ΤΟΝ ΦΑΓΑΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟΝ?



Δόθηκε λέει ΄΄τελεσίγραφο΄΄, αν θέλετε βγάζετε και τα εισαγωγικά, σχετικά με το μέλλον του Μίτσελ στον πάγκο της ομάδας. Ένα ΄΄τελεσίγραφο΄΄ που έχει δόθηκε για το παιχνίδι του Άνφιλντ και γι’ αυτό που έρχεται στο Καραϊσκάκη με την Άντερλεχτ. Ήδη έχουν ξεσαλώσει όλα τα αντικειμενικά μέσα (Ολυμπιακά και μη) με την κάκιστη εμφάνιση της ομάδας μας απέναντι στην Λίβερπουλ. Θα έπρεπε λέει να ξεχάσουμε ότι η ομάδα είναι σε φάση προετοιμασία και να αποδώσουμε καλό ποδόσφαιρο, η νίκη με ευρύ σκορ είναι μεν προαιρετική αλλά σίγουρα καλοδεχούμενη. Εκεί που δεν υπήρχε λοιπόν δημιουργήθηκε θέμα προπονητή στην ομάδα. Δεν δημιουργήθηκε αφηρημένα και τυχαία, απλά ο Μαρινάκης προσπαθεί προφανώς να ξεπεράσει τον εαυτό του στις αλλαγές προπονητή. Την πρώτη φορά απέλυσε τον Λίνεν σε τέτοια περίοδο πάλι, έχοντας σκάρτο μήνα στο τιμόνι της ομάδας. Για την συγκεκριμένη απόλυση πες ρε αδελφέ ότι δεν ήταν δική του επιλογή, αλλά τον ΄΄κληρονόμησε΄΄ από τον Σωκράτη. Την προηγούμενη φορά μια επιλογή της Διοίκησής του, ο Ζαρντίμ, έφυγε σαν αποτυχημένος Ιανουάριο μήνα έχοντας προλάβει να παραδώσει την ομάδα αήττητη και σίγουρη πρωταθλήτρια και με μια αξιοπρόσεκτη ευρωπαϊκή πορεία. Όπως όμως εκείνη η απόφαση στερούταν λογικής και  υπευθυνότητας, έτσι και αυτή της απομάκρυνσης του Μίτσελ που όπως φαίνεται έχει ήδη παρθεί, στερείται σοβαρότητας. Πουθενά στον κόσμο δεν απολύεται προπονητής 5 Αυγούστου. Εγώ θα κοπιάρω κάτι που είχα γράψει τον Ιανουάριο, πριν την απόλυση Ζαρντίμ .
Στηρίζετε τον προπονητή ή όχι? Αν όχι να πάει στο καλό και να βρείτε έναν προπονητή που να σας αρέσει (στυλ Αλαφούζου).
Αν τον στηρίζετε κόψτε τις μαλακίες μέσω διαρροών ή δικών σας
sites και τέτοια χαριτωμένα και αφήστε τον να δουλέψει, όπως φαίνεται ότι ξέρει και θέλει να κάνει. Όπως ακριβώς κάνατε ΚΑΙ με τον Ερνέστο και είδαμε μεγάλα πράγματα την δεύτερη συνεχόμενη χρονιά του στον πάγκο.

Αυτά τον Ιανουάριο, σήμερα εν μέσω προετοιμασίας δεν ισχύουν ούτε αυτά ακριβώς. Σήμερα ΔΕΝ απολύεις προπονητή, πολύ περισσότερο όταν υποτίθεται τον έφερες για 3 χρόνια.
Από την στιγμή δε που αυτά τα δημοσιεύματα δεν καταρρίπτονται ως ψευδή ή αναληθή από το γραφείο τύπου της ΠΑΕ, τότε έχω κάθε λόγο να ανησυχώ και να αποδίδω στην Διοίκηση και στον πρόεδρο τις συγκεκριμένες κινήσεις. Ένα γραφείο τύπου που όλο το καλοκαίρι δεν κάνει τίποτα άλλο από το να διαψεύδει φήμες που γράφονται και δεν ισχύουν , κυρίως μεταγραφικές.
Διαβάζω λέει ότι ο Μίτσελ (που σημειωτέον ο ίδιος ο πρόεδρος του έχει δώσει τα κλειδιά της ομάδας) δεν είναι νέος προπονητής αφού είναι στην ομάδα από τον Φεβρουάριο και η ομάδα έπρεπε να είχε καλύτερο πρόσωπο στα φιλικά προετοιμασίας. Γιατί ρε παλικάρια αυτό? Ας πάρουμε λίγο τα πράγματα από την αρχή.
Ο Μίτσελ πήγε φέτος προετοιμασία και είχε μαζί του 30 παίκτες. Αναγκαστικά για να δει και τους υπό κρίση, μέχρι και τον Μάιο δανεικούς ποδοσφαιριστές, έπαιζε με 3 διαφορετικές ενδεκάδες, με αλλαγές 9-10 παικτών ανά 30λεπτα αγώνα. Άρα στο πρώτο στάδιο προετοιμασίας στην Αυστρία, ομοιογένεια γιοκ. Πως ακριβώς θα δούλευε τότε τον βασικό κορμό της ομάδας όταν ακόμα και σήμερα που μιλάμε περιμένει νέους παίκτες? Στην δε Γερμανία δεν είχαν μπει - ενσωματωθεί καλά καλά στην ομάδα 4-5 παίκτες από τους θεωρητικά βασικούς της ενδεκάδας. Τώρα σου λείπουν πάλι βασικά γρανάζια της μηχανής.
Πέρυσι είχες ένα ρόστερ παικτών που απαρτίζονταν από καμιά 24-25 ποδοσφαιριστές. Απ’ αυτούς φέτος δεν θα υπάρχουν ούτε 10 στο ρόστερ, που μπορεί να μείνουν και λιγότεροι αν αποχωρήσουν ο Μασάντο ή κάποιος άλλος από την περυσινή ομάδα. Από αυτούς δεν θα υπάρχουν ούτε 4-5 στην αρχική ενδεκάδα. Δηλαδή θα έχεις ένα εντελώς διαφορετικό ρόστερ από πέρυσι, αλλά και μια εντελώς διαφορετική αρχική ενδεκάδα σε σχέση με τα περυσινά δεδομένα της Μίτσελ εποχής. Πως είναι δυνατόν να θεωρείς ότι ο προπονητής έχει ήδη δουλέψει την ομάδα από τον Φεβρουάριο, όταν μιλάμε για άλλη ομάδα? Αν ήταν τόσο εύκολο να φτιάξεις ένα σύνολο  αξιώσεων τότε συγγνώμη δεν θα χρειαζόταν ο προπονητής.
Ακόμα δεν έχουν μπει στην καθημερινότητα των προπονήσεων και των υποχρεώσεων της ομάδας παίκτες βασικοί και αναντικατάστατοι για την σεζόν που έρχεται, λόγω διαφόρων αιτιών. Ο Σαβιόλα και ο Κάμπελ λόγω ανετοιμότητας, ο Βάις και ο Παπαδόπουλος λόγω μικροτραυματισμών. Για παράδειγμα χωρίς τον Αβραάμ βασικό πως είναι δυνατόν να μην κάνει  πειράματα στην άμυνα, πως είναι δυνατόν να μην εμφανίζει η άμυνα σημάδια παιδικής χαράς? Χωρίς Κάμπελ και Βάις, πως είναι δυνατόν να δουλέψει την ανάπτυξη από τα πλάγια? Εκτός κι αν θεωρούμε ότι ο Φέτφα (φοβερά αναγεννημένος στην προετοιμασία και μπράβο του) έχει τα προσόντα και μπορεί να παίξει όπως ο Βάις και ο προπονητής να βγάλει ασφαλή συμπεράσματα για λειτουργία των άκρων της ομάδας του. Η απάντηση στην ερώτηση, μα καλά αν λείψουν στην διάρκεια της σεζόν οι παραπάνω παίκτες πρέπει να εμφανίζουμε την εικόνα που βλέπουμε στα φιλικά? Φυσικά και όχι αλλά μέχρι τότε η ομοιογένεια της ομάδας θα είναι σε τέτοιο βαθμό που θα μπορεί να καλύπτει, έστω και προσωρινά, την όποια απουσία. Μην μιλήσουμε καν για την ανυπαρξία του αμυντικού χαφ που την συζητάμε από πέρυσι. Ακόμα και γι’ αυτό βγήκε σήμερα το Goal και αποδίδει δηλώσεις στον Μίτσελ του στυλ δεν χρειαζόμαστε παίκτη στην θέση γιατί έχουμε τον Μασάντο. Ρε πάτε καλά ρε καραγκιοζάκια? Ο ίδιος έχει δηλώσει ότι θα έρθουν κι άλλοι παίκτες. Τώρα αν στην Αλεξάνδρας δεν το έχουν σκοπό, ας το πουν και σε εμάς και μην το ψειρίζουμε άλλο το θέμα.
Σε ποια χώρα στον κόσμο κρίνεται ένας προπονητής στις 5 Αυγούστου εν μέσω προετοιμασίας? Πολύ περισσότερο καίρια είναι η ερώτηση, όταν ΟΛΕΣ οι πληροφορίες που έρχονται από την ομάδα, μιλούν για μια προετοιμασία που όμοιά της δεν υπάρχει και δεν έχει ξαναγίνει ποτέ στο παρελθόν. Μια προετοιμασία σκληρή σε επίπεδο φυσικής κατάστασης (έως σήμερα), χωρίς όμως μυϊκούς τραυματισμούς, πράγμα σχεδόν πρωτόγνωρο για τα δεδομένα της ομάδας μας.
Όλα τα παραπάνω δεν ξέρω αν μπορεί να τα αντιμετωπίσει ο Μίτσελ με επιτυχία, να δημιουργήσει ένα σύνολο αξιώσεων, που να γουστάρουμε το θέαμα που βλέπουμε, αλλά αυτό που ΞΕΡΩ σήμερα είναι ότι δεν μπορεί να κριθεί χωρίς να του δοθεί ο χρόνος για να κάνει αυτά που ξέρει, μπορεί ή τέλος πάντων ρε αδελφέ αυτά που τον πληρώνει η ομάδα να φέρει εις πέρας. Σε μια μερίδα του κόσμου που έχει θεοποιήσει τον Λεμονή ή τον Μπάγιεβιτς, δεν έχω μεγάλες προσδοκίες ότι η υπομονή είναι λέξη και έννοια γνώριμη και όχι σχετική. Σε μια Διοίκηση που έχει στο παλμαρέ της τρεις αλλαγές προπονητή και πάει φουλ για την τέταρτη στα τελευταία 3 χρόνια, είμαι πλέον δύσπιστος αν κατέχει την έννοια του δίνω τα κλειδιά της ομάδας σε έναν άνθρωπο που εγώ έχω επιλέξει και στηρίζω. Μου δείχνει ότι η πραγματική στήριξη στον μέγιστο Ερνέστο ήταν κάτι σαν η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα.
Εγώ πάντως υποστηρίζω την άποψη πλέον των πολλών όπως φαίνεται. Διώξτε τον σήμερα, αλλά φροντίστε τουλάχιστον ο επόμενος προπονητής να μην υπογράψει συμβόλαιο ούτε καν  μονοετές, να συμφωνήσετε μαζί του με ένα μηνιαίο, άντε διμηνιαίο συμβόλαιο το πολύ. Έτσι να προλάβει να δείξει ότι περιμένουμε όλοι μας έως το τέλος Σεπτεμβρίου και αν δεν μας κάνει ούτε αυτός άντε και καλορίζικος ο επόμενος. Και αν μην ισχύει τίποτα από τα παραπάνω, όσο αναφορά την εμπλοκή της διοίκησης στο κλίμα που έχει δημιουργηθεί κατά του προπονητή, η ανυπαρξία της στην προστασία του προπονητή στα μάτια μου την καθιστά εξίσου υπεύθυνη με το να έχει αρχίσει αυτή τις φήμες. ΄΄Δυστυχώς΄΄ για την Διοίκηση υπάρχει μια μερίδα οπαδών που ΔΕΝ την έβριζε πέρυσι με τα γνωστά εμετικά συνθήματα, ΔΕΝ ζητάει 15 παίκτες από το πάνω ράφι σε κάθε μεταγραφική περίοδο για να της αναγνωρίσει την ομολογουμένως δύσκολη δουλειά που είναι το κουμάντο της ΠΑΕ, που ΔΕΝ αγοράζει – ανανεώνει το εισιτήριο διαρκείας του αφού αποκτηθεί ο Σαβιόλα ή όποιος άλλος αλλά το ανανεώνει τις πρώτες ημέρες κυκλοφορίας τους, που περιμένει από την ΠΑΕ και τον πρόεδρό της ΜΟΝΟ ένα πλάνο σταθερό που να έχει λογική και να προστατεύεται ο καθείς στην ομάδα, από τον φροντιστή μέχρι τον προπονητή. Φαίνεται ότι ζητάω πολλά.
 
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς.
 
ΥΣΤ 1. Στο μπάσκετ άρχισαν τα όργανα. Βρε λες να βαρέθηκαν να τους κλέβουν? Στο μεταξύ η απόλυτη καταξίωση.

Σχόλια

Εικόνα V0R4D0R

Λοιπόν δυό πραγματάκια διά τους φιλομαθείς και αγχίνους Έλληνας:
ΕΝΟΤΗΣ Α
Θέμα: Μίτσελ

1) Όποιος θεωρεί τον Μίτσελ αμπαλλίδη και μυρουδιά (γράφονται τέτοια κατά κόρον εδώ και δυο τρεις μέρες), μάλλον βρίσκεται στο κατώφλι της ψυχολογικής κατάρρευσης. Τουλάχιστον ας βρουν μια πιο λογική διατύπωση. Πχ ότι δεν κάνει για προπονητής. Εκεί μπορείς να βρεις κάποια βάση συζήτησης.

2) Η ομάδα έπαιξε 6 φιλικά. Εγώ τουλάχιστον με τις εμπειρικές μου γνώσεις, βελτίωση από το πρώτο στο έκτο δεν είδα. Ο καιρός δεν περιμένει, αντίθετα οι καλοθελητές περιμένουν και ελλοχεύουν. Έχουμε πει ότι τα φιλικά είναι φιλικά, με όλες τις συνηχήσεις. Παρόμοια εικόνα πάντως στα επίσημα θα φέρει εξελίξεις. Αυτό είναι διαπιστωμένο από την εμπειρία μου στο ελληνικό πρωτάθλημα.

3) Προκειμένου να του φορτώσουν κάποιον "Νικοπολίδη" (ή οποιονδήποτε) σαν βοηθό, καλύτερα ας τον στείλουν στην ευχή. Δεν διάβασα κάτι σχετικό, απλά κάνω μια ευχή ...εεε μπαρδόν μια προβολή. Θυμήθηκα τους Εξόριστους, για δες πράγματα.

4) Δε μου άρεσε καθόλου ούτε εμένα η διαρροή της "δήλωσης" Μίτσελ για τον Μασάντο βασικό 6άρι. Ιδίως το τάιμινγκ με πείραξε, όχι τόσο το περιεχόμενο της δήλωσης, αφού δεν απάδει κιόλας προς αυτά που δοκιμάζει ο Μίτσελ στην προετοιμασία.

5) Ο πρόεδρος στήριξε τον προπονητή σήμερα με τον πιο επίσημο τρόπο. Συχνά οι στηρίξεις γίνονται νεκρολογίες σε πολύ σύντομο διάστημα. Καιρός φέρνει τα λάχανα... Ίσως και να μιλάμε όντως άνευ πραγματικής βάσεως και να μην υπάρχει σενάριο προπονητή.

6)Τον Λίνεν δεν τον έδιωξε από βίτσιο, αλλά επειδή αποκλείστηκε από κατώτερη ομάδα στο UEFA (αφορμή) και για να φέρει πολύ καλύτερο (αιτία). Όσον αφορά το θέμα Ζαρντίμ, αν απολυθεί ο Μίτσελ, τότε θα ακυρωθεί και το θεωρητικό πλεονέκτημα που προβλήθηκε πέρισυ για να δικαιολογήσει την απόλυση του Πορτογάλου, ότι δηλ. ο νέος προπονητής θα είχε χρόνο να μάθει την ομάδα και να προγραμματίσει τη νέα σαιζόν.

7) Μπίλλια καλέ μου πρόεδρα, σε αγαπάω και σε τιμάω, αλλά σαν πρόεδρο του Ολυμπιακού, όχι σαν κυβερνητικό εκπρόσωπο. Συστάσεις λοιπόν με άλλη ιδιότητα και όχι με αυτήν της κεφαλής του Ολυμπιακού. Δεν διευρύνεις άλλωστε τον κύκλο των φανς σου με αυτόν τον τρόπο. Μάλλον το αντίθετο.

8) Από πότε ο -κάθε- Φετφατζίδης ζητάει τον λόγο από τον πρόεδρο της ομάδας επειδή έμεινε εκτός αποστολής? Και γιατί δεν πήρε την απάντηση που του έπρεπε κι αυτός και όποιος δυσανασχετεί για οτιδήποτε στην ομάδα? Ιεραρχία τέλος πάντων δεν υπάρχει στον Ολυμπιακό? Και για να τελειώνουμε με τους παίχτες, κανένας δεν έχει δικαίωμα να διαμαρτύρεται για τίποτα στον Ολυμπιακό. Έχουν ιδανικές συνθήκες. Όποιος δεν θέλει, στο καλό.

9)Πιστεύω στη συνάντηση με τον Βρέντζο, να λύθηκαν όλα τα ζητήματα, κυρίως των κινήσεων που απομένει να γίνουν, ώστε να δουλέψει ο προπονητής χωρίς προβλήματα.

10) Γενικά: από το Σάββατο έχει αρχίσει ολόκληρη σπέκουλα για τον Μίτσελ. Γνωστή η βιομηχανία. Ο μόνος τρόπος για να μην μπει πάλι η ομάδα σε εσωστρέφεια (από την οποία μόλις βγήκε) είναι να βελτιωθεί η εικόνα στο χορτάρι. Πώς θα γίνει αυτό? Ο Μίτσελ το ξέρει. Γιαυτό τσιμπάει 1,5 το χρόνο, για να βρει λύσεις. Απλά και άμεσα.

ΕΝΟΤΗΣ ΒΟΥ
Θέμα: Τράκης

1) Λίγο πριν τους τελικούς, όταν είχε ανακύψει θέμα χρεών στο ΟΑΚΑ, ο Τράκης δήλωνε περήφανα ότι κάποιος ξύπνησε στραβά και ανακάλυψε χρέη. Από τότε περάσαμε στο "ο ΠΑΟ δεν επαιτεί αλλά απαιτεί", ότι "ξεσπιτώνεται ο ιστορικός σύλλογος" και κλείσαμε με τις γνωστές πουτανομαγκιές ότι θα μιλησει ο κόσμος κλπ. Τώρα ψάχνουν για γήπεδο. Αυτά δείχνουν ότι τα χρέη μόνο φανταστικά δεν είναι. Γιατί δεν τους νοικιάζει ο @Yiannis δύο μπασκέτες στο Απήλιον? Ας παίζουν στο χόρτο. Ας ρίξουν και μια στρώση τσιμέντο τέλος πάντων δε χάλασε ο κόσμος.

2) Περιμένω από τα αδέλφια να φερθούν έξυπνα στην υπόθεση των συμβολαίων. Να εμπλέξουν τον ΕΣΑΚΕ σε συνέργεια σε κακουργηματική πράξη (φοροδιαφυγή) και να κάνουν ασφαλιστικά μέτρα ωστε να μην ξεκινήσει καμμιά διοργάνωση (ει δυνατόν και η Ευρωλίγκα) που συμμετέχουν τα βαζέλια, πριν λυθεί το θέμα.

3) Ρε Αγγελόπουλοι μια και είστε στον κόπο, δεν του βγάζετε και το τρελλόχαρτο? Να πάει στρατό το σίχαμα. Να τον δω στο Απήλιον (βλ. 1) με τη στολή εξόδου και το δίκωχο και τί στον κόσμο.

ΥΓ1: Αν ήμουν Παπάζογλου, θα είχα βγάλει τα φτωχικά μου μπογαλάκια στην αυλή, θα τους είχα βάλει φωτιά, θα χόρευα και θα φώναζα "όχι άλλο κάρβουνο".
ΥΓ2: Ήθελα να γράψω κάτι για τον Παπαλεφτά, αλλά θα έβγαιναν λόγια που δεν ταιριάζουν. Άστον να πάει στο διάολο.

Εικόνα dono

γράφεις και πολλά τι να σε κάνω...
ΕΝΟΤΗΣ Α
1. Το να κρίνεις κάποιον αγωνιστικά και να έχεις μια άποψη είναι απολύτως σεβαστό αν και μπορεί να μην συμφωνούμε. Αλλά είναι σεβαστή κάθε άποψη που συνοδεύεται απο επιχείρημα.
2. Η εμφάνιση της ομάδας με την στουτγκάρδη δεν σου άρεσε? Ειδικά για το συγκεκριμένο στάδιο προετοιμασίας, αλλά και γενικότερα για την εποχή?
3. Ο Μίτσελ δεν είναι Ζαρντίμ σε αυτό το κομμάτι. Δεν είναι Ζαρντίμ σε τομείς όπως το συμβόλαιό του και η δύναμη του απέναντι στην Διοίκηση, πράγμα που του δίνει την δυνατότητα επιλογής συνεργατών ή συνθηκών δουλειάς. Αυτό τουλάχιστον λέει η λογική
4. Ακριβώς
5. Ασφαλώς και κοίτα λίγο πως κλείνω το σημερινόα αρθράκι με την συνέντευξη του προέδρου.
6. Όπως γράφω τον λίνεν το βρήκε προίκα από την προηγούμενη διοίκηση, αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι τον απέλυσε. Άσχετο που έφερε καλύτερο και μπράβο του, αλλά απέλυσε προπονητή αρχές Αυγούστου.
7. Που αναφέρεσαι?
8. Δεν ξέρω αν έγινε. ΑΝ ΕΓΙΝΕ κάκιστα έγινε
9. Κι εγώ αυτό καταλαβαίνω, όπως επίσης ψυχανεμίζομαι την απόκτηση του Τόρες και ενός αμ χαφ.
10. Σωστό

ΕΝΟΤΗΣ ΒΟΥ
1. Το τραγικότερο είναι που η διοίκηση του ΟΑΚΑ τυος παρακαλά λέει να καθίσουν σε ένα τραπέζι να βρουν μια άκρη με την αποπληρωμή των χρεών τους και στο καπάκι το τραγικότερο ακόμα είναι ότι υπάρχουν γήπεδα σαν το Ελληνικό που τους ανοίγουν την αγκαλιά...
2. ασφαλώς
3. Τι στρατό να παέι ρε σύγαυρε. Ι% είναι για δύο λόγους. Λόγω τρελόχαρτου, που οκ πες ότι αυτό λύνεται. Το άλλο θέμα με τα αναψυκτικά πως το λύνεις?

ΥΓ 1 γιατί?
ΥΣ 2 πίστεψε με η πρώτη μου θεματολογία για άρθρο ήταν αυτή αλλά είναι τόσο σίχαμα που μου ανέβασε την πίεση μόλις στην πρώτη γραμμή ποτ έγραψα. Σημειωτέον είναι γαύρος από κούνια και τον ξέρω προσωπικά το μαλακιστήρι

Εικόνα V0R4D0R

XAXAXA έχω οίστρο.
Για το Α7 (!) αναφέρομαι σε αυτά που είπε σήμερα στην παρουσίαση Σαβιόλα:
"...Όσον αφορά την υπέρβαση, αυτό που έχει κουράσει τον κόσμο είναι η καθημερινή μιζέρια που προβάλλεται από τα ΜΜΕ για τα μέτρα και τις επιλογές της Κυβέρνησης για να μπορέσει να ανταπεξέρθει στα σημερινά δεδομένα. Από εκεί και πέρα, αυτό πρέπει να σταματήσει. Πρέπει ο καθένας μας να βάλει το κεφάλι κάτω και να κάνει πέντε πράγματα για αυτό τον τόπο...".
Το απόσπασμα από εδώ: http://www.sport-fm.gr/article/marinakis-i-proponitologia-prepei-na-stam....
Το βρίσκω άστοχο όταν αναφέρεται σε ολυμπιακό κοινό. Αν θέλει να τα πει σε κομματικά κοινά, ας τα πει.

Για το αναψυκτικό του Τράκη, τί να πω. Ας το γυρίσει σε diet coke.

Εικόνα dono

ΧΑΧΑΧΑ
και η διέτης κοκα κόλα είναι...

Εικόνα V0R4D0R

XAXA Σκέφτεσαι? Ο Τράκης στον τάκο, αναφορά: "Μα κύριε διοικητά, ήταν διαίτης!"

Εικόνα dono

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Εικόνα Sak attacks

ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΔΩ.. ΤΕΛΟΣ.. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕΧΡΙ ΚΕΡΑΙΑΣ!!

Εικόνα dono

Σύγαυρε γηπεδική παρέα είμαστε που αποφασίσαμε μια εποχή να κάνουμε την @αύλα μας για την ομάδα της καρδιάς μας πιο ανοικτή σε τρίτους με δύο άξονες. Την ενημέρωση των τρίτων για κάποια θέματα ιστορικά κυρίως που είναι άγνωστα σε πολλούς μέσω του Σάββα και δεύτερον μέσω των γραπτών μας να ανοίγουμε συζητήσεις και να ακούμε - δεχτούμε - προβληματιστούμε από τις γνώμες όλων σας. Δεν μας χαρτζηλικώνει κανείς, όλοι έχουμε τις δουλίτσες μας που ζούμε απ' αυτές γι' αυτό ότι γράφετε εδώ μέσα δεν έχει καμία εντελώς γραμμή από κανέναν.

Εικόνα k1p

Πάντως εγω ξέρω πως αν η διοίκηση όντως στηρίζει,τότε τα δημοσιεύματα αυτά θα έληγαν την ίδια μέρα.Τα αρδάκια ξέρουμε τι ρόλο βαράνε.Το οτι θα ρίξουν άδεια να πιάσουν γεμάτα ήταν δεδομένο μέσα στο κατακαλόκαιρο.Αλλά για να συνεχίζεται το...ψάρεμα,σημαίνει πως τσιμπάει το γαμημένο...

Και αν "τσιμπάει",καλό θα είναι ο μαρινάκης να επαναπροσδιορίσει το ρόλο του.Ο ρόλος του είναι να φτιάξει ομάδα με ποδοσφαιρικό σχέδιο και όχι να μην τον μπινελικώνει ο κόσμος.Γιατί μεταξύ μας σχέδιο δεν πολυβλέπω.Βλέπω καλές μεταγραφές που όποτε βρίσκουμε ευκαιρία,τις χτυπάμε και απο εκεί και πέρα είμαστε στο "πλέον να δούμε τι θα κάνει ο προπονητής με τους μπαιχταράδες που έφερε ο μπρόεδρος".Απο τη στιγμή που βγαίνει τέτοια γραμμή,θέμα χρόνου είναι στην πρώτη στραβή πάσα να αρχίσουν τα "δεν κάνει ο μίτσελ" τα αρδοειδή.

Και επειδή ο μίτσελ ίσως να την έχει ψυλιαστεί τη δουλειά,να είναι και αυτός με τη σειρά του λίγο στα παπάρια του και ότι βγεί.Την αποζημίωση θα την πάρει,θα γυρίσει ισπανία πλουσιότερος και θα συνεχίσει το σπορτκάστινγκ.

Έπομένως,κόβουμε τις όποιες φήμες,κρατάς τον προπονητή και απο ιούνιο του 2014 τα ξανασυζητάμε.Δεν υπάρχει plan b που λέμε και στην πεδινή δραπετσώνα.Plan b είναι το κάψιμο της σεζόν όπως έγινε πέρσι απο τον γενάρη και έπειτα.Τώρα αν καταφέρει ο Μαρινάκης να μας στείλει διακοπές για μιαμιση σεζόν,στο τέλος θα μας κοπεί η συνήθεια και θα βλέπουμε το γήπεδο μόνο σε φωτογραφίες...

Εικόνα dono

Η μερίδα τον οπαδών μας που δεν μασά σανό, ήδη τον έχει απολύσει, ξέρεις αυτοί που θεωρούν ότι η Χελακηδές & σία λένε πάντα την αλήθεια και είναι γαύροι...
Το πρόβλημα στην πρώτη στραβή θα είναι με τον κόσμο μας και όχι τόσο πολύ με τα ΑΡΔάκια. Μόλις δουν ότι μερίδα του κόσμου αρχίζει να παρεκτρέπεται (το λέω κόσμια) τότε θα αρχίζουν να κόβουν το ζχοινί του Μίτσελου. Το πρόβλημα μου δεν είναι τα ΑΡΔάκια ή οι παραπάνω σύγαυροι. Το πρόβλημα μου είναι τι κάνει η Διοίκηση γι' αυτό. Τι κάνει η Διοίκηση που οφείλει να διατηρεί την ηρεμία στην ομάδα και σίγουρα με όλα αυτά που συμβαίνουν αυτή έχει χαθεί.
Έχουμε ήδη περάσει όπως φαίνεται στο plan b, αλλά έστω κι αυτό θα είναι μια πρόοδος.

Εικόνα Mhtsaras

Καλά ντακς...
Βρε παλιολινάτσες υπάρχει ομάς που νάχει πατήματα στις...3 Αβγούστου ;Υπάρχει ομάς με αφτοματεβμούς στις 3 Αβγούστου ;Υπάρχει ομάς που να γαμεί και να δέρνει στις...3 Αβγούστου ;Όντα παγαινοέρχονται ακόμα παίχτουρες ;'Ήμαρτο ρε χασαπάδες !
Το κάθε μαλακιστηρι με το πλεκτρολόγεό του μας ζαλέβει ταρχίδγια και γελάμε μαζί του !Αλλά άμα και η διοίκεπσις ακολουθάει το παράδεγμά του μετά εκεί έχεις θέματα φίλε Ντόνε !Πρέπει να κάτσωμε να σκεφτώμε σοβαρά αν πραγματικά έχουμε σοβαρή διοίκεπσις που θωρράει πραγματεκά ΣΟΒΑΡΑ την ομάς...

Εικόνα dono

Ακόμα και την ίδια ακριβώς ομάδα να είχες με πέρυσι πάλι σήμερα δεν θα μπορούσες να ήσουν έτοιμος.Θα είχες πολύ καλύτερες συνεργασίες μεταξύ των παικτών, αλλά έτοιμη η ομάδα από τώρα? Άσε που θα ήταν εξαιρετικά επικίνδυνο αυτό. Μήτσε κι εγώ για την Διοίκηση γράφω ότι γράφω, τα απανταχού ΑΡΔάκια κάνουν την δουλειά τους και μέχρι ενός σημείου τους καταλαβαίνω.

Εικόνα ΔΙΑΣ

οπως στηριζαμε ζαρντιμ οχι γιατι ειχαμε βιτσιο μαζι του αλλα γιατι η ποδοσφαιρικη λογικη πρεπει καποτε και σαυτη τη χωρα να επιβληθει, ετσι και τωρα απο δω θα γραφουμε τη γνωμη μας. Δεν φευγουν οι προπονητες τον αυγουστο ΞΕΦΤΛΙΣΜΕΝΟΙ ΑΡΔ!!!!!
Εδω ειστε μπουκωμενοι ρε για τον προπονητη του ΠΑΟΚ. που θα πρεπει να διεκδικησει την εισοδο του στου ομιλους του γιουροπα πια σε δυο αγωνες. λατρεψατε τον αναστασιου ξαφνικα και θελετε να χωσετε τη μουσουδα σας στα εσωτερικα του ΘΡΥΛΟΥ. Απο εδω θα τα ακουτε λαμογια.

Εικόνα dono

Ακριβώς για να είμαστε σύμφωνοι με το τι γράγαμε πέρυσι για τον Ζαρντίμ, προσωπικά στηρίζω τον προπονητή μέχρι την ανακοίνωση της απόλυσής του. Για να μην παρεξηγηθούμε, στηρίζουμε τον προπονητή όπως και να τον λένε αυτόν. Αρκεί να είναι προπονητής κι όχι Κετσπάγια, Λεμονής και κάθε άλλο φρούτο που έχει κάτσει στην άκρη του πάγκου.

Εικόνα red apple

Hello!

Λίγοι μείναμε για να βαστάμε το κοντάρι της λογικής και θα μας πάρει και θα μας σηκώσει το ρεύμα

Εικόνα dono

Οι κάτω από το αυλάκι δεν μασάνε συγπρόσφυγάκο μου. Αντέχουμε ρεεε

Εικόνα virus

δυστυχως...και μαλλον ειμαστε και ολοι της ιδιας ηλικιας πανω κατω...και εχουμε δει ολα τα σκατα και ξερουμε να κανουμε υπομονη...

Εικόνα dono

Σωστός αλλά δεν νομίζω ότι ο Μίτσελ είναι σε αυτή την κατηγορία. Είναι προπονητής με όνομα ασήκωτο σαν ποδοσφαιριστής και συμπαθητική καριέρα στην primera μέχρι τώρα.

Εικόνα virus

και βεβαια δεν ειναι..δεν γινεται να ειναι..αλλα ξερεις οτι ειμαστε ικανοι να τον κραξουμε την τεταρτη απτην παρουσιαση της εντεκαδας..κι αυτο γιατι πολυς κοσμος τον εχει βαλει ηδη σε αυτη τη κατηγορια..

Εικόνα dono

πολύ σωστά σύγαυρε και εγώ αυτό φοβάμαι την τετάρτη

Εικόνα Mhtsaras

Μαλακίες Ντόνε...σεμπαθητηκιά καργιέρασ και ασεμπάθιστη...
Νομίζω ότι παραπάνω Ζήκος δε μποράει νάναι κανένας !Ένας ήτονε ο Ζήκος πούτανε παιχτάρα και απο προπονεφτής μπουγάδα !Δεν ήτονε έτσα ο Μίτσελος ρε σεις...Το σεμπαθητηκιά καργέρα ;Κακιά ήντονε δελαδίς η Σεβίγια στις μέρες του ;Μποράει ρε σεις νάναι άσχετος άθρωπας που εντρυφάει κάθε μέρα με τη Μπριμέρα ;
Αλλά έχω μνια αρώτηκσις ρε συ Ντόνε...
Η ΔΟΙΗΚΕΠΣΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΒΓΑΙΝΕΙ ΝΑ ΣΤΕΡΙΚΣΕΙ ΜΙΤΣΕΛΟ ; α ;

Εικόνα dono

Ρε Μήτσε το συμπαθητική παέι περισσότερο στην διάρκεια της καριέρας του έως σήμερα. Φυσικά και έδειξε έργο στην primera, όχι τόσο με την Σεβίλη, όσο με την Χετάφε. Η μόνη μου ένσταση είναι η διάρκεια παραμονής του στις προηγούμενες ομάδες του αλλά αυτό από μόνο του δεν λέει απολύτως τίποτα.
Δεν τον στηρίζει ρε Μήτσε γιατί ΄΄αφουγκράζεται΄΄ τον απλό γκοσμάκη νεόγαυρο που θέλει το κεφάλι του Μίτσελ στο πιάτο. Αυτούς ντε που τον έβριζαν πέρυσι και φέτος έχει κάνει σκοπό της ζωής του να μην τους απογοητεύσει ποτέ ξανά...

Εικόνα red apple

ΑΠΑΝΤΗΣΙΣ: Διότι οι Διοίκηση ξέρει να παίζει παιχνιδάκια. Θα αφουγκραστεί, πρώτα, τον θυμόσοφο ΛΑΟ και ύστερα θα λάβει τις αποφάσεις της... Εν τω μεταξύ, εμάς θα μας έχει βγάλει τα συκώτια που θα βλέπουμε το καράβι να αρμενίζει στη θάλασσα του παραλόγου

Εικόνα virus

για αλλη μια φορα...

Εικόνα red apple

Όπως το έγραψες...

Εικόνα Mhtsaras

Και να είπωμε και κάτιτις άλλο για να ντα λαλούμε ούλα έτσα ;
Ο Μίτσελος, όπως είπε και ο φιλαράκος παραπάνου, θα φύβγει από το ελλαδικό πρωτάθλεμα πλουσιότερας !
Μήμπως θέτε να ιδούμε κατά πόσο πλουσιότερας θα φύβγει εφτούνος και η παρέα του ;
ΚΑΤΑ 3 ΧΑΡΤΌΝΙΑ !!!
3 Μύργια ρε συ Αφρατάκη και μόνο που το σκέπτεσθε για απόλυσις με πγιάνει σύγκρυο !
Τονε στηράς λεπόν και κάμεις και κωλοτούμπες !Γιατί τα μετακσωτά σώβρακα είναι για φανταχτερές κωλοτρεπίδες !Και δε μποράμε ,ή δε μποράς να ντο παίζεις αβέρτος όντα για να δώκεις ενάμισο χαρτόνι για αμεντικό χαφάκιον που πάσχωμεν εδανά και δγυο έτη το σκέφτεσαι και από την άλληνε για να κάμεις το χατήρι των τεχάρπαστων πας και τονε σκουλάρεις !
Δε συνάδωνε εφτούνα τα δγυο ρε φίλε...
Με τα τρία χαρτόνια που θάδινες στο Μίτσελο φέρνεις τρεις πολύ καλούς παίχτουρες λέφτερους να κάμει ο άθρωπας καλύτερα τη δουελιά του !Νομίζω ;
Και κάτιτις ακόμα...
Με τη Χετ'άφα ,είπε ο Ντόνος ότι έκαμε δουλειά και δε θα τονε διαπσέφσω...Πγοια Χετ'αφε τώρα ρε φίλε ;Υπάρχει τέτγοιο πράμα ;Κι όμως !Ο άθρωπας έφκιασε ομάς !Με τι παίχτουρες ;Του φραγκοδίφραγκου !
Εδανά φέραμε καλούς παίχτουρες και το πράμα θα δείκσει...Γιατί από την άλληνε είναι κρίμα ρε γαμώτο να φκιάχνει ομάς ο κάθε Μίτσελος, να ντάχει βάνει ούλα σε δρόμο κι εσύ να τονε σκουλάρεις και νάρχεται μετά ο....Λεμόνιας ο Ολεμπιακάρας και στα Χριστούγεννα να σέχει πρώτονε και μέσα στην Αβρώπα και να καρπώνεται τη δουλειά του Σπανιόλου !Νομίζω ;

Εικόνα Mhtsaras

Άκου τρία μύργια...Το λαλώ και το ματαλαλώ για να ντο πστέπσω κι εγώ ο ίδγιος ρε φίλε...
Για πέστε μου ρε σεις για να ντο πάμε και παραπέρα το πράμα...ΠΓΟΙΟΣ ΤΖΙΝΗΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΔΑΦΤΗΝΕ ΤΗ ΣΕΜΦΩΝΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΖΕΜΙΩΣΗΣ ; α ;

Εικόνα dono

Μήτσε κανένα τζίνι δεν έκλεισε την δουλειά. Ο Μίτσελ έχει 3 ετές συμβόλαιο με την ομάδα του 1,5εκ ετησίως. Αν φύγει τον πρώτο χρόνο δεν θα αποζημιωθεί για επόμενα δύο? Απλά είναι τα πράγματα.