναι ανύπαρκτο, παρ’ όλο που τον οδηγεί εκεί λανθασμένα και ο διαιτητής γραμμής. Οι δύο κίτρινες κάρτες σε Λυκογιάννη και σε Μήτρογλου είναι ΑΣΤΕΙΕΣ. Στην φάση του Λυκογιάννη δεν υπάρχει καν φάουλ, η κίτρινη του Μήτρογλα για τον γνωστό πανηγυρισμό με τα πιστόλια στην φάση του δεύτερου γκολ είναι για να γελούν τα σκυλιά και τα γατιά. Σε όλο το παιχνίδι οι αντίπαλοι παίκτες σημαδεύουν πόδια με κάθε πιθανό τρόπο. Από πίσω με ένα πόδι, από πίσω με τα δύο πόδια, τάκλιν από μπροστά με τα δύο πόδια, παρατεταμένα τραβήγματα φανέλας από πίσω, κτλ, χωρίς να τιμωρηθούν με κίτρινη κάρτα. Ενδεικτικό των παραπάνω είναι η φάση που τραυματίζεται ο Μανωλάς. Η φάση με άλλον διαιτητή σηκώνει μέχρι και απ’ ευθείας κόκκινη στον Παπαδόπουλο, αφού πάει με τις τάπες στο καλάμι του παίκτη. Η αντεπίθεση που κόβει τον Φουστέρ για ανύπαρκτο χέρι, είναι απολύτως αντιπροσωπευτική των διαθέσεων και των ικανοτήτων του συγκεκριμένου διαιτητή. Η αντεπίθεση πάλι που κόβεται με ανύπαρκτο οφ σάιντ ο Φουστέρ δεν θα του την χρεώσω γιατί είναι κυρίως ευθύνη του πλαινού βοηθού διαιτητή. Η φάση στις αρχές του δευτέρου που ανατρέπεται μέσα στην περιοχή ο Γκρέκο για εμένα είναι πέναλτι, αλλά δέχομαι και την ΄΄αμφιβολία΄΄ του Αρετόπουλου.
Γενικότερα εχθές μπορούμε να μιλήσουμε για μέτρια συνολικά εικόνα της ομάδας, αλλά όχι κακή. Μια εμφάνιση που δεν χαρακτηρίστηκε σε καμία περίπτωση από αδιαφορία των παικτών ή έλλειψη έντασης στις προσωπικές αναμετρήσεις ή προσπάθειες. Με αυτό το ανορθόδοξο αρχικό σχήμα, η ομάδα προσπάθησε να παίξει ποδόσφαιρο, αλλάζοντας λίγο το πλάνο Μίτσελ που θέλει την μπάλα να πηγαίνει σχεδόν πάντα στα πλάγια.
 
Ατομική κριτική παικτών
 
Κάρολ
Όποτε χρειάστηκε στο χθεσινό παιχνίδι τελείωσε κάθε επικίνδυνη κατάσταση για την εστία μας. Ακόμα και το πέναλτι θα μπορούσε να το πιάσει, αφού η μπάλα πέρασε κάτω από το σώμα του, αλλά φυσικά δεν είναι κάτι που μπορείς να του καταλογίσεις στα αρνητικά.
 
Παπάζογλου
Εχθές συνέχισε ένα σερί παιχνιδιών που είναι κακός. Το πρόβλημα δεν είναι η έλλειψη προσπάθειας. Η προσπάθεια είναι εμφανής και με το παραπάνω. Το πρόβλημα του στην θέση του ακραίου αμυντικού, είναι τα τυπικά προσόντα που δεν έχει, τουλάχιστον για τις απαιτήσεις της θέσης σύμφωνα με αυτά που του ζητάει ο προπονητής. Εχθές ήταν κακός αμυντικά και ανύπαρκτος επιθετικά.
 
Μανωλάς
Μετά την φάση του τραυματισμού του, ήταν φανερό ότι δεν πάταγε καλά στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό δεν σημαίνει ότι κινδυνεύσαμε εξ’ αιτίας του, απλά δεν έκανε τίποτα περισσότερο από τα βασικά της θέσης του.
 
Παπαδόπουλος
Φαίνεται ότι του λείπουν ακόμα τα πατήματά του. Στην περίπτωση του Αβραάμ υπάρχει ένα στοιχείο που δεν ευνοεί τον παίκτη. Ξέρουμε το αγωνιστικό του επίπεδο και επειδή γνωρίζουμε πόσο υψηλό είναι, ακόμα η εικόνα που βλέπουμε στο χορτάρι υστερεί πολύ. Πάντως είναι ένας παίκτης που δεν σου βγάζει ανησυχία και προβληματισμό για το αν θα επανέλθει στα πρότερα αγωνιστικά επίπεδα. Αυτό δείχνει να είναι θέμα χρόνου.
 
Λυκογιάννης
Ο Μπάμπης του χρόνου θα είναι υπερπολύτιμος για την ομάδα, έστω και σαν ρεζέρβα σε πρώτη φάση. Η χθεσινή εμφάνιση έδειξε ότι τουλάχιστον απέναντι σε τέτοιας δυναμικότητας αντιπάλους, ο παίκτης μπορεί να βοηθήσει άμεσα. Δεν ήταν σούπερ επιθετικά αν και ανέβηκε στο δέυτερο ημίχρονο, ήταν καλός αμυντικά. Προφανώς θέλει παιχνίδια στα πόδια του με την πρώτη ομάδα, αλλά μπορεί να σταθεί σήμερα μια χαρά σε ρόλο ρεζέρβας του Χολέβα.
 
Φέισα
Αργός, παραφωνία στην οργάνωση του παιχνιδιού στο χθεσινό παιχνίδι. Αμυντικά δεν τα πήγε άσχημα τουλάχιστον στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν διακρίθηκε κιόλας. Πρέπει να γίνει κατανοητό σε όλους ότι ο κόφτης του Μίτσελ, όπως έχει δηλώσει ο ίδιος, πρέπει να είναι και οργανωτής. Πρέπει να βοηθά την ανάπτυξη του παιχνιδιού πολύ παραπάνω από την εικόνα του κλασσικού κόφτη που έχουμε στο μυαλό μας. Γι΄ αυτό τον ρόλο ο Φέισα γενικότερα δεν είναι κακός για ρεζέρβα, αλλά έχοντας πλέον ξεκάθαρη εικόνα για τον παίκτη μετά από τόσα σερί παιχνίδια, ξέρουμε τι ακριβώς περιμένουμε από αυτόν και τι δεν μπορεί να κάνει.
 
Μασάντο
Εχθές ήταν κακός. Δεν του βγήκε τίποτα οργανωτικά. Στο δεύτερο ημίχρονο προς το τέλος πήγε λίγο να ανέβει αγωνιστικά, αλλά χωρίς να εντυπωσιάσει. Στα θετικά του ότι προσπαθούσε να παίζει γρήγορα την μπάλα, αλλά στην πλειοψηφία των προσπαθειών χωρίς καλή κατάληξη. Επίσης στα θετικά του ότι είναι φοβερά μαχητικός, αλλά από μόνο του αυτό δεν φτάνει. Στα τελευταία παιχνίδια δεν τον βλέπουμε να κάνει ούτε τα βασικά που ξέρουμε ότι μπορεί. Πρέπει να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα που απαιτεί ο προπονητής γιατί φαίνεται έξω από τα νερά του. Αλήθεια αρνηθήκαμε πρόταση παραχώρησής του 5 εκ τον Δεκέμβριο? Αλήθεια?
 
Μανιάτης
Εχθές ήταν καλός, μέσα στις φάσεις, με δύο ασίστ στον Μήτρογλου, με πολύ τρέξιμο, με βοήθεια στην καλή κυκλοφορία μπάλας. Αυτός ο Μανιάτης είναι πολύτιμος για κάθε προπονητή, για κάθε σύστημα. Αν βελτιώσει λίγο την διαχείριση δυνάμεων και προσπαθειών μέσα στο παιχνίδι, τότε θα έχει και μεγαλύτερη σταθερότητα. Έλειψε από τον φετινό Ολυμπιακό ο καλός Μανιάτης και ελπίζω μετά από την μεγάλη καλοκαιρινή ξεκούραση να ξαναδούμε του χρόνου έναν Μανιάτη βγαλμένο από τα περυσινά επίπεδα.
 
Γκρέκο
Όποιος μου πει τι θέση έπαιζε εχθές, αμείβεται αδρά. Κλασσικό εξτρέμ δεν τον έλεγες, σύγκλινε αρκετές φορές σαν επιπλέον εσωτερικός μέσος. Εσωτερικό μέσο δεν τον έλεγες γιατί η θέση του στο χορτάρι χωροταξικά ήταν μόνιμα κοντά στην γραμμή. Η τοποθέτηση του στην δεξιά πλευρά ήταν εκτός από έκπληξη και άστοχη. Απόδειξη αυτού ότι στο δεύτερο ημίχρονο μόλις πέρασε αριστερά ήταν πιο ουσιαστικός. Σίγουρα δεν τον βοήθησε η θέση που έπαιξε, κατά τα άλλα έδωσε πολλές μάχες με και χωρίς την μπάλα, την κουβάλησε με επιτυχία σε κάποιες περιπτώσεις.
 
Φουστέρ
Άλλος ένας παίκτης που δεν είναι εξτρέμ. Να παίξει εκεί με την Άρσεναλ στο Λονδίνο το καταλαβαίνω. Να παίζει γραμμή με τον Πανθρακικό είναι ακατανόητο στα μάτια μου. Ο παίκτης προσπάθησε, έκλεψε μπάλες, πίεσε όπως μόνο αυτός μπορεί και ξέρει, αλλά στα άκρα δεν μπορεί να γίνει απειλητικός επιθετικά και ουσιαστικός στην οργάνωση του παιχνιδιού. Αυτά για τον χαλύβδινο γίγαντα Δαυίβ είναι γνωστά, τώρα προς τι οι πειραματισμοί ένα παιχνίδι πριν το τέλος της χρονιάς, μάλλον ο προπονητής ξέρει καλύτερα. Το τελευταίο μπορεί να είναι και με ερωτηματικό.
 
Μήτρογλου
Ότι δεν υπάρχει άλλος Έλληνας επιθετικός με την εκτελεστική του δεινότητα το ξέρουμε. Ότι δεν υπάρχει άλλος Έλληνας σέντερ φορ με τις δικές τοποθετήσεις στην αντίπαλη περιοχή επίσης το ξέραμε. Αυτό που πρέπει να προσέξει ο παίκτης είναι ότι φέτος βάζει τα δύσκολα (βλέπε πρώτο χθεσινό γκολ) και χάνει τα εύκολα γκολ. Εχθές έχασε ένα τετ α τετ στο πρώτο ημίχρονο και μια κεφαλιά από την μικρή περιοχή στο δεύτερο ημίχρονο, από αυτά που δεν χάνονται. Εχθές ήταν σίγουρα το πρόσωπο του αγώνα με τα δύο γκολ που έβαλε, αλλά γενικά στα υπόλοιπα αγωνιστικά λεπτά δεν ήταν καλός. Δεν έπαιξε πλάτη  με επιτυχία, δεν έσπασε την μπάλα στα άκρα για να αναπτυχθεί η ομάδα με λογική και πλάνο, μπορούσε να συνεργαστεί ούτε με συμπαίκτες του στα 5 μέτρα. Το γεγονός ότι έφτασε τα 20 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις είναι εξαιρετικά σημαντικό για την ομάδα και τον ίδιο.
 
Σιόβας
Έπαιξε στο διάστημα του παιχνιδιού που ο χώρος ευθύνης του πιέστηκε αρκετά. Καθάρισε 2-3 φάσεις με ωραία τάκλιν, αλλά γενικότερα εχθές δεν εκτέθηκε το κεντρικό δίδυμο. Η πίεση και οι ευκαιρίες του Πανθρακικού προήλθαν από την κακή αμυντική λειτουργία σε κάποιες περιπτώσεις του κέντρου. Με αυτό το παραπάνω δεδομένο, ήταν μια συμπαθητική εμφάνιση για τον παίκτη
 
Φετφατζίδης
Προσπάθησε, κράτησε την μπάλα, πάλεψε στον χώρο του κέντρου, αλλά από τον Φέτφα ο προπονητής δεν ζητάει αυτά. Αυτά μπορούν να τα κάνουν άλλοι 3-4 παίκτες στην χθεσινή ενδεκάδα. Δεν συνεργάστηκε με επιτυχία με τους γύρω του, κράτησε περισσότερο απ’ όσο χρειάστηκε την μπάλα, με αποτέλεσμα στο τέλος να δέχεται συνεχόμενα σκληρά μαρκαρίσματα από τους αντιπάλους και να καθυστερεί χαρακτηριστικά την ανάπτυξη του παιχνιδιού.
 
Μοδέστο
Ο Φέισα είχε σκάσει πριν την αλλαγή του, άρα την δουλειά που χρειάστηκε να κάνει ο ΄΄κόμης΄΄ την έκανε και με το παραπάνω. Έτρεξε, έδεσε το κέντρο και γενικότερα μια ώριμη εμφάνιση, όσο μπορεί να κριθεί στο λίγο που αγωνίστηκε. Στο τελικό κυπέλλου τον βλέπω βασικό δεξιό μπακ…
 
Κατ’ αρχήν ευχόμαστε στον προπονητή της ομάδας περαστικά και γρήγορη επάνοδο στον πάγκο της ομάδας. Η χθεσινή του έμπνευση για την επιλογή των παικτών της αρχικής ενδεκάδας, να κατεβάσει μια ομάδα με 4-3-3 χωρίς ακραίους παίκτες, είναι αξιοπερίεργη. Η ομάδα ανταποκρίθηκε στην προσπάθεια ανάπτυξης μόνο από τον άξονα, αλλά για αυτό συνέβαλε πολύ και το επί της ουσίας αδιάφορο, ως προς το τελικό αποτέλεσμα, παιχνίδι. Ένα παιχνίδι που ο αντίπαλος δεν κλείστηκε, δεν ταμπουρώθηκε, όπως είχε κάνει για παράδειγμα στο πρόσφατο παιχνίδι πρωταθλήματος. Αν εχθές ο Πανθρακικός φόρτωνε τον άξονα θα είχαμε προβλήματα σοβαρά στην ανάπτυξη και κυρίως στην δημιουργία φάσεων, αφού ακραίος παίκτης για να ξεκλειδώσει σε οργανωμένη και κλειστή άμυνα δεν υπήρχε. Απομένει ένα παιχνίδι έως το τέλος της περιόδου, ένα παιχνίδι που κρίνει τίτλο. Απορώ αν και σε αυτό θα κάνει τέτοιου είδους πειράματα. Έχω την απορία γιατί μέχρι στιγμής σε όλα τα δύσκολα ή πονηρά παιχνίδια στην Ελλάδα, έχουμε δει εξαιρετικές αστοχίες στην επιλογή παικτών αρχικής ενδεκάδας (σε επίπεδο προσώπων και όχι τόσο συστήματος ή διαχείρισης του παιχνιδιού). Επιλογές παικτών που αν εμείς στην κερκίδα μπορούμε να προβλέψουμε την εικόνα της ομάδας μας πριν την έναρξη του παιχνιδιού, τότε ο αντίπαλος προπονητής κάνει πάρτι. Θεωρώ ότι όλα αυτά είναι μέρος των δοκιμών και αξιολόγησης παικτών που έχει αρχίσει από την πρώτη ημέρα πρόσληψης του Μίτσελ. Για το τελευταίο παιχνίδι όμως της σεζόν ο προπονητής ΚΡΙΝΕΤΑΙ απολύτως σοβαρά ως προς το αποτέλεσμα. Τον τελικό τον φοβάμαι πολύ, αλλά έχουμε ακόμα πολλές ημέρες για να ασχοληθούμε εκτενέστατα με αυτό το παιχνίδι.
 
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς.
 
ΥΣΤ 1. Στην Τρίπολη πριν την έναρξη του παιχνιδιού ο γενικός αρχηγός του μπάοκ , πήγε και βρήκε τον διαιτητή του αγώνα Σπάθα στα αποδυτήρια των διαιτητών με πρόσχημα την παράδοση των δελτίων των παικτών. Δηλαδή ο αντίστοιχος Σάββας Θεοδωρίδης του μπάοκ πήγε και συζήταγε με τους διαιτητές του αγώνα πριν την έναρξή του. Στην διάρκεια του αγώνα τώρα ο Σπάθας αρνείται πεντακάθαρο πέναλτι υπέρ του Αστέρα, σε χρονικό σημείο τέτοιο που δεν είχε κριθεί τίποτα σχετικά με την πρόκριση. Δεν υπονοώ τίποτα, απλά αναφέρω τα γεγονότα σε συνέχεια του ΄΄προβληματισμού΄΄ της ΠΑΕ του Ιβάν/Πίτσος/Φουρλής. Φαντάζεστε να είχε γίνει κάτι ανάλογο με τον Κυρ Σάββα? Φαντάζεστε να γίνει κάτι ανάλογο στον τελικό του κυπέλλου? Τι θα γράφανε τότε οι ανεξάρτητοι και αντικειμενικοί περί παράγκας, συστήματος και ασυλίας του Ολυμπιακού? Τελικά καλώς έπραξε ο Ιωσηφίδης? Μπορεί να το κάνει οποιοσδήποτε άλλος αξιωματούχος ομάδας εκτός του μπάοκ? Τι λένε οι νόμοι σε αυτή την περίπτωση? Οι ιδιοκτήτες του Αστέρα άραγε τι γνώμη έχουν, γιατί σε άλλα θέματα περί υποτιθέμενης αδικίας έχουν άποψη… Το θέμα είναι πολύ σοβαρό.

ΥΣΤ 2. Γιατί αλήθεια στην superleague δεν κοιτούν πρώτα αν τα Γιάννενα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα play offs και μετά να δούνε ποια θα είναι η έκτη ομάδα που θα τους αντικαταστήσει? Μήπως είναι πράγματα προαποφασισμένα? Ποιος άραγε να ευνοείται από αυτό?
 

Σχόλια

Εικόνα ΔΙΑΣ

ειναι δυνατον σαυτη την ευνομουμενη χωρα να οριζεται μπαραζ μεταξυ των ισοβαθμουντων εκτων χωρις να εχει αποφασιστει ακομα αν ο πεμπτος εχει δικαιωμα συμμετοχης? ο εκτος με τη μολοχα εχει δικαιωμα? η θα επρεπε να ακολουθησει την αεκ ?

Εικόνα dono

Έλα μου ντε
Το απίστευτο είναι ότι μετά την συμφωνία των δύο ομάδων το παιχνίδι θα γίνει στην Ν. Σμύρνη κι όχι στην Λάρσα
Εεε ρε ετσι και κάναμε τέτοια εμείς τι θα γράφανε και θα λέγανε

Εικόνα indian

καλημέρα και καλή βδομάδα...δε θα μπω στη διαδικασία να σχολιάσω τα του χθεσινού ματς...απλώς θα πω ότι θέλουμε 4 ή μάλλον 5 παίκτες ενδεκάδας το καλοκαίρι...τώρα αν θα είναι μεταγραφές ή δικοί μας που παίζουν δανεικοί, θα το δούμε...και επιτέλους να μικρύνει το ρόστερ...ο τελικός θα ήταν πιο εύκολος για μας αν αντίπαλος ήταν ο πάοκ νομίζω...έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας, ένας τίτλος...ελπίζω να παρουσιαστούμε σοβαροί και διψασμένοι...να είμαστε έστω στο τελευταίο ματς της σεζόν, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ...τα υστερόγραφα σου φίλε dono τα τοποθετώ στη σφαίρα του ρητορικού ερωτήματος και θα πω ότι προφανώς στο καθαγιασμένο ελληνικό ποδόσφαιρο, όλα είναι αγνά και όμορφα όταν δεν εμπλέκεται ο Ολυμπιακός ή ο Μαρινάκης ή ο Κόκκαλης...αν και φαντάζομαι να είχε αδικηθεί ο πάοκ ή τουλάχιστον να θεωρούσαν οι ίδιοι ότι έχουν αδικηθεί στο ένα από τα 2 παιχνίδια με τον αστέρα...πάλι ο γαύρος και ο Μαρινάκης θα είχαν βάλει το κ@λοδάχτυλο τους...

υγ. τι διαβάζω ρε παιδιά, ο βάζελος έχει πρώτο στόχο παίκτη του ολυμπιακάρη και έιναι σε προχωρημένες συζητήσεις μαζί του?

υγ. οι στάμμου, γιάννου, παναγιωτούδης που έπαιξαν δανεικοί από τον πάοκ σε ομάδες της σούπερλιγκ απασχόλησαν ποτέ κανένα ή το πρόβλημα ήταν μόνο οι δανεικοί του γαύρου?

υγ. ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ ΜΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ ΜΟΥ

Εικόνα dono

Για τις αναγκαίες προσθήκες συμφωνούμε. Απλά υπενθυμίζω ότι έχεις πάρει Ολαϊτάν, ντε Βινσέντι και Μπόατεγκ. Δανεικοί παίζουν οι Τάτος, Ζαραδούκας, Διαμαντάκος, Σουμπίνιο, τα δύο Σερβάκια και σίγουρα ξεχνάω και κάποιον.
Στον τελικό κλείνουμε στόματα. Παίζουμε, παίρνουμε το κύπελλο και κάνουμε διακοπές ήρεμα κι ωραία.
Τα υστερόγραφα είναι ρητορικά μέχρι αηδίας Μάνο...
υγ. Η ομάδα το Κόντη θα είναι πάντα η ομάδα του Κόντη... Πήραν δανεικούς, σώθηκαν και του χρόνου θα μας περιμένουν όπως πάντα για το υπερ πάντων παιχνίδι, οκ μετά τα μπαόκια.
υγ. Όχι ρε συ πας καλά που θα ανοίξει μύτη για τέτοιες λεπτομέρειες?