ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΡΑΚΗ - ΤΟΥΙΤΗ



Συναντήθηκαν τελικά οι δύο τεράστιοι σωτήρες της παε ζέλας και όλος ο κόσμος αγωνιά να μάθει τι συζητήθηκε στην περιβόητη χθεσινή συνάντηση των δύο αντρών.
Μετά την συνάντηση βγήκε και μια ανακοίνωση.

Τέλος στην παρεξήγηση που δημιουργήθηκε μπήκε οριστικά μετά την συνάντηση που είχαν οι Δημήτρης Γιαννακόπουλος και Γιάννης Αλαφούζος την Πέμπτη. Όπως ενημέρωσαν, μέσω ανακοίνωσης δεν υπάρχει την παρούσα χρονική στιγμή πρόσφορο έδαφος για επένδυση, ωστόσο ο πρόεδρος της ΚΑΕ θα ενισχύσει οικονομικά το καλοκαίρι την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, χωρίς να πάρει μετοχές.
Αναλυτικά η ανακοίνωση
Με κίνητρο την κοινή αγάπη και το συμφέρον του Παναθηναϊκού, συναντήθηκαν το πρωί της Πέμπτης (20/2/2014) ο πρόεδρος της ΠΑΕ, κ. Γιάννης Αλαφούζος και ο πρόεδρος της ΚΑΕ, κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Το περιεχόμενο της συζήτησης αφορούσε σε ζητήματα που είχαν προκύψει προσφάτως όπως και θέματα συνεργασίας αλλά κι ενίσχυσης της ομάδας.
Συγκεκριμένα:
• Κάθε μία από τις δύο πλευρές έλαβε ικανοποιητικές εξηγήσεις σχετικά με πρόσφατα γεγονότα τα οποία- όπως συμφωνήθηκε- δεν θα είναι αποδεκτά από εδώ και στο εξής, ενώ υπήρξε δέσμευση ότι δεν πρόκειται να ξανασυμβούν. Η κοινή αγάπη για τον Παναθηναϊκό είναι ικανή από μόνη της να οδηγήσει στο να ξεχαστούν όσα προηγήθηκαν.
• Συμφωνήθηκε ότι από το καλοκαίρι ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, κ.Δημήτρης Γιαννακόπουλος, θα ενισχύσει οικονομικά την ΠΑΕ , χωρίς να αγοράσει μετοχές ή ποσοστό στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αλλά θα συνδράμει σημαντικά με ένα ποσό το οποίο θα κατατεθεί μέσω της Παναθηναϊκής Συμμαχίας. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, κ. Γιάννης Αλαφούζος ξεκαθάρισε ότι θα είναι ευπρόσδεκτη κάθε μορφή βοήθειας από την πλευρά του κ. Γιαννακόπουλου.
• Συζητήθηκε διεξοδικά το ενδεχόμενο συμπόρευσης των δύο προέδρων στο χώρο των Media με δεδομένο ότι αμφότεροι δραστηριοποιούνται στο συγκεκριμένο τομέα.
• Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, κ. Γιάννης Αλαφούζος δεσμεύτηκε ότι δεν πρόκειται να υπάρξει καμία εμπλοκή στην εταιρεία από ανθρώπους οι οποίοι κατά το παρελθόν ηγήθηκαν της πολυμετοχικότητας.
• Ο κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος έδωσε ειλικρινείς εξηγήσεις σε ό,τι αφορά στο θέμα των ξένων επενδυτών και ανέλυσε τα αίτια εκείνα που προέκυψαν και τα οποία τελικά δεν καθιστούν- στην παρούσα χρονική στιγμή τουλάχιστον - πρόσφορο το έδαφος για επένδυση.
• Οι δύο άνδρες συμφώνησαν σε περαιτέρω ειλικρινή συνεργασία μεταξύ τους με γνώμονα το καλό του συλλόγου που αγαπούν εκατομμύρια φιλάθλων σε όλο τον κόσμο.

Για να δούμε λίγο την ανακοίνωση πιο αναλυτικά.
Κάθε μία από τις δύο πλευρές έλαβε ικανοποιητικές εξηγήσεις σχετικά με πρόσφατα γεγονότα τα οποία- όπως συμφωνήθηκε- δεν θα είναι αποδεκτά από εδώ και στο εξής, ενώ υπήρξε δέσμευση ότι δεν πρόκειται να ξανασυμβούν. Η κοινή αγάπη για τον Παναθηναϊκό είναι ικανή από μόνη της να οδηγήσει στο να ξεχαστούν όσα προηγήθηκαν.
Δηλαδή χρειάστηκαν να δοθούν και εξηγήσεις από τον τουίτη και τον τράκη? Γιατί? Για πράγματα που συνειδητά έκαναν κι οι δύο? Ότι δεν θα είναι παρόμοια θέματα αποδεκτά στο μέλλον σημαίνει ότι στο πίσω μέρος του μυαλού τους την έχουν την πισινή για να τα ξανασπάσουν μέσω διαρροών των μέσων τους και προειδοποιούν αλλήλους για το συγκεκριμένο ενδεχόμενο? Η κοινή αγάπη τους για τον ζέλα τους ενώνει μετά την συνάντηση, αλλά πριν δεν υπήρχε αυτή η αγάπη όταν ξεκατινιάστηκαν στα ΜΜΕ? Ρε μαρτυράτε μόνοι σας χωρίς ξύλο? Γελάνε και τα σκυλιά ρεεε!!!
Συμφωνήθηκε ότι από το καλοκαίρι ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, κ.Δημήτρης Γιαννακόπουλος, θα ενισχύσει οικονομικά την ΠΑΕ , χωρίς να αγοράσει μετοχές ή ποσοστό στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αλλά θα συνδράμει σημαντικά με ένα ποσό το οποίο θα κατατεθεί μέσω της Παναθηναϊκής Συμμαχίας. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, κ. Γιάννης Αλαφούζος ξεκαθάρισε ότι θα είναι ευπρόσδεκτη κάθε μορφή βοήθειας από την πλευρά του κ. Γιαννακόπουλου.
Είναι να γελάς... Ο τράκης θα βοηθήσει οικονομικά την παε ζέλα, αλλά δεν μας λέει η ανακοίνωση πως θα γίνει αυτό. Με χορηγία? Με εγγύηση για να παρθεί κάποιο δάνειο από την παε? Πόση θα είναι αυτή η βοήθεια, 1000€, 2000€, 17 εκ ευρώ που χρειάζεται ο παναθηναϊκούλης για να την σκαπουλάρει από την uefa? Φυσικά και κάθε ποσό είναι ευπρόσδεκτο αυτή την στιγμή από τον τουίτη, μιας και τα ταμεία είναι εντελώς άδεια εδώ και πολύ καιρό. Βέβαια μόλις έρθει η ώρα να δώσει λεφτά ο τράκης, τότε κάτι θα συμβεί ρε παιδί και τελευταία στιγμή θα ξανατσακωθεί με τον τουίτη και θα ακυρώσει αυτή την βοήθεια. Σε αυτό το μπουρδέλο – ομάδα έχει γίνει πολλές φορές στο παρελθόν ανάλογα κωμικοτραγικά γεγονότα, ιδίως πριν την κατάθεση μετρητών για την αύξηση μετοχικών κεφαλαίων...
Συζητήθηκε διεξοδικά το ενδεχόμενο συμπόρευσης των δύο προέδρων στο χώρο των Media με δεδομένο ότι αμφότεροι δραστηριοποιούνται στο συγκεκριμένο τομέα
Τώρα λέτε αλήθειες, μήπως και το συγκεκριμένο σημείο είναι και η αιτία που τσουρομαδηθήκατε τελικά? Εντάξει τα βρήκατε οι καναλάρχες με τους ιντερνετικούς εκδότες να τελειώνουμε?
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, κ. Γιάννης Αλαφούζος δεσμεύτηκε ότι δεν πρόκειται να υπάρξει καμία εμπλοκή στην εταιρεία από ανθρώπους οι οποίοι κατά το παρελθόν ηγήθηκαν της πολυμετοχικότητας.
Σε αυτή την χώρα ξεχνάμε και εύκολα και γρήγορα. Η οικογένεια του Θανάση και του Παύλου δεν ήταν συμμέτοχος στην πολυμετοχικότητα του ζέλα? Δεν ήταν ισάξιο και ενεργό μέλος της διοίκησης του στην τότε εποχή? Ποιοί αλήθεια θα μπορούσαν αυτή την στιγμή, πλην Βγενόπουλου, να εμποδίσουν την εμπλοκή του τράκη στην παε? Έχουν πληροφορίες ότι θέλει κανείς από τους πρώην μετόχους να ξαναεμπλακεί με τα κοινά του ζέλα? Τι πίνετε ρε παιδιά καθημερινά εκεί στο Απήλιον (η ερώτηση δεν είναι για τον τράκη, γιατί αυτός δεν έχει σχέση με το Απήλιον, για να μην πάει το μυαλό σας στο πονηρό) και σκέφτεστε τέτοια σενάρια?
Ο κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος έδωσε ειλικρινείς εξηγήσεις σε ό,τι αφορά στο θέμα των ξένων επενδυτών και ανέλυσε τα αίτια εκείνα που προέκυψαν και τα οποία τελικά δεν καθιστούν- στην παρούσα χρονική στιγμή τουλάχιστον - πρόσφορο το έδαφος για επένδυση.
Όταν όμως τα γράφαμε εμείς για εντελώς απίθανη περίπτωση εμπλοκής Κινέζων επενδυτών στον ζέλα, τα βαζελάκια είχατε λυσσάξει.  Ακούστε τα λοιπόν από τον τράκη για να μάθετε την αλήθεια. Το ωραίο είναι ότι δεν καθίσταται πρόσφορο το έδαφος για επένδυση σήμερα, αλλά όταν έβγαζαν όλα τα ΑΡΔάκια την είδηση πριν από 3 μήνες, τότε ήταν πρόσφορο το έδαφος... Κι άλλο σανό, κι άλλο σανό!!!
Οι δύο άνδρες συμφώνησαν σε περαιτέρω ειλικρινή συνεργασία μεταξύ τους με γνώμονα το καλό του συλλόγου που αγαπούν εκατομμύρια φιλάθλων σε όλο τον κόσμο.
Γιατί αλήθεια έως σήμερα δεν ήταν ειλικρινής η σχέση σας? Χρειάζεται και να το συμφωνήσετε αυτό? Γελάει ο κόσμος, ειδικά αν σκεφτεί κανείς πως ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ  με τον ΒΑΓΓΕΛΑ συμφώνησαν δια λόγου, απλά και Πειραιώτικα για την μεταβίβαση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, μιας συμφωνίας εκατομμυρίων ευρώ κι όχι για κάποια αόριστα ποσά που δεσμεύτηκε ο τράκης να δώσει στον τουίτη. Βέβναια ο πάνσοφος λαός μας έχει μια ρύση. Όποιος βαριέται να ζυμώσει, 7 μέρες κοσκινίζει. Έτσι και στην περίπτωση του ζέλα. Όποιος δεν θέλει ουσιαστικά να δώσει λεφτά στον ποδοσφαιρικό ζέλα, τότε με μισόλογα και υπεκφυγές πετάει την μπάλα στην κερκίδα.
Η όλη ιστορία δείχνει για ακόμα μια φορά το μεγαλείο του Ολυμπιακού και την χαοτική διαφορά μας με την ομάδα της πουστιάς και της κρατικής αβάντας.
 
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς.

Σχόλια

Εικόνα jimakos

"Οι δύο άνδρες συμφώνησαν σε περαιτέρω ειλικρινή συνεργασία μεταξύ τους με γνώμονα το καλό του συλλόγου που αγαπούν εκατομμύρια φιλάθλων σε όλο τον κόσμο."
Καλά, κι' εγώ με τους φίλους μου λέμε καμμιά μαλακία για να περάσει η ώρα αλλά δεν βγάζουμε και ανακοίνωση.
Πέρα από την πλάκα, για πέστε μας βρε παδιά, Τράκη και Τουίτη, από τα εκατομμύρια φιλάθλων σε όλο τον κόσμο πως και δεν βρέθηκαν 2,3,4 με οικονομική επιφάνεια μεγάλη, ώστε να βοηθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα;

Εικόνα dono

Δεν τους ήθελαν αυτούς, είχαν τον Τσάκα

Εικόνα nmavronas

O Oλυμπιακός είχε την τύχη να διοικείταικατά καιρούς από ανθρώπους που πρώτα από όλα ήταν οπαδοί του [ Γουλανδρής, Κόκκαλης, Μαρινάκης κτλ]

Εικόνα dono

Πολύ σωστό και κομβικό για το μέλλον του συλλόγου

Εικόνα red apple

ΉΘΕΛΑ, ειλικρινά, να γράψω την Βαζελιάδα, σαν σχόλιο στο ξεκατίνιασμα που τους έκανες, αλλά επειδής η διάθεσή μου είναι αλλιώτικη, θα γράψω απλώς

αχααααααααααααααα

και χαχα χαχαααααααααααααααα

χιχιιιχιιχιιχιι

Ρε τους πουθενάδες

Εικόνα apostolos gaganis

Κοκκινο μηλο ( μ΄αρεσει αυτο... ) και Dono καλημερα! Κρινοντας απ΄τους χαρακτηρες τους, αυτοι οι δυο δεν ειναι λογικα δυνατο να συμφωνησουν, ακομα κι αν τα βρουν προς στιγμην, για καιρο...Θα φαγωθουνε σιγουρα. Αλλη μια μεγαλη κινηση του Σωκρατη, που παρεδωσε τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ στα χερια ενος ανθρωπου, οπως ο Βαγγελαρος...

Εικόνα dono

Απόστολε, αυτό που ήθελαν να συμφωνήσουν (επαγγελματικά για τα κανάλια και τα σάιτ τους), τα συμφώνησαν μια χαρά και μέσα σε 5΄. Για τον ζελάκο ουσιαστικά συμφώνησαν ότι δεν συμφώνησαν τίποτα συγκεκριμένο