ΞΕΣΚΑΡΤΑΡΙΣΜΑ ΡΟΣΤΕΡ ΕΝ' ΟΨΕΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΛΙΣΤΑΣ UEFA


Tags: -

Τελειώνει λοιπόν σήμερα η μεταγραφική περίοδος για την ομάδα μας, με τελευταία προσθήκη αυτή του Σέρβου επιθετικού Στσέποβιτς. Είδαμε όλοι την κλήρωση, σε λίγο καιρό θα πρέπει η ομάδα να δηλώσει επίσημα στην uefa την 25άδα των παικτών που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες της συγκεκριμένης διοργάνωσης. Και εδώ προκύπτει ένα μεγάλο θέμα που καλείται να το λύσει ο προπονητής μας. Ποιους από το υπάρχον ρόστερ θα αφήσει εκτός της συγκεκριμένης λίστας. Υπενθυμίζω ότι η κάθε ομάδα πρέπει να δηλώσει 21 παίκτες συν 4 παίκτες προερχόμενους από τις ακαδημίες.
Για την ιστορία και μέχρι την στιγμή που γραφόταν το παρών άρθρο, η ομάδα έχει το παρακάτω ρόστερ στην ανδρική ομάδα.
 
Τερματοφύλακες (4)
Ρομπέρτο, Μέγιερι, Κάρολ Γιαννιώτης
Αμυντικοί (10)
Μπονγκ, Σιόβας, Μανωλάς, Παπαδόπουλος, Μεντζανί, Σαλίνο, Τόρες, Χολεβας, Κοντρέρας, Παπάζογλου
Μέσοι (9)
Ν Ντιγκά, Σάμαρης, Γιαταμπαρέ, Μανιάτης, Φουστέρ, Τσόρι, Ιμπαγάσα, Ντε Βινσέντι, Μασάντο
Ακραίοι επιθετικοί (4)
Φετφατζίδης, Κάμπελ, Ολαϊτάν, Βάις
Κεντρικοί επιθετικοί (4)
Σαβιόλα, Μήτρογλου, Στσέποβιτς, Τζεμπούρ
 
Το σύνολο των παραπάνω παικτών είναι 31 ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων μόνο ο Φέτφα και ο Γιαννιώτης έχουν το προνόμιο να προέρχονται από τις ακαδημίες του συλλόγου. Άρα από όλους τους υπόλοιπους θα πρέπει να γίνει μια επιλογή 21 ποδοσφαιριστών από τους 29 υπάρχοντες.
Αν υποθέσουμε ότι Τζεμπούρ, Κάρολ, Κοντρέρας, Παπάζογλου, Ντε Βινσέντι δεν υπολογίζονται από τον προπονητή, μένει ένα σύνολο 24 ποδοσφαιριστών, από το οποίο πρέπει να μείνουν έξω 3 ποδοσφαιριστές και εδώ αρχίζουν τα δύσκολα, χώρια που ψάχνουμε τελευταία ημέρα των μεταγραφών για να ΄΄ξεφορτωθούμε΄΄ όσους ο προπονητής αποδεδειγμένα δεν υπολογίζει από το στάδιο προετοιμασίας στην Γερμανία πράγμα από μόνο του εξαιρετικά δύσκολο. Ας κάνουμε μια υπόθεση εργασίας ότι θα παραχωρηθούν όλοι οι παραπάνω και με μεταγραφή οι Μασάντο και Χολέβας (δύσκολο κι οι δύο εδώ που φτάσαμε) και πάλι θα πρέπει να μείνει άλλος ένας εκτός λίστας, κάποιος όμως που υπολογίζεται κανονικά από τον προπονητή, μιας και δεν υπάρχει άλλος παίκτης φαινομενικά εκτός πλάνων του Μίτσελ. Η λογική λέει τον Ιμπαγάσα, αλλά για φανταστείτε τι δυσκολία επιλογής θα προκύψει εάν για παράδειγμα δεν πωληθούν οι Χολέβας και Μασάντο (και οι δύο ή κάποιος από τους δύο). Στο μεταξύ εάν αυτοί δεν παίξουν στην Ευρώπη και θέλεις να τους πουλήσεις, πως θα το κάνεις αυτό εάν δεν τους διαφημίσεις μέσω των ευρωπαϊκών παιχνιδιών? Μεγάλη και καυτή πατάτα στα χέρια του προπονητή γιατί όποιον και να αφήσει εκτός θα έχει γκρίνια είτε από την Διοίκηση (ειδικά σε παίκτες που επιθυμεί να πουλήσει), είτε από τους οπαδούς λόγω των προσωπικών προτιμήσεων όλων μας σε συγκεκριμένους παίκτες. είμαι φοβερά περιέργος να δω τι θα γίνει τελικά.
 
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς.

Σχόλια

Εικόνα V0R4D0R

Ο Γιαννιώτης ήδη δόθηκε (http://www.olympiacos24.gr/content/football/23092-ston-ao-glyfadas-o-gia...) στον Α.Ο. Γλυφάδας (!), άρα μένει ο Κάρρολ. Επίσης, δε μένει κανένας από τις Ακαδημίες, αν φύγει και ο Φέτφα, οπότε πρέπει να ανεβάσουν άλλους.

Εικόνα savvas gridlock

Kαι να'μενε ο Γιαννιώτης, δεν προέρχεται απ'τις Ακαδημίες. Μεταγράφα ήτο.

Εικόνα dono

Από που τον πήρε; Γράψε λάθος ήμουν σίγουρος...

Εικόνα savvas gridlock

Απ'τον Εθνικό Γαζώρου. Μια τρίχα απταρχίδγια του καμαριού του Γαζώρου ο Ρομπέρτος...

Εικόνα V0R4D0R

Σωστούν. Παρασεσυρμένος εκ του dono εξετραχηλίσθην. Με το μπαριδόν.

Εικόνα ΔΙΑΣ

βαλε μου δυσκολα και μη με βοηθάς.....

http://www.youtube.com/watch?v=eO2CUE62ioc