ΜΕΘΕΟΡΤΙΑ ΤΟΥ ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΤΗΝ ΛΑΓΟΦΛΩΡΟ



Ας δούμε λίγο τι επικρατεί στον ζελάκο μετά το ντέμρπι με τον αιώνιο βιαστή του, που φυσικά πήρε τον μπέκο για ακόμα μια φορά.
Ανεβάσαμε εχθές το φου μπου την ιστορία – σκάνδαλο με τις τιμές των εισιτηρίων του ζέλα.
Δεν το πιστεύω. Μου το στείλανε, το έβλεπα, το ξανάβλεπα, ρε μπάς και κάνω λάθος, ρε μπας κι άλλα βλέπω κι άλλα ισχύουν. Κι όμως! Εισιτήριο για το ντέρμπυ Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού με τιμή 7,5 Ευρώ. Ώπα! Κάτι συμβαίνει. Κάτι βρωμάει.
Ποτέ δεν έχει ανακοινώσει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός τιμή 7,5 ευρώ. Για τη συγκεκριμένη θύρα, την επτά, έχει γνωστοποιηθεί ότι η τιμή είναι 20 ευρώ για τα μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας και 40 ευρώ για τους εκτός Συμμαχίας.
Κάποιος πρέπει να δώσει εξηγήσεις, για τα εισιτήρια των 7,5 ευρώ με την ένδειξη «ΠΑΛΕΦΙΠ». Που κυκλοφορούν αυτά τα επταμισάρια εισιτήρια. Ποιος τα πουλάει. Να μάθει ο κόσμος.
Κι αν δεν είναι πλαστά αυτά τα εισιτήρια πόσο ...πουλιούνται, ανεξάρτητα της τιμής των 7,5 ευρώ που αναγράφεται.

Εμφανίστηκαν λοιπόν εισιτήρια με ονομαστική τιμή 7,5€ (!!!) σε θύρα που η παε τουίτη έχει γνωστοποιήσει ότι οι τιμές στην συγκεκριμένη θύρα είναι 20€ για τα μέλη της συμμαχίας και 40€(!!!) για τα μη μέλη. Προφανώς αναμένω όλους αυτούς που μιλάνε για ακριβά εισιτήρια να βγουν φόρα παρτίδα και να κράξουν τον τουίτη, όπως ακριβώς τον Βαγγέλη Μαρινάκη, εξάλλου οι τιμές των εισιτηρίων της ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι φθηνότερες για τις αντίστοιχες θύρες από τον ζέλα . Επίσης αναμένω να μιλήσουν για δικτατορία στην παε ζέλα,  όπως ακριβώς λέγανε για τον Σωκράτη Κόκκαλη στην περίπτωση των μελών του Ολυμπιακού. Φυσικά οι δύο περιπτώσεις είναι τόσο όμοιες όσο η γυναίκα του Ρομπέρτο με την Λουκά την θεούσα, αλλά αυτό μικρή σημασία έχει για όλους τους ΄΄γνώστες΄΄ και ΄΄αντικειμενικούς΄΄. Φυσικά όλα αυτά χρήζουν της επέμβασης του εισαγγελέα ΕΧΘΕΣ και όχι σήμερα, αλλά είπαμε, αν είσαι αντίθετος με το κράτος και αντιεξουσιαστής όπως ιστορικά είναι οι ζέλες σε κυνηγούν από παντού…
Δεν έγινε μόνο αυτό όμως στο ντέρμπι του Σαββάτου. ΔΕΝ ήταν μόνο οι παλαίμαχοι που έπρεπε να πληρώσουν εισιτήριο για να δουν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Εισιτήριο κλήθηκε να πληρώσει και το πλήρωσε και ο άμαχος πληθυσμός. Τα γυναικόπαιδα! Στην κυριολεξία. Το εισιτήριο που ζήτησε ο Ζέκα για να δει το ματς η γυναίκα του, του είπανε ότι πρέπει να το πληρώσει. Και το πλήρωσε. Αν πλήρωσε η κ. Ζέκα και συνδρομή στη Συμμαχία δεν έγινε γνωστό.Στο ντέρμπι του Σαββάτου συνετελέσθη μια ακόμα παγκόσμια πρωτοτυπία: Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού που ήταν εκτός αποστολής πλήρωσαν εισιτήριο για να μπούνε στο γήπεδο και να δούνε το ντέρμπι! Ο Γιάννης Αλαφούζος σε θέματα αρχών δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του. Οταν λέμε θα πληρώσουν όλοι εισιτήριο, εννοούμε όλοι. Χωρίς καμία απολύτως εξαίρεση. Το επόμενο που μένει να κάνει ο Αλαφούζος είναι να βάζει και τους δημοσιογράφους να πληρώνουν εισιτήριο. Οχι όλους. Τους ρεπόρτερ της ομάδας. Για να αποδείξουν ότι αγαπάνε τον Παναθηναϊκό. Βάζοντας το χέρι στην τσέπη δηλαδή κι όχι μόνο με τα γραπτά τους… Προφανώς ούτε κι αυτό ενόχλησε κανένα ΑΡΔάκι της πλάκας, σαν κι αυτούς που ασχολούνται με τον ζέλα. Αλήθεια αυτά δηλώνονται κανονικά στην εφορία και ο τουίτης πληρώνει φόρους για αυτά τα έσοδα της παε? Η μέχρι στιγμής δράση του σαν επιχειρηματίας έχει δείξει το αντίθετο, αλλά ας θυμηθούμε καλλίτερα το τι έχει γίνει με την περιβόητη παναθηναϊκή συμμαχία και τα έσοδα αυτής, μέσω παλιότερου άρθρου μας. Αυτά είναι ΣΚΑΝΔΑΛΑ καραμπινάτα αλλά προφανώς η Ελληνική δικαιοσύνη έχει άλλα πράγματα να ασχοληθεί από τις ΚΟΜΠΙΝΕΣ και τα ΣΚΑΝΔΑΛΑ της ομάδας του Μπαλτάκου και των ομοίων του.
 
Μετά την ανάγνωση του παραπάνω άρθρου διάβασα με έκπληξη και γέλωτα και αυτό, που δεν ξέρω ειλικρινά τι πρέπει να κάνω. Να τους λυπηθώ ή να αρχίζω να γελάω σήμερα και να τελειώσω του χρόνου. Καλά να τους λυπηθώ δεν παίζει...
ΛΕΓΑΜΕ χθες ότι όποιος νομίζει ότι στο ελληνικό ποδόσφαιρο τα έχει δει όλα πλανάται πλάνην οικτράν. Λέω για το περιστατικό Αναστασίου - Τριανταφυλλόπουλου αμέσως μετά το τέλος του ντέρμπι: τον νεαρό στόπερ να βηματίζει κλωτσώντας μια μπάλα, παράλληλα από την πλάγια γραμμή, χωρίς καν να έχει το βλέμμα του στον πάγκο του Παναθηναϊκού. Ο Αναστασίου τον πλησιάζει, προφανώς κάτι του λέει, γιατί ο ποδοσφαιριστής γυρίζει το κεφάλι του προς τον προπονητή του. Ο Αναστασίου συνεχίζει να του μιλάει σε έντονο ύφος και με χειρονομίες έρχεται σε επαφή μαζί του και τον σπρώχνει. Ο Τριανταφυλλόπουλος προσπαθεί να τον απωθήσει και τελικά γυρίζει προς την απέναντι πλευρά με σκυμμένο το κεφάλι και βάζει τα κλάματα.
Η σκηνή πέφτει στην αντίληψη του σπίκερ της Nova που τη σχολιάζει λέγοντας ότι «ο Αναστασίου τα έψαλε στον ποδοσφαιριστή του». Ο σχολιασμός ενδεχόμενα να εντάσσεται στον πόλεμο που ασκεί το συνδρομητικό κανάλι κατά του Παναθηναϊκού. Το ακόμα χειρότερο: η προσπάθεια την άλλη μέρα να γίνει το άσπρο μαύρο. Οτι ο Τριανταφυλλόπουλος ήδη έκλαιγε κι ο Αναστασίου σαν στοργικός πατέρας πήγε και τον ταρακούνησε και του είπε να σηκώσει το κεφάλι ψηλά. Οχι μόνο ψέμα αλλά και ντροπή.
Οποιος θυμηθεί άλλον προπονητή στα παγκόσμια ποδοσφαιρικά χρονικά να έχει τη συμπεριφορά του Αναστασίου κερδίζει χρυσούν ωρολόγιον. Ο Αλέφαντος δύο φορές είχε δείρει ποδοσφαιριστές του: έναν Φωτινό στα Γιάννενα κι έναν Καλαϊτζίδη στην Κόρινθο. Οχι όμως στο γήπεδο. Οχι αμέσως μετά το τέλος του ματς. Τον έναν στην προπόνηση και τον άλλον επειδή είχε πάει στα μπουζούκια.
Ακόμα χειρότεροι από τον προπονητή του Παναθηναϊκού οι δημοσιογράφοι. Από πού προκύπτει, με βάση το βίντεο, ότι ο ποδοσφαιριστής κλαίει; Κατ' αρχάς, πότε πρόλαβε να συγκινηθεί και να κλάψει δευτερόλεπτα μετά το σφύριγμα του Μάνταλου; Ακόμα και η Μάρθα Βούρτση που είχε εύκολο το κλάμα ήθελε τον χρόνο της για να προετοιμαστεί και να αποδώσει στις ταινίες που έπαιζε. Κατά δεύτερο λόγο, κανένας δεν κλαίει βηματίζοντας και κλωτσώντας μια μπάλα όπως ο Τριανταφυλλόπουλος. Κανείς δεν κάνει βόλτες και περατσάδα με αναφιλητά. Αυτός που κλαίει πιάνει κατά κανόνα το κεφάλι του ή είναι σκυμμένος ή όπως στις περισσότερες των περιπτώσεων με τους ποδοσφαιριστές, ξαπλωμένος στο χορτάρι.
Να κλαίει κάποιος είτε ποδοσφαιριστής είναι είτε οτιδήποτε άλλο καμαρωτός καμαρωτός σαν να είναι τσολιάς στον «Αγνωστο Στρατιώτη» δεν έχει ματαγίνει. Κι όταν κλαίει, βέβαια, κάποιος, αυτός που θέλει να του συμπαρασταθεί, εκατό φορές στις εκατό, τον αγκαλιάζει. Οπως έκαναν οι συμπαίκτες του Τριανταφυλλόπουλου. Δεν του βάζει τις φωνές. Δεν τον τραβολογάει και δεν τον σπρώχνει όπως ο Αναστασίου.
Ακόμα και στα μεγαλύτερα εγκλήματα υπάρχουν ελαφρυντικά. Ο βρασμός ψυχής. Το ακόμη χειρότερο όπως είπαμε είναι η μεθόδευση να γίνει το άσπρο μαύρο. Οτι δεν τον πρόγκηξε ο Αναστασίου τον ποδοσφαιριστή, αλλά πήγε να τον συνεφέρει. Οταν όλοι είδαν τι έγινε και όταν όλοι ξέρουν τι έγινε. Πώς πάει, δηλαδή, αυτός ο προπονητής την άλλη μέρα στην προπόνηση; Πώς αντικρίζει τους ποδοσφαιριστές του; Πώς θα κοιτάξει στα μάτια τον Τριανταφυλλόπουλο; Οι άντρες οφείλουν να αναγνωρίζουν τα λάθη τους. Και ειδικότερα οι ηγέτες στους οποίους εντάσσονται και οι προπονητές. Αυτά.

Δηλαδή τα αποδυτήρια του Αναστασίου κρατιούνται με εκπληκτικό τρόπο, με ηρεμία και την προσωπικότητα του προπονητή (ο Θεούλης να τον κάνει) του ζέλα. Αυτά δεν μας λένε τόσο καιρό όλα τα ΑΡΔάκια για τον Αναστασίου? Δεν μας λένε τόσο καιρό ότι είναι ο κατάλληλος για την θέση για αυτή την δύσκολη περίοδο που βιώνει ο ζέλας? Για λύπηση είναι και για οίκτο και έχουμε καθήκον όλοι μας στο δεύτερο γύρο, στο παιχνίδι στο Γ. Καραϊσκάκης, να τους πατήσουμε και να δρομολογήσουμε εμείς τις εξελίξεις στην ομάδα τους. Την δρομολόγησή τους ολοταχώς προς την αγαπημένη τους Αλεπότρυπα παρέα με την κουλίτσα των άρχοντα των φρίσκις.
 
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς.
 
ΥΣΤ 1. Αλήθεια αυτοί που μιλούσαν για άσχετο, τηλεπαρουσιαστή και επικίνδυνο προπονητή, έχουν την ίδια άποψη σήμερα? Μήπως θα πρέπει να βγουν ρε παιδί μου και να ζητήσουν ΜΙΑ συγγνώμη από τον Μίτσελ πρωτίστως, αλλά μετά και από όλους τους υπόλοιπους στο ποδοσφαιρικό τμήμα?

Σχόλια

Εικόνα nikos michalopoylos

Εδω ειπε ρε φιλε ο αναστασιου οτι επρεπε βαση ευκαιριων να κερδισουν και οτι πρεπει οι διαιτητες να σφυριζουν ολα τα φαουλ και στους αντιπαλους, οπως τα σφυριζουν και στη θεριζοαλωνιστικη μηχανη τον παιχταρα το λαγο ας πουμε!Βρε ουστ με τον παλιομυρωδια! Ο καλος ο προπονητης φαινεται και στην επικοινωνια με παιχτες,κοσμο κτλ. Αλλα αυτον τον ασχετο μας τον παρουσιαζουν σαν το ανερχομενο αστερι της προπονητικης ακομη και δικοι μας οπως ο παντελης που μπορει και αναλυει το ιδιο καλα αγωνες μπασκετ και ποδοσφαιρου με σχετικη ανεση! Τωρα πως γινεται αυτο μονο αυτοι ξερουν οι ξερολες δηλαδη!

Εικόνα red apple

Τί λες κύριε συντάκτα; Εδώ μας τον βγάζουν για προπονητή που θα έχει τεράστια εξέλιξη και θα κοουτσάρει ομάδες στην Ευρώπη, όταν για τον Καστιγιάνο-Πειραιώτη, Μίτσελ, γράφουν -ακόμα - (πχ Τσόχος στην Gazzetta) πως " θα περιμένουμε ακόμα να δούμε για να κρίνουμε"...

ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΑΛΕΥΤΟΙ

Εικόνα ΔΙΑΣ

ειναι τόσο θλιβερός πια ο "αιώνιος" (εδώ γελάμε...) αντίπαλος, που τον παίξαμε σβηστοί και έφαγε μόνο ένα...